- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirtboy86
tag
Én hogy a megtakaítani szánt dellámnak odavertem , vettem egy február ota kiszemelt T24-et ma - azt is toltam du 1 től
T21 el majd hogy 1 szintre sorolnám - nagyon bejön
alapból melegebb időkre tartogatom de ma nem tudtam megállni.
-
Petyuska111
tag
válasz
TomDeNemm #32937 üzenetére
Ez volt a másik tippem, de a Baccarat klónokat inkább gondolom elterjedtnek. De persze bármi lehet. Az szinte biztos, hogy olcsó klónokról van szó.
Misogi: pont erről van szó, még ha jó illat lenne - nem az - akkor is gáz, hogy mindenkin ugyanaz van. És valóban van egy embertípus, aki ezeket preferálja. Én sajnos nehezen viselem el ezt az illatprofilt, ehhez képest bárhova megyek, mindenhol orrba vág ez a f.s, naponta többször is.
-
iatti
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32939 üzenetére
nálam télen-nyáron elfogadott
-
iatti
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32935 üzenetére
látom semmi aktivitás a topiklakók részéről. én még fújom a turathi bluet, már nem sok van benne, majd rue broca-nak kell elfogynia ha már megvettem több mint egy éve. nem pazarlunk
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
Petyuska111 #32932 üzenetére
montale arabians tonka? bár nem illatoztam, de elvileg népszerű
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk #32929 üzenetére
Ma Egoli ment.
Mondom ha már hideg szél fúj, had szóljon. -
Nimda
addikt
válasz
Elektrosokk #32929 üzenetére
Találtam itthon egy valami ősrégi 2001 -es Kenzot. Iszonyú erős még mindig, nagyon óvatosan merek csak magamra fújni belőle
szinte még tele van.
-
Misogi
aktív tag
válasz
Petyuska111 #32932 üzenetére
Olyan sok emberen éreztem már Baccarat illatot (99.9%-ban olcsó klónokat), hogy ha megérzem, már hányingerem van tőle...
Egyébként vannak tipikus embertípusok akikre ha ránézel tudod hogy ilyen illatúak lesznek.
Sosem értettem ezeket a dolgokat amúgy...az emberek nem akarnak egyediek lenni? Nincsen saját ízlés? Miért akar mindenki ugyanolyan illatú lenni mint mindenki más? Fura..
-
Petyuska111
tag
Közterületen, plázában 10 emberből (akik egyáltalán használnak parfümöt) 7-8-on (ffi, nő egyaránt, de nőkön nagyon gyakori, „C”-on pedig kizárólag ez van) ugyanazt az illatot érzem, egy szúrós szagú, nekem nagyon kellemetlen, olcsó, piacos hatású, gagyi illatot. Ismerőseim közül senki nem használ ilyet, így fogalmam nincs mi lehet, de a gyomrom felfordul tőle. Leginkább alacsonyabb státuszú embereken érzem, de nem kizárólag, ismert celeb (nő) is árasztott már ilyen bűzt, amikor elment mellettem. Nemcsak vacak az illat, hanem iszonyúan erős is, időnként 7-8 méterre érzem. Vagy egy konkrét illat, vagy egy konkrét illat dupe-jai, vagy a piacos cuccoknál használt béna parfümalap leszáradásánál keletkező generikus szutyok. Baccarat klónokra tippelek, de nem biztos (eredetit nem szagoltam). Nem értem, hogy lehet egy ilyen szörnyű illat ennyire elterjedt. Nem érzik ezek az emberek ezt a bűzt, amit a parfümjük áraszt, vagy meggyőzik magukat, hogy ez jó?? Tényleg nem értem, amikor annyi jó illat van. Nem csak az én problémám, ismerőseim közül eddig mindenki, akit erről kérdeztem megerősítette, hogy ugyanez a véleménye, ez az illat szörnyű (mindig akkor kérdeztem, amikor leült mellénk egy ilyen befújt mókus), tehát nem arról van szó, hogy szubjektíven nekem nem tetszik, mindenki másnak meg igen. Az külön bónusz, hogy télen-nyáron ugyanezt fújja a parasztja. Tippek? Mi lehet ez?
-
TomDeNemm
csendes tag
Megszagoltam csíkon a Bleu de chanel tömény parfümöt is, elvileg Iso E super összetevő van benne, az illatanyagok hosszabb érezhetőségéről gondoskodik. Talán azt érdemes lesz egyszer próbálnom, az illata tetszett
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Elnézést mindenkitől, hogy csúszik egy kicsit az Aventus rendelés, főként magánéleti problémák miatt, illetve jó minőségű, megbízható 50ml-es decant üveget se egyszerű szerezni. Jövő héten mindenképp megrendelem. -
dirtboy86
tag
válasz
Elektrosokk #32926 üzenetére
Igen - mint az orosz rulett, vagy bejön vagy nem. De ez benne az izgi
-
dirtboy86
tag
Korábban érdeklődtem az Ex Nihilo - Blue Talismanról itt a forumon, csak nem bírtam ki és beszereztem egy üveggel. Ma jött meg - első szaglásra nem az aminek elképzeltem bár tény ami tény csak papírral fújtam még majd du-t tolok bőrre is mikor elmegyek itthonról viszont a fás, pézsmás vonala jobban kijön mint gondoltam (valamiért egy full frissítő , gyümölcs vonalra számítottam) . Ez a 2-3 -at fújsz és megvagy a napra feeling így elsőre. Ha lesz több tapasztalat vele írom
-
Uzmany
őstag
La Voglia d'aMare Filippo Sorcinelli - [link]
Ezt nem lehet kihagyni, rendeltem. -
bbdzyx
senior tag
válasz
Freddycom #32919 üzenetére
ezen jót nevettem
de amúgy én is Misogihoz hasonló sorsra jutottam a sok kalandozás után. Ugyan néha napján a Nerolis szagolgatások, drogériás és Duty Free-s új designer megjelenések próbálgatásainak örömét meghagytam, de a saját üveges illataimat minimumra vettem vissza.
-
Misogi
aktív tag
Eldöntöttem hogy eladom az összes parfümömet amire nincs szükségem vagy már nem tetszik...meguntam a porfogókat és csak azokat tartom meg amiket tényleg használok. Illetve, mostantól csak olyan parfümöt fogok venni ami tényleg nagyon tetszik, nem számít hogy drága. Eddig sajnos megvettem csomó mindent, mert mondjuk nagyon jó akció volt rá vagy valami jó deal volt...
-
dirtboy86
tag
Valakinek esetleg tapasztalat az Extreme Haze -el Aaron Terence Hughes-tol?
véletlen jött velem szembe és mkst csomót olvastam róla - nagyon felkeltette a figyelmemet
saját oldalán sold out és csomóan írják hogy kb mindig sold out
-
1amarr
tag
Sziasztok! Régebben aktívan parfümöztem én is, értsd: viseltem, kerestem, kutattam, gyűjtöttem. De kisbaba születése miatt az elmúlt években teljesen háttérbe szorult ez a hobbi, egyúttal átálltam mindenben "szépségápolási" termékben illatmentesre, és jobban érzem magam így. Szeretném felszámolni a gyűjteményem, mert be kell látnom, hogy az életben nem fogom elfújkálni már őket. Ha meg mégis olyanom lesz, majd megveszem újra őket a boltban. Ne álljanak nálam a szekrényben feleslegesen. Ha posztolok képet, segítetek beárazni esetleg? Mivel itt nem szabad hirdetni, gondoltam jobb híján felrakom Marketplace-re őket.
Mindegyik minimum 85-90 % "töltetű" és nem régebbiek 5 max 8 évnél. Sötét helyen voltak tárolva.
-
válasz
Petyuska111 #32909 üzenetére
Az illatok "jók", mert lopottak. Egy csomó designer és egy csomó niche illatot copy paste raktak össze, vettek hozzá egy kp elismert török parfümőrt, kifizették a lengyel borderline szentfazékot, meg a holland bongyorit , hogy bromozza meg bjudapeszt illatait és viola, dől a lé.
-
dirtboy86
tag
A nagyközönségre lőnek - mindegy mi csak pénz jöjjön belőle, innentől az hogy a superz niche még inkább iszonyat ellentmondás. Majd a vizük, vagy akármi is az is "luxus" víz lesz
van egy egy kisebb összegem....
Petyuska111: nem mondom, hogy rossz, tipik people pleaser illatok, minden niche ami megy fogták és összelopták azokat melyekből sokat lehet eladni. Az én szememben minél egyedibb, minél inkább a niche kategória egy illat annál megosztóbb. No ők full nem arró lőnek, hogy egyediek legyenek, hanem arra hogy tömegillatokat hozzanak ki csak van pofájuk azt mondani ezek luxus, niche termékek
A sok 15 éves meg megveszi. Csak 2023 pénzügyi eredményeket látom 1.5mrd nettó árbevétellel és 300-500m adózott eredménnyel 60-70 alkalmazottal - sok de azért nem kimagasló - rengeteg ktg -e lehet!
-
Petyuska111
tag
válasz
dirtboy86 #32904 üzenetére
Egyébként pont most van róluk egy videó a YT-on (Pénzcentrum). Én nem mondok róluk rosszat úgy, hogy egy illatukat sem próbáltam még. Egyébként 3,5 milliárd forgalmat csináltak, ami elgondolkodtató. Ha szembejönne valahol, biztos kipróbálnám kíváncsiságból, hogy milyen, csak eddig még nem jött szembe sehol (mármint a parfümjeik, az energiaital nem érdekel túlzottan).
-
válasz
Dzsedáj #32902 üzenetére
Nem kockáztathatom meg, hogy a pilótánk kidőljön. Csak diszkrét illatok. A leatherman raptor kifejezetten first responder olló. Az aikon tide ezen darabjai tengerből gyűjtött, újrahasznosított műanyagból vannak. Retail price mellett horror, de jóárasítva vannak Ashford -ról.
-
dirtboy86
tag
Ez most tényleg SUPERZ vagy csak a mekiben várva a rendelés az alacsony cukrom miatt már haluzok?
csávókám most a víz / energiaital piacot próbálja meghódítani?
-
Mára ez a n°1. Pont erre a szeszélyes időre való.
-
Misogi
aktív tag
válasz
Memmaao #32890 üzenetére
Persze hogy nem olyan, ne hasonlítsunk már egy 5 ezer forintos parfümöt egy 100 ezer forintoshoz.
Ettől függetlenül, ahhoz képest hogy mennyibe kerül a Théorème Homme Rue Broca, szerintem egész jó, bár én nem tudom használni mert borzasztóan szintetikus. Illatosítónak jó...
-
Dzsedáj
tag
válasz
Memmaao #32890 üzenetére
A vibrátorral egyre gondoltunk. Tetszik határozottan, csak picit a tartóssága aggaszt, de ebből mindenképp szeretnék ettől függetlenül. Lehet veszek valami nagyobb dekantot és próbálgatom. Valóban nem olyan, volt mintám a Sospiro-ból, sokkal jobb. Wulong még nem jött szembe, utóbbiból pedig az original Mefisto. Sokban különböznek?
Paddington: feladtad a leckét
, meglesem ezeket is. Egyik sem ismert számomra. Amouage mintám volt pár, de Lyric pont nem.
pohár: Hacivatom van szerencsére, az egy tuti biztos pont. Az Imagination szerintem kicsit túl hype-olt és rajtam sajnos egyáltalán nem tartós
egyébként nem rossz. Az MFK-ból épp a héten jött minta
nekem kicsit hajaz a Renaissance-re és az mintha tartósabbnak tűnne. Igen 40 Knots, féltve őrzött 2021es üveges maradék
egy opciónak ez is jó.
-
Dzsedáj
tag
válasz
tibbike01 #32887 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek
Indulhat a mintabeszerzés az ismeretlenekből
.
tibbike01: illatjegyek alapján tetszetős, nem ismerem, de rendelek mintát szerintem.
Misogi: aaaahh, ne is mondd….mondtam is a kedves jegyes párnak, hogy elmennek a sunyiba, hogy a legnagyobb pusztulatba tették az időpontot. A Santal 33-at szeretem, de ahogy írtad offos. Amilyen gyengusz lett a Megamare elférne a tíz 40 fokban
Petyuska111: Torino nem rossz, nekem inkább lazább illat, mint formális, viszont a Cologne-hoz még nem volt szerencsém, ebből mintavétel lesz -
Viiktor1989
aktív tag
A Sospiro Vibrato parfümből a 69%-os változat nem ajánlott?
Érdemes inkább Made in Italy változatot keresni? -
pohár
félisten
válasz
Dzsedáj #32886 üzenetére
ahogy az előttem szólók is írták, de akár az Imagination, vagy Hacivat is jó lehet, én jóbarátom esküvőjére utóbbiban fürödtem meg
(vagy akár az Aqua Media Cologne Forte is jó lehet, de azt már csak későbbre, a lagzihoz/lazuláshoz)
a 2. sorban lévő az 40 Knots? az is jó lehet
-
-
Dzsedáj
tag
Üdvözlet!
Szeretném a véleményeteket kérni. Idén júli 26.-án esküvőre vagyok hivatalos és ráadásul tanúként (mondjuk inkább itt, mint a bíróságon
). Gondoltam eme eseményre megörvendeztetném magam valami elegáns, egyedi, viszonylag erős, nyárias de mégsem túl tolakodó parfümmel (39 ffi, de 33nak néz ki
). Kíváncsi vagyok ki mit ajánlana?
Jelenleg még csak így állok az illatok ismerkedésével:
Kredo-val van valakinek tapasztalat? Itt nem nagyon találtam róla semmit. Carved Oud dekantom volt.
-
Tipo16V
aktív tag
Szakallra en proraso wood and spice olajat hasznalok, vagy a rituals szakall olajat reggel. Este pedig proraso szakall balzsamot, legutobb egy zew balzsamot kaptam ajandekba, ez sokkal surubb wax allagu, fekete szinu
, ahogy szetkened a kezedben atlatszo lesz, ragacsosabb mint a proraso, de szerintem ez is jo.
hajra rengeteg mindent probaltam mar, szamomra a legjobban a noberu matt pomadeja jott be, konnyen endolgozhato, tobacco vanille illatu, konnyen kimoshato a hajbol. -
Fr0z3n
őstag
https://vm.tiktok.com/ZNd6x6FXp/
Na ez még kellett 🤣🤣
-
Viiktor1989
aktív tag
Egyébként rövid hajra(1.5 cm) és érdemes lehet kipróbálni a waxot,vagy az inkább a hosszabb hajakra való?
Én még a régi jó zselét használom,de kiprobalnek szívesen valami újat. -
F34R
nagyúr
Szakallra nekem is jol jonne valami.. se nem nagy, se nem szep... cserebe osz meg voroses is.
-
dirtboy86
tag
-
tibbike01
őstag
Volt már régebben szó róla, de nálam most újra előjött. Ki milyen hajwaxot/pomádét használ? A DM/Rossmann kínálattól valami jobbat szeretnék es elvesztem a sok márka, lehetőség tengerében.
-
válasz
colosV8 #32866 üzenetére
Ez most pont Vinted -ről jött egy lengyel eladótól. Óvatosnak kell ott lenni, de vannak eredeti dolgok is. Előre le kell kérni minden fotót. Volt neki egy 2017.11. és egy 2017.12 is. A 12. havi batch van itthon 50ml, de elfér belőle még 100ml. Ha egy parfümöm lehetne csak, ez lenne az. #pohár: ha esetleg PM tudsz linket küldeni,.danke!
-
Ma megjött a vintage viking.
Ez a három batch van itthon: A9617W01 A9617Y01 C9618G01 A C batch-os a legsötétebb sárgás színű. Az A9617Y01 a legvilágosabb. A most érkező A9617W01 illata a legjobb. Kifújás után mentolos absinth, és leazaradva rózsás levendulás krémes illat.
-
Jhonny06
veterán
Utolsó Roja Oceania 10ml dekant, valaki?
-
ricsik
őstag
válasz
Misogi #32853 üzenetére
Vakon vettem egy JPG Ultra Male-t, nem rossz, de nem az én illatom kimondottan. El fog fogyni, de többet nem veszek. Utána szagláltam meg a 9PM-et, nekem jobban tetszik, pedig a egyharmadába sem kerül. Mindig eredetit veszek, de nem minden esetben kell leírni a dupe-okat. Meg tudom érteni, hogy ki mért vesz dupe-ot.
-
Misogi
aktív tag
válasz
tibbike01 #32851 üzenetére
"Jó kis alkoholos kémiai szintetikus cuccok vegyülete, amit az ég világon senki nem ellenőrzött le."
Ezzel azért vitatkoznék, mert ha így lenne, akkor az EU-ban forgalmazni sem lehetne őket. Egy kis, garázs niche parfümháznál hamarabb lesznek ilyen problémák mint egy nagy, dupe cégnél. Ezzel most nem a klónokat akarom védeni, csak sokan itt tévedésben vannak sajnos.
Nagyon sok mindennek kell megfelelni ahhoz, hogy értékesíthess parfümöket.
Én is azon a véleményen vagyok hogy inkább veszek egy 10-20 ml decantot az eredetiből. De ettől még nem írom le a klónokat, mert vannak olyan illatok amik nagyon jók, sokszor jobbak, tartósabbak mint számos designer illat. Olyat is hallottam már, hogy valaki megvette a klónt, rájött hogy mennyire tetszik neki, aztán emiatt megvette az eredetit is.
-
dirtboy86
tag
válasz
colosV8 #32850 üzenetére
Alapvetően egyet értek a Turathin-n kívül nincs más dupe-om (viszont úgy érzem neked kicsit ez ilyen ego dolog is - attol mert dupe valami nem törvènyszerűen szr) viszont az nem rossz és ahogy írtam itt forumon is nagyot ment (am sosem vettem volna meg)... nem minden arany ami fénylik, viszont nem minden arany fénylik - ha érted mire gondolok!!
-
-
dirtboy86
tag
Valamiért TT algoritmus úgy gondolta dupe-ok irán érdeklődöm pedig nem igazán jönnek be de most vagy 3 videó jött fel tegnap az egyik Árpa Attila ako a Fragrance World Oud Madness -t dicsőítik, szó szerint azt mondják jobb mint az eredeti Oud Maracuja - valaki próbálta a dupe ot? 13k - 50ml no brainer , de ha szemét a cucc akkor 13k kukába azert sok...
-
Misogi
aktív tag
válasz
csakany2001 #32841 üzenetére
BdC kivételével az összes blue parfüm le lett már másolva, beleértve a Sauvage-t és a Y-t is, mindegyik verzió.
Viszont a BdC tényleg szinte leklónozhatatlan, durva.
-
csakany2001
senior tag
válasz
Jhonny06 #32839 üzenetére
BDC nekem nagy kedvenc, és előbb érzek mostanában valami Invictus vagy Ultra Male klónt. Az is elég jelentősen kikopott szerintem.
Marionnaudban ki lehet fogni jó áron, ha van személyes átvételes akció.Kék illatokból is annyi van, mint az égen csillag, de azért az Y, Sauvage, BDC trió még mindig a legjobbnak mondható.(arabok sem tudják úgy lemásolni szerencsére)
-
Misogi
aktív tag
válasz
Jhonny06 #32839 üzenetére
Szerintem az Allure Homme Edition Blanche a legjobb Chanel illat ever, egyszerűen zseniális egy illat.
-
TomDeNemm
csendes tag
bővítettem a Chanel kollekcióm, Allure Homme Sport edt 2023-as kiadás. csak tesztcsíkon éreztem korábban, így félig vakon vettem, de nem csalódtam
a kocsiban rögtön magamra is fújtam vagy 6-ot, most pár órával később másabb illatot érzek. már nem érzem a mandarint benne, inkább púderes, vaníliás
talán egyszer veszek egy BDC-t is -
Jhonny06
veterán
Úgy hallom szeretitek a sok illatjegyet
[link]
-
pohár
félisten
válasz
Elektrosokk #32827 üzenetére
igen, ezekre lecsapnak... 2013-as Herodot láttam máshol, 100€-ért adta a gyerek a bő 100ml-s üvegjét, túl lassú voltam hozzá
Petyuska111... ne viccelj
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #32824 üzenetére
most előkerestem neked, de már elvitték sajnos
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #32719 üzenetére
külföldi csopiba pont ma raktak ki 100ml-s Grey Vetiver EDT-t 70€+shippingért, megér még annyit neked?
-
Paddington
csendes tag
válasz
bbdzyx #32821 üzenetére
A 'köröket ver' baszarintotta ki nálam a biztosítékot, ami nem igaz mintahogy az én sarkos 'kategóriákkal' viszontválaszom sem.
Adott parfümhöz nagyon szubjektív a viszony, de hátralépve egyet objektíven sem jobb minőségű, érdekesebb illatprofilú vagy akár erősebb.
Az egészet csak a hirtelen jött minihype miatt írtam, hogy azért egy másik éle is legyen a dolognak. Természetesen az én véleményem is csak egy és nem több.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Paddington #32820 üzenetére
Félreérthető voltam. Maga a kompozíció semmi különös, full egyen fás férfi illat. A Gentle Fluidity Silver ezerszer karakteresebb a boróka miatt, de szvsz a szintetikus ambroxan leszáradása annak sem jó. Én csak az Office for Men és a Bois Imperial illatok esetében nem érzem túl szúrósnak a mesterséges pézsmát, ezekben valahogy a többi fás jegy elveszi az élét.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Elektrosokk #32818 üzenetére
Bőven megéri a próbát, de még egy teljes üveg akciósan vagy secondhand üveges maradék is. én 10 ml decantot használtam 1.5 évig annyira potens cucc. Tygar, Gentle Fluidity Silver, Sauvage, Sedley, Luna Rossa Carbon, ezekre a hasonló ambroxan heavy illatokra mind köröket ver.
-
Elektrosokk
veterán
Ma enclave ment, adja.
-
bbdzyx
senior tag
-
tibbike01
őstag
válasz
Elektrosokk #32812 üzenetére
En sem. Egyik PdM sem hatott meg.
-
Ma sikerült szereznem egy Creed viking 2017.11 batch vintage 100ml bontatlan darabot. Alig várom, hogy megjöjjön! 2017.04ban jelent meg, a 2017 év végi darabok voltak a legjobbak.
-
gergo5991
őstag
végre sikerült beszereznem a nagyon vágyott PDM percival és sedley mintát.
A percivalt favorizáltam a legjobban leírások és illatjegyek alapján, de a sedley nagyon adja. A percival nagyon montblanc legendes, és valamiért egy kis tompa gyenge bőrt is érzek benne, bár neten a percival erősségére nem panaszkodtak, nagyon gyengének tűnik nekem.
A sedley az pedig baromi erős. Picit gilette borotvahab gélre hasonlító illata van, egy lágyabb, kevésbé édes xerjoff 40 knotsot is érzek benne.Minőségileg jónak mondanám, sokkal tisztább finomabbnak, kevésbé szintetikusnak tűnik mint a dizájner parfümök, de illatra nem mondanám olyan különlegesnek, amitől hátast dobnék, xerjoffból ami volt 2 mintám a 40 knots meg a naxos azt jóval komolyabbnak mondanám.
a 2 PDM mellé jött 5ml office for men - jerremy-től, 2nd batch. 3 fújás és 8 óra után is aki mellett elmegyek azt megcsapja az illat. Erős ambroxán, nyitása és leszáradása picit cdnim/aventus vonal, a közepe pedig nem tudom mi, talán egy kis sauvage elixirt is érzek benne lágyan.
Nem új parfümök ezek, lehet itt már lejárt lemez, gondoltam megosztom a tapasztalatomat.
-
dirtboy86
tag
-
dirtboy86
tag
-
Jhonny06
veterán
Köszi srácok, már csak 1 ember kéne!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest