Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalAirForc
aktív tag
Nem, nem korlátlan az eus roaming adatkeret, hanem annyi, amennyi a csomagod szerint. Neked 5,1. Ott van a képen, amit beszúrtál. Szerintem arra gondolt, hogy a csomagod szerinti, felhasználható eus roaming adatkeretet a szolgáltató nem fogja egyoldalúan csökkenteni. Neked 5,1 áll rendelkezésedre minden hónapban.
-
Maist
senior tag
Megrendeltem én is tegnap a Boost csomagot.
Egy dolgot viszont nem értek, bár lehet én értelmeztem rosszul az alábbi leírásod:
Tehát az én értelmezem szerint a Blackfriday promo kóddal rendelt díjcsomag esetén nem csökken a roaming-ban az adatmennyiség, az azt akarná jelenteni, hogy kvázi korlátlan a net az EU-ban?
Csak azért merült fel bennem, hogy talán nem jól értelmeztem a leírásod, mert nekem azért fogy a roaming adat:
Segítenél megvilágosodnom, hogy pontosan mire gondoltál a képen olvasható mondatodban?
Köszönöm. -
RoyalAirForc
aktív tag
Kaptam emailt a lengyel Orange-től:
"2025. december 17-től minden csomag esetében megemeljük az EU-zónában használható GB-os limitet. Emellett csökkentjük a további roamingdíjakat az EU-zónában.
Ettől a naptól kezdve Ukrajnát és Moldovát is áthelyezzük az 1. zónából az EU-zónába a nemzetközi roaming tekintetében. Ez azt jelenti, hogy ezekben az országokban az Európai Unióban elérhető csomagok és limitek előnyeit élvezheti.
Új GB-os adatforgalmi korlátok a csomaggal:
35 PLN csomag: 12,03 GB (korábban 10,18 GB)
50 PLN csomag: 17,18 GB (korábban 14,54 GB)
80 PLN csomag: 27,49 GB (korábban 23,26 GB)
Új további GB-os adatforgalmi korlátok az EU-s roaminghoz, további adatcsomagokkal elérhetők:1 GB-os csomag: 1,00 GB (korábban 0,88 GB)
5 GB-os csomag: 3,44 GB (korábban 2,91 GB)
10 GB-os csomag: 5,16 GB (korábban 4,37 GB)
Új árak a további adatforgalmi csomagokra az EU-zónán belüli használatra:1 GB-os csomag: 5 PLN (korábban 6 PLN)
3 GB-os csomag: 14 PLN (korábban 16 PLN)
5 GB-os csomag: 24 PLN (korábban 26 PLN)
10 GB-os csomag: 45 PLN (korábban 50 PLN)
Új plusz díjak az EU-n belüli roamingolásért:MMS: 0,00568 PLN (korábban 0,00672 PLN)
Adatátvitel: 0,00568 PLN (5,82 PLN/GB) (korábban 0,00672 PLN; 6,88 PLN/GB)
Új plusz GB-os korlátok az EU-n belüli roamingoláshoz, amelyek az UNLMTD csomag aktiválása után érhetők el:UNLMTD 7 napra 15 PLN-ért: 5,16 GB (korábban 4,37 GB)
UNLMTD 30 napra 30 PLN-ért: 10,31 GB (korábban 8,73 GB)
UNLMTD 30 napra 45 PLN-ért: 15,46 GB (korábban 13,09 GB)" -
bp15
kezdő
válasz
domper2015
üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű: 50%-ot emleget mindegyik szolgáltató....tehát felcsatlakozás napjai, forgalmazott adat/hang mennyisége....mindegyiknél kell érvényesüljön az 50% honos hálózaton.
Infó: 30 perc whatsapp hívásom teljesen oké volt....yettel-en roamingolt.
-
floratm
senior tag
És hogy örülünk a szomszéd asztalárol lehulló morzsáknak
Boldog nép a román hogy náluk nem karteleznek a szolgáltatókAsszonynak is jo lenne ez csak nem akarja elengedni a régi telefont ami csak fizikai simet tud...remélem kivezetik agyorsan a lejáró flottáját
-
vence
aktív tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nem azt kérdeztem ... egyébként azt tudom, hogy pár darabot tud tárolni a chip.
A többit köszi!Tényleg, eljutott már valaki a tele chip-ig az hány db profil és milyen telónál?
-
bp15
kezdő
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Külföldi szám para mi?
De akkor te miért parázol?
Hiába hívlak, kinyomod....(555)
-
vence
aktív tag
Ez az eSIM-eknél most, hogy van ??
Ha van egy aktív, futó (mondjuk) Yepp-em.
Akkor közben tudok egy ilyent aktiválni és "kapcsolgatni",
mintha SIM-eket cserélnék?És ha pár napig ez lenne aktív, attól a Yepp ugyanúgy ketyeg, fogynak a napok, az idő ...
Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban ??Ha bejön, akkor át lehetne tenni a Yepp-et sima SIM-re ...
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Megmondták, hogy ebben az országban több lábon kell állni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bp15
kezdő
válasz
domper2015
üzenetére
Ugye-ugye: ki gondolta volna, hogy miután kivonultak, megint vodásak leszünk …
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Több magyar előfizető lesz, mint román. Annyira beindult a csapat

-
dr9
tag
De nem tud levenni, ez nem egy előfizetés, az egyetlen egy dolog amit le tud venni automatikusan, az maga az főopció, mert feltöltő kártya, nem tudsz vele olyat csinálni, hogy felhívsz valami prémium számot, vagy elmész afrikába roamingolni és jön a 1000000huf-os számla. Csak az elérhető extra opciókat tudod aktiválni manuálisan, olyan sincs, hogy kimész az egyesült királyságba, és magától aktiválja az opciót, hanem azt is neked kell aktiválni, saját magától nem tud levenni a kártyádról (kivéve magát a főopciót).
A főopcióért is úgy fizetsz, mintha be lenne állítva, hogy időszakosan feltöltöd a kártyád.
-
bp15
kezdő
-
dr9
tag
Még amit hozzá tennék, hogy ha google fordítóval lefordít valaki valamit, akkor ne lepődjön meg, hogy "slang"-es a fordítás, direkt úgy csinálták az applikációt
.pld. A fizikális sim alatt is ír kommentet, hogy "N-ar trebui să ai nevoie de asta, dar hei, nu te judecăm" azt jelenti, hogy "Nem kéne erre szükséged legyen, de hé, nem ítélünk el miatta" ..
Meg a screenshoton is, "Uite ce ai ales" "Nézd mit választottál". Gondolom próbálnak egy kicsit igazodni a fiatalabb generációhoz
-
dr9
tag
Ennél pont az a lényeg, hogy ez nem egy rendes előfizetés. Nehezen lehet megfogalmazni, hogy mi is ez. Feltöltőkártya, egy fixen megújuló csomaggal, amit automatikusan fizetsz, nincs az az extra rész, hogy fel kell töltened a kártyát, hogy aktiválj valamit, hanem egyből azt veszel meg, amit akarsz. Mintha előfizetés lenne, de nem tudsz túl költeni (csak a Credit Suplimentar csomaggal). Az Orange Yoxo is pont ugyanez, az is hivatalosan feltöltőkártya. A rendszerben is úgy jelenik meg mindkettő, hogy feltöltőkártya, nem előfizetés (abonament).
-
bp15
kezdő
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Megvan a román számod
: majd felhívlak, és bejelentzek nálad azzal, hogy "bunö ziuá" (jó napot....románul) ...ennyit tudok...

most pont egy pohár bort iszok, azért vagyok ilyen "hülye"
-
bp15
kezdő
a digi falusi csomagot 11 lejért tudnám megszerezni ismerős által (az is kb ennyi lenne, és az ráadásul hűségidős is)....De ez a voda most jobbnak tűnik....Azt hiszem előfizetek 1 hónapra, "játszani" jó lesz....
-
dr9
tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
One-on lehet kevesebb a ping, mint Yettel-en, mert anno volt jó összekötés a két szolgáltató között. Míg Vodafone HU volt a One, volt hogy csak 35-40 volt a ping, de akár kevesebb is. Nem tudom, hogy még mindig ilyen jó e, vagy már nagyon eltávolodott a One a Vodafone csoporttól.
Visszatérve a Telekom roamingra, megkérdeztem egy másik ismerősöm, még most is felmegy neki, csak nagyon nehezen. A Yettelre azért megy át könnyen, mert az is már az e& része, augusztusig arra nem ment fel. De emlékszem, kínszenvedés Telekom-ot ráeröltetni Vodafone RO-val, mert nagyon erősen steeringel One-ra (és más országokban is persze a Voda/Ex-Voda hálókra). Nem tudom, hogy iphone-on lehet e még, de próbálj meg először 2G-re menni, arra könnyebb, vagy ha sehogy se megy fel, ne aggódj, ha egy olyan helyre mész, ahol csak Telekom van, akkor automatikusan felmegy rá, már sokszor tapasztaltam, de csak olyan helyeken, ahol tényleg csak T van, és amint megint van One jel, egy idő után vissza is megy rá.
-
bp15
kezdő
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Oké, de a 2G-s hangot inkább nem erőltetném...meg aztán a 40-es országhívó...azt sem veszi fel mindenki, meg nem is akarnék magyarázkodni, hogy miért lett "román" telefonszámom....Ha pedig letiltom a számkijelzést, akkor pláne nem veszik fel sokan.
-
thomas77
senior tag
Ez egy érdekes kérdés. Mivel itt nem ingyenes a roaming, ezért tegnap este nem tudtam kipróbálni. Ma kikapcsoltam a VoLTE-t a telefonomon és a hívások már bejönnek. Aztán visszakapcsoltam és úgy is. Mondjuk ezt nem nagyon étem. Nem ingyenes a roaming, de a bejövő roaming hívás igen?
Szóval a kérdésre a válasz: Igen. A Vodafone UK-n megy a VoLTE roaming.
-
bp15
kezdő
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
köszi. Szerintem 30 fölötti pinget már lehet érezni egy whatsappal.
Fene egye meg a yettelt....hogy nincs sem "telekom domino maraton" típusú netjük, sem értékelhető adat csomagjuk kártyásoknak (pl. 2GB 30 napra 1000-ért) -
bp15
kezdő
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
ja....nem gondoltam, hogy a nagyobb csomagot választottad, azt hittem, hogy a középsőre fizettél elő.
Lehet én is benevezek egy4blackfriday-jel 2 eurósra: csak arra lennék kíváncsi yettel esetén csak 4G van, vagy van 5G is, illetve mennyi a válaszidő...whatsapp híváshoz használnám. -
bp15
kezdő
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
De miért írod, hogy 1500? Hiszen promó kóddal 785....

-
dr9
tag
Internet în SEE (Mobiladat az EGT Unió-ban (EU + Norvégia, Izland és Liechtenstein)): 8GB adat, 6.1€-ért
Opțiune date în roaming non-SEE (EU-n kívüli roaming): 6GB adat, 12.2€-ért, az országok nevei szerintem egyszerűen kikövetkeztethetőek... SUA = Statele Unite ale Americii = Amerikai Egyesült Államok
Opțiune date în roaming non-SEE EXOTIC (még több EU-n kívüli ország, csak drágább zóna): 1GB adat, 25.5€-ért
Nelimitat Date Național (Végtelen mobiladat belföldön): végtelen adat belföldön, és 3.9GB roaming EU/EEA roaming adat, 3.1€-ért100 Minute Internaționale (100 Külföldi perc): Felhasználható bármely EU/EEA-s szám hívására kivéve 3 balti államot (lett, litván, észt) és Ukrajnában, Moldovában, az Egyesült Államokban, és Kanadában. Jár hozzá még 1.3GB EU/EEA roaming, a percek persze EU roaming helyzetben is felhasználhatóak - 1.1€
Opțiune Credit Suplimentar (Extra egyenleg): Ha valamire kell extra egyenleg a kártyára, pl: parkolás, vagy nem ingyenes speciális számok hívására..., 6.1€, az extra egyenleg 30 napig érvényes
Ha valami kell még majd valakinek, lefordítom, vagy valami információ még esetleg.
-
panizzi
aktív tag
Sajnos nem tudok románul, pedig kipróbálnám esimmel.
-
dr9
tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Felmegy T-re is, de nagyon nehezen, gyenge kell legyen a többi, ahhoz, hogy fel menjen könnyebben, ha nincs One és Yettel jel, automatikusan át is megy. Az AMBR most vagy 300 vagy 950, nem tudom.... Belföldön is katasztrófa ez, mert más az AMBR huawei cellákon, és megint más ericssonon.
-
dr9
tag
Valahogy lehet, próbáld meg esim nélküli telefonnal, lehet úgy engedi, ha nem, írj TOBI-nak, ha kell majd leírom, mit kell megkérdezni tőle. Most próbáltam megnézni mi van, ha ráklikkelek a sim cserénél, esimre és elkezdett új kártyát tenni a telefonomra, közben most hordozom át az egyik orange számom, és most ezzel lehet elrontottam
. Román fórum szerint van rá módszer, de ma fogok menni a vodafone-hoz esim-ről sim-re váltani, ha sikerül a számhordozás ezek után.., és megkérdezem majd. -
whbear
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Akkor olyan mint az orange pl. Csak az appból telepíti az eSimet. Az NJU az mutat qr kódot is. Régebben még te nézted meg a drei appban, hogy ki lehet nyerni belőle a qr kódot. Működött is rendesen. Van esimes telefonom, Xperia X5 de azt másra használom. Ott mehet a reg és a qr beszerzése, aztán az 5ber SIM adapter appjával beolvastatom a qr kódot.
-
whbear
senior tag
Szia!
Köszönjük szépen a megosztást. Holnap kipróbálom, pont kerestem valami ilyesmit. Majd meglátjuk mikor szólnak a csak roaming használat miatt. A drei 7 hónapra küldte a felszólítást. Azóta a Microesim adatkártyáját használom, teljesen jól működik de az csak adat és a voip van hogy elég macerás mostanában hogy nem jól jelzi ki a CID-et. -
dr9
tag
Kicsit későn írok, de még mindig releváns, főleg az akció:
VODAFONE EASY - Digitális Előfizetés
A Vodafone Románia nemrég újra indította a YoXo riválisát. Feltőltőkártya, csak rendszeresen kell fizetni, mint egy előfizetést. Bármikor lemondható és nincs túlforgalmazás, mivel hivatalosan csak feltöltőkártya.
Regisztrálni lehet a Vodafone EASY appon keresztül, viszont a YoXo-val ellentétben az EASY NEM KÉR SZEMÉLYIGAZOLVÁNYT (Buletin-t).
Az applikáción keresztül lehet kérni eSIM kártyát, sim kártyát csak román címre szállítanak ki, és meglévő Vodafone kártyásokra NEM vonatkozik az akció, csak új vagy áthordozott telefonszám esetén.
Három csomag van:
Chill: 1GB Mobiladat, Végtelen Hívás és SMS Hálózaton belül, 50 perc hálózaton belül - 2€ (nem tartalmaz EU roamingot, viszont választható extra csomag roaming-hoz)
Boost: Végtelen Mobiladat (5.1GB roamingolható az EU-ban), Végtelen Hívás és SMS belföldén és EU roaming helyzetben. - 4€
TOP: Végtelen Mobiladat (10.5GB roamingolható az EU-ban), Végtelen Hívás és SMS belföldén és EU roaming helyzetben. - 8€
AKCIÓ: November 16-ig BLACKFRIDAY promóciós kóddal 50% engedményt lehet kapni a BOOST és TOP előfizetésekre, új vagy áthordozott telefonszám esetén, 1 évre, és NEM CSÖKKEN az EU-s roaming adat!
Magyarországon Roamingol: One 5G, Telekom 4G és Yettel 4G (lehet van 5G mostmár, egy ideje nem voltam magyarországon, és mostmár távol lakom a határtól, ezért nincs DX, augusztus óta megy fel yettelre, de akkor nem volt 5G-s telefonba volt a kártyám, és azóta nem próbáltam). VoLTE roaming NINCS. VoWiFi NEM elérhető külföldi IP címmel, és amint egy külföldi hálózatra csatlakozik a telefon a Vodafone le is tiltja teljesen a szolgáltatást, amíg az előfizető nem csatlakozik vissza az otthoni hálóra.Extraopciók, stb...:
...majd holnap leíromhttps://easy.vodafone.ro/
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.vodafone.easy -
válasz
domper2015
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Legközelebb kipróbálom akkor az orange-t.
-
blueye
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
"Orange Flex, csak ahhoz nem kell honos hálózat az első bejelentkezésnél." neki kell?
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Mármint banki adatok...Személyi kellett.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Próbálom ezt a spusu-t, azonban a kártya regsiztrációhoz austria id, banki bejelentkezés, vagy a személyes okmányok feltöltése szükséges. Innentől fogva tök mindegy, hogy elfogadja a hasraütésre beírt címet.
Létezik olyan esimes megoldás, amit csak simán címmel lehet regisztrálni? Annó a németeknél szoktam venni aldis sticket, azt is csak címre regeltem, majd havonta töltögettem.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
martongunar
üzenetére
Tavaly használtam én is....
-
martongunar
tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Egyébként kiváncsiságból megnéztem a T USA prepaid oldalát, de nincs is ilyen már. Olyan van, hogy 40 dollárt levonogatnak minimum havonta, az meg mitől prepaid. Benéztem volna valamit?
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Mint írtam, minimális használat, illetve feltöltés nélkül szinte biztos, hogy el fog veszni a szám. Nekem az amcsi T-Mobile esimemet 3 hónap után inaktíválták. Utána már feltölteni sem tudtam. Virtuális szám ugyanez lesz. Egy szolgáltatónak sem érdeke, hogy csak foglald egy hívószámát.
-
noorbertt
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Az is jó lehet ha nem veszik el.
Google Voice tippet megnézem,
Legroszabb esetben marad a Tello, de redditen ott is írtak hogy egyre nehezebb nem USA-bol aktiválni. /persze gondolom VPN megoldja/ -
martongunar
tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Én se hiszem és tudom furán hangzik, de az aktiváláshoz egyre inkább úgy emlékszem, hogy két amerikai szám kellett. Egy mobil az elején a biztonsági ellenőrzéshez, egy vezetékes pedig később a Voice szolgáltatás aktiválásához. A mobilt később át tudtam írni a magyar számomra de úgy emlékszem, az elején nem fogadta el.
Ráadásul kb. félévente minimális forgalmat kell róla bonyolítani kimenő irányba, hogy a szám megmaradjon. Ez üzenet vagy hívás kinti számra, ami egyébként ugye ingyenes.VPN is úgy működhet, ha van kint egy ismerősöd és az ő privát gépére megy, azt a Google se fogja felismerni. De akkor már távoli asztallal is meg lehet csinálni.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
martongunar
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a vpn trükk már nem működik a Google szolgáltatásoknál...
-
martongunar
tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Google Voice lenne. Viszont ennek aktiválása leginkább csak az USA-ban lehetséges. Kell hozzá egy amerikai IP cím, meg egy ottani valós telefonszám. Mondjuk lehet egy VPN + Tello kombináció működhet, ha elfogadja a Tello-s számot, aztán meg azt le is mondhatod. De úgy rémlik, még a körzetszámot is az alapján állította be, amilyen számmal aktiváltam, elég szigorúan vette.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
flottas csoportból irányítottak ide
Kb kizárólag whatsapp-ra szeretnék hosszabb ideig fenntartani egy amerikai számot. Ténylegesen kb csak SMS-t fogadnék rajta ha jön azonosítási kód.
Olyan megoldás kéne ami olcsó és nem tűnik el a szám.
Tello.com esetén jól értem 90naponta tölteni kell a számra hogy életben maradjon? Vagy van valami okosság? -
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Ezt jó lett volna hamarabb megtudni...
, van olyan kártya, ami felenged rá? -
dr9
tag
Most aktiváltam egy Orange PL kártyát, de ahogy látom, már lekéstem a One roamingot, nem enged fel rá.
-
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Megyek Budapestre nemsokára lehet, és ahogy látom, egyre több helyen van n78, nem lenne rossz elkapni egyet
. Hasonlításnak Vodafone RO kártyával 4€-ért 6.25GB-ot kapok, van 5G hozzáférés, de csak 300-ig enged. -
dr9
tag
Nem tud valaki egy jó, kártyát, amit meg tudok szerezni online, esim formában, és van One 5G roaming, gigabites ambr-el . Elfogadható áron akár?
-
blueye
veterán
Köszi a kódot 👍😊
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Már korábban írtam az osztrák MTel-t nyugat-balkáni használatra.
mtel.at vagy a https://violamobile.at, ez egyedül Albániában cinkes, 1 GB adat 4 €. -
válasz
domper2015
üzenetére
És van olyan, amit ha megveszek boszniában, akkor működik a többiben is? Mert nem akarok mindenhol külön SIM-mel bajlódni.
-
domper2015
senior tag
-
Igazából nekem az ár annyira nem számít (nem a legolcsóbbat keresem, hanem, hogy jól működjön a nyaralás alatt). 10 napra kéne minimum 5 giga, ami jó Horvátország, Boszina-Hercegovina, Montenegró, Albánia területén.
Meg ne kelljen mókolni semmit, megbízható legyen a szolgáltató.Telekomnál keresek optimálisabbat, ami 7 nap 5 giga 6500 Ft + kéne vennem 3 nap 2 giga 3500 Ft csomagot is. 11.000 Ft összesen 10 napra, 7 GB.
-
whbear
senior tag
Ha valakit érint, találtam megoldást az 5ber SIM további használatára. Az XESIM honlapjáról az xesim android app kezeli és lehet letöltést is venni rajta keresztül akit érint, nekem korlátlan van. Google fordítóval lap közepén. Az app már angol nyelvű. A Google Play verzió nem kezeli az 5ber SIM-et, csak a honlapról letöltött.
-
whbear
senior tag
Az esim.net, roamify és a mobimatter csomagokat találtam elfogadható áron. Roamify Europe Sprint 3 Gb 30 nap 3.80 USD drei.at az APN nem valami hongkongi kilépési pont. Gyorsabb mint a mobimatter ami lengyel APN és szinte nem is lehet érezni hogy lassabb a magyar szolgáltatóktól.
-
-
whbear
senior tag
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem eddig jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Meg a screenshoton is, "Uite ce ai ales" "Nézd mit választottál". Gondolom próbálnak egy kicsit igazodni a fiatalabb generációhoz

, van olyan kártya, ami felenged rá?
Albánia, Bosznia stb...