Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
scdlsc
üzenetére
Az órán szerkesztve a számlapot hozzá tudtam adni a Világóra widget-et. Mostantól ugyan nem a fölgömb van ott, hanem a soron következő napkelte vagy napnyugta időpontja, de a megérintésére ismét megnyitja a világórát, mint korábban a földgömb. Egyébként ma megnéztem egy kolléga óráján, aki nem frissített a legújabb sw-re, és neki még mindig megnyitja a földgömb a világórát. Tehát nem képzelődtem

-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Régebben ennél [kép] a számlapnál a földgömböt, ill. a pontos időt megérintve megnyitotta a világórát, de most semmi nem történik. A Világóra csak a beállításokból érhető el. Gyanítom, az utolsó nagy frissítés óta van így. Változott valami? A számlap beállításaiban nem látom, hogy lehetne ezt a funkciót újra aktiválni. A többi ikon (pl. az időjárás, a töltöttségi szint vagy a pulzus) érintése továbbra is behozza a hozzá tartozó adatokat.
-
Roxbury
őstag
Sziasztok! Láttok esélyt a jövőben arra, hogy a DÁP alkalmazással QR kóddal tudjam igazolni magamat az AW-vel ( E-SIM ) önállóan, így otthon tudom hagyni a telefont?

-
-
Sasi001
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha jól tudom technikailag változtatni kellene valamit ami komoly befektetést igényelne és úgy gondolják, hogy nem feltétlenül éri meg.
-
-
Tegnap este 10 óta 1%-ot merült, azért az nem rossz.
-
-
Akku idő:
Csütörtök este 9-től kb.100%-ról, eddig a pillanatig, jelenleg 60%.-on áll. Rajtam van éjszaka is, nem vettem le azóta, AOD bekapcsolva, teljes monitorozás beállítva, értesítések is. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Yettel nél sincs? Mintha azt olvastam volna, hogy van multisim, vagy okosóra csomag...valami ilyesmire emlékszem.
Utána nézek. -
Igen arra, köszi a javítást. Nekem napi 1 óra a kutyaséta + heti 3 edzés /olyan 1 és negyed óra alkalmanként/.
Sasi001: tudom, de jó lenne már végre ha 3 szolgáltatóból nem csak 1-nél lenne.. Ez is egy vicc.

The.Biker: nekem nagyon bejött a sima is, de mivel 0-24 rajtam van /kivéve mikor töltöm/ a sima az karcolódott, fóliázgatni kellett stb Az ultrával nincs ilyen gond, én mondjuk nem átlagfelhasználó vagyok.
-
válasz
Sasi001
üzenetére
Értem.
Majdnem vettem egy 3-mast az iCentre-től csak meggondoltam magam. Nem akartam annyit kiadni(370) érte. Adták volna 5 havi részletre is, de úgy sem vitt rá a lélek.
Eladtam az i16e telóm, annak az árából megvettem a U2-t. Így lett ismét órám.
A sima 11-et is néztem, de inkább az Ultra lett. -
Sasi001
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
“Én még arra is várok, hogy One-nál mikor lesz”
Ne legyen igazam, de szerintem nem lesz. Minden évben igérgetik. -
szebe
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Gondolom az esim alatt a multisim-re gondolsz, mert az órának az kell.
Nekem napi másfél-2 óra kutyasétával (mint kültéri gyaloglás) 3 nap sima az U2-vel, 4. napnak már inkább nem futok neki.
-
-
Sasi001
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ultra2-t most adtam el, megjelenéskor vettem, nekem az akku 97%-os volt. Nekem ment miden, AOD-be plusz esim, így ment el 2-3-napot.
-
Ultra 2 nekem 3 nap. Igaz nekem színház módban van, így bír ennyit. Aksija most 90%, de elég aktívan használom.
Sasi001: én is gondolkoztam a cserén, de most azon vagyok megvárom a 4-t hátha akkor esik az ára a 3-nak, vagy sokan cserélik és PH-ról lehet lőni esetleg vmi jó deal-t.
-
Vagyok....
Ultra 2 -
válasz
Saskakas18
üzenetére
Régebben meg lehetett nézni a Settings - analytics & Improvemetns - Analitics Data részn volt olyan log file, amiben benne volt, de már nincs, vagy csak nálam nincs. Ezt kell keresni, aminek a nevében van: "log-aggregated". Itt benne van az Apple watch cycle count. Illetve Redditen még másik log file-t is emlegetnek, de azt sem találtam magamnál.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok!
Apple watch 10 akksi ciklusszámlálót hogy lehet megnézni?
-
Sasi001
őstag
Annyi, hogy fizetős de tudod venni napra, hónapra évre. Viszont a havi 4.000.-Ft. Szerintem belefér ha merülni megy valaki.
-
Sasi001
őstag
válasz
Sefter
üzenetére
Igen. Letöltöd hozzá az oceanic+-t és teljes értékű buvárkomputer. Még nitrox stb. keverési arányt is számol. Teljesen pontos, megbízható. Figyelmeztet emelkedésnél is plusz méri a mélység, a vízhőmérséklet és a merülési idő mellett a dekompressziós időt, és az emelkedési sebességet.
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy nem búvár óra, de próbálta már valaki az Ultra 3-at 20-30m mélyen?
-
TheMarci
addikt
válasz
Big_Boss
üzenetére
Érdekelt a dolog miértje, ezt a mondatot még kiemelném, amivel egyetértek maximálisan:
"Second, there’s no mechanism by which Apple can ensure third parties keep that Wi-Fi data private. Once they receive it, nothing in the DMA prevents them from storing it, analyzing it, or using it to build detailed behavioral profiles around it."
-
válasz
Litta08
üzenetére
Látom a magyar sajtónak nem sikerült megérteni a folyamatot...
The process will work like this:
When your iPhone connects to a known network and your paired Apple Watch is with you, the network is automatically shared to your Apple Watch.Any future new networks you connect to on your iPhone will automatically be shared to your Apple Watch, so long as the iPhone and Apple Watch are in the same place at the same time.
If both devices are not together, the Wi-Fi network won’t be synced.
For example:
When you visit a coffee shop whose Wi-Fi you’ve previously used on your iPhone: if your iPhone and Apple Watch are both with you, the network information is shared to your Apple Watch.If you only have your Apple Watch and not your iPhone, you’ll need to connect manually on your Apple Watch.
A new coffee shop you’ve never visited before: connect to its Wi-Fi with your iPhone and that Wi-Fi name and password will be shared to your Apple Watch.
-
Litta08
csendes tag
Sziasztok! Azoktól kérdeznék, akik feltelepítették már a 26.2-t, hogy végül ezt tényleg meglépték? https://www.hwsw.hu/hirek/69813/apple-airpods-live-translation-watch-wifi-sync-szinkronizalas-eu-dma-digital-markets-act.html
Vagyis most már nincs szinkronizáció a watch és az iphone mentett wifi hálózatai között? ha valóban ez a helyzet, akkor szerintem egy darabig még nem frissítek

-
Sasi001
őstag
Az automatikus hangerőt használja valaki? Vélemény?
-
SharpSA
veterán
Ez a 26.2-es frissítés jót tett az Ultra 2-nek, mert most már sokkal simábban működik. Az előző 26-os rendszerekkel az értesítések megjelenítése, a korona tekerésre eléggé darabos volt a megjelenítés.
-
esbii22
őstag
Hát akkor csak engem nem szeret az Apple
a letöltés pár mp, bezzeg az előkészület.. pont indultunk volna na mondom még lefürdök addig lefrissül. Hát nem
-
esbii22
őstag
WatchOS 26.2 is kritikán aluli idővel frissül, 1 óra eltelt aztán még csak előkészítésen van.
-
scdlsc
senior tag
-
Angrybird
tag
Sziasztok! Még csak 2 hete van apple órám (10-es). Ha egy edzést leállítottam és később vissza akarom nézni a lépésszámot az órán, ezt hol tudom megtenni? Sehol nem találom, ezt az egyszerű, de lényeges adatot.
Az iphone-on, a watch alkalmazásban nehezen megtalálni, jól eldugva, de az órán nem. Nem csak a napi összesítő lépésszám érdekel. Köszi a választ. -
Litta08
csendes tag
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Új SE3-at vásárolnék páromnak.
A csukója 16 cm körbe.
Melyik szíjat érdemes venni?
S/M (130–180 mm körméretű csuklóra illik.)
M/L (150–200 mm körméretű csuklóra illik.) -
válasz
eddie17
üzenetére
Nekem alu volt először. Kijelzővédő fóliával. Egyszer odaütöttem egy műanyag kilincshez,
tök ártatlan helyzetben, ilyen lett. Vettem is egy SS verziót ugyanúgy 5-ösből, vagy 3 évig használtam minden védelem nélkül, egy mikrokarc sem volt rajta. -
eddie17
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Saskakas18
üzenetére
Multisimet kell kérned a meglevő előfizetésed mellé. Utána tudod aktiválni az esimet
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Saskakas18
üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Mert csak a Telekomnál elérhető itthon, és náluk is csak bizonyos díjcsomagokkal (amik támogatják a multisimet). Az mindegy milyen sim van a telefonban.
-
OmniaI900
tag
sziasztok szándékomban áll venni egy 11 szériából , annyival nem tisztába hogy van alu tokozású meg acél meg titán ,, az alu a legolcsóbb lehet hogy azt választanám ,, kérdés csak annyi hogy van ennek valami jelentősége hogy milyen anyagból van a tok az árán kivűl???
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Apple WATCH SE 3 ESIM 44mm Midnight M L
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

🤦🏻

icecave