Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
De most ilyenek minek? Én azt sem értettem hogy a Doom - Quake - Unreal Tournament után miért változott meg a játékok világa. Nyolc embert is alig lehetett összekaparni, utána meg százak lógnak mindenféle hülye szervereken?
-
Spizzi
tag
A GR Frontlines-al ugyanbár nekem nem volt szerencsém játszani, de nagyon tetszett a trailer alapján, meg úgy alapból a koncepció is. Szerintem simán lett volna helye a piacon, számszerint 0 taktikai BR van jelenleg és soha nem is volt. A GR játékmenete nem rossz, jó a mozgás, a gunplay, illetve az engine is elég jó, gyönyörű a Breakpoint is grafikailag a mai napig ez pedig mégfejletebb volt.
Később tudták volna bővíteni akár extraction móddal is vagy valami brutál 32v32-el mint most WZ-be a Clash stb...
De hát ez az Ubi..... egy játékot hiába szidnak millióan kiadják rá egy évvel ugyanúgy mint ahogy bemutatták... más játékot aminek még értelme is lehetne kukázzák 1 hónap alatt mert néhány ficsúr rosszat kommentelt YT-n a trailer alá. Nyakamat rá, hogy nagyobb siker lett volna mint az XDefiant rajzolt grafikás, CoD klónnak is csak jóindulattal nevezhető, valahol a 2010 Crossfire színvonalnál megrekedt fertelemnek.
-
pRoject22
őstag
De az a vicces, hogy a fegyvereken lévő kiegekkel nem tudtak kezdeni valamit, nekem az az egyik mélypont a siege-ben, hogy olyan textúrák vannak rajta mintha egy C64-el játszanék, most komolyan arra már nem maradna erőforrás a vasban?
2025-öt írunk, egy CoD-ban milyen fegyver effektusok vannak, meg a többi shooter játékban is, ezek meg ugyanazt a szart böfögik ide mint amit kihánytak 2015-ben, és már akkor is hulladékul nézett ki, elképesztő...
-
-
pRoject22
őstag
Persze a Ghost Recon Frontline-t törölték, pedig annak az alfáján részt vettem és nem volt rossz, utána részt vettem az Xdefiant alfáján és a két game között óriási minőségbeli szakadék volt, buta Ubi mindig rossz döntést hoz mostanában
-
k-adi
nagyúr
Most mondanám azt, hogy meglepődtem, de.... nem. "cod killer"
-
.LnB
titán
Na, rávettem magamat, holnap akkor kipróbálom. Végre.
-
Olyan 3-4 órát ha beleraktam anno. Az egyetlen pozitívum, hogy a játék elég gyors volt, mármint a tempó amit player-ként tartani kellett. Ennyi.
Egy stílus nélküli lövölde volt, ami semmi olyat nem tudott amit bármelyik ingyenes FPS ne tudna.Grat Ubi! SW Outlaws, Skull and bones, xDefiant! Csak így tovább srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest