- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Kellene új tartalom. +nekem a kontrollerezés se jó pont, miközben ottvannak a csalók is, ráadásul 10ből 8 stream aim, norecoil, autospot.
Ami az előnye, pont az az átka, hogy free. Ha nem költöttél bele, simán ott is hagyod, nagyon küzdeni sincs miért benne/megvan már. Meghát a 3 hónapig tartó, de egy hónap alatt megcsinálható pass is, ugye... nem hagyják ott végleg sokan, csak épp a játék túl "toleráns" a pihentetéssel, ha kész a pass, 2-3 óra alatt le lehet tudni a heti dolgokat, a loginért meg ugye csak belépsz, majd ki, úgyis megvan.
Ráadásul Operations-ban még hamar le is lehet nullázódni kezdőként, aztán az is ugrik a hétvégi streames bónuszokig, vagy be lehet menni szemetet kotorászni, de randomokkal premade ellen... h streamban is látom, hogy sokan kifejezetten utaznak rá, hogy kiirtsanak, akit lehet, fejből nyomják a jó helyeket, a többi meg megvan a hullákból.
A single meg le van sz@rva,rosszul fut és dögnehéz, aki tudta, megcsinálta haverokkal, de randomokkal én 2-3 tűzharcig ha jutottamAz AI vagy nudli vagy überpró, mondjuk Operations-ban is. De persze lehet nem tudok mindent a single-ről, és be lehet állítani...
De baromi rosszul is fut, miközben az alapjáték tökéletes high+on is, 130+ fps, ott meg 50,de akadozik is.
-
Zizi123
senior tag
Operations:
Hááát igen. Szerintem a játékosok 95%-a csak Zero pályán játszik, mivel más nagyon érdemi választék nincs. Persze lehet Layali-zni, de a csalók, kemperek, sniperesek hazavágják a feelinget, ezért már kevésbé frekventált időpontokban (hajnal) 5-10 perceket kell várni a MM-re.
A Space City, Brakkesh-re pedig csak a vállalkozó kedvüek, a profik, és a sz..nivágyók, mennek a nagy loot reményében.
Nekem 3500 csatám van, aminek a 99,9%-a Zero, hát kezd 1 kicsit uncsi lenni...
Gondolom mások sincsennek ezzel máshogy, ezért nem csodálom, hogy lelépnek az emberek ebből a játékból. -
bul07
nagyúr
válasz
BRABUS113 #774 üzenetére
Azt a mindenit nekem fel se tűnt.
Hogy mikkor és ki nyomta át, biztos én lehettem mert ki más, de azt a pici szöveg nekem fel se tűnt
Még jó hogy tettem be videót.
Akkor vissza az egész.Amúgy ez a mód, nem is értem hogy lehetnek benne játékosok.
De amit leírtam áll erre a módra nagyon rossz megvalósítás főleg az elején a szavazósdi -
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN #768 üzenetére
Most gyorsba csináltam három meccsbe lépést meg pár perc , videó [link]
Én csak 40 látok, és meccs közben se lesz több, sőt a tiketeket is megfelezték ha jól rémlik a régi szám, most 180 régen szerint 360-ról indult
Az meg hogy egy örökkévalóság lett mire egy kör elindul, még viccnek is rossz
Betölt választás, aztán jelentkezés ha akarsz, aztán szavazás, és aztán megint idő. Attól hogy betöltötte a pályát olyan 120másodperc mire indul a kör.
Ha meg onnan nézünk hogy rányomunk és elkezdi keresni a játékosokat akár 4-5perc is lehet mire elindul a kör, ez miiiiiiiFőleg nekem hátrány, én csak támadó oldalon játszok, és bizonyos pályákon ahol van jármű. Eddig is volt hogy 10-13perc volt mire jót találtam, most meg lesz majd 20-30perc
Ez így sz@r lett, nem kicsit, nagyon
-
Plata
félisten
Az este játszottam egy meccset,nemtudom hány játékos volt mert nem is figyeltem,de szerintem nem 40,egyből talált csatát.
Mivel mind a három napi küldi megvolt így többet nem is játszottam. -
BandiHUN
veterán
válasz
BRABUS113 #769 üzenetére
Tolják szerintem is sokan, én minden este nézek streamet vacsihoz, full nem láttam előtte sem gondot, igaz, hogy most csak 2.5k körül van a viewerek száma Twitch-en éjfélkor, ha valami kijön, 7.5k is szokott lenni...
Viszont nekem nagy ballépés, hogy időhöz kötött lett a dark mode warfare-ben, nem tudom, miért nem lehet állandó, ha már külön mód van rá. Előtte nem volt időkorlát, viszont a sima attack&defend-ben is minden második mapnak azt dobta...
Most meg azért nem fogok asszem este 11-kor játékot indítani, hogy ott játsszak, valami ilyet írt ki+lakat a módon
Mostmár vagy kéne új map, vagy mindegyiket megcsinálni éjszakaiba, de akármikorraJa, + nem ártana megoldani, hogy ha ismi játszik, lehessen hozzá beugrani, ha van hely a szerón, ez pl. simán megy bf-ben, itt meg meg kell várni a meccs végét, invite-olni, amit vagy fogad, vagy nem
Nekem elég lenne bf módra 1 körbe, azonos oldalra bepottyanni, aztán kör után mehetne át squad up-ba, ha van hely. BF V-n is így játszok, ott ez működik. Streamerekkel játszok együtt... csak az már kifulladt nekem.
-
BRABUS113
aktív tag
Nem tudom miről beszéltek, de tegnap csúcsponton volt csak steamen a játékosszám!
[link] -
BandiHUN
veterán
Én biztosan láttam, hogy 40/64 volt kiírva induláskor, 3 kört néztem végig, 2 fel volt töltve biztosan.
Viszont lehet anomália is, ha nem tesz be embereket, én úgy gondolom, hogy a cél a 40/64 indulás volt, viszont bekavarhat, hogy az éjszakai map 40 fős, de ott 40/40 is van kiírva... ha bug, biztos javítják.
Playernek kell lennie, én éjfél után néztem, EU streamet, 3-4 mp alatt indultak is a meccsek. De előtte is eleve bugos volt, hogy 63/64-en várakozott akár 1 percet is... bár lehet, hogy kereste a kötelezően berakandó aimbottert -
jimpo
senior tag
Azt hogy
warfare
oda sem kellett volna íri...Az Operations nem írja hány csapat van az meg főleg nem, hány fő pontosan. Ahogyan azt sem kik haltak, halnak meg épp a pályán....
Legalább az látod, észreveszed ha a csapattárs öl valakit, vagy akár őt lövik le. Mondjuk azt írja is a sarokban.
-
BandiHUN
veterán
Én igaz csak streamen figyeltem este, de azt láttam, hogy 40/64! nél elindította a meccset, de a végén már megvolt a 64 fő, tehát annyi, hogy nem várja ki a max. létszámot...
De ez még jó is. -
bul07
nagyúr
Nem is mondjátok hogy elindult a vég.
Mi a fenét kellet variálni
Gondolom a kevés játékos miatt kellet 62-ről 40főre csökkenteni a játékosszámot a pályán. Csakhogy legtöbb pálya 62főre lett tervezve főleg a nagyobbak, ahol van jármű is. Most hébe hóba találni ellenséges játékost.
Az elején meg a szavazósdi, hát ez meg minek.Nem bírtak várni és később tönkretenni a játékot. Ááá a BF6 megjelenésééig kibírhatták volna, most mehetek vissza talán a BF5-re vagy BF1-re
-
Zizi123
senior tag
Bár nem igazán írtad le, hogy mire gondolsz, de gyanítom, hogy arra, hogy ennyi sz@r van a "stash"-emben. (vagy a medence partival gondod???)
Mivel már nincs szükségem pénzre, így ebben gyönyörködök. Ezért zavar az, hogy nincs benne 1-2 igazán junik cucc. Nem az értéke miatt savallom, hogy nem találok drága cuccokat, hanem mert nincs miben gyönyörködni, nincs mivel dicsekedni
Vagy ha obszcén akarok lenni, és ez a válasz jobban tetszik, akkor erre á.. fel. -
Zizi123
senior tag
Nem azt mondom nekem is van 1-2 dolog a Stash-ben, nem kell sajnálni, de semmi nagy értékűt nem találtam még...
-
jimpo
senior tag
Nekem összevissza sincs 600...
Az elmúlt 2 hétben nekem se sok, semmi értékes nem volt.
Bár előtte volt puska Safe Obtain küldetésből. Azelőtt 3 héttel szintén volt egy, meg előtte egy 2+ millás keycard.
Bár ott sikerült elhalni... -
-
Zizi123
senior tag
Tegnapi story:
Zero Dam Easy
A spawn után 30s-el, az első ládában volt.
A kolléga hangja 2 oktávval eltolódott felfele, és az első extraction pontig tartó úton a zabszem nem fért volna a se..ébe.
Az extract után félórás karnevált tartott a Discordon..
Utólag is gratulálok neki, hogy k...a be a szerencsés majom. -
jimpo
senior tag
Egyébként van itt olyan aki AMD RX 7xxx kártyával pörgeti a játékot? Melyik Driver jött be a legjobban, pontosan milyen kártyával?
-
jimpo
senior tag
Ez sajnos ilyen egy korábbi teszt alapján. Az a
baj
a videóban 1% low FPS van, ami csalóka...
Mert ha a 0.1% low képkockaszám lenne akkor, lehet még "rosszabb" lenne a helyzet, azaz alacsonyabban lenne az 5080 teljesítménye....Bár az is igaz, hogy a játék ahogy frissül az is okozhat érdekességeket.
De ha a csere előtt és cserét követően ugyanaz a Gamever, akkor esetleg a mesh shader nullázás. Talán, a játék teljes letörlése, majd újratelepítése segíthet. Na meg több Driver kipróbálása....
AMD oldalon egy olyan Augusztusi Driver a legjobb, amikor még csak a Beta teszt zajlott. Az idei kész játékhoz kiadott sokkal rosszabb... -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Van közöttetek valaki aki RTX 5000-es kártyával játszik? Váltottam 4080-ról 5080-ra azóta olyan FPS dropjaim vannak, hogy csak pislogok. Előtte vaj sima volt a játék. Most az 572.28-as driver van fent.
-
bul07
nagyúr
Összefúj a szél egy értelmes magyar játékossal, a kör kezdete után pillanatokkal már anyázott mindenkit
És ezt folytatta végig
Darc0Vasc0 [kép] volt őElkövettem az a hibát hogy írtam neki magyarul, hú onnan kaptam én mindent
-
bul07
nagyúr
Sokszor van ilyen
Van hogy rég fedezékben vagyok és mégis lelő olyan aki rám se lát, jó messziről
Meg mondjuk tank gépágyújával átlövök a dombon és ölök meg játékost csak úgy néha, máskor meg ugyan ott nem
Ezért a tank gépágyújával szinte folyamatosan vaktában lövök az ellen felé mert sokszor van hogy beadja a találatot -
Plata
félisten
Néha nagyon nem értem mi a túró folyik a játékban,tegnap voltam csatában,egyszerűen nem akart találni a puskám soha,hiába lőttem pontosan,olyan volt mintha a golyó útközben felszívódott volna.
Másik csatában ugyanaz a pálya volt,ráadásul ugyanúgy támadók voltunk,olyan lövésem is talált amit csak vaktában adtam le. -
Iramirez
aktív tag
válasz
Csokishurka #732 üzenetére
Csatlakozom,ha nem gond hogy kb hónapja játszottam.
-
Franky74
aktív tag
válasz
BandiHUN #727 üzenetére
A nyilas snipercsajnál vettem észre, hogy az elektromos nyílat ki lehet úgy lőni, hogy pattanjon, ill. hogy beleálljon a tárgyakba. Kilövés elött kell vmeik gombot (nem emlékszem meiket) megnyomni. Ha minden igaz, ez működik a belderítő nyíllal is...
Ha eszembejut legközelebb megnézem. -
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Nincs valakinek (kiknek) Operationsbe tolni trioba? Randomoktól csak felbasz az ideg, megmentem őket aztán nekiállnak mindent lootolni amit én lőttem. Soloba meg 3v1 elég nagy handicap. Nem vagyok olyan jó játékos de olyan szar sem.
-
BandiHUN
veterán
Ó, hát 3 késelés nem a világ, nekem második próbára rögtön 5 lett a szélerőműves mapon...
Utána egyik karival se volt gond, rászántam magam,mert mindenkihez ez kellett(nem Operationozok), bár az operation missziók sem nehezek, talán csak 1x ki kell jönni, van ilyen is akkor.
Egyébként tervben van Operations is, bár szerintem jobb lett volna, ha az nullázódik 3 havonta. Akit érdekel, mostanra mindenki killezik, nemhogy mutatna jó loothelyet(csomó kacat kell a feladatokhoz, stb, bár szerintem venni is lehet, csak x szint kell a piachoz), streamekben se láttam nagyon fight-en kívül semmit.
2 randommal meg 2 felé szaladás volt rögtön, semmi jelölés, én jelöltem valami misszióhelyet, de hamar egyedül lettem. De legalább vittem nagy hátizsákot, azt szépen teleraktam kacattal, voltam asszem' 155 ezer, pedig a playertól vettem el fegyót is, de kb. semmi nem volt annál se
Egyébként lehet rankeden valami SBMM szerűség, főleg Operationban? Warfare-n nem vettem észre, fegyózom most jobban, egy streamból lesett oldaltartásos smg 45 builddal, azt látás alapján is sikerült lemásolni, szinte lézer, csak hosszabb sorozatnál húz felfelé, de pillanatnyi szünet, és elmúlik ez is. -
BandiHUN
veterán
A kés annyi, hogy védőben kiugrasz a pontról, és körben a fal mellett levágod a befelé lövöldözőket, azok úgyse figyelnek, asszem defaulton a görgőn volt a kés, én kitettem a Q-ra, amúgyis sok közeli eseményt megold hamarabb, mintha lőnél+késsel gyorsan is mozogsz, szóval mikor épp valami fedezék mögött védetek, füst úgyis van, kimész oldalt, tuti meglesz a 3 kill gyorsan, de ha betörnek a támadók, akkor bent a füstben is lehet alkotni.
Én is gondoltam kb. mindenre, meghogy elmegyek szélen sniperekért, de kár túlgondolni, és később is hasznosabb, mint lövöldözni a füstben, remek "utolsó esély", ha betörnek. -
-
BandiHUN
veterán
Hát igen, nekem is van olyan, hogy csak beülök egy jó tankba, és spotolgatok, jön úgyis sok pont, de ha olyan a felszerelés, gunnerkedek, meglepően kevés tankban vannak a 2.,3. ülésben... most kéne is csinálni mittudommennyi killt járműből a nyilas csajszi lvl6-hoz. Az a jó, hogy sokféleképp el lehet lenni, a rankedhez meg csak a score/min számít... a vesztes körre is kaptam 67+ - t, sokat sikerült épp ölögetni+spawnpont, piros nyilacska... az elektromos nyíl viszont rendre megszívat, próbáltam az erővel játszani, de full random, megpattan-e vagy elsőre ottragad, 1x halálra lőttem magam már vele, mert szembefalról visszajött
Viszont TV raksival szépen el lehet lenni zárt térben is, gyorsan fordul, lehet alagutazni, aztán jön a meglepi+ugye a 4 kipottyanó gránátJaa, hogy járművekre van...
Dokizni viszont nem éri meg, mióta kb. minden streamer is esc+respawn-t nyom, mert eltanulták a népek tőlük, én is így csinálom, mert így a legkönnyebb visszakerülni gyorsan, spawn meg úgyis van letéve, amúgyis védőben pl. a kutya nem medicel, de támadóban se jobb, aki fetreng és várja a medicet, kb. annyit is ér, 10 m után lelöveti magát újra. + itt a bf-hez képest 1 kill 200 pont+egyebek, egy revive csak 100. Nem megérős, csomó élesztéssel is alig van plusz, killezve meg a vesztes kör is pluszos, ez a season tapasztalat. -
Plata
félisten
válasz
BandiHUN #723 üzenetére
Én játszottam egy meccset warfare-ban,nem csináltam semmit mégis jó volt.
Kezdésnél véletlenül helikopterbe spawnoltam,gondoltam a pilóta ha elrepül az ellenség felé majd kiugrom,de végül maradtam és végig seggeltem a csatát heliben.
Nyomtam folyton a spot képességet vagy mi a túrót és ennyi,elvoltam a csata végéig ,vagy húsz percig.
De nekem az is szórakoztató volt. -
jimpo
senior tag
Persze, eddig is lehetett.
(Azt mondjuk nem tudom, hogy a maprol Safe Boxba tett cuccok ki jönnek-e.)
Annyi hogy buksz mindent, akárcsak amikor lelőnek. Esetleg elnézed, becsülöd az időt és így Failed Extraction lesz a vége.Ezek esetében a Safe Boxba tett loot legalább tuti jön, sajnos volt példa hogy 15 sec kellett volna a kimentéshez...
Olyan sosem volt, hogy X gyanús cheater player lelő és mondjuk visszakapom legalább azt a felszerelést amit bevittem magammal. Pedig tetszene, jót tenne az ember lelkének...
-
BandiHUN
veterán
Én nyomtam warfare-t tegnap egész este, semmi kirívó nem volt... Premade mondjuk ilyen TTV-s arcokkal előfordult, de én is voltam negyediknek 3 ilyen sokcsillagos mellett, igazából se ellenük nem volt sokkal nehezebb, se velük sokkal könnyebb. De most megint volt bannolás is, nem volt ilyen 100m-ről 1hit,mint előtte, akkoris ritkán, wh-t szerintem használgatnak, de hasonló a nyilas csajjal nekem is megvolt, kaptam is a pontokat szépen+megoldottuk a támadásokat, 7 meccsből egyet vesztettem, azt se durván, védőben, egyszerűen bejöttek járművekkel, nem volt elég engi.
-
ripla
addikt
Hónapok óta nem játszottam vele, még mindig hemzseg a csalóktól? Legutóbb pont azért hagytam abba, mert lehetetlen helyekről szedtek ki 1 lövéssel, pl. a pálya túlsó végéből úgy, hogy hason fekve feküdtem egy bokorban.
-
BandiHUN
veterán
Én is warfare, de kevés a pajti még mondjuk operations-t komolyabban venni, 1 kört mentem ott randomokkal, lootoltam, 2 bot 1 player kill, megszedtem magam, kijöttem, nem éreztem az "orgazmust", stash tele a mindenféle kapott kacattal+ van a semmiből is 6.5 millióm, eladogattam, amik jöttek mailban/eventből/twitchből. Rá kéne érezni, a 2 random kollégából 1 full kezdő volt, el se dőlt, már kilépett, a másik profibbnak tűnt, de mire odaértem, az is kilépett
A coop meg baromi nehéz+fut vagy 50 fps-el, miközben warfare 130 körül, nincs esemény, ami megröccentené.
Warfare az szuper, assaultozni nem szoktam, mert nem életem a killhalmozás, többre nézem a többiek képességeit, recon a favorit, smg-vel,objektíva. -
Polllen
nagyúr
válasz
xundyingx #713 üzenetére
Szerintem is lehetne mindkettő, a pc részlegen az operations elég halottnak tűnik. Ha nem Zero dam-re mész, van hogy percekig nem talál játékot...
Steamcharts szerint sokan játszák, a sima multi valszeg szépen pörög. Illetve az elmúlt 4 hónapban összesen 16k játékost vesztett.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! PC-s vagy mobilos Delta Force topik ez? Vagy teljesen mindegy?
-
jimpo
senior tag
-
bul07
nagyúr
Na a tankosokkal jól kicsesztek
Bemér Javelin-el és rám lő, elnyomom a thermo smoke, és semmi, ugyan úgy eltalál nem téríti el
Hát kösz
Ha rájönnek sokan hogy hatástalan rá az eltérítés mindenki ezzel fog a világ végéről a tankra lődözni.
Többi járművel még nem mentem így nem tudom hogy azoknál is ilyen lett eEz a sötét pálya meg hagyjuk
-
Polllen
nagyúr
Nem akarom elkiabálni, de mióta easy-n gear limit van, olyan 1-2%-ban találkoztunk csalóval. Bosszantó így is, meg elvész a gear, de 100+ milliónál már kevésbé érdekel.
Most az új szezonban mehetünk vissza majd csinálni az új küldetéseket, kíváncsian várom. Amúgy operations-ben nem is a csalók a fő gond, inkább az amikor fél percig keres játékost és összerak laggerekkel. -
-
Plata
félisten
válasz
BerserkGuts #704 üzenetére
Szerintem ha ennyire hagyják a csalókat elszaporodni akkor rendes játékos kevés marad.
Az nem szórakozás ha addig élek amíg spawnolok,majd egyből fejes a sziklákon keresztül.Volt hogy smg-vel lőtt le játékos de olyna messziről hogy a sziluettje alig látszott. -
jimpo
senior tag
Dear Operators,
We're launching a seamless, no-downtime update for the PC version on April 21 at 02:00 (UTC+0) to kick off our exciting new season: Eclipse Vigil!
Please Note: This update will require downloading 18.2GB of data. To ensure a smooth update, we recommend having at least 45GB of free space on your hard drive.
Here's the schedule:
April 21, 00:30 (UTC+0): All Ranked Matches will be temporarily unavailable.
April 21, 02:00 (UTC+0): The PC version update will be live. If you experience any issues after updating, please try restarting your game to ensure the update is fully applied.
Here's a look at the main new content in this update:System Improvement (Operations) ● Cheater Kill Compensation: The algorithm for calculating compensation range has been optimized, and it can now track back and provide compensation for matches from earlier periods.
Erre kíváncsi leszek, már hogy ez mit is jelent majd, mennyire működik a valóságban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest