Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Mi az amit írni szerettél volna?
Pont azt amit leírtam
Van egy 10-15 éves periódus ahol nem tudsz DIN-es fejegységet belerakni az autódba, és hiába van a kocsiban egy nagyobb kijelző mégse tudja az android autot vagy a carplayt. Ezekbe az autókba való ez ami itt be lett mutatva. Az meg hogy visszapillantó 2-3 inches sarkában nézzed a navit vagy egy normális 10+ colos kijelzőn nem is kérdés.
Funkcióban meg semmit nem vesztettél el az autóból.
-
Legatus80
újonc
De hogy jön ide a 2 DIN meg a kormány lévő vezérlőgombok meg a többi?
Ennek a cuccnak annyi a lényege, hogy a telefonod képernyője helyet ezen nézed a navit, kapcsolgatod a zenét, dashcam stb. Semmi több. Gyakorlatileg akkor van csak köze a z autóthoz ha auxon összekötöd vele vagy transmitterként használad. A kamera hiánya miatt én sem venném, ilyen árért már ez alap sőt hozzádvágnak egy tolatókamerát is. -
mjani1172
addikt
Ez nettó hülyeség.... szinte minden pontja.
Vettem nemrég egy új és drága (15 m) autót, amiben nincs értelmes fejegység! A telefont sem lehet sehova letenni, egy normális tartó elhelyezése is lehetetlen és olyan az ócska rádió kialakítása, hogy cserélni sem lehet.
Pont ilyet keresek, ez nem is tűnik igénytelennek, bár video alatt a megjegyzésekben van több alternatíva, kicsit olcsóbban is, de jó lenne olyan amiről van kicsit több gyakorlati tapasztalat. -
Bog
HÁZIGAZDA
Minden tiszteletem, de a kérdéseidből úgy tűnik, hogy asztalügyben te is távol ülsz
Ez egy display. Nem az autó integráns része, minden korábbi funckió pont ugyanúgy működik, mint eddig. Semmit nem változtat a gombokon. Simán csak a telefont tükrözi.Amúgy imádom. Tök jól működik, nullát takar ki a látómezőből, stabil és remekül látható.
-
Pacee87
aktív tag
Mi az amit írni szerettél volna? Újabb autókban vagy ott van gyárilag a lehetőség, vagy be lehet rakni 2DIN-es holmit. És igen, inkább nézném a visszapillantón a navit, minthogy egy ilyen igénytelen okádékot rakjak akár egy mindent is megélt hányatott sorsú körbetört és már szétrohadt pizzafutis esztergomi 1. generációs Swift* műszerfalára.
*: Ma már szerintem azért sokan tudják, hogy az első generáció, az nem az esztergomi Swift...
-
paatrick
őstag
Vannak olyan megoldások, ami alapjáraton a belső visszapillantó tükör. Bármi olyan autóban ami nem elektrokróm tükrös ezt alkalmaznám.
A visszapillantó tükrön nézed a GPS-t?Vagy 2DIN-es fejegységet, ha alkalmazható és nem jár funkcióvesztéssel.
Ez ilyen 15-20 éves vagy öregebb kocsiknál játszik csak. Az annál újabbakba már minden gyártó saját rendszert tett ami nem szabvány. Vagy ha cserélhető akkor cseréled vele az egész középkonzolt ami elég macera. -
Pacee87
aktív tag
Lehet, hogy nem leszek szimpatikus, de Bog ezt kár volt közzétenni, minden tiszteletem, de ez nem a te asztalod!
Aki egy minimális ismerettel és tisztelettel viseltet az autók iránt, ilyet biztosan nem hány bele az autójába!
Vannak olyan megoldások, ami alapjáraton a belső visszapillantó tükör. Bármi olyan autóban ami nem elektrokróm tükrös ezt alkalmaznám.
Vagy 2DIN-es fejegységet, ha alkalmazható és nem jár funkcióvesztéssel. (Például külső hőmérséklet kijelzés, vagy újabb autóknál már fűtés, meg minden egyéb lószar állításának lehetősége).
Szóba sem került, hogy mi van a kormányon lévő vezérlőgombokkal...
És akkor ott van még az, amikor ezeket a dolgokat kombinálni kell(ene), ha nem valami igénytelen förmedvény a cél...
Van valamennyi ismeretem a témában, sőt saját autón is van/lenne helyzet: Megoldottam, hogy gyári kijelzőn, gyári kormánytáviron működjön az utólagos fejegység, már bluetooth kihangosítóval. Ebbe az autóba csak 1 DIN-es fej mehet bele, így az AA, meg a navi kirakása bukta, de egy tükör-kijelzővel orvosolható lenne.
Ez viszont egy gáz, igénytelen holmi... -
mkRoland
senior tag
Köszönöm a tesztet, Bog. Régebben vettem egy alsó kategóriás autórádió-okosítót, de abból fájóan hiányzott nekem a Dual BT és a külső fényviszonyokhoz igazított adaptív fényerő. A videós teszted hatására én is megrendeltem ezt a Minixet és éppen a mai napon érkezett meg. Valamikor a napokban lesz időm kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged