Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nekem igazán ne köszönjétek, bárki hozzáférhetett volna itt a fórumon is, úgyhogy ez egy kicsit önző érdek is volt..
Akinek valóban jár a köszönet, azok a "fejlesztők", nekik bigrespect!!!

A vezérlő-beállításokat nem feltétlenül gondoltam komolyan
, bár az is igaz, hogy kezdőként a 3500+ postból kikeresni nekem se lenne kedvem. Valaki belinkeli, aztán válogasson. Egy személyre szabott, de működő setupot kell a magad kénye kedve szerint átvariálni és nem az alapról indulva tapasztalni ki mindent. Nekem pl. nagy segítség volt, mikor Trihorn elmondta, hogy neki hogy van, én csak picit változtattam és most úgy használom. Ahogy az autóbeállításokon is lehet variálni, ki hogy vezet. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Premier előzetesen a Crimson Desert
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-12800H NVIDIA T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Logitech g29 garanciás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akinek valóban jár a köszönet, azok a "fejlesztők", nekik bigrespect!!!

, bár az is igaz, hogy kezdőként a 3500+ postból kikeresni nekem se lenne kedvem. Valaki belinkeli, aztán válogasson. Egy személyre szabott, de működő setupot kell a magad kénye kedve szerint átvariálni és nem az alapról indulva tapasztalni ki mindent. Nekem pl. nagy segítség volt, mikor