Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
tag
Ennek akkor lett volna értelme, hogyha mondjuk fogják a legacy játékokat, eredeti MW-től a BO2-ig összeollózzák mindet egybe és felrakják battle netre.... összesen nem lett volna 200 GB és egy helyről el tudod érni a régi kedvenceidet.
De ez, hogy egyenként is 150 gb játékokból tesznek össze van, hogy 3-at 4-et.... nem normálisak.
-
-
Ez az erőszakos letöltöm akkor is a pofádba dolog nekem nem szimpatikus.
Foglalja a helyet a gépemen és akármennyire is szeretnék nem veszem meg a BO7-t. Sose kedveltem, ezek után se fogom. Megvárom a következő Infinity Ward-os játékot. Addig eljátszom a korábbiakkal. Az nem nem igaz, hogy nem tudják az ellenőrizni, hogy megvettem e vagy sem és csak annak frissíteni le, aki valóban megvásárolta. -
Spizzi
tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Ez a csodálatos Cod HQ miatt van.
Én pont fordítva vagyok mint te. Minek muszáj telepítve legyen a BO6 ahhoz hogy preload-oljam a BO7-et, ha már 3 hónapja el sem indítottam és soha az életbe nem fogom többet?
Nyáron legalább megjött az eszük és kivették az MWII+MWIII-t belőle, szóval remélem hogyha kint a BO7 akkor a BO6-ot is kiveszik és csak a BO7+Warzone lesz benne. Hihetetlen, hogy 250-300 gigákat kell feláldozni az SSD-ről mert kicsit lövöldözgetni akarok.
-
Gondolom ez a marha nagy letöltés a BO7 akar lennni. Csak azt nem értem, hogy ha nem veszem meg, akkor miért tolja le erőszakosan a pofámba foglalva a helyet az ssd-n?
-
nutella1
őstag
Két ingyen kód: [link]
-
dunc
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Igaz, nem x boxon, de sima ps5 esetében éreztem ugyanezt, kapott egy grafikai tuningot, ami a játékélmény rovására ment. Azóta PS5 pro gépem van, és ott rendben van ezért is gondolom, hogy nagyon lett a "gépigénye" .
-
Roland861010
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Helló
Nem tudom eltalálni, hogy az Xbox Series S hibája vagy valami nincs rendesen beállítva de olyan érzésem van a CoD BO6-ban mintha legalább 2 képkocka lemaradásom lenne.
Látványosan gyorsabban reagál az ellenfél.(Átlagosan 1.6-2.0 K/D-m van)
A kontroller érzékenysége az RT/LT ravaszoknál beállítva azonnali érzékelésre, nincs holtjáték.
Sokkal hamarabb szednek ki vagy éppen futás közben amikor egymás elé kerülünk szinte fegyver felhúzása nélkül tud lelőni.Igaz lehet csak az ingyenes hétvége miatt előjöttek a csalók... Nem egy köröm volt ahol nálam is és az ellenfél felől is 10+-os K/D -val játszott jó pár játékos.
Crossplatform át van állítva csak Konzolosokra.
Játékon belül beállítva a 120FPS mód viszont egy idő után még rendesen olyan mintha folyamatosan ugrálna az FPS marha idegesítő. Warzoneban nem volt ilyen gondom vele.Ötlet?
-
nutella1
őstag
Most az egyik lobby-ban újfent találkoztam egy versenyzővel: "Shinsuh". Blockoltam előzőleg(gondolom hetekkel, hónapokkal ezelőtt), reportáltam, nemcsak én, sokan mások is. 94-2-őt lőtt ez alkalommal (is), a blokkolás ellenére összedobott vele egy lobby-ba. Akkor, hogyan is működik ez a kiváló "csalószűrő", ricochet rendszer? Amit állandóan állítólag fejlesztenek? .. és amire veri a mellét az Acti!? A sehogyanon kívül?

-
nutella1
őstag
Bugos az egész Camo rendszer. Dark Spine Mastery-nél eljutottam (get 3 triple kills or better) 21-ig, 33 a cél, és több napja nem számol. WTF? De azért vegyem az ostoba skineket ugye? Hátha az segít..
-
turho
addikt
Ha van új driver, ami jobban teljesít pl. 5080-nal, szóljatok már PLS, aki kipróbálta már
-
turho
addikt
Másnál is van az, hogy állandóan visszavált Full screen Borderlessbe, és lentebb veszi a felbontást/frekit? Néha nem győzöm visszarakosgatni, elég egy mini update vagy akármi...
-
turho
addikt
-
LackoMester
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Meglepően jól ment, 30 körüli ping, igy lenne OK.
-
LackoMester
addikt
Még az előző Season előtt még elérhető, választható volt a Nuketown és a Stakeout, az utóbbi a nagy kedvencem.
Persze, h. kiveszik, nem elég, h. egyre kevesebben tolják a gémet ( én sem, inkább BF6 ) ügyes ez a Activision.
Megyek egy kört, h. megnézzem akad-e, meg a jó öreg packed burst jelenség jelen van e.
-
-
nutella1
őstag
Most hova tűnt a Nuketown?
-
turho
addikt
Sziasztok! Homályosítsatok már fel, most akkor melyik hc játékmódokban dobálja fel a Gála, Pite, Train, submarine stb. pályákat a játék? Kill Confirmed és TDM módokat játszom, de mindig azt a 8-10 mapot látom csak...
holott mind alkalmas mindenre... -
ThodEE
őstag
-
kerlac
őstag
Sziasztok, tudtok javasolni Raedon VGA-t ami cod 6-7-re jó mar, ha belefér 130k-ig?
-
SipiBcs
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Szerintem nem otthon lesz a gond! Napok óta én is bele-belefutottam 130as pingű meccsbe. Én kiíratom a bal felsőbe, látom, ha azzal van a gáz. Pocket burst, plusz packet loss is villog, piros.
Na de nekem már csak 2 callong card lenne, de azt hiszem azt elengedem..
innentől BF6. -
LackoMester
addikt
Köszi a tippeket, ma szabadom van megpróbálom oldani.
Sipi
próbáltam a ping tseztet mincs packet lost. Nálam is voltak korábban net problémák, még a ADSL- el, de optikán soha, vagy ment vagy nem. Maximum kérek egy új routert a szolgáltatótól.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Nálam teljesen megszűnt a Lag. Mert el sem indítom ezt a xart.
-
SipiBcs
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Hali!
Pici az esélye a szolgáltatói vagy belső/saját hálózat hibának, de van.
Szerintem indíts egy cmd-t parancssorban és írd be: ping google.com /s
Hagyd futni, majd C-vel vagy ctrl C.vel állítsd le pár perc múlva. Ha van Loss-od (packetlost, akkor valahol baj van)
Írd be: tracert google.com
Várj és amikor lefut, akkor nézd meg a pingeket, ki fogja írni hány lépcsővel jut el a google szerverig és ott lesznek a pingek. Ahol nagyot ugrik a ping (pl +30-40ms), ott lesz a gáz. Ha az első lépcsőn nagy az ugrás, akkor saját hálózat a gond, ha a 2. lépcsőnél, akkor a szolgáltató ONT-je vagy a saját routered, nem tudom mit használsz a belső hálózatodban.
Egyébiránt optikán 2-10ms-nél nagyobb értékek nem szabadnának, hogy előforduljanak, de persze ez helyi adottságtól is függ.Ezek azért nem túl bonyolult hibaszűrések, de ezzel alá tudod támasztani esetleg a szolgáltatónál, hogy nem nálad van a problem. Én fél évig kardoztam grafikonokkal, feljegyzésekkel a telekommal, mire kiküldtek végre egy hozzáértőt és az fogta a fejét, hogy csoda, hogy egyáltalán ment a net.
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Ottani szolgáltatónál érdeklődj, mert ez így nem normális jelenség, amit tapasztalsz. -
nutella1
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Honnan játszol? Vidékről?
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
De, miért mondanék mást? Mondom, hogy nulla a lag. NE a játékban keresd a hibát.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Nálam is teljesen rendben van, 2 órát játszottam ma vele, semmi hiba nem volt. 20-30 között a ping is.
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Most játszom, és nincs semmi lag, mondhatni nulla! A szolgáltatónál keresd a hibát, ne a játékban.
-
LackoMester
addikt
Sz@r laggos az egész, nem hiszem el, h. ki jön a BP és még mindig full lagg az egész játék. Már 5 napja szinte játszhatalan.

Ebbű baj lesz.
-
lowzor
veterán
Ingyenesen játszható a full BO6 7 napig.
-
lowzor
veterán
-
-
-
-
Ryoo
senior tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Vagy ennek is köze lehet hozzá. De sokkal inkább el volt ez tervezve előre.
-
-
-
Pár hónappal ezelött beszéltünk amikor berakták a Terminator Skint, és akkor mondtam, hogy már csak a Predator hiányzik. Erre többen azt írtuk, hogy az akkor nekem is és másnak is instant get lenne. Na, most az utolsó szezonba berakták a blackcell-be a Predator skint.
Szerintem valaki olvassa a fejlesztők közül a topikot vagy csak a véletlen műve.
-
-
Acheron
őstag
válasz
Szellem.
üzenetére
Pedig meglepően jól játszaható lettt (BO7), sokkal rosszabbra számítottam. Falon mászkálás mellesleg nics, csak falról elrugaszkodva ugrás, amivel könyebb a szintkülönbségek áthidalása (kvázi egy double jump), a pályák felépítése is támaszkodik erre, pici gyakorlással egész jól használható. A 6 -nál nekem jobban adja (a mozgás és a fegyverkezelés, TTK balansza érzésre sokkal jobb eddig), még az sem kizárt, hogy teszek bele némi időt, ha kijön. A 6 -ot már elengedtem.
#3206beteg: Ezt tavaly is eljátszották, némi átterelés az új részre... -
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Nálam tök ugyan ez van.
Csak már inkább 3 napja.
K érdekes, hogy a 7-el meg semmi baj nincs, csak az, hogy egyre nagyobb és xarabb pályákat adnak ki.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Ja, jó szar lett. Meg connection problémák is vannak. Terelni akarják az embereket a BO7-be. De én kihagyom. Nekem a BO6 se lett a szívem csücske.
-
Raymond
titán
válasz
LackoMester
üzenetére
Regen nem jatszottam mar, de miutan olvastam itt hogy nem jo ezert tegnap beleptem es nem volt semmi problema. Jatekot talalt (TDM) es lag nem volt. Ugyanugy szetlottem mindenkit mint elotte.
Mondjuk nem volt az az erzes hogy most aztan jatszanom kell es miert szuneteltem ennyit. De ez inkabb alltalanos problema lehet nalam, a BF6-ra se varok igazan (meg mindig BF1 megy ha nagyon kedvem van hozza). Az Arc Raiders eredekelne, de az meg megint olyan amit masokkal csapatban erdemes jatszani en meg egyedul jatszok.
Volt viszont valami update, utanna kertek a szuletesnapom es raadasul ment a siras hogy nem jo a gepem nekik mert Secure Boot off. Ettol fuggetlenul ment a jatek.
-
LackoMester
addikt
Mi a f@... van a BO6- val 2 napja laggos az egész, folyamatosan kidob, másnál? Ja, és bugos, rárakom a fegyóra a távcsövet és nincs rjata, ez tiszta vicc.

A BO7 az OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Titan Quest II
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én amiatt újra le kellett anno töltsem a bo6-ot, meg valami más bajt is csinált...
köszi müködik
Ottani szolgáltatónál érdeklődj, mert ez így nem normális jelenség, amit tapasztalsz.