- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Annak jó opció lehet aki a régebbi, elavult internet nélküli autó infotainment helyett akarja használni mivel működés közben nincs vele probléma.
Nálam viszont addig tiltva van míg ezt a kapcsolódási anomáliát nem orvosolják, mivel így csak egy idegesítő app ami számomra semmi extrát nem ad szóval maximum alternatíva lehetne ha úgy működne ahogy az ember elvárja. -
-
Pro!Petya
addikt
válasz
nikilauda
üzenetére
Most már volt időm kipróbálni az android auto-t , minden flottul működik vezetékmentesen úgy ahogy kell. Egyetlen problémám vele az hogy hiába állítom le az android auto-t egy idő után random magától bekapcsolja magát út közben... (többször is) hiába állítom be az appot és az autót is. Így le kellett tiltanom.
2026-ban hogy ennyire suta legyen egy alkalmazás csatlakozási szempontból mint az android autó kicsit meglepett.
A funkciói nem rosszak hozzák amit kell, az üzenetek írása sem fontos vezetés közben szóval maradtam a kocsi infotainment rendszerénél ami szebb is.Ha nem brute force indítaná magát random időközönként és meghagyná nekem hogy én magam kapcsolgassak a gyári rendszer és az android auto között akkor minden a legnagyobb rendben lenne de így hogy ezt nem hozza, nem tudok boldogan nyilatkozni róla.
(ne kelljen már vezetés közben extrán arra figyelnem mikor kell ki kapcsolgatni egy alkamazást ami magától elindulgat
) -
crixtm
tag
ez nem a telefon közvetlenül, de a smart hub, annyira tetszik, hogy lecserélem itthon az okoskonnektorokat. Jó persze amúgy is szarok a tplink tapo plugok, mert egy csomószor nem oldja a relét, és rá kell verni kegyetlenül. Csak akkor meg minek okos. Lámpám is van külön. Most a kínai szerveres proszívó is megy és lesz európais
-
B.Ricsike
őstag
Lehet rajta tollat/stylust használni normálisan?
Vagy csak én vagyok erre rágörcsölve?
Más nem használ ilyen eszközt hozzá? -
hroberto
veterán
Mi8 óta az összes Xiaomi flagshipem a Mi11 kivételével megvolt, így három nap használat után azt mondom a 17 úgy összességében az eddig a legjobban összerakott telefon lett.
-
kelly416
veterán
Az ajándék kávéfőző garis? Zudtok róla, hogy van-e bármi gari hozzá? Vagy ajándék lónak... ?!?
-
mhydas99
őstag
válasz
Ivkovács
üzenetére
Mostanaban eleg sokat valtozott a Duolingo az elmult par honapban (elo hangok mind le lettek cserelve AI-ra).
Csak azert mondom, mert en 1 honapja hasznaltam S24-en es mar azon is eszrevettem, hogy erosebb es furcsabb lett a rezges. Motorolan is ki akarja verni a kezembol...
Szoval szerintem a Duo sara.
Persze ettol meg lehet X17 problema is. -
hroberto
veterán
Ezeket az animált háttérképeket hol találom? A telefon belakásakor még találkoztam velük több színben, de most akárhol is keresem, eltűntek.
-
Ivkovács
csendes tag
válasz
mhydas99
üzenetére
S20fe, S23, S26-on sem csinálta.(Samsung) Viszont annyira zavart hogy kicseréltettem a telefont. (3 napon belül)
De legalább az új is pontosan ugyanígy csinálja. Tehát ez valami X17 specifikus zörgés.
Reméle be tudok rá állítani valami rutint amivel ki tudom iktatni..... -
-
zolikaDB
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Persze, ez teljesen így van.
A felhasználók jó része szerint nemcsak hasztalan, hanem inkább zavaró privacy display, az is az Ultrában meg szerintem szemfényvesztés max. -
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szerintem nincs benne semmi furcsa, egyszerűen eljárt felette az idő. Az új S széria sem fejlődött igazán azóta, a Samsung inkább a biztosra megy, és kissé ráült a babérjaira. Ennyi pénzért pedig az ember joggal várna valami látványosabb, érezhető előrelépést. És most itt vagytok .
-
zolikaDB
veterán
válasz
kelly416
üzenetére
Én egy Mi3 után menü-ügyileg nem éreztem sem előre/sem hátralépést, amikor megvettem az S7-est...
Szóval, vannak alap dolgok, a pucér droidot nem szeretem, nem bírom igazából megszokni, de azt gondolom, a oneUI-t simán meg lehet közelíteni, ha android alapon nézzük a dolgokat.
iOS nekem még vad, sajnos funkciószegény szubjektív megítélésem szerint.
Fura, hogy mennyien vagyunk itt az S23 topik után.
-
Ivkovács
csendes tag
Egy videó a zörgésről:
https://photos.app.goo.gl/XN9rFJ1x5riLRbnf7 -
Ivkovács
csendes tag
Tapasztalt más is erőteljes zörgést a kamerából? Itt most nem a hagyományos OIS zörgésre gondolok.
Duolingózok. Ha célt érek el benne akkor valami olyan rezgést produkál hogy az az érzésem hogy elengedte benne valami magát. Elég hangos, zavaró fémes hangja is van.
Ezt a rezgést viszont eddig semmi mással nem sikerült produkálnom, pedig letöltöttem pár vibra tester alkalmazást. A kérdésem az lenne hogy ez másnak is ilyen-e? Esetleg tud-e valaki olyan alkalmazást amiben elő lehetne hozni hasonlóan erős, vagy kombinált rezgést a testeléshez? -
kelly416
veterán
Szintén S23-am volt elötte.
Kicsit butább a képernyő videó, samunál lehetett jegyzetelni rá felvétel közben, itt nem. Ha nem tesztelnék játékot, ezt sem tudnám.
Téma volt itt, ezért tudom csak, nincs rutin, bár megoldható. Én egyébként sem használtam, ennél többet nem tudok. -
kelly416
veterán
Persze. Konkretén ez van fent nálam is, kiváló szerintem.
-
kelly416
veterán
Az a baj a qi töltővel és a mágneskarikával, hogy általában jóval nagyobb a tekercs a sima qi-ban, így "elpazarolja" az energia egy részét a mágneskarikára és melegíti a telót is jobban, mint kéne. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Sima qi töltővel jobb tok nélkül tölteni, de tölt így is, úgy is.Magsafe töltőnél "csak" a pozicionálás a szerepe a mágnesnek, hogy a két chip minél inkább egymáson legyen és az energiaátvitel a lehető leghatékonyabban működjön. Csak ott kisebb a tekercs, benne van a mágneskarikában bőven. Így nem is pazarol a mágnes felé semmit.
-
-
kecz
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Igen, tölti tok nélkül. Sőt a gyári tokkal is.
Amúgy ez az állótöltő.
Xiaomi 50W Wireless Charging Stand Pro -
PyroS
senior tag
Sziasztok!
A mai nap kaptam meg a Telekomos zöld színű Xiaomi 17 készülékemet. Samsung S23-ről váltottam én is ahogy a topicban többen is . Egyenlőre még csak ismerkedek de tetszik. A HyperOS még szoknom kell de jónak tűnik. Egyedül a Nova laucherel küzdök a gestature vezérlés nem működik vele. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne megoldani? A kávéfőzőre én is regisztráltam jön is valamikor.
-
kelly416
veterán
válasz
Jozsi484
üzenetére
Talán mert se mérőszáma se más egzakt válasz nincs erre.
Én észre vettem, hogy hívnak akkor is, amikor le volt némítva és csak rezgett. Észre vettem az S23-at is. De szifonim rég volt, az is csak egy jó hónapig. Azt is észre vettem. Meg a többi telómat is. Szóval ez sem volt egy kinkrét válasz.
Nem Nokia 3330 és nem Ericsson T20 az biztos.Ericsson T20
Ericsson T20s
Sony Ericsson T610i
Sony Ericsson W300i
Samsung Omnia
Samsung Wave
Samsung B2100
Motorola Defy
HTC EVO 3D
Sony Xperia ION
Motorola RAZR i
Sony Xperia Z
LG Optimus G
Asus Padfone 2
Motorola Moto G
Sony Z1 Compact
Sony Z3 Compact
Asus Padfone Infinity 2
Samsung A7 2015
LG G Flex 2
Lenovo Vibe Z2 pro
Sony Xperia Z2
LG G4
Xiaomi Redmi Note 4
Motorola Moto X4
Samsung J3 2016
Samsung A3 2017
Xiaomi Mi A2 lite
Samsung A8 2018
Samsung S9
Xiaomi Mi 9T pro
Poco F2 pro
Samsung S20 FE
Samsung A04s
iPhone 13
Nokia 3330
Mi 9T pro
Samsung S23
Moto RAZR 40 Ultra
Samsung S23
Xiaomi 17 -
Jozsi484
csendes tag
Sziasztok, arra még nem láttam választ hogy milyen a rezgése, lehet e érezni a hívást zsebben. Kollégám iphoneja majdnem lyukat vág az asztalon, a samsung a25 is jobb mint a mostani xiaomi 14t prom. Nem dealbreaker de azért jó lenne ha rendes rezgése lenne.
-
kelly416
veterán
Két kérdés. Egyrészt miért inaktív a görgetés funkció képernyőkép készítésénél? Akármilyen böngésző oldalról próbálok képet csinálni, nyilván olyanról amíg görgethető lenne, nem adja fel az opciót. (Tudom, a csatolt képpont nem erről van, de ugyanilyen szürke mindenhol máshol is.)
A fenti képpel kapcsolatban másik fontos információt is kérnék. Átraktam a waterfall módba és honnantól kezdve nem tudtam vissza lépni gesztus használatával. Ahogy visszatettem alapértelmezettre, egyből működik a gesztusvezérlés. Egyáltalán mi akarna ez lenni, mert nem láttam a semmi különbséget? És miért a rontotta el a gesztus vezérlést?
-
kelly416
veterán
Kávéfőző ját nekünk is, még ha fotós kieg nem is. Na meg TAG.
TAG:
https://17velemeny.xiaomiakcio.hu/
Kávéfőző:
https://17.xiaomiakcio.hu/
Számla, a készülék Imei száma, és néhány személyes adatra van szükség ami alapján, (ha a regisztráció rendben van) ki tudják küldeni az ajándékot.
Ha a tagot is szeretné akkor a véleményről szükséges + egy képernyő képet készíteni, és feltölteni. -
Igyekszem még belekötni ilyen lényegtelen apróságokkal... De nem nagyon megy.
A forma nagyon bejön. Annyira jó a minőségérzet, a lekerekített 4 sarok nagyon praktikus.Végre sík a kijelző, ami sokat segít a fóliáknál:
Az elterjedt és tipikus Nilkin H+ Pro üvegfólia került rá innen. Passzol és jó.A hátlap nem tetszik, de sajnos el kell fogadni, hogy a lencsék miatt most már általánosak a különféle dudorok. Nem lehet minden olyan, mint csupafém és teljesen sík Huawei P9-nél volt. Az a világ elmúlt. A Huawei és a P9 is.... Billegő üvegszendvicsek korát éljük.

-
RVP12
csendes tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Igen, azt értettem mire gondoltál, de ez a klasszikus alul- felül nyílás már x13tól kikerült sajnos.
-
kelly416
veterán
Én most tettem fel matt hydrogel fóliát a gyárira, mert annyira prémiumnak tűnik, hogy eszembe sem jutott levenni. De egy karc nem volt rajta több hét használattal sem.
Egyébként eretnekségnek gondolnám én is ezt, de a gyári tényleg annyira jó minőségű, a hydrogél viszont nem tükröződik egyáltalán. Így most saját elveim ellen a cselekedtem.
-
Ezen a 12x képen látható, hogy mire gondoltam. Itt is van egy vékony sáv fent a beszéd hangszórónak, de a 12X-en (lsd forgatható 3D képet), van teljesértékű széles hangszóró a telefon mindkét oldalán a beszéd hangszórón kívül.
Xiaomi 12X pictures, official photos -
paatrick
őstag
válasz
bluemirage
üzenetére
Hogy érted hogy 1 hangszóró? Szerintem minden telefonon 1 van alul a másik meg a beszédhangszóró felül. Így nyilván torzul mert 90 fokban szól a két hang kétfelé. De ez 2. Olcsó telefonoknál van olyan hogy a beszédhangszóró nincs programozva és az tényleg csak alulról szól monóban.
-
RVP12
csendes tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Sztereó hangszórós: alsó hangszóró+ felső beszéd hangszóró egészíti ki. Nem hangzik olyan jól mint az i16promaxom, de teljesen jó.
-
több, mint 2 hete van meg a xiaomi 17. Xiaomi 12X-ről váltottam.
Semmi, de semmi negatív dolgot nem tudok eddig írni. Csak pozitívat, de egy ilyen fórumban arra kevesebben kiváncsiak.Egy valami feltűnt. Elvileg Stereo mindenféle Dolby mesével... ez is, mint Az 12X-en természetesen 2 hangszóró van. Fent is lent. A Xiaomi 17 telefonon csak 1 hangszóró van. Tehát ha 2 csipogót is raktak ugyanabba a kis lenti nyílásba... akkor is egy vicc.
Tehát az eddigi negatívum az sajnos hallható, hogy a külső hangszórója nem szól olyan szépen, mint a régi Xiaomi 12X-en. Ennek fizikai okai is vannak. 1 hangszóró, a 2 hangszóró helyett. Szerencsére ez nem érdekel engem... már nem az a korosztály vagyok, aki Sokol' rádió minőségben hallgatja a zenét a telefon hangszóróján... De egy fiatalt zavarhat ez a probléma, ha látja, hogy csak 1 hangszóró és ha hallja is. Mondjuk nekik sokszor mindegy a hangminőség...

Tehát ez van, de ez nekem nem szempont.
"stereo speakers (with Dolby Atmos), 24-bit/192kHz Hi-Res & Hi-Res wireless audio"

-
tms+
senior tag
Korábban nekem is voltak a Xiaomi okos cuccaival gondjaim, de az elmúlt néhány évben szerintem sokat fejlődtek a megbízható működést tekintve.
Alapvetően én is Samsungos voltam, de az idei Ultra kicsinálta a szemem használat közben, így váltottam Xiaomira. A sima Xiaomi 17 feltörli a padlót a Galaxy S és S+ modellekkel igazából minden tekintetben. Az elmúlt 1 hét tapasztalatai alapján nem tudom azt mondani, hogy kifejezetten rossz lenne a HyperOS, persze, nem olyan szép, mint a Pixel UI vagy funkciógazdag, mint a One UI.
-
sellas
tag
Néztem ezt a telót is, de végül maradtam a Xiaomi soha többet vonalon. Előző xiaomi telefonom, okoségőm, fülesem, meg még mit tudom mik.. Regényt tudnék írni hogy milyen váratlan, megmagyarázhatatlan hibákat vagy csak hülyeségeket produkáltak a lehető legrosszabb pillanatokban.. Maradtam Samsungnál inkább, azzal sose volt gond, csak működik.
-
hevgab
csendes tag
válasz
mhydas99
üzenetére
De jó, hogy felhoztad ezt SAR értéket. Én régen elsődlegesen ez alapján választottam telefont, legutóbb amit ez alapján vettem, az a Note10+ volt. Értéke 0,187 W/kg!!!!! fejnél.
Utána valami miatt nem is néztem a SAR-t, így vettem következőleg az S22 Ultrát - hittem benne, hogy a Samsung csak kicsi SAR értékű telefont csinál. Most néztem csak meg évek múlva, mit tud: 1,05... nagyon nem mindegy, mennyi az annyi. Az 1 körüli érték egyáltalán nem jó, a jó az a 0,5 alatt lenne. -
crixtm
tag
Használom pár napja a telót. Talán két hete. S24FE-ről váltottam. Hát ez egy rakéta ahhoz képest. Sebességben, üzemidőben, töltésben, kamerában. A méret meg elképesztő. A jó értelemben. Még ismerkedek a hyperOS-sel, de nem fáj. Az ujjlenyomat olvasó az meg parádés.
A hátlapi kopogtatás meg nagyon vicces.
Viszont egyszer szólt, hogy akkor most ő befejezte a vezeték nélküli töltődést, mert túlmelegedett. Kocsiablak, direkt napfény. Elfogadható indok.
Ja meg zörög ha rázom. Az fura.
Illetve a gyári fólia full karcos.
Arra ajnánlhatnátok valami erőset
Overall nagyon bevált. -
kelly416
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Aham. Köszi.
-
mhydas99
őstag
Minden tolto specifikacioja irja, hogy milyen vastag tokokkal mukodnek meg jol. A legtobb 3mm maximum. Aztan a nagyon jok 6 mm-t is tudnak. De vedd figyelembe, hogy toltoallvanynal, ha a kameradudor beleer a tetejebe, akkor el fog allni az allvanytol es ott mar nagy lesz a hezag, akar tok nelkul is.
Magsafe toknal, ha kor alaku a tolto feje, amire racuppan a tok akkor no para, csak 2 dologra kell figyelned:
1. A tokon levo kor alaku magnes tokeletesen ugyanott legyen, mint a telefon hatlapja alatt a tekercs. Ezt YT-on szetszerelo videokban lathatod, hova esik. Vagy X-ray tokoknal.
2. Ne legyen 3 mm-nel vastagabb a tok lehetoleg. -
kecz
aktív tag
Sziasztok!
Egy Nillkin tokot vettem magamnak. És úgy jártam, hogy a Xiaomi 50W-os asztali wireless charger így nem tudja tölteni a telefont. Utólag vettem észre, hogy a gyári átlátszó tokban sem tölti a telót. Egyébként autóba is terveztem beszerezni egy Qi2-es Magsafe tartót/töltőt, de ezek után nem tudom, hogy mennyire bízhatok abban, hogy fog is működni.
Van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata mágneses autós töltők terén? -
Rigormortiis
veterán
válasz
kelly416
üzenetére
*#0011# erre service mode-ba lép, és akkor látni a Tx powert. Ha tartósan 20 dBm fölött van, az eszi az akksit. Otthon nem probléma a vowifi miatt, de utazáskor gyenge jelnél vagy terhelt cellában nagyon meg tudja ugrasztani a fogyasztást, és ez nem jelenik meg az akkustatisztikában.
-
válasz
mhydas99
üzenetére
Miracast volt az, annak vette át a helyét egy idő után a chromecast bizonyos eszközökben. Pl. az LG tévénkben volt miracast, de chromecast nem. Viszont lassan a chromecast is megy a levesbe, a gugli már nem is gyártja a dedikált chromecast eszközeit.
szerk:
közben rákerestem
A miracast általános képernyőtükrözési protokoll. A chromecast a gugli saját médiaküldési megoldása. -
válasz
kelly416
üzenetére
Szintén S23. Több tévé a házban. LG tévére ki tudtam küldeni a telefon képét, a TCL tévére nem. Ok: a Samsung telefon csak miracast képes eszközzel hajlandó kommunikálni. Érdekes módon a Huawei P30-am képét a TCL tévére is ki tudtam küldeni. A kinai márkák probléma mentesen kommunikálnak egymással.
-
válasz
mhydas99
üzenetére
Szerintem nem rosszak ezek:
Key SAR Information for Xiaomi 17:
Head SAR: 0.996 W/kg (10g)
Body SAR: 0.991 W/kg (10g, 5mm distance)
Extremities SAR: 2.595 W/kg
Safety Standards: Complies with Council Recommendation 1999/519/EC, ICNIRP Guidelines, and RED (Directive 2014/53/EU). -
mhydas99
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
Samsungok sosem voltak tererobajnokok, abban mindig a Huawei volt a legjobb. Azt nem tudom, hogy a Honorok is Huawei antennakiosztast es technologiakat hasznalnak-e meg mindig, de az piacvezeto volt. Laptopban meg mindig az.
Mindenesetre biztato, hogy a Xiaomi erosebb jelet vesz. Kerdes mi a SAR-erteke cserebe....Samsungoke eleg alacsony... -
kelly416
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Vályogban lakom, az S23 térereje béka feneke alatt mindig, de se merülésben se hálózat szakadozásban nem vettem észre ezt, csak az indikátoron.
Ennek az indikátora többet mutat, ugyanúgy nincs probléma.
Szóval nem tudom, mennyire kell gatya legyen a térerő a gyorsabb merüléshez, gondolom ezért tesztelni is nehéz. -
mhydas99
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
Az hogy milyen minosegu (nem markafuggo) kabelt melyik telefon szeret az minden markanal van. Te nem fogtal ki ezek szerint problemasat, csak Samsungnal. En mar hallottam ugyanezt a kabelgondot Motorolakkal, Xiaomival is
Szoval...
Ettol fuggetlenul ha neked minden mas jol mukodott, csak a Samu nem, akkor ne hasznald. Nem is hasznalod. -
kelly416
veterán
válasz
mhydas99
üzenetére
Nem tudom, Samu teló képét kivetíteni még csak-csak, de Samu tv-re nem Samu telót kivetíteni képernyőtükrözéssel... nekem nem jött össze. Azaz de, egyszer amikor megkeresték egymást, egészen a kapcsolat megszüntetéséig. De többször a kapcsolat elfelejtésével és újra kereséssel sem.
BT nyilván bárkivel, ezt nem vitatom. Samu órám nem volt és tabletem sem, nem tudom ott mekkora a koprodukció házon belül vgy kívül.
Szóval ja, igazad van. Csak AndroidAuto és képernyő tükrözés tapasztalatom van, de ott válogatós a Samsung szerintem. -
kelly416
veterán
válasz
mhydas99
üzenetére
Én a Samsungnál háklisabbat nem találtam. Csak gyári Samu kábellel volt hajlandó működni S-Cross-al, Lodgy-val ment a Baseus kábellel is. De mással nem.
Viszont pl. Mi 9t Pro telóm meg a Moto Razr 40Ultra röhögve működött Samsung, Motorola, Baseus, Ugreen kábelekkel is. -
mhydas99
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
Ez spekulacio
A klimaval, okostevevel (android vagy Google TV, LG TV) laptoppal, mas telefonokkal, BT fulesekkel es hangszoroval gordulekenyen mukodik a Samsungom. Mindig is igy volt. Ja, az egyik telefonomon kivul semmi masom sem Samsung
Mondjuk S24, nem is a legolcsobb ezereves, az teny. Bar S21-gyel sem volt gondom soha... -
kelly416
veterán
Szerintem igen, bár a Samunak nagyon saját maga felé hajlik a keze.
Vicces, hogy a Philips tv-re nem tudtam kivetíteni az S23-at, ez egyből megy. A Xiaomi nem tesz olyan kis akadályokat az orrod elé, amit észre sem veszel de átesel rajta, mint ahogy a Samu. Itt minden kütyü hajlandó más márkákkal is együtt működni teljes körűen.
Samu S23-am volt, üzemidő szűken egy nap, de sokszor nap közben töltőre tettem, biztos ami biztos. Ezzel 2 nap és marad az akkuban 20-30%. -
kelly416
veterán
Oh. Lemaradtam róla, hogy van "saját" topikunk.
-
Móci
addikt
Köszönöm a válaszokat, keresek megoldást akkor. Igazából ha ezt megoldom, szabad lesz az út a cserére.
-
smokin
aktív tag
Ugyan ez sajnos igaz a samsung notes-ra is.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
mhydas99
üzenetére
Most néztem meg rá küldtem vagy 5 videót és mindegyikbe beletekertem vagy 5x.
Mindegyiket azonnal lejátszotta (LG C2 65) , nem volt akadás sem várakozás pufferre. Ahová rányomtam az idővonalon azonnal ment a lejátszás. (A tv lan kapja a netet a routerből)
A BT távolságra meg passz , gyorsan annyit tudtam eszközölni hogy benyomtam a Spotify-t és kiküldtem a konyhába az asszonyt a telefonnal, és a buds 5 pro még mindig szólt pedig van közte vagy 3 fal és 19 lépés ~13méter messze lehetett
(viszont a balba már kezdett akadozni a vétel szóval valahol a határán lehettünk)Mióta meg van egyszer nem dobta le a wifit vagy ragadt volna be valaminek a töltése. Így nem is kellet még ki/be kapcsolni emiatt.
-
mhydas99
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Esetleg meg tudnad irni, hogy YT tevere dobasanal mennyire akad a lejatszas? Vagy sokat tolt menet kozben a video? Ha telefonon beletekersz mennyire laggol/tolt be lassan teven (nem bufferelve, frissen inditva a videot)
BT egy tobbhelyiseges lakasban meddig stabil?
Van hogy wifi neha foldbe all es nem tolt be semmi, aztan wifi ki/bekapcs utan jo lesz?Orulnek ha megirnad, koszi elore is!

-
Pro!Petya
addikt
-
Sawyer_
tag
S23ról váltanék. Aki hasonlóan váltott,hogy jön be nekik a rendszer? Stabilitas, AI funkciók pl. tolmács, diktálás jól működnek? Meguntam,hogy a Samsung lemaradt, de a One UI-val ki vagyok békülve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB hibátlan, több mint fél év garancia
- iPhone 16 Pro 512GB gyári független 2026.05.22. Apple jótállás
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 256GB - Silver Shadow - Samsung.hu vásárlás (2026.01) + garancia, Kártyafüggetlen
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

De meg igy is boven hatarerteken belul vannak...)