Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Skacok, az mitől lehet, hogy mulitban sima race-nél úgy dob be startnál, hogy a fejemre dob egy másik autót és egyből bal első defekt, első szárny törés.
Ez valami szuper kis bug?

Aztán futam közben jó kis lost connection.

Illetve be lehet állítani, hogy a live-ot kormánnyal kezeljem, ne kelljen midnig esc-el visszamenni, egérrel kattintgatni?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Skacok, multiban hogyan tudok csatlakozni egy versenyhez, futamhoz? Szinte olyat nem is találok, ami lobby fázisban lenne, hanem általában mindben már a futam megy.
Ilyenbe kell csatlakoznom és ha vége a futamnak, akkor a következő versenyre már beszállhatok, vagy csak meghívásos alapon megy?Amúgy Pityke78 néven vagyok fenn, akinek van kedve vegyen fel, erősítsük a HUN dinasztiát!

-
Pityke78
őstag
Köszi skacok a lehetőséget, nagy élmény volt.
Próbáltam mindenkire vigyázni!
De hogy a f.szba mentek ilyen időket?

-
Pityke78
őstag
Este lesz derbi? Én is beszállnék tanulni.

-
Pityke78
őstag
Srácok, akinek nem gyári CD-je, hanem tört verziója van. Ti feltelepítettétek a patch-t, vagy a live-ról töltötte le a progi automatikusan?
-
Pityke78
őstag
Skacok, leírom hol tartok hálózat ügyén, hátha lesz valaki, aki tud segíteni.
Szóval F1-2011 szépen fut, tudok játszani. Próbálok csatlakozni a Windows live-ra.

Hibaüzenet:
Végigolvastam a leírtakat, beállításokat. Windows tűzfalon keresztül kinyitottam az összes TCP, UDP portot.
Aztán mégsem megy. Megnéztem az xbox.com-on a felhasználónevem okay, megvan a profilom. Mi lehet a baj? A routert már kivettem a körből, szóval csak az UTP kábel jön a hálókártyába. Amúgy digi netem van, egy emeletes házban. Lehet itt van egy router a házban ami bekeverhet?
Vélemény?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Ha valaki összerakná a háló problémám én is mennék.

-
Pityke78
őstag
Srácok, az egyes pályák beállításait hogyan tudom elmenteni, hogy az mindig megmaradjon, érvényben legyen? Mindegy hogy TT-t megyek, vagy rendes futamot. Lehet ilyet csinálni? Köszi
-
Pityke78
őstag
-
Pityke78
őstag
Ha rendes futamhétvégét megyek, akkor hogyan lehet továbblépni, ha nem akarom végigvárni az edzésidő lejártát? Vagy esetleg egyből kihagyni az edzést és az időmérővel kezdeni?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Skacok, esetleg van valaki Veszprém környékéről, aki nagyon nyomja az F1-et? Jöhet privibe is, konzultálhatnánk kicsit.

-
Pityke78
őstag
Skacok, ti teljesen expertben nyomjátok a futamokat? Manuális váltással, valós sérülésekkel, gumi kopással? Vagy mit állítatok be ezekhez a jó időkhöz?

-
Pityke78
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Köszi a segítséget, majd este próbálkozok még.
Tegnap futtattam egy benchmarkot és valami 33 körüli fps jött ki. Tudom hogy nem egy acélos a gépem, de azért tudok majd ezzel játszani, vagy fejlesztenem kell?
Gigabyte EP34
Pentium (R) Dual-Core CPU E5200 @ 2500GHz
4 GB RAM
Ati Radeon HD4580 -
Pityke78
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Áááá, rengeteg kérdésem lenne. Én még teljesen friss hús vagyok ebben a témában, tegnap sikerült feltelepítenem, futottam pár kört, de még igazából nem nagyon igazodtam ki a lehetőségeken.
1. miket lehet állítani az autón, ezek mennyire fontosak
2. hogyan lehet gyakorlást futni, rendes futamot, időmérővel, rendes évadot
3. mit jelent a 10% - 20%-os futamhossz
4. hogyan tudok majd esetleg hálózaton keresztül versenyen részt venni (ugye azért ennek biztos van feelingje) stb.Első körben ennyi.

-
Pityke78
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Köszi a segítséget, de a belinkelt oldalt nem nyitja meg.

Megpróbálod még egyszer. KösziMég egy kérdés.
MI az a TT? 
-
Pityke78
őstag
Skacok, tegnap este sikerült feltennem az F1 2011-et Sajnos az életemben az utolsó F1-es szimulátor a GP2 volt, de most újult erővel csapnék újra bele ebbe a világba.
Arról egyből rájöttem, hogy beállítás terén sokkal-sokkal több lehetőség van, mint anno.Ebben lenne szükségem egy kis segítségre. Van olyan oldal, ahol részletesen, magyarul le van írva a beállítások, lehetőségek, futamok? Vagy ilyenről ne is álmodjak?
Illetve magához a programhoz nem létezik magyarítás? Vagy ez is csak hiú ábránd?
Első körben ennyi lenne, aztán majd biztos jövök még a kérdéseimmel.
Köszi, Pityke
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest