Hirdetés
- VR topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apzung
tag
válasz
roseben
üzenetére
2024-es batch volt, de ahogy hallottam megjelenés után nem sokkal kapott egy reformot. Douglasban szagoltam először, ott szerelem volt. Amit vettem utána, az már kicsit más volt, harsányabb, de kb 2 hónappal később “beérett”, aztán valami történt és átváltott egy szúrós éles savanykás illatba amit már nem tudok megtűrni magamon.
A parfüm 100% legit volt, legit eladótól, nem tudom mi történt vele pedig szerettem. A párom bőrén teljesen jól működött, aki megvette sem panaszkodott rá.Egyébként igen. Ezen már én is gondolkodtam hogy abból az illatból ami a megjelenéskor tetszik abból venni kell tartalékot mert nagyon sok rövid időn belül átesik egy reformon és már nem lesz olyan. Fb-n meg a régi batch-ek arany áron mennek
-
roseben
tag
válasz
Apzung
üzenetére
Nem lehet, hogy újabb volt a Dior Homme 2020? Nekem az a kedvencem de ahogy Luca Turin elmondta ha tetszik egy illat kiadáskor vegyél több üveggel mert nagy valószínűséggel utána már nem fogsz olyat kapni.
A Dylan Blue is nagy kedvenc volt aztán egyre jobban kiéreztem belőle valami szintetikusat. -
Apzung
tag
Voltam tegnap a DM-ben és a müllerben is, nem konkrétan parfüm vásárlási szándékkal de a müllerben nehéz megállni hogy ne álljon meg az ember valamit fújni.
DM-ben valamelyik azzaro chrome-t fújtam magamra (sajnos nem néztem hogy a legend vagy a sima), igazából csak lekaptam a polcról hogy "na nézzük mi ez" és meglepően jó volt (bár alapból az azzaro illatokból nagyon egyik sem tetszett eddig), friss, nyárias könnyű illat. 4-5 órát bírt kb., de ennyire is számítottam. Ebből lehet veszek, de vissza kell mennem megnézni melyiket fújtam.
Müllerben lekaptam a polcról a Dylan Blue-t mert azt olvastam egy nagyon basic de kb. mindenhova hordható illat. Régóta keresek már egy olyat amit bárhova lehet fújni, amolyan dumb reach parfümöt, (Dior Homme 2020 volt eddig ilyen, de megváltam tőle mert az utóbbi időben nem viselkedett jól a bőrömön pedig nem iszom, nem dohányzom), ez meg tudja. Ebből be is szereztem egy 2019-es üveges maradékot fb-ről, szerdán jön kb.
Aztán a D&G The One parfüm-öt, ez nekem kicsit hasonlított az SWY Absolutely-re, bár az illatjegyek alapján eltérnek. Kicsit kisebb az illatfelhő, meg nem is tűnik olyan tartósnak, viszont inkább téli illat. Fb-n 20-22 körül van egy 100ml-es üveg, annyiért meg elfér, de lehet dekant lesz. SWY A. mellé egyelőre kicsit fölöslegesnek érzem, de őszig lesz időm kitalálni, nyárra ez sok.
Az Armani Code EDT-t is megfújtam, ennek a nyitása nagyon tetszett, és még utána is jelen volt 3-4 óráig, de nem volt meg az a nagy érzés hogy ez kell.
Nyilván a fentiek csak nekem új illatok, az itt levők nagy része már ismeri őket. Általában tudom mit szeretnék kipróbálni, itt meg csak random fújkáltam ezt-azt, de találtam jókat. A pénztárcám már kevésbé lájkolja a dolgot

-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111
üzenetére
na, abban még el bírom viselni, de nekem már kissé csajosba csap át sajnos

-
Petyuska111
tag
LV Sun Song - ez ugyancsak egy friss, nerolis illat és szerintem nagyon jó! A neroli egyébként megosztó illatjegy, nem mindenki kedveli. De én igen
. -
z123456z
őstag
válasz
Fr0z3n
üzenetére
Ma rávettem magam, és elmentem megszagolgatni. Ez a powerfully fergeteges illat az én ízlésemnek, meg is rendeltem gyorsan. Viszont annyira ismerős illat. Szerintem van már egy hasonlóm, talán pont a tmw Intense, bár nem akartam hasonlítgatni, az orrom sokszor becsap. Igazából mindegy, egyszercsak elfogy mindkettő. Köszi az ajánlást neked is. Most leállok.
-
Misogi
aktív tag
MFK Gentle Fluidity Silver nalam egy nagyon bomba nerolis feeling. Hiaba nincs benne, elvileg.
Van egy uveg Neroli Portofino-m, nagyon szeretem de tenyleg 1 oran belul el is illan.
-
tibbike01
addikt
válasz
Petyuska111
üzenetére
Én is szeretem a nerolit! Nagy lendülettel próbáltam ki múltkor a la lebo neroli 36-ot, de az ég világon semmilyen neroli illatjegy nem volt felismerhető benne.

-
Petyuska111
tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Kuponnal nekem 72e volt (100ml). Utána még kettő maradt, azt már 67e-ért írta a Notino kuponnal. De akármennyit megadtam volna érte, szerelmes vagyok ebbe az illatba, teljesen rákattantam a neroli illatjegyre. Van egy másik nerolis parfüm is, ami rajta van a listámon, Neroli Oranger. Ez nem annyira friss és éles illat mint a Bond, de nagyon szép benne a neroli, sokan ezt tartják a legjobb nerolis illatnak ever, van belőle dekantom, top-top!
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Párom kinézte magának a Moschino Cheap & Chic I Love Love - EDT 100ml parfümöt, a beszerzést pedig rám bízta.
Viszont azt látom ÁK-n hogy még a nagy boltok ajánlatai között is hatalmas az eltérés, sokszor dupla ár.
Pl. Zivada/Vivantis 11e körül, Notino majdnem duplája.
Zivadaról rendeltem már, attól nem tartanék, ismerősöknek a Vivantis is bevált.
Ennyit számít a szlovák webshop, vagy más van a háttérben?
Mindeközben a DM-ben 30ml kerül 11e forintba. -
tibbike01
addikt
válasz
Petyuska111
üzenetére
Dejó! Erről még nem hallottam, de nagyon kedvelem az élesen nerolis illatokat. A neroli portofino is nagy kedvencem, csak hamar elillan.
Mennyiért tudtad megvenni ezt a Bond-ot?
-
Petyuska111
tag
válasz
tibbike01
üzenetére
„Én a szikrázó, harsány virágos illatokat keresem.”
Én pár napja behúztam egy pontosan ilyet!
Notino-n időnként felbukkan olyan illat is, amit már nem gyártanak. Bond No 9 Eau de New York - már régen vadászom, de elég esélytelen volt, viszont hirtelen megjelent 3 db a Notino-n (egyet azonnal elhoztam), jelenleg már nincs belőle, esetleg érdemes lehet figyelni, hátha felbukkan még. A batch code alapján 2020-as gyártás, nem hiszem hogy túl sok eladatlan üveg lenne a világban, ezek ilyen utolsó utáni maradék árukészletek lehettek. Citrus/white floral/green illat, sok-sok nerolival, nagy szilázs, tartósság. A Ferrari Bright Neroli-ra emlékeztet, csak ez sokkal citrusosabb, zöldebb, komoly signature illat nyárra, nálam top-tier.
-
z123456z
őstag
Egy kis segítséget kérnék. Nekem valamiért az édes illatok jönnek be, Azzaro TMW Intense és Khamrah a kedvenc, de már tetszik a 9pm is ( elmúlt az öregasszonyos púderszaga ) . Szóval, vacilálok Scandal Absolu és Armani SWY Intensely között, melyiket válasszam inkább, ha nem akarok kettőt venni? Ja, és vakon veszek mindent, ezért kérdezem.
Köszönöm. -
Fr0z3n
őstag
Na megjött a rosso pompei és dobtam egy hátast.
Valakinek nincs 3 ml vibrátorja véletlenül? Mostmár ki kéne próbálni
-
-
Nimda
addikt
válasz
dirtboy86
üzenetére
Én pont ezért nem merek venni Vibratot, mert félek, hogy ugyanazt kapnám mint a TB, picit nyilván lenne különbség. A TB tetszett mikor megvettem, de mára már ritkán fújom magamra. Sajnos a legtöbb illattal így vagyok, megunom őket. De legalább van mire visszatérni, ilyenkor elő a régiekkel.
-
whbear
őstag
Nem értem a hype-ot a Turathi Blue körül. Régebben megvettem. Olyan büdös szaga volt mint kb 40 évvel ezelőtt éreztem az öregeken. Sikerült eladni. Azóta elajándékoztam / kidobtam az összes arab parfümnek nem nevezhető valamit és sokkal boldogabb ember vagyok :)
-
-
dirtboy86
tag
válasz
Misogi
üzenetére
Nos - ami tény az tény Vibrato tusolás után is sőt még ma reggel is érzem a csuklómon, viszont IG sehol. Abban viszont egyet kell hogy értsek, hogy nagyon lineáris illat viszont ahogy tibbike01 is írja ezt is ígéri. Valahogy én mindig is bírtam az édes illatokat és az IG pont annyira édes ami nyáron nem bánt de kielégíti az édesre való vágyamat
. Nekem ahogy írtam a Vibrato durván Turathi Blue , és anélkül, hogy mondtam volna a páromnak tegnap rögtön ő is ezt kérdezte , ez nem a TB? Nyilván van valamennyi különbség de a TB 8e ért vettem a 90ml-t , Vibrato 54k volt. Csak a kíváncsiság kedvéért egyik nap felfujok TB-t bal karomra és Vibratot a jobbra hogy érezzem az árnyalatni különbséget és értsem
-
tibbike01
addikt
válasz
Misogi
üzenetére
Én fordítva gondolom, illetve én másra vágyom a parfümök tekintében, mást keresek. Neked bejönnek a nehezebb, mélyebb, sós illatok. Én a szikrázó, harsány virágos illatokat keresem. Néhány éve lehet nekem is IG tetszett volna, de már becsömöltem ettől a vonaltól.
Azért tetszik nekem most a Pomelo Absoluto (vagy sorrento) is mert nem mennek el nehéz, vaníliás-santálos-ámbrás irányba.
A Vibrato, ahogy a neve is sugallja (énekhang kitartása-rezgetése) egy élesen, szikrázóan frissítően virágos, gyömbéres cucc, amit végig hoz 12 órán keresztül.
Az IG másképp gyömbéres, nehezebb, picit súlyosabb és semmiképp nem vibrál. Jó illat ez is, pláne ennyiért, ha ilyen vonalra vágysz. Nekem előbbi, neked utóbbi tetszik. Sima ügy.
Régen pl eszembe nem jutott volna MFK aqua vonalat fújni, ma meg nagyon vágyom egy Celestica Forte-re.
-
Misogi
aktív tag
válasz
dirtboy86
üzenetére
Be kell látni, hogy az IG egy jobb illat. Ma fújtam egyik csuklóra Vibrato-t, másikra IG-t. A Vibrato pár óra múlva egy szintetikus, sima, gyömbéres, citrusos illat lesz. Míg, ezzel szemben az IG-ban van egy kis mélység, komplexitás.
Nem is értem miért veszi meg bárki a Vibratot ennyi pénzért...egy faék egyszerű illat, semmi extra. Annyira szét volt hype-olva, azt hittem hogy hátast fogok dobni tőle, de nem sikerült.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ebből is van 12. Ilyen az ha gyűjtesz valamit🤣 -
Blackhole13
senior tag
Zivada kuponja van valakinek?
-
hdman
őstag
Tudom,hogy nem lehet hirdetni, de pakolás közben találtam egy ilyet, hátha valaki meglepné szíve választottját.

Valamint minimális hiánnyal:
JPG Paradise Garden
JPG Le Beau Le Parfum Intense
ARMANI Code EDPDoboz természetesen megvan.
Csere is mehet

-
tibbike01
addikt
Amire nekem fáj most a fogam nagyon az az Pana Dora Aqua de Dora di .
A bőrőmön annyira jól működik, hogy be kell szereznem belőle, ha csak dekantot is, akkor is.De a City Rythm Miami is napról napra jobban tetszik. A 86.41-t kellene kipróbálni, valaki ismeri?
-
dirtboy86
tag
Skacok jelentem ez a fragranza legit...most vettem át az IG és Vibrato-t. Képek alább. Sospiro ráadásul 69% Made in France. Szállítással + utánvéttel 87k volt a 2 az azért sztem nem rossz. Az utat kitapostam lehet rendelni 😂.
Bal csuklon Vibrato jobbon IG - eddig IG nekem jobban tetszik az az édesség , a vanillia leszáradás utan nagyon bejön, de majd ha rendesen felfujom kiderül. Mind2 am szuper jó nyári illat - köszi az ajánlásokat (megint).
-
dirtboy86
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Na eddig pozitív a fragranza story - 9én rendeltem ma jött is GLS SMS + email hogy ma kiszállítják - utánvétellel kértem (ha azt nézzük 8 nap volt rendeléstől kiszállításig de Bulgáriában 10-13 ig munkaszüneti nap volt szóval valójában 6 nap volt. Az hogy a csomagban mivan hamarosan kiderül.
-
Apzung
tag
válasz
tibbike01
üzenetére
múltkor volt egy 100ml-es próbafújt dobozos és nem teszter. Az instant buy lett volna ha a tölgymoha nem nyírná ki az orrom, a hacivatban pedig van bőven. Az aventust sem érzem magamon kb. 1 óra múlva pedig az nem annyira mohás mint a haci.
Nem is volt fent sokáig, egy órán belül le is került a poszt.
-
hdman
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
ez valami exkluzív darab, lehet ilyen PR csomag része, de mindenképp kúró!
azok a kis kockák pedig elvileg márványból (vagy valami kőből) vannak, jégkockának használhatók 
-
Misogi
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már túltelítődtem ezektől a gyömbér - citrusos illatoktól. Rue Broca, Ingenious Ginger, Vibrato....annyit fújtam már ezeket hogy kb. fáj a fejem ettől az illatvilágtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- VR topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux Mint
- Építő/felújító topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Napelem
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- További aktív témák...
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
A helyébe lépő Cologne Forte viszont nem hozzá azt az uniszex vibe-ot a benne lévő gyümölcös jegytől... pedig milyen jó mojito illata volt.