- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmafa
tag
Sziasztok, új telefon, és azt csinálja hogy bár van WiFi, elveszti a netet (crome, és más alkalmazások is), pedig van wifi térerő (másnak közben tökéletesen megy a net). Aztán egyszecsak jó lesz. Tapasztalt ilyet valaki esetleg? Előző készülékekkel sose volt ilyen gond. Köszönöm!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Tán 3 hónapja kaptam vissza szervizből a telefont, akkor ismét be kellett költöznöm, most el vagyok inkább így
Sajnos az usb beszart rajta, állítólag ez a kihangosítóra is kihatott, eldobálta messenger és facebook-nál a wifi-t, megcsinálták, most megint ugyanezek a bajok.
G23-nál is volt hangszóró probléma nem kicsit.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
osonte
őstag
válasz Fr@nkieWilde #859 üzenetére
Én egyedül a Facebookot lövöm ki, de a többit hagyom a memóriában, így nem kell újratöltenie. Az újratöltés is meríti az akksit. Mondjuk, hogy ennyire drasztikusan merül, lehet akksi is. Persze egy gyári alaphelyzetbe állítás megmutatná, de tudom nagy macera újrarakni a telefont. A Microsoft authenticator-t tudod korlátozni az akkuhasználatot az alkalmazások beállításánál. Hátha segít.
-
-
vence
aktív tag
válasz elfelejtette #855 üzenetére
Köszi a linket!
de ...Én csak az európai ( a mi szempontunkból "érdekes" ) verziókat soroltam fel. (... és amikkel találkoztam, Oroszo. ??)
A linkelt oldal pedig egy global, régiókra koncentráló összehasonlítás és - mint láthatod - nagyon nem teljes, mert csak két eu-i verziót említ az öt ismert helyett!
Nem beszélve az apróbb hibákról:
pl. az Eu. Power Edition -ban van NFC, az eSIM-et nem említik, ...
És Mo. + ?? sem szerepel a piacok között ...
stb. ????De az áttekinthető, hogy a kötőjel utáni szám nem a verziókra vonatkozik.
-
osonte
őstag
válasz Fr@nkieWilde #856 üzenetére
Nincs ami nagyon fogyaszt az appoknál? Nekem csak kb 1 hónapos a telefon, szóval új az akksi. A 4 óra nagyon kevés amit Neked tud.
[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Szia!
Eddig nekem is nagyon jól bírta, aztán egyik napról a másikra leesett a teljesítménye. 3-4 óra képernyő idő, max 4.
Júliusi frissítés, majd kierőltetem belőle az újabbat, hátha.
Bár nekem már azért, több mint 1 éves készülék.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
elfelejtette
veterán
[link]
Itt vannak a variációk.
XT2343-?
A kérdőjel helyén álló szám azonosítja be."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
vence
aktív tag
válasz redhunter #852 üzenetére
A net csak minimális találatot ad.
Bulgáriai széria lehet ...
Nem tudom, van-e ott raktára az EMAG-nak,
lehet onnan jön, azért nem mozdult még.- - - - - -
Akkor most már (legalább )
4 féle G54 van:Power Edition:
12 - 256 GB
8 - 256 GBG54 5G (alap, NY-EU stb ). verziók:
8 - 256 GB
12 - 256 GB (nem PE !! - 5000 mAh)és máris nem 4 féle, mert ezen utóbbiból volt:
4 - 128 GB -os verzió is.És a színválaszték ...
(+ hátlapok anyaga-kivitele)
sem azonos, már a két alapverziónál sem !!Szóval számtalan változat volt/van.
-
redhunter
senior tag
Köszi a válaszokat,végülis ugy lett megrendelve hogy nincs kifizetve,plusz 3 napja megsem mozdult a rendelési folyamat,szval közben ha esetleg találok v.hol másik itthoni üzletben akkor lehet inkább onnan venném.
PSN - RedFoxHun
-
vence
aktív tag
válasz redhunter #849 üzenetére
Ha nem játékra, vagy sok nyitott app-pal használja valaki, akkor nincs jelentősége a 8 vagy 12 GB-nak (esetleg évek múlva majd).
A kérdés az egyéb speckó ... = vagy nem, pl. a 2. kamera stb.
És a 12 GB-os volt hosszabb ideig ennyiért - mint írtam is -
(pl. a Telekomnál is)
csak így most játszik az EMAG az árral.
Egyik verzió viszi a másikat, válaszhat, ki milyet szeretne ...Egyébként jó teló, ennyit bőven megér, a többség drágábban vette.
-
redhunter
senior tag
Ez a szám van a számlán,
PB0W0015RO ,a rendelésnél ki lehet választani hogy 8 vagy 12 gigást akar v.ki,csak az azt hiszem 90 környéke,viszont azt néztem hogy a G84 is 65 ezer.Egyébként youtubon néztem összehasonlitó videot és ott alatta is irták sokan hogy nekik nem a 12 gigás hanem 8 gigás van ugyanugy a 6000 mh akksival.PSN - RedFoxHun
-
vence
aktív tag
válasz redhunter #844 üzenetére
Mindig is volt 8GB-os, csak nem a Power Edition-ból !!!
Európában inkább a sima moto G54 5G modellt árulták.
Alapból az is 12 GB-tal van, csak néhány dologban gyengébb a spec-s, mint a PE-é.
Valahol leírtam a különbségeket, vagy itt, vagy a "Melyik okost ....?"
topikban.A termék azonosítója (PN) alapján kellene kutakodni a neten,
(ezt az EMAG megszokta adni)
de a boltok adatai sokszor nem pontosak, a gyártók ilyen nyilvántartásai pedig nem publikusok.Szóval nem egyszerű ...
De szerintem, hasonló áron még akadhat valahol a 12 GB-osból is!Azt pedig kideríteni, h mást is változtattak-e ennél a herélt sorozatnál, ha van ilyen és nem elírás, szinte lehetetlen.
Ja, és az EMAG-tól a pénzt visszakapni, nem a legegyszerűbb !!
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz Fr@nkieWilde #843 üzenetére
Szia!
Nekem novemberi szoftver van rajta. Azt tapasztalom, ha itthon wifin használom, akkor akár 3-4 napot is elmegy, de mobilneten max 2 napot bír, gondolom függ a térerőtől.
-
redhunter
senior tag
válasz elfelejtette #845 üzenetére
Pedig azt irták egy másik topikban ,hogyha az emag az eladó ,nem pedig v.más a piacterén akkor az hivatalos márkaképviseletnek számit.Mondjuk a g84 is most 65 náluk.
PSN - RedFoxHun
-
elfelejtette
veterán
válasz redhunter #844 üzenetére
Létezik.
Hivatalosan a 12GB-os van forgalomban nálunk, a 8GB-os szürke importos lehet."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,azt szeretném kérdezni hogy ebből a telóból létezik 8gb -os?Mert az emagon ilyet árulnak 61 ezerért és nem tudom hogy ez nem e elirás?
PSN - RedFoxHun
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Nekem van egy 14 hónapos ilyen telefonom.
Egyik napról a másikra nagyon elkezdett az akkumulátor teljesítménye csökkenni.
Még júliusi frissítés van rajta.
Más is tapasztalt ilyet?Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
unravel
őstag
Van egy funkció miszerint ha a naptárban bejegyzés van akkor automatikusan Ne zavarj módra kapcsoltatható a készülék.
Olyan mint ha a novemberi frissítés óta nem akarna működni. Előtte probléma nélkül futott.¯\_(ツ)_/¯
-
doongoo
addikt
válasz bagolymondja #839 üzenetére
még várok egy kicsit, hátha megérkezik majd az a frissítés OTA is. Lányom telója, kiakadna, ha valami elszállna a PC-s frissítés során.
-
Balikaa
csendes tag
Hello!
Van valami ajánlott üvegfólia erre a készülékre, jó olcsón?😃
Kösz
-
bagolymondja
csendes tag
Software rescueval lehet úgy frissíteni, hogy közben minden adatodat megtartod (effektív felülírja frissítéssel a gyári romot, dirty flash).
Ezt a legvégén kínálja fel, mikor már fastboot-ba tette a telefont. Így nincs szükség backupra, minden ugyanolyan lesz a frissítés után (kb 5-10 perc kábeltől függően).madarat tolláról
-
halisa
tag
Sikeresen én is megcsináltam a frissítést. Itt egy kis videó a program használatához.
U.i.: Ne, hosszú kábelt használjatok![ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
Csináltam egy kis tesztet a gyári 33 Watt-os Motorola töltő + kábel szettel, szoftver novemberi (nem merítettem 0-ra, 18%-ról teszteltem):
18% -> 65% 30perc
18% -> 95% 1óra
18% -> 100% 1óra 9perc -
osonte
őstag
Tegnap meguntam a Xiaomi 67 Wattos töltőt, sajnos néha közepes sebességgel töltött, néha meg nem akart tölteni, 2 óra alatt 3% (ez még a régebbi Xiaomi töltő, ami sem PD, sem QC szabványt nem tud, azt hiszem az újabbak tudják valamelyiket), ezért kapott egy gyári töltőt: [kép] [kép] . Ami jó, hogy tudja a PD, QC szabványt, úgy is kellett egy ilyen töltő máshoz is.
Illetve sikerült manuálisan frissíteni a számítógépről a telefont: [kép] . Előtte júliusi biztonsági szinten volt.
-
Murdock1981
tag
Sziasztok! Azt hol lehet beállítani, hogy az értesítési sávban mutassa rendesen az alkalmazás ikonját?
[ Szerkesztve ]
-
melodie
tag
Legalább 33 W-os PD3.0 és QC3+ képes töltővel lehet a legtöbbet kihozni sebesség szempontból....75-80 perc 0-100%-ra...
Maga a telefon a Quick Charge 3+ szabvány szerint töltődik, harminc perccel a telefon 44% -os töltöttségét adta, az akkumulátor teljes feltöltése pedig 1:23 órát vett igénybe....https://www.gsmarena.com/motorola_g54_power-review-2633p3.php[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
Sikerült szereznem egy új készüléket 60 ezer Ft-ért, 2 év rendes garanciával. Jóval drágább telefonjaim voltak, átmeneti telefonnak vettem hivatalosan (Honor 200 Pro volt előtte), de meglepődtem, hogy mennyire jó telefon ennyi pénzért. A rendszer jól van optimalizálva, a papíron dupla ilyen gyors telefont lenyomja, legalábbis amire én használom, akksi nagyon bika, csomó gyári appot töröltem, éjszaka 2-3% -ot merült csak. Egyedül a hangszórókban lehetne kicsit több mély, de minden másban ár-érték bajnok. Minden új telefon február, márciusban jön ki itthon (amik tetszenek), addig simán jó lesz, utána meg szerintem navigációra tökéletes lesz az IPS kijelző miatt. A töltőn még gondolkodok, hogy megér -e 8 ezret a gyári 33 Wattos. Azzal mennyi idő alatt töltődik fel kb 20%-ról?
-
JamesFinn
senior tag
Nem, abban a funkcióban tudod a frissítést telepíteni, mert a legújabb sw-tölti le. Le is tudod ellenőrizni, hogy a telefonon milyen van, illetve mi az amit letölt. Amikor elin6, van arra is lehetőség, hogy megtartson minden adatot, vagy törölje. Eddig én csak az előbbit használtam, a törlésről nem tudok nyilatkozni, de gondolom nem ez a cél. Egyébként nagyon hektikus a Motorola frissítési rendszere... A G60 kb egy év csúszásban kapta meg az A12-őt, ha jól emlékszem. De most is, van a családban 3 moto, a nejem g31-e kapja meg a leghamarabb a frissítést, en csak jóval utána. Azért is szoktam neha rá ereszteni a pc-s kliensre, és ha van frissebb rendszer ott telepítem.
-
Piftuka
veterán
válasz JamesFinn #825 üzenetére
"A telefonoon legyen aktîv a hibakerersés, és a pcn is engedélyezni kell, de az felugrik, csatlakoztatás után."
A PC-n nem ugrott fel, de a telefont fejlesztő üzemmódba kellett kapcsolnom, és engedélyeznem az "USB hibakeresést" (USB debugging). Nem ez a probléma, mert az USB kapcsolatot a két eszköz között létre tudtam hozni.
"A rescue-t pedig amikor elinditod instruál. Hol akadtál el? Adj meg minden engedélyt, lehet az lesz a baj..."
Inkább ez lesz a probléma. Tehát a firmware-t a "Rescue" funkció segítségével kell telepíteni?
Vártam volna a PC-s szoftvertől egy "Update firmware" menüt, vagy "manual firmware update" funkciógombot, de ilyen nincsen."Aquila non captat muscas."
-
JamesFinn
senior tag
-
Piftuka
veterán
válasz JamesFinn #823 üzenetére
Nagyon köszönöm az info-t!
Tehát "Motorola Software Fix" lett a "Lenovo Rescue & Smart Assistant" tool-ból... Ezt jó tudni.
Utóbbit (még a Lenovo készülékem miatt volt telepítve) el is távolította a gépemről, majd installálta magát.
Sok jó funkciója van, és adatmentésre is használható, viszont egyelőre nem sikerült minden szempontból megkedvelnem.
- Ahogyan a firmware frissítése sem sikerült. Letöltötte a ROM fájlt, de a "hogyan tovább" kapcsán elakadtam. Tudsz ebben, kérlek segíteni?- Illetve az a kérdésem, hogy lehet pontosan tudni, hogy melyik hozzáféréseket muszáj, és melyik hozzáféréseket nem kell engedélyezni számára és a Mobile Assistant program számára (ami már eleve futott a telefonomon)?
Nem vagyok híve annak, amikor egy szoftver, vagy eszköz az összes híváshoz, SMS-hez, stb. hozzáfér, de több féle variációban megpróbáltam az USB kapcsolatot engedélyezni a telefon és a számítógép között, de az csak akkor lett aktív, amikor a fentiekhez engedélyeztem a hozzáférést.Értem én, hogy ha a "Backup & Rescue" funkciót szeretné valaki használni, akkor a logika az, hogy a telefon összes féle adatát elmenti/állítja vissza. Engem viszont az a funkció nem érdekel. (Maximum a telefonkönyv és SMS-ek elmentése, de abból is csak az első tűnik igazán fontosnak.)
A "jó, öreg" NOKIA PC Suite ennél sokkal egyszerűbben, és intelligensebben működött együtt a telefonnal...."Aquila non captat muscas."
-
JamesFinn
senior tag
Ez most magától jött. De pc-re ha letöltöd a Motorola/Lenovo device help nevű programját, azzal ki tudod "kényszeríteni" a frissítést. Letölti a legfrissebb aktuális rom-ot ami a telefonondra van, és telepíti. Kb. 5-10 perc alatt megvan. Már volt hogy ezzel frissítettem, mert az istennek nem akart az enyemre megérkezni az Android 14.
Innen tudod letölteni :
[link] -
-
melodie
tag
Remek középkategóriás telefon, jó hangminőség, kiválló üzemidő, nagyszerű ár-érték arány, de a szoftvertámogatással leálltak, júliusi biztonsági frissítés óta nincs semmilyen javítás, Motorola sajnos nem tud megváltozni...
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz snecizero #813 üzenetére
Relatív, hogy mit jelent az "eléggé" ebben az esetben.
Én azt tudom elmondani, hogy a nagy teljesítményű gyorstöltőt használva sem érezni semmi problématikusat ilyen téren. A készülékház éppen csak langyos lesz.
Használat közben pedig nálam soha nem volt még csak langyos sem a készülék."Aquila non captat muscas."
-
snecizero
senior tag
Olvastam pár helyen, hogy eléggé melegedik a telefon használat közben ! Még telefonálás közben is ! Mik a tapasztalatok ezen téren ?
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
snecizero
senior tag
Berendeltem egy G54 powert a telekomtól ! Motorola G32 is használtam és nagyon tetszett ! Remélem nem csalódok ebben sem !
[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
melodie
tag
Nagyon leálltak a szoftvertámogatással, júliusi biztonsági frissítés óta nincs semmilyen javítás, Motorola sajnos nem tud megváltozni...
-
Piftuka
veterán
Óh, akkor Te valóban intenzíven használod. Így már érthető, hogy miért csökkent le annyira az akku kapacitása.
Én 9 napja töltöttem fel legutóbb a telefont, és most (ebben a pillanatban nézem) még 27%-on van a töltöttsége.
Persze én egyelőre még mindig csak a banki alkalmazáshoz, és 1-2 webáruházi applikációhoz használom, tehát havi szinten viszonylag kevés alkalommal."Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
Egyetértek. Hasonlóan hibás aksival nemrég egy újonnan vásárolt elektromos borotvánál találkoztam. Sajnos előfordul...!
Egyébként Te milyen gyakran használod, hogy már "csak" 3 napot bír ki egy töltéssel?
Tehát mennyi, ill. milyen gyakori használatot követően jutott el ehhez az üzemidőhöz?"Aquila non captat muscas."
-
Gigi57
friss újonc
13 napja vettem a Motorola g54 5g-t. 1nap 5 óra 100%-os töltöttség után ma reggelre 0%-ra lemerült az akkumulátor éjszaka álltában, úgy, hogy este még 70% volt. Teljesen rejtélyes, hogy mitől. Vissza küldöm,még 14napon belül vagyok. Kérdés, hogy egyedi, vagy típus hiba. Vegyek-e ugyan ilyet, vagy ne?
-
doongoo
addikt
Köszi mindenkinek az infókat! Tegnap megérkezett és el is kezdtem frissítgetni. Ez mondjuk jó lassan megy, két csomag ment fel rá eddig (446 MB és 665 MB), ezekre ráment kb. 3 óra, most jön majd a kb. 1,4 GB android 14 frissítés. Amúgy eddig tetszik a szinte tiszta android és az amúgy gyors működés.
-
Murdock1981
tag
Sziasztok!
Telekomnál van most 22ezer Ft cyber kedvezmény. 33ezerért jutottam hozzá a telefonhoz és maximálisan elégedett vagyok. Nekem a fotóképessége is tökéletes, szóval egy rossz szavam sincs. A navigációs gombok felcserélése engem is érdekelne, bár kezdem megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest