- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
desigo
senior tag
válasz
FincsAndris
üzenetére
Mennyi ideig volt használaton kívül a fiókban?
-
orso0355
őstag
válasz
FincsAndris
üzenetére
És nem gondoltál arra soha, hogy ez nem normális?

-
válasz
FincsAndris
üzenetére

nagyon utaltam ezt a telefont, akksija kb 1.5 ev utan lemerult 2-3 ora alatt ha hasznaltam ha nem.
Akkor asszem meg is van a válasz, az akksid valószínűleg cellazárlatos lehetett. Az enyém 4 év után 7 óra SOT-t tudott.
-
FincsAndris
újonc
Kiveszem par napja fiokbol mert valami emelyito edes szag jon belole, 52s megpuffadva es folyik aljan feher g.... Gyorsan feldugom gepre hogy lementsem adatokat, meg a kepernyovedo foliat is ledobta magarol ugy megpuffadt kozben.
Kikapcsolva, szaraz helyen volt tarolva nem csontra merulve. Ugyanigy egy 10 eves S7 mellette aminek vilagon semmi baja.En nagyon utaltam ezt a telefont, akksija kb 1.5 ev utan lemerult 2-3 ora alatt ha hasznaltam ha nem. Orulok hogy vegre kidobhatom.
-
Elemental
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nekem 120 bruttó volt egy kis kedvezménnyel a 256-os a telekomnál
Így 1 nap után tökéletes
Spiegen ultra hybrid tokot vettem rá.
Amúgy tényleg furcsa, egyelőre két telefont viszek magammal, mert a cib appot nem egyszerű feltenni az új telóra, és már rossz a régi telót a kezembe venni
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Elemental
üzenetére
Jobb mindenben?
Én várom az A57-et, elvileg napokban megjelenik...Nem lenne ilyen közel, nekem is A56 lenne a fő kinézett.
Másik kinézett Yettelnél kártyásan a Pixel 10a.(196E. ft. Az A57 is ekörül várható)
Igazából teljesen jó a mai napig az A52S. Már lecseréltem tavaly, de nem bírtam az utódot, azt menesztettem.
Voltam a Yettelnél adategyeztetésen, említettem, hogy bekapcsolt spamszűrővel a kis Samsung kiszűrte a Yettel központi, marketinges számait, nem csörög ki.
Mondta az eladó, rájöttek, bosszankodtak, számokat kell változtatniuk.
Én örülök neki hogy kiszűri. Hetente hívogattak, vegyek készüléket hűségre. Megnéztem, az én előfizetéseimhez az A56 111e. ft lenne. Ezért alá nem írok hűséget, inkább adok érte +40-et, aztán akkor váltok bármit az előfizetésen, mikor akarok.
-
Elemental
addikt
Én kiszálltam a klubból, A56 az utód.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Donornak megfelel bármelyik A52 tesó is, mert a display mindben ua, és így nagyobb a merítés is. Másfelől, az alap A52 (4G) értékben is alatta van. Pár hónapja még láttam hirdetni több db -ot beégett kijelzővel & akkuhibával 5-7e között (talán pofakönyvön?... passz) .
Persze, ha megakarod tartani, akkor beégett kijelző nem lesz jó, és mindjárt drágább lesz az adatmentés donorral is, új kijelzővel is.
-
DrGonzo22
őstag
Köszi a tippeket, kipróbálom, amint beszerzem a kábeleket, legrosszabb esetben pedig képernyőt cserélek.
-
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Nem baj, a pin kód jó! Ha feloldottad, már hozzá tudsz férni az adatokhoz. Már csak ki kell találni, hogy hogy.

Véletlenül korábban nem párosítottál hozzá billentyűzetet vagy egeret Bluetooth-on?
Ha feloldás után gépre dugod, hozzá tudsz férni? Esetleg ha előzőleg engedélyezted az usb hibakeresést és az adb kapcsolatot, az most nagy segítség lenne. -
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Az ujjlenyomat és arcfelismerés mellett mi van beállítva, pin kód vagy minta feloldás?
Ha pin kód, akkor próbálj meg OTG kábel segítségével rádugni usb billentyűzetet.
Nem volt bekapcsolva rajta a Windows kapcsolat? Persze ahhoz is fel kell oldani a telefont, de utána könnyebb lenne kezelni. -
DrGonzo22
őstag
Sziasztok!
Sajnos a hétvégén olyan szerencsétlenül ejtettem el a telefonom, hogy betört és részben elvált a képernyő. Kép nincs, ujjlenyomatot nem tud beolvasni, és nekem úgy tűnik, hogy az arcfelismerés sem megy, de "amúgy jó", rezeg a beérkező üzenetekre, stb. A rajta lévő adatokat (főleg a fotókat) szeretném lementeni, de ehhez fel kellene oldanom a belépést. Ezután törölnék is mindent és alkatrészként megpróbálnám eladni. Ha kábelen notebookhoz (win10) csatlakoztatom, akkor is berezeg, de mivel nem tudok belépni, ezért nem jelennek meg a mappák. Próbáltam a Samsung accountomba notebookról bejelentkezve feloldani a belépést, de nem találok sehol ilyen menüpontot. SamsungFind is látja a telefont, látszik a töltöttségi szint is, csörög is, stb. de itt se látok feloldás lehetőséget. Adatok törlése opció valószínűleg működne, de azzal 2 év fotóját veszíteném el

Bármilyen tippet tudtok adni, hogy mit lehet ilyenkor csinálni?
Köszönöm, előre is
-
Csigusz 1
aktív tag
Új Google Play-rendszerfissítés jött ki, Február 1-i dátummal.
-
Hogy mi a követelmény, az mellékes.
De ha ismertté válik egy olyan biztonsági rés, mint a Heartbleed volt OpenSSL kapcsán, vagy a biztonsági tanúsítványok kiszivárgása volt pár éve, esetleg a wifi protokoll sérülékenysége, ezeket nem lehet egy böngésző vagy app frissítéssel javítani, és lehet belőle probléma. -
bul07
nagyúr
Bankok korlátozzák hogy az apjuk milyen rendszeren futhat, és ha banknak még nem kockázatos akkor miért ne.
Erste most itt jár
Az alkalmazás helyes működése érdekében a minimum rendszer verzió Android 9 vagy iOS 16.0.
Amúgy nem a rendszer öregségétől lesz kockázatos a használata hanem a felhasználótól. Mert egy zsír új telefonon is ellophatják az dolgokat ha olyan a felhasználó. -
anfer
csendes tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Én most a Pixel 9a-n gondolkodom. Fotózásra is nagyon jó állítólag.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A52s tűnik jobbnak (Instakompatibilis, túlszaturált képekkel), de a valóságot valószínűleg az A56 adja vissza jobban. Preferencia kérdése.
-
Zoli bácsi
őstag
A52S és A56 kamera összehasonlítás: [link]
-
Zoli bácsi
őstag
Na...megint ott tartok mint fél-egy éve. Utódot keresek az A52S 5G-nek.
Ha valakit érdekel, hogyan lett újra elsődleges, de csereérett telefon: [link] -
kotigabi
csendes tag
Idén már biztonsági frissítést sem fog kapni?
-
mrbego
aktív tag
Akit érdekel, végre megint frissült a Play rendszer, januári lett.
-
gerner1
nagyúr
válasz
miska17
üzenetére
Jól. Azonos gyári cikkszámon futnak: GH82-24205A
-
Att1la.
őstag
válasz
PitLee
üzenetére
Én nem látóm púposnak a 3.5 éves A52s akkuját, benéztem a hátlap alá mert olyan jól tart a ragasztó, hogy jobb oldalt teljesen elengedett amikor kivettem a tokból.
Mondjuk az 5 éves Poco M3-nak sem tűnik púposnak, mondjuk annak úgy rá van téve a hátlapja, hogy azt te nem szeded le. 2022 óta csak készenléti állapotban van 100%-ról 20%-ra és vissza 100%-ra. Deadboot-os szóval kikapcsolni/újraindítani nem szabad mert akkor nem kapcsol be szinte soha többé.
-
PitLee
őstag
válasz
Att1la.
üzenetére
Hogy hol olvastam már nem emlékszem, de lényeg.
A lítium ion aksinak van több tulajdonsága , de ami most a minket érint az az, hogy kristályosodásra hajlamos a belső szerkezete, mégpedig ha sokáig lemerült vagy csutkára feltöltött állapotba van hagyva, ez maradandó károsodás.Van egy semleges állapota ez a 50-60%-os feltöltöttség, ezért van szinte minden új eszköz ezen az állapoton tárolva, mert ha nincs fogyasztó rajta és az önkisülése is minimális akkor évekig kibírja ilyen 50-60%-on egy raktárban.
Volt egy régi strapa telóm bekapcsolt állapotban 2hónapos készenléti ideje volt, kis fogyasztás, nagy aksi, kb a 5.-6. évtől már látványosan kezdett púposodni az aksija, mert sokáig volt a két végállapotban.
Magyarán felhasználástól függ ki, hogy és meddig töltse, lehet 10-100% közt is használni ha két végállapotban nem napok- hetek telnek el. -
válasz
gerner1
üzenetére
Azért annak az elvárása, hogy 20-80 közt használjon az ember egy aránylag kis akkumulátort, nem annyira életszerű. Ha nem használnám ki az akku kapacitását, talán hajlandó lennék erre, de már az is sokat segít, ha a két véglet közelében aránylag kevés ideig marad a töltés, vagyis ha 20% alá kerül, ne maradjon lemerülve, hanem dugjuk töltőre, illetve ne hagyjuk éjszakára 100%-on a töltőn lógni reggelig.
Az a stratégia (bixby rutin), amit pár éve kitaláltam, hogy éjszakára 80%-ra korlátozom a töltést (nyugodtan lóghat töltőn reggelig) és ébredés előtt fél órával a korlátozást kikapcsolva feltölti magát 100%-ra, úgy tűnik bejött, sőt, az S24 már gyárilag tudja ezt a beállítást, külön rutin nélkül
Most, hogy ezt leírtam, kíváncsi lettem, hogy hogy működik ez a beépített lehetőség, úgyhogy ma kipróbálom. Vajon hogyan találja ki, mikor kelek fel? 🤔 -
gerner1
nagyúr
válasz
Att1la.
üzenetére
" .. akkor honnan jön a használd 40⇔80% között .."
- Inkább 20⇔80 közöttit szoktak javasolni. Plö a Toyota -k akku vezérlői is így optimalizáltak.Nagyon sok korai Prius -ét plö az elmúlt években kezdték cserélni. De azok milliós értékű akkuk.Tesztelni pedig (itt) lehet. Közelítőleg (ez sem pontos) USB -s műszerrel, vagy olyan egyénileg kialakított módszerrel, amelyről biztosan tudod, hogy 2-4 év múlva is minden elemét azonosan be tudod tartani... -mert akkor egy kezdeti eredményhez, bármikor tudsz viszonyítani , ami a sajátod (és nem a máséhoz viszonyított..) .
-
válasz
Att1la.
üzenetére
De ha ez nem valós akkor honnan jön a használd 40⇔80% között mert az jó, ha nem tudod letesztelni?
Az űrtechnikában minden li-ion alapú akkumulátort használó eszközt így használnak, így van beállítva, mert egy űrbe juttatott eszköznél nem opció hogy két év után akksit cseréljenek benne.

Csak a kommersz eszközökben van ennyire kihegyezve az akkuhasználat, ár-érték arány, súly és egyéb szempontok alapján, ahol a korai elhasználódás nem hátrány, hanem előny.
-
Att1la.
őstag
válasz
gerner1
üzenetére
Gondoltam megnézem mennyire tettem tönkre a 20⇔100% töltéssel, este töltőn hagyom, meg nyáron a 40 fokban(árnyékban) használom több órát(melegtől a ragasztó is elengedett). De ha ez nem valós akkor honnan jön a használd 40⇔80% között mert az jó, ha nem tudod letesztelni?
-
válasz
gerner1
üzenetére
Most már ki.
Viszont amikor a saját fájlokban kerestem volna a log-ot, valami rendszer alkalmazás leállt és elsötétült minden. Ha hosszan nyomom a power gombot, akkor bejönnek a kikapcsolási ikonok, de se a kikapcsolásra, sem az újraindításra nem történik semmi.Hogy lehetne rávenni, hogy újra működjön?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Az Autoblokkolót kikapcsoltad ? Gyári, Samu tárcsázóban próbáltad ?
-
gerner1
nagyúr
"... akkor új korában jócskán többet tudhatott a névleges értéknél."
- Ez lehet, egyfajta magyarázat a Te esetedre.Mivel korábban sem lehetett tudni, hogy hol írhatja egyeltalán pontosan a t.töltési ciklusok számát, így mi, azt igyekszünk feljegyezni (2021.szept. elejei vásárlás). Ez, ennél a telónál 29 t.töltés/hónap volt.
44 hónaposan volt az akkucsere. Ekkor, az újkorában mért (saját módszer és USB-s műszeresen 4% -ról, 5V -on: 2605mAh jelzett ) eredményhez képest, csak ~52-55% -át tudta már csak ( műszerrel, ekkor 3% -ról, 5V -on: 1408,1mAh -t mutatott) . Szóval, a mi esetünkben kis eltéréssel (az átalakító hatásfoka, stb) , de ~egybevág .Akkucsere után pedig, ezen is ~visszaállt az újkori állapotban mért üzemidő (8% -ról, 5V -on 2496.5mAh) .
-
válasz
gerner1
üzenetére
~700 töltési ciklusnál pedig, néhány igen kevés példányt kivéve... - a többségük már csak ~80% -át tudja az eredeti kapacitásának .
Ez alapján az enyémnek 1121 töltési ciklus után jócskán 70% alatt kéne lennie. Október közepe környékén (akkor csináltam utoljára screenshotot az üzemidőről), 3,5 év használat után még 8 óra SOT-ot tudott produkálni, miközben van akinek új korában sem jön ki ennyi. Tudom ez nem egzakt mérés, már beszélgettünk róla és nekem sem mindig hoz ennyit, emiatt csak a
rekordokat
jegyzem fel
és ez nálam nagyon jól mutatja az akku degradációját. Új korában 12 óra körüli SOT-t is tudott, de az átlag 10,5 óra körüli volt, tehát valószínű ha most 83% akkor új korában jócskán többet tudhatott a névleges értéknél. -
válasz
razorka777
üzenetére
Akkor kb. az enyémmel egy idős, valamivel kevesebbet lett töltve. Ezek szerint a ciklus számlálót nem állítja vissza az akkucsere, és nem is ebből számolja ki az akku állapotát, hanem - a linkelt bejegyzést elolvasva - a BMS tippeli meg az állapotot a felvett töltés alapján, vagyis - szerintem - az az érték valós lehet.
Ebből kiindulva, az eredeti kérdésben szereplő telefon nem kizárt, hogy tényleg 100%-os 300 töltési ciklus után, és ez úgy lehetséges szerintem, hogy az akku gyári kapacitása magasabb volt, mint a névleges érték (a bejegyzésben említett
silicon lottery
nyertese
) és még mindig nem esett a névleges érték alá. -
gerner1
nagyúr
válasz
Att1la.
üzenetére
Szerintem ne foglalkozz vele. Nálam (eddig) még egyik Samu -n sem találkozott a valósággal, az így kinyert adatok. Így, én nem látom, hogy sok esélye van, hogy ezekből a valóság, legalább ~közelítőleg leszűrhető lenne.
Az akkuk gyártói által megadott adatok inkább irányadóak. Erre érdemesebb rákeresni, és arra, hogy az átlag felhasználónak hány(?) töltési ciklusonként kell elkönyvelnie 1% degradációt .
~700 töltési ciklusnál pedig, néhány igen kevés példányt kivéve... - a többségük már csak ~80% -át tudja az eredeti kapacitásának .
Átlag felhasználói szokásokkal pedig, ennyi összejön már ~2év alatt. [Tehát, nem azokról van szó, akik 20⇔80% közt használták végig, és extra hőterhelésnek (hideg & meleg is!) sem tették ki soha..]Amúgy, plö akku tesztelő műszeren, az SoH (State of Helth) érték fontosabb, & iránymutató. A belső ellenállás érteke mellett .
Más topikokban is látni, hasonlóan nonszensz adatokat (ha & amennyiben úgy értelmezzük, ahogy azon a LINK -en is kontextusba helyezik...) .
-
válasz
razorka777
üzenetére
Nekem kissé hihetetlen, hogy egy év alatt 993x töltötted volna a telefonod.

Hány éves a készülék? -
válasz
Att1la.
üzenetére
A 100% egészen biztosan nem tükrözi a valóságot, de a 309 töltési ciklus lehet valós. Abból lehet következtetni, bár nem tudom hogyan.
Ha igaz, hogy a Samsung akkumulátorai 2000 töltési ciklust bírnak (én nehezen hiszem, de tételezzük fel) akkor ez olyan 85%-os állapotnak felel meg. -
Att1la.
őstag
Ezt [link] próbálta már más is? Menyire valós az akku adat?
3.5 éves a telefon és még mindig 100%-os az akksi?
Annak ellenére hogy mindig 20%->100%-ra töltöm?
-
Qtyii
aktív tag
Melyik a legfrissebb android verzió erre a telóra?
-
-
bul07
nagyúr
válasz
mrbego
üzenetére
Legutóbb mikkor néztem nem volt beszámítós kedvezmény, de ránézek hogy mit tudok kihozni

Ne lenne olyan bunfurdi a kamerakitüremkedése már lehet repülnék is rá
Tényleg félelmetes mennyire kiáll a kamera sziget
Decemberbe üzemeltem be egyet így jól megfogdostamMeg azért sajnálom a A52S
Bár most januárba megtörtem a szokásomat és frissítettem
Én balga azt hittem úgy lesz mint legutóbb, hogy több lépésbe lehet frissíteni, az volt a tervem hogy az első 6.1-ig engedem, de nem egy frissítést tett fel
Azóta fagyásaim vannak, volt hogy a kijelzőt nem tudtam volna életre kelteni, sokkal darabosabb a telefon, pl belépek az sms elkezdek gépelni pár betű után megfagy és rá pár pillanatra egyszerre beviszi amit írtam. -
mrbego
aktív tag
Mostanában én is gondolkodok rajta, mert félek ettől az elszabadult memóriaáraktól, hogy majd kihathat a z A57 árára, és tízezrekkel drágább lehet, de hátha nem lesz igazam.
Ezért nézegetem az A56-ot, amit egyébként a samsung webáruházban megkaphatsz régi készülék beszámítással és kuponnal ~90e Ft vagy ~101e Ft-ért (128GB, 256GB).
Vagy mindenféle akció és kupon nélkül láttam a Firstphone-nál 110e-ért (128GB). -
Lassan megalapíthatjuk a "Mi a faxt vegyek az A52S után" klubot.
Én is ebben a cipőben evezek. -
gerner1
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Na én kezdek bajban lenni
Úgy terveztem hogy majd a A57 lesz autódDe elég rosszul néz ki eddig infók alapján a A57
[link]
Nem Samsung kijelző
A56-hoz képest kisebb kijelző
És ki tudja mennyi lesz az áraA56 elhozható olyan 125e Ft körül
-
gerner1
nagyúr
válasz
judas13
üzenetére
Lehet. Bár, tavaly májusban egészen más volt még az €/HUF árfolyama. Szóval, ha a kolléga nem hív fel, hogy éppen rabatt van (ahol nézelődik), akkor valszeg más összegért vettem volna én is.
Így, inkább mázli . Ami viszont mindenképpen fontos volt, hogy ne legyen régóta polcon őrizgetett .
-
judas13
veterán
Így is ez volt az eddigi leghosszabb ideig használt telefonom, evör, 2 hónap híján 4 évig nyúztam.

Dettó!
Idén csak lesz csere-gondolom. De nem tudnám megmondani még mire...talán ez a Cliks-Unihertz féle fizikai nyomógombos vonal ami felemrül, méret meg ilyenem még sosem volt opcíóként....passz. Aztán tuti valami századik variáció lesz
-
válasz
bence1024
üzenetére
Nekem egyszerű volt, mert mindenképp kisebb méretű (~ egykezes) készüléket akartam, és mivel az almás nokiát nem szeretem, maradt valamelyik S szériás Samsung. Imádtam az A52s-t, és ha nem hagyják abba a támogatást, addig hajtottam volna amíg bírja az akksi, de a méretét nem tudtam megszokni. Így is ez volt az eddigi leghosszabb ideig használt telefonom, evör, 2 hónap híján 4 évig nyúztam.

Amúgy poén, hogy az A52s után aggódtam, hogy az S széria nem bírja majd úgy üzemidővel, ugye erősebb SoC, meg az akksi is kisebb, de eddig úgy tűnik bevált.

Mondjuk ezt nemigen tudom vele überelni, de ezt az A52s-el is igen ritkán sikerült és akkor se mindig.
-
Breki
veterán
Sziasztok.
eddig mindig büszke voltam, rá, hogy bár itt sokan panaszkodtak aku romlásra nekem milyen jó az aksim.
Na most sajnos hirtelen én is észrevettem, hogy jelentősen rosszabbodott már, a korábbiakkal ellentétben naponta kell töltenem.
Viszont a készülék egyébként hibátlan, elgondolkoztam egy alkucserén
Ha jól látom ez szervizekben, kb. 20.000
Mi a tapasztalat érdemes eredeti márkás aksira cseréltetni, vagy úgymond a nem hivatalos, de jónak mondott aksira is érdemes cseréltetni?
Esetleg ha be tudod szerezni külföldről saját magam jobb árban aksit akkor a cserét így is vállalni szokták? -
Nundee K.
tag
válasz
mrbego
üzenetére
Szia!
A telefon alkalmazások menüjébe lépve -a szűrő lenyomását követően - töltsd be a rendszer alkalmazásait is. Ezután a nagyító ikont használva keresd meg a 3 Bluetooth app-ot, mindegyikben az akku használatánál az optimalizálást kapcsold ki és állítsd át "nem korlátozott-ra" (a legfelső opció 🙂).
Ha minddel végeztél, akkor a telót inditsd újra és próba.
Nekem bevált a módszer, mind autós kihangosítóval, mind headset-tel megy a hívásfogadás és a hívás kezdeményezés is.
Jelezd majd kérlek, hogy mire jutottál!
Sok sikert! -
tibor23
senior tag
Segítség kellene mitől nem működik nálam Samsung A52s-en a Cellmapper app? Semmilyen cellát nem lát, engedélyeket megadtam a háttérben való futást kivéve. Cellinfo lite ok.
-
anfer
csendes tag
One UI 8 lehetőség:
-
holderes
tag
Megjött a "havi up"..
-
mrbego
aktív tag
Végre jött Google Play frissítés, bár csak novemberire frissült. Pedig utána egy kisebb frissítést is jelzett.
Hátha megoldaná a Bt kihangosító problémámat. -
atty_hor
tag
Sziasztok!
Használja valaki egyedi rommal a telefont?
Egyszerű volt rá feltenni?
Mik a tapasztalatai vele? -
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
-
judas13
veterán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Szerintem is jók lettek a képek.
-
Zoli bácsi
őstag
Nagy piros pont a kis A52S-nek.
Elmentünk tegnap Mariacell-be, osztrák Alpokba. Kis buszos út volt, igazából idős édesanyámat kísértük zarándokútra.
Nem vittünk fényképezőt, sőt a fotózás miatt vásárolt Xiaomi14T is itthon maradt, a Samuban volt az előfizus kártya azt kaptam fel a mobilnet miatt.
Megnéztük a templomot, volt egy kis szabadidő, felmentünk libegővel a közeli hegyre. Naplementekor. Kevés volt a fény, már ment le a havas hegyek mögött a nap. Uh, vagy 100 fotót lőttem a telefonnal, a hegyen, meg a ködös, kivilágított városban este.
Sejtitek, várakozáson felül teljesített.
Semmit nem utómunkáztam. Örülök hogy nem a "fotós telefon" volt nálam.
Ha nem gond, belefér, két kép, semmi utómunka, ahogy a gépből kijött.
A templom már sötétben, és ködben volt. A hegyes kép is ellenfényben. Családi képek tökéletesek lettek, hátunk mögött a naplementével....
Eddigi legjobb telefonom.
Jah, és kibírta a napi fotózást, egész napi nyomkodást, buzerálást.
Nem kellett tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Automata kávégépek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- iPhone 12 PRO 128 GB Kártyafüggetlen
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Firmware letöltése