Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike McCarthy? Hát oké...

-
-
NB2
aktív tag
a 2 főcsoportdöntők edzői:
Mike és Sean
nemtom, hogy kirúgtam volna-e a Bills edzőjét, basszus az idei év a leggyengébb csapat, azért pont rosszkor voltak rossz helyen, ha a 2 évvel ezelőtti Bills van most itt, tuti SB-ben vannak, de Mahomes és Reid és Spagnolo mindig kibabrált velük
-
callmeakos
veterán

Várható volt. Ennyi elpuskázott SB esélyt a liga egyik legjobb irányítójával nem lehet megúszni megtoratlanul. A Bills szerintem most szét lesz esve, Allant is valahogy össze kell kaparni a földről, mert látszott a meccs után hogy totál ki volt bukva. Szerintem erre most egy kicsit rágörcsölt, ezért is hibázott annyit, de azért mentálisan innen nehézkes lesz visszajönni.
-
F-ECT$
titán
A Broncos nyert már úgy SB-t, hogy a védelem hozta ezt össze nekik, de ehhez szerintem most túl erős a többi csapat. Sajnálom ha egy ilyen fontos játékos kiesése dönt el meccseket

-
Fáraó
őstag
Te jó ég! Milyen elkapás volt a Rams-Chicago meccsen az utolsó pillanatban! (Mármint OT előtt) Mindenki lefagyott a Rams-nél! McVay arca is beszédes volt! Nagyon szép volt!
Mondjuk a múltkor meg a Rams-nek volt az utolsó pillanatban egy lehetetlen elkapása (Parkinson).
Kicsit sajnálom a Bills-t, szerintem jó volt a Broncos, de nem annyival.
A 49ers-nek semmi nem jött össze, és szerencséjük se volt. Egy mészárlás volt az egész. Rögtön az elején az a visszahordás... SEA szerinem is esélyes az SB győzelemre, nem tudom mit kezd vele a Rams jövő héten.
A Pats Texans meccsen meg ennyi eladott labdát... Izgalmassá tette.
-
Nagyon jó playoff meccsek voltak eddig.
Ez a Rams-Bears rendesen lefárasztott. -
F-ECT$
titán
Chicagoban is elég tré idő van.
-
Most nézem, hogy van forecast a tippjátékban és van 7,7% esélyem gyerni.
4th and long csoportban ez már 0,0... 
-
A Zéé
Topikgazda
Amilyen időjárás van Bostonban, az AFC meccs igazi rocsderbi lesz...

-
xy.zsolt
őstag
Sajnos itt new yorkban az esti hirekben bemondták (és meghallottam félfüllel
), hogy vesztett a bills.....a kérdés az, hogy legalább izgalmas jó meccs volt, megéri letöltenem? A másik meccset már töltöm le. -
NB2
aktív tag
DEN-BUF: ennyi labdavesztéssel nem lehet meccset nyerni! Mondjuk azért az a catch/INT dolog elég véleményes, én inkább adtam volna catchnek. (így, hogy Nix kidőlt, elég érdekes lesz így az AFC)
SEA-SF: 17-0-ig néztem, látva az eredményt, alázás. SEA toronymagasan az SB esélyes ha így tolják tovább -
F-ECT$
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Hát mostanra fogyott el teljesen a csapat, túl sok volt a sérült egy ilyen erős ellenféllel szemben.
-
A Zéé
Topikgazda
-
F-ECT$
titán
No a Broncos se került könnyű helyzetbe, hiába nyertek...
-
A Zéé
Topikgazda
válasz
callmeakos
üzenetére
Én csak a 4. negyedtől láttam, előtte nem tudom mi történt, de rajta tényleg nem múlott.
SF@SEA
Ez meg elkezdődött
-
callmeakos
veterán
Allan szerintem ezek után fogja magát, és elvonul remetének.
A szívem megszakad a srácért, de komolyan. -
Tyű, micsoda meccs! Reméljük a többi is szoros lesz!

-
laracroft
senior tag
Huh Leilát nagy nehéz elviselni a felvezető műsorban....
-
xy.zsolt
őstag
Most láttam csak a 6 meccset....az utolsó kettő nem tetszett, a többi négy győztes megérdemli a továbbjutást....szerintem.
JOHN HARBAUGH pedig jön a NY Giants-hoz
-
sherlock82
senior tag
Holnap melo, sajnos az esti meccset nem látom. Jó szórakozást aki megtudja nézni, én azt mondom h egy a Denver picit esélyesebb a továbbjutásra.

ui.: Seattle meg nyílván tovább megy, de bízzunk benne hogy a SF ismét hozza a mult heti jo formát azt látunk egy remek meccset.
-
A Zéé
Topikgazda
dehogy lesz kötelezve erre bárki is. Dome-ban is volt már azért pár félbeszakadt meccs.
Igazából a nyitott stadion ugyanúgy a sport része. SB-t rendezni nem lehet hideg égövi nyitott stadionban, de szerintem sosem lesz kötelező... Van jópár nyitott stadion azért, még az újabbak között is: pl. MetLife Stadium, vagy a Levi's Stadium se fedhető be, és az se régi.
De végignézve a listát, több a nyitott, mint a zárt
-
Fáraó
őstag
Szerintem sosem lesz fedett stadionja a Bears-nek...
-
NB2
aktív tag
Kellemes idő várja a kaliforniai csapatot fent Chicagoban

2 napos:
[link] -
Fáraó
őstag
-
NB2
aktív tag
válasz
ggeleven
üzenetére
30
és igen, pedig 1 éve rohadtul utálok ott lenniUgye a PIT az a jó öreg iskolát viszi, nem rúgják ki az edzőt egy szezon után. Aki nem tudná 69 óta Tomlin a 3. edzőjük
Agybeteg, de tényleg. Illetve fura, de amúgy én ennek vagyok inkább a híve, mert azért ha megnézzük sok csapatnál annyi rebuild van már évek óta, hogy ihaj. De azért írtam, mert Tomlin jó edző, de egyszerűen nem tudnak vele túllépni és a PIT-nek is kéne egy szar szezon, hogy felülről szerezzenek egy jó qb-t. AZ elmúlt években próbáltak hozni veteránokat, de a csapat nem volt kész annyira, hogy a 2 veterán SB közelébe vezesse a csapatot. -
Na tudtam én.
A b*d*s'csába de szar érzés ez. 
Viszont abszolút érthető, hogy másra vágyik és legkevésbé sem az mozgatja, hogy na most majd hogy érzi magát az a párszázezer drukker. Minden tiszteletem az övé, számomra örökre AZ EDZŐ marad. ❤️
18 éve dolgozom ugyanazon a helyen, szóval kicsit át tudom érezni, hogy milyen nehezen lehet ilyen elhatározásra jutni. -
PIT drukkerként most még el sem tudom képzelni Tomlin papa nélkül a csapatot, pedig nagyon könnyen lehet, hogy szokni kell a gondolatot. Továbbra is fantasztikus edzőnek, mentornak és motivátornak tartom.
Amióta nincs Big Ben (és BBB Bellel és AB-vel), azóta folyamatos útkeresésben vagyunk és középszerű vagy alatta emberekkel teljesít felül a csapat, de kiemelkedőt így nem lehet alkotni. Sokan sokat beszéltek már róla eddig is, hogy vajon ebben mennyi szerepe van Tomlinnak, de ezt csak akkor tudjuk meg, ha elmegy.
Én pont olyan vagyok, mint a csapat. Nehezen változtatok régi berögződött és megszokott dolgokon, még akkor sem, ha lehet, hogy nem a legjobb valami.
-
NB2
aktív tag
Egyébként a PIT-nél most kéne egy full rebuild. Új edző, új irányító, új csapat.
-
F-ECT$
titán
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Az utolsó meccs valóban az volt, de az előtte levők szerintem nem.
-
Kotomicuki
senior tag
A derűlátókkal ellentétben én inkább roncsderbiknek éltem meg a wc-meccsek zömét és folyton az járt a fejemben, ha ezek a csapatok, ilyen "eredményekkel", idáig juthattak, akkor milyen (gyalázatos) lehetett a többi és az általános színvonal az idén az NFL-ben...

Persze, "izgalmasnak" izgalmas ez is, csak nem abban az értelemben, amit itt már elvárna az egyén.
AR8-at már két-három éve sem tartottam sokra - amióta vándormadár lett belőle - , de, hogy eddig (ki)húzta..., az még engem is meglepett - nem pozitív értelemben.
-
F-ECT$
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
A def iszonyat jó volt, az offense nagyon sokat hibázott, de végül csak behúzták. A következő körben ez kevés lesz.
-
Fáraó
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
De ennyi snap-et elrontani...
-
sherlock82
senior tag
Texans azon felül h meggyőző volt, szerintem az is nagy dolog h a steelers TD -ig sem jutott el egész meccsen. Téma volt a mérkőzésen a riporterek közt h A. Rodgers jövőre játszik e az nfl - ben bárhol , ők ebben nem bíznak, inkább valami háttér karakter lesz, nem lesz műsorvezető. Mondjuk Match 4 en több hozzáértést mutatna mint Gy. Leila,
de ez csak az én véleményem.
Texans - Patriots az kemény lesz már
-
Eddig nagyon jó a WC kör!
És volt, aki mindegyik meccset jól tippelte, kemény, grat hozzá!
-
Fáraó
őstag
Jó meccsek voltak! A Rams szerintem tartalékolt (az utolsó "must have drive" alapján), de majd meglátjuk. A 49ers-t ás a Seahawks-ot (alapszakasz vége alapján) nagyon elkapta a gépszíj, szerintem nagyon veszélyesek. A Bears-t nem tudom hova tenni, talán nem tudnak konstans 4. negyedbeli teljesítményt hozni és az lehet majd a vesztük.
Szóval a rájátszás NFC oldala: vannak az NFC West bejutott csapatai ésa Bears. Izgi lesz!
-
F-ECT$
titán
No, továbbra is jók a meccsek, mind kicsit más, de egy se volt olyan, ami eldőlt volna 1-2 negyed után. A mai meccset sajnos nem tudom megnézni, pedig szerintem ez is jó lesz majd.
-
NB2
aktív tag
Hát ezt a Frisco győzelmet nem láttam jönni. A 3. negyed közepénél léptem abból a meccsből, azt hittem, hogy azért a Philly csak behúzza a 49ers B ellen. Most az a kérdés, hogy ez az SF elég lesz-e a SEA ellen vagy sima liba lesz.
NE-LAC meccs elég pontszegény meccs volt, egy picit betoji Maye-el és egy bitang NE D-vel, de csak behúzta pats. Többet vártam a NE-től, főleg támadásban.
-
sherlock82
senior tag
WC meccseken eddig kifejezetten sok pont van, jóval több mint vártam. SF eredményének örülök.
Végre!!NE meccsből egy negyed van hátra, az eddigiekhez képest kevés a pont. Kíváncsi leszek lesz e itt is valami fordulat a végére ? !
-
NB2
aktív tag
Hát Trevor kevésnek találtatott. És az edzők is. Az első kisebb meglepetés megtörtént.
-
F-ECT$
titán
Néha olyan taktikai hibákat vétenek a csapatok mintha nem lenne ott egy csomó szakember, aki segít a döntésben. Most nem bosszulta meg magát az, hogy nem égette jobban az időt a Bills az utolsó TD-nél, de ilyen rugó ellen nem szabadna 1 percet hagyni az ellenfélnek.
-
laracroft
senior tag
Ó gyerekek nagyon meg vagyok elégedve a wild card meccseivel 😁
-
F-ECT$
titán
Csak ámulok és bámulok hogy micsoda meccsek van itt a WC körben. Ha ez így marad, akkor hosszú este elé nézek
-
F-ECT$
titán
Ez is jó meccs lesz az első pár perc alapján
-
NB2
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Nézd a jó oldalát, még így is tudok több meccset nézni. MLB/NBA fanokat nem is értem, a lényegi részek folyton éjjel vannak, azokat élőben elég nehéz nézni.
-
NB2
aktív tag
Az az igazság, hogy a szombati meló miatt hulla voltam és amúgy is a CAR-LAR érdekelt a legkevésbé az első félidő vége előtt egy picivel kikapcsoltam, azt hittem sima lesz. Hááát nem lett az. Mindazonáltal azért ez a CAR ne jusson már tovább, a SEA röhögve verte volna őket.
Hát a másik meccsre nincsenek szavak. Ezt a GB úgy vesztette el, hogy könyvet is írhatnának róla. Egy agyonnyert meccsbe sikerült a CHI-t visszahozni, pedig utóbbinak még szerencséje sem volt. Kb 3. negyedig a labda minden felén jobb volt a GB, érthetetlen... Meccs egészére nézve amúgy nekem csalódás nyújtottak a macik. -
F-ECT$
titán
A másik meccs is jó volt, a GB sokat hibázott és elkövette azt a hibát hogy kiengedett.
Eddig jobb a wc kör, mint szokott
-
F-ECT$
titán
De jó meccs lett ez az első.
-
A Zéé
Topikgazda
Közben A Dolphins is menesztette McDaniel-t.
Ez meg egy érdekes összehasonlítás:

Tudom, hogy pusztán a számok nem jelentenek sokat, de akkor is vicces, hogy Harbaugh az edző isten, akit most mindenki akar, McCarthy meg az a fószer, akivel nem lehet eredményes csapatot építeni...

-
A Zéé
Topikgazda
válasz
F-ECT$
üzenetére
Hát nála a '23-as szezon végén is nagyon rezgett a léc, aztán abból lett a tavalyi SB győzelem, ami megmentette. Tud azért az Eagles eléggé wtf meccseket játszani, ahol se jól felkészítve, se jól menedzselve nincs a csapat, csak az alapvetően átlag feletti tehetségű keret egész jól leplezte. De ez, amit a szezon végén produkált a csapat, azért eléggé szemráncolós.
-
laracroft
senior tag
Szerintem előre kell mindent
-
A Zéé
Topikgazda
Eddig 3 HC-t ért utol a fekete hétfő.
Stefanski (Browns)
Caroll (Raiders)
Gannon (Cardinals)!!!4!!4!
Illetve még vasárnap lapátra került Morris (Falcons)Kíváncsi leszek, hogy lesz-e még áldozat (szerintem lesz, PO-ba jutott csapatból is)
-
F-ECT$
titán
Most nézem, hogy milyen dráma volt a Steelers meccsen, főleg a végén
-
F-ECT$
titán
válasz
ggeleven
üzenetére
Itt van még pár eredmény:
2017:
1. helyezett: Mottie
2. helyezett: F-ECT$
3. helyezett: *Mukeey*2018:
1.) Carvus......102 pont
2.) F-ECT$.......96 pont
3.) berek21.......94 pont2019:
1. helyezett: Zanik
2. helyezett: troland26
3. helyezett: F-ECT$2020:
1.) Veron
2.) Carvus
3.) vond
Itt 5-ik lettem.2021:
1. helyezett: Zanik 113 pont
2. helyezett: F-ECT$ 107 pont
3. helyezett: rlazol és troland26 105 pont2022-t most hirtelen nem találom.
-
sherlock82
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Buffaló pár hete egy meccsen kb pontot se szerzett akkor sokkot kaptam, h ezekkel meg mi történt?! Pedig előtte szépen szerepeltek.
49 ers alapban a legszimpibb nekem ( Joe Montana és a történelem miatt főleg ) de amit a Seattle ellen mutattak nem hiszem hogy továbbjutnak,
Nem tudom h fent maradok eddig se sikerült. Inkább korán kelek ha adnak meccset abban az időben mikor szabadnapos vagyok. -
F-ECT$
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Ami engem érdekel:
-GB meccs, bár lehet, hogy túl sokat várok a GB-től, de szerintem szoros lesz.
-BUF meccs: szimpatikus a csapat, bár nem hiszem, hogy idén SB győzelemig tudnak jutni.
-49ers: remélem kiverik a Phillyt, bár ez inkább csak remény.A többi meccs is lehet jó, csak kicsit kevésbé érdekelnek az ott szereplő csapatok.
Az persze jó kérdés, hogy melyik meccsekért maradok majd fenn...
-
-
sherlock82
senior tag
Ti mit vártok a legjobban?
Texans - Steelers szerintem nagyon jó lesz.
Ill a New Engalnd is remeknek ígérkezik
-
NB2
aktív tag
válasz
ggeleven
üzenetére
A Philly hogy chokerkedte el a könnyebb sorsolást, te jóég.
Viszont most néztem meg a PIT-BAL meccset, ezt a hullámvasutat! Viszont nem biztos, hogy azok a szurkolók jártak jól, akik továbbmentek, valszeg az ő edzőjük marad
Bár amennyire kaotikus az AFC simán bejuthatnak a döntőbe is! -
Micsoda meccsek és eredmények már megint!
Grat F-ECT$ a fantasy győzelemért!
-
NB2
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
SEA védelem leradírozta a Friscot. Én is azt vártam, hogy innen lendületből jön a Frisco henger az SB-ig.
Nagyon durva lesz ez az NFC. Bár így, hogy a SEA végig hazai pályán lesz, ráadásul 2 meccse lesz, elég nagy esélyük van. -
NB2
aktív tag
Eső ide vagy oda, de ez a 2 csapat közül egyik sem érdemel PO-t.
-
F-ECT$
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Az sf meccs tényleg jó volt, én csak most láttam, de megérte.
-
F-ECT$
titán
A Bills kezd nálam kiesni az SB esélyesek közül.
-
Annyira, de annyira tudtam, hogy az előző hetek szebb játéka után kikapunk a nyomi Brownstól.
Minden évben van ilyen Steelers betli. 
-
A Zéé
Topikgazda
válasz
sherlock82
üzenetére
Ez a cikk szerint 15 stadionban műfű van, 13-ban rendes fű.
-
sherlock82
senior tag
Amúgy szerintetek nfl - ben a mérkőzések mekkora részét játszák műfüvön ?
-
xy.zsolt
őstag
Elkezdtem nézni a meccset, de ennyi elég is volt
, inkább alszok....RIP Chargers -
NB2
aktív tag
Megindul a meccsdömping, mondjuk nem sok izgalmas meccsel
Most valahogy nem örülök neki, hogy így széthúzzák a fordulót.
Aki nézni akarja, 1 dodóért van NFL Gamepass előfizu, szerintem röhögve megéri egy hétért ennyi pénz. Még úgy is, hogy a mai 2 netflix meccs nem egy nagy eresztés. -
xy.zsolt
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Én is "csak" 68pontra tettem a tippem....egy TD-vel többet ért el az SF

Pooty's picks-nek pedig gratula a héten elért 140 pontjához
-
Fáraó
őstag
Hibáztatni miatta szerintem senkit nem lehet. Btw, az összefoglaló alapján Rivers korához képest nagyon jól játszott, nem értem az IT-nél miért nem sprintelt a visszahordó után.
A Colts defense nem volt igazán a helyzet magaslatán.A 49ers nagyon jól játszott. Szerintem az NFC West fog adni egy csapatot a SB-be.
-
NB2
aktív tag
Csóri Indy szurkolókat nem irigylem, 5 vereség zsinórban, előtte vezették az egész AFC-t, most már a rájátszás is nagyon necces!
NFC Westre meg nincsenek szavak
Vezetik az egész NFC-t
Aztán lehet, hogy a Rams csak 6. kiemelt lesz 
-
F-ECT$
titán
Eléggé nyögvenyelős ez a PIT-DET meccs, érződik a görcsösség mindkét csapaton.
-
Fáraó
őstag
Milyen forduló van! Mit játszott a Green Bay - Chicagó is! Nagy csikágózás volt!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy vesztett a bills.....a kérdés az, hogy legalább izgalmas jó meccs volt, megéri letöltenem? A másik meccset már töltöm le.

A b*d*s'csába de szar érzés ez.