Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bassza csak
az enyémet is bassza ,utállom az uj patcshot! miért vettem meg a gamet! ilyen f@szságot! mielőtt nem volt meg .olvasgattam róla és amiket írkáltak megtetszett ,nem bírtam várni meg vettem, erre jön ez a patch és beleköp a levesembe,ezt most nem élvezem h futamról futamra elcsuszok féktávokon,de ez van ezért ki használom!!! ugy h mentem nürin ,ha már ott lehet lenni hát ott vagyok,pünkösdkirályság
van még benne egy kicsi számomra is

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
az enyémet is bassza ,utállom az uj patcshot! miért vettem meg a gamet! ilyen f@szságot! mielőtt nem volt meg .olvasgattam róla és amiket írkáltak megtetszett ,nem bírtam várni meg vettem, erre jön ez a patch és beleköp a levesembe,ezt most nem élvezem h futamról futamra elcsuszok féktávokon,de ez van ezért ki használom!!! ugy h mentem nürin ,ha már ott lehet lenni hát ott vagyok,pünkösdkirályság
van még benne egy kicsi számomra is