Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
Tudja valaki hogy jelenleg milyen "kisautók/városi autók" kaphatók gyári LPG-vel, garanciával? (Skodán kívül)
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
kisza25
félisten
az attól függ, hogy ez normál ár, vagy akciós, pl színt(75-150eFt), egyéb apróbb dolgokat, szőnyegek, tetőcsomagtartó előkészítés ködlámpa, ajtó védő műanyag...persze ezeket akkor, ha rendeled amúgy olyan 300eFt-ot,
csak nyugodtan próbálkozz, mert magától nem fog engedni, de szalon és tulaj is válogatja,
én egy 2,9millást alkudtam 2,6ra csak én fordítva csináltam,
néztem egy alap modellt 2,6milláért és kérdezgettem, hogy ez még belefér...[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Balli
őstag
Egy 3.8 millás szalonautó árából mennyit lehet alkudni? Ötlet, tanács?
Athens 2004
-
AMD Power
titán
Nekem ilyen "autó" kell.
-
megema
őstag
Nem lehet valami ideiglenes papírt kapni a következő műszakiig, amiben korrigálják a kocsi környezetvédelmi besorolását? Piros matricám van kék helyett...
-
aphra2
senior tag
Több összetevő van itt: .. kombi az autó + valszeg szar gumik + esős-vizes út , és mivel könnyen megindul, az sincs kizárva , hogy valami +súly van a csomagtartóban, mert nem nagy a tempó,..... kis gyakorlással ezt sokan tudnák utánozni sztem.
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
Rick4
félisten
De el fog engedni, mint ahogy már leírtam, megindoklod, hogy a jövő évi biztosítási díj máshol 15%-kal olcsóbb, ami neked jelentős spórolás ugyanazért a szolgáltatásért. Ennyi, onnantól, hogy ezt megtetted, hidd el, nem fognak vacakolni. Majd bescannelem a felmondást a júliusban kötött kötelezőmre, oksa?
Nem áll érdekében, viszont az én kötelezőm neki nem jelent annyi kiesést, mint amennyit nekem a konkurenciához képest kért több pénz az ő kötelezőjéért.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
FF23
senior tag
válasz V.Stryker #4038 üzenetére
Erre meg mit nem találnak ki?
fővárosban 12 helyen tart ma félpályás útlezáró demonstrációt...[ Szerkesztve ]
RT-AX58U v1
-
V.Stryker
nagyúr
Mától szmogriadó! Piros és fekete környezetvédelmi plakettel ellátott rendszámos autók nem közlekedhetnek.
-
-
_seth_
veterán
válasz hobizoli #4032 üzenetére
Hány szett hátsó gumi ment tönkre a felvételek alatt? Állnak a hátsó kerekek amikor még látni Persze esőben nem úgy kopnak
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
Ck.
addikt
Maradjunk annyiban, hogy a legtöbb biztosító nem fogja közös megegyezéssel elengedni az ügyfelet.
Nem érdeke ügyfelet veszteni, elég csak egyetlenegy apró pontban alátámasztani, hogy miben jobb, mint a másik és máris nincs közös megegyezés. -
Rick4
félisten
Inkább olvasd el, miről beszélgetünk. Arról, hogy év végén felmondhatod közös megegyezéssel. Az, hogy Te közben minden ok nélkül másról kezdtél el írni, legyen a Te gondod..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
V.Stryker
nagyúr
-
Rick4
félisten
Gondolom akkor eddig nem volt érthető, hogy törvényileg lett szabályozva, és bizony van lehetőség a közös megegyezésre. Csak egy a 100-ból: [link]
még egy: [link] [link]
Ezek után szerinted lehet vagy még mindig nem?[ Szerkesztve ]
-
-
_seth_
veterán
Kléber, Kormoran, BFGoodrich, Riken, Uniroyal, ezek pedig mind a Michelin csoport tagja, igazából csak néhány nagy gyártó van a többi olcsóbb gumigyártó pedig azok alá tartozik, időbeli eltolódással megkapják az új fejlesztéseket is.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
lsc
nagyúr
-
wrox
őstag
Sziasztok,
Tudom, hogy ez nem autószerelő fórum, de hátha van valaki, aki ért hozzá.
Olyan hibára lettem figyelmes, miután lecseréltem a nyári kerekeket, hogy:
Kormány jobbra húz, nagyon enyhén, de érezhető.
Nyári gumi belső fele le volt nyalva. (Előző gazdája szerint az futóműállítás előtt keletkezett.)
Fékezéskor kb. 70 km/h körül picit rázza a kormányt.
Azért elvittem futóműállításra, minimálisat kellet korrigálni.
Félrehúzás megmaradt, remegés megmaradt.
Szerelő nem talált semmi hibát rajta.
Mit érdemes cseréltetni ilyenkor?
Centirozás volt, vadonatúj, gumik vannak fent.
(Ezek a hibák valószínűleg előtte is voltak, de a 225/45/17-ös kerekek olyan szinten elrángatták a kocsit, hogy nem tűnt fel, most 195/65/15-ös gumi van fent, mintha kicserélték volna az autót. Abszolút nem rántja el a rossz út) -
V.Stryker
nagyúr
válasz Motion_Blur #4006 üzenetére
Én ma a kocsit is otthon hagytam. Tökre mondjuk ki voltam a rádiótól is,mert reggel bemondták, hogy nagy a légszennyezés, aki tudja ne használja az autóját. De 1 percnél többet kint sem töltsön és kifejezetten ne akarjon kerékpározni. Csak azt nem tudom, akkor hogy gondolták a munkába járást, akinek mondjuk a bkv nem alternatíva? Tevével?
Egyébként az tűnt fel itt a topikban is, hogy nem nagyon említitek a Barum Polaris-t. Tudom, hogy olcsó gumi, de már a második céges autón nyúzom és én tökre szeretem. Jól tapad, hóban is nagyon jó szerintem. Két éve jöttem Romániából, havazásban. Volt hogy a kocsi alja érte a havat és lánc nélkül is simán, elakadás nélkül jöttem vele. Amikor havazásban 1-2 centis havon szüttyögtek 50-el a főúton, tök biztonságba tudtam előzni a sort 80-al. Mondjuk ahogy alkalmam volt olyan helyre érni, akkor mindig tapostam egyet-egyet a fékbe, hogy mire számítsak, de teljesen biztonságos volt végig. Mégis miért kerüli mindenki?
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz V.Stryker #3998 üzenetére
Értem.
Én most rendeltem le a két garnitúra W442-t, azt mondják holnapra itt lesz. Ma reggel érezem először hogy már kevés a nyári gumi, ebben a ködös nyálkás retek időben az ilyen fényes felületű sz*rrá kopott "aszfalton" bizony már csúszik a nyári gumi ebben az 1-2 fokos hidegben.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
VR6-Fan
veterán
válasz Integra #4004 üzenetére
hát jah akkor inkább egy ezresért benga, meg gyufa, kb annyit ér.
civic-be nem volt gyárilag?
aminek értelme lenne egy gyári rendszer, illetve ha szarok a gyári lapok, akkor néha lehet kapni karbon szállás (BMW, talán) érdemes azt belerakni.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Integra
titán
urak, mondjatok nekem valami minőségi ülésfűtő cuccot, anyumnak kellene autóba télre.
ezektől az 1-2e ft-os csodáktól ódzkodom, nem éppen bizalom gerjesztőek.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Motion_Blur #4001 üzenetére
Jah, értem. Fene sem gondolta,hogy %
Hát halvány gőzöm nincs róla, hogy milyen a felni. :S Még a dísztárcsát sem vettem le.
-
-
Rick4
félisten
Nagyon egyszerű. Mert törvényi kötelezettsége, hogy ha Te le akarod cserélni egy olcsóbbra, akkor nem áll az utadba. Olyan ez, mint mikor garanciával veszed a tévét, a boltnak hidd el, nem sok kedve van a garival foglalkozni, de törvényileg muszáj. Annyi, hogy a biztosítónak megindoklod, máshol ugyanezt megkapod 10-15-25 ezerrel olcsóbban.
Maga a közös megegyezés meg pont arról szól, hogy az egyik félnek szándékában áll megszüntetni a szerződést, a másik meg törvényileg nem gördíthet ennek útjába akadályt. Nem csak itt, a magyar törvények hatálya alatt bárhol.
-
Motion_Blur
félisten
válasz V.Stryker #3999 üzenetére
A /60 azt jelenti hogy a gumi profilmagassága (pereme) 60%-a a gumi szélességének.
165/70-nél és 180/60-nál is 11cm ez az érték (~fél cm a difi).
Jó lenne tudni hogy milyen széles a felnid, mert a legtöbb gyári acélfelninél ahol 165/70 a gyári és 175/65 a válómérete, ott már nem nagyon ajánlják a 185-öt. Felmegy, az biztos. De egy 5" széles felnin már túl széles lenne.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest