Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
Ez sokakat érinthet,köztük engem is. 3 eszközön ment a gyári visszaállítás reggel. Hétvégén elleszek, mire minden újra működik rendesen. Most nem akarom részletezni, de 4 kereső malmozott, de minek [link]
-
Mikulásbá
nagyúr
4,3 millióan töltötték le ezeket a veszélyes programokat, az ön adatait is épp szipkázhatják a hackerek
[link] -
tivibácsi
lelkes újonc
Köszi a válaszokat! maradok az AVG free-nél.
-
-
Milyen a Malwarebytes Premium?
-
ƵøŁĭ
veterán
Aki indiai terméket akar esetleg kipróbálni, annak a K7-et javaslom.
-
Sziasztok!
A Bitdefenfer Antivirus Plus elég jó ahhoz, hogy egy 7 éves gyermek biztonságos netezését megoldja? Nem +18 contentet szűrni kell, hanem hogy ne nyaljon be malware-t vagy egyéb kacatokat.
-
tivibácsi
lelkes újonc
Szia Cs1csó!Köszi a választ!
-
Cs1csó
titán
válasz
tivibácsi
üzenetére
Qui mi?! Figyelj, ALAP biztonsági programoknál, hogy:
- ISMERT
- ELISMERT
- RÉGÓTA A PIACON LÉVŐ
termékek közül kell választani pl.: Bitdefender, Kaspersky, ESET, Avast, F-Secure, Avira, Norton stb.
HA 5 év múlva is a piacon lesz ez a Qui micsoda és csupa pozitív visszajelzés érkezik mind laboros, mind akár ismert yutubos csatornák tesztjei stb. akkor oké.
Addig én nem erőltetném, ne te légy a kísérleti nyúl. -
tivibácsi
lelkes újonc
Sziasztok! Kedves Zoli! Ez Quicheal mennyire jó?Most a webroot-tal nyomom,én elégedet vagyok vele,de máshol olvasom hogy nem annyira jó mint a nagy nevek.
Kösszi válaszod
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Már 5+ éve kaspersky-t használok, pár héten belül jár le a licensz esetleg érdemes lehet másik programra váltani (pl. az orosz helyzet miatt) vagy továbbra is a jó választások között van? Alapból meg vagyok vele elégedve + hozzá is szoktam már nagyon, de ha van egyértelműen jobb vétel azért váltanék. Esetleg abban tudtok segíteni hol lehetne jó áron licenszeket venni kaspersky vagy egyéb total security-hez?
Köszi
-
Piftuka
veterán
válasz
Szellem.
üzenetére
Ahogyan a Bitdefender is hozza a korábbi években megszokott formáját...

Black Friday 2025

vs.
"Csak nekem szóló exkluzív ajánlat"

Az "utcáról beeső" ügyfeleknek még az Ultimate Security is olcsóbb, mint amennyibe számomra a "Premium" változat kerülne...
Úgyhogy én is váltok most egy másik szoftverre. (Amit egyébként sajnálok, mert a mobil telefonra telepített változata egy megdöbbentően és különösen jól sikerült alkalmazás.)
-
szürke
tag
Bitdefendernél több helyen az írjak hogy csak HU ip címről aktiválható. Ezzel nincs is gond, viszont a másik gépem külföldön van.
Ilyenkor mi a helyzet? Ha HU területen aktiválom, utána gond nélkül tudom telepíteni és használni a másikon is? Vagy a másik bukta? -
ƵøŁĭ
veterán

-75%
Webroot kuponkód: WSACM75 -
Cs1csó
titán
válasz
nyesteb
üzenetére
A legfontosabb (ha az ismert - elismert - védelmek között keresgélsz) hogy TE elégedett legye: ne fogja a géped, ne legyen sok bug stb.
Eset, Kaspersky, Bitdefender stb. ezek bevált védelemek.
A McAffe ""életútja" kicsit kacivántos anno megvette az Intel aztán akkor elég rotty lett de mostanában történt valami és tör fel mint a talajvíz.
-
nyesteb
tag
Egy ideje már olvasgatom a topikot, nem szoktam sokat hozzászólni, de valamit nem értek. Pár hozzászólással feljebb a McAffee volt az ajánlott sokak által, most a Kaspersky? A McAffee alapból olcsóbb, mint a Kaspersky akcióban, ahogy néztem.
Melyik a jobb? Árban a McAffee, igaz, nem beszélünk akkora összegekről, hogy gondot okozzon egy év költségvetésében szerintem. Talán 4eFt a különbség. -
Qtyii
aktív tag
[link] Bitdefender Antivírus plus.... Az év ajánlata 2580 ft automatába szállítással 1 eszköz 1 év

-
ƵøŁĭ
veterán

PRIVACY. POWERED BY GODEEP.AI: UPGRADE TO QUICK HEAL v26 TODAY!What’s New in Quick Heal v26?
S: SECURITY INTELLIGENT ASSISTANT (SIA)
Your personal AI-powered security guide.
- Explains threats in simple language
- Gives real-time security & privacy recommendations
- Helps you configure settings for maximum privacy
- Acts like your “digital bodyguard coach”A: ALWAYS BE ALERT WITH DARK WEB MONITORING 2.0
Your identity monitored 24/7; even beyond the surface web.
- Dark Web Monitoring 2.0 scans hidden forums & marketplaces
- Alerts you if your Aadhaar, PAN, bank details, emails, passwords, phone numbers are leaked
- Helps you act instantly
- True proactive privacy protectionF: FUTURE-READY WITH GODEEP.AI
AI built to fight tomorrow’s privacy threats.
- Predictive threat & data misuse detection
- Blocks privacy-invasive malware & trackers
- Adapts to emerging cyber patterns
- Smarter. Faster. Privacy first.E: EVERYWHERE PROTECTION WITH METAPROTECT
Your privacy shouldn’t depend on one device. metaProtect gives you:
- One synchronized privacy & security view across all devices
- Instant control from one dashboard
- Seamless management for family/multiple devices
- Privacy simplified at scale
-
-
szürke
tag
Sziasztok!
Lassan lejár az F-secure, kellene valami helyette...
Mi mostanság az ajánlott vírusirtó?
Visszaolvasva pár oldalt McAfee és Bitdefender van sokat emlegetve, ezek lennének jelenleg?
Merjek innen venni? Van tapasztalata velük valakinek?
[link]
Előre is köszönöm
-
perec26
csendes tag
Sziasztok!
Ez megbízható oldal? Gyanúsan olcsó.
Bitdefender Antivirus Plus 3 Eszköz/ 2 Év 7500ft
https://www.virusirto-szoftverek.hu/shop_cart.php -
UserX
addikt
Én szeretem, de távoli tőlem, hogy részt vennék a program fejlesztésében vagy az üzletpolitikában. Szerintem - ha van olyan - a 'reális' ár, annyi, amennyiért nekem sikerült megcsípnem.
Nekem a két eszközös licenc megfelelő, a másikat feldobtam a telómra. A fiam meg LINUX-ot használ.
Azért írd meg kérlek, hogy ha felteszed, neked mit 'dob'. -
-
-
UserX
addikt
Megjött a német ESET Mikulása:
Nálam már nem működik, de délután vettem +1 éves Smart Security licencet 2 eszközre 20 €-ért! Így most 2027. januárjáig él.
A VPN is rendben van, nem lassít és nincs leak.
Próba, szerencse...! Sok sikert!
-
thomasa
senior tag
F-secure 3gép/1év-et keresek, ez megbízható oldal?
-
-
phil
újonc
válasz
noname09
üzenetére
Vegyél közvetlenül tőlük
Bitdefender Antivirus Plus
PC protection
1 device, 1 year 2,748.00 Ft
https://store.bitdefender.com/order/checkout.php?redirect=0&CART=1&CARD=2&PRODS=30318360&QTY=1&OPTIONS30318360=h-1u-1y&LANG=hu&CURRENCY=HUF&DCURRENCY=HUF&CLEAN_CART=1&ORDERSTYLE=nLWw45SpnHI%3D&COUPON=AFFS_BDR-000831_USD_BDR0074811-1&SHORT_FORM=1§ion=en-us&SHOPURL=https%3A%2F%2Fwww.bitdefender.com%2Fpages%2Fconsumer%2Fen%2Fnew%2Fcl-offer-avts%2Fcybernews%3FMPid%3D3256132%26cid%3Daff%2525257Cc%2525257CIR%2525257CAdtech%25252520lt%26im_rewards%26locale%3Den-us%26vcampaign%3DAFFS&SRC=https%3A%2F%2Fwww.bitdefender.com%2Fpages%2Fconsumer%2Fen%2Fnew%2Fcl-offer-avts%2Fcybernews&REF=LP_AFFS&adobe_mc=TS%3D1764058276%7CMCMID%3D87043062209657596548208139676604682581%7CMCORGID%3D0E920C0F53DA9E9B0A490D45%2540AdobeOrg
Bitdefender Total Security
PC, Mac and Mobile protection
up to 3 devices, 1 year 5,997.00 Ft
https://store.bitdefender.com/order/checkout.php?redirect=0&CART=1&CARD=2&PRODS=30319586&QTY=1&OPTIONS30319586=tsmd-3u-1y&LANG=hu&CURRENCY=HUF&DCURRENCY=HUF&CLEAN_CART=1&ORDERSTYLE=nLWw45SpnHI%3D&COUPON=AFFS_BDR-000831_USD_BDR0074828-1&SHORT_FORM=1§ion=en-us&SHOPURL=https%3A%2F%2Fwww.bitdefender.com%2Fpages%2Fconsumer%2Fen%2Fnew%2Fcl-offer-avts%2Fcybernews%3FMPid%3D3256132%26cid%3Daff%2525257Cc%2525257CIR%2525257CAdtech%25252520lt%26im_rewards%26locale%3Den-us%26vcampaign%3DAFFS&SRC=https%3A%2F%2Fwww.bitdefender.com%2Fpages%2Fconsumer%2Fen%2Fnew%2Fcl-offer-avts%2Fcybernews&REF=LP_AFFS&adobe_mc=TS%3D1764055318%7CMCMID%3D87043062209657596548208139676604682581%7CMCORGID%3D0E920C0F53DA9E9B0A490D45%2540AdobeOrgBitdefender Total Security Individual
up to 5 devices, 1 year 7,333.00 Ft
https://store.bitdefender.com/order/checkout.php?redirect=0&CART=1&CARD=2&PRODS=42003585&QTY=1&OPTIONS42003585=ind-5d-1y&LANG=hu&CURRENCY=HUF&DCURRENCY=HUF&CLEAN_CART=1&ORDERSTYLE=nLWw45SpnHI%3D&COUPON=BDLP25V2_BDR-001262_BRL_BDR0085791-1&SHORT_FORM=1§ion=pt-br&SHOPURL=https%3A%2F%2Fwww.bitdefender.com%2Fpages%2Fconsumer%2Fbr%2Fnew%2Ftsav%3Fcid%3Dppc%25257Cc%25257Cgoogle%25257C60off%26locale%3Dpt-BR%26vcampaign%3DBDLP25V2&SRC=https%3A%2F%2Fwww.bitdefender.com%2Fpages%2Fconsumer%2Fbr%2Fnew%2Ftsav&REF=LP_BDLP25V2&adobe_mc=TS%3D1764055512%7CMCMID%3D87043062209657596548208139676604682581%7CMCORGID%3D0E920C0F53DA9E9B0A490D45%2540AdobeOrgSajnos a rendszer nem engedte a linkek beszúrását!
-
Mikulásbá
nagyúr
Hamis Windows-frissítéssel lophatnak el mindent a számítógépéről
-
noname09
friss újonc
Sziasztok.
Szerintetek ez az oldal megbízható megvenni a bitdefendert?
https://www.virusirto-szoftverek.hu/otthoni-virusirto/BitDefender/Bitdefender-Total-Security-5-eszkoz-10Kicsit gyanús hogy ilyen olcsó.
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Januárban lejár a német MM-os ESET licencem. Egy /újabb/ vírusmentes évet hagytam hátra, szeretném megtartani.
A hivatalos oldalon ez van (a magyar oldal érvénytelennek tekinti a kódot!):

Ennél több nekem nem kell, van pl. VPN szoftverem....Van ennél kedvezőbb ajánlat a hosszabbításra? 1 ÉV/1 ESZKÖZ nekem elég!
Vagy legyek türelemmel, hátha újra lesz Karácsonyi akció???
Köszönettel:
UserX

-
csikosdapro
tag
Bitdefender most fog lejárni, meg kell várnom a végét, hogy újat vegyek akciósan? Tavaly ugyanezt vettem 5 eszközre (kikapcsoltam az auto renewalt), vagy másik mailre kell?
-
-
UserX
addikt
BitDefender promo, 4.699-HUFtól...
-
biega
aktív tag
Nemet Amazon-on 14,11€ [link] McAfee Total Protection 2025 (5 eszköz) | 15 Honap
-
ƵøŁĭ
veterán

Új funkció érkezik.
-
ƵøŁĭ
veterán

Újabb kupon kód.
-
csabiy
csendes tag
Sziasztok!
Avast fűzfalban szeretnék TCP/UDP portot nyitni, de nem igazán sikerül. Próbáltam már helyi és távoli portot is megadni, beírtam az PC-m IP címét is, meg anélkül is próbáltam, de sikertelenül.
Az Avaston belül a "Hálózati szabályok"-nál, vagy az "Alkalmazásszabályok"-nál kell megnyitni?
Illetve gondolkoztam már azon, hogy kikapcsolom az Avast fűzfalat, és a Win Defendert használom, szerintetek az is elegendő védelmet nyújt? Mert pl. a Serviio media server PC-TV között sem működik bekapcsolt Avas tűzfal mellett, nem látja a TV a PC-met
Amint kikapcsolom az Avast tűzfalat, a port és a Serviio probléma is megoldódik.
Köszönöm! -
t72killer
titán
Sziasztok! Jó rég jártam erre, új win11 25h2-re érdemes a beépített helyett 3rd party rezidens védelmet telepíteni?
És mégegy: épp nyaralásban a szállás wifijét használom, egyelőre horribile dictu VPN nélkül. Van valami ingyenes, ami megvéd mindenféle wifin kapható rafinériától mondjuk 10GB adatforgalom erejéig?
-
riki
senior tag
válasz
tivibácsi
üzenetére
Webroot szerintem nagyon ott van. Lassan 500 napja védi, minden gond nélkül a család gépeit ,Eset online társaságában,ami a Wise Care -ra roppant háklis. A Webroot meg az IOBIT termékeire,kivétel az uninstaller. Ahnlabot régen nagyon kedveltem, de a mostani teszteken mintha kissé gyengélkedne.
-
flash-
veterán
üdv
én a win11 beépített virusirtóját és tüzfalát használom.
mivel érdemes kiegészíteni?
valamelyik malware irtóval, esetleg Malwarebytes windows firewall control progi még ajánlott?
egyéb tippek? -
evitiguF
senior tag
válasz
csikosdapro
üzenetére
Ugyanúgy egy éve vettem, szerintem ugyanabban az akcióban, de nekem már csak az értesítés jött, hogy levonták az összeget, ilyen figyelmezető email nem.
van erre valami refund lehetőség, hogy ezt én nem kértem, nem igényeltem, és kérem vissza a pénzt, vagy ez mivel már megújult, buktam?Bitdefender Total Security-ről van szó
-
Cs1csó
titán
válasz
tivibácsi
üzenetére
Passz. A Webroot az alacsony gépterhelésről volt ismert. Amúgy MA már beépített Defender-en kívül inkább másfajta biztonsági elemek szükségesek pl.:
- RENDSZERES MENTÉS akár a rendszerről akár csak a kritikus adatokról ezzel elejét lehet venni az esetleges rendszertitkosító és a feloldókulcsot jó pénzért árulók ellen
Megjegyzem a vírusvédelem sosem lesz 100%-os egy ilyen adattiktosítás ellen, de ha készítesz az adataidról mentést sőt akár több szinten pl. egy online mentést, és pl. egy helyi offline - a fiókban pihenő HDD - tárhelyre akkor az gyakorlatilag már 100%-os adatbiztonság. Mert EXTRÉM esetben egy lekódolás esetén megmarad az online és az ofline tárhely ha esetleg az online is áldozatul esik az offline még mindig ott van ha pedig jön egy tűzkár, vízkár vagy lopás és a gépet - az eredeti adatokkal - és a fiókban pihenő hDD-t is sérül, eltűnik stb. akkor is ott van az Online mentés.
- a SZENZITÍV képek, adatok esetén érdemes egy saját titkosítást végezni mert elejét lehet venni hogy ezekkel később zsarolhassanakEsetleg a mikrofont fizikailag is védeni pl. lehallgatás ellen egyszerűen inaktív helyzetben kihúzod, kamera esetén pedig egy blendével eltakarod. (nekem egy filléres Xiaomi kamerám van az egyik gépen és azon gyárilag van egy eltolható blende. Ami értelmeszerűen MINDIG el van húzva csak ha használni kell akkor nem.
- naprakész rendszer, programok stb.
- a böngészőben valamilyen blokkoló pl. Ublock Origin vagy AdGuard ingyenes bővítménye.Persze lehet még növelni pl. egy minőségi VPN szolgáltatásra előfizetni, rejtett wifi magas titkosítással stb.
-
tivibácsi
lelkes újonc
Sziasztok Webroot-ról és az Ahnlab-ról vélemények?Mennyire jók?
Előre is kösszi mkinek! -
-
Kernewor
lelkes újonc
válasz
Narxis
üzenetére
Azért tévedtem most ide, mert rossz topikcímre nyomtam, és ha már erre járok, olvasgatok kicsit, és megakadt a szemem a hsz-eden, amivel én is egyet értek.
Ezt majdnem 9 éve írtam: [link] (azóta nicket váltottam)
Azóta még jobban elengedtem a vírusirtó témát, évek óta csak a Defender van, mint vírusirtó. Sőt, azon kívül is egyszerűsítettem a rendszert: Emet ugye rég nincs, beépítették a Defenderbe, de már nem piszkálom az alapbeállításait. Win falához nem használok semmilyen "tuningot", megy ahogy az MS beleálmodta a Win 11-be. NoScript add-ont is nyugdíjaztam, borzasztó idegesítő volt vele a netezés.
A mostani védelem így néz ki: Defender, Router /Win fal, Edge böngésző, bekapcsolva minden benne lévő biztonsági izé
, AdGuard hirdetésblokkoló + Trafficlight addon. UAC maxon. Routerben Quad9 dns safe módban és ennyi. A gépben van két ssd, az egyiken a rendszer napi használatban, a másikra a frissen telepített rendszert és programokat klónoztam és arra vár, ha vírust kapok, akkor róla fusson a win, de erre az elmúlt sok évben egyszer sem került sor. Mentésnek NAS + iDrive Private Key Encryption-nal, zsarolóprogik letudva. Hát ennyi. Bocs, a zavarásért, offba is teszem. Talán pár év múlva ismét betévedek
. -
UserX
addikt
válasz
Zsombe
üzenetére
Én például nagyon szeretem, de a COD WWII egyszerűen nem megy ki a netre, így töröltem. A probléma ismert és adott, az Activisionnál úgy döntöttek, hogy a Dr. Web nem ok...
Lehet, hogy azóta javították?!
Az Androidos telómon most is az van.
A guruk azt írták, hogy elsősorban a 'keleti' vírusokra szakosodott. De honnan jönne elsősorban malware, ha nem onnan...? -
ƵøŁĭ
veterán
Dr.Web érdekesség 1PC+1Androidos készülék konstrukcióban. Hivatalos partnerek:
Magyar viszonteladó: 15E Ft.
Külföldi viszonteladó: 13USD. -
Zοltta
senior tag
válasz
nyesteb
üzenetére
Nekem eddig jónak tűnik.
Talált olyan "veszélyes" apk fájlt amiről tudtam, hogy nem hivatalos oldalról származik ezt a McAfee észre vette az F-Secure nem is reagált rá
A bankolási védelmet, szerintem ne használd, többet árt mint használ.
Saját tapasztalat, asztali gépen az F-Secure Total folyton bekeretezte a bankom ablakát, mikor megnyitottam és volt mikor nem engedett utalni, és e miatt a bekeretezett ablak miatt hisult meg az utalás, amikor az ablakot ki kapcsoltam, tökéletesen ment minden.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
A topik Antivirus Programokról szól, tehát az ezekkel kapcsolatos hírekről, teszteredményekről, hibákról, fejlesztésekről, észrevételekről stb. Nem sebezhetőségekről, nem az adott operációs rendszer biztonsági problémáiról vagy a hozzátartozó alkalmazásbolt problémáiról.
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Neked miért más összeget ír mint nekem? Mikor én megyek rá a bitdefender oldalra nem ezeket a kedvezményes árakat írja.
!

Amúgy Dr.Web még jó védelemnek számít?