Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    válasz martonv92 #220213 üzenetére

    Ez sem feltétlenül igaz.Jó ideje francia autóim vannak, elektronika téren az évek alatt 3 félével találkoztam.(jelenleg pug 407 hajtok 4 év 100km 2.0 hdi atf80sc )
    Mondjuk költöttem is rá, ma megyek érte tárcsa+betét egy hátsó kerék csapágy 250k :))
    206 hátsó lámpa test hiba-
    206 index kapcsoló hiba(kopás),a bmwnél nincs ilyen gond mert nem használják.
    407 bsm modul(bosch, leginkább felépítés miatt) A legbosszantóbb a bsm modul volt,mert azzal egyszer ott maradtam. Utóbbi forrasztási hiba,és inkább a beszállító sara ami viszont nem túl sűrű főleg nem egy 17 éves autó esetén
    A francia autók ellen egy dolgot tudok felhozni. Néha egy két műszaki megoldás megvalósítás amit egyszerűbben meg lehett volna oldani,de sikerült bonyolulra csinálni.Viszont akár a francia konyha, lehet hogy nem egyszerű, és nem jelenti azt hogy rossz is.
    VIszont a peugetot is el érte az emissziós hurrikán, és már a hdi motor sem garancia( 1.5 hdi lánc szakadás) a benzinbe meg a puretech sosem volt túl megbizható
    Ősszel autó vásárlás nekem is, ha peugeot lesz(508, 308)ez lesz az utolsó dízelem, és peugetom hacsak nem történik valami csoda benzines fronton.
    SZóval marhaság hogy a francia rossz, bár nem is feltétlenül jobb mint egy német, csak más kávéház.Mondjuk a peugetos fórum userek viszont szofisztikáltabbak közé tartoznak szemben pár csoportal ahol az e penis, egymás lenézése lekezelése megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák