Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Sanya595
üzenetére
Én is, bárcsak ne tettem volna...
Elejében 1:18-19-es idők assist-al, 1:20.6-al nem férek be az első tucatba... 8-as kanyarban 6. fokozat RPM limiterrel fogom meg az autót különben úgy elszállna mint a szar..
Ezen a pályán lehet 1-2mp az assist előnye vagy fake idők? Igazából mind1, mindkét esetben gratula a CM-nek

Sanya595: grat az időidhez!
én kipróbáltam Interlagosban TC-vel, teljesen máshogy kell rá beállítani az autót, mivel ugye túlkormányzásról szó se lehet, belőttem a verdát és az első 2 kanyar után láttam mögöttem a fehér pöttyöt, ki is léptem rögtön..
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VoIP telefonálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én kipróbáltam Interlagosban TC-vel, teljesen máshogy kell rá beállítani az autót, mivel ugye túlkormányzásról szó se lehet, belőttem a verdát és az első 2 kanyar után láttam mögöttem a fehér pöttyöt, ki is léptem rögtön..