Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
MC Hobo!
Tényleg nem ismerlek. Nem
tunk még együtt, de azzal vitatkoznék ki lenne a sereghajtó 2-őnk közül!
se gyakorlatom, se tapasztalatom, a beállításokról + inkább ne is beszéljünk! 
Így látatlanba is le merem fogadni, h mögötted lennék min. 5 mp.-vel körönként!

Nem szabad feladni, főleg úgy, h X tapasztalatod már van! szerintem neked 1/10-ed annyira sme lesz nehéz, mint nekem!
Azért nem keresem a társaságotokat, mert én tényleg nem tudok normálisan végigmenni és nem akarok senkinek sem az idegein zongorázni feleslegesen. Gondolom ti sem azért ültök a gép elé, h csak nézzétek, hogy mennek a többiek, miután beleszálok valaki(k)be!
Hajrá, csak ügyesen!

- Aki viszont ismer engem (vannak itt 1 páran!) az tudja, h nem volt sose favorit autóm és mindig mentünk minden pályán, ha én voltam a szeró (GRID)!

Ebből kifolyólag nálam sose volt mire gyúrni, mert ritkán fordult elő (legtöbb* akkor, ha a szerón lévők kérték), hogy egymás után 2* ugyanazzal a tipussal mentünk volna!

Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tunk még együtt, de azzal vitatkoznék ki lenne a sereghajtó 2-őnk közül!
se gyakorlatom, se tapasztalatom, a beállításokról + inkább ne is beszéljünk!