Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MC HOBO
üzenetére
Ne már!

Én is pont a Hungaroringen néztem, hogy vért h*gyozva tudtam 4 mp-vel rosszabb időt kisajtolni magamból, mint a patch előtt...Nekem az lenne a szerény javaslatom, hogy rendezzünk néhány próbafutamot mindenféle tét nélkül. Legyenek assist on és assist off próbafutamok. Mindenki azon venne részt, amelyiken szeretne és eldönthetné, hogy mi fekszik neki jobban. Engem speciel mindkét megoldás érdekel, mert pl. én csak automata váltót szeretnék használni, de lehet, hogy így az assisst on szerveren hátrányom lenne, úgyhogy vagy megtanulok TC-vel, vagy manual váltóval vezetni

Új hozzászólás Aktív témák

- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Starfield
- Renault, Dacia topik
- Látásjavító szemműtét
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Last Epoch
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest