- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csixy
addikt
Köszönöm! Próbáld ki. Én a napi gyakorlatban használom. Egy körömnyi pendrájvon mindig ott van a pénztárcámban, s ha Van valamerre egy gép-féle legalább 4 gigabájt RAM-mal és nem secure bootos, akkor van egy gépem. Netelni is ezt használom, a jelszót mindig átírom, járok, amerre járok, s ha végeztem illa berek .... kikapcsolom. Utánam a vízözön.
Gratulálok a te munkádhoz is, már korábban olvastam, de annak az elkészítése macerásabb.
Az én verzióm lényege, hogy csak eredeti (Ubuntu mentes!!) debiánból készítsük! [a Tomas Mateicek féle script] segítségével. Amikor kész van, akkor a boot mappából mindent kigórok, csak a kernel és az initramfs marad benne. És a Ventoy Grub menüjével bootolom. Lényeges , hogy a build linuxos filerendszeren legyen elhelyezve (Ext2...Ext4), mert csak így találja meg a saját squasfs tömörítményét ( core.sb ). -
Zsír
Mentésekhez, tesztelni tökéletes.Ha rendes USB-s Linuxot akar az ember, az macerásabb
Viszont az már nem pendrive-ra való.
-
csixy
addikt
-
Ha lenne benne egy stabilan működő Ubisoft Connect, még ki is próbálnám.
-
Én meg egy Ubuntut sem tudok apám laptopjára telepíteni jelenleg valamiért.
-
csixy
addikt
Nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Macska topik
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest