Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
forise
tag
Eddig sem volt etalon számomra a "nagymenők" beállításai, de nem volt rossz kiindulási alapnak (köszönet érte azoknak akiknek volt energiája rááldozni az idejéből)
. Minden egyes pályán állítok a saját szám íze szerint, főleg az áttételeken mivel nem manuális váltót használok. Mint már régebben írtam számomra eddig is elég volt, hogy a játékban tudtam annyit menni vagy jobbat is, mint a valóságban a nagymenők. Igaz ettől nem érzem, és nem lettem nagyobb senki szemében sem, nincs is rá szükségem, hogy a seggem nyalják ezért. Még egyszer nem azzal van bajom, hogy nem jó 11-11, és esetleg most jobb helyette a 6-6, meg nem leszek első a versenyeken,hanem hogy a gumikat nem lehet megspórolni akár az edzésen, akár az időmérőn, így nincs nagy értelme számomra az 1.2 javítással játszani, majd ha ezt is javítják.
Mivel csak ez a topic van ennek a játéknak, gondoltam leírom azoknak aki esetleg nem csak online tolják a játékot, hogy bizony a javításban ilyen hiba is csúszott.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Minden egyes pályán állítok a saját szám íze szerint, főleg az áttételeken mivel nem manuális váltót használok. Mint már régebben írtam számomra eddig is elég volt, hogy a játékban tudtam annyit menni vagy jobbat is, mint a valóságban a nagymenők. Igaz ettől nem érzem, és nem lettem nagyobb senki szemében sem, nincs is rá szükségem, hogy a seggem nyalják ezért. Még egyszer nem azzal van bajom, hogy nem jó 11-11, és esetleg most jobb helyette a 6-6, meg nem leszek első a versenyeken,hanem hogy a gumikat nem lehet megspórolni akár az edzésen, akár az időmérőn, így nincs nagy értelme számomra az 1.2 javítással játszani, majd ha ezt is javítják.
Mivel csak ez a topic van ennek a játéknak, gondoltam leírom azoknak aki esetleg nem csak online tolják a játékot, hogy bizony a javításban ilyen hiba is csúszott.