Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #16695 üzenetére
HI!
"maximálisan meg vagyok elégedve már immáron 8 éve van Alfám és eddig csak + a tapasztalatom minden szempontból" akkor miert kacsingacc masfele?
udv
neduddki
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
sunahunter #16696 üzenetére
Nekem pl több mint egy éve 307 esem van ,és abból is 1.4 es 16 szelepes.
SEMMI bajom vele,fogyaszt városban klímával 7 litert ,és tempósan haladok.
Semmi baja ezeknek ,baráti körömben is van vagy 3 ezek mind 6 évesek ,enyém is és gond nélküli autók. Kényelmes,aránylag szép belső térrel,nem is kicsik.
És ezt úgy mondom,hogy volt már mergától ,bömösig ,hondán át egy raklap autóm.
Ezek sem rosszabbak ,csak lévén francia ,és nálunk ezeket népszerű szídni ,így olcsóbbak . Szerintem jó vétel egy 5-6 éves 307 es. És mivel a nagy többséget nők hajtják ( ezt látni nap mint nap) így jó példányokat is ki lehet fogni belőlük. -
-
válasz
LaptopSystem #16695 üzenetére
Én azért lennék annyira stílustalan h belerakjam a fenekem
-
sunahunter
senior tag
válasz
SureStudio #16693 üzenetére
307-et csak mazohisták vagyenek.
-
válasz
bitpork #16694 üzenetére
az nem rossz hír mert maximálisan meg vagyok elégedve már immáron 8 éve van Alfám és eddig csak + a tapasztalatom minden szempontból
Németet nem veszek elvből sem az nem nekem való!
a Franciák meg nem a megbízhatóságukról híresek sajnos!
amit be linkeltél francia csoda lehet jó a maga kategóriájában de csúnya nagyon!
semmi stílusa nincsen
-
válasz
LaptopSystem #16689 üzenetére
Rossz hírem van: alfa
-
SureStudio
tag
válasz
LaptopSystem #16689 üzenetére
Huhh..hát öm nem vagyok vlmi nagy szakértő, de talán ez: [link]
Vagy talán: PEUGEOT 307 biztonságos, takarékos
Vagy még jók a Golfok a 3-as bmw-k
Audio A3? -
hossszú
őstag
A jövő héten rámozdulok az egyterűm keresésére ami egy Espace lll lesz
úgy döntöttem, hogy a Swift ll-t meghagyom szaladgálós autónak.
-
válasz
SureStudio #16687 üzenetére
biztonság,kényelem,takarékosság,megbízhatóság,sportosság tudom ez igy sok de ezek lennének a Főbb szempontok ja és legyen stílusa az autónak!
-
válasz
LaptopSystem #16684 üzenetére
Vegyes üzemben?
-
SureStudio
tag
válasz
LaptopSystem #16686 üzenetére
Ja, igen...nem tudom mit tartasz Te első szempontnak, igazából úgy kellene autót keresni.
És szerintem az összes Saab minimum 8 liter körül eszik. Írd meg a szempontokat! -
válasz
SureStudio #16685 üzenetére
igen azt olvastam a tesztben!
-
SureStudio
tag
válasz
LaptopSystem #16684 üzenetére
Mármint a Saab 9-3-nak?
-
hű az a 11-12 Liter azért sok egy picikét
-
-
SureStudio
tag
válasz
LaptopSystem #16680 üzenetére
Talán ha ezt elolvasod: [link]
De szerintem az összes Saab megbízható, egyik ismerősöm olyan 2 éve vett egy 9-5-öset és nagyon megvolt vele elégedve még mindig azzal furikázik. -
válasz
LaptopSystem #16680 üzenetére
Nincs sajnos. A szomszéd nemrégen vett egy kombit, de 1-2 héttel később a mosós srác szanaszíjje törte neki.
De ilyen névvel mi lelt h nem olasz kocsi?!
-
Sziasztok
Saab 9.3 18 benzines autóról van valakinek tapasztalata?
-
SureStudio
tag
Na ez a Ford talán egy Royce Royce-ot rejt?
1 milla euró? Ezért? És főleg, hogy kb 100.000-t futott -
-
Ez vajon mit tudhat 1kk ojróért?!
-
zoo8800
veterán
válasz
SureStudio #16672 üzenetére
Keveset fogyaszt és olcsó -> M3
-
válasz
SureStudio #16672 üzenetére
Ha szereted, az M3. Ha az itt bevett spórolás a szempont, akkor a golf. A golf 1ébként ölég megbízható volt barátomnál és nálam is.
-
Jut eszembe, megfogadtam hogy ha meglesz Gáspár, akkor leszokok a cigiről!
-
válasz
SureStudio #16669 üzenetére
Ha rövid a táv és városon belüli, akkor kis benzines mint Corolla, Swift, Malac utáni passat. Ha nagyobb a km, akkor vmi gázos kocsi, de ennek Rick4 a szagértője. Tom nem japánt keresel, de azok jók.
Csak suttogva merem mondani h golf ill. golf kombi. -
válasz
SureStudio #16667 üzenetére
A keret határozza meg. Kraztól kezdve gl meriig minden van
-
SureStudio
tag
Egy hetente 3-szor munkába menőnek mit ajánlotok?
Egy olyan kellene mely olcsó, de azért nem az a kicsi fajta, és ne legyen japán. -
-
-
-
aero.
veterán
Jó vétel lehet a használt hibrid autó
Prius listaár: 8,67 millió
Prius 2010: 3,8 millióEnnyit még egy BMW/Audi/Mercedes se veszít.
-
zoo8800
veterán
-
_NCT
addikt
válasz
bitpork #16645 üzenetére
Javíts ki ha tévedek, de nem is a 20-as éveidet taposod. Én még most kezdem a tapasztalatszerzést autókban is, nőkben is
Láttam az allroad-os brainstormingot, sok sikert hozzá.
Viszont azt sem szeretném, mint egyik haverom, aki első (na jó első komolyabb autó a stift után) komolyabb autónak vett egy Vectra C 1.9 CDTI-t. Normális kereskedőtől, normális autót 1.5 misiért, viszont a fizetése még nem igazán teszi lehetővé hogy megengedje magának, de bevállalta. Mert szereti, mert ilyet akart, mert 1 éve spórol rá. Aztán most kezdett benne realizálódni ( mikor 1 hetes sincs az autó, s rögtön fojtószelep csere, pedig volt állapotfelmérésen, sajnos beszopta), hogy gyorsan megszabadítja a pénzétől, főleg ha 1x lakást is szeretne. Sokan mondták neki, hogy vissza fogja még sírni a gombokért szervizelhető stiftet. Nem azt mondom, hogy én is a 10-12 éves fóka mellett akarom leélni az életem, de azért jó ha az autó szervizelése mellett másra is marad az embernek pénze.
Tökmindegy: én ezt úgy értettem, hogy hosszabb távra melyik a jobb befektetés. kb mind2 kocsin fogok bukni 400-500 ezret, ez tiszta sor. Viszont félek hogy az mk1 széthullik, míg az mk2 még akkor is autó marad.
-
Tökmindegy
senior tag
Ez tipikus Magyar mentalitás. Mármint a pénzemnél legyek ,ha el akarom adni az agyonnyúzott 5-10 évet használt járművemet
Szerinted mit kapnál egy most tíz év körüli ,majd 5 évet te is beletaposol akármiért? Épeszű ember azért már csak gombokat adna. Szomszédom most adta el a régi majd 20 éves opel astrát ,kérdem mennyi ,mondja 300 . Visítottam
Aztán 100 ért el is vitték tőle a bontószökevényt.
-
Nézz rám: már a passat vásárlása előtt lehülyéztek. Volt 164-s alfám 2x, volt renault25, fábia (na ez tévedés volt ) és volt golfom meg ford scorpióm. Most a passattal megtaláltam a nekem megfelelő német vonalat, és ha minden jól megy akkor nemsokára lesz egy allroadom. És elmondhatom hogy éltem, élveztem az autóimat.
Nem az életre készülődni születtem, én élvezem minden percétEzzel csak azt akartam mondani h vedd meg a pt-t
-
_NCT
addikt
válasz
bitpork #16643 üzenetére
Hát igen, megtalálni az arany középutat az ésszerűség és a szív között elég nehéz
Amúgy első autónak talán még azért is félnék 1.5 misit mindennel együtt kiadni egy autóért, mivel nem garázsban állna, szóval nem tudnék úgy vigyázni rá. Max 1 pavilon lenne felette, az meg erősebb vihar esetén mintha ott se lenne.
Városba rohangálósnak, egy évben 1x 2x balatonra, + hosszabb távra, és ennyi. Mk2 mellett a törés tesztje szólna, bár azért az mk1-nek se rossz
Ha csak szívből vennék, akkor PT Cruiser-ben gondolkodnék, vagy bármilyen amerikai autóban
-
Én nem törődök vele h mi lesz ha majd el akarom adni. Lehet addigra kitör egy világháború, mert nem mindenkinek lesz vize. Vagy szimplán Magyarország becsődöl.
Szerintem ne hallgass rám csak ha akarsz, de szívből vegyél motorkocsit. A többit xard le. Ha szereted, jó lesz akkor is ha nem.
-
-
_NCT
addikt
válasz
bitpork #16632 üzenetére
Ez az autóvásárlás mocskos egy dilemma.... Első ótó lenne, sokak szerint annak elég lenne az mk1-es, viszont szeretek hosszabb távon gondolkodni, s szeretnék modernebb autót vásárolni, ami minimum 5 évig meglesz. No meg később melyiket lesz könnyebb eladni, hogy a pénzemnél legyek?! Szerintem mk2-n buknék kevesebbet. Hiába lassan 8 éves az mk2 első szériája, még most is 1.2 de inkább 1.3 körül mennek (1.4-es motorral nem akarom egyiket se, sokan mondják h lomha). 1.3 az autó ára + kötelező + állapotfelmérés + átírás + kötelező olajcserék stb stb, gyorsan el lehet tapsolni rá még 150-et.
A másik hogy olyan keveset használnám az autót, hogy örülnék ha egy évben lenne benne 8000 km.
giigz: gondolom Te is a ferdehátút nézed -
-
-
footy
addikt
Van valakinek tapasztalata/infoja az alabbi tipuusokrol?
Toyota Avensis T22 1.8/110 LE
Mazda 626 2.0 136LEKombi, benzines mind2 amit kineztem, 2000-es evjartuak.
Mennyire csendesek palyan?
-
-
_NCT
addikt
Milyen évjáratban gondolkozol?
Én is hasonló dilemmában vagyok, hogy 800-900k-ért találok 2002-2004 körüli normális 1.6-os benzines fókát, vagy spóroljak 2-3 hónapot még és vegyek 1.2 Misi körül egy 2005/6 körüli mk2-est...
Bár ismerőseim közül mindenki azt mondja hogy várjak... (de meddig még b+?
) Hallottam olyan véleményt is, akinek az mk1 sokkal jobban bejött mint az mk2.
Ez meg gyanúsan olcsó, talán visszavett autó? :S
-
-
válasz
AMD Power #16626 üzenetére
Na jó, lehet h mint tulaj nem érzed magad annak, de mindenki más annak tart csak mert németben ülsz.
Emléxem hogy 6 éve mikor megvettem a Lujzit, szülőfalumban olyan pusmus indult hogy miből telik ennek a taknyosnak német szuperautóra (tudom h nem az de faluhelyen erről csak álmodtak anno). Senkiben fel sem merült hogy évekre eladtam a lelkem hogy kifizessem.... -
-
-
-
Rick4
félisten
Ja, nem is a méretekkel van baj, amíg egyben van, addig jó is az, a motor is rendben muzsikál ha nem nyomod neki, de ez olyan gyártási- tervezési hibáktól szenved, hogy öröm nézni a sok dízelest, amikor a 7-8 literes dízelfogyasztás mellé szórja a százezreket, hogy rendben legyen a gép.
Első hengernél van egy piezo-s befecskendező ha nagyobb vizet kap megmakkan, 150 ezres egy új, 30-40 a bontott, ami ki tudja meddig megy. A hengerfej valójában 4 db hengerfej, minden hengeren különálló darab, újonnan darabja kb 200-250EUR, és elég könnyen meghal. A 96-98 közöttieknél lecserélték a bevált vezérlést, sorra akadt össze a dugó a szelepekkel, 3 év múlva visszatértek a régi láncoshoz... A turbo se szereti ha nagyon nyomják, az is 200K, és akkor még ott vannak a hátsó kinyúló laprugók, ezeket normálisan 70 ezerért kovácsolják újra, emellett ott van a rengeteg elektromos hiba, és sorolhatnám. De egyébként jókocsi... -
-
Rick4
félisten
válasz
sunahunter #16604 üzenetére
A híresen szar dízelt az olaszok csinálták, ez egy vm motori gyártmány, scorpio-ban is ez volt, csak a hülye európaiaknak csinálták, odakint nem divat a dízelmotor...
-
AMD Power
titán
válasz
edem96 #16601 üzenetére
Micsoda? Biztonságos? Mi az a sza*?
A 2007 széria kapott kemény 1*!
-
edem96
senior tag
válasz
sunahunter #16604 üzenetére
Max 1 misit adnának ki érte.
Megnéztem a Suzukikat, egész jók kaphatóak 150000-ért. -
edem96
senior tag
válasz
sunahunter #16598 üzenetére
Chrysler Grand Voyager-t nézték eddig, az nagyon tetszik nekik, meg biztonságos is szerintük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest