Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Üdv!
Itt vajon mit és miért jelez? A boss már nem él ugye, azért üres a terem.
-
Szoke1982
senior tag
-
S e t h
nagyúr
Ha esetleg lenne valakinek tapasztalata.
Érdemes várni lvl 170-es lootra, vagy inkább célszerű már a 160-as szintűeket is fejleszteni?A crucible wraithok elég furák ng+ban.
Egyrészt nincsenek ott ahol kéne lenniük, vagyis ott ahol korábban levadásztad őket.
Nagyjából minden ugyanott van és újra meg is lehet csinálni a következő végigjátszásban, de amíg pl egy ellenséges tábor, vagy crucible esetében írja is a játék, hogy korábban megcsináltam, de most még nem, addig a wraithok esetében nincs ilyen megjegyzés.Csak azért fura, mert elvileg ng+ban jobb soul coreokat dobnak, de így nehéz lesz őket megtalálni.
Most például egy felbukkant spontán csak úgy, egy olyan helyen ahol nem is számítottam rá, majd-ezt figyeld- szakadékba ugrott, ahogy a loot is, tölthettem vissza az állást.
-
rakkimcer
tag
végre összejött a samurai változata a Yasakani Magatama-nak
NG+ 1190 CE Funaokayama jobb szélén lévő crucibles-ben -
S e t h
nagyúr
Ng+ban durva milyen cuccokat dobál a bloodedge demon.
-
rakkimcer
tag
Yasakani Magatama-t vadászom, Reduced Set Bonus Requirements miatt.
2 van már, de csak ninja-hoz jó.
Samurai-hoz is létezik?
fextralife szerint igen, már többször végigvittem a Sinister End battle scrollt egyedül és coop-ban is -
S e t h
nagyúr
Tao Tsuchiya
-
Szoke1982
senior tag
Most értem be oda ahol egymás után jönnek a bossok a ló fej nélküli lovasig jutok kb de onnan rip, és baszki addig mentem újra és újra mivel ez egy végtelenségig megy ki nem lehet menni se semmi így reggel neki ülök újra erre nem kinyirt egy ütéssel az első boss mert épp nem néztem oda,
és ugrott az összes farmolt pénz xD valami 700ezer volt már pff na ennek annyi. Ha jól néztem neten legalábbis ai szerint még a lovas után is van egy boss jaj de jó! 😅
De már annyira legalább teszteltem dolgokat egy szettet is össze raktam ami nem olyan rossz dolog a plusz dolgokért amit ad . Tudom más fél szemmel is végig viszi nem lenne nehéz gondolom, de addigra már marad 1 flaska hp-m kb. Amúgy nálam eddig az év játéka és élménye, ez a felfedezés is tök jó mint anno az Elden Ring-nél. Hála istennek visszatértek!
Remélem a Phantom Blade Zero is jó lesz év vége felé ha jön! -
S e t h
nagyúr
Borzalmas, hogy minden visitorkodásnál végig kell nézni a videókat.
Tegnap valami bug volt a bloodedge demonnal, egyszerűen nem jelezte egyik korban sem, hogy ott van és az oltárok is csak időnként kelezték, hogy éppen aktív.
Rohadt nehezen találtam meg és nem volt egyszerű a harc sem, futottam vele néhány kört. -
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Nem kell ehhez messze menni.
Csatlakoztam egy userhez, hogy segítsek neki, el sem mentünk a spawning ponttól és amikor már csak néhány ütés kellett volna akkor eltűnt a démon és kezdhettük elölről.Nekem most csak az zavaró, hogy kontans ugyanazon a helyen jelenik meg az utolsó három alkalom óta, ami ráadásul elég szűk hely.
-
S e t h
nagyúr
Hasznos tartalom a fegyverekről.
-
Szoke1982
senior tag
-
Szoke1982
senior tag
Nálam a második volt meg, (azaz már 3) de bitang erős volt szó szerint volt egy ütése amikor egyből meghaltam. De nem az volt a gond levertem, de már alig kellett pár ütés erre eltűnik?
A pofám leszakad mondom.
(és ezt többször eljátszotta) Mert elmentünk harc közben már az adott területen kívülre gondolom, azt eltűnik.. és újra vissza megyek megint idézzem meg, de jó mondom! Amúgy ott szerintem vagy 3-4x azért haltam meg mert elakadtam a kerítésben vagy másban, na de ezt én is kihasználtam a démonnal (kölcsön kenyér.. 🍞) szépen úgy helyezkedtem mikor pörög, a kerítés szépen felfogja
így simán ledobáltam. úgyhogy akinek a második nem menne lehet szaladgálni de ne nagyon messzire mert eltűnik , és a kerítést lehet használni mint védelem.
-
Szoke1982
senior tag
-
Petreszku
senior tag
Köszönöm. A fejlesztés, hogy működik ezekkel a azure ore-val? A fegyvernek amit fejlesztení szeretnék mindegy melyik és milyen? Vagy itt is vannak feltételek? Ami most nálam van nem tudom fejlesztení csak újat tudok csináltatni a kováccsal. Pedig van elég alapanyag és arany is.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Azure soul ore-t milyen fegyverekből vagy mikortól lehet elérni?
Előre is köszönöm a segítséget. -
S e t h
nagyúr
Mivel gyakorlatilag egy percet sem járszottam a szamurájjal, így nem is ismerem, melyik fegyverrel, skillekkel a legkönnyebb megcsinálni a training missionokat(novice,adept, veteran)?
-
S e t h
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Én nem vagyok coop fan, de itt kifejezetten tetszik a közös darálás.
Mondjuk időnként forgatom a szemeimet, mert találkozom eléggé fura dolgokkal.
Pl. tag aki minden leölt lény után inventoryt csekkol és emiatt többszörösére nő az időtartam.Vagy akin látszik, hogy ki sem próbálta az adott bosst hanem azonnal segítséget kér és a boss roomban 1 másodperc alatt hal.
NG+ ban gondolom a dlc is abban indul majd.
Mondjuk nehéz lesz nem tolni második kört, ha végzek, nagyon addiktív, viszont a nioh dlc-k legendásan nehezek voltak.Jut eszembe, legjobb coop partner név eddig:
180cm70kg13cm
-
Igen vannak ilyen pillanatok a játékban, csak ez a kevesebb sajnos, habár tegnap NG+ban letoltam 2 területet, hát itt azért már van kihívás hála istennek! Plusz mentem coopban is pár karikát gondoltam kipróbálom már, hát elég élvezetes így hárman, plusz kb 3 perc alatt össze jött 15M amrita, ami kell is, mert 1 szint már 7M nekem😂
-
S e t h
nagyúr
Amikor a játék bedob egymás után szinte rögtön két olyan bosst, mint Hiruko, majd Kunimatsu, akkor nem is tűnik annyira könnyűnek a játék.
-
Szoke1982
senior tag
-
rakkimcer
tag
Flying Bolt Soul Core-nak nézte már valaki a statját?

Spirit Force Bonus (Projectiles / Items) C-
Increased Damage Taken on Enemy (Ranged Weapon Hit) +0,0%Ez csak nálam ilyen?
-
Elkezdtem a NG+t, na itt van legalább már egy kicsit több kihívás így az elején legalábbis, egy mezei mob is képes kinyírni ha egy kicsit nem figyelek, viszont elég jól potyognak a zöld cuccok legalább 😁
-
S e t h
nagyúr
Jött ki patch, van benne meglepetés is.
-
Egy idő után minden túl könnyű lesz, nekem például az endgame boss óriási csalódás volt, már nehézség szempontjából azért többre számítottam, másodikra lement és csak azért, mert elsőre elbénáztam, volt olyan sub quest boss ami sokkal nehezebb volt 😳
Az általad említett Takeda's quest már nem tudom mikor nyílt meg, de én 140+osan csináltam meg, úgy elsőre lement az is... -
S e t h
nagyúr
Nem tudjátok hogy lehet aktiválni a Takeda's Four Heavenly Kings küldetést?
Nekem nem aktív, de szerintem már kéne neki.
Nem mintha annyira szeretném már megcsinálni.
Demon of pride, envy plusz nem tudom mi a harmadik megvolt nektek?
Még azokra mondták, hogy erősek, bár ha a játék végén vagytok, akkor nem hiszem, hogy már akkora kihívás lenne.Takedás küldetésen sokan kiakadtak, mert kb idén 50 szint körüli, de aztán jön szembe a valóság és simán endgame nehézsségű.
-
Na befejeztem éjszaka a játékot, 70 óra lett a vége, és 85%-on van a trófea lista, minden térkép 100%-ra megcsinálva, amik maradtak, ilyen mellék küldetés trófeák, hát nem tudom azok, hogy maradtak ki, mert én ami volt mindet megcsináltam, de akkor ezek szerint még sem😅 Nagyon tetszett a játék, indítom is a NG+t...
-
Peace
nagyúr
Ejj, de jó volt ez a reggel!!! Elindultam és kegyetlenül elpi**áztam a 3 maradék mestert és 2 boss-t, akik annó kifogtak rajtam. Aztán segítettem kicsit egy random csókának az utolsó térképen. De most már 140 vagyok....lassan lehet tényleg nem húzhatom tovább a sztori végét.....
-
Peace
nagyúr
Ha 120-130 közötti emberekhez csatlakoztam be, akkor rendben volt. De amikor ismerősnek mentem segíteni, aki most kezdte, ott sajnos nem redukálja vissza kellőképpen a játék a karakteremet és pillanatok alatt levertem bármit is. Valamint Ő is hozzáfért azokhoz a pályarészekhez, amikhez nem lett volna szabad még jó sokáig. Gondolom ennek nem így kéne működnie.
-
Peace
nagyúr
Ma már mindent csináltam, csak ne érjek a végére. Beléptem másokhoz segíteni. Félek, hogy az utolsó térkép legutolsó kis szelete van vissza a sztoriból.
Amúgy is kell még egy kis pénz, mert pont nem volt elég a lvl 150-es fejszére, csak 149-re ment fel.
-
Hát az nekem kb 5db tüzes kunai+egy két super charge és meg is halt,persze amikor először találkoztam vele, nekem sem ennyi volt 😂 Én nagyon rámentem a ninja classra, és maxos majdnem mindenem, egyszerűen nem tudnak már megölni, sőt kicsit csalódott is vagyok, hogy ennyire OP lett a ninja, így kicsit már unalmasak a harcok, mert egyoldalú, no de majd NG+vagy nem tudom, hogy itt lesz-e egyáltalán olyan🤔
-
S e t h
nagyúr
válasz
Petreszku
üzenetére
Én kétkednék abban, hogy a készítők akarata egyértelműen csak a diverzitásra, az eltérő harcrendszerre irányult volna, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
Titkon azért reménykedek benne, hogy eljöjjön a pont amikor váltani kell, de igazság szerint annyi lehetőség van a játékban, hogy akár az inventory szinte teljes arzenáljának a bevetésével is, de hozhatóak a küzdelmek.Most viszont tényleg bajban vagyok, most jutottam el oda, hogy megnyílt a full arzenálja a kovács opcióinak, egy ideig ott fogok tökölni, hogy elköltsem a sok goldot.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Szamurájjal és nagy karddal kezdtem. Gondoltam csinálok egy tank karaktert mint a második részben. Itt valamiért nem volt az igazi. Igaz a pályákon nagyon szépen haladtam, de így sem volt az igaz. Viszont nem szerettem volna átrakni mindent így kezdtem egy újat. Ninja + tompa, igaz az eddig pályaszakaszokat ismerem már, de eddig sokkal jobban tetszik. Bár úgy veszem észre tomfát nem igazán dob a játék eddig.
Seth, akkor ezek szerint érdemes a szamurájt is kicsit jobban fejlesztení annak ellenére, hogy nem szeretném ebben a runban használni.
-
S e t h
nagyúr
Még nem próbáltam, olvastam.
Elvileg nem mindegy, hogy milyen erősségű másodlagos fegyver van a karakter másik kezében.
Nekem egy régi fegyver van csak a set bonus miatt, sosem fejlesztettem, de valaki felvetette, hogy a két fegyver sebzéséből számolódik a nindzsa tools base sebzése és valaki azonnal reagált is, hogy brutálisan megnőtt a sebzése a nindzsás eszközöknek miután berakott másodlagosra is egy erősebb fegyvert. -
Na beköszönök én is, nem tudtam, hogy lett topikja, de Szoke1982 felvilágositott köszi 👍
Lvl 130+os vagyok egyelőre, vége felé járok, és én is a tomfát erőltetem nagyon adja, gyakorlatilag a másik karaktert nem is használom nem váltok rá, mert nincs rá szükség, eddig mindenkit daráltam majdnem elsőre
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
84+1 szint azért már ad némi kraftot, plusz ez a kép akkor készült amikor már két soul coret is be lehet rakni yangba és ha két nagyobb szintűt használsz, konkrétan nekem most két 85 szint körüli core van berakva, nos az is dob valamennyit rajta.
Egyébként úgy fejlesztettem, mert nem esett ennél jobb, jó régóta ezzel haladok. -
Szoke1982
senior tag
KI
próbáltam a co-op ot nem is rossz ez tényleg többet és hamarabb is jött össze lóvé kövi szintig..A baba már majdnem megvolt csak mindig el sietem. Jah úgyhogy voltak normálisak is nem rohantak előre. De végén már hozzá szoktam mi merre a bossig. Jött pár új cucc is. Hs nagyobb level szintnél akartam keresni akkor nem nagyon talált . Úgyhogy maradt a random. -
S e t h
nagyúr
Már majdnem jó a sebzés.
-
Hiei555
aktív tag
Esetleg ha valaki szeretne coopozni írjon privit, Pc-n vagyok. Nemtudom hol kéne játszó pajtást találni haverjaimnak vagy nem tetezik vagy nem fut nekik
Nemértem egy rohadt crossplayt miért nem lehetett beletenni... -
Szoke1982
senior tag
-
Szoke1982
senior tag
Nálam a hajnalban a vízbe ugrás volt a kedvencem (véletlenül) többet haltam meg mint máshol XD Meg mikor a kemera mozgás miatt 💩sem látok kb. De a gyors sprintelés után való szikláról való lezuhanás is játszik néha 😅 Amúgy minden fa.. a!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Seth: Átérzem.. kár délután az asszony Tv-zik, így max este 10-től maradt időm rá hajnalig..(sajna) de utána meg keresem hol vagyok reggel mikor felkelek!!
A játék nagyon durván jó lett! Jah a fegyvert felhúztam elég durván, most mint a tank kb apritok amerre megyek !![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Peace
nagyúr
Na a tüzes nyilat sziklán átlövöldöző mesternél mondtam, hogy a jó ku*va anyátokat!!!
És mentem vissza inkább folytatni a kampányt. -
Szoke1982
senior tag
Jah a Kovács nőre visszatérve jó ,hogy nem tudtam semmit mert most nyílt meg , hogy tudjak fejleszteni. De ahogy látom hasonló mint a Wo long- nál kb. Amúgy ez a játék eddig függőséget okoz le sem lehet tenni. 😁
-
Szoke1982
senior tag
Na nem volt rossz ez a "barlangos boss " elsőre ami kész csoda nálam. De nézem az életerő vonalam épp megvolt kb. 😅 (Ezért szeressük ezeket a játékokat?)
jah nézem mondom a karakterem arcát,ez bug vagy ténylegesen látszik rajta a rémület és vagy kifaradtság? Az kom ha igen!
_________
Közben rákerestem:
A játékban a karaktered arcán tényleg látszanak dinamikus mimikák, amelyek a fizikai állapotodat tükrözik – például a kimerültség (fáradtság low Ki-nál) vagy a rémület/sokk alacsony HP-nél. Ez különösen észrevehető boss harcok végén, amikor alig marad életed, és a karaktered lihegve, széles szemekkel, feszült arckifejezéssel idlezik (mint a ki-deplettált állapotban, ahol lehajol és zihál).
A Nioh-sorozatban a Ki (stamina) kimerülése mindig vizuális visszajelzést ad (hunch over, panting animation), de a Nioh 3-ban továbbfejlesztették a karaktermodelleket és animációkat, így az arc is részletesebben reagál a stresszre/low HP-re – stern expression, wide eyes stb.

-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Az a baba kényszerített engem is megállásra, ha kell segítség szólj.
Más.
Van egy garantált drop, sokan nagyon megvadultak tőle, mert elképesztően magas bénítás van rajta, én nem próbáltam, de tartok tőle, hogy a paralízis csak időnként egy-egy másodpercig tart, de van aki azt mondta ezzel vitte végig a játékot és 138-as szintig fejlesztette.
Egyelőre nem tudom van-e benne annyi.
-
Szoke1982
senior tag
Hajnalban beértem a második "baba boss "-hoz ,de most vagy nagyon hamar értem ide mint például gyengén is neki mehetek egy bossnak mint Elden Ring -nél? Mert kb 2-3mm -es ütéseket tudtam csak sebezni rajta.. Jah meg megzavarja az embert a kamu füst szerű támadása de nem az a igazi támadás, tehát ilyen megtévesztés inkább. Azt bekapom egyből. Lényeg elég erős hozzám képest a boss mint amennyit tudok most sebezni rá. De még a Kovácsnál sem voltam még 😅🪓 Mindjárt rá is nézek ott mit és, hogy kell csinálni, mert elsőre elég bonyolultnak tűnik. (Mint más játékokhoz nézve a fegyver fejlesztési része) Aztán hagytam is a fenébe mentem inkább a csepkőbarlangos részhez ami gyönyörű szép, pont ezen agyaltam ha ilyen maradt volna a játék végig akkor maradr volna ez a szép quality rész mint a barlangnál. Mert a félig open résznél ott eléggé vissza vesz a grafikán a játék közben meg máshol meg hűha részek is vannak mint itt a képen bár élőben másabb az élmény.

-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Igen, később tudsz majd felmenni, egy lightning based guardiant lehet nyerni az ott lévő lényből, a játék elején valóban ütős lett volna, most már nem annyira tűnik nekem erősnek, de egy lightning buildhez talán jó.
A tegnapi estihez még annyit, jó a coop, de ha a partner nem, akkor szemvedés.
-
Szoke1982
senior tag
-
S e t h
nagyúr
És még egy tipp.
Én nagyjából kipucoltam az első térképet és nem tudtam róla, de kimaradt egy elég frankó dolog, mert nagyon jól el van rejtve.Van egy nagy híd, ami összeköti a térképet a crucible bejáratával, ahol tavaly nyáron az alpha verzióban egy gaki boss volt, most meg egy sátortábor.
Amikor mész át a fahídon a crucible felé, akkor a bal oldalon lévő sziklafalnál látni fogsz egymásra pakolt ládákat, törd szét őket és ha a feltáruló hasadékba bemész, akkor a nindzsádnak egy igen hasznos dolgot fogsz találni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
rakkimcer
üzenetére
Én ezt a részét kezdem elengedni, van egy rakás core, amihez semmi infó sincs mikortól lehet használni, csak nézegetem őket miközben minden crucible területet pucolok ki, de nem történik semmi változás.
MI értelme van annak, hogy az első térképen esik egy core, amit még a másodikon sem tudsz használni?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a második opció( talán B) kiosztás a jó és valóban, azóta én is aktívabban használom a martial artsokat, mert sokkal könnyebben alkalmazhatóak.
Az irány+gombot nehezebben veszi be, mint a két gombot egyszerre, úgy már szinte tökéletes.Más.
Volt pár meglepetés.
Ma a játék végén gondoltam coopozok egyet és becsatlakozom valaki játékába, aki segítséget kér és két okból sem bizonyult butaságnak.
Egyrészt a 10-15 perces run végén 260 ezer amritát kaptam, nem akartam hinni a szememnek, másrészt annyi loot esett, hogy szinte újra fel tudtam normálisan szerelni a karakteremet, ergo mocskosul megérte. Lehet gyakrabban kéne coopban nyomni, mert a loot össze nem mérhető a solo játékkal.A másik dolog meg az, hogy már a negyedik fegyvert használom huzamosabban, szinte mindig magam mögött hagyok egyet a másik kedvéért és rohadtul mindegyikkel jó játszani és nem bírtam ellenállni, mert annyira dícsérték a tonfát, nekem viszont nem tetszett, nem túl nindzsás és azt kell mondanom, a pletykák igaznak bizonyultak, ez a fegyver a god mode, szinte csalás.
-
Szoke1982
senior tag
Nekem ezt a gyári gomb kiosztást át kellene gondolni mert rohadtul nem veszi be a fel+háromszög kombót, szerintem vagy 10-ből 3 sikerült. Ez így nem ok , vagy én vagyok a béna lehet.
-
Peace
nagyúr
Remélem az automatikus tárgy felvételt bekapcsoltátok és használjátok az R3-at, hogy az elérhető legjobb felszerelést felvegye egyből a karakter! Még jó, hogy véletlen belefutottam ezekbe az infókba szombaton, előtte hülyét kaptam a cuccok átnézésétől.
-
S e t h
nagyúr
Néhány gondolat.
Keresem a kodamát, ott kéne lennie előttem, nincs. Reseteltem a pályát és megjelent, más bugba nem nagyon futottam, de érdekességek azért akadtak.
Kerestem a bloodedge demont, érdekes módon mindig csak az első térképen jelenik meg és azt vettem észre, hogy ott csak alacsony level droppok vannak, ma pl 4-8 szint közöttiek estek, erre az egyikből kipottyant egy 82-es lándzsa, után a másikból meg 60-70-esek, ezt nem tudtam hová tenni.
A bloodedge demon meg nagyon gyenge volt, mint aki egész éjjel reszelt.Ugyanakkor bár jóval megbocsátóbb a játék, mint az elődei, egy rakás boss meg is volt elsőre, de csak bekopogtatott hamarosan a nioh-ság és megérkeztek a bossok, akiknek rögtön csókolomot köszöntem.
Egy dolog viszont bosszantó, már van egy vagonnyi soul coreom, de amelyiket szeretném használni azt nem tudom, mert le van tiltva, vmi crucible wrathot kell legyőzni és én eddig minden egyes cruciblet kipucoltam és nem tudom mivel kéne már találkoznom, hogy működjön pár core.
Azért az vicces, hogy a játék elején találsz egy frankó coret és lassan már elavul a szintje, mert nem tudod használni.
Hol a francban kell keresni ezt a wrathot? -
S e t h
nagyúr
Harmadik találkozásom a bloodedge demonnal, a harmadik konkrétan vicc volt annyira gyorsan meghalt, pedig arra számítottam, hogy a fejlettebb gear miatt szenvedés lesz.
-
Peace
nagyúr
Van egy rész, ahol látszólag le kéne dönteni farönköket, hogy fel tudjak mászni és továbbmenni, de bármivel próbálkozom, nem sikerül. Járt már valaki itt? Látszólag csak ebbe az irányba lehet továbbmenni. Ha jól emlékszem, akkor lvl 20-as terület.
-
Woodslave
félisten
Na valóban ez a baba yaga boss nem volt benne a korábbi demoban. De legalább már tudom miért ne vegyen mem
öreg vagyok én már ehhez -
Szoke1982
senior tag
Most néztem van topicja !
Mai Update!
-
Weareus
addikt
Én már várom a holnapot nagyon.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
na egyelőre ez kottára ugyanaz mint anno az alfa vagy nem tudom ilyen demo volt.
-
Woodslave
félisten
ez a demo most valami új? Vagy én vagyok eltévedve és hónapokkal ezelőtt nem nioh 3 -al játszottam (demo nyilván
) -
Weareus
addikt
Hát ami azt illeti, én most a NIOH 2 endgame-jében járok, Depths floor 20-ig kész van - első végigjátszásom -, de megmondom őszintén, nekem a Nioh 1 és 2 annyira bejött, hogy a 3-at biztos megveszem, akármit is írnak róla, vagy akármennyire is a Wo Long Fallen Dynasty és a Rise of the Rōnin "szerelemgyermeke" lesz.
Reméljük, hogy nem, vagy ha mégis, jól gyúrják össze a dolgokat... -
Weareus
addikt
Megjelenés: 2026. február 6.
Platform: PS5 (PS5 pro enhanced lesz a játék), PC
Fejlesztő: Team Ninja
Trailer: link
A Nioh 3-ban a sógunná felemelkedő Tokugawa Takecsijót irányítjuk, aki a játék során nem csak banditákkal és szörnyekkel, hanem a testvérével is harcolnia kell. Két, szabadon váltogatható játékstílusa lesz, szamurájként frontálisan megyünk neki ellenségeinknek, nindzsaként pedig a gyors mozgáson és a speciális képességeken van a hangsúly. A játék február 6-án fog megjelenni, ezúttal PS5-re és PC-re egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ugrott az összes farmolt pénz xD valami 700ezer volt már pff na ennek annyi. Ha jól néztem neten legalábbis ai szerint még a lovas után is van egy boss jaj de jó! 😅
De már annyira legalább teszteltem dolgokat egy szettet is össze raktam ami nem olyan rossz dolog a plusz dolgokért amit ad . Tudom más fél szemmel is végig viszi nem lenne nehéz gondolom, de addigra már marad 1 flaska hp-m kb. Amúgy nálam eddig az év játéka és élménye, ez a felfedezés is tök jó mint anno az Elden Ring-nél. Hála istennek visszatértek!
Remélem a Phantom Blade Zero is jó lesz év vége felé ha jön! 
A pofám leszakad mondom.
így simán ledobáltam. úgyhogy akinek a második nem menne lehet szaladgálni de ne nagyon messzire mert eltűnik , és a kerítést lehet használni mint védelem.
De igazából NG+ban meg úgyis sokkal ütösebb cuccok esnek egyből!
Ez később lesz? Nekem csak a tomfa van a kezembe.
És mentem vissza inkább folytatni a kampányt.

Tonfát még nem próbáltam de jelenleg így állok.
Mond meg min húzzak esetleg mi a rossz?