Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bassza csak
az enyémet is bassza ,utállom az uj patcshot! miért vettem meg a gamet! ilyen f@szságot! mielőtt nem volt meg .olvasgattam róla és amiket írkáltak megtetszett ,nem bírtam várni meg vettem, erre jön ez a patch és beleköp a levesembe,ezt most nem élvezem h futamról futamra elcsuszok féktávokon,de ez van ezért ki használom!!! ugy h mentem nürin ,ha már ott lehet lenni hát ott vagyok,pünkösdkirályság
van még benne egy kicsi számomra is

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.28
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az enyémet is bassza ,utállom az uj patcshot! miért vettem meg a gamet! ilyen f@szságot! mielőtt nem volt meg .olvasgattam róla és amiket írkáltak megtetszett ,nem bírtam várni meg vettem, erre jön ez a patch és beleköp a levesembe,ezt most nem élvezem h futamról futamra elcsuszok féktávokon,de ez van ezért ki használom!!! ugy h mentem nürin ,ha már ott lehet lenni hát ott vagyok,pünkösdkirályság
van még benne egy kicsi számomra is