Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Pityke78 #3010 üzenetére
Én személy szerint EZEKKEL a beállításokkal megyek, esetleg kisebb változtatásokkal a szárnyállást, a kerékdőlést/összetartást illetve a váltót illetően.
Általában 20%-os futamok vannak benzin-, gumi- és sérülés-szimulációkkal. Az egyéni, hogy ki milyen segítségeket használ, asszem minden engedélyezve volt tegnap, talán a Brake Assist nem...
AI (virtuális versenyző) nem szokott lenni (szerencsére)...
-
fess
őstag
válasz
Pityke78 #2802 üzenetére
bár ez az előző részhez készült leírás ,de sztem hasznos.
Ugye 3.patch nem lesz? Mert ha nem,akkor nem lehet,hogy a 2.patch majd csak a szezon végén fog kijönni,addigra mindent be tudnak majd állítani valósra (drs,gumi) ? -
makkai
aktív tag
válasz
Pityke78 #2811 üzenetére
Azt írják, hogy 23.-ára szeretnék befejezni és remélik, hogy sikerül is.
Elég régóta 20%-on áll. 23.-a meg jövőhét végén lesz.
Majd meglátjuk.Infectedmann: Tudom, hogy az első válasz a jól megmondom a csapatnak, a középső az arany középút, a harmadik meg a seggnyalós!
De azért jó lenne érteni ami oda van írva, + az E-mail-eket is jó lenne érteni majd. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Pityke78 #2804 üzenetére
Nekem is kb annyi és tudok játszani, bár néha azért elég gyenge az FPS... ha 25 alá esik, akkor már nagyon zavaró.... (Ugyanolyan a procid, mint az enyém. Ha nincs húzva sem, akkor szerintem tedd meg, vagy cseréld le!
) Szerintem fogsz tudni játszani, de ha sok autó van a pályán, már eléggé beszaggat(hat).
(#2787) makkai: Nem is értem, hogy ezek a BUG-ok miért csak néhányunknál jönnek elő???
Miért nem jár így mindenki???
-
Steady74
addikt
válasz
Pityke78 #2802 üzenetére
1. Nem sok mindent és mégis elég dolgot ahhoz, hogy egy jó beállítással akár másodperceket nyerj egy körön. Ehhez a korábban linkelt oldalon találod meg az alapokat, itt.
2. Azt hiszem, hogy long weekend vagy ilyesmi a beállítása egy teljes hétvégének, ott van szabadedzés meg minden.
3. ezt ha nem gond nem részletezem. annyi tartozik hozzá, hogy SC nincs, csak 20%-os versenyhossznál, vagy ennél hosszabb futamokon, illetve 20%-os futamtól van kötelező 1 boxkiállás.
4. Multiplayer menüben kell szerókhoz csatlakozni, de ne a qucik meccseket válaszd, hanem azt hiszem a custom vagy ilyesmi lenyíló menüt.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Pityke78 #2792 üzenetére
Autó beállítások, igaz TT-re kihegyezve, de kicsit nem árt gyakorolni. Magyarítás szerintem nem nagyon szükséges, de hamarosan kész lesz és be fogják ide írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged