Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Computex 2026: cifraságok a Mad Catz háza tájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
30348 - 30201
30348 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
-
joey04
titán
-
r3dsnake
nagyúr
-
Sasi001
őstag
-
eddie17
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
Sasi001
őstag
Én nem hordom ilyen szorosan legalább is nekem szorosnak tűnik a kezeden, de mindent mér pontosan akkor is. Ha lazábban hagyod lehet nem izzad alatta annyira.
-
Jorus
nagyúr
-
xhege
veterán
Köszi mindenkinek!
-
Sasi001
őstag
Dehogynem. Ugyanúgy jó és kényelmes.
Akinek kisebb a csuklója a bujtatót ne úgy helyezze el, hogy a csuklója oldalánál legyen mert úgy kényelmetlen tud lenni. Nekem pl. az ötödik lyukban van és a bujtatót úgy raktam fel, hogy két (hullám) átmegy rajta, nem a végére teszem mert nagyon oldalra esne. -
Jorus
nagyúr
-
xhege
veterán
-
divan
őstag
-
Sasi001
őstag
Egyértelműen.

Tegnap megvettem végül a fehéret aztán fel is dobtam még délután az órára. Kicsit szoros volt az elején legalábbis reggelre (benne alszom) tiszta csíkos volt a kezem..
Szóval egyel kintebb állítottam és így sem zárt még le egyszer sem szóval remélhetőleg ez a feszesség megfelelő és pontosan tud mérni. Eddig tetszik!
Ha jól beállítod nagyon kényelmes tud lenni. Kérdés mekkora a csuklód mérete, de a bujtatót ne a végére tedd, vagy két borda menjen át rajta, akkor kényelmesebb.
-
syIex
nagyúr
Egyértelműen.

Tegnap megvettem végül a fehéret aztán fel is dobtam még délután az órára. Kicsit szoros volt az elején legalábbis reggelre (benne alszom) tiszta csíkos volt a kezem..
Szóval egyel kintebb állítottam és így sem zárt még le egyszer sem szóval remélhetőleg ez a feszesség megfelelő és pontosan tud mérni. Eddig tetszik!
-
xhege
veterán
Félve de azért megkérdezem.
Ugye most a gyári és nem utángyártott óceánról van szó? -
harry3
őstag
Nekem a fehér pár nap alatt a hullámoknál, amiket gyakrabban éri valamilyen felület kékes színű lett. Hogy ruha vagy más színezte, nem tudom.
-
Sasi001
őstag
Pont fehér jött velem az u2-ről u3-ra. Pár napja raktam fel, semmi elszíneződés pedig az elején vettem az u2-re. Van még egy sötét kék és most vettem egy neon zöldet.
-
Tyler Durden
addikt
Én tavaly szereztem be 1-t és nálam azóta az a kedvenc. Max akkor cserélek, ha elegánsabb kell valahova..
-
syIex
nagyúr
Azt az egyet nem próbáltam még szerintem, szóval majd most..

Fehéret néztem ki, remélem nem szineződik el hamar.
A sima szilikont is szerettem csak nyáron felömlöttem alatta szóval egy ideje nem hordom, hátha ez másabb lesz.
-
Sasi001
őstag
-
syIex
nagyúr
Köszi az infót. Akkor be szerzek egyet!

-
Sasi001
őstag
Szinte csak azt hordom, van három színben. Szerintem nem izzad jobban alá a kéz mint bármelyik másik szíj esetében. Elnyűhetetlen, nem kopik én szeretem. Azon kívül kényelmes is. Maradt egy amit az ultra2 -vel hordtam az is hibátlan.
-
syIex
nagyúr
Óceán szíjjakkal mi a tapaszatalat? Gondolkodom, hogy be szerzek egyet az alpesi mellé. Mindig rajtam az óra, nem izzad könnyen alá a kéz vagy teljesen megegyezik a szilikon sima szíjjakkal?
-
xhege
veterán
-
kchris78
veterán
Egyszer lehet érdekesség képpen bekapcsolom majd
. Viszont tényleg van egy olyan hogy nincs AOD valami "szánalmas" megoldás hangulat mert "nincs jobb". Hasonló mint amikor a légkondin/fűtésen spórolni kell az aksis autóknál mert észrevehető energiát használ el az aksiból. -
xhege
veterán
Rozsdamentes van, alzáról. (Sportosakat használok, a fémet csak ritkán, ha jobban fel akarok öltözni.) Teljesen oké, nincs vele baj, nekem nem tűnik olcsónak, bár se hagyományos drága órát nem fogtam még, se mondjuk az ultrához kapható drága titán szíjakat. A titán színű ultrával természetesen nem teljesen egyforma színű, de csak közelről látszik.
Köszönöm szépen. Inkább a sportos szövet szíjaikat nézegettem a Spigennek. Fémet vettem egyet a Temuról, és egészen rendben van meg kb évente 5 alkalommal kell. Arra ok.
-
tuareg85
tag
Rozsdamentes van, alzáról. (Sportosakat használok, a fémet csak ritkán, ha jobban fel akarok öltözni.) Teljesen oké, nincs vele baj, nekem nem tűnik olcsónak, bár se hagyományos drága órát nem fogtam még, se mondjuk az ultrához kapható drága titán szíjakat. A titán színű ultrával természetesen nem teljesen egyforma színű, de csak közelről látszik.
-
xhege
veterán
Spigen szíjakkal van valakinek tapasztalata?
-
r3dsnake
nagyúr
-
kchris78
veterán
se -- series 11 - kis váltás
-
juve600
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Sordoran
addikt
Ez igaz, de szerencsére nekem ez ritka. Viszont ezért jó hogy ki/be kapcsolható. Így mindenki jól jár. Szimplán számomra ez nem létszükség. Telefonnál is irigykedtem amíg nem volt AOD képes készülékem, aztán hamar rájöttem, hogy nekem erre nincs szükségem. Ettől még maga a funkció jó ha megvan.
-
r3dsnake
nagyúr
-
INGJOKE
veterán
-
Sasi001
őstag
-
Rage47
nagyúr
-
joey04
titán
-
Sordoran
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
-
INGJOKE
veterán
-
Oldman2
nagyúr
-
INGJOKE
veterán
Még nincs megvásárolva semmi, csak ma volt egy ilyen fent és felmerült a kérdés, mivel jár ha töltő nélkül veszek egy ilyet?
Jelenleg egy Droidos Watch-om van, azt akarom lecserélni egy Apple Watch-ra.
Nincsenek különleges igényeim, csak menjen, legyenek rajta értesítések és menjem az Apple Pay rajta.
Úgy vélem mindezt egy őskori modell is tudja...Igen erre minden is jó, de az aksját nézd meg azért, mert ha már 80-85% körül van, akkor aod nélkül egy napot bír kb.
-
Oldman2
nagyúr
Nekem a régi töltöm megvan az S6-hoz ami volt. Az usb A-s az lassan tölti, de mivel egy nap alatt a w10 nekem kb 40%-ot merül simán feltölti amíg lerakom alvás előtt. Amit a w10-hez kaptam az már ucb c (végű), az gyorsabban is tölti, ha ez fontos neked akkor mindenképpen c végűt keres. Szerintem Ali és mindenhol is lehet kapni ilyeneket, én tuti itt venném, bár gondolom neked most gyorsabban kellene, hogy tud használni.
Még nincs megvásárolva semmi, csak ma volt egy ilyen fent és felmerült a kérdés, mivel jár ha töltő nélkül veszek egy ilyet?
Jelenleg egy Droidos Watch-om van, azt akarom lecserélni egy Apple Watch-ra.
Nincsenek különleges igényeim, csak menjen, legyenek rajta értesítések és menjem az Apple Pay rajta.
Úgy vélem mindezt egy őskori modell is tudja... -
INGJOKE
veterán
Nekem a régi töltöm megvan az S6-hoz ami volt. Az usb A-s az lassan tölti, de mivel egy nap alatt a w10 nekem kb 40%-ot merül simán feltölti amíg lerakom alvás előtt. Amit a w10-hez kaptam az már ucb c (végű), az gyorsabban is tölti, ha ez fontos neked akkor mindenképpen c végűt keres. Szerintem Ali és mindenhol is lehet kapni ilyeneket, én tuti itt venném, bár gondolom neked most gyorsabban kellene, hogy tud használni.
-
Oldman2
nagyúr
Azt mindenképp tarsd szem előtt,hogy a legtöbb utángyártott töltő irgalmatlan lassan forja fölteni, nekem is van több, egy örökkévalóság kivárni, mire az U2-t feltölti, miközben a gyári adagolja neki szépen. Nyilván utángyártottak között is van ilyen, de nagyon érdemes utánanézni, hogy ne fusson bele ebbe az ember, amibe én is.
-
icecave
Topikgazda
Azt mindenképp tarsd szem előtt,hogy a legtöbb utángyártott töltő irgalmatlan lassan forja fölteni, nekem is van több, egy örökkévalóság kivárni, mire az U2-t feltölti, miközben a gyári adagolja neki szépen. Nyilván utángyártottak között is van ilyen, de nagyon érdemes utánanézni, hogy ne fusson bele ebbe az ember, amibe én is.
-
Oldman2
nagyúr
-
INGJOKE
veterán
-
Jorus
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
Adott egy HA-s Apple Watch, amihez nincs töltő...
Hogyan lehet ezt így tölteni? -
esbii22
őstag
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
esbii22
őstag
-
juve600
nagyúr
-
-Solt-
veterán
-
juve600
nagyúr
-
kleinguru
addikt
-
esbii22
őstag
Na kipróbáltam most a frissítésnél, hogy kikapcsolom a Bluetoothot az órán. 1 órát irt a letöltésre. Kikapcsolt Bluetoothnál 3 perc se volt letölteni.
-
The.Biker
veterán
-
Rage47
nagyúr
26 ota szar. Jo idegesítő volt eleinte, de mar feladtam, csak atfutok ezeken a bugokon. Legyintek a csuklommal es akkor eltűnik a notification.
-
Kbali
nagyúr
Nálam is, nem mindig, de már többször előfordult. W9
-
(ex)Cat
senior tag
-
koxkids
őstag
Igen, U2-n nekem is ilyen. Ez 26-al érkezett..
-
Oldman2
nagyúr
Ezt nem is értem. Az órán nem lehet balra húzni. Ha szerkesztés van ki tudom őket ikszelni de utána ismét ottmaradnak.
Elnézést kérek, nem figyeltem, hogy a Watch topikban vagyunk...
Természetesen a mobilos megoldásra gondoltam.
-
eddie17
addikt
Igen, ez megvolt a korábbi Series 7-el is, meg most az új 11-el is.
Talán a 26-al érkezett, de ebben nem vagyok biztos, lehet már előtte is volt. -
The.Biker
veterán
Nektek is van olyan, hogy értesít, majd mikor törölni akarom az értesítést, nem érzékeli a kijelző az érintést. Görgetni lehet, de törölni nem. Aztán korona megnyomása, utána vissza és már érzékeli az érintést és tudom törölni.
-
Mela Kehes
addikt
Másra gondolt a fórumtárs. Gondolom azt hitte a sima ébresztésre mondod, ott lehet balra húzni (majd kijavít, ha tévedek).
Az időzítőknél lehet pin-elni, akkor ezek kerülnek felülre, alul szerkeszteni lehet, majd mindegyiknél lesz bal felül egy "behajtani tilos" ikon. Ezzel ki tudod törölni, DE! Nem az X-re kell nyomni, hanem legörgetni az aljára és a kész-re nyomni. Ha nem így teszel, akkor ott maradnak, mert az X az az "elvetés" gombnak felel meg.
Világos, én is így csináltam csak utána ha ismét indítok különbözőeket akkor azok újra ott lesznek. Nekem az rémlik, hogy régebben nem így volt.
-
icecave
Topikgazda
Ezt nem is értem. Az órán nem lehet balra húzni. Ha szerkesztés van ki tudom őket ikszelni de utána ismét ottmaradnak.
Másra gondolt a fórumtárs. Gondolom azt hitte a sima ébresztésre mondod, ott lehet balra húzni (majd kijavít, ha tévedek).
Az időzítőknél lehet pin-elni, akkor ezek kerülnek felülre, alul szerkeszteni lehet, majd mindegyiknél lesz bal felül egy "behajtani tilos" ikon. Ezzel ki tudod törölni, DE! Nem az X-re kell nyomni, hanem legörgetni az aljára és a kész-re nyomni. Ha nem így teszel, akkor ott maradnak, mert az X az az "elvetés" gombnak felel meg.
-
Mela Kehes
addikt
-
The.Biker
veterán
-
Oldman2
nagyúr
Üdv!
Órán ha időzítőt indítok különböző időpontokban mindig ott maradnak a végén. Nem lehet azokat valahogy letörölni?
Balra húzod őket és törlés.
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Órán ha időzítőt indítok különböző időpontokban mindig ott maradnak a végén. Nem lehet azokat valahogy letörölni?
-
Rage47
nagyúr
A napokban szarul vagyok egy kicsit és észrevettem, hogy az óra hibásan írja a vitális jelek változását. A kiugró érték a grafikon szerint magasabb (és a telefon is ezt írja) viszont az óra azt írja, hogy a megszokottnál alacsonyabb. Nem tudom melyik frissítés óta lehet ez, rég nem voltam beteg. Hol lehet ezt a hibát jelenteni?
-
crue
őstag
A napokban szarul vagyok egy kicsit és észrevettem, hogy az óra hibásan írja a vitális jelek változását. A kiugró érték a grafikon szerint magasabb (és a telefon is ezt írja) viszont az óra azt írja, hogy a megszokottnál alacsonyabb. Nem tudom melyik frissítés óta lehet ez, rég nem voltam beteg. Hol lehet ezt a hibát jelenteni?
-
beci
őstag
-
rankesz
veterán
-
beci
őstag
Sziasztok.
Az autómatikus edzésérzékelést hol kell kikapcsolni?
Ha rollerrel jövök melóba, mindíg kerékpáros edzést akar indítani. -
icecave
Topikgazda
-
smallmer
őstag
-
icecave
Topikgazda
-
smallmer
őstag
-
icecave
Topikgazda
Sziasztok!
Az egyik Apple Watch Ultra 2 a családban azt csinálja, hogy random el kezd mozgolódni a menüben. Van, hogy 1 hétig sem tapasztalunk ilyet, aztán van olyan hogy egy nap többször is. Hamis érintéseknek nevezném ezt talán.
+ Ami nem annyira zavaró, de jó lenne ha nem lenne ilyen, hogy többször előfordul, hogy a telefon 1 méteres körzetében nem találja a telefont. Ez kezdetektől van.
Már volt visszaállítva, stb... Semmi nem segít.
Szerintetek ezt valahogyan tudom gariztatni? Tavalyi vásárlás
Órán: beállítások - kisegítő lehetőségek - assistive touch - kézmodulatok: itt ezt kapcsold ki, vagy konfigold, mi kell és mi nem.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Az egyik Apple Watch Ultra 2 a családban azt csinálja, hogy random el kezd mozgolódni a menüben. Van, hogy 1 hétig sem tapasztalunk ilyet, aztán van olyan hogy egy nap többször is. Hamis érintéseknek nevezném ezt talán.
+ Ami nem annyira zavaró, de jó lenne ha nem lenne ilyen, hogy többször előfordul, hogy a telefon 1 méteres körzetében nem találja a telefont. Ez kezdetektől van.
Már volt visszaállítva, stb... Semmi nem segít.
Szerintetek ezt valahogyan tudom gariztatni? Tavalyi vásárlás
-
Sasi001
őstag
Nem kötekedésnek szántam. Leírtam, hogy nekem pl. fontos de szerintem sokan használják, mármint a multi SIM-et mert az 5G még nem működik az órán. Egyébként az órán az 5G-nek az lenne a célja, hogy kevesebb legyen az akku fogyasztás a telefon 5G kapcsolatával ellentétben. Mondjuk én a telefonon sem vettem észre különbséget fogyasztásban a 4-5G között.
-
INGJOKE
veterán
-
Sasi001
őstag
Azért mert te nem más még használja. Számomra pl. nagyon kényelmes, kerékpározásnál nem kell a telefonra figyelni, okos otthon, de van még rengeteg dolog amikor jól jön. Ha nagyon sűrűn használom is elmegy két napot az U3, ha kevésbé akkor négy nap.
-
Sasi001
őstag
-
INGJOKE
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
-
INGJOKE
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
-
szebe
addikt
Bocs, ez még mindig a watch topic, vagy eltévedtem?
-
Rage47
nagyúr
Én magenta egyben vagyok tesómmal, faterral, és otthoni szolgáltatásokkal. 11k-t fizetünk fejenként a mobilért (korlátlan net, korlátlan hívás/sms, multisim (3 db sim egy számhoz).
Szerintem ez best buy így, és ennél jobb ajánlat nemigazán van. Még 90k készülékkedvezmény is volt, úgy vettem az AW S10 Cellulart kamatmentesre.ja jo a magenta, nekem dominó 2k huf havonta 5GB + 50 perc
-
r3dsnake
nagyúr
-
The.Biker
veterán
Én magenta egyben vagyok tesómmal, faterral, és otthoni szolgáltatásokkal. 11k-t fizetünk fejenként a mobilért (korlátlan net, korlátlan hívás/sms, multisim (3 db sim egy számhoz).
Szerintem ez best buy így, és ennél jobb ajánlat nemigazán van. Még 90k készülékkedvezmény is volt, úgy vettem az AW S10 Cellulart kamatmentesre.Mennyi az otthoni szolgáltatás havi díja? És mi van benne?
-
r3dsnake
nagyúr
Szerintem ez best buy így, és ennél jobb ajánlat nemigazán van. Még 90k készülékkedvezmény is volt, úgy vettem az AW S10 Cellulart kamatmentesre. -
Sasi001
őstag
-
The.Biker
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
Nincs?
Akkó' mondom...
Telekom: Full korlátlan, 17 ezer volt anno, felemelték 20-21 ezerre...3 éve. Áremelés volt. Mondtam oké...
beszéltem velük, mit ajánlanak 20 év után nekem, hogy ne ennyi legyen...hát semmit. Semmi tartozásom nem volt soha, tőlük vettem a telókat 2 évente, mindig minden ki volt fizetve. Szóval semmit nem adtak, hogy maradjak. Semmi kedvezményt. Semmit.
Yettel céges flotta: Full korlátlan, 6500ft., hm?
Azonnal léptem is....
Csak azt bánom, hogy nem korábban léptem át.

A családból 3-an vagyunk benne, még 2-t be tudok vinni, ha akarok.Flottás csomagot flottás csomaggal érdemes összehasonlítani, ott lehet, hogy nem lenne ekkora a különbség. De ez egy jó ajánlat volt neked, érdemes volt meglépned.
-
Sasi001
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
-
Sasi001
őstag
-
INGJOKE
veterán
Ahol Én vagyok, ott a telekom is gyenge volt 5g-ben például. Semmi különbséget nem látok lefedettségben. Egyébként meg a Yettel a Telekom-tól bérel adó tornyokat, nekem ezt Yettel-es ismerősöm mondta. Nem mindet, de valamennyit bérel.
Én Totál elégedett vagyok csak a multisim hiánya keserít el.
A telekom 5G-je egy vicc. A cégnél a T a szolgáltató és 5G van, a Yettel 4g-n gyorsabb. Jah és a T 5G ott 50-70 mbit.
-
The.Biker
veterán
-
Sasi001
őstag
-
The.Biker
veterán
-
Sasi001
őstag
Igen, csak az órák külön nem működnek, van több is.
-
The.Biker
veterán
Számhordozás is lehet simán.
Én, ahol dolgozom cég, oda mentem át flottába, 3 éve. Már rég mondták, hogy menjek, de megléptem. Sosem késő. Nem bántam meg. A multisim miatt biztosan nem fogok visszamenni Telekomra. Nem éri meg nekem. -
Sasi001
őstag
Jó, hogy írtad. Váltani mondjuk nem szeretnék az órák miatt, de valami engedményt megpróbálok kicsikarni tőlük. Viszont előbb kérek egy ajánlatot a yettel-től.
-
The.Biker
veterán
Igen, ahogy írtam. Full korlátlan minden. Net, duma, mindenhol, mindenkivel.

Feleségem és lányom: 10 gb net, korlátlan hálózaton belül, h.-n kívül 8ft/ perc, sms 20 ft, 1800 ft.
Szerinted?
Persze, hogy nem Telekom-ozok. -
Sasi001
őstag
-
The.Biker
veterán
Flottás vagy?
Nekem a full korlátlan, az a net is...meg a duma is...mindenhová...mindenhol....Flottában. -
Sasi001
őstag
Ahol Én vagyok, ott a telekom is gyenge volt 5g-ben például. Semmi különbséget nem látok lefedettségben. Egyébként meg a Yettel a Telekom-tól bérel adó tornyokat, nekem ezt Yettel-es ismerősöm mondta. Nem mindet, de valamennyit bérel.
Nekem sok ismerős jött át a yettel-től akik panaszkodtak térerőre, és elmondásuk szerint jobb a telekom, de gondolom persze ez hely függő is. Az 5G azért meg folyamatban van, nem mindenütt jó.
-
Sasi001
őstag
Nincs?
Akkó' mondom...
Telekom: Full korlátlan, 17 ezer volt anno, felemelték 20-21 ezerre...3 éve. Áremelés volt. Mondtam oké...
beszéltem velük, mit ajánlanak 20 év után nekem, hogy ne ennyi legyen...hát semmit. Semmi tartozásom nem volt soha, tőlük vettem a telókat 2 évente, mindig minden ki volt fizetve. Szóval semmit nem adtak, hogy maradjak. Semmi kedvezményt. Semmit.
Azonnal léptem is....

A családból 3-an vagyunk benne, még 2-t be tudok vinni, ha akarok.Nekem 3db telefon 6500 /db full korlátlan (beszélgetés stb.) 10gb. Net, másik két telefon pedig 12.000.-Ft. /db szinten full korlátlan, korlátlan nettel, EU-n belül is.
-
The.Biker
veterán
-
The.Biker
veterán
Nincs?
Akkó' mondom...
Azonnal léptem is....

A családból 3-an vagyunk benne, még 2-t be tudok vinni, ha akarok. -
r3dsnake
nagyúr
Én voltam már mindegyiknél, előfizetésesben is és feltöltősben is, magánban is és cégesben is. A végén arra jöttem rá, hogy oké mire megyek vele ha spórolok pl. havi 2 vagy 3 ezer Ft-ot? Közben pl. a csuklómon van egy 250e Ft-os eszköz aminek az árának a harmadát nem tudnám kihasználni, mert nincs multisim. Nekem emiatt tök relatív, hogy mi éri meg. Nem olcsó a telekomos előfizetésem, de az árában a fő sim mellett 3 multisimem van (1 órában, 1 táblagépben 1 meg jelenleg egy másodtelefonban), ha azokba is kéne valami díjcsomag akkor arra is költeni kellene.
Na meg lefedettségben is jobb, gyorsabb. Ég és föld a Yettel után a Telekom.
-
Sasi001
őstag
Szerintem nincsenek egetverő különbségek a szolgáltatók között. Mondjuk 26-éve a T-nél vagyok (céges), megkerestek a többi szolgáltatók is ajánlatokkal de nem volt jobb. Így maradtam.
-
Sasi001
őstag
-
The.Biker
veterán
Én voltam már mindegyiknél, előfizetésesben is és feltöltősben is, magánban is és cégesben is. A végén arra jöttem rá, hogy oké mire megyek vele ha spórolok pl. havi 2 vagy 3 ezer Ft-ot? Közben pl. a csuklómon van egy 250e Ft-os eszköz aminek az árának a harmadát nem tudnám kihasználni, mert nincs multisim. Nekem emiatt tök relatív, hogy mi éri meg. Nem olcsó a telekomos előfizetésem, de az árában a fő sim mellett 3 multisimem van (1 órában, 1 táblagépben 1 meg jelenleg egy másodtelefonban), ha azokba is kéne valami díjcsomag akkor arra is költeni kellene.
Érthető.
Én kb. 20-25 ezret sapórolok havonta, hogy Yettel-es vagyok. Nekem az sok.
De kinek mi. -
lugosi
MODERÁTOR
-
The.Biker
veterán
Én meg azért vagyok Yettel-es, mert flottában vagyok. 20 év Telekom-ot hagytam ott. A multi sim, meg sem fordult a fejemben, hogy nincs. Azt gondoltam alap mindenhol már a 21.században.

Csak emiatt nem fogok visszamenni a Telelkom-hoz....nem éri meg nekem. -
r3dsnake
nagyúr
-
Sasi001
őstag
-
The.Biker
veterán
-
Sasi001
őstag
-
Jorus
nagyúr
Az LTE-hez képest az 5G igazán telefon nélkül mutatkozna meg, gyorsabb lenne minden (zene, navi, stabilabb gyorsabb net, stb.), jobb hálózat, meg ugye modernebb ezáltal időtállóbb. Csere előtt nem olvastam utánna én sem, azt hittem, hogy működik. Egyébként nem életbevágó a hiánya de szeretem az újításokat, újabb dolgokat. Ha egyszer működni fog akkor kiderül, a különbség olyan lehet mint egy 5G nélküli telefonnál.
Ahha, így világos, én ezeket a funkciókat nem igen használom, amikor nincs nálam a telefon, akkor hívások, üzenetek, értesítések fogadására használom csak kb. az órát.
-
Sasi001
őstag
Az LTE-hez képest az 5G igazán telefon nélkül mutatkozna meg, gyorsabb lenne minden (zene, navi, stabilabb gyorsabb net, stb.), jobb hálózat, meg ugye modernebb ezáltal időtállóbb. Csere előtt nem olvastam utánna én sem, azt hittem, hogy működik. Egyébként nem életbevágó a hiánya de szeretem az újításokat, újabb dolgokat. Ha egyszer működni fog akkor kiderül, a különbség olyan lehet mint egy 5G nélküli telefonnál.
-
Jorus
nagyúr
Én is viszonylag sokat használom teló nélkül, azért is kérdeztem, hogy a gyakorlatban mi lenne az 5G előnye a 4G-vel szemben.
-
Sasi001
őstag
Az óra tudja az 5G-t, de a szolgáltatók jellemzően nem biztosítják - nem csak itthon természetesen. Itt egy hosszabb fórumtopic a témában pl.
Mi lenne egyébként az 5G előnye az óra esetében a 4G-hez képest?Ez így van. Ezért írtam, hogy pont az nem működik, nem azt írtam, hogy nem tudja. Nem olvastam utánna mielőtt lecseréltem, de nálam pont ez indokolta a váltást. Sokat használom telefon nélkül is. Lényegében jobb mint az U2 de nincs egetverő különbség.
-
Jorus
nagyúr
Az óra tudja az 5G-t, de a szolgáltatók jellemzően nem biztosítják - nem csak itthon természetesen. Itt egy hosszabb fórumtopic a témában pl.
Mi lenne egyébként az 5G előnye az óra esetében a 4G-hez képest? -
The.Biker
veterán
-
Sasi001
őstag
-
The.Biker
veterán
Eladtam az U2-t. 🤦🏻Vettem egy U3-at.
Biztos jobb lesz, most állítom be 
-
TayRol
nagyúr
Köszi a megerősítést. Valahol szomorú, hogy a többi szolgáltató nem foglalkozik ezzel. :/
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Végignéztem, kerestem a topikot azzal a kérdéssel,, hogy ha nem a telefon telefonszámával, hanem egy másik számmal szeretném használni az LTE-s órát a nem T-s előfizetéssel, akkor sem lehet, mert multisim kell.
Tényleg nem lehet ráaktiválni egy "klasszikus" esim-et telefontól függetlenül nem T-s szolgáltatónál? Mindenhol ezt írtátok, de hihetetlen.
Tényleg nem. Teljesen más rendszert használ az apple watch esim, és a szolgáltatónak kompatibilisnek kell lennie az adott protokollal.
Ez itthon kizárólag Telekomnál működik, a többi szolgáltató nem igényelte meg ezt. Az apple support oldalán is listázva vannak a szolgáltatók.
-
TayRol
nagyúr
Sziasztok!
Végignéztem, kerestem a topikot azzal a kérdéssel,, hogy ha nem a telefon telefonszámával, hanem egy másik számmal szeretném használni az LTE-s órát a nem T-s előfizetéssel, akkor sem lehet, mert multisim kell.
Tényleg nem lehet ráaktiválni egy "klasszikus" esim-et telefontól függetlenül nem T-s szolgáltatónál? Mindenhol ezt írtátok, de hihetetlen.
-
syIex
nagyúr
Mármint hosszan nyomsz az óraszámlapra, majd "szerkesztés", aztán jobbra söpörgetve, amíg a "komplikációk" részre nem érsz, egyik helyre bökve kiválasztod a "yazio"-t, akkor ott lesz a lista, hogy azon belül mit szeretznél a komplikációba tenni. Ha ez így nem működik, akkor az bug lesz, most direkt kipróbáltam 26.3-on, Ultra 2, 16PM-al társítva.
Nem.

Bármit választok ki és aztán sima koppintással rá nyomok a komplikációra (legyen az lépés, elégetett, fennmaradt stb) csak a Víz jön be az alkalmazásba. -
icecave
Topikgazda
Sziasztok!
Adott egy AW11 Titanium (bár szerintem az tökmindegy
) és a legfrisebb WatchOS van rajta. Komplikációkent ki van téve a YAZIO viszont hiába kattintok rá mindig csak a Víz jön be, mint hozzá adás. Próbáltam a Watchon belül az alkalmazást megnyitni, de úgy is ez történik egyből a víz jön be és semmi más. Újra tettem az alkalmazást és volt már Watch újra indítás valamint force reset is. Mi lehet a gond?
Mármint hosszan nyomsz az óraszámlapra, majd "szerkesztés", aztán jobbra söpörgetve, amíg a "komplikációk" részre nem érsz, egyik helyre bökve kiválasztod a "yazio"-t, akkor ott lesz a lista, hogy azon belül mit szeretznél a komplikációba tenni. Ha ez így nem működik, akkor az bug lesz, most direkt kipróbáltam 26.3-on, Ultra 2, 16PM-al társítva.
-
syIex
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy AW11 Titanium (bár szerintem az tökmindegy
) és a legfrisebb WatchOS van rajta. Komplikációkent ki van téve a YAZIO viszont hiába kattintok rá mindig csak a Víz jön be, mint hozzá adás. Próbáltam a Watchon belül az alkalmazást megnyitni, de úgy is ez történik egyből a víz jön be és semmi más. Újra tettem az alkalmazást és volt már Watch újra indítás valamint force reset is. Mi lehet a gond?
-
The.Biker
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
30348 - 30201
30348 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AKCIÓ! 64GB G.Skill Trident Z5 RGB 6000Mhz DDR5 XMP memória garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Eladó egy GA-H55-UD3H ATX alaplap+i3 cu van benne + ram
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2 - i5-11G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) temus szíjat teszek fel, mert abban jól tud szellőzni.
Akinek kisebb a csuklója a bujtatót ne úgy helyezze el, hogy a csuklója oldalánál legyen mert úgy kényelmetlen tud lenni. Nekem pl. az ötödik lyukban van és a bujtatót úgy raktam fel, hogy két (hullám) átmegy rajta, nem a végére teszem mert nagyon oldalra esne.