Hirdetés
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirtboy86
tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Mi használjuk - azaz a párom vett egy discovery settet majd 3x500ml az egyik ez. Szerintem hozza rendesen es brutál tartós mind a 3 illat. Pöppet drágáltam - én nem vettem volna meg de sokáig tart mert 500ml és csak 4-5ml kell egy mosáaba. Amiben nem vagyok biztos , hogy a mosógépet nem vágja -e haza long term? Ez kb tiszta olaj amit beleöntesz, és azt vettem észre , hogy pl a magasfényű része (zongoralakk fekete) része a mosógépnek ahova véletlen ráment "megmarja"....az illatoluk brutál - konkrétan mintha be lennél pardümözve viszont nem olcsó és nem tudom nem árt -e a gépnek.
-
-
Cs1csó
titán
Helló, milyen ERŐS, és TARTÓS "olcsó" férfi parfümöt ajánlottok.
-
jjeahh
nagyúr
'Reggelt! A húgom imádja a Terre D'Hermes klónomat, de kissé férfias neki. Tudtok valamit, ami nagyon hasonló, de nőiesebb és gyakran klónozzák? A grépfrút, pacsuli gondolom alap kéne legyen.
-
Misogi
aktív tag
Sziasztok,
100ml, Guerlain Angélique Noire kb. mennyit érhet?
-
niof
veterán
Na, ma levettem a szekrény tetejéről a tartalékot. Kicsit azért meglepődtem, mikor a csomagoláson megláttam a dátumot. Kevesebb időre emlékeztem (jóval!), de felbontva semmi baja. Szóval, Arab ide-vagy oda, a minőségi cuccok nem nagyon mennek tönkre. Ez sem tette.
És közben a La Yuqawam is megjött. Ez is tök olyan, mint régen.
-
Héraklész
aktív tag
Creedet hol lehet próbálni vidéki városban?
-
Pé
senior tag
válasz
TomDeNemm
üzenetére
Szia, nekem volt mintám tizen plusz éve. Leírás alapján tetszett meg nekem is, de élőben túl sok volt. Pedig a Hermės nagy kedvencem, Terre Edp nálam az etalon. Téli illatnak Fahrenheitet meg Burberry Londont használok. ( Mondjuk már eszembe jutott, hogy lassan váltani kéne ...
) -
-
Gyerekek! A zizonia zivada -n most 21.5e forint. Van belőle PARFEM10 kóddal 10% kedvezmény és valami brutál jó illat. A Savoy steam is 44e forintért megy most parfimo -n és az is brutál jó.

-
niof
veterán
válasz
Misogi
üzenetére
Kár, hogy még mindig nem tudtam megszaglászni sehol... KM-n sem találtam.
Amúgy, ha már KM. Nálatok is szar az oldal? Ezer éve tag vagyok, és most nem enged belépni. Mindig a jelszóemlékeztető felület jön be, de azt biztos, hogy tudom, mivel jelszószéfből töltöm ki a jelszavaimat már 10 éve. Gondoltam, csinálok egy másik acc-ot, de belépéskor ugyanez a helyzet a friss acc-al is. Belépés után egyből a jelszóemlékeztető oldalra visz. -
Lucasso
csendes tag
Sziasztok, 58 ezer forintot megér a Dior Sauvage Elixir 60 ml kiszerelésben?
Tartós parfümöt keresek, ami jól projektál. Ősztől nyárig használnám.
Más tippet is szívesen fogadok. -
dirtboy86
tag
Ha valakit érdekel -11% kupon 7scents -be írjon rám én nem fogom elhasználni, csak ma érvényes 11.11 -én

-
Héraklész
aktív tag
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Misogi
üzenetére
Egyébként tényleg van az arab dupe-nak egy tipikus illatuk,amit én főleg kifújás után érzek ,leszáradáskor már nem annyira.
btw: Most kipróbáltam a Liquid Brun-t amit 1:1 PDM Althair dupnak tartanak,hát ha ilyen az Althair 90k-ért akkor azért van baj,
De lehet csak rajtam nem ilyen fás,fűszeres kesernyés illat ez a Liquid Brun
-
dirtboy86
tag
Lattafa Art of Arabia III valakinpróbálta? Nem vagyok arab expert de Christian Clive Amber Blonde nagyon bejõn és állítólag hozza (50ml -150-190k - nekem az már sok). Alapból a CC illat egy édes vaniliás cucc gondoltam hátha valaki próbálta a Lattafa verziôt az arabok az ilyek jegyeket jol hozzák általában.
-
pohár
félisten
nekem van két Penhaligon's gyertyám (Maduro Leaf és Anbar Stone) és egy Le Labo Santal 26 (a Santal 33 gyertyaverziója), de a kutya nem volt eddig kíváncsi rájuk

pedig előbbi 2-t kibontottam, megszagoltam, igazi jó fűszeres, bekuckózós, téli, gentleman lounge illatuk van
(tartósak is lehetnek, nem gyújtottam meg őket, de az illatuk fajtájából adódóan elég hosszantartók lehetnek) -
jjeahh
nagyúr
Nincs ezzel tapasztalatom, de hozzáfűznivalóm az van
. Az illatgyertyák 99%-a sajnos nekem csalódás, mert csak addig illatosak, amíg meg nem gyújtom, meggyújtva absz semmi illatuk nincs. Eddig ami bevált: bartek noir. Olcsókból ütős a Pepcoban kapható legolcsóbb kávés gyertya, s ha már arra jársz (ha van Pepco a közelben), ez is isteni:
Picit nőies, de nagyon érett, szerintem simán elmegy unisexnek.
Ugyanide én is várok ajánlatokat, olyanokat, amik meggyújtva valóban beillatozzák a szobát. -
hdman
őstag
Byredo illatgyertákkal van valakinek tapasztalata?
Illetve a témában bármi ajánlott gyertyát szívesen látok,köszi
-
niof
veterán
Srácok! A Rasasi La Yuqawam ára hogyhogy így leesett? Került ez dupla ennyibe is!

Pont amiatt nem vettem meg újra, de most itt nincs kecmec! -
niof
veterán
válasz
Héraklész
üzenetére
Huhh... Ne is mondd! Meg kell bontanom az utolsó üveggel a Dhanal Oudh Nashwah-ból. Remélem nem lett baja, több, mint 2 éve őrizgetem. Szerintem az életben kb. nem lesz még egy ilyen parfümöm, ami 7000 Ft-ért ezt tudja. 10+ óra tartósság, mézes (de nem édes), fás, dohányleveles, szivarszerű illat. Kiváló parfüm télre.
-
niof
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Én az összes, modern szépfiúknak való cukormázas-édes illattól ezt érzem. Felőlem mindegyik pusztulhatna (az illat, természetesen
), egyik sem hiányozna. Ocsmány dolgokat tudnék azzal a dilettánsal művelni, aki először kitalálta, hogy édes illatokat kell csinálni. Undorító. A másik ilyen hányinger, a gourmand illatok. Ha kajaszagú akarok lenni, akkor majd ha főzök, az leszek. Egy kivétel van, a gyümölcsök. Azokkal nincs bajom.
Vajon Durian illatú parfüm létezik?...
-
hdman
őstag
Nyami, gyere haza

-
mondomén
őstag
Parfimo szokott valamilyen formában akciózni a már így is kellemes árú niche vonalon? Máshol már mennek a novemberi agyament akciók.
-
Héraklész
aktív tag
válasz
overclockerr
üzenetére
Designer vonalon rengeteg férfias illat 7-8 órás. JPG Le Male, Tom Ford Noir, Dior Sauvage...
Nyári könnyed, virágos, citrusos illatok illannak el hamar. A dohányos, mézes, fás stb. az általában tovább tart. -
Misogi
aktív tag
válasz
overclockerr
üzenetére
Niche nem jelenti azt hogy erős és tartós lesz az illat egyébként.
-
overclockerr
tag
Sziasztok,
Régen volt parfümöm, kipróbáltam pár illatot a Douglasban és Müllerben, többségük alig érezhető 1–2 fújás után a ruhámon vagy csuklómon. Inkább beruháznék egy niche parfümre. Amouage-ról jókat hallottam tartósság és illatfelhő terén. Őszi és téli illatra mit ajánlotok? Nyitott vagyok más márkákra is; gyógynövényes, virágos és oud (pl. Gucci Oud) jön be. Fontos, hogy 2–3 fújás után se menjen bőrközeli, pár órás illattá. Talán a Creed ról olvastam, hogy elmegy hamar, bár lehet a mostani F batch megint javult. Egyébként mennyire jellemző niche vonalon, hogy reformulation után elmegy az új batch ereje? -
Joker88
őstag
A Lidl féle férfi parfümökről vélemény ? 2000 forint körüli áron mennek. Egyet a teszterből megpróbáltam , a "One Fragrance" fantázianevűt. Illatra nem rossz, de tartósságra ?
-
Héraklész
aktív tag
A Douglasben a SINGLE20 kuponkód miért nem működik? Elvileg működnie kellene.
-
jjeahh
nagyúr
Van ötletetek melyik összetevő okozhat hányingert? Eddig az összes Paris Corner-nél éreztem, az Ultra Citrusnál is, ahogy a húgom is, nálam hosszú rávon okoz hányingert, a húgomnál azonnal. Mielőtt lecsapná valaki a magas labdát, hogy "igen mert gagyi", a Yodeymákkal, Versetekkel nincs ilyen probléma. Gondoltam összehasonlítom az összetevőket és amelyik benne van a Paris Cornerben és nincs benne a Yodeymákban, az lesz a ludas, de a Paris Cornerben sokkal több az összetevő, a Yodeymák eléggé minimálok.
-
Héraklész
aktív tag
A Vivantisnál most van 11%-os kedvezmény. Fekete pénteken nagyobb kedvezmény várható vajon?
-
TomDeNemm
csendes tag
Leírások alapján ez is egy legendás illat, ismeri valaki ?
-
szaki04
senior tag
[link] ezt ismeritek? Egy kicsit drága szerintem.
-
dirtboy86
tag
válasz
Petyuska111
üzenetére
Vinted az olyan picit mint a bakancsos piac
...parfüm téren tele van kamuval VISZONT ha mákod van fillérekért foghatsz ki legit -et. A Dior Homme (edt) ott vettem 100ml - tesztee egy görög sráctól aki kinti drofériába dokgozik (gondolom pattintotta) szállítással együtt 18k ért DE valóban benne van hogy átvernek, viszont a vevővédelem segít ha gikszer van - az eladó nem kapja meg a pénzt ameddig a vevő meg nem erősìti, hogy minden rendben a termékkel amit kapott. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Petyuska111
üzenetére
Rengeteg a kamu ott, sajnos.
-
gergo5991
őstag
válasz
Petyuska111
üzenetére
ha megengedsz egy személyes tanácsot, kerüld el vintedet parfüm témában.
nem egyszer átvertek ott. -
Misogi
aktív tag
válasz
Kis Tigris
üzenetére
-
Petyuska111
tag
Vetettem egy pillantást a Vinted-re, hát nem tudom. Van ott minden, 19e ft-os teli Lois Voitton teszter - nyilvánvalóan hamis, stb. Vevőként - vevővédelmi rendszerük ellenére - egyelőre nem látom az előnyét más, számomra bevált, megbízható platformokhoz képest. Ami nagyon olcsó, az valószínűleg hamis, amik valódinak tűnnek, ott meg pont hasonlóak az árak, mint máshol. Eladásra viszont lehet, hogy jó...
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok
Tudtok valami parfümös oldalt, ahol összetevők szerint lehet parfümökre szűrni? Láttam egyszer valahol, de sajna azóta sem találom
De ha valaki a Vivantis oldalról tudna valami jó kis sárgadinnyés női parfümöt...
(azért Vivantis, mert mást is akarok onnan rendelni) -
dirtboy86
tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Notinban vásároltam kaptam 2 mintát - Unique Wood & Summer Flare. Hasonló véleménnyel vagyok mint Te. Egy középszerű, inkább designer (vagy dupe niche) illat - viszont illik megjegyezni, hogy az ára ezt tükrözi is - 30k körül van 75ml, ennél még a superz is drágább. A unique wood habár az illatát tekintve középszerű fás illat, nálam iszonyt tartós volt.
Vinteddel kapcsolatban - jól megcsinálták, viszont az algoritmus és az AI alapú szűrésük ami van ha akár a kép vagy a leírás halvány jelét is mutatja annak hogy HASZNÁLT illatszert adsz el rögtön törlik és kapsz egy "megrovást". Bizonyos számú megrovás után tiltják a profilodat, szóval óvatosan!
-
válasz
Petyuska111
üzenetére
Én mindent is ott adok már csak el. Zárt, védett rendszer. Kiíron az árát, valaki megveszi, jön a feladási kód, elviszem a feladási portra, majd pár nap múlva jön a jóváírás. Egyszerű.
-
Novellista illatokat próbálta már valaki? Berendeltem két minta csomagot is. Nekem ez a niche parfümhàz így inkább egy superz szerű dupe cégnek tűnik. A spiced blossom Spicebomb OG, a black mystery meg TF Ombre leather... Talán egyedül a leather privilege mutat valami kis egyéniséget.
1 probafujas hiánnyal mentek is fel a vintedre.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Safranek
üzenetére
Az én kedvenc krémes, levendulás barbershop illatom a [Masculin Pluriel].
Frissességet sugárzó borotvahab illata van, kiváló minden évszakra, kivéve a nyári kánikulában lehet fullasztó, mert elég testes illat. -
ricsik
őstag
válasz
Memmaao
üzenetére
Tegnap jött meg : Jacques Bogart One Man Show
Na ez már valami! Kb. Drakkar Noir és barbershop társai ultra szteroidon.
Nálan Drakkar az overspray kategória, nem túl tartós. 10 fújás és pár órát tart.
One Man két fújás és egész nap éreztem, kegyetlen cucc
.Misogi: ez is 1980-ban ragadt, konkrétan 1980-as
, akkor jött ki. Az illata is pont olyan.
Imádom! -
niof
veterán
válasz
Safranek
üzenetére
Nem borotvahab, de borbélyszalon illat. Egy próbát igazán megér, mintát rendelni belőle mindenképpen megéri!
-
Misogi
aktív tag
válasz
Safranek
üzenetére
Klasszikus borotvahab feeling esetében nekem egy illat jut mindig az eszembe:
Burberry Touch -
Nimda
addikt
válasz
turbobusa
üzenetére
Hát az illatfelhőhöz nagyon sokat kéne fújni magadra mindenből. Van egy kolléganőm, akit 50 méterről is megérzek, pedig nem használ drága parfümöt, de abból viszont sokat fúj magára
-a felhőhöz. A titka az, hogy a hajára is fúj picit 
Az a Gucci elixir pedig bitang erős, nekem is van, és alig tudom este lemosni magamról
(nem fújok a hajamra) 
A nyakad környékére kellene fújni és a füled tövébe.
-
turbobusa
senior tag
Tetszett az illata, kb egy órát éreztem intenzívebben aztán teljesen bőr közeli lett. Csuklóra és pulcsira fújtam. A legtöbb parfüm sajnos ilyen, ezért is vagyok tanácstalan, mit lenne érdemes venni. Valahogy azt érzem a legtöbb parfüm 1-2 óra és bőr közeli. Mások is kb hasonlóan érzik rajtam.
-
dirtboy86
tag
Ha valaki PDM illatokat dekantolna - "cuki" üvegek
[link] -
Nimda
addikt
válasz
turbobusa
üzenetére
Ez sem hasonló illat, de ennél erősebb elixírt még nem éreztem, most akciós is Gucci Pour Homme Parfum kivonat
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
turbobusa
üzenetére
vannak ettől sokkal erősebb illatok... az Allure és a Bleu is inkább közelről érződik, de attól még nem azt jelenti "hogy nem letézik rajtad". ruhán nagyon sokáig megmarad, ha felfújom a nyakamra mindig érzem a pulcsin is utána akár napokig. ha magadra fújod 2 óráig biztos érezhető, utána gyengül... de manapság a designerek jelentős része nem is terjed tovább ennél szerintem, max 2 óra. a tömény parfümről nem tudok nyilatkozni, azt csak papírcsíkon éreztem
-
Héraklész
aktív tag
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
turbobusa
üzenetére
Azért azt ne feledjük ,hogy a Bleu De Chanel "Parfüm"-t nem Jacques Polge a "Chanel legenda" kreálta, hanem már a fia, Olivier Polge.. ha a hamisítatlan Bleu vonalat akarod képviselni ,az 2010-ben jelent meg, és csak utána az EDP 2014-ben. a Parfüm verzió 2018-as kiadás teljesen más mint a korábbiak, alapvetően nem a tartósság a különbség, hanem már a divat is változott az évek során ,így az illat is.
-
Héraklész
aktív tag
Az hogyan lehet, hogy a Chanel Bleu Parfum olcsóbb akció nélkül, mint az EDP?
Link. -
válasz
Petyuska111
üzenetére
Ez tenyleg jo ar bakker
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- BestBuy topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mobilokra és PC-re jön a Horizon Steel Frontiers MMORPG
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mondjum kapok 5 ajánlottat azokat ha még nem ismerem megszagolom.
)