Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
forise
tag
Eddig sem volt etalon számomra a "nagymenők" beállításai, de nem volt rossz kiindulási alapnak (köszönet érte azoknak akiknek volt energiája rááldozni az idejéből)
. Minden egyes pályán állítok a saját szám íze szerint, főleg az áttételeken mivel nem manuális váltót használok. Mint már régebben írtam számomra eddig is elég volt, hogy a játékban tudtam annyit menni vagy jobbat is, mint a valóságban a nagymenők. Igaz ettől nem érzem, és nem lettem nagyobb senki szemében sem, nincs is rá szükségem, hogy a seggem nyalják ezért. Még egyszer nem azzal van bajom, hogy nem jó 11-11, és esetleg most jobb helyette a 6-6, meg nem leszek első a versenyeken,hanem hogy a gumikat nem lehet megspórolni akár az edzésen, akár az időmérőn, így nincs nagy értelme számomra az 1.2 javítással játszani, majd ha ezt is javítják.
Mivel csak ez a topic van ennek a játéknak, gondoltam leírom azoknak aki esetleg nem csak online tolják a játékot, hogy bizony a javításban ilyen hiba is csúszott.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- BestBuy topik
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 48 " LG OLED AI B5 4K Smart TV garanciával
- MT Micron 16GB DDR5 5600 1Rx8 PC5-5600B-SA0-1110-XT laptop SODIMM RAM
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Minden egyes pályán állítok a saját szám íze szerint, főleg az áttételeken mivel nem manuális váltót használok. Mint már régebben írtam számomra eddig is elég volt, hogy a játékban tudtam annyit menni vagy jobbat is, mint a valóságban a nagymenők. Igaz ettől nem érzem, és nem lettem nagyobb senki szemében sem, nincs is rá szükségem, hogy a seggem nyalják ezért. Még egyszer nem azzal van bajom, hogy nem jó 11-11, és esetleg most jobb helyette a 6-6, meg nem leszek első a versenyeken,hanem hogy a gumikat nem lehet megspórolni akár az edzésen, akár az időmérőn, így nincs nagy értelme számomra az 1.2 javítással játszani, majd ha ezt is javítják.
Mivel csak ez a topic van ennek a játéknak, gondoltam leírom azoknak aki esetleg nem csak online tolják a játékot, hogy bizony a javításban ilyen hiba is csúszott.