Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumantamas
csendes tag
iPhone 17
kamera alkalmazás közben a kamera vezérlő ikonai nem férnek ki, ha döntött módban van. Olyan mintha kilógnának.ezzel lehet valamit kezdeni?
-
Tibee86
nagyúr
Nem igazán éreztem eddig, hogy 400-500 ezer forintot megérne nekem bármelyik pro modell, teljesen jól használható volt a 11 pro. A 15 pro natúr színe majdnem elcsábított, de inkább cseréltettem akkut a 11 pro-ban.
Viszont (szerintem) ezt a 17-et nagyon összerakta az Apple, 4 év használat után meg úgy voltam még egy évet nem várok, kellet már az újdonság. -
Tibee86
nagyúr
Tegnap végre befutott az enyém is, 11 pro-ról váltva azért egy kicsit más világ.

-
Konyika
senior tag
Ez egy nehéz kérdés!
Állítólag normális fényviszonyok között jobb az S24U, viszont beltérben az I17 a jobb főleg ha mozgó tárgyat fényképezel. A tárgyat ne vedd szó szerint!
Gyerek, cica, kutyus stb.
Viszont én fotózok DSLR géppel , tehát nekem nem gond a beállítás.
De még is azt mondom, hogy automata módban jobb a samsung.
Ja és több beállítási lehetőség van rajta. -
Dika22
tag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Köszönöm szépen
#478: Mi az ami hiányzik? 😁
-
Viper26
nagyúr
Másnak is csak apple music 3 hónapos ajánlatot dobja fel a teló?
Arcade és tv is kellene legyen elvileg. -
MikeWazowski
veterán
Ti szoktátok használni a live kamerát? Ha igen milyen helyzetbe?
-
Konyika
senior tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Ez egy hosszú történet!
Kaptam ingyen egy iphone 16-ot amit együnk használtam az S24 U--val. Azt vettem észre, hogy az iphone gördülékenyebb, ha valami kellett mindig azt kaptam fel nem a samsungot.
Viszont zavart a 60 Hz-es kijelző mert megszoktam a 120 Hz-et.
Na pont ezt javították ki a 17-el így váltottam.
Röviden
-
johnny500
tag
válasz
telefontok
üzenetére
Nekem alig van ismerősöm aki korlátlan csomagban van. Én sem vagyok abban. Nyílván másik buborék.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! 14Prot váltanám le 17-re. Csak nemlehet kapni,de addig is tokokat nézegetek.Ti vetetek rá és milyet? Nekem ez jön be (fekete) [link]
-
Konyika
senior tag
válasz
telefontok
üzenetére
A WiFi hívás nem a korlátlan csomagról szól, ugyan úgy számolja a hívást.
Csak ha gyenge a térerő akkor jobb a hívás minősége.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem még korlátos. -
telefontok
lelkes újonc
Nagyon hasznos a wifi hívás, még van is a térerő, sokkal jobb a hangminőség ha wifin keresztül megy. Van még aki nem korlátlan csomagban van?
-
Konyika
senior tag
De nagy csend lett a topicban! Mindenki elégedten használja a telefont?
Én igen!
Mondom ezt úgy, hogy Samsung s24 u cseréltem, wath 5 pro-val. SE3-ra
-
Viper26
nagyúr
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Akkor meg van oldva.
-
alkatraz3000
őstag
Új beta:
A Telefon alkalmazás beállításai is bővültek, most már van egy külön haptikus jelzés kapcsoló, amivel beállíthatod, hogy rezegjen telefonod egy hívás kezdetekor vagy ha az megszakadt.
-
Navaren
aktív tag
Az idei Ceramic shield nagyon jónak tűnik (még Zak is csak a szokásosnál keményebb tüskékkel tudta megkarcolni a szokásos videójában), így talán idén vállalod a legkevesebb rizikót azzal, ha nem raksz semmit a kijelzőre.
Én raktam, mert iszonyatosan zavarnak a karcok, de nálam is ott volt a telefon majdnem két hétig, ugyanúgy zsebben hordva, mint bármikor bármelyik másik, és semmi para nincs rajta.
Mondjuk a 15 Pro is az utolsó két hónapot fóliamentesen teljesítette még nálam, és azon sem lett új karc. -
O.CS
aktív tag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Pont a tükröződés gátlás miatt fetődött fel bennem.
-
O.CS
aktív tag
Ti használtok rá üveg vagy sima fóliát?Elvileg ez már jobban bírja a karcokat, nem?
-
Hallosz
senior tag
wifi-s hívást ajánlott bekapcsolni?
Igen érdemes bekapcsolni. Én főleg a lakásomban használom, van ahol gyenge a térerő, viszont a wi-fe-nek hála, gigás net mindenhol nagyon erős. T-kom-magenta és 30-as számmal a telefonhívások nem GSM hálózaton, hanem interneten zajlanak. Tiszta a hang, nincs vonal eldobás meg ilyenek. -
janeszgol
félisten
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Ettől nem fáj a fejed? PWM érzékeny lehetsz, ha az S23U szúrta az agyad. Redditet túrtam egy hétvégén emiatt. Még mindig bizonytalan vagyok.
-
alkatraz3000
őstag
válasz
bedibazsa
üzenetére
14prot adtam el 2024 januarban. Herotom volt tole, fagyott, az akku felevesen 85% volt, melegedett, laggolt, hivast alig birtam inditani/fogadni.
annak helyere jott egy s23u, amivel tokeletesen elegedett voltam a kijelzot leszamitva. Szetszakadt tole a fejem. A helyere jott egy honor magic6 pro, amivel gyakorlatilag az eladasaig semmi bajom nem volt. Csak amikor meglattam milyen megeros az alap 17, mondom ezert beszaladok icentrebe. Az ios26 design elemek nekem nem szurjak a szemem, az ikon pakk feketere van allitva, a tobbi meg siman nem erdekel. Az akku elettartam ujra szuper, a tobbi kis apro tweak ami droidon nem volt meg, az meg melengeti a szivem. Ja meg hat a backup system.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Mire váltottál 2 éve? A 2 évvel ezelőtti iOS-hez képest fejlődött a 26? 3 év iPhone kihagyás után félek visszamenni. 😀
-
alkatraz3000
őstag
En 3 het utan annyit tudok mondani, hogy 2 ev kihagyas utan ujra tudja hozni nekem azt a kenyelmes, jo iOS erzest. Elegedett vagyok a telefonnal minden szempontbol.
-
muszi0521
aktív tag
[kép] ki kötöttem nála .
-
bedibazsa
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Én is nagyon szemezek az iOS-szel. De hihetetlen számomra, hogy appoknál nem tudom a szemetet (cookie-kat) kitörölni, hanem le kell törölni az appot és újra felrakni, hogy a billentyűzet mennyire visszamaradott, illetve a gesztusok sem annyira konzisztensek. Nagyon kár, mert a sima 17 baromi jó lett. Lehet, hogy csak megszokás kérdése lenne mindez.
-
GhostVector
junior tag
Ma egy fél órát nyomkodtam kolléga telefonját. Ez nagyon rendben van, lehet megvan a következő telefonom.
-
Viper26
nagyúr
válasz
hegedus001
üzenetére
Telefont kartávolságon túl kell letenni...
-
1995M
tag
válasz
hegedus001
üzenetére
Csengőhang ereje állítható. Ébresztő hangja állítható alvás mód részen.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
hegedus001
üzenetére
Autóban sokszor nem is tudom, hogy felépül a kapcsolat, vagy éppen még gondolkodik mi lesz.
-
.LnB
titán
válasz
hegedus001
üzenetére
Ha az Óra/Jelzések menüben beállítód az Alvás-Ébresztés-t. És nem csak sima jelzést csinálsz. Akkor lehet ülön állítani az ébresztés hangerejét:

-
hegedus001
aktív tag
Megértem. Én amit nem tudok feldolgozni, hogy a csengőhang hangerejét (tudom mindenki a dobozból kivétel után azonnal le is némítja a következő 10 évere) és az ébresztő hangerejét enm lehet külön állítani... A világ vicce számomra...
Néha fel kellene vennem zajosabb helyen a telefon hangját is, vagy olyan helyre teszem ahol nem érzem ha rezeg (ami amúgy is gyengécske) és kellene, hogy halljam ahangját, aztán reggel az ébresztőtől 2 faluval odébb is felkelnek.... nonszensz... -
1995M
tag
válasz
hegedus001
üzenetére
+ többiek
Van amikor a WD40 is hasznos, de állandóan nem szívesen tartanám magamnál. Amint írtam, ha opcionális lenne az új rezgés, akkor nem panaszkodnék. Örülök nektek hasznos, ti értsétek meg másoknak pedig idegesítő és nincs rá kikapcsoló, ezt kellene megérteni.
Ugyanígy szóvá tenném ha pl. AoD kötelező lenne, leírhatja száz ember neki milyen hasznos mindig mindent lát, száz másiknak viszont zavaró lenne.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
nálam akkor is cicereg ha felveszik. mindegy, elég random mostanában az apple.... ha nem lenne ennyire sokáig támogatott, és nem lenne ennyire jó az egész ökoszisztéma akkor úgy hagynám őket a 3,14-csába hogy csak na. Bár mondjuk nem tudom mit vennék helyette, valszeg valami samut a dex miatt, de a felülete annak sem tetszik.
-
1995M
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Vicc... amikor létrejön a hívás azt onnan tudom már nem cseng, amikor vége a hívásnak azt onnan tudom, hogy már elköszöntünk és leraktuk. Valahogy ez az egyszerű koncepció így jó volt ezer évig, most kitalálták rezegjen minden szarért... ha opcionális lenne a jelzés nem panaszkodnék.
-
joey04
titán
Én nagyon ritkán telefonálok, de tegnap rezzent akkor is amikor létrejött a kapcsolat. Rohadt idegesítő, mert olyan mintha valami noti jönne.
-
.LnB
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem akkor rezeg ha felvette a másik fél. Amikor leteszem, akkor nem. Ma megfigyeltem. De azt nem tudom, hogy ha a másik fél teszi le, akkor rezeg e.
-
1995M
tag
válasz
hegedus001
üzenetére
Engem zavarna, sajnos úgy tűnik nem lehet kikapcsolni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
hegedus001
üzenetére
Mondjuk fura, h nekem csak akkor rezeg, ha a másik fél letette... amikor létrejön a kapcs. vagy én bontom a hívást semmi.... mindegy, lehet béta még.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szintén rezeg. Nekem tetszik, nagyon sokat telefonálok, így jó ha rezeg és egyből tudom, hogy felvették és mondhatom a szövegemet.
Kivagyok attól, ha már valaki fél perce felvette, de nem szól bele én meg várok rá... -
Deske89
csendes tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen, rezeg nekem is a 13-on is, mióta az IOS 26 van fent azóta csinálja
-
mhydas99
senior tag
Volte az Voice over LTE. Az LTE az 4G+, tehat ez a mobilnetet hasznalja a hang tisztasaga erdekeben. Ajanlott bekapcsolni Hi-Fi minosegu hivashoz, amennyiben 4G teruleten vagy, de mar majdnem mindenhol az van.
A VoLTE hivasok sima hanghivasnak szamitanak, csomagpercdijakban merve. Kulon mobiladatot nem fogyaszt, nem zabal bele a mobilnet fogyasztasodba, mivel ezt a szolgaltato kulon hozzaferessel biztositja, alanyi jogon, kvazi ingyen. Ahogy mondtam, a sima percdinat szamlazza ki, de jobb minosegu lesz a hang erezhetoen.
WoWifi vagy Wifi Call meg ertelemszeruen nem a mobilnetey hasznalja, de a mechanizmus ugyanaz.
Mindketto legyen bekapcsolva es tisztabbak lesznek a hivasaid
-
telefontok
lelkes újonc
válasz
alkatraz3000
üzenetére
a telefon vagy a töltő?

GaN töltőt kell venni, valami 25-30w-sat és nincs szétcseszve az akku 1 év alatt, elég a 20-25w töltés szerintem -
joey04
titán
Ez a friss videó sok dologra rámutat. A mostani hibákra, a korábbi egyszerűségre, letisztultságra, átláthatóságra. Legyen az szoftver vagy hardver.
-
alkatraz3000
őstag
Honor 100 wattos typeC tolto biztonsagos lehet elettartam kapcsan? Eddig regi Huawei 40 wattost hasznaltam, de lassabb volt. Most kiprobaltam a 100ast, sokkal gyorsabb, de melegszik is.
-
stellaz
veterán
Értem, elfogadom.
Mindenkinek megvan a szokása, igénye, amihez egyik vagy másik eszköz jobban illeszkedik. Néha persze egyik másik dolog elég banális, mint, hogy be van kapcsolva az akku kímélő és akkor valamit már nem úgy csinál, stb, de ez kb minden szoftveres eszközre igaz. A gmaillel nekem is volt, hogy egyszer csak nem jöttek meg az üzenetek értesítései, de valami triviális bénaság volt, csak már nem emlékszem, hogy micsoda, de valahol neten találtam hozzá megoldást. Persze, hogy ez most az android vagy az app hibája...? passzBluetoothból elég sok eszközt használok, de tapasztalatom szerint inkább az eszköz oldalon van probléma, ha probléma van, mint a telefon részéről, bár nyilván ebben is lehet eltérés. Az Apple cuccai csak AAC-t tudják, legalább azt jól, de vannak eszközök, ahol ez ténylegesen számít. És ilyenkor nem értem a koncepciót sem, mert az apple saját szolgáltatásában is van 24bites, veszteségmentesez zene, amit egyik telefonjuk sem tud ebben a minőségben a saját fej/fülhallgatójára küldeni.
Nálam, ha jók az alapok (méret, tölthetőség, kijelző, hang, támogatás, konnektivitás), akkor a többivel általában simán együtt tudok élni, legfeljebb örülök, ha valami jobban, vagy praktikusabban működik.
-
MikeWazowski
veterán
Telefonhívás végén, nem tudom, h amikor én rakom le, vagy a másik fél rakja le előbb, de nektek is rezeg egy nagyon kicsit a telefon 2-3 alkalommal?
-
.LnB
titán
A wifi-s hívást ajánlott bekapcsolni? Mi az pontosan? Mi értelme? Ez a Volte?
-
stellaz
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Kikérdeztem a Geminit, meg kértem számításokat. A konklúzió, hogy szerinte összeségében előny a minőségi üvegfólia. Állítása szerint akkor jó, ha egy pontból kiindulva pókhálószerűen törik és valami nagy behatást követően. Ha simán csak törik egyenes vonalak mentén, akkor gagyi az üveg és semmit nem véd.
Amúgy a 7grammos üveg 1,5 méterről ejtve kb 1,9 kg terhelést ad a kijelzőnek, de a felületi nyomás elég alacsony marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest