Hirdetés
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepi79
tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Ott a pont. Annyi PH-s sosincs egyszerre fent, hogy megteljen két szero is és esetleg külön lehetne assist on és off-os is. Aki meg nem kormánnyal megy, vagy kormánnyal sem olyan pro (mint pl. én
) eléggé hátrányban lenne segítségek nélkül. Én vagyok annyira mazo alkat, hogy nem tudok rendesen menni, de akkor is segítségek nélkül megyek. 
De az már valóban gáz, ha segítségekkel jobb időt lehet menni, mint nélküle. Onnantól a bevállalásnak és a küzdésnek semmi értelme. -
hermanyi
addikt
válasz
Sanya595
üzenetére
Szoktam PHs megnyilvánulásokon részt venni és ez a társaság más .
Itt nincs az ,hogy kitol a korlátnak direkt persze itt is előfordul,hogy hibázik féktávon megtol keresztbe forgat de nem direkt csinálja.(Velem is megesik)
Én a Csicskázást oda is írtam ,hogy aki direkt csinálja arra értem .
És hidd el asist offal is vannak nagyon jó és érdekes futamok .
Azt is aláírom mindenki úgy játszik ahogy akar vagy ahogy tud ,és azt is ,hogy vannak a Németek meg még egy két nemzet fiai akik egy bizonyos része élvezi ,hogy tönkreteszi más játékát csakhogy 1-2 hellyel előrébb legyen .
Érdekes mod Karilláékkal meghívásos szerveren tök jókat szoktunk menni és ott minden engedélyezve van
Hogy legyen egy kis ON is Melburne setup
Szerk:
Hobo ne viccelj már Ringen ugyanott vagy ahol én én is buktam mint atom egy két pályán
te vagy a szervező és fő résztvevő a ligában
Új hozzászólás Aktív témák

- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) eléggé hátrányban lenne segítségek nélkül. Én vagyok annyira mazo alkat, hogy nem tudok rendesen menni, de akkor is segítségek nélkül megyek.