Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nekem igazán ne köszönjétek, bárki hozzáférhetett volna itt a fórumon is, úgyhogy ez egy kicsit önző érdek is volt..
Akinek valóban jár a köszönet, azok a "fejlesztők", nekik bigrespect!!!

A vezérlő-beállításokat nem feltétlenül gondoltam komolyan
, bár az is igaz, hogy kezdőként a 3500+ postból kikeresni nekem se lenne kedvem. Valaki belinkeli, aztán válogasson. Egy személyre szabott, de működő setupot kell a magad kénye kedve szerint átvariálni és nem az alapról indulva tapasztalni ki mindent. Nekem pl. nagy segítség volt, mikor Trihorn elmondta, hogy neki hogy van, én csak picit változtattam és most úgy használom. Ahogy az autóbeállításokon is lehet variálni, ki hogy vezet. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Viccrovat
- Próba
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Akinek valóban jár a köszönet, azok a "fejlesztők", nekik bigrespect!!!

, bár az is igaz, hogy kezdőként a 3500+ postból kikeresni nekem se lenne kedvem. Valaki belinkeli, aztán válogasson. Egy személyre szabott, de működő setupot kell a magad kénye kedve szerint átvariálni és nem az alapról indulva tapasztalni ki mindent. Nekem pl. nagy segítség volt, mikor