Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowman
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Csak keress rá itt a topikban a "bootloader" szóra és képbe kerülsz.
-
SztiviVander
addikt
válasz
snowman
üzenetére
Ház, ezt sajnos nem tudom tapasztalatból megcáfolni. De nem gondolom hogy ez normális működés lenne, a xiaomi azt mondja hogy lehet nyitni, tehát gondolom nem szándékos az ha nem működik hanem valamik nemkívánt együttállása. Illetve annyit írnak hogy csak global modellt lehet (elvileg az hogy a rom rajta global vagy EU mindegy, elvileg), kínait nem, szóval a szürkeimportosak valóban kiesnek.
-
snowman
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Így leírva egyszerűnek tűnik, csak az a gond, hogy a kvóta gyakorlatilag a lejárat pillanatában újra betelik, így próbálkozhatsz újra a community appban. Aztán újra, meg újra...
-
SztiviVander
addikt
válasz
snowman
üzenetére
miért lehetetlen? mi community app is nyitja, csak kell egy 30 napnál régebbi mi fiók (vagy regelni és várni 30 napot), be kell kapcsolni az oem unlock-ot fejlesztőiben, hozzá kell adni a telefont a mi fiókhoz szintén fejlesztői beállításokban, aztán a maga hülye módján ("elérted a kvóta limitet") megmondja az app hány nap múlva nyitható
de kb ugyanígy működött a pc-s mi unlock is, ott is várni kell(ett) x napot az első próbálkozás után. nekem pl 03.31-et írt most ki az app ami után próbálkozhatnék nyitni, de ha nem gond nem próbálom ki élesben mert nincs kedvem factory resetelni és újra napokig belakni, nekem se root-ra se tajvani hívásrögzítős romra nincs szükségem. -
snowman
tag
válasz
Brekecs
üzenetére
OK, de egyrészt a TW romhoz először nyitni kell ami gyakorlatilag lehetetlen, másrészt a global rom-mal sincs gond szerintem. Én is jobban szerettem az EU-ban lévő tárcsázót, de a google-ét is meg lehet szokni.
Reklámokkal egyáltalán nem szoktam találkozni. Aki lát ilyesmit az hol látja? -
Aryon87
félisten
válasz
kvojnovics
üzenetére
Xiaomi 12X, 14Ultra, 17Ultra és sima 15. egyiken sincs reklám... Mindegyik német szolgáltatótól vett, a 12X az még magyarországi MM-ben vett, BL nyitott már nemtom milyen ROMmal. a többi az gyári.
-
Pumaz89
tag
Kinai belpiacos mi11pro-n nem volt reklám. Megvettem a 15-t és ezen sincs. Gyári appokban ki lehet kapcsolni, de engem ott sem zaklattak.
-
kvojnovics
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Amiket ki tudtam kapcsolni (reklám) és amiket el tudtam rejteni (appok), azoknál én is a Gemini segítségét kértem...
-
kvojnovics
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Xiaomi 17et... És vacilálok, hogy ha ezt nem lehet nyitni és Xiaomi.EU ROMot rakni rá, akkor talán egy nyitott Xiaomi 15re váltanék... De eltértünk az eredeti témától... Amire egyébként már kaptam választ: egyik sem... Szóval teljesen midegy mit vettem és min vacilálok mióta... Köszönöm a segítséget... Szép estét...
-
Diamond500
senior tag
Mikor én megvettem az X15-öt,Gemini segítségével kb 3 kapcsolóval kikapcsoltam a reklámokat. Azóta eggyel sem találkoztam.
-
SztiviVander
addikt
válasz
kvojnovics
üzenetére
es mit vettel, mi az ami tele van reklammal? mert 2 oraja meg vacillalasrol volt szo nem arrol hogy mar van valamelyik. nekem egy darab reklam sincs, eu-s xiaomi 15.
-
kvojnovics
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Xiaomi Mi 3tól Xiaomi 12ig szinte az összes Xiaomi (MI) vonalon, illetve Redmi vonalon is pár készülék volt már a kezemben... Legtöbbjüket nyitottam... Vagy valami Pixel variáns vagy Xiaomi.EU ROM ment rájuk... De most kifizettem 350e Ft-ot egy új készülékre: reklám, reklám hátán, van amit ki sem tudtam kapcsolni, amit/amiket meg ki tudtam, azoknak a kapcsolói 10 helyen eldugva, keresgelés után kapcsolhatóak (igen, ezt egy kicsit eltúloztam, de remélem érhető amit mondani akarok)... Illetve letörölhetetlen és/vagy elrejthetetlen alkalmazások (akkor is ha gyári) amiket korábban vagy gond nélkül töröltem vagy legalább elrejthettem... Mosst még azt is kutatnom kellett, hogy hol lehet egyáltalán alkalmazást rejteni!
Ne érts félre, fantasztikus telefon, különben nem vettem volna meg... DE ezek engem ennyi pénzért zavarnak!
Megértést és segítséget mégegyszer köszönöm!
-
SztiviVander
addikt
válasz
kvojnovics
üzenetére
gyarilag "eu" rom van rajta, minek kene ennel meg eu-sabb? ez mar nincs fullon kinai appokkal mint a regiek amiket a xiaomieu romban kipucoltak. root sem nagyon tudom hogy mihez kene, utoljara a mix2s-em volt rootolva 7 eve, de nem hianyzik. szerintem mar az a14-tol boven eljutott az android oda hogy mar csak hasznalni kell es nincs mit mokolni rajta.
-
snowman
tag
válasz
kvojnovics
üzenetére
Egyik sem, de már nincs is rá szükség. EU rommal amúgy sem működnének már bizonyos appok, pl a Revolut sem.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Xiaomi 15 és 17 között vacilálok...
1, mind a kettő nyitható/lesz? Van/lesz xiaomi.eu ROM?
2, van valaki aki nekem ezekben segíteni tudna, természetesen nem csak vatikáni valutában (többit gondolom PM-ben)...Előre is köszönöm!
-
Aryon87
félisten
válasz
egymegegy1
üzenetére
Én is az app hibájára gondolok, bár a FB részéről nem is lepődök meg..
-
Makoj35
kezdő
Köszi,nem néztem meg a második képet.

Az első olyan telefon nálam amire nem akarok a Gcam-ot felrakni mert megvagyok elégedve a gyári kameraa app-al.
Engem az érdekel hogy tudom beállitani a Xiaomi telefonokon hogy a wifi amire csatlakozok forgalomkorlátos vagy forgalomkorlátos nélküli legyen (Telekomos Kaon Routeren ha letöltöm a Warframet akkor kiírja hogy szerinte mobilneten vagyok pedig nem. Samsungokon ezt belehet állitani.
Illetve hogy az alkalmazások menüpontnál hogy tudom beállitani hogy mutassa azokat az appokat amik nincsenek engedélyezve? Sajnos ez a Getapps ha jön rá frissités nálam automatikus letíltja és engedélyeznem kell ismét.
-
feloman
aktív tag
válasz
Makoj35
üzenetére
#2098 [szabeska] hozzászólásában látszik, hogy hiba és stabilitás fejlesztést írtak. Én alap felhasználóként nem láttam változást. Azóta a többi app frissítés nekem is jött

-
egymegegy1
tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Üdv ezt a hibát nálam is produkálja néha, sajnos nem jöttem rá mi okozhatja. Ilyenkor újra szoktam indítani a telefont és magához tér. Teleló vagy app hiba? Én is szeretném tudni, én egyébként app hibára gyanakszom mer viber, WhatsApp, szimpla telefon hívásnál nem fordult még elő.
-
Aryon87
félisten
Hali!
Lenne egy kérdésem azokhoz akik sokat videócsevegnek messengeren.
Anyu hisztizik, hogy időnként alig hallgható a másik fél, és ezt random produkálja. És nem minden esetben. van akinél jó a hang, van akinél meg alig. Most ez messenger bug, vagy a telefonnal lehet valami gond? (ilyesmit nekem is csinált a 14Ultrám, mikor kipróbáltuk egymás közt, de mivel én nem videócsevegek, így nem tudom hogy ez most mi. Párom Honor Magic 5Pro-ja esetén ilyen gond nincs)
Már töröltem, újraraktam a messengert, de visít anyu emiatt időnként. (igen, tipik nő, milliónyi idővel és kb a messengeren éli az életét
, így fontos neki)Köszi ha tudtok valamit erről.
-
kalminc
csendes tag
válasz
kalminc
üzenetére
No, gondoltam lesz ami lesz megrendelem. Szépen érkezik is, viszont sajnos nem voltam elég körültekintő (bár a telefon leírása alapján nem volt okom gyanúra). Rákérdeztem a rendelés után (amikor látszott, hogy Kínából jön a cucc), hogy ez ugye global verzió, erre persze érkezett a válasz, hogy nem, ez kinai romrol van global romra flashelve, szóval az e-sim és az NFC nem fog menni...
A leírásban persze az van, hogy megy az NFC és az e-sim.
Mit javasoltok, kérjek partial refundot? Próbaltam utána nézni mennyire használható a CN verzió, elvileg egészen az, de hát... Azért nem vagyok boldog.
Előre is köszi.
-
Makoj35
kezdő
Nekem még nem jelez

-
-
falabu88
aktív tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Teljes feltöltés/végsebesség/okostöltés kikapcsolva jelenleg így néznek ki a beállítások.
Nem vagyok híve ezeknek a rendszer szintű töltésvédelmeknek, ha feldugom tölteni töltsön fel a lehető leghamarabb 100%-ra. Úgyis évente cserélem újabb használtra, androidnál meg a kutya nem nézi vételkor az akksi állapotát (amúgy sem szeretném a következő tulajnak óvni a telefon akksiját.. )
-
Diamond500
senior tag
Okos töltés nincs bekapcsolva? Akkor áll meg 90%-on, aztán tölt rá.. 100%-ról nekem is hamar leugrik (novemberben vettem,origi),de 1,5 napot aktív használattal kibír,így nem foglkoztat.
Okos töltés (HyperOs3): (Gemini válasza)
Így működik a gyakorlatban: Átmeneti leállás 80%-nál: Amikor rádugod a telefont a töltőre, a rendszer normál sebességgel feltölti az akkumulátort 80%-ra, majd ott ideiglenesen szünetelteti a folyamatot. Szokások elemzése: A rendszer a mesterséges intelligencia segítségével elemzi a rutinodat – például, hogy mikor szoktál felkelni, vagy mikor szoktad általában levenni a telefont a töltőről. Időzített befejezés (100%): A maradék 20%-ot a rendszer csak röviddel azelőtt tölti bele a telefonba, mielőtt ténylegesen használni kezdenéd. Így ébredéskor 100%-os akkumulátor vár, de a készülék nem állt egész éjjel feszültség alatt." -
falabu88
aktív tag
Sziasztok!
A napokban sikerült lecserélnem a 14-esem X15-re. Egyelőre minden flottul megy, nagyjából egyezik minden, kivétel az akkumlátor kezelés.
Már minden beállítással próbálkoztam, de az utolsó pár %-ot iszonyat lassan tölti csak fel (ma reggel kocsiban 30W PD töltő 94-98% 30perc..). Illetve ami feltűnt, hogy reggel levéve a töltőről egyből elkezd merülni, 10perc alatt már 96-97%-on van. Ez normális? Az eddigi telefonoknál (12x-13-14) az első 20percben szinte meg sem mozdult a 100%-ról. Utána nincs gond, nem merül gyorsan, csak ez a töltés utáni rész fura.
A telefon 11 hónapos, szoftver szerint 98%-os akksi 150 töltéssel (Accubattery egyelőre 84%-ot mutat, de csak egy teljes töltés volt) -
Wuk07
tag
Hello, én hülye a videókat zajcsökentő móddal vettem fel nyeremènyem a borzasztó hang a videókon. Galéria ki jelzi , hogy AI audio. Van valahol lehetőség ezt utólag kikapcsolni? Mivel kijelzi remènykedem, hogy ki is lehet offollni.
köszii -
Drughi
addikt
válasz
Diamond500
üzenetére
Sosem szerettem a Huawei / Honor vonalat.
Volt több is, talán utoljára egy P30 pro / Mate 20 Pro lehetett, azok még jók voltak. Most már évek óta nem tetszik egyik modeljük sem -
Diamond500
senior tag
Egyébként a 3.0.90-es frissítésnél,még észrevettem, hogy ha hangerő gombokat használod,akkor balról bekúszik egy "Hangszoró" ikon,amire rábökve külön lehet választani,minek a hangerejét akarod módosítani. Szerintem ez eddig nem volt.
-
Drughi
addikt
válasz
migabi24
üzenetére
Sose volt szempont, az én felhasználói szokásaimat mind kielégíti.
Tény, hogy ez a legerősebb telefonom, de nem feltétlenül ezt mondanám a legjobbnak az elmúlt 5 évben. Nálam pl etalon az iPhone 5s (a maga idejében), vagy a OP 10T. Azokra szívesebben fogok visszaemlékezni, mint erre, de ez is benne lenne a top 5-be. -
Drughi
addikt
válasz
Diamond500
üzenetére
Nálam fél év egy telefon, utánna megunom
Valaki bélyeget gyűjt, vagy fürjtojást keltet, én telefonokat csereberélek
Az elmúlt egy év: S22 - iPhone 12 - Xiaomi 14T - Vivo V50 - Xiaomi 15
Most dilemmázok a Pixel 9 pro / iPhone 16 / S26 között. Aztán lehet veszek egy Vivo X200 FE-t vagy egy S25 Edge-t
-
kalminc
csendes tag
sziasztok!
allegrorol rendelt mar valaki? latszolag ott most 200k-ert adjak, elég jó dealnek tűnik...
(ugyanakkor most 240k lett a vivo x200 alzán, ami lehet megbizhatobb választás így...)
köszi a segítséget!
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis rövid beszámoló, illetve annak a végére pedig egy kérdés. A verzió nálam 3.0.9, nálam semmi panasz a működéssel. Az akkumulát üzemideje sem nagyon változott, talán egy minimálisat pozitív irányban (eddig is 1-1,5-ig napig bírta, amellyel alapvetően elégedett vagyok). Napi felhasználás során az AOD ikonok változásán kívül én nem sok mindent vettem észre amúgy (vagy csak figyelmetlen voltam és nem vettem észre).
És akkor a kérdés. Ki-milyen okosórát használ a készülékhez? Szeretnék én is, azonban még nem találtam meg a megfelelőt... Szeretném, hogy az akkuidő "normális" legyen, az órában legyen NFC funkció a Google Wallett-tel (tehát nem szeretnék más progit telepíteni a bankkártyákhoz), illetve az óra formája négyzetes legyen (utóbbi nem műszaki paraméter, de nekem az a desing jobban bejön). Xiaomi órát nem találtam, ami ezeknek a paramétereknek megfelel, mert az NFC funkció minden esetben csak a kínai régióban működne. Abban sem vagyok biztos, ha szereznék egy ilyen órát, akkor az megfelelően működne Magyarországon.
Szóval minden tapasztalatot, tanácsot, ötletet nagy köszönettel veszek!
-
Diamond500
senior tag
Minden frissítés off-on,kikapcsolva...adb-vel innaktíválva...erre reggelre lefrissítette magát...ez az erőszakos frissítést nem értem...user miért nem döntheti el,akarja e vagy nem...
-
Zsolt112
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Nem változtattam rajta, mindig az androidos volt
-
Zsolt112
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Igen. Eddig úgy néztek ki mint a sima asztali ikonok csak kicsiben, most megváltoztak. Nem baj végülis csak nem tudtam hogy nem-e nálam van valami gond, csak azert kérdeztem.
Mondjuk a régebbiek nekem jobban tetszettek, egyértelműbbek voltak számomra. -
Makoj35
kezdő
Végre nekem is megjött a v3.0.9.0 frissités.

Remélem tényleg jobb lett a kamera stabilitása.
-
Zsolt112
tag
Az új frissítéssel nektek is megváltozott az always on displayen az értesítési ikonok kinézete?
-
frenk1
aktív tag
Sziasztok érdekel valakit új bontatlan xiaomi 15 mobiltelefonhoz tok nem átlátszó prémium minőség, és 6 db üvegfólia ? Akit érdekel irjon privátban képeket küldök
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tuti biztonságos ADB apk listája?
Reklámok és adatgyűjtő/akksi merítő szemetek miatt. -
Makoj35
kezdő
Nekem a frissités még nem érkezett meg. Ezt leszámitva a telefon jól megy.
-
Diamond500
senior tag
Nagy itt a csend,gondolom az jót jelent..mükődik és kész.
-
Diamond500
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Megis rendeltem. Köszi!
-
SztiviVander
addikt
válasz
Diamond500
üzenetére
"3mk arc+" - pcx, "3mk 1up" - alza. mindegyikkel ugyanúgy megy az ujjlenyomat mintha semmi se lenne a kijelzőn.
-
Diamond500
senior tag
Magyar üzletből tudtok ajánlani,nem üveg fóliát,amivel szépen megy a ujjlenyomat olvasó ?
-
Makoj35
kezdő
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Chrome-on kivül nem használok semmit,a mai nap nem tapasztaltam akadást,lehet tényleg a reklámok meg a reklámblokkolók miatt.
-
Makoj35
kezdő
válasz
SztiviVander
üzenetére
Használok reklámblokkolót. Fura mert a mai nap nem akadozott....
-
SztiviVander
addikt
válasz
Makoj35
üzenetére
Ilyet tipikusan a reklámok betöltése (vagy a betöltési próbálkozás sikertelensége) okoz, akkor pedig nagyjából mindegy is hogy csúcstelefon vagy alsópolcos. Van bármilyen reklámblokkolód? Megnéztem de nekem operában sehol semmi akadás ebben a topikban se meg a cikkekben se.
-
Makoj35
kezdő
válasz
Diamond500
üzenetére
Igen,semmi változás

-
Makoj35
kezdő
Igen.
Itt a Prohardvernél is van hogy beakad,de más weblapoknál is csinálja.
-
Makoj35
kezdő
Ez a Google Chrome-os akadás egyre jobban idegesit ezen az elvileg csúcstelefonon. Nekem még a 3.0.7.0 van rajta,de a chrome mindig frissül a Playen.
-
Drughi
addikt
Frissítés után nálam megjelent egy Mi Store applikáció:
Ez eddig is megvolt, vagy csak nekem új?
-
Makoj35
kezdő
Innen feltettem a .5-re végződő 6.4 apk fájlt,eddig megy szépen a kamera.
-
Diamond500
senior tag
Srácok ebben a frissítésben bármi vizuális vagy funkcionális változás tapasztalható?
-
Zsolt112
tag
válasz
cyber86
üzenetére
Nálam gombos vezérlés van, nincs gond a visszalépéssel.
Én azt vettem észre hogy AOD képernyőn megváltozott a messenger értesítés ikonja ilyen kis kerek sötét keretű ikonra. Most nem emlékszem pontosan milyen volt de szerintem nem ilyen😅. Azon kívül más változást még nem vettem észre. -
cyber86
őstag
Egy új hibával találkoztam csak nem tudom, hogy köze van-e a frissítésnek vagy facebook sz... Ha megnézem valakinek a történetét akkor nem tudok vissza lépni a facebookra csak lapoz tovább kézmozdulatos vezérlés él. Akinek fent van ez a frissítés nézze már meg légyszíves. Köszönöm.
-
Makoj35
kezdő
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nem talál nekem sajnos. Akkor várok
-
cyber86
őstag
Mintha ezzel a frissítéssel pörgősebb lenne a telefon legalábbis chrome alatt a beakadások egyenlőre nem jelentkeztek és máshol is mintha jobb lenne.
-
feloman
aktív tag
Nekem magyar régió van beállítva. A kamera app 6.2 verzióról 6.4-re frissült. Érdekes igen, hogy kimaradt a január, de ez így már legalább februári, utolérték magukat.
-
Makoj35
kezdő
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nekem még semmi sajnos. Telekomos a telefon ha ez számit valamit. Milyen régióra kell állítani?
-
Makoj35
kezdő
Olyan kérdésem lenne hogy Samsung telefonoknál meg tippem szerint más gyártoknál is van olyan beállitás a Wifi résznél hogy az adott hálozatot kezelje forgalomkorlátosként vagy ne. Ezt én xiaominál sehol nem találom. Valaki tud segíteni nekem?
Előre is köszi

-
Makoj35
kezdő
válasz
SztiviVander
üzenetére
Megnéztem már én is ezt a dolgot,és nekem megy az ujjlenyomat ezzel az üvegfóliával:
-
eeestvan
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Érdekes, mert én azóta rendeltem még egy 5 darabosat, annyira jó! Pont azért vettem meg, mert a hozzászólásoknál írták hogy jó a 15-el!
-
SztiviVander
addikt
válasz
eeestvan
üzenetére
Megjött ez is meg a korábban említett smart devil is aliról. Egyikkel se tudom még csak hozzáadni se az ujjlenyomatot
Most a smart devilt rajta hagyom holnapig azrtán majd megnézem hátha, de kétlem hogy ennél jobban ráragadna (teljesen bubi/folt mentes). Aztán lehet csak az én ujjlenyomatom ennyire szar hogy csak fólián át hajlandó felismerni, mondjuk úgy meg alig kell hozzáérni. Csak attól a büdös fólia szagtól meg kb hányingerem van, a vége lehet az lesz hogy nem lesz rajta semmi aztán majd kiderül mennyit ér a saomi shield védelem. -
SztiviVander
addikt
válasz
mQWeXgsf
üzenetére
Xiaomi mix 2s 6 eve van hasznalatban, utobbi 2 evben a fiam hasznalja, nonstop video vagy roblox megy rajta es koszoni semmi baja. Redmi 7a anyamnal hibatlan 5 evsen, de a mai appokat reg nem birta el se tarhekyben se cpuban, az utodja a redmi note 12 is 2.5 eve megy nala. Mellette párom 3 eves s21fe-jen magatol elvalt a hatlap ragasztasa ugy hogy nem jatszik rajta, nem forro es nem pupos az akku sem. Szoval ilyenbe hogy mi jo es mi szar bele lehet menni csak altalanositva tok folosleges is meg butasag is. Szivesen.
-
-
mQWeXgsf
aktív tag
A Xiaomi Note 4 telefonom 2 évig működött (majd érintőpanel és mikrofon hiba), A Xiaomi Mi 9T Pro telefonom 2 évig működött (majd kijelző hiba), a Samsung s21FE telefonom 4 éve működik hibátlanul, ugyanolyan használat mellett...
Köszönöm a figyelmet. -
válasz
tamaspapa
üzenetére
Erre tessék: Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
tamaspapa
újonc
válasz
Diamond500
üzenetére
Köszi, meg van.
-
tamaspapa
újonc
Hali. A 15T-vel kapcsolatban két kérdésem lenne.
1. Hogyan lehet kikapcsolni?
2. Telefonálás közben nem kapcsol le a kijelző, ezért akartam újraindítani.Mit tegyek?
-
Pumaz89
tag
Androidauto kb. két hete elkezdett lagolni. Waze bedöccen, közben a zene is megakad. Feloldott kijelzőnèl nincs akadás. Másnál is előjött hasonló probléma?
-
Diamond500
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen sajnos.. Érdekes mert ha Playen leszedem a frissítést magáról a tárcsázolról,visszaáll valami ősrégi verzióra ami jó is lenne,de abban meg nincs benne a hivás fogadása koppintással (csak suhintással)
Tudom másnak ezek fel se tűnnek,de nekem zavaró. -
válasz
Diamond500
üzenetére
Nyilván, mert a ROM-ban benne volt a frissebb verzió.
-
Makoj35
kezdő
válasz
Diamond500
üzenetére
Semmi köze a 3.0.7.0-nak ehhez.
A google névjegyzék,telefon meg üzenetek app szokott frissülni.
-
Diamond500
senior tag
válasz
egymegegy1
üzenetére
Kaotikus átláthatatlan lett szerintem..Előtte pl a névjegyek lent volt talán "Kedvencek" "Tárcsázó" Névjegyek..most meg eldugták felülre,egy vékony "gomb"alá.. sorolhatnám.De lehet én vagyok már túl öreg a változásokhoz.
-
egymegegy1
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Mi a baj Google tárcsázóval? Nekem scam hívásokat sokszor nem jelzi. Esetleg van jobb alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Steam topic
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de kb ugyanígy működött a pc-s mi unlock is, ott is várni kell(ett) x napot az első próbálkozás után. nekem pl 03.31-et írt most ki az app ami után próbálkozhatnék nyitni, de ha nem gond nem próbálom ki élesben mert nincs kedvem factory resetelni és újra napokig belakni, nekem se root-ra se tajvani hívásrögzítős romra nincs szükségem.

, így fontos neki)

Mellesleg nekem ez a fajta gyujtes sokkal elfogadhatobb hobbi mint aki a legujabbat veszi meg fel evente.
az új meg ilyen
a régit az asszony 13T-ről csináltam de a 15 is ilyen volt eddig 🙂