Hirdetés
- Fórumok
- Mobiltelefonok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- (kiemelt téma)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ultraszéles, KVM kapcsolós, megfizethető AOC Agon monitorok jönnek
- Fujifilm X
-
56791 - 56701
56791 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-25 18:49 Téma összefoglaló
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor0610
MODERÁTOR
225 4G (2024) ezen a téren jó.
Rendeltem is egyet.

Neked is köszi!
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Melyik készülékről lenne szó?
Tudtommal a mostani Nokia/HMD 4G-s nyomógombos modellek (pl. 105 4G, 110 4G, 215 4G, 225 4G, 235 4G, 2660 Flip) már VoLTE-képesek.
Inkább az a kérdés, hogy a magyar szolgáltatód támogatja-e az adott típust.
De gyakorlatilag bármelyiket megveheted. Kivéve ha valami extra ritka, külföldi típus amit itthon nem forgalmaztak hivatalosan. Akkor lehetnek problémák.Köszi!
Yettellel fogom használni.Rákérdeztem, elvileg csak annyi kell hogy a készülék VoLTE-képes legyen.
Lehet, akkor beújítok valamit online, ha mégsem lenne jó, vissza tudjam küldeni.
-
Luck Dragon
támogató
Tudtommal a mostani Nokia/HMD 4G-s nyomógombos modellek (pl. 105 4G, 110 4G, 215 4G, 225 4G, 235 4G, 2660 Flip) már VoLTE-képesek.
De gyakorlatilag bármelyiket megveheted. Kivéve ha valami extra ritka, külföldi típus amit itthon nem forgalmaztak hivatalosan. Akkor lehetnek problémák.225 4G (2024) ezen a téren jó.
-
Fancy-boy
Topikgazda
Vennék egy egyszerű, de már VoLTE-képes Nokia nyomógombos telót.
De sehol nem találok arról egyértelmű infót, hogy adott 4G-s készülék VoLTE-képes is lenne.
Valakinek volna ilyen infója, melyik felelhet meg ezen kritériumoknak?
De gyakorlatilag bármelyiket megveheted. Kivéve ha valami extra ritka, külföldi típus amit itthon nem forgalmaztak hivatalosan. Akkor lehetnek problémák. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Vennék egy egyszerű, de már VoLTE-képes Nokia nyomógombos telót.
De sehol nem találok arról egyértelmű infót, hogy adott 4G-s készülék VoLTE-képes is lenne.
Valakinek volna ilyen infója, melyik felelhet meg ezen kritériumoknak?
-
qltsar
veterán
Szia!
Akkor jön tőlem is egy beszámoló Mobiola MB900 4G-ről:
Idős, kicsit már nagyothalló nagymamámnak vettem egy hónapja egy pirosat, hogy bárhol, pl. földön, vagy a kacatok között is könnyű legyen észrevenni, megtalálni.
Nagyon erős, és aránylag tiszta a beszédhangszóró, sok-sok év után először hall minket tökéletesen a telefonban, nem kell ötször elismételni neki mindent kiabálva, aki nem volt ebben, nem tudja, milyen hatalmas felüdülés már ez is önmagában!
Töltőállványban lazán fekszik a telefon, nem kattan, nem kell erőt kifejteni a kivételkor, behelyezéskor, saját Type-C kábele megy bele, egyelőre nincs gond a töltéssel, érintkezéssel, aranyozottak az érintkezők! (de nagyon rövid a gyári kábel)
Oldalsó gombok problémát okozhatnak, első kézbevételkor már önkéntelenül is végig nyomta a "Volume Down" gombot, és ezért itt kiemelném a legnagyobb pozitívumait a készüléknek, amiért nagyon megszerettük, és nélkülük számára használhatatlan lenne:
-Minden extra gomb menüből letiltható(!!!), így az öregeket megvédhetjük a véletlen gombnyomásoktól, lenémításoktól, zseblámpától, fölösleges bill. zártól stb.!
-Akkukímélő funkció, bekorlátozható a max. töltési szint, beállíthatod 80%-ra, és nyugodtan lehet állandóan a töltőállványon tartani! (ezt nehéz volt megértetni vele)
-Erőteljes csengőhangok, nagyon hangos beszédhangszóró, kihangosítva is erős!
-Nagyon szép és nagy méretű, kontrasztos, fényerős, matt kijelző!
-Akár óriási karakterek rajta, hibátlan magyar menü, megfelelően személyre szabható!
-Könnyű, de nagy, kb. Iphone SE méretű készülék, kényelmes fogás nagykezűeknek!
-Szükség esetén beírt számok felolvasása, és azt hiszem, a menüpontokat is mondja.
És még sok kis apróság...
Szerintem ez a tökéletes telefon a legidősebbeknek, nem láttam jobb ajánlatot a piacon, vegyétek nyugodtan!Koszi a beszamolot
!Azt lehet esetleg tudni, hogy "4G"-n hasznalja a telefont?
-
Fancy-boy
Topikgazda
Az összefoglaló fejlécében említett készülékcsere akció mellett a Telekom most újabb akciót hirdetett: "Nyerj Régi Telefonoddal!".
Május 26 és július 31 között a leadott régi mobilért vagy tabletért kódot adnak nyereményjátékhoz (tombola szerű).
Nyeremények: utazási utalvány Decathlon utalványok, Szoboszlai által aláírt focilabda.Teljes leírás a Telekom Appban a Magenta Moments fül alatt.
Szóval ne a kukába dobjátok! (én pont most adtam le egyet a hulladékudvarba...
)Köszi az infót.
Elég gyatra nyeremények:"Fődíj:
• 1 db, 1 000 000 Ft értékű utazási utalvány a TENSI utazási iroda általTovábbi nyeremények:
• 100 db, 10 000 Ft értékű Decathlon utalvány
• 1 db Szoboszlai Dominik által aláírt focilabda"A darabszámokat érdemes megnézni. És cserébe az adataid is elszipkázzák.

(Telekom App Magenta Moments reg. szükséges)
A sok tízezer -százezer telóban meg értékes fémek vannak. Valószínűleg még keresnek is az üzleten. Cserébe ilyen nevetséges 10.000 Ft-okat osztogatnak abból is csak 100 db-ot. Nyilván a Decathlon is ingyen adja nekik, mint promo szóval...
Persze aki akarja, adja le, de elég kicsi a nyerési esély. -
Churpik
aktív tag
Az összefoglaló fejlécében említett készülékcsere akció mellett a Telekom most újabb akciót hirdetett: "Nyerj Régi Telefonoddal!".
Május 26 és július 31 között a leadott régi mobilért vagy tabletért kódot adnak nyereményjátékhoz (tombola szerű).
Nyeremények: utazási utalvány Decathlon utalványok, Szoboszlai által aláírt focilabda.Teljes leírás a Telekom Appban a Magenta Moments fül alatt.
Szóval ne a kukába dobjátok! (én pont most adtam le egyet a hulladékudvarba...
) -
Fancy-boy
Topikgazda
Szia!
Idős, kicsit már nagyothalló nagymamámnak vettem egy hónapja egy pirosat, hogy bárhol, pl. földön, vagy a kacatok között is könnyű legyen észrevenni, megtalálni.
Nagyon erős, és aránylag tiszta a beszédhangszóró, sok-sok év után először hall minket tökéletesen a telefonban, nem kell ötször elismételni neki mindent kiabálva, aki nem volt ebben, nem tudja, milyen hatalmas felüdülés már ez is önmagában!
Töltőállványban lazán fekszik a telefon, nem kattan, nem kell erőt kifejteni a kivételkor, behelyezéskor, saját Type-C kábele megy bele, egyelőre nincs gond a töltéssel, érintkezéssel, aranyozottak az érintkezők! (de nagyon rövid a gyári kábel)
Oldalsó gombok problémát okozhatnak, első kézbevételkor már önkéntelenül is végig nyomta a "Volume Down" gombot, és ezért itt kiemelném a legnagyobb pozitívumait a készüléknek, amiért nagyon megszerettük, és nélkülük számára használhatatlan lenne:
-Minden extra gomb menüből letiltható(!!!), így az öregeket megvédhetjük a véletlen gombnyomásoktól, lenémításoktól, zseblámpától, fölösleges bill. zártól stb.!
-Akkukímélő funkció, bekorlátozható a max. töltési szint, beállíthatod 80%-ra, és nyugodtan lehet állandóan a töltőállványon tartani! (ezt nehéz volt megértetni vele)
-Akár óriási karakterek rajta, hibátlan magyar menü, megfelelően személyre szabható!
-Szükség esetén beírt számok felolvasása, és azt hiszem, a menüpontokat is mondja.
Szerintem ez a tökéletes telefon a legidősebbeknek, nem láttam jobb ajánlatot a piacon, vegyétek nyugodtan!Szuper beszámoló! Nagyon hasznos.
Főleg ez a rész volt meglepő / informatív:"Minden extra gomb menüből letiltható(!!!), így az öregeket megvédhetjük a véletlen gombnyomásoktól, lenémításoktól, zseblámpától, fölösleges bill. zártól stb.!"
-
Rusher4587
tag
Szia!
Szerintem ez a tökéletes telefon a legidősebbeknek, nem láttam jobb ajánlatot a piacon, vegyétek nyugodtan! -
Churpik
aktív tag
-
neo81
senior tag
Telekom vagy Yettel előfizető vagy?
A két szolgáltató a Cetin (Yettel) infrastruktúráját használja a 2G-hálózaton.
Ezt néhány régebbi modell roamingként érzékeli, de nem kell vele foglalkozz.
Nem valódi roaming, nem fizetsz többet.
Yettel
-
Fancy-boy
Topikgazda
Annyiban érdekes, hogy például a Symbian rendszerű Nokia 3660 kiírta, hogy roaming, ezért kikapcsolta az MMS fogadást.
(nyilván visszaállítható)
Ezekre érdemes odafigyelni, hogy a készülék mit állítgat át ilyenkor. -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Churpik
aktív tag
Sehogy. Azaz 4G-s telefonra kell váltani, vagy ha a telefon már 4G-s, akkor 4G-s SIM kártya kell bele. Vagy olyan helyre kell menni, ahol a szolgáltatónak abban a körzetben még működik a saját 2G-s szolgáltatása. Ellenkező esetben egy másik szolgáltató 2G-s hálózatára tesz át. Ez költségben nem jelent különbséget a használat során, legfeljebb zavaró a roaming kijelzés.
Legalábbis én így tudom, majd jönnek okosabbak és kijavítanak, ha ez máshogy van.
-
neo81
senior tag
-
Churpik
aktív tag
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy pl. ezen a képen a pirosan bekarikázott jel mit jelent (pár napja jelent meg a telóm kijelzőjén úgy, hogy előtte évek alatt soha)?:

Köszi!
-
Fancy-boy
Topikgazda
Egy kis OFF:
A Doro érdekes gombos / flipes megoldással rendelkező okostelefonja az Aurora A20:
Az ára eléggé elrugaszkodott. Több mint 120.000 Ft.
-
quailstorm
félisten
Távolról felhívom az üzletközpontban az egyik pénztárgépemet és elküldetem vele SMS-ben a záráskor a napi forgalmat, vagy épp kérek egy X jelentést pénztáros váltáskor. Ez most vonalkapcsolt vagy csomagkapcsolt kommunikáció?
Az IMEI szűrés jó, de én túl komplikáltnak tartom és költség vonzata is van.
Ha felhívod akkor vonalkapcsolt.
Itt jön ki hogy nem használok pénztárgépet. Van benne ilyen robot menüs önkiszolgáló amit a tárcsázóval tudsz böködni? Gondolom nem természetes nyelvet interpretál.Egy csomó országban nem szaroznak és IMEI alapján szűrnek, pl. a törököknél már extra szívás a 2G és át kell ütni a régi telefonokban az IMEI-t.
-
Churpik
aktív tag
Onnan hogy a 2G hanghívás még vonalkapcsolt és nem csomagkapcsolt, CSD meg már amúgy sincs. Szóval SMS, GPRS, EDGE mehet, hanghívás nem.
De az IMEI is jó mert abból kiderül milyen fajta eszköz és mire jó.
Távolról felhívom az üzletközpontban az egyik pénztárgépemet és elküldetem vele SMS-ben a záráskor a napi forgalmat, vagy épp kérek egy X jelentést pénztáros váltáskor. Ez most vonalkapcsolt vagy csomagkapcsolt kommunikáció?
Az IMEI szűrés jó, de én túl komplikáltnak tartom és költség vonzata is van.
-
quailstorm
félisten
Onnan hogy a 2G hanghívás még vonalkapcsolt és nem csomagkapcsolt, CSD meg már amúgy sincs. Szóval SMS, GPRS, EDGE mehet, hanghívás nem.
De az IMEI is jó mert abból kiderül milyen fajta eszköz és mire jó.
-
Ricardo
titán
Tévedés.
A Telekom 2G már a Yettel hálózatát használja.CC (MCC) 216 = Magyarország mobilhálózati országkódja.
NC (MNC) 25 = az adott szolgáltató hálózati kódja Magyarországon.
A 216-25 kód a mai nyilvántartások szerint a Yettel Hungary (korábban Telenor) hálózatához tartozik.
Tehát a 216-25 = Yettel Magyarország hálózata.Köszi az infót. Ezt nem tudtam.
-
Churpik
aktív tag
Nem tudom, macerásnak és költségesnek tűnik csak erre külön fejlesztetni egy szoftvert egy alvállalkozóval, csak azért, hogy kiszűrje melyik IMEI szám van lakossági hanghíváshoz használatban és melyik IMEI szám pld. egy AEE azonosítója. Még akkor is, ha a Mobil Adat kiadja az összes kiskereskedő szerződéses adatait egy adatbázisban a szolgáltató felé. De persze lehetséges.
Előbb várjuk meg mi az új kormány és az új pénzügyminiszter hozzáállása a rendelethez. Ha nem változik semmi és marad minden úgy ahogy volt az is jelent valamit.
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
Churpik
aktív tag
Ettől még a lakossági hanghívást 2G-n megszüntethetik, az ettől független.
#56756: az sokat. Állapottól függően akár 70 ezret is. Ha már valamennyire kopott akkor is 30 és fölötte.
"Ettől még a lakossági hanghívást 2G-n megszüntethetik, az ettől független."
Ezt hogyan tudják szűrni az adatfolyamból? (ti., hogy riasztórendszer vagy mobiltelefon alapú hangtovábbító eszköz vagy egy online pénztárgép küldi az adatot?)
-
Churpik
aktív tag
Alcatel 1068D + dupla Yettel SIM: vidéken még nem, de Budapesten már megjelennek a nagy R betűk a kijelzőn (roaming).
Manuális hálózatkeresés után a 216 01 jön be.
-
Fancy-boy
Topikgazda
Tévedés.
A Telekom 2G már a Yettel hálózatát használja.CC (MCC) 216 = Magyarország mobilhálózati országkódja.
NC (MNC) 25 = az adott szolgáltató hálózati kódja Magyarországon.
A 216-25 kód a mai nyilvántartások szerint a Yettel Hungary (korábban Telenor) hálózatához tartozik.
Tehát a 216-25 = Yettel Magyarország hálózata. -
Viktor0610
MODERÁTOR
2G-n pedig már egyik sincs (már ahol átálltak, még nem teljes az országos átállás). A Yettel infrastruktúrán megy 216 25-ön.
Mármint a Cetinén, de igen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nálam is "roamingol" a Nokia 150.

-
quailstorm
félisten
-
Ricardo
titán
-
Fancy-boy
Topikgazda
Legkésőbb 2030-ra vége lesz.
Kukába azért ne dobd, inkább legyen része egy kiállításnak.
A Siemens így jeleníti meg a Telekomos 2G hálózatot:, ami nyilván már Yettel.
-
5-ös kezelő
senior tag
#56756: az sokat. Állapottól függően akár 70 ezret is. Ha már valamennyire kopott akkor is 30 és fölötte.
Nálunk már problémás a 2G, a liftek vészhívó rendszere nem biztonságos emiatt - most kapott értesítést a társasház, át kell alakítani a rendszert. Ha csak nem kamuzik a liftet üzemeltető cég, elősegítendő a drága liftfelújítási tervet. Laikusként sztem csak másik telefonszolgáltató kellene, ahol még van 2G.
-
dik
őstag
Ha valaki meg tudja prepalálni a s5610 hogy még birjon ki egy 30 évet akkor jelentkezen feltétlen...
-
quailstorm
félisten
Igen, csakhogy a 8/2025. (III. 31.) NGM rendeletet még a Fidesz hozta. Az új Tisza kormányzatról pedig erősen kétlem, hogy szembe akarna helyezkedni vagy felesleges kényelmetlenséget akarna okozni a kiskereskedők százezreinek azzal, hogy további költségekre kényszerítik őket (lásd még: népharag). Márpedig itt a rendelet szerint e-pénztárgép használata lesz kötelező 2028. 07.-től hardver alapon és felhőalapon.
Elképzelhető ugyan egy pénztárgépcsere támogatás, de ennek kényelmetlenségeit és körülményességét láttuk már 2014-ben + az ehhez szükséges források még tervben sem léteznek. Szerintem egy időbeli halasztás bőven lehetséges, amely akár a ciklus végéig is kitart - majd a 2030 utáni kormány fog foglalkozni a 2G rendelet alapú kivezetésével egyáltalán.
A Fideszes elrendelés törlését vagy módosítását szerintem hamarosan látni fogjuk, mivel a jelenlegi szabályozás szerint 2027-től hagyományos online pénztárgép már nem üzembehelyezhető (a pénztárgép kis és nagykereskedők ill. a szakmai képviseletet ellátó Iparkamara és a szakmai szervezetek is rendelkeznek egy markáns véleménnyel a jelenlegi rendeletről, nemcsak a kiskereskedők lesznek morcosak).
-
Salamander
tag
Innét.
Igen a pénztárgép az nagy gond lesz. De ha elkészül az e-nyugta akkor egyszerűen kiváltják.
#56751 R520-nál nem csodálkozom, ME45-nél igen. SL45i-nek tudom hogy nagyon durva ára van dobozosan.
Igazán akkor derül ki az ár amúgy ha több is van. 1-1 megszállott általában van, de ha mondjuk van 5-10 ilyen készüléked akkor hamar elfogynak.Vajon egy T39m jó állapotban (térerő is rendben) mennyit érhet?
-
Churpik
aktív tag
Innét.
Igen a pénztárgép az nagy gond lesz. De ha elkészül az e-nyugta akkor egyszerűen kiváltják.
#56751 R520-nál nem csodálkozom, ME45-nél igen. SL45i-nek tudom hogy nagyon durva ára van dobozosan.
Igazán akkor derül ki az ár amúgy ha több is van. 1-1 megszállott általában van, de ha mondjuk van 5-10 ilyen készüléked akkor hamar elfogynak.Igen, csakhogy a 8/2025. (III. 31.) NGM rendeletet még a Fidesz hozta. Az új Tisza kormányzatról pedig erősen kétlem, hogy szembe akarna helyezkedni vagy felesleges kényelmetlenséget akarna okozni a kiskereskedők százezreinek azzal, hogy további költségekre kényszerítik őket (lásd még: népharag). Márpedig itt a rendelet szerint e-pénztárgép használata lesz kötelező 2028. 07.-től hardver alapon és felhőalapon.
Elképzelhető ugyan egy pénztárgépcsere támogatás, de ennek kényelmetlenségeit és körülményességét láttuk már 2014-ben + az ehhez szükséges források még tervben sem léteznek. Szerintem egy időbeli halasztás bőven lehetséges, amely akár a ciklus végéig is kitart - majd a 2030 utáni kormány fog foglalkozni a 2G rendelet alapú kivezetésével egyáltalán.
A Fideszes elrendelés törlését vagy módosítását szerintem hamarosan látni fogjuk, mivel a jelenlegi szabályozás szerint 2027-től hagyományos online pénztárgép már nem üzembehelyezhető (a pénztárgép kis és nagykereskedők ill. a szakmai képviseletet ellátó Iparkamara és a szakmai szervezetek is rendelkeznek egy markáns véleménnyel a jelenlegi rendeletről, nemcsak a kiskereskedők lesznek morcosak).
-
dik
őstag
Igen a használt "munkás" telefonok többnyire nem érnek sokat már és neked nem ritkaságok vannak. Ha új dobozos azok érnek még valamit de sokszor már azok is meglepően keveset érnek (15-20k nagy nehezen egy 20-25 éves újért).
Sajnos csak ilyen vacakra tudnád cserélni mint a Nokia 225 4G és társai. Normális kamera felejtős.Használni vettem őket nem nézegetni...
Ez ilyen... -
quailstorm
félisten
Innét.
Igazán akkor derül ki az ár amúgy ha több is van. 1-1 megszállott általában van, de ha mondjuk van 5-10 ilyen készüléked akkor hamar elfogynak. -
Churpik
aktív tag
Honnan van ez az info?
Mert ha ez így van, akkor szólni kell a kiskereskedőknek is, hogy az online pénztárgépeiket kezdjék el időben - jó pénzért - lecserélni (mivel azok is 2G-n kommunikálnak). -
prsq
aktív tag
Igen a használt "munkás" telefonok többnyire nem érnek sokat már és neked nem ritkaságok vannak. Ha új dobozos azok érnek még valamit de sokszor már azok is meglepően keveset érnek (15-20k nagy nehezen egy 20-25 éves újért).
Sajnos csak ilyen vacakra tudnád cserélni mint a Nokia 225 4G és társai. Normális kamera felejtős.Kettő nekem is pár ezerért ment el (előtte szétnéztem, mi eladhatóbb), de a használtan is újszerű, fullos ME45-ömet 50e-ért vitték el vinteden.
Az R520-am ment el 30+-ért pár éve, pedig az kvázi használatlan volt. -
quailstorm
félisten
Sajnos csak ilyen vacakra tudnád cserélni mint a Nokia 225 4G és társai. Normális kamera felejtős. -
dik
őstag
Inkább ha oda jutok szerintem egy jelképes összegért csomagban az összeset oda kellene adni valakinek nem egyenként szerekodni velük... Na majd elválik mi lesz még. A lényeg van még időm...
-
dik
őstag
Szetnségtörés, de elgondolkodtató egyre jobban csak az a baj 5 ezer körül érnek talán. Az összes szarért nem kapok annyit vegyek egy értelmes valamit is ...
Ezek a kurv. S5610 kegyetlen bírják a gyűrődést...
Na meg vannak olyanok is amiket már elfeledtem teljesen...
-
prsq
aktív tag
-
quailstorm
félisten
-
dik
őstag
Lehet hallani valami közelebbi infót mikor lesz vége a 2G-nek? Persze remélem nem lesz ilyen soha mert akkor dobhatom a kukába ezt a sok jó nyomkodós ami itthon van...
-
Fancy-boy
Topikgazda
Tegnap kérdezgettem apámat több, mint két hónap Mobiola MB900 használat után, hogy hogy tetszik neki a készülék. Hát a 74 éves faterom nagyon szereti, vigyáz rá mint a szeme fényére. Családi összejövetelen büszkélkedett vele mindenkinek, na rendelnem is kellett egy újat a tesójának is!
Ezt jó hallani. Köszönjük a beszámolót.
-
Poplacsek
senior tag
"Megveszed vagy még alszol rá egyet?"
Már nem variálok rajta többet. Szerintem ennél nem fogok jobbat találni. Az a gond, hogy keresztanyám, akinek lesz, több száz kilométerre lakik tőlem. Meg tudom rendeltetni az unokatesómmal, de ha esetleg fw.-t kellene rajta frissíteni, akkor azt nem biztos, hogy megcsinálná (ill. meg tudná csinálni).
Szóval az előbbiek okán sokáig látni sem fogom a telefont, csak visszajelzést kapok majd róla (tetszik-e vagy sem)."Ott a 14 napos elállás is ... " – Alza-nál ez harminc. Igen, mondtam is az unokatesómnak, hogy ésszel bontsák ki, ill. tegyenek el szépen mindent arra az esetre, ha mégis ...
Tegnap kérdezgettem apámat több, mint két hónap Mobiola MB900 használat után, hogy hogy tetszik neki a készülék. Hát a 74 éves faterom nagyon szereti, vigyáz rá mint a szeme fényére. Családi összejövetelen büszkélkedett vele mindenkinek, na rendelnem is kellett egy újat a tesójának is!
-
<Adamsky>
nagyúr
"Megveszed vagy még alszol rá egyet?"
Már nem variálok rajta többet. Szerintem ennél nem fogok jobbat találni. Az a gond, hogy keresztanyám, akinek lesz, több száz kilométerre lakik tőlem. Meg tudom rendeltetni az unokatesómmal, de ha esetleg fw.-t kellene rajta frissíteni, akkor azt nem biztos, hogy megcsinálná (ill. meg tudná csinálni).
Szóval az előbbiek okán sokáig látni sem fogom a telefont, csak visszajelzést kapok majd róla (tetszik-e vagy sem)."Ott a 14 napos elállás is ... " – Alza-nál ez harminc. Igen, mondtam is az unokatesómnak, hogy ésszel bontsák ki, ill. tegyenek el szépen mindent arra az esetre, ha mégis ...
-
Fancy-boy
Topikgazda
Köszi! Közben Sikerült elérni Poplacseket, és a gyártó is igen készségesen válaszolgat (pl. kiderült, hogy dolgoznak egy újabb fw.-n a telefonhoz). Egy szlovák/cseh közép-európai cég áll a márka mögött. Úgy tűnik komoly(abb)an gondolják a dolgot. Szóval nem a tipikus olcsón megveszek valami kínai cuccot, terítem, aztán "uzsgyi".
Örülök, hogy sikerült információkat szerezned.
Megveszed vagy még alszol rá egyet?
Ott a 14 napos elállás is, ha mégsem válna be. Persze kellemetlen lehet, főleg ha ajándékról van szó. -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi! Közben Sikerült elérni Poplacseket, és a gyártó is igen készségesen válaszolgat (pl. kiderült, hogy dolgoznak egy újabb fw.-n a telefonhoz). Egy szlovák/cseh közép-európai cég áll a márka mögött. Úgy tűnik komoly(abb)an gondolják a dolgot. Szóval nem a tipikus olcsón megveszek valami kínai cuccot, terítem, aztán "uzsgyi".
-
Fancy-boy
Topikgazda
Nagyon szépen köszi!
Jó, hogy írtál nem kagylósat, mert most közben az lett a döntés, hogy mégsem az kellene ...
Szóval majd ránézek erre a MOBIOLA MB900 4G-re (esetleg írok Poplacseknek...). -
<Adamsky>
nagyúr
Poplacseken kívül más nem vett még ilyen MOBIOLA MB900 4G készüléket? Jól jönne még egy kis gyakorlati tapasztalat a a döntés előtt.
-
<Adamsky>
nagyúr
Szia!
Amit Én ajánlanék:
- Beafon SL605 4G
Amennyiben valóban 4G képes, mert létezik belőle 2G kiadás is.- Maxcom MM827 4G
Magyar menüs, 4G képes, dokkolóval, egyszerű kezelhetőség.
Hallókészülék támogatás és az üzemidőt passzolom- MOBIOLA MB900 4G
Nem kagyló kialakítású, de a kolléga ajánlja: [link]
Piros színben is elérhető.Nagyon szépen köszi!
Jó, hogy írtál nem kagylósat, mert most közben az lett a döntés, hogy mégsem az kellene ...
Szóval majd ránézek erre a MOBIOLA MB900 4G-re (esetleg írok Poplacseknek...). -
Fancy-boy
Topikgazda
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert lassan kezdem befonni a hajam ...
Szóval keresztanyám számára keresnék valamilyen egyszerűen használható mobilt.
Most egy TCL 4042S OneTouch-ot használ(na), de elmondása szerint minden baja van vele. Egyszerűen nem igazodik ki rajta. Korábban volt valamilyen (sajnos senki sem tudja) Nokia-ja, amit megszokott (és talán meg is szeretett).
Egy ideje nézegetem már a felhozatalt, de annyira kevés az infó ezekről a készülékekről (ugye mindenki "simi" telefont használ), hogy gyakorlatilag képtelenség a neten fellelhető infók alapján dönteni.Prioritások
• Magyar nyelv.
• Egyszerűség (nem véletlen húztam alá). Minél kevesebb csetresz (játékok, böngésző, facebook, videólejátszó, stb.) legyen rajta. Ami kell: telefonálás, SMS, ébresztő
• Jó üzemidő. Édesanyámnak van egy Doro 6050 telefonja. Na, valami ilyesmit keresek. Szét is néztem a márka kínálatában, ki is néztem párat, de szinte mindegyiknél olvasható olyan panasz, hogy gyatra az üzemidejük. Nem ritka, hogy ilyen két napos üzemidőről számolnak be a tulajok (amazon.de). Ez számomra felfoghatatlan. Hozzá lettek butítva ezek a készülékek az okostelefonokhoz?
• Hallókészülék támogatás (HAC). Erről korábban nem hallottam, de picit utána olvasva a lényeg, hogy a HAC-minősítés azt garantálta, hogy a telefon elektromágnesesen "barátságosabb" és közel tartva a hallókészülékhez nem lesz zavaró interferencia.
• Kagylós kialakítás vagy állítható képernyőzár. Úgy látom zavarja, ha a telefon nagyon hamar le-, ill. visszazár.
• Dokkoló. A korábban említett Doro-hoz járt. Kényelmes, és praktikus, hogy nem kell a vezetékkel vesződni.Válaszokat / ajánlásokat előre is köszönöm!
Szia!
Amit Én ajánlanék:
- Beafon SL605 4G
Amennyiben valóban 4G képes, mert létezik belőle 2G kiadás is.- Maxcom MM827 4G
Magyar menüs, 4G képes, dokkolóval, egyszerű kezelhetőség.
Hallókészülék támogatás és az üzemidőt passzolom- MOBIOLA MB900 4G
Nem kagyló kialakítású, de a kolléga ajánlja: [link]
Piros színben is elérhető. -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert lassan kezdem befonni a hajam ...
Szóval keresztanyám számára keresnék valamilyen egyszerűen használható mobilt.
Most egy TCL 4042S OneTouch-ot használ(na), de elmondása szerint minden baja van vele. Egyszerűen nem igazodik ki rajta. Korábban volt valamilyen (sajnos senki sem tudja) Nokia-ja, amit megszokott (és talán meg is szeretett).
Egy ideje nézegetem már a felhozatalt, de annyira kevés az infó ezekről a készülékekről (ugye mindenki "simi" telefont használ), hogy gyakorlatilag képtelenség a neten fellelhető infók alapján dönteni.Prioritások
• Magyar nyelv.
• Egyszerűség (nem véletlen húztam alá). Minél kevesebb csetresz (játékok, böngésző, facebook, videólejátszó, stb.) legyen rajta. Ami kell: telefonálás, SMS, ébresztő
• Jó üzemidő. Édesanyámnak van egy Doro 6050 telefonja. Na, valami ilyesmit keresek. Szét is néztem a márka kínálatában, ki is néztem párat, de szinte mindegyiknél olvasható olyan panasz, hogy gyatra az üzemidejük. Nem ritka, hogy ilyen két napos üzemidőről számolnak be a tulajok (amazon.de). Ez számomra felfoghatatlan. Hozzá lettek butítva ezek a készülékek az okostelefonokhoz?
• Hallókészülék támogatás (HAC). Erről korábban nem hallottam, de picit utána olvasva a lényeg, hogy a HAC-minősítés azt garantálta, hogy a telefon elektromágnesesen "barátságosabb" és közel tartva a hallókészülékhez nem lesz zavaró interferencia.
• Kagylós kialakítás vagy állítható képernyőzár. Úgy látom zavarja, ha a telefon nagyon hamar le-, ill. visszazár.
• Dokkoló. A korábban említett Doro-hoz járt. Kényelmes, és praktikus, hogy nem kell a vezetékkel vesződni.Válaszokat / ajánlásokat előre is köszönöm!
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
Churpik
aktív tag
-
Fancy-boy
Topikgazda
Hello! Erdélyieket kérdezném, mert láttam, hogy többen is írtatok ide, ezzel a CZAY készülékkel van esetleg tapasztalatotok?
https://www.cel.ro/telefon-mobil-seniori-czay-reg-cu-taste-mari-si-buton-sos-pentru-siguranta-meniu-romana-autonomie-7-zile-volum-puternic-one-sim-ecran-lcd-generos-color-usor-de-folosit-pentru-varstni-pMCI1NDAtPiE-l/Szia!
A Román eMAG oldalán olvashatsz véleményeket.
-
Fancy-boy
Topikgazda
Szia!
A német Amazonon találhatsz felhasználói véleményeket / értékeléseket.
Illetve a Reddit fórumán magyarra lefordítva található egy beszélgetés a készülékről. -
Rusher4587
tag
Hello! Erdélyieket kérdezném, mert láttam, hogy többen is írtatok ide, ezzel a CZAY készülékkel van esetleg tapasztalatotok?
https://www.cel.ro/telefon-mobil-seniori-czay-reg-cu-taste-mari-si-buton-sos-pentru-siguranta-meniu-romana-autonomie-7-zile-volum-puternic-one-sim-ecran-lcd-generos-color-usor-de-folosit-pentru-varstni-pMCI1NDAtPiE-l/ -
pikimoto
újonc
Sziasztok
Véleményeteket szeretném kérni az
AGM M11 4G tipusu telefonról.
Mennyire megbizható készülék.
Legföképp engem a hotspot miatt érdekel. -
quailstorm
félisten
Rendes oda-vissza sync még a KaiOS-ben sem volt, csak lefele irány. Nem olyan egyszerű azt implementálni.
-
nobela
senior tag
3210 lett végül, most kezdem belakni.
Az lehet hogy hiába 4G, nem tud Google névjegyeket szinkronizálni?
Ez elég nagy gáz, a telefonon kell tárolni a névjegyeket és manuálisan backupolni?
-
quailstorm
félisten
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
nobela
senior tag
A 225 4G -ből a 2024-es kiadás kapható.
A 3210 4G is játszik. Ráadásul többféle színben elérhető.
Az Auchanban 21 alatt kapható.
A MediaMarktban pedig alig drágábban fekete és kék is elérhető.Arra érdemes figyelni, hogy külföldi eMAG vagy Allegro eladótól inkább ne rendelj ilyen készüléket, mert sok a hamisítvány.
Az durva, még az ilyen filléres cuccot is hamisítják?
-
Fancy-boy
Topikgazda
Néhány videón olyan változatokat látok ahol a 225 4G-nek nem különálló gombjai vannak, hanem az egymás melletti 3 gomb egyben van. Az itthon kapható változatokon normális külön gombok vannak?
A 3210 már nem sokkal drágább, az esetleg jobb választás? Azon legalább tutira különálló gombok vannak
A 225 4G -ből a 2024-es kiadás kapható.
A 3210 4G is játszik. Ráadásul többféle színben elérhető.
Az Auchanban 21 alatt kapható.
A MediaMarktban pedig alig drágábban fekete és kék is elérhető.Arra érdemes figyelni, hogy külföldi eMAG vagy Allegro eladótól inkább ne rendelj ilyen készüléket, mert sok a hamisítvány.
-
quailstorm
félisten
Néhány videón olyan változatokat látok ahol a 225 4G-nek nem különálló gombjai vannak, hanem az egymás melletti 3 gomb egyben van. Az itthon kapható változatokon normális külön gombok vannak?
A 3210 már nem sokkal drágább, az esetleg jobb választás? Azon legalább tutira különálló gombok vannak
Nekem olyan egybegombos van, az már 5 éves. Nincs vele baj szerintem. De azt a régit árulják még bárhol?
-
nobela
senior tag
Szívesen!
"pusztán telefonálásra nem nagyon látok különbséget"
Azért vannak. Akár elsőre láthatatlanok, amik a telefonálást is megkönnyítik:
- Nagyobb méretű billentyűzet
- Jobb anyagminőség
- Minőségibb mikrofon/hangszóró páros
- Nagyobb méretű és felbontású kijelző is előny lehet. Jobban látható ki hív.Persze mindkettővel lehet telefonálni. És a 225 4G sem a csúcs.
A MOBIOLA MB900 4G nem egy rossz vétel.
Meg vannak még további ajánlható strapa telefonok, de mivel az nem játszik, így nagyjából ez a választék.Néhány videón olyan változatokat látok ahol a 225 4G-nek nem különálló gombjai vannak, hanem az egymás melletti 3 gomb egyben van. Az itthon kapható változatokon normális külön gombok vannak?
-
Fancy-boy
Topikgazda
Szívesen!
"pusztán telefonálásra nem nagyon látok különbséget"
Azért vannak. Akár elsőre láthatatlanok, amik a telefonálást is megkönnyítik:
- Nagyobb méretű billentyűzet
- Jobb anyagminőség
- Minőségibb mikrofon/hangszóró páros
- Nagyobb méretű és felbontású kijelző is előny lehet. Jobban látható ki hív.Persze mindkettővel lehet telefonálni. És a 225 4G sem a csúcs.
A MOBIOLA MB900 4G nem egy rossz vétel.
Meg vannak még további ajánlható strapa telefonok, de mivel az nem játszik, így nagyjából ez a választék. -
Fancy-boy
Topikgazda
Nem ugyanazok.
HMD néven már frissített tudású készülékek kerültek piacra. A Nokia márkajelzésű még a régebbi széria.
Egyébként a névhasználati jogot meghosszabbították további 2-3 évvel a nyomógombos készülékekre, -
nobela
senior tag
Azért ha nem akarod nagyon gyakran tölteni és valamennyire strapabíró is legyen, akkor inkább ne a legolcsóbbat keresd:
Például: Mobiola MB510 TitanX 4G
Vagy ha "Nokia" akkor a Nokia 225 4G.Köszi, megnéztem.
Az a Mobiola elég ipari design, céges környezetbe nem vinném.
Próbáltam összehasonlítani a 225-öst a 110-essel, pusztán telefonálásra nem nagyon látok különbséget...
Egyébként ha elmegyünk mondjuk 40e-ig, akkor van valami érzékelhetően jobb vétel?
-
quailstorm
félisten
-
Fancy-boy
Topikgazda
Sziasztok, nagyon komoly multinál kiderült hogy nem adnak telefont, csak SIM kártyát
Most mindegy hogy erről mit gondolok, mi az a legolcsóbb hagyományos nyomógombos mobil amit érdemes megvenni KIZÁRÓLAG telefonálási célra?
Napi 15-20 hívás max, semmi funkció nem kell csak telefonkönyv. Normális hívási minőség azért jó lenne. Előre is köszi.
Azért ha nem akarod nagyon gyakran tölteni és valamennyire strapabíró is legyen, akkor inkább ne a legolcsóbbat keresd:
Például: Mobiola MB510 TitanX 4G
Vagy ha "Nokia" akkor a Nokia 225 4G. -
nobela
senior tag
HMD 105 4G vagy HMD 110 4G. Csoda hangminőséget azért ne várj, de használható. Google telefonkönyvexportot megeszi.
Köszi. Ezek Nokia néven is ugyanazok a modellek? Mert jellemzően így látom őket.
-
quailstorm
félisten
Sziasztok, nagyon komoly multinál kiderült hogy nem adnak telefont, csak SIM kártyát
Most mindegy hogy erről mit gondolok, mi az a legolcsóbb hagyományos nyomógombos mobil amit érdemes megvenni KIZÁRÓLAG telefonálási célra?
Napi 15-20 hívás max, semmi funkció nem kell csak telefonkönyv. Normális hívási minőség azért jó lenne. Előre is köszi.
HMD 105 4G vagy HMD 110 4G. Csoda hangminőséget azért ne várj, de használható. Google telefonkönyvexportot megeszi.
-
nobela
senior tag
-
hbala
aktív tag
Biztos, hogy nem, de nyilván megoldható máshogy.
Egyébként a Proshopnál már kapható a készülék.
A Reddit oldalon osztják a tapasztalatokat.Összefoglalva: Nem lehet appokat telepíteni, ezért sokan csalódottak.
De mivel "focus is privacy" ezért ez normális.
WhatsApp sincs, viszont Threema az van. (adatvédelem szempontjából megfelelőbb)Köszi!
-
quailstorm
félisten
A Reddit oldalon osztják a tapasztalatokat.Összefoglalva: Nem lehet appokat telepíteni, ezért sokan csalódottak.
WhatsApp sincs, viszont Threema az van. (adatvédelem szempontjából megfelelőbb)Elvileg végfelhasználóként is át tudod állítani menedzselt eszközzé (factory resettel jár) és utána megy az app telepítés, de nem 3 kattintás az biztos.
-
Fancy-boy
Topikgazda
WhatsApp sincs, viszont Threema az van. (adatvédelem szempontjából megfelelőbb) -
hbala
aktív tag
"Na ilyen felállásban is "rosszak a rosszak"?"
Nekem egyik sem kellene onnan a Telekomos választékból.
Amin elgondolkodnék a jelenleg kapható modellek közül:- HMD Terra M
- Mobiola MB510
- Mobiola MB520
- QIN F21 Pro
- QIN F22 Pro
- QIN F25 ProA Terra M-et kiszállítják Magyarországra a német boltból? Persze csak, ha lesz.
-
ledgeri
nagyúr
- Mobiola MB510
- Mobiola MB520
- QIN F21 Pro
- QIN F22 Pro
- QIN F25 ProNa mostmár meg is nézegettem őket, és hát wow...
Vörösfény, tetszik.
A Mobiolákat láttam, mert valakinek már ajánlottad!
Az alisok, meg... nem gondotam volna, hogy itt látok újból egy "jól útból elrakott" front kamerát. Mondjuk furi, hogy egy teló, de kért OS setup, vagy nem is tudom... de na, az említett nyert telómon is graphineOS fut.
Azért az utóbbiak azért mossák a topik nevét elfele
-
ledgeri
nagyúr
- Mobiola MB510
- Mobiola MB520
- QIN F21 Pro
- QIN F22 Pro
- QIN F25 Pro
-
Fancy-boy
Topikgazda

#56695 Fancy-boy
Volt 3 telóm,
-1 a telefon, mint telekommunikációs eszköz, 20 éves számmal, amin alig hívnak. De dual sim-es. (Vettem)
-1 régi, stanby-os, a másodfaktoros SMS fogadós, senki sem ismeri a számot. (Kaptam csak úgy fiókmélyról)
-1 modern, offline, egy "őrzős, évente töltős számmal", de ez a multimédiás, kuckóban filmnézős. (nyertem)A multimédiásnak használt az ha hálón van, hiába minden alapon, semmi net, de érezhetően merül, így az offline, és még úgy is hamarabb merült mint a másik kettő.
A Standby-os, valahogy az bírja a legtovább, hiába az a legidősebb (2015-ös).
A Dual-sim-es a kettő között volt, de az is 2016-os. Most télen épp hívogattam valakit, és megszűnt létezni 30%-os aktuállis kijelzettégű akkuval. Ha meg újat raktam bele, akkor a proci melegedet annyira, hogy prociburkolat>pici légköz>burkolat>pici légköz>tok utvonalon is "fúú ez meleg" érzetű -és el nem indult állapotban értendő.
Meghallt.Volt egyszer-kétszer mikor a dualsim jól jott.. Most meg, oké az offline sim kikerült, az offlinetelóba belement a stanby-sim, de offline, és a standby telóba ment a kommunnikálós. Elveszíteni 2 sim portot picit "nem megszokott", ha "semi-luxus" is hogy "belefért". Nem tudom, hogy a telkomos, vagy a stanby helyre nézzek új telefont, ha egyáltalán kell-e...
Na ilyen felállásban is "rosszak a rosszak"?
Na most bánom, hogy egy "3 hónapra kölcson", majd "áá maradjon, nem kell vissza" dualsimes okostelót eladtam, mert "van elég"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- Mobiola MB510
- Mobiola MB520
- QIN F21 Pro
- QIN F22 Pro
- QIN F25 Pro -
Rusher4587
tag
Mobilola MB900 4G az első 100%-ra való töltést követően kb. 60 óra múlva merült 50%-ra, úgy hogy közben minimális 5-10 percet világított a kijelző és nem volt benne SIM.
Ma beüzemeltük, jó kis készülék, tetszik!Full magyarítás, 3 méretben állítható jó nagy betűk, nagyon tiszta és hangos beszédhang, nagy gombok, szép IPS kijelző, töltőállvány.

Köszi a beszámolót!
Megírod majd légyszi, hogy SIM-mel hogy bírja?
Amúgy ez normális merülési szint szerintetek?
Más:
AGM M7/M8/M11-el, főleg a hangminőséggel, beszédhangszóróval van valakinek tapasztalata?
Mobiolán kívül ezeket találtam a piacon, amik még szimpatikusak első ránézésre a billentyűzet, akksi miatt. -
Fancy-boy
Topikgazda
Mobilola MB900 4G az első 100%-ra való töltést követően kb. 60 óra múlva merült 50%-ra, úgy hogy közben minimális 5-10 percet világított a kijelző és nem volt benne SIM.
Ma beüzemeltük, jó kis készülék, tetszik!Full magyarítás, 3 méretben állítható jó nagy betűk, nagyon tiszta és hangos beszédhang, nagy gombok, szép IPS kijelző, töltőállvány.

Köszi szépen!

Remélhetőleg akik eddig vacilláltak, ezek után rárepülnek a készülékre.
-
Poplacsek
senior tag

-
Fancy-boy
Topikgazda
Szia!
A Wifi miatt eléggé leszűkül az ajánlható készülékek listája:
- AGM M11
- Nokia 6300 4G
- AGM M7
- Energizer E288S
- JCB Tradesman 3 4GUtóbbi két modell külföldről beszerezhető,(Amazon) de szállítanak Magyarországra és rendelkeznek magyar menüvel is.
Vagy Kínából rendelhető:
Új hozzászólás Aktív témák
-
56791 - 56701
56791 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Mobiltelefonok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- (kiemelt téma)
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoIP telefonálás
- Mobil flották
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szijjártó Péter a BYD-hoz igazolt
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro VG270 FHD IPS 100Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst MS gar.: 2év
- AMD GAMING PC! Ryzen 7700X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / B650M / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Eladó Asus Tuf Gaming AMD RX7900XTX 24GB/ 12 hó forgalmazói jótállás

)

(nyilván visszaállítható)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)