Hirdetés
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Még két évnyi memóriaparát jósol az AMD globális alelnöke
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Autós kamerák
- Nem biztosít elég új node-on készülő CPU-t az Intel a partnereinek
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
Locus offline térkép, de kereséshez kell, alig van már kocsma, kajálda. Sporttacker, Waze, Spotofy -> amikor már sajátmagam is unom.

-
whbear
őstag
Túrázni nem annyira szar, Telekom és Yettel.hálózaton farol, pénz nincs a számlán. Az életem nem bizom rá, de amire nekem kell arra elég jó.
Locus Map alá kell a net?
Kano: Ki kell ismerni és szinte semmi pénzből használható. Waze alá jó, hanghívásra is általában jó. Voip-re általában alkalmatlan a nagy packet loss miatt. -
domper2015
senior tag
-
whbear
őstag
-
kano
nagyúr
-
whbear
őstag
Mekkora sunyi dögök...
Ahogy bölcs lengyelek mondják;
Ajándéku nyihohu nye kukucsku protku.Ilyenkor csak nevetni szoktam. Ha valakinek sikerül átverni akkor ügyesebb volt nálam és megérdemli.
-
Aweriot
aktív tag
Mekkora sunyi dögök...
Ajándéku nyihohu nye kukucsku protku.Azért nem igen lep meg.
-
domper2015
senior tag
Mekkora sunyi dögök...
Ajándéku nyihohu nye kukucsku protku. -
whbear
őstag
Legalább Ti ne kapjátok be a horgot. A Lyca ügyesebb volt ismét nálam, hiába vagyok családtag. Kaptam 1 GB ingyen adatot. De jó, gyors is volt mint állat. Addig amíg tartott a maradék 43 Kr. Azt nem mondták, hogy csak belföldi adat és a roaming számol rendesen.
-
mentor_4
tag
Öröm és boldogság.
Tarife.at honlapon vannak speciális Spusu csomagok 4 hónap ingyeneséggel.
és tényleg
-
domper2015
senior tag
Tegnap nem volt időm írni, de most visszajelzek, tehát amikor írtam még nem működött, hétvégén csináltam valszeg ez volt a baj. Kapott jelszóval próbálkoztam, de app mindenre "ungültiget" írt! Hétfőn napközben viszont észhez tért, app beengedett, nekem dataroaming alapból engedélyezve volt és egyből működött is. Jóval stabilabbnak tűnik, mint dán Lyca. Úgyhogy örülünk!
Öröm és boldogság.
Tarife.at honlapon vannak speciális Spusu csomagok 4 hónap ingyeneséggel.
-
Carvus
senior tag
Esim, nem eszmét, hülye telefon és vak én.
Carvus működik a kártya?Tegnap nem volt időm írni, de most visszajelzek, tehát amikor írtam még nem működött, hétvégén csináltam valszeg ez volt a baj. Kapott jelszóval próbálkoztam, de app mindenre "ungültiget" írt! Hétfőn napközben viszont észhez tért, app beengedett, nekem dataroaming alapból engedélyezve volt és egyből működött is. Jóval stabilabbnak tűnik, mint dán Lyca. Úgyhogy örülünk!
-
Beer-Beep
csendes tag
Én tegnap aktiváltam a yesss! eSIM-et (Simple L 5G csomag) Az 1. emailben volt egy link amivel a szelfi azonosítást kellett megcsinálni, amikor kész volt jött egy visszaigazoló email, utána még egy, a 3. emailben volt egy letölthető pdf az összes szükséges infóval: telefonszám, QR kód, jelszó, PIN, PUK.
Az appba a teljes telefonszámmal és a levélben lévő 5 számjegyű jelszóval kellett belépni és utána rögtön megváltoztatni a jelszót. A telefonban engedélyeztem az adatroamingot és azóta működik.
Automatikusan One 4G-re csatlakozott, ha átváltok kézi hálózatválasztásra, akkor látszik még a Telekom 4G, Yettel 4G, 21604 4G, illetve One 2G és 21265 2G, de csak One 4G-re hajlandó csatlakozni.
-
domper2015
senior tag
Az applikációba belépéshez a telefonszám és a PUK kell, az az eszmét tartalmazó emailben van.
Esim, nem eszmét, hülye telefon és vak én.
Carvus működik a kártya? -
domper2015
senior tag
-
domper2015
senior tag
-
domper2015
senior tag
-
Carvus
senior tag
Yesss.at
Ez működik valakinek? Nekem csatlakozik, de nincs internet.(roaming természetesen bekapcsolva, pl dk lyca simán működik) Yess applikációba se tudok belépni a kapott adatokkal.
-
domper2015
senior tag
-
gabor9991
addikt
A Lyca nekem most jól működik és az adathasználatot elkezdte normálisan mérni. Sajnos...
Viszont túllépve a 10GB roaming keretet megállás nélkül működik tovább
-
domper2015
senior tag
A Lyca nekem most jól működik és az adathasználatot elkezdte normálisan mérni. Sajnos...
-
mentor_4
tag
Yesss.at
köszi, ezek szerint újra megy az akciójuk.
kár, hogy hotspotot nem ad hivatalosan (és ios-en nem is megy).
meglátjuk, lehet-e pihentetni és később, hónapok múlva aktiválni a rendelt esimet. -
whbear
őstag
-
domper2015
senior tag
-
gabor9991
addikt
-
Aweriot
aktív tag
-
mentor_4
tag
ugyebár tegnapig lehetett 4 hónapos ingyen spusut igényelni
hasonló kottára van most valami más ingyenes ajánlat, ami 2 vagy több próbahónapot ad?
-
RoyalAirForc
senior tag
Én szintén ezeket tapasztalom itthon...
-
gabor9991
addikt
Pár napja észrevettem hogy yettel hálón nagyon lassú a one hálón még úgy ahogy működött de most semmi, kimenő hívás sincs
Haverom belgiumban nem tudta használni most Franciaországban a hívás működik de az adat használhatatlanul lassú -
whbear
őstag
-
whbear
őstag
Sajnos ez a Lyca-val megesik. Hasít a net aztán megáll teljesen. Fixre nem lehet rá számítani net ügyben. Kell mellé backup. Telefonálásra jó, de a külföldi számot nem veszik fel sokan.
-
gabor9991
addikt
Lyca sajnos teljesen használhatatlan itthon és belgiumban is sima weboldal se tölt be
Yettellel ugyanott hibátlan -
domper2015
senior tag
-
RoyalAirForc
senior tag
Lehet, csinálok én is egy újat, vagy nézek mást. Az egyik "játszós" telómban román Voda van ősz óta, és semmi baj nincs vele. A fő telómban drei van. Eleinte hívogattak - gondolom, a tartós roaming miatt -, de most 1-2 hónapja "csend van". Órámban flex van. Azzal sincs gond.
-
whbear
őstag
Osztrák esim: most a yesss-t tesztelem, 4 hónap ingyen. Mind a 3 magyar szolgáltató roaming partner, szeret a One-ra állni, de a Yettel/Telekom pároson van VoLTE roaming. Aztán 4 hónap ingyen Spusu.
A Spusu nem piszkál, VoWifi hibátlan, de One a roaming partner.
A román Vodafone Easy is stabil, de megint One.
Az Orange Flex se rossz.Yesss az aktiválódik itthonról, van esim? Lehet úgy használni mint a többit, vagy ki kell menni hozzá?
-
domper2015
senior tag
50kr-val lett feltöltve. Egy fizetős sms-t küldtem vele, meg vártam, hogy aktiválja az RCS-t. Ehhez képest napról-napra fogyott az egyenlegemből úgy, hogy a felhasználható perceket, netet fogyasztottam, akárcsak korábban, 0kr egyenleggel.
Az angliai csapat bennünket is lehúzott.
-
domper2015
senior tag
Osztrák esim: most a yesss-t tesztelem, 4 hónap ingyen. Mind a 3 magyar szolgáltató roaming partner, szeret a One-ra állni, de a Yettel/Telekom pároson van VoLTE roaming. Aztán 4 hónap ingyen Spusu.
A Spusu nem piszkál, VoWifi hibátlan, de One a roaming partner.
A román Vodafone Easy is stabil, de megint One.
Az Orange Flex se rossz. -
whbear
őstag
Nálam a history soha nem mutat semmit.
Volt nekem is egy ilyen Lyca esimem. A háromból a második. Nem volt history és nem lehetett beírni az SMS hitelesítő számot, mindig visszaugrott üresre. Csináltam egy új esimet még aznap, elég jó szám jött ki és az működik. A harmadik működik úgy ahogy. Sikerült regisztrálni is.
-
RoyalAirForc
senior tag
Nézd meg az appban a historyt. Lehet hogy folyamatosan küldözgette a validáló SMS-t valami rossz számra. Nekem is küldte a Dreinek, hiába állítottam át. Be kelett mennem a Google Accountba és ott vannak hitelesített telefonszámok, ott törölni, Messages appot pedig újra rakni. Után sikerült csak az RCS.
Nálam a history soha nem mutat semmit.
-
whbear
őstag
50kr-val lett feltöltve. Egy fizetős sms-t küldtem vele, meg vártam, hogy aktiválja az RCS-t. Ehhez képest napról-napra fogyott az egyenlegemből úgy, hogy a felhasználható perceket, netet fogyasztottam, akárcsak korábban, 0kr egyenleggel.
Nézd meg az appban a historyt. Lehet hogy folyamatosan küldözgette a validáló SMS-t valami rossz számra. Nekem is küldte a Dreinek, hiába állítottam át. Be kelett mennem a Google Accountba és ott vannak hitelesített telefonszámok, ott törölni, Messages appot pedig újra rakni. Után sikerült csak az RCS.
-
RoyalAirForc
senior tag
-
whbear
őstag
Én meg azt, hogy lenullázták az egyenlegemet...
Az kemény! Mennyi volt rajta? Csak így csendesen? Nekem van még 42 Kr rajta. Csak annyi volt, hogy francia számot hívtam + 1 SMS és levontak ~ 8 Kr. -t, holott az ingyenes lett volna.
Most a Hörbit használom, de mivel ez is drei így 3-4 hónap után gondolom jön majd a FUP SMS. -
RoyalAirForc
senior tag
-
whbear
őstag
Azt vettem észre, hogy Lyca esim Yettelen jobban meríti az akkut mint a Hörbi Yettelen. Több hete nézegetem.
-
domper2015
senior tag
-
blueye
veterán
Akkor bocs, már nem tudom követni, hogy a lüke Lyca kinek, mit aktivál, nem aktivál, számol, nem számol.

Szvsz ők sem 😊
-
RoyalAirForc
senior tag
-
whbear
őstag
Ja, mondjuk te kaptad azt az üzit, hogy üdvözöl a Lyca calád, nem?

Én csak "team"-ként kaptam az emailt, amikor az esimet vettem.Én kaptam a családi üzenetet, de nem aktív nekem se az akció. Kitagadtak ezek szerint.
-
RoyalAirForc
senior tag
Nekem "régi" esimem van, sms jött az akcióról
Ja, mondjuk te kaptad azt az üzit, hogy üdvözöl a Lyca calád, nem?

Én csak "team"-ként kaptam az emailt, amikor az esimet vettem. -
domper2015
senior tag
Na, így link alapján bejött, de én se vagyok jogosult. Szerintem csak új esimmel megy.
Nekem "régi" esimem van, sms jött az akcióról
-
RoyalAirForc
senior tag
-
RoyalAirForc
senior tag
-
blueye
veterán
-
domper2015
senior tag
-
blueye
veterán
Hej! Din All In One 19-pakke skal fornyes om 2 dage. Bliv ved med at nyde 5GB data med 4GB EU-roaming. Forny online nu for kun 9,5 kr. med 50% rabat: https://dk.lycamob.com/19/h50
Próbáljátok meg, akinek sikerült az hoz nekem sört, sok sört.
Simán a Lyca-faktor vagy látták, hogy ebédelek, akkor pedig az evéssel kell foglalkozni, nem holmi kedvezményekkel.
"Szia! Az All In One 19 csomagod 2 nap múlva megújul." - éppen lejárt volna? Auto renewal be volt kapcsolva?
-
RoyalAirForc
senior tag
Olvassák a fórumot, tudják, hogy én vagyok helyi nagykövetük

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- TRYX STAGE ARGB 360 4.0'' Dual-Screen - 6 év garancia Ipon számla
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5443
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128GB & 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

, így megint 1000 HUF körül lesz