Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
válasz MunezXBK #17376 üzenetére
sierrának nemsierra, nem ishasonlít rá nekem is az van
scorpio lesz ez, csak nem tudom miféle kiadás
(#17398) 1F2X5:mint említettem az kizárt, mert még csaknem ishasonlít
ez egy ford Ford Dorchester, scorpio alapokon, nyújtott kivitelben
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
_NCT
addikt
válasz AMD Power #17383 üzenetére
Hát ilyen és ehhez hasonló libakergetőket nézek.
Dell XPS: úgylegyen Végülis ha tudok egy kicsit üllni a seggemen, akkor októberben talán megane II is belefér. De mivel írtam korábban is hogy első autó, nem akarok elszállni az árral. Jó érzés ha az autóvásárlás után még marad pénz az ember zsebébenUpdate:
1F2X5: tudom, csak a formáját mutattam...[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz AMD Power #17380 üzenetére
Autóra kb 7-800 körül számolok, szervizzel,átírással,kötelezővel együtt 1M körüli pénz lesz (maximum, mivel első autóra többet nem akarok költeni) Még 1-2 hónapot várnom kell vásárlással, csak azért addigra szeretnék tisztában lenni a dolgokkal. Sok típust autót megnéztem, eddig a Focus és a Megane ami megnyerte a tetszésem. Csak benzinest nézek.
Látom már mindenből csinálnak ráncfelvarrást Bár lehet hogy idáig is azokat nézegettem, csak nem jöttem rá, hogy az facelift-es.
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
-
_NCT
addikt
válasz AMD Power #17370 üzenetére
Valóban, csak azért nem mind1 melyikre van nagyobb esély. Van a családban egy 2008-as Clio Grandtour, azzal megjártuk németországot és ausztriát is, mégis itthon döglött meg a szervó. Szervízben 300ezerért ajánlották a cserét (természetesen véletlen a garancia lejárta után 2 hónappal jött ki a hiba), 1 év gari vásárlásával ez "csak" 80 ezer lett.
Megane-ról sok jót olvastam már itt-ott (2004-05 körüliek), de nem tudom merjek-e franciát venni. Vonzó a nagyon jó felszereltsége, csak az a fránya elektronika ne lenne benne....
2002-es Focus-okról meg annyi jót írnak, hogy nem hiszem el, már-már misztikusan. Van aki azt meri állítani, hogy a 2es fóka nem is lett olyan jó, mint az egyes...
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
Szia!
Valóban, amikor egy szervizes ajánl ügyfelének egy autót, nem akarja magát szívatni. Ki szeretne megörülni, amikor jön vissza különböző ( előre megmondott ) problémákkal. Tudom, kifizetik, de akkor is kerülendő...önző az ember. : )
VW Sharan, az egész elejét le kell bontani az izzó cseréjéhez! Ügyes nem?
Üdv, Dell XPS
-
_NCT
addikt
És mondjuk egy Renault Megane-al vagy Ford Focus-al mernétek nekivágni mondjuk egy horvátországi útnak?
Tegyük fel hogy mind2őben kb 150-180e km van, frissen szervizelt. Nem szeretném ha ott hagyna az út szélén bármelyik is.
-
Dell XPS
veterán
Hölgy tulajdonostól – nem dohányzó – rendszeresen karbantartott. Imádom ezeket a hirdetéseket, erre bukom!
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz andrás47 #17351 üzenetére
Szia!
Örülők ha segíthettem. A Ford Focus-t tiszta szívből tudom ajánlani. Nyilván nem azért mert ez a legjobb autó, de abban a sávban ahol van, igazán megfelelő. Több ismerős is hosszabb vajúdás után (behatárolták a keretek) e típus mellett döntött, és bejött Nekik. A szerelő srác biztos jobban meg lenne elégedve a Focus-al, ha már szerelt volna több francia autót! A KIA-ról nincs annyi tapasztalatom, így nem jellemzem. A Honda hát, szóval hogy is mondjam......
nagyon jó autó, minden tekintettben. Volt három Civic-em, és egy Accord-om, de soha nem csalódtam bennük. A szervizeken kívül csak fékbetétet cseréltem benne, és ezek miatt elfogult is lettem velük szemben. Amennyiben tehetném, ma is ezt választanám. A Toyota-ről is hasonlókat tudnék elmondani, de mint írtad, nem a legolcsóbbak. A megbízható autó kategória azért relatív, mert egy bizonyos év után, és km után mindegyiknek van valami baja. Ahogy jövünk le az árban, ez úgy erősödik, kivétel ha v.ki előtted ráköltötte már mindenét.
Üdv,Üdv, Dell XPS
-
neduddki
nagyúr
válasz sunahunter #17349 üzenetére
HI!
Carinanak se vot jo a 95os itthoni, bezzeg ha lajtan tul votl, az megflelt neki
udv
neduddki
mod: giigz: ulloi ut...:- (
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
_NCT
addikt
Sok embernek nyílik a bicska
Meg nem értem más fórumokban is látom h nehezen szerelhető. Azt megértem, hogy szerelő magának nem vesz olyat, mert nem akarja magát szopatni. De sima mezei usernek nem tökmind1 hogy szerelhető? Úgyis a szervíz csinálja a komolyabb dolgokat.
Mondjuk asszem vagy laguna-nál vagy megane-nál igazi fasza mutatvány egy első izzó csere.
-
andrás47
senior tag
válasz Dell XPS #17294 üzenetére
Szia !
Köszönöm válaszod.
Igen van azért pl,egy Ford Focus,de erről meg egy szerelő ismerősöm beszélne le,azt mondja bármit csak ne Fordot,mert a szerelhetősége a legrosszabb,de igazán ez lehet őt érinti,nem engem.
Valamint még számításba jöhet Honda,Kia,ezekről is kevés az információm,Suzuki bár az kicsinek tűnik,van valami ami nagyobb,és nem arany áron abból?
Még a Toyota lenne de az már drága úgy gondolom,valami megbízhatót szeretnék...Üdv !
-
sunahunter
senior tag
Van benne igazság, én is tekertem 3k körül egy 1.9pd-be, hiba nélkül.
A 2.0pd viszont gyári hibás fejlesztés, mind fos a 2005-2008 közti évjárat, utána kijavították.
Nekem a benzines Accord Type-S érezte meg a kutankénti különbséget, nevenincs kútnál tankolva kb. 3x annyi ideig forgatta az indítómotort, valamint nem ment úgy. És az azért precíz technika volt. Tehát ez fokozottan elő tud jönni dízel kocsiknál is, tessék vigyázni.Lagunáról annyit tudok, hogy van itt egy vállalkozó gyerek, aki kb. 250ezreket tekert bele sorban: 1.8i, 1.9dci, 2.2dci, nem nagy hibái voltak ezalatt. Más kérdés, hogy nem vennék a két négyzetcentire összezsúfolt klímakonzolja miatt, illetve belül akkora mint egy Golf.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
Ilyen autót ki látott már?
-
Dell XPS
veterán
Nem szeretnék rémhíreket terjeszteni, azért jöttem a topikra, hogy megosszam, amit tapasztaltam/tapasztalok.Gondolom ezért jött létre. Nem kell ellenséges lenni, azért mert nem egyezik a véleményünk. Azért ha betelefonálnál a Porsche-ba, nem nem lepődnének meg egy ilyen problémán! Amint írtam, ( feljebb ) lehetnek különböző tapasztalatok egyazon típuson belül. Én kételkedem, h a Te környezetedben ezt tapasztaltad. Kérlek Te sem feltételezz olyanokat hogy : hol tankolunk! Köszönöm!
Egyébként a reptéri taxikat javítottuk sokáig! VW Passat....Üdv, Dell XPS
-
Rick4
félisten
-
1F2X5
csendes tag
válasz Dell XPS #17336 üzenetére
mai autóknál nagytöbbségében 120 000km környékén nagynyomású befecskendező fejeket kell cserélni.
Ismerettségi körben gyors fejszámolás után 10-12 1.9pd és 2.0pd jetta/passat/a4-ről tudok. Nagytöbbsége 2006 vége és 2007 elején vette amikor mi és egyikben se kellett cserélni. Valaki már 250k km felett jár.
Annyira szeretem amikor a rémhíreket terjeszti valaki. Nem kannás gázolajat kéne tankolni és akkor nem lennének gondok.
28-ig külföldön vagyok. Ritkán/nem leszek net közelben.
-
Dell XPS
veterán
Azt nem tartom természetesnek a mai autóknál nagytöbbségében 120 000km környékén nagynyomású befecskendező fejeket kell cserélni. Valamikor kettőt, hármat vagy akár négyet is. Nekem volt régebben egy 96'-os Audi A6-om (130 000-nél vettem) és 365 000km-nél adtam el. Kétszer cseréltem a porlasztócsúcsokat, ( 2x30eft ) ma ezt nem tudom melyik autóval tudnám produkálni??
Üdv, Dell XPS
-
bitpork
nagyúr
Én megint csak csendben jegyzem meg, h nekem semmi baja úgy h sok-sok (több mint 120k-t) km-t tettem béle
De tudom, bolondok szerencséjeNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Dell XPS
veterán
válasz Kornel #17312 üzenetére
Egyetértek, senki nem szeretne. ...Ezek egyike sem romhalmaz. Igazából nagyon komfortos, tetszetős forma, kúltúrált belső, szóval könnyedén beleszeret az ember. Inkább az anyagminőségi problémák jönnek ki, főleg elektromos területen. Találkoztam már viszont 100 000km-ig, trafó csere, kártya csere, központi zár, váltó csere, és 90 000km-nél szíjszakadás.
Üdv, Dell XPS
-
Kornel
veterán
SK-ban továbbra is 0,7 euro literje... megfelelően nagy tartály esetén nekem megéri átmenni majd. Másik verzió egy keveset fogyasztó diesel lenne, de 1M környékén nem osztogatnak ilyeneket sajnos.
(#17305) bitpork: nem rossz ötlet
Ja és a nagy csomagtér mellett minimum 5 csillagos legyen, ezt elfelejtettem hozzátenni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.