Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Kindle
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
Megcsináltam a lámpa polírozást 2x is úgy ahogy a Youtube-on csináltad, de sajnos semmi se változott.
Más:
Ugyebár megvettem az 206-ost amit korábban linkeltem, és írogatom össze, hogy miket kell megcsinálni rajta.
Eddig ugye van a termosztátcsere, a kézifék bal oldalon nem fog (nem tudom, hogy ment át szeptemberben a vizsgán ) és rossz úton valami koppan a jobb hátuljánál.
Most néztem meg az alját aknából, az alja teljesen rozsdamentes, viszont kis olajszivárgások akadnak a motor környékén, gumiharangok szépek.
Ezeken van gyárilag alul motorvédő lemez? Csak mert ezen nincs, viszont mintha a helye meglenne.[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
Sziasztok!
Peugeot 206-ban hogy cserélem ki az első helyzetjelző izzót?
A csatlakozón van keresztbe egy drót, azt ki kell pattintani?Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Luck Dragon #155494 üzenetére
Ha kisebb lesz, akkor turbós.
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Luck Dragon #155491 üzenetére
Majd jövőre cserélem le.
-
Tigi
őstag
-
-
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Egyedülálló férfinak kellene egy autó:
Naponta 12 km melóba vidéken.
Havonta kb 15 alkalommal vidékről - kisvárosba (kb 20 km).
Évente párszor több száz km-es hosszú út.
Ár 3000 euró, itt és németben is nézelődök.
Ami fontos: biztonság, olcsó fentartás, megbízhatóság és erősebb legyen egy 1.6 literes benzinesnél (100LE)
Ki mit ajánl?
Köszi![ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
nagyúr
válasz PotterPrime #155481 üzenetére
G astra, 1-es foka, Punto II
-
PotterPrime
csendes tag
Helló mindenki!
Erről a Mazda 3-ról mi a véleményetek? Van benne 300 ezer km, viszont olyan gyönyörű állapotban van, hogy azonnal szerelembe estem. Megér ennyit, mit gondoltok? Első autóm lenne, ezért sem tudom, ez jó választás-e. Ha nem, akkor mit ajánlanátok, 700 ezer forintig?
Városi használatra kéne, plusz havonta 500 km autópálya, vidék.Előre is köszönöm a segítséget.
-
hobizoli
nagyúr
válasz grizlisandor #155458 üzenetére
sosem ertem, hogy egyes emberek miert nem tudnak ket karaktert helyesen leirni egymas utani sorrendben....
több drón kell ;P
-
máyköl
veterán
-
-
thomeef
őstag
Sziasztok, egy fél óra múlva megyünk autót nézni édesanyámnak, munkába járós városi autónak. Erről a swiftről mi a véleményetek? Ismerős ismerőse a kereskedő, így talán nem átbaszás. Nyugdíjasok használták, szinte új állapotban van, garázsban tartott. És ami érdekes hogy van benne szervó, meg távirányítós központi zár, meg most esett át nagygenerálon. Ér ennyit?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Vangelis
félisten
Hát akkor mi az ami jó
Mondjuk olyan tuti nincs...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
lorcsi
veterán
válasz Vangelis #155462 üzenetére
vajon az x3 is nagy szívás ebben a kategóriában?
mondjuk ez egy picit drágább..vagy ez[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Acheron
őstag
válasz lorcsi #155460 üzenetére
Én szeretem a kombikat a praktikusságuk okán. De családi döntés alapján benzines kell. 5 - 6 év időtávra tervezek vele, és jó lenne, ha nem esne indokolatlanul az autó értéke egy mesterségesen gerjesztett tömeghiszti miatt. Ez sajnos rendkívüli módon beszűkíti a lehetőségeket
-
lorcsi
veterán
válasz Acheron #155450 üzenetére
kombi nem játszik? summum, d5, awd
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
rbalint88
addikt
válasz grizlisandor #155458 üzenetére
Csak egy kerdesem van: ha a fonok ilyen galansan ajanlgat, fizetesemelest adott-e vagy te kerted?
-
grizlisandor
veterán
Nem sikerült megtalálnom az autómat. További ajánlásokat szeretnék első autóra, 2 méter vagyok 130kg-val, maximum 2M körülig, + nagyszervíz és iratás a keret. Valószínű diesel lesz, de nem zárkózok a benzines autótól se. Nem akarok mélyen ülni az autóban, elég kényelmetlen nekem kiszállni belőle(pl.: passatból).
Favoritom WV Touran, de nem biztos hogy kellene ekkora autó nekem. Elől hátul kényelmes nekem.
Néztem WV Sharant, ez is tetszik, csak még nagyobb autó.Ültem Golf5(derekamnak se tetszett)-be, GrandePuntóban, B5 Passat-ban, mélyen ülök benne, kényelmetlen kiszállni.
BZafira szimpatikus az autó, de szkeptikus vagyok vele.
GolfPlus/Meriva/Cmax valahogy nem érzem magam konfortosan.Főnököm mondja, hogy mi a francért 10 éves kocsikat nézek, és miért nem hozok szalonból egy új Cliot, 2,7M hozzám vágják, szerinte elférek benne, hitellel kipótolom. 4 évig nem kell hozzányúlnom az olajon kívül.
Miket nézegessek/keressek?
-
-v-
addikt
válasz Vangelis #155455 üzenetére
Már tisztáztuk, hogy csak olyan autókat néztek, ahol nem találkoznak az igények a pénztárcával = szopóroller lesz. Akkor meg ne linkeld őket sorban, hogy ez jó lesz-e nem lesz jó, egy kalap szar az N46 motor, nem szabad olyan fost venni akkor sem, ha épp a kereskedő nem basz át (látom amúgy nem is a "menjen" számít hanem hogy a bmw logó ott legyen az orrán ennél egy 1.6-os focus jobban megy )
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Lenne még egy 318i ...
[link]Ebben mi lehet vajon a szopóroller? ....
HA tényleg igaz amit írnak akkor .. talán érdemes megnézni...
Igaz hallottam hideget meleget erről a kereskedésről... de melyikről nem.
Rejtett hibákra, hogy van most a törvény?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
szabop27
tag
Sziasztok!
Édesapám szeretné lecserélni az autóját, a 3 kiszemelt:
- Honda CR-V
- Toyota RAV4
- Hyundai ix354-5 éves autóban gondolkodik, 5M a keret. Évi kb. 15e km futás, vegyesen város-pálya, dízel kizárva.
Már mindegyiket végigülte, mindhárom tetszene neki.A kérdésem: van-e valamelyik ellen/mellett valami erős érv?
-
Acheron
őstag
válasz molnarpeter #155451 üzenetére
Köszönöm a tippeket! Meglehet így is elmegyek megnézni - az ára, a kora és a km alapján vélelmezhető volt, hogy van valami csavar a sztoriban. Attól tartok, hogy ha megérte onnan átszállítani és itt javítani, akkor az nem néhány parkolási karcolás volt a hátulján. Sajnos pont a Mazdák híresek / hírhedtek a korrózióról, ez kombózva egy sérült, javított kasznival, háát... De azért szép... Ezt a formát nagyon eltalálták, tetszik. Szét kell néznem a mobile -n is, van -e hasonló.
A motorra visszatérve kicsit: Ennek a 2.5 szívómotornak jelenleg nincs rossz megítélése, ahogy olvastam. Van alternatívája, amiben érdemes lehet gondolkodni? (sok modern benzinmotort megnéztem már, szinte mindnek van valami nyűgje) -
Acheron
őstag
válasz LuckyL #155348 üzenetére
Beszéltem a kereskedéssel, korrekt módon tájékoztattak. A lényeg, hogy amerikai, a hátsó traktus volt sérült, a márkaszervizben lekérdezett adat szerint a km valós, az autó a kereskedés tulajdona (nem bizományos). Ülésfűtés valóban nincs benne. Bevizsgálásra elvihető. (igaz, ez utóbbi mindenképp javasolt minden autónál, akármit is mondjanak róla) Az amerikai mivolta miatt valószínűleg kimarad a játékból, kár, mert a képek alapján nagyon szép. A 19 colos felni gumizása alighanem egy vagyon...
Mindig visszakanyarodok a Volvokhoz, hátha, de benzines sajnos alig akad.
S60 - V60 -ban az 1.6 -os motorok szerintem kicsik. 2.5 T5 motorral kettő van (1, 2), mindkettő szintén amerikai. Egy van a Ford féle 241 lóerős kétliteres motorral, ez esetleg megérhet egy misét, bár a powershift váltó kérdéses. -
ati888
senior tag
Sziasztok!
4-5 éves Accord és Mazda 6 benzines autókat nézegetek. Az lenne a kérdésem, hogy alvázszám alapján le lehet-e kérdezni az autó múltját és ha igen hol? Net, szervíz, stb? Gondolom ennyi idős autóknál már rendelkezésre áll az egész előélete, ami alvázszám alapján valahogy visszanézhető. Nyugat európai autóknál is érdekelne ez a lehetőség.
Köszi
Ati
-
Qru
MODERÁTOR
válasz outsiders #155437 üzenetére
Ez se egy túl tartós motor sajnos... Nem véletlenül van benne a hirdetésben, hogy újra van fűzve. Ráadásul 2495 ccm? Olyan nincs. 2457ccm vagy 2498 ccm-es van (ebben speciel a kisebbik kivéve ha felfúrták generálozáskor).
Btw áttelepült ide a Subi topik?!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-v-
addikt
válasz Vangelis #155443 üzenetére
Erste Handnak mindig vannak jól kinéző E46 20i-jei, én múltkor láttam egy erste hand-os rendszámmal egy 18i coupét, iszonyat patika volt kívül belül, az alapján akár el is mennék abba a kereskedésbe megnézni, hátha tényleg nem szart árulnak. Elkölt még 3-500k-t rendberakni, és van egy jó sedanja.
-
Vangelis
félisten
Nem szeretném... (mert akkor meg nekem kell szerelőt meg minden xart elintézni )de azt se akarom, hogy azt érezze, hogy nem akarok segíteni...
De már a retinámba beleégetek az autók..
E46 ot vetetnék vele valami tűrhető benzineset.... Amik nincs szétbaxva... de olyan is ritka... vagy nagyon drága... nem éri meg.
Mondtam, hogy venni kell valami kisebb kategóriát.. de mit.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Én el is engedem
De nem nekem kell és nem bírom értelmes dologra rábeszélni...
Azt se akarom, hogy xart vegyen... de hát ez benne van mindig a pakliban.
Nehéz
Most 1,6 ért lenne egy 320D , holnap vinnénk átvizsgálásra... de próbálom lebeszélni róla... 270e km van benne.
Nem is akadékoskodott a tulaj az átvizsgálást illetően. Ismerős szervizben néznék meg vizsgapadon stb....
Számítógép .. átméregetnénk...Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
Akkor mit lenne érdemes 1,5 -2 milla között venni.
Sedán legyen lóerő.
Meg legyen szép
-
-
Vangelis
félisten
válasz szőröscica #155435 üzenetére
Szerinted nem tudom
Azért nézek más vonalon is... de nem egyszerű.
320d ben van .. de azok meg hát nah....
Nekem 320i volt e46 osban. Azt imádtam... de el kellett adni....
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Jorus #155427 üzenetére
De egymás mellett voltak a kirakatban
1,5 2milla....
Mindegy benzin vagy diesel... inkább szerdán kellene.
320i vagy 320d-t nézegettünk .... E90-est.
150le körüli volna jó. .....
-
batai15
félisten
Van egyébként valaki aki "rendelésre" hoz be kocsit ha már a mobile.de szóba került?
Pl meg mondom milyen típust keresek stb és az alapján hoz valamit . Halottam már hogy van ilyen, itt a fórumon nincs ilyen megbízható ember? -
nagyúr
válasz szőröscica #155430 üzenetére
Ízlés kérdése - 2 misiért mobile.de-n leginkább gázosított, lerúgott f*sok vannak, vagy 20 évesek. A jobb állapotban levőkért ott is 9-10k EUR-t kérnek 540i-ből.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #155430 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz grizlisandor #155428 üzenetére
DPF regent írja műszerfalon, sokakat már az is zavar. Mondjuk leginkább azokat, akik csak rövid távon járnak
-
grizlisandor
veterán
válasz Kickass #155412 üzenetére
Köszi, az lenne az út, csak mondom hátha van valami előtte, ami kizáró ok lehet.
Feltettem máshol is kérdést, és csak 6 ember ostromolt meg, hogy vegyem meg az ő autóját, de a kérdésre választ nem kaptam.
Sport mód nélkül is bika az autó, tartozik egy szép történet az autóhoz. Eszembe jutott, hát van nekem BZafirás ismerősöm, mesélt dolgokat, hogy úgy kezdődik a történet, kiüttetni valami szelepet meg a részecskeszűrőt meg stb.
Kösz, de kösz nem, inkább belenyúlok a zsebembe Touranért...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Vangelis #155424 üzenetére
Mik a kritériumok? Legyen dízel? Kombi? Az Outback és a Laguna elég messze esik egymástól.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
vzsryl
nagyúr
válasz tboy93 #155421 üzenetére
Az ilyen izzó kiégéses problémát úgy lehet megoldani, hogy keresni kell egy autóvillamossági szakit, aki megoldja évekre a dolgot. Itt felénk van ilyen ember, de általában Pugokat kell javítania ezzel a problémával.
Sokkal olcsóbb és kevésbé idegőrlőbb, mint folyamatosan cserélgetni az izzót.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz Vangelis #155414 üzenetére
Szerintem dízel boxert ne.
-
Vangelis
félisten
Üdv Skacok eza z autó mennyire megbízható?
Érdemes foglalkozni vele?
Öcsém szeretné venni... élőben külsőre tényleg hibátlannak tűnik...
-
penge111
addikt
Ford Fiesta mellett új autótípus került előtérbe. Mit gondoltok Opel Corsa D 1.4 benzines 2006-2008 közötti évjárat, mik a betegségei, hibái, érdemes errefelé is nézelődni, vagy a hasonló évjáratú, tulajdonságú Fiestánál maradjak? Válaszokat köszönöm előre is!
Ezt egy itteni kolléga linkelte nekem, nagyon megtetszett ezáltal a típus
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Kickass
őstag
válasz grizlisandor #155409 üzenetére
Vidd el akár egy márkafüggetlen szervizbe felméretni, ahol gyári szoftverrel ki tudják olvasni illetve a mechanikai részeket (futómű, kormánymű, karosszéria) ellenőrizhetik.
Nézz ki egy szimpatikus helyet a környéken, hivd fel, egyeztessetek mire is lenne szükséged.
Ha komolyan érdekel akkor ne sajnáld erre a pénztJa és a mendemondákra ne adj, amelyik cseréről, szervizről nincs számla és nem látható helyen történt (itt kuplung) azt vedd úgy, hogy meg se történt.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz batai15 #155410 üzenetére
VAG topik összefoglalót nézd meg, 1.9 PDTDI is jól sikerült. Szvsz azért is tartja az árát, mert nem rohad, és drága baja nincs. Első sárvédő hátsó felén a dobbetét alatt tud felgyűlni a piszok és rozsda megindulni, szintén elöl az ív teteje egy szivacs miatt (ha nem veszik ki), illetve csomagtérajtó kilincs-rendszámvilágítás körül, de amúgy galvanizált. Ha nem rohad, és évente tisztítod a dobbetét alatt, meg kiszeded a szivacsot, nem is nagyon fog hirtelen megindulni semmi, max pár pötty (ahol kavics éri pl).
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Látom ajánlottak a 4es golfok. Nem rohadnak? Szvsz öregek mar 1m körül van olyan amiért pénzt adnék ki és diesel. Viszont 1.2 körül 1.6 hdi 207 pug ok vannak amik már némileg újabbak modernebbek.
Kell félni a pdtől? -
grizlisandor
veterán
A múltkor megtárgyaltuk, hogy B Zafirához ajánlott az 1.9 CDTI motor.
Ma megnézek egyZafira B 1.9CDTI Sport(katt) az általános dolgokon kívül mire figyeljek oda az autónál, valamilyen betegségéről tudunk? -
-
alázógyík
addikt
válasz szőröscica #155397 üzenetére
De abból is valami Brabus féle legalább.
-
Vesztor87
senior tag
válasz FrankMonzano #155399 üzenetére
AlmeraN16, olcsó, megbízható, váltóra figyelj oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Micro Four Thirds
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest