- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Casoli #58354 üzenetére
Csak 1 szívás van a DVD miatt
Olcsón akarom megúszni??
Már többe van a történet mint amennyi egy xbox one lenne.
Az nem az én hibám, hogy sok átverés van itthon.
De az is igaz, hogy nem véletlenül van ennyi szar 360-os konzol, tervezési csőd.
Xbox originalból furcsa mód egy hibásba se futottam bele. -
válasz
envagyok #58353 üzenetére
360-ban csak úgy nem csereberélhetsz dvd olvasót, mivel össze van kódolva az alaplappal. A DVD-t javítani szokás egyébként is, nem csereberélgetni másik gép olvasójával. Itt az egész szívásod sajnos oda vezethető vissza, hogy nem értesz hozzá, illetve gyanítom olcsón akarod megúszni. De itt is mint sok minden másnál, szokták mondani, a drágább lesz az olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Garázsvásár.
Beszélhetünk róla.
Itt a faluban sok amerikai/német/ázsiai van.
Komolyan akkora szívás ez az xbox 360 vonal
Régen vettem egy fehér fat horroros előlapost hdd-vel, az működött mikor elraktam, most elkezdett a gyerrk nyüstölni, elővettem, hát nem piros ledes lett..
Aztán vettem az S-est, ami nem jó régiós..
Aztán vettem egy másik fekete HDD-s fat-et, az kiderült, hogy dvd hibás, de szerencsére a régi fehérben az jó volt, mondom átteszem...
Akkor jött a meglepetés, hogy a játékok vagy kiírták, hogy ehhez a játékhoz xbox360 kell, vagy kijött az xbox360 felirat, de nem ment tovább, vagy visszalépett. Tettem be olvasófejtisztító lemezt, meg azon vannak hangfile-ok, játsza, úgyhogy azzal nem tudom mi a gond.
Gyerek már egyfolytában nyavajgott, vettem egy 360E-t, az meg fura képhibákat produkál , de mennek rajta a játékok.Igazából egy szép állapotú FAT Elite lenne jó eltenni, és egy S-es kinectel játszani a gyereknek.
[kép] [kép] [kép] -
arty
veterán
válasz
envagyok #58351 üzenetére
RGH igen. 360on van pal/regiomentes játék, azok indulnak el a gépeden.
De akkor feladod az eredeti játék/profil kényelmét és előnyeitÉs ahogy írod már van csomó játékod...
Amúgy hol jutottál usa géphez itthon??(ha érdekel, én elcserélem veled a pal gépem
)
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Lenne egy xbox 360s modell 1439-em
Vettem mellé kb 20 játékot, de csak kettő indul el vele (mind pal) a többinél valami régió kód hibát ír ki.
A mellékelt képeken van 4 lemez, ott a a 2 forza nem megy, a másik kettő igen, illetve kép az adatlapról, hibsüzenetről.
Van erre valami fix, vagy megoldás?
[kép] [kép] [kép] [kép]
Köszönöm -
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58346 üzenetére
3 pines csatija van az Xbox-nak, mostani PC-knek már 4 pines. (régen volt 3 pines)
Sajnos jellemzően már eltörnek a bordák rögzítői, mondjuk inkább a GPU-nál törik mert az egy ördögi technika és vékony is az anyag.
Az, hogy kicsit mozog az nem baj, nem rögzít ez annyira extrafeszesen.
Pasztázás és a borda rászerelés után már nem ajánlott mondjuk mozgatni mert préseled mellé a rákent pasztát ugye.FTP-s dolog érdekes, mondjuk én mindig is XBMC-t használtam és sose volt bajom FTP-vel. Esetleg próbálj FileZillát, átviteli módot passzívra állítsd és az egyidejű kapcsolati szálat 1-re korlátozd, akkor nem lesz baj a másolással se.
Gyárilag az XBoxba belerakott HDD-t lockolták egy négyjegyű számmal az alaplaphoz.
Moddolás után már nem annyira fontos lockolni, viszont elvileg ajánlott a legnagyobb kompatibilitás érdekében (pl. ha Live-on játszanál akkor nem lehet kinullázott HDD key-ed).Milyen verzió az Xbox-od? Ha 1.6-os akkor talán benthagyhatod az órakondit.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Guitar14 #58345 üzenetére
Mindenképpen megfogom nézni azt a ventit, mert nagyon nyugtalanít a dolog
Viszont azt sem tudom, hogy ennek egyébként sima pc-s a csatija? Egyébként egy kicsit melegszik is a CPU, de viszont a GPU nem… A CPU bordáin, van egy ilyen fekete kis kar, ami ugye leszorítja. Na, nálam ennek a fele le van törve.. Gondolom az előző tulaj picit tudatlan volt hozzá sajnos.. Rendesen rámegy, rá is szorul, viszont egy hajszálnyit lehet mozgatni rajta oldalra.. Ez baj lehet? Újra pasztáztam és 2.50-re emeltem a venti sebességét, így annyira nem megy fel a hőfok, olyan 55 megfogja.. Egyébként nekem is bőven elég lenne ez a tárhely, mert amit szeretek, már rátettem, igaz nemsok hely maradt, de mentéseknek bőven elegendő
Pc-s bolt kettő van felénk, az egyikben jelenleg nincs a másikban pedig nem árulnak így használt cuccokat.. De majd hátha találok valahol vinyót
Modchippekkel nem igazán lenne már energiám szenvedni, meg nagyon olcsón szereztem be a konzolt, véletlenül sem szeretném, ha elnézek valamit és tönkretenném
Olyat szokott még csinálni, hogy néha teljesen jó az UnleashX-ben az ftp, néha meg kiadja gépen a mappákat, de nem engedi megnyitni, ilyenkor másik dashboardból jó.. Feltettem az UnleashX patchet is pedig.. A hdd lockolás mire jó? Csakmert nekem azt írja a box, hogy nem aktív, ez jelent valamit vagy mindegy? Az óra kondit is lehet kiszedem, bár szép állapotú, de jobb a biztonság
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58344 üzenetére
Ventillátorról: óvatosan nyúlkálj és nem lesz bajod, esetleg a ventillátor csatlakozóját a kábelénél fogva kicsit mozgasd, hátha változik valami mert akkor tuti ott a baj. LÉNYEG, hogy a jobb oldalt a TÁP részébe NE nyúlkálj még kikapcsolt állapotba se, az ami igazán veszélyes.
Amúgy a kondik nem csúnyák, nem puffadtak fel az alaplapon? Nekem így néztek ki mikor megvettem szegényt: [kép] az óra kondin nem láttam semmit viszont elővigyázatosságból leszedtem és nem bántam meg, ilyen alulról pár év állás után most: [kép] megindult már kifelé a sav az egyik lábán.HDD/BIOS dologról:
Lehet TSOP flash van rajta.
Valahogy nem tudod megnézni a BIOS-od pontos nevét?(most alaposan utánanéztem)
Korábbi írásaid alapján akkor simán beraktál egy teljesen üres HDD-t és simán felismerte a telepítő. (mert akkor tuti nem softmodos)
Plusz ugye olyat kéne amúgy is beletenned ami lockolható, Xbox Hard Drive Compatibility ChartHa chipet keresel akkor az LPC portnál keresd (olvasó alatt) vagy ha arról valamiféle vezetékek lógnak akkor már biztos valami chip féleség kell legyen.
Akitől én tanultam az Xbox moddolást az mondta, hogy legjobb megoldás ha belerakunk egy Aladdin XT (infó róla: ConsoleMods Wiki) chipet és nem kell szórakozni semmi mással, HDD be, rendszer rá és kész is. De nem tudom a te HDD gondodat megoldja-e, de feltételezem igen, hisz a Features-nél ovlasható, hogy teljesen más BIOS-od lesz ami támogatja az LBA48 Hack-et.
Most utána is olvastam micsoda ez a hack, a régebbi módosított BIOSok még primitívek voltak és 137 GB-ig támogatták a HDD-ket, majd egy modder készített egy patch-et ami a BIOS-okban ezt a limitet átcserélte, így kb. 2.25 TB a max.
Írásod alapján valami evo7+-od van, itt csak az EvoX M8+-t látom ami feltételezem újabb mint a tied és azt írja "Does not support LBA48 by default. Must be reconfigured with EVTool, or use a pre-patched version." Egy másik fórumon olvastam is, hogy valóban az EVTool-lal patchelni kell és az után támogatja csak az M8+ a nagyobb HDD-ket.Egyébként érdekesség: MrMario2011 videóit nem tudom ismered-e, nagyon hasznosak és tökéletesen magyaráz. Ő például flash és chip nélkül simán softmodosba is csinált 160 GB-os HDD-t amit fel is ismert, full gyári BIOS-szal.
Amik a lehetőségeid:
-hagyod így (haldokló HDD miatt nem javaslom)
-kukázol egy 120-160 gigás IDE HDD-t (egész olcsón kapni már főleg PC bontókban, szervizekben ahol már évek óta állnak, én is úgy szereztem) és arra raksz rendszert (ha kell telepítőt is küldök)
-beleraksz egy Aladdin chipet és akkora HDD-t raksz bele amekkorát akarsz kb 2 TB-ig.
átalakítós SATA HDD-nél fontos tudni, hogy 80 eres IDE (80 Wire IDE) kábelre lesz szükséged a sebessége miatt, gyárilag az Xbox-ban csak 40 eres van, ha nem cseréled akkor gondjai lesznek elvileg, meg akad, nem indul stb. -
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Guitar14 #58342 üzenetére
Őszinte leszek, áram alatt még nem mertem úgy babrálni..
De akkor azt megnézem majd valahogy és remélem “csak” ott lesz a hiba
Hát a bios az evo7+ elvileg.. Meg a Unleash X menüben azt írja, hogy modchip detected vagy valami ilyesmi.. Bár én chippet nem láttam benne.. Próbáltam frissíteni a biost, mert akkor elvileg felismerne nagyobb hdd-t is.. De azt írta ki, hogy “ non writable”. Ha chippes lenne, azt máshogyan kellene megoldani? Egyébként nekem is elég lenne a 120gb, csak már kicsit “zörög”, ezt még itthon találtam.. 20-ból kétszer be sem bootol, nyomok egy újraindítást, aztán tökéletes. Az a baj, hogy idegességemben, visszaküldtem az átalakítót az emagnak, de ha lenne rá megoldás, akkor rendelnék mégegyet..
-
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58340 üzenetére
Venti csatlakozóját mozgasd meg, akkor le-le áll ha mozgatod? Mert akkor ott kell keresni a bajt szerintem.
Lát az xbox 2TB-ig is HDD-t/SSD-t.
Milyen rendszer van rajta illetve softmod, TSOP flash vagy Chipes?
Nekem 160GB-os van benne és látja is (TSOP flash, XBMC rendszerrel) de azért "csak ekkora" mert ez a legnagyobb IDE-s HDD amit találtam mert nem akartam SATA átalakítókkal még szórakozni. 160 GB-on meg bőven elvagyok, minden játékom be van másolva és még bőven van szabad hely. -
intuicio
aktív tag
válasz
intuicio #58273 üzenetére
Sziasztok! Ha valaki esetleg így járna mint én, akkor ez a megoldás a hibára:
Anno mindent is próbáltam, de nem jártam sikerrel.
Megtisztítottam az RF Modul-t is, átnéztem mikroszkóp alatt a pcb-t. Aztán végigmértem pár alkatrészt, és volt az RF táprésznél egy 0805 kondenzátor (C57), ami érdekes értékeket dobott. Mint kiderült ez egy szűrő kondi volt , ami áteresztett. Ezt szépen leforrasztottam az áramkörről, és láss csodát bármit az RF modul elé raktam, a kontrollert lehetett használni, Kb. átmentem az iroda végére, ami sac.kb. 20méter, és hallottam a tv-n, ahogy a kezemben toltam a ControllerJoy gombokat
Szóval siker! -
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Guitar14 #58339 üzenetére
Szétkaptam a konzolt, igaz nem ez ügyből konkrétan, de ha már ott tartunk, nézzünk rá arra is… Semmilyen repedést vagy hibát nem láttam az alaplapon. Viszont néha még mindig csinálja, hogy fogja magát és egyszercsak elcsendesül, nem forog a venti.. Mozgatok hátul az av kábelen, megint megy… Azt viszont észrevettem, hogy a venti kábele elég könnyen lejár az alaplapi dugójárol.. Lehet, hogy mikor mozgatom az av kábelt, akkor egy hajszálnyit azon is tol? Egyébként rendeltem egy ata- sata adaptert is, de minek…
Nagy nehezen sikerült elérném, hogy felismerje az ssd-t meg a sata hdd-ket, aztán furcsa volt, hogy bármelyiket próbáltam “123GB”
Szerintem csutkán 130gb-ot lát a konzol, lehet a modchip vagy softmod miatt.. Annyira nem őrültem neki, de hàt ez van.. Marad benne a régi 120-as, bár néha már morog betöltéseknél, rendesen hangja van.. De ameddig megy-megy, mert sehol nem nagyon találok ilyen csatis hdd-t sajna..
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58338 üzenetére
Óra kondi kiszedése nem javít meg semmit, problémát előz meg. Ennyi idősen elkezdenek már ereszteni és a savas belsőség mind az alaplapra megy ami szétmarja az áramkört és ott vannak körülötte kulcsfontosságú vonalak is.
Pár példa (képek):
[link]
[link]
És még egy Xbox-nál 10-15 évvel régebbi Apple alaplap amik már majdnem mind így járnak ha nem szedik ki az óra elemet (ott egy kis elemke)
[link]Ha ezt csinálja az av kábel akkor én az AV csatlakozó környékén keresgélnék, repedt forrasztás, alaplaprepedés, stb. Lehet hogy ott van valami gond.
arty:
Nyilván nem azt jelenti, hogy kivétel nélkül minden clock cap folyni fog és mindegyik tönkreteszi az alaplapot (biztos gondolkoznak így páran), de inkább többségben vannak akik csak játszanak vele és még azt se tudják, hogy hogyan kell a burkolatot leszedni, (ergo normál userek) azok abszolút nem is tudják mik folynak odabent (szó szerint
). Azért megy ez a nagy hírverése az óra cap-eknek, hogy aki tudja vegye ki és nem lesz gond, az, hogy nem jegyzi meg az időt a gép kb. úgy is mindegy, akinek meg moddolt az meg simán rádugja netre és beállítja, hogy automatikusan álíltsa az időt (mint nekem is)
A paszta az valóban rémálom, CPU-ról még azért le tudtam szedni a ganét és újrapasztáztam, GPU-t elengedtem, még leszedni se tudtam és tudom is, hogy az gyakorlatilag mint a beton. Legközelebbi takarításnál majd megteszem, hogy melegítéssel leszedem.
360 FAT-eken is van baj ahogy mondod. Arról rémálom levakarni a gyári pasztát úgy hogy próbálsz rá extrán vigyázni. Gyakorlatilag mint a fagyos szélvédőről a jeget reggel csak közben csomó kis apró alkatrész is ott van amit nem kéne lehokizni. -
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Guitar14 #58336 üzenetére
Ha kiszedem az óra kondit, attól fog működni a konzol?
Annyit próbálok még ki, hogy eddig hiàba vettem feljebb a fan sebességet, az csak a dashban vette fel, játék közben, visszaállt, arra a gyári 10%-ra.. Unleashx alatt viszont húzva marad játék közben is elvileg
Amikor folyamatosan világított a sárga led, hátul fel és le megmozgattam az av kábelt, akkor felpörgött a ventilátor..
-
arty
veterán
válasz
l.skywalker #58334 üzenetére
#58336 Guitar14
az a vicc, hogy már 3-4 éve is mindenki mondta, hogy mostazonnal óra-cap kitépés, de a mai napig sokaknál bontatlan a gép és ez ár-értékképzőként is van használvanekem 3 gépem van, az egyik már jópár évvel ezelőtt is meg volt folyva enyhén... valójában 4 gépem volt és vicces, hogy MIND úgy került hozzám (első 2017-től kezdődően), hogy az óra-cap még bennevolt
és egyik sem 1.6 ....
de az igazi dráma a cpu-gpu paszta HELYÉN fogadott.... egy totttálisan kiszáradt, fekete ragasztóizé. köze nem volt pasztához már
MS igazi "mesterműve" a konzol.... gondoltuk akkor, de aztán jöttek az első FAT X360-ak és tromfoltak mindent
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58331 üzenetére
Megáll a venti ha megmozgatod az AV kábelt? Igencsak érdekes jelenség.
Szedted már le a burkolatot, hogy szemmel is megbizonyosodj róla, hogy valóban ez történik?
Egyébként mint minden Xbox Classicnál ez legyen a legelső dolgod:
-óra kondit (clock capacitor) eltávolítása ha még nem szedte ki senki mert ki fogja nyírni a géped, ennyi idősen már inkább előbb mint utóbb
-alaplapon főleg (és talán még a tápon) a kondenzátorok ellenőrzése, hogy nem-e eresztenek/nincsenek felpuffadva, ha igen akkor azokat cserélni kéne, eléggé jellemző.
-ez után ha nem javul a probléma akkor kicsit megpucolnám az alaplapot, ventillátor kábelét ellenőrizném, kontaktjavítóval kicsit megfújnám.
-esetleg az AV portot az Xboxon szemrevételezném, nincs e nagyon kitágulva, elengedve hátha valami zárlatot okoz. -
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #58334 üzenetére
De jóóóóóóó, nagyon király!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr #58329 üzenetére
Most már van!
-
arty
veterán
írtam moderátornak, elvileg topikgazda kezdeményezi, ha mindenki egyetért h legyünk 'xbox classic / xbox 360' topik
tehát aki NEM ért egyet, írja már meg mibaja
némaság=beleegyezés!
mivel szerintem ritka az xbox classic, bőven megférnénk a topikban... backwards compatibilitás is van 360on, ps1-2 topikban is bevált az összevonás, stb. szerintem GO!
-
Vadernagyúr
senior tag
Arról lenne szó, hogy van egy classic konzolom, amit megszeretnék tartani a kis gyűjteményemben
Viszont, néha azt produkálja, hogy szinte “megáll” a venti és kegyetlenül felmegy a hőfok.. Viszont, ha kicsit mozdítok az av kábelen hátul, akkor beindul és “zúg” megint.. A kábel az tuti, hogy működik, mert kettővel is próbáltam.. Maga a csatlakozó lenne rossz és ez miatt lehet ez a hiba? Mit lehetne ezzel kezdeni? Gondoltam előbb kérdezek és csak aztán kapnám szét, mert fogalmam sincs mivel lehetne segíteni rajta
-
arty
veterán
válasz
Vadernagyúr #58329 üzenetére
hasonlóan a ps1-2 topikhoz, szerintem ezt kellene átnevezni .... de nemtom hogyan lehet ilyesmit kezdeményezni
(írtam egy ps3 topikbeli moderátornak)
kérdezz nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
-
Vadernagyúr
senior tag
Elnézést a kérdésért, de xbox classic téma az van? Vagy itt is kérdezhetek?
Kerestem olyat, de nem találtam
-
hatnor
tag
Sziasztok!
Vettem a gyereknek egy xbox360 rgh-st. Van rajta 80+ játék. Van belőle olyan, amit elinditunk és "fatal crash intercepted" hibával kilép. Ezzel mit lehet kezdeni? -
arty
veterán
válasz
Debilon #58321 üzenetére
lehet nincs összefüggés, de szerintem tegnap haldoklott a live - legalábbis nekem a 360on a borítók is 2 perc dashboardon állásra jöttek be, ill a 2mb pecs is ilyen 3 percig töltődött le
(xsx-en dettó horror volt akár csak a store-t böngészni is)
---
megdöbbenésemre a FUEL játék visszafelé kompatibilis uj xboxokon!
nemrég megvettem és miután beletettem 3-4 órát 360on és konstatáltam, hogy ez szinte játszhatatlanul akadozós (mint anno, akkor is végül pécére is megvettem, merthogy konzolon ennyire szar... csak már megszépültek az emlékek) - naszóval, xsx-en ez egy totál más játék! sajnos továbbra is csak 30fps, de legalább fix30 és hyper-smooth
imádom!!! (a játékmenet mindig is nagyon tetszett, 1-1 területen 3-6 verseny tök nagy változatosságot rejt, meglátjuk kitart-e a végéig)
érdekesség: a FUEL egykori fejlesztője készítette a crew1-2-t (legutóbbit már nem?) illetve a Flight Simulator-t
azé' ez meglepett.
-
Debilon
addikt
üdv!
Tegnap este óta, ha a netflix app-ot elindítom, akkor pár másodpercekre fekete képernyőt kapok és hang sincs, egyszer csak az áramtalanítós restart segített
ha játékot indítok, akkor nincs a fenti jelenség (igaz csak a Dogfight 1942-vel próbáltam)
volt már ilyen valakinél?
-
Dency01
aktív tag
Ilyen téren a microsoft elég jól megoldotta hogy szoftveresen ne lehessen módosítani a jó öreg 360-ast. Ennyi év után is hardveresen kell módosítani. Nem beszélve a legújabb winchester alaplapos x360-asról amit még mindig nem lehet sehogy sem.Persze ott van a dvd olvasó flashelése, de ehhez is szétkell kapni az egész gépet. Újabb xboxoknál sincs semmi törés ezidáig.
Ehhez képest a PS-t csak szoftveresen kell módosítani és már megy minden. Ha jól látom már a PS5-öt is pedzegetik ilyen módon.
[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
X360Slim 250GB rendszere szétszerelés + forrasztás nelkül törtető?
Válaszolok előre is köszönöm!
-
-
Guitar14
senior tag
Gyári rendszer esetén tudnék segíteni új HDD létrehozásában de RGH miat nem tudom hogy kell.
Nagyobb mérett miatt nyugodtan csináld, de ha csak azért raksz SSD-t bele, hogy "gyorsabb" legyen akkor ne tedd, nem éri meg a szenvedést, nem lesz gyorsabb nagyon.
Ha ennek ellenére akarod akkor MrMario2011 csatornáján keresgélj, nagyon jól emondja ezeket a dolgokat. Angol kötelező de meg tudod kérni a YT-t hogy magyarra fordítsa a feliratot neked. -
sziasztok ! pont elöttem beszéltétek de nem ment tovább a szál és engem is a hdd klonozás érdekelne. Tudnátok valami leirást adni, lehet angol is de a magyar azért egyszerűbb lenne
A pontos sztori hogy a gyerek xbox360-ában hdd van és egy ssd már nem nagy tétel , a számítógépekhez kicsit értek és gondoltam átklonozom ez ssd-re de azért érdekelne van-e buktatója. A gép rgh-s, ahogy olvasom ez is szempont. Egy linkért nagyon hálás lennék
-
arty
veterán
válasz
icemad #58303 üzenetére
nincs, jogos
csak az xbox one-os/xbox 360-as változatban van, ami viszont nem play anywhere (mármint a one-os), tehát pécén nem fut. pécén a minecraft for windows (és a régi java-s) van, amiben nincs osztott képernyőzés....
szerintem a megunás nem opció... biztos van gyerek, aki megunja, de én még nem találkoztam ilyennel
-
beelaim
csendes tag
Hello
360 nem , vagy nem mindig indul el.
Bekapcsolás után táp (zöld) ok. ,bekapcs.gomb zölden világít , kontrollerek kapcsolódnak (akár ezekkel is bekapcsolható a gép) , de a bootolási részen meg akad az indulás.
Zümmögő hang hallatszik , mintha fel -fel pörögne a venti vagy a vinyó. Kivett vinyóval is ezt csinálja.
Aztán van , hogy fél óra múlva gondol egyet és beindul , de jellemzően inkább nem
Merre kellene a hiba forrását keresni ? -
icemad
nagyúr
PC-s minecraftban van split screen? (tényleg nem tudom.) Mert, ha nincs, akkor minden gyereknek ezért PC-t építeni nem biztos, hogy olcsóbb. Meg mindenkinek megvenni a játékot. Főleg, ha megunják 3 hónap után.
(azt hagyjuk is, hogy ha valami nem működik pöccröff, akkor "Apa segíts már, kiírt valamit a gép...")[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz
MasterMark #58301 üzenetére
Ja értem. Én mondjuk eleve RGH-s géppel futok neki a dolognak (már amennyiben van különbség), de bitperfect klónozás volna a cél mindenképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Hardcore café
- További aktív témák...