Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Ki mivel fedi/takarja a szűrőt? Gyerektől való védelem miatt valamit kellene vennem.
Sajnos lecsúsztam a múlt heti Lidlös 7000es komposztálóról, pedig pont jó lett volna méretben.
-
BullZeye
veterán
Igen, terv hétfőn az OBI és ott is van valami fólia ragasztó ami víz alatt is működik, addig úgy is 18 fokos a víz, szétfagynak benne a gyerekek, úgyhogy legalább minimalizáltuk az eresztést, így tud melegedni.
Csak frusztráló, mert vigyáztunk rá, és érthetetlen 1-2mm-es lyukból van rajta jó pár, mi okozhatta?
-
hcol7
senior tag
válasz
BullZeye #5692 üzenetére
intexnek van medenceragaszto negyzet alaku "tapasza", ami feloras szaradast ir. multheten szedtem elo a pihafalu medencet, es a b*zi patkany kiragta az aljanal(szerencsere "jo" helyen"), felallitas kozben letisztitottam a luk korul, napon megszaradt 5p alatt, aztan leragasztottam vele, eas 30p utan mar ment bele a viz. azota sem ereszt. de fentebb olvastam, h vannak vizalatt mukodo tapaszok is, ha jolremlik steinbach, v intex. probald meg.
-
BullZeye
veterán
Előszedtem a tavalyi szezont kihagyó Lidl medencét, eddig 6 lyukat vettünk észre
amit adnak hozzá javítót meg rá van írva, hogy eresszem le a medencét és ragasztás után 12 órával töltsem újra..
Úgyhogy amíg nem jutok el Obiba vagy praktikerbe, raktam rá ilyen zselés 2mm vastag ragacsot, addig is melegszik a medence.Végül nem találtam környéken mást, csak 3cm 300KPA lépcsős XPS került alá, az alá meg homok, hogy aránylag szintbe legyen.
Bestway 8m3-es szűrőt átraktam 24 órás működésre, és rátettem egy okoskapcsolót.
Most 8-12-16-20 órakor indul el 30 percre. Szerencsére pont úgy el tudtuk tenni, hogy kábele elért egy FI relés konnektorhoz.Labdát tettem bele, biztam benne, hogy elég lesz 500g (1 csomag) de meg kellett bontanom a másikat is, mert minimumot se érte el, úgyhogy 700g került bele kb.
-
FőDudu
veterán
Mar 32 fokos a vizem a medenceben. Es a jovo hetre 37 fokot josolnak mint homersekleti rekordot. Szoval megy ez meg feljebb is.
-
kory24
őstag
Értem.
Akkor szerintem veszek egy ilyen 32/38 toldót.Ugyanis a szivattyú előszűrő csatlakozó csonkjának 32es vége letört, de a 38as még használható.
Működhet ha erre a csonk rá teszek 1 méter 38as tömlő aztán egy ilyen toldóval újabb 1 méter tömlő 32est ami megy medence szívó ágra.
Szíváson ez a 1 méter életerő tömlő átmérő befolyásol? Ha igen sokat?
-
nessh
tag
Sós vizesektől kérdezném, ki milyen létrát használ? Illetve attól mennyire kell félni hogy a létra lába elcseszi a medence alját?
-
FőDudu
veterán
Semmikeppen. Az az adapter bilincses megoldasu.
Ha szerzel egy menetes kozdarabot ami 1,5" (azaz 38mm), akkor talan annak a csonknak helyere becsavarva a kozdarabot ra tudod csavarozni ezt a csovet.
Vidd magaddal a pumpabol kiallo reszt, aztan keress bele megoldast - de ne OBI-ba menj, hanem csoszerelokhoz amelyik vizzel foglelkozik es tele van KPE idommal. Ott lesz megoldas.
Szerintem sok huho semmiert. Venni kell jo minosegu szilikon csovet, rozsdamentes csobilinccsel - aztan azt idomitani a medence oldalabol kilogo megoldashoz. Orok elet.
Az ilyen menetes faszkodas kb mindig csopog (vagy epp falsot sziv es levegos minden) - a rendesen meghuzott bilincs meg kb. sosem. Legalabbis nekem ez a tapasztalatom. (elhagyod a tomitest, megserul a tomites, folyik a menetnel, stb.)
-
YAS-dude
őstag
válasz
Szilágyi84 #5684 üzenetére
Elég sokféle nerf super soaker van, melyik altípus érdekel? Van amelyik tényleg 'soaker' tehát nem messzire lő (max kb 3m), hanem inkább rengeteg vízzel eláraszt, van amelyik elspriccel 8-10 méterre is...
Személyes tapasztalat alapján elsőre példa a Torrent, (ez nem annyira jött be) másodikra akár a Hydro Frenzy (ez jópofa, ha akarod a két sugárral pontosan előrefelé lő, ha akarod random minden irányba).
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok nem találtam kimondottan vízipisztolyos fórumot, ezért itt próbálkozom. Nerf Super Soaker vízipuska érdekelne milyen messzire hány méterre tud lőni. Köszönöm aki tud segíteni
-
FőDudu
veterán
válasz
ggeleven #5680 üzenetére
Az a baj, hogy valamnnyit mindegyik lapul.
Amit tegnap lattam, az meg meg szerintem lapjaban is kisebb lett.Szomszed ujitja fel a 7,32x3,66x1,22 medence helyet, most latom, hogy neki feher lapok voltak alatta. Na az biztosan nem 300-as. Eleg szarul neznek ki. Lapos is, meg meg kicsinek is tunik.
(ki kellett itrani korulotte a bambuszt, alatta is valamivel kezelni a talajat, nehogy a bambusz kinojon.
Mondtam neki, hogy ha kell van meg vagy 15 tablanyi sarga atlapolosom a padlason.
(nem eleg neki az egeszre, mert most valami 5x3,66-os merev falu medencet vettek)
Annak ma van a foldmunkaja, utana homok, stb. Viszont az mar nem 20 perces medence. Ra van irva, hogy 2-3 fonek 2-3 ora a felallitas. -
ggeleven
őstag
Jó, hogy mondod! Olvastam már az átlapolóst valahol (talán pont itt) és biztosan jobb, mint a sima. YT videóban láttam olyan is, hogy kb 5 centit süllyesztettek a medencének, körberakták téglával és oda vágtak be xps lapot (simát, de ragasztották ők is), alátétet, stb. Na ott nem lenne nagy helye mozogni oldalra, még ha kicsit szét is csúszna.
Nálunk is pusztalat kemény a föld, napokig áztatni kellene, ha ásni akarnék, szóval ezt átugrom most. Az ágyásszegély is jó ötlet. Nekem lécek lerakása jutott még eszembe támasztásnak, mert az van itthon kéznél.
Még zöldfülű vagyok, de majd végigjárom a szamárlétrát. -
FőDudu
veterán
válasz
ggeleven #5678 üzenetére
Tokmindegy, mert ha nem el atlapolost veszel (mint a laminalt parketta), akkor tuti csikos lesz mar csak a tomorodes miatt is.
Elso evben meg 300-as csavarokkal le is furtam a foldbe oket,(nalunk csakannyal se tudsz godrot asni) megis csikos volt az alja.
Aztan masodik evben vettem el atlapolosat - es meg vegis is ragasztottam szeles cellux ragasztoval ahol ossze volt adva. Na az nem csuszott szet 4 eve.
Talan a legjobb az lenne, ha vennel korbe ilyen gyepszonyeg szelere valo muanyag keretet.
Az egy kicsit ala csuszik, es talan ossze fogna. -
Alc
tag
válasz
Big_Boss #5676 üzenetére
Big_Boss:
Köszönet a linkért!Idén én is tettem 4 cm xps-t a medence alá. Eddig csak a sima beton volt alatta. Körbe léceket fúrtam le a betonra, kapott egy fóliát is, és így az xps lapok se csúsznak el. Két hete töltöttem, 2 nap alatt már 28 fokos volt a víz. Utóbbi napokban már nem is takartuk a medencét, mert így is 30-31 fokos napközben. Így takarás nélkül, reggel 26 fokról indul a medence.
-
dugynok
senior tag
Sziasztok!
Bestway steel pro max 3,6.m medence alá milyen homokot rakjak? Kb. 10-15cm-re gondoltam, hogy vízszintbe hozzam. Sárga homokozó homokot vagy mondtak 0,1-t is.
Köszönöm -
Dorian
félisten
válasz
Big_Boss #5669 üzenetére
Érdemes mérni, pl. nekem egész délelőtt és este is takarva van, sokkal lassabban megy ki belőle. A gyári ajánlás nekem is 4 óra, de úgy tűnik nem kell annyi.
Vízhőfokot nem tudom, mert a gyerekek tavaly ősszel felvitték a kádba a hőmérőt, aztán persze nyoma veszett. 28 körül lehet.
A napokban újra kell bele sósavat tennem, kúszik fel a ph és az összlúg is, ezért is kell méregetni az elején. -
válasz
Devil Smile #5644 üzenetére
Nekem 27,5 kg ment bele. Beleborítottam a medencébe és kb. 1 óra alatt fel is oldódott a só. Napi 4 órát megy a sóbontó. Várom a hosszútávú tapasztalatokat. A hétvégi fürdésnél nem panaszkodtak a gyerekek, klórszag sincs.
-
balojazz
aktív tag
válasz
Geresics #5642 üzenetére
Ugyanez a Bestway van nekünk 2022 óta (4. szezon). Írták itt fentebb, hogy kinyúlt. A titok a lustaság. Mi nem bontottuk le sosem, csak leeresztettük. Nem is takartuk le. Olyan, mint az új. Igaz, hogy 1 embernek 6 óra takarítás rámegy (kényelmesen), de 2-nek csak 3, és csak évente egyszer. 3 gyerek nyúzza. Csak polifoam van alatta, az alatt föld. Nincs vízszintezve, szóval kicsit hepehupás, de jó az úgy. 3 m3/h vízforgatóval megy, labdacsokkal töltve, az is áttelel kint.
-
Dorian
félisten
Nálunk gázzal fűteni ugyanolyan gazdaságos és a karbantartási/ beruházasi költség sokkal olcsóbb, de számomra jelentősen ergonomikus is.
Nálunk csak 10 cm a tetőn a hőszigetelés, úgyh nagyon felmelegszik a tetőtér. A külső hőmérséklet meg hiába esik le, mert aludni total sötétben és csendben szeretek, csukva mindennel.
Mi is a kertvárosban lakunk, de nekem ne ugasson be a kutya meg ne süssön be a Hold se
Így nálunk nappal nem kell a klíma, mert a fsz-en ritkán kell, hanem éjjel, mert az emeleten vannak a hálók. -
FőDudu
veterán
Nalunk nem megy fel annyira a hofok - de a terasz ajto viszonylag sokat nyitva van a kutya es macskak miatt. Igy beallitjuk 25-26 fokra es kellemes.
Van 20 centi szigeteles a hazon, erre ritka az ilyen. Meg a nyilaszarok is jok, de nyitott toloajto ellen az nem ved
(Minden szobaban van klima, a teli uzemmod miatt, mert azzal futeni gazdasagosabb. Ejjel a leghidegebb eddig minusz 9 volt - de leginkabb nulla korul van telen. 20dBa Mitsubishi olyan, hogy nem hallod)(ha elutazunk telen egy hetre, akkor 18-19 fok van ha haza erunk, nem kell jaratni semmit amig tavol vagyunk)
Meg a klima is azert van, hogy hasznaljuk oket - 400-500KWh nem sok egy honapra, kb annyi a fogyasztas (telen a duplaja).
Nalunk nem kell este klimazni, 8-9 kornyeken mar 23-24 fok korul szokott lenni kint.
Amint lemegy a nap, viszonylag gyorsan hul - kint lakom a vilag vegen.Jo ez igy - nyaron szepen vissza hul a viz ejjel. Meg klima sem kell. Kozvetlenul a tenger parton nem igy lenne. Ott nem megy 26-27 fok ala a hofok ejjel.
-
Dorian
félisten
Fasza!
Itt még csak 29-30 fok vannak, éjjel még 15-16. De a napsugárzás erején lehet érezni, h az UV baromi erős.
Nálunk a fsz-en nem nagyon kell klíma, nyaranta 10 napnál nem többet használjuk. Eresz is viszonylag árnyekol, déli oldalról a fák elég jól.
A tetőtérben persze felmegy délutanra 27-28 fokra, de azt csak alvásra használjuk, 7-kor indítom fent a klímákat, fél 9-re mire a gyereke aludni mennek már tök jó. -
FőDudu
veterán
Itt ha nem lenne medence ki sem mennenk. Ugy sut a nap, hogy megpusztulsz.
Tegnap delelott tizkor mar 31 fok volt. Akkor ertem haza a vasarlasbol - most epp Umag-ra esett a valasztas, mert utjavitas miatt a tobbi ut eleg zsufolt. Meg itt a HOG rally - van tobb ezer Harley Davidson motoros az uton. Brummognak egesz nap.
Van napernyo, arnyekolas (vitorla), meg a teraszunkra kb delig nem is sut a nap - megis tud olyan durva meleg lenni ami mar nem kellemes. Igy a klimak indulnak mar del korul, jeggep meg reggel.
A medenceben pihizek egy orat, utana siman ulok a napon egy orat.
A kutya setaltatas elott is le kell hulni - utana meg ismet.(Erdekes modon ejjel meg 17 fok van, szoval nem marad meg a meleg.)( nem gaz ha az ablakom alatt van a parolgo medence).
Most is kb 3 a klor - teljesen rozsaszin a teszter szine. Elokerestem a pH merot (Parkside) - lehet be kellene kalibralni. A szokasos tablettas szerint 7,2 - ez meg 7,7 korul mutat. Tuti nem 7,7, mert tegnap bele boritottam egy liter 32%-os sosavat. Ugyanis tegnap a tablettas szerint 7,7-7,8 korul volt. Az meg sok. Es tuti lenyom vagy fel erteket a liter sosav.
Szoval tuti jo a viz - iden alig van bogar benne, igy nincs mitol nagyon elmasznia a pH-nak.
Ezert nem is takarjuk - nalunk maceras lenne. Harom oldala fallal/keritessel (futo jazminnal) hatarolt.
Igy is kb a fel kertunket elfoglalja - a keritesen tuli reszre meg nem akarom rakni az olajfak ala. A regi medence labai meg lathatok a kep felso reszen - a helyi szemet telepen atvettek gond nelkul. -
Dorian
félisten
Én is belementem akkor már, hogy ha van valamit ez a klórszinttel tapasztaljam is
Nálunk azért nem árt letakarni, mert nem a mediterrániumban élünk
Meg a medence mellett van egy diófa, kevesebb munka le-fel takarni, mint kiszedegetni belőle a sok szart.
Hőmérsékletre én a kicsit hűvösebbet szeretem, mert nagy melegben-lehülésre használom, nem melegvízben-ücsörgésre. 30 fok már túl sok, nem hűsít. -
FőDudu
veterán
Semmi bajuk nem lesz, ne parazz.
Gyerek koromban ropogott a klor a labmosoban a strandon - megse lett senki beteg.
Vizbe is vodorrel ontottek a klor granulatumot - vagy akkor meg csak kristalyos volt.Mindenki parazik itt a klortol, pedig csak az egyik leghatasosabb fertotlenito. A mai napig.
(Ismeros fogorvos szerint nincs jobb a klornal a fertotlenitesre. Ha nem lenne ra masik cucc, siman lehetne Domestossal csinalni a gyoker csatornak tisztitasat.)(nalam tartosan 3 korul van a klorszint ha sokat megy a szivattyu.)
Meg elunkTegnap a 2 hetes vizbe nyomtunk 40 g gyorsklort - miutan kijottunk.
Reggelre ugyis 0 lesz benne. Mert en nem takargatok. Igy is 31 fokos mar, hova takargassam? -
Dorian
félisten
Na bakker, ma lefertőtlenítették magukat a gyerekek
Csütörtökön sokkolóklóroztam, aztán azóta ment az új sóbontó is napi 4 órát, medence takarva. Ebéd után szunyáltam egyet, a gyerekek meg önhatalmúlag megnyitották a strand szezont. Felébredtem, na gondoltam merek egy klórszintet, hát nem volt a skálán5-nel tuti magasabb volt.
-
schumi
aktív tag
sziasztok
steelpromaxo medencém van, akinek ilyen fémvázas medencéje van, tudna megosztani tapasztalatot azzal kapcs. hogy belevágós skimmerrel merjek kísérletezni ? ha precízen csinálom, elvileg nem lesz baja (nem fog idővel szakadni, nyúlni ? ) - és hosszabb távú tapasztalat esetleg van vele ? 2-3 évet kibírt így bevágással a medence ?
-
BullZeye
veterán
válasz
Geresics #5648 üzenetére
De, mi is ott vettük akkor a miénket 30k-ért.
Melyik már épp elegendő a medence alá? 300kpa 500kpa vagy 700kpa?
3-4-5cm-es XPS lapok, tehát árban 300vs 700 több, mint duplája, és méretben is majdnem dupla, ami tárolásnál számít, így nem feltétlen ugranék a 700ba, hiába az a legjobb, ha elég a 300. -
cd930
senior tag
válasz
Geresics #5642 üzenetére
Lidlben Bestway 90k, holnaptól lehet előrendelni, nem tudom, mikor lehet átvenni.
A garancia miatt jobban bíznék benne. -
Devil Smile
őstag
válasz
Big_Boss #5634 üzenetére
Nekem 50kg van benne, beleborítottam, aztán egy nagy nyeles kefével kavargattam pár percet.. egyébként 3kg/m3-rel kell számolni a sót, ha jól emlékszem 0,3%-os sótartalom ajánlott, de ebbe már nem vagyok biztos.. Én nem számoltam azzal, hogy tavalyról is maradt benne só, így az újabb 50kg-val most 0,4% lett. Picit sós a víz, de nem húzódik a bőrön tőle, és a gyerek is bírják..
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
a család nem hagy élni, így muszáj lesz beruháznom egy medencére.
Amit eddig néztem, az a 3,66x1m kialakítás, ebből kettőt találtam első nekifutásra:
1. BESTWAY Steel Pro MAX Set medence D3,66m x 100cm (56418)
2. INTEX MetalPrism Set medence 366 x 99 cm (26716)
3. Van bármi más ajánlás?Árban ezek nagyon közel vannak egymáshoz, de ha sokkal jobb minőséget tudok venni kis felárért, akkor nyitott vagyok más ajánlásokra is!
Ki mit gondol, javasol?Jah, és holnap reggelre döntenem kellene!
Köszi,
Geresics -
cd930
senior tag
-
Dorian
félisten
válasz
Big_Boss #5634 üzenetére
Nekem a szemcsés só, amit korábbi években használtam, tartalmazott csomósodásgátlót. Erre idén felhívták a figyelmem, hogy csomó tönkremenetelt okozott, így az új készülékeknél már bele van írva a használati utasításba, hogy olyant sem szabad.
Én azt eddig kis adagokban vödörben feloldottam és úgy adtam hozzá. Utólag szvsz tök felesleges volt ezzel szórakozni.
A mindenmentes só amint most vettem, az préselt tablettákban volt a zsákban, szépen egyenletesen elterítve beleszórtam, pár óra múlva nyoma sem volt. -
-
Dorian
félisten
Tényleg, amúgy mi a fenéért kell klórsokkolni a csapvízzel frissen feltöltött medencét?
Hiszen a csapvíz eleve klóros, amíg az kimegy addig meg simán elkezd hatni a klórtabletta vagy sóbontó -
Dorian
félisten
Én eddig homokot használtam, 0,7-1,2 az ajánlott, most váltottam üvegre, azt mondták a medence boltban, h ezt 7-8 szezonon keresztül lehet használni. Nincs ráírva a zsákra a szemcsemérete, úgyh majd kiderül mi lesz.
-
RobexX10
aktív tag
Intex vízforgatóba vagy másikba ki milyen szűrőüveg használ és honnan rendeli?
-
FőDudu
veterán
Ha ilyen, akkor en siman elmennek az OBI-ba (vagy mezogazdasagi boltba) es vinnem magammal, mert ez valoszinuleg egy sima 2" cso a hozza valo csatlakozokkal.
2" (50mm tomlo) csatlakozo meg akad nagyon sok helyen. (angolul 2" hose tail)(valoszinuleg S60x6)
Tudtommal a nagyobb medencek csove 2", ezert gondolom, hogy az adott atmerovel mennek a teljes szivo/nyomo agon is.
Ha pl. OBI-ban talanak bele ellen darabot, akkor tuti szabvanyos a menet es megveheted a megfelelo csatlakozkat. Koze meg 2" szivocso (amit mar linkeltem zold szinu, feher spirallal a belsejeben, az orok elet). Plusz 2 csobilincs ra es kesz. Olcsobb nem lesz a gyarinal, de jobb biztosan.
-
BullZeye
veterán
Ez miért ilyen olcsó? Kamodyn találtam még 65k-ért mindenhol máshol 80k.
-
Dorian
félisten
Nagyon jó, ma az egyik szolarszőnyeg adta meg magát. Fszom az egészbe
-
FőDudu
veterán
válasz
Flowtation #5617 üzenetére
Tegyel be egy normalis felbontasu kepet, hatha megfejtjuk.
Azok a gyari csovek kb mind szarok - tul merev es szar anyagbol is van. -
Flowtation
őstag
Köszi, a cikkszámot így ki tudtam keresni.Jó drága nem mondom, bár lehet hogy nem kapok máshol. Egyébként ez egy 32mm-es egyszerű gégecső, amit tudnék is venni, a probléma a két véggel van, ami a szivattyúhoz adottnál ugye sima, hogy rámenjen a bilincs, míg a méterre kapható gégecsőnél nincs ilyen. Azért még keresek, hátha lesz.
-
Janusz001
őstag
-
Dorian
félisten
-
Janusz001
őstag
Én hétfőn délben bekapcsoltam, azóta folyamatosan megy a homokszűrő, eleve szép barna volt a csapvíz, annak kellett kb. 1 nap, hogy kristálytiszta legyen, sónak is elegyednie kell, most még megy a boost, majd holnap beállítom az időket.
Enyém is belement feltöltéskor a medencébe (7 éves), bár akkor még csak max combjáig ért a viz, "szerencsére" utána elszaródott az idő és nem kellett fegyelmezni, hogy kifele a medencéből
-
Dorian
félisten
válasz
Janusz001 #5612 üzenetére
Ja, értem. Ennyi ideig nem akarom folyamatosan járatni a szivattyút. Akkor már sokkal egyszerűbb egy kis gyorsklórt beleborítani 'oszt jónapot.
Nálunk sztem a fiamat talán még ma le tudom beszélni a medencézésről, holnap már biztos bele fog menni. Tavaly a hideg csapvízzel frissen feltöltött medencébe is azonnal belement. Aztán utána csakazértis én is -
Dorian
félisten
válasz
Janusz001 #5610 üzenetére
És a boost funkciót hogyan kell értelmezni? Ki lehet választani, h 36-48 v 60 óráig tartson.
Ilyenkor
folyamatosan bosstol ezen időtartamig,
vagy naponta az előre beállított napi időpontban indul és időtartamban nem csak sima-sóbont hanem boostol és ezek minden nap vonódnak le a 36-48-60 órából,
vagy naponta az előre beállított napi időpontban indul és időtartamban nem csak sima-sóbont hanem boostol és ezt szumma 36-48-60 óráig teszi így majd utána sima-sóbont? -
Dorian
félisten
Tegnap du. hazamentem, a csepegő kötést ismét újra kötöttem, perfekt. Talán az volt a gond, hogy amikor ráhúztam a csonkra a flexicsövet, maga előtt részben eltolta a teflonszalagot így a bilincsnél volt is alatta meg nem is. Örültem, szivattyú be, keringtetés.
Egy óra múlva megyek arra, látom nagy spriccelés, már tiszta sósvíz a környéken minden:
Most meg az egyik flexicső anyaga adta meg magát (az átlátszó fajta amit még eredetileg kaptam a medencéhez) Szerencsére pont volt még egy ugyanakkora tarcsiban, este újabb szerelés. Ezekután már csak arra volt időm, hogy sósavval levigyem az összlúgosságot.
Kíváncsi vagyok ma lesz-e meglepetés.
Ezen az új sóbontón ban boost funkció. Érdemes ezt használni első alkalommal, vagy szokás szerint használjak gyorsklórt? -
Janusz001
őstag
válasz
morfondőr #5605 üzenetére
Én ezzel csak szívtam, 6m3 szivattyúval, szívás volt a gégecső légtelenítése, aztán ha levegő maradt a csőben, lelevegősödött a szivattyú, lehetett azt is légteleníteni, szar volt az egész. Vettem, egy aksis steinbach -ot, babaxom a medencébe, kb. 1 óráig működik, addig tükörfényesre nyalja a medence alját.
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy a nagymedencéseknek ez csak egy játékszer, de szerintetek 20-25k körüli összeget megérne egy ilyen porszívó hogy a bele hulló faleveleket, bogarakat összeszedje? Intex ZX100
Egy 4,5x2,2m-es medencéhez lenne, Steinbach Comfort 50 szűrővel párosítva.
Előre is köszi a válaszokat! -
RobexX10
aktív tag
Aki esetleg vízforgató beszerzésén gondolkodik Emagon most jó ára lett.
Intex 26646 Krystal Clear homokszűrős vízforgató 6 m3/h 370W
Ehhez milyen szűrőüveg javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged