Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
karilla88
üzenetére
sanya oneval ugy volt hogy miden kanyarba bementem mellé külső íven picit mindég meglökött és ez által ez a f1 azt írta ki h le szeltem a kanyart 4x kaptam box áthajtásost mire megelőztem sanyát majd besz@rtam. azután jött a fekete leves picit ha le is vágtam nem h figyelmeztetett volna ,rögtön jött a büntetés! azt hittem a falra mászok.....már nem is tudom meik a jobb választás ha lággyal indulok vagy keménnyel,ha keménnyel akkor szopok rendesen ,vagyis ma beszoptam,azt sem tudtam kik ezek az ujak,azon gondolkodtam,lehet valami régen látott nem kívánt személyek akivel konfliktusom volt ,azért lökdelőznek ennyire. ááhh ,nagyon belemerültem ma .............

Új hozzászólás Aktív témák

- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest