Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• forise

tag

Sziasztok

Kipróbáltam én is az 1.2 javítást (azért kipróbáltam, mert nem rég raktam újra a játékot és az 1.1 javítást) ennyi elég is volt az újból. :W Neki kezdtem egy új karriernek a Force Indiával, egyenlőre a régi beállításokkal, hát megértem az első 5-15-ben lenni. Néha olyan helyeken eldobta a seggét, ahol addig nem csinálta, így rohadtul idegesítő és kiszámíthatatlan volt az autó. Gondoltam akkor újra a Williams-szel kezdem, valahogy stabilabb ez az autó, az első futamon el is jutottam a Q1-be, igaz most már 5. helyért is rendesen meg kell dolgozni :O (legenda szint, automata váltóval a többi ki :D ), mert amíg az 1.1-ben mindenki gyorsult a Q1-re, addig itt csak én lassultam vagy hoztam az eddigi legjobb időmet. Ez még nem is lenne baj, hiszen újoncként Williams-szel ez jó eredmény, de az már nem tudtam lenyelni, hogy a gumikkal nem lehet spórolni. Viccesek ezek a CM-es fiúk, hallgattak a játékosokra, gondolom azért javították így a játékot, mert sok panasz volt, hogy verseny alatt a kiállásnál használt gumit raknak fel, holott van vadi új is. Na kérem szépen, az 1.2-ben panasznak helye nincs :C a játék az időmérőn az összeset elhasználtatja. Hiába rakod vissza a 90-80%-sat, kigurulsz vígan, azt hiszed használt van fent és amikor visszamész, hogy rakj fel újat, akkor esel pofára, hogy a szerelők minden egyes kiállásnál az új gumikat pakolták fel. :W Itt döntöttem, hogy újra teszem a játékot és folytatom ahol az 1.1-ben abba hagytam. :D
    ( Esetleg akinek nem fontos a gumifogyás, de a régi beállításokkal akar csapatni az megpróbálhatja, hogy az 1.1-es javítást rátelepíti az 1.2-re. Offline-ba működik, az AI köridők 1.2, a setup áttételek 1.2, de a tapadás érezhetően a régi 1-11 -es beállításoké érződik, és valamivel többet lehet kihozni így az autóból, de sajnos a gumik így is elfogynak a versenyre. :(((

Új hozzászólás Aktív témák