Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hdr…
-
laragirl83
őstag
Amilyen OP az LC10 annyira egy rakás f0s az ffar...
-
beteg
őstag
Nem is tudom, kinek válaszoljak, mert többen is segítettetek, amit Köszi!
Mit össze szivatott, de meglett az oka a DirectX Error-nak!
A Core i9-14900K procim szépen lassan megadta magát.
Most új procival (+ új appal, rammal, táppal, ssd-vel, amiket a nyomozás miatt vettem) hasít a játék.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok PC n használom a játékot, egy tv re kötve a TV tudja a dolby hangzást, (XBOX, PS5 stb mind alapba dolby hangal megy) RTX5060 vgam van, be tudom állítani, hogy dolbys legyen a COD?
Köszönöm. -
-
Van itt valaki aki zombizik? Ha igen az új Shatterblast ammo módot hogyan kell megszerezni, feloldani?
-
beteg
őstag
válasz
laragirl83 #2939 üzenetére
Sajnos nem.
Cseréltem ramokat is, az sem.
Vettem új lapot ddr5 ramokat, de utoljára hagyom
Újra raktam a rendszert, most w10-et. A 24H2-t nem engedtem rá, így most stabilnak tűnik.
Viszont most megint ott tartok, hogy 200 fölött van, de nem stabil 240 az fps... -
oriic
HÁZIGAZDA
Na mivel volt COD bejelentés, gyorsan megcsináltam hozzá topikot is, hogy legyen indok kérdezgetni hogy miért csináltam hozzá topikot
-
beteg
őstag
válasz
laragirl83 #2937 üzenetére
Köszi szépen, mindjárt ki is próbálom!
Vettem egy új tápot, egy MSI A1250GL-t. Nem segített...
-
laragirl83
őstag
Win cmd, szolgáltatások, megkeres "AMD crashdefender service", leállít, majd jobb klikk és Letilt.
Próba meg!
Miután bő 1 éve váltottam nvidiárol ezzel szívtam én is, redditen ajánlották, azóta ha win reinstall ez az első amit kilövök, gond nélkül muzsikál. (24H2 fut jó ideje) -
turho
addikt
válasz
Raymond #2932 üzenetére
Gondolod, lesz akkora különbség? Amïgy tényleg drágán árul mindenki 4080-at
nem reális.
Engem az 5070ti-ben nem a Phisyx hiánya izgat, hanem az, hogy hardveresen 1-2 része butább, mint a 4080-nak, de aztán mégis ráver 8-12 százalékot. Mernék én venni 4080-at, reális áron. De fenn tartják az árát. Ok, piac diktál.
Azóta jobban kedvelem a Bo6-ot, mióta kijött az utolsó 5-6 map. Megmentették valamennyire... -
turho
addikt
Bo6 kapcsán kérdezem ezt: belevágnátok 5070ti vagy 4080 vásárlásba? Ha 5070ti, akkor van aki már azon teszteli? Ki mit választana a kettőből 4k játékhoz?
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
A játék indítása után kb fél perccel restartol a gépem. Van másnál is ilyen probléma vagy valami haldoklik a vasamban?
CPU és GPU stressz tesztek lementek, nincs gondom. Se hőmérséklet, se más anomália nem volt.
Köszi a választ! -
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
Ja hogy steames... haver is szívott vele de már nem tudom mit csinált.
Tápod milyen? Úgy tűnik, a win elveszti a hardvert egy pillanatra... nem hiszem, hogy a videokari a ludas. Ha több sínes a tápod 12V ága, nem single-rail, akkor variáld meg a bemenő drótokat. Ha nem... esetleg MSI afterburner, és lehúzod a power limitet mondjuk 10%-kal, ha akkor stabil, akkor lehet tényleg táphiba. -
beteg
őstag
válasz
deadwing #2924 üzenetére
Köszi szépen!
Újra húztam a gépet, kapott egy teljesen szűz Win11-et.
Ezzel előbb azt csinálta, hogy akárhova is állítottam, 60 FPS-nél megragadt.
Erre rármásoltam a lementett Steam könyvtáramat, de most meg hiába állítom be a max FPS-eket fixen 240-re, ugrál 240 és 320 között.De nem is ez a baj, hanem hogy egy parti sem megy végig, mert DirectX Error és ez az AMD hibaüzenet:
-
beteg
őstag
Igen, 22H2, de fejlesztős, AI-s cuccok miatt most tele van szemetelve.
-
Most még megpróbálom újra rakni a Winfost, főleg, hogy többször eldobja magát a gép DirectX hibával.
Gondolom 24H2-n van az oprendszered. Ha igen, akkor ezek szerint nem sikerült megoldani ezt a problémát a Microsoftnak. Én emiatt nem váltottam 24H2-re. Nincs is gondom vele. Ezt még kipróbálhatnád, ha úgy is újratelepíted. -
beteg
őstag
válasz
Dave567 #2918 üzenetére
Core i9 14900K
MSI MAG Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4
64GB RAM
SK Hynix PC801 7000/6500Az XFX 310 Merc 7900XT-vel februárban ugyan ezen a konfigon megvolt a 250FPS. Most az XFX 310 Merc 7900XTX-el meg nincs. Ugyan az a konfig. Ezért érdeklődtem Nálataok, akik azóta is játszanak, hogy nem vettetek-e észre FPS vesztést.
Egyből felmerült bennem is, hogy hibás az új videókarim. Leteszteltem több minden mással és hozta az elvártat, szóval szerintem nem rossz.
Most még megpróbálom újra rakni a Winfost, főleg, hogy többször eldobja magát a gép DirectX hibával.
Aztán elengedem, mert van egy k.jó monitorom, egy k.jó gépem, egerem, billentyűm. Gyönyörűen siklik rajta a játék, én meg ahelyett, hogy játszanék, ha van kis időm, csak az fps-eket számolgatom! Áhhh. Beteg...
-
beteg
őstag
válasz
FingR86 #2913 üzenetére
Megkérdeztem az AI-t, hogy mik a beállítások, amik a legtöbb FPS-t ad. Ezt válaszolta:
[link]
Nincs benne semmi nagy csoda, de azóta FSR 3-al is 180 körül mozog.
FidelityFX -el és OFF is ugyan úgy 220 és 240 között ugrál. FidelityFX -el szebb és úgy hasít a játék, annyira élvezetesen játszható, hogy nyakon kéne vágnia valakinek, mert nem tudom értékelni, de én 240 FPS-t AkaroK!
Tiszta ideg vagyok. Eladom a 7900 XTX-et és veszek egy 5080-at...deadwing
Köszi! de így nem találtam meg, nem tudom, mire gondolsz -
turho
addikt
4070ti, illetve 4080 bo6 tulajok, 4k maxon DLSS nélkül mekkora átlagos fps-t tud a játék?
mindkét verzió érdekelne, esetleg 4070 ti super.
(A YouTube tesztek néha gyanúsak...). -
turho
addikt
válasz
shotika #2908 üzenetére
Én meg tanácstalan vagyok, hogy használtban: 4070ti 12gb, 4070ti super 16 GB, vagy 4080 16gb legyen a csere...Ryzen 5 5600 mellé. Cél: minél több minden 4k high, DLSS Quality-vel 75+ fps. Később esetleg még vigye el a COD mw4-et majd minimum 1440p-ben.
anyagilag most érzékenyebb vagyok..... 4090 mindent megoldaná, de hát durva a használt ára is
50-es szériát csak az vegyen, akinek nem fáj a Physix! Tele van vele a net, bár fel is fújták nagyon. (De van fenn olyan videó, amin a Borderlands 2 leesik 8-13 fps szintre). -
shotika
őstag
Jó pár kártya megfordult nálam is 20x év alatt, de valahogy én is mindig NVida párti voltam. Most is az 5070Ti-al szemezek és bár a 9070XT is érdekesnek tűnik, de a Dlss miatt valószínűleg ismét nvidia lesz.
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy egy 1060-as kivételével minden zöld kártyám meghalt, míg a két Amd karim a mai napig működikAz egyik egy 2013-as 270-es, másfél éve kénytelen voltam beizzítani, mert a 2060 Superről leesett a venti...
-
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89 #2905 üzenetére
Fsr3 framegen - azt hiszem ez a neve. Fps-ekhez szörnyű.
-
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89 #2903 üzenetére
Igen, 1440p-ben DLSS Quality+fsr3-mal 110-130 még a 3060ti-vel is, majdnem minden full-on, talán az árnyék levéve. De ott már fura és jelentősebben lustás, késik az FSR3 miatt. Ma a 4k Dlss Balanced-re is rátettem fsr3-at, úgy 70-90 frame, de már szenved ettől függetlenül, késik és lomhább.
A DLSS -t és az Fsr-eket külön vizsgálva, nekem a nagy 4k tv-n a DLSS képe jobban tetszik, plusz még egy kis élesítést is ráadok.
Nem tudom, miért van ellenérzésem az AMD kártyákkal, de van... -
turho
addikt
válasz
Dave567 #2899 üzenetére
4k Dlss balanced/performance módban is egész játszható, 58-80 fps közt. Simábban megy és hát sokkal szebb, mint az SX Quality módban, 6p fps fixxel.
Vennem kell egy 4070ti 16Gb+ost, azzal még ugrik egy nagyot 3060Ti-ről.
Nvidia egy ajánlott 4-5 hónapos drivere van fent.
Amd gpu-t nem akarok, valahogy én anno is amikor pc-zzem, Nvidias voltam, volt a Radeonokkal elég baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest