- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Steam Deck
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisza25 #188498 üzenetére
Most barátnőm (a Ford Focus után) pár hónapig egy i20-at használ, 1.25 szívó motorral, null kilométeresen kapta, szóval eléggé bejáratós.
Hogy a bejáratás miatt van-e vagy az Euro6 miatt van ennyire visszafojtva én nem tudom, de nem tudok szépen elindulni a kocsival (ő sem tud egyelőre). Vagy lefulladás közeli állapot van (rángat, rúg, dadog), vagy bőgetem, mint egy kezdő sofőr 4000-es fordulaton, de még így is rángatós az indulás. Imádkoztam tegnap is hazafelé jövet, hogy kapjak végig zöld hullámot, mert nem akartam állóról elindulni vele. A pedál az olyan könnyű, mintha nem is lenne, a gázreakció meg másodperces késleltetésű bőven, ezért marha könnyű véletlenül bőgetni. Mire eléri az 50-es tempót, lefő egy kávé. Meg is mondtam neki, hogy először és utoljára vezettem ezt a szart.
Ha pár ezer kilométer után megváltozik, akkor beszámolok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged