Hirdetés
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepi79
tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Ott a pont. Annyi PH-s sosincs egyszerre fent, hogy megteljen két szero is és esetleg külön lehetne assist on és off-os is. Aki meg nem kormánnyal megy, vagy kormánnyal sem olyan pro (mint pl. én
) eléggé hátrányban lenne segítségek nélkül. Én vagyok annyira mazo alkat, hogy nem tudok rendesen menni, de akkor is segítségek nélkül megyek. 
De az már valóban gáz, ha segítségekkel jobb időt lehet menni, mint nélküle. Onnantól a bevállalásnak és a küzdésnek semmi értelme. -
hermanyi
addikt
válasz
Sanya595
üzenetére
Szoktam PHs megnyilvánulásokon részt venni és ez a társaság más .
Itt nincs az ,hogy kitol a korlátnak direkt persze itt is előfordul,hogy hibázik féktávon megtol keresztbe forgat de nem direkt csinálja.(Velem is megesik)
Én a Csicskázást oda is írtam ,hogy aki direkt csinálja arra értem .
És hidd el asist offal is vannak nagyon jó és érdekes futamok .
Azt is aláírom mindenki úgy játszik ahogy akar vagy ahogy tud ,és azt is ,hogy vannak a Németek meg még egy két nemzet fiai akik egy bizonyos része élvezi ,hogy tönkreteszi más játékát csakhogy 1-2 hellyel előrébb legyen .
Érdekes mod Karilláékkal meghívásos szerveren tök jókat szoktunk menni és ott minden engedélyezve van
Hogy legyen egy kis ON is Melburne setup
Szerk:
Hobo ne viccelj már Ringen ugyanott vagy ahol én én is buktam mint atom egy két pályán
te vagy a szervező és fő résztvevő a ligában
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) eléggé hátrányban lenne segítségek nélkül. Én vagyok annyira mazo alkat, hogy nem tudok rendesen menni, de akkor is segítségek nélkül megyek.