Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
56307 - 56201
56307 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-07-21 15:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
Rádobtak erre még 3 órát.
1745 UTC - Team has identified additional infrastructure updates to apply, extending maintenance by 3 hours.
Hát nem ma fogunk belépni...
2040 UTC - Thanks to the heroic efforts of the QA Team validating the freshly deployed environment, we have identified a new server crash. The Team is actively working to resolve this issue before allowing players back into the Live Environment.
-
m0h0senator
őstag
Ma 14:00-től leállás előreláthatólag 6 órán keresztül.
[link]Rádobtak erre még 3 órát.
1745 UTC - Team has identified additional infrastructure updates to apply, extending maintenance by 3 hours.
-
m0h0senator
őstag
Ma 14:00-től leállás előreláthatólag 6 órán keresztül.
[link] -
Szőrös
veterán
Jól van már Mr.Chad, nagyon szép az a ladik, tudjuk
-
Snoke
tag
Erről az a történet jutott eszembe, amikor valamelyik multis játéknál volt valami hiba/csalási lehetőség, egy hacker meg ránézett, és megállapította, hogy valamelyik változót kellene 1-ről nullára átírni (vagy fordítva). De ezt csak olyan tudta volna megoldani, aki a cégnél dolgozik, mert hozzá kell férni a szerver oldalhoz. 1 hónap alatt nem jött össze nekik.
Kívülállóknak szerintem felfoghatatlan káosz lehet az SC kódja. Akik elkezdték írni 14 éve, azok 90%-a már nem dolgozik ott. Újak jöttek, mentek és mindenki beleírogatott az épp aktuális elvárásoknak megfelelően, aztán a felét kukázták, mert más irányba mentek tovább. Szóval brutál nagy káosz lehet az egész, mert nem egy előre köbevésett terv és koncepció szerint alapozták meg az egészet, majd építkeztek az alapokra, hanem ad hoc módosítgattak mindent. Ezért is van, hogy minden egyes patch előhoz ismétlődően ugyanolyan bugokat, amiker 83x javítottak már. Minden patch után egyesével vadászgatják a bugokat, amik egy következő patchben újra előjönnek és hoznak magukkal még egy rakattal. Egyre reménytelenebb ez a küzdelem és még folyamatosan bonyolítják is, szerintem soha nem lesz vége.
-
VikMorroHun
őstag
sajnos ja...nagynehezen elértem az egymillás untántöltési küldetésig. Felvettem, átjöttem pyroba, és az első hajó mi, amit tölteni kellene? Egy kibszott cutter, ami tudottan gyárihibás, stantonban sem sikerült soha egyiknek sem csatlakozni. Spagetti kódról annyit, hogy ez egy adatbázis információ, hogy mely hajókat rakja a küldetésbe: átírni a cutternél az 1-es 0-ra, hogy legalább a tudott bugokkal ne szívjanak a playerek. Ennyi, nem több. Ha nagyon jófejek akarnak lenni, akkor a prowlernél is megtehetnék ugyanezt (merthogy az sem csatlakozik soha), amíg ott is felül nem vizsgálják a hajómodellt... és pyroban nem lehet ilyen küldetést felvenni, tehát mehetek vissza, hátha következőre értelmes három hajót ad. De mi a valószínűsége, hogy nem lesz benne a két szarból az egyik?
Erről az a történet jutott eszembe, amikor valamelyik multis játéknál volt valami hiba/csalási lehetőség, egy hacker meg ránézett, és megállapította, hogy valamelyik változót kellene 1-ről nullára átírni (vagy fordítva). De ezt csak olyan tudta volna megoldani, aki a cégnél dolgozik, mert hozzá kell férni a szerver oldalhoz. 1 hónap alatt nem jött össze nekik.
-
vaakuum
addikt

Nem értelek... Én játszottam. Arról nem tehetek, hogy hatékony vagyok. Végigpróbáltam a gauntlet küldiket, gyakoroltam velük a légiharcot és próbálgattam közben a különféle bérelhető hajókat (szerintem ebben a küldiben a gauntlet 4-5-öt megismételtem vagy 12 féle bérelt hajóval, és mindegyiket minimum háromszor, mert az npc-k volt, hogy csak álltak egy helyben, úgy meg nehéz kitapasztalni a hajó képességeit, maximum csak a tűzerejét. Ezek a küldik secperc adnak 71 meg 100+ ezret, és 15 perc alatt lezavarható úgy is, hogy a 4 és 5 között ugrani kell. Közben azon gondolkodva, hogy majd milyen hajót vegyek, ha eljutok oda, hogy lesz rá pénzem. Csináltam a sima földi defense küldiket is. Az FPS, negyed óra és 50 ezer fixen. Rájöttem, hogy egy körben gauntlet 4, gauntlet 5 majd a defense, és utána ismét lehet felvenni a gauntlet 4-5-öt. Ez láncban azért elég hatékonyés változatos is.
Csináltam az onyx küldiket, mert azt a részt sem ismerem, és voltak olyan emberek, akik vittek magukkal.
Csináltam a bérelt taurussal szállítós küldiket, azok egyenként 50ezer, ebből fel lehet venni 6-8 darabot úgy, hogy ahonnan indulok, onnan szállítok egy helyre 3-4 adag cuccot, onnan meg vissza szintén 3-4 adagot. Fél óra, minimum 300 ezer bevétellel. Olyan szállítós küldiit nem szabad felvenni, ami 2 helyről gyűjti az árut vagy több helyre kell szétszórni, mert abban sok lesz az utazás miatti kieső idő, nem éri meg.
Csináltam scrappeléseket bérelt vulturrel, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon nem éri meg. Egyszer még bányásztam is szintén bérelt hajóval, de ott még nagyon az elején járok, sok a sötét folt, és annyira nem fogott meg, de valszeg az lesz a következő, amire majd rámegyek, hogy megnézzem.
Tankolós hajót nem sikerült bérelni, így azt vettem az összejött pénzből, hogy azt is kipróbáljam. Most az a cél, hogy legalább azt a lóvét összekaparjam vele, amibe került, hogy utána másik hajót vehessek, mert szerintem hamarosan elveszik a bérelt hajókat, bár van egy rakás olyan bérelve, ami vagy két hónapig megmarad, ha nem figyelnek rá oda...
Nyilván ez azt jelenti, hogy átlag napi 3-4 óra játék benne van, hétközben kevesebb, hétvégén több. Mindezt a bugok ellenére, mert pl, az olyanokat is észre kell venni, hogy meteornál nem szabad lekapcsolni a hajtóművet, ha lemegyek a bolygóra a defens miatt a lifttel, mert utána nem tudok felszállni a hajóra, és ottragadok, jön a backspace.
(Főállásban is alkalmazást tesztelek, ezt viszont szórakozásnak kezdtem el, így elnézést a kirohanásaimért. Alacsony fejlesztési költséggel nyilván nem lehet csodát tenni, de ott is igyekszünk kihozni a maximumot. Viszont hagy ne én dolgozzak már helyettük, amikor milliárd dolláros bevételnél járnak, és a hibajelentést sem teszik egyszerűvé, illetve szemlátomást leszarják a legalapabbakat is). -
PhilBrick
őstag
Szóval 3 héttel wipe után már csináltál 13 millát más feladatokkal, aztán vettél egy Starfarert hogy még több pénzt keress mert azt hallottad valahol.
Mi lenne ha csak játszanál? Vagy talán azt sem, ha ennyire felbac....
-
macy
addikt
Fellőtték a 4.8.1-et, nincs fix csak az új küldik.
-
vaakuum
addikt
én azt nem értem miért erőlteted a tankolós küldiket, ha tisztában vagy vele hogy ennyire bug-os? miért szívatod saját magad? rengeteg mindent is lehet csinálni még a játékban. majd ha helyrerakják, akkor visszatérsz ezekhez.
nyilván mást is csinálok... pl. kipróbáltam a börtönmechanikát is, miután az egyik iylen gagyi teknőt rommálőttem 15 perc szerencsétlenkedés után

Szerk : meg ilyen hajót vettem az osszegrindelt uecből. -
GeneraL_XTX
veterán
sajnos ja...nagynehezen elértem az egymillás untántöltési küldetésig. Felvettem, átjöttem pyroba, és az első hajó mi, amit tölteni kellene? Egy kibszott cutter, ami tudottan gyárihibás, stantonban sem sikerült soha egyiknek sem csatlakozni. Spagetti kódról annyit, hogy ez egy adatbázis információ, hogy mely hajókat rakja a küldetésbe: átírni a cutternél az 1-es 0-ra, hogy legalább a tudott bugokkal ne szívjanak a playerek. Ennyi, nem több. Ha nagyon jófejek akarnak lenni, akkor a prowlernél is megtehetnék ugyanezt (merthogy az sem csatlakozik soha), amíg ott is felül nem vizsgálják a hajómodellt... és pyroban nem lehet ilyen küldetést felvenni, tehát mehetek vissza, hátha következőre értelmes három hajót ad. De mi a valószínűsége, hogy nem lesz benne a két szarból az egyik?
én azt nem értem miért erőlteted a tankolós küldiket, ha tisztában vagy vele hogy ennyire bug-os? miért szívatod saját magad? rengeteg mindent is lehet csinálni még a játékban. majd ha helyrerakják, akkor visszatérsz ezekhez.
-
vaakuum
addikt
-
5150head
őstag
Szerintem itt is egy rohadt nagy spagetti kód van, és bármihez nyúlnak mindig borul valami.
Ez pontosan így van sajnos. ÉS a haterek ezt az indokot nem szeretik (ettől még viszont igaz) hogy nagyon sok tech nem állt készen mikor ennek neki ültek 2012-14 körül. Ahogy egyre több mindent pakolnak bele, válik még spagettibbé ami amúgy is az volt.
vakuum:
Vagy az inventorykezelés, hogy fél óra egy karaktert átöltöztetni, mert amit a földre leraksz, azt lehet többet nem veszed fel, mert elbugol. vannak játékok, ahol al őszert egyessével fel lehet szedni a földről, nemhogy egy komplett puskát vagy egy páncélt.
Ezek a dolgok viszont nem gondolom, hogy egy MMO-ban szerepeltek. Ezzel a 4.8-as patch-el tényleg nagyon félre ment valami a tárgyak fizikai érintkezését nézve. Jelenleg bármit leteszel a földre az jobb esetben csak arrébb pattog rosszabb esetben felrepül, át mindenen. Most evvan' és egy nagy adag hopium-ot nyelve bizakodhatunk, hogy .1-ben (ami holnap jön mert találtak egy elég nagy exploitot és ki szeretnék javítani) több ilyet sikeresen javítanak.
Ha valami alapjaiban szar, (spagetti kód) az később se lesz jó.
Van erre is bőven példa az iparban.
-
m0h0senator
őstag
Amikor az ember látja a 10+ éve működő live-service játékokat, ahol évente/fél évente pakolják bele az egész játékra kiterjedő új mechanikákat, pályákat, meg mindent is, soookkal kevesebb pénzből, és 1-2 patch után kb bugmentesen bele van implementálva, és a régi több éves mechanikák se esnek közben szét, akkor itt, egy ekkora projektnél, miért nem tudják megoldani, pl egy új hajó érkezését.
Szerintem itt is egy rohadt nagy spagetti kód van, és bármihez nyúlnak mindig borul valami.Szerintem itt is egy rohadt nagy spagetti kód van, és bármihez nyúlnak mindig borul valami.
Ez pontosan így van sajnos. ÉS a haterek ezt az indokot nem szeretik (ettől még viszont igaz) hogy nagyon sok tech nem állt készen mikor ennek neki ültek 2012-14 körül. Ahogy egyre több mindent pakolnak bele, válik még spagettibbé ami amúgy is az volt.
vakuum:
Vagy az inventorykezelés, hogy fél óra egy karaktert átöltöztetni, mert amit a földre leraksz, azt lehet többet nem veszed fel, mert elbugol. vannak játékok, ahol al őszert egyessével fel lehet szedni a földről, nemhogy egy komplett puskát vagy egy páncélt.
Ezek a dolgok viszont nem gondolom, hogy egy MMO-ban szerepeltek. Ezzel a 4.8-as patch-el tényleg nagyon félre ment valami a tárgyak fizikai érintkezését nézve. Jelenleg bármit leteszel a földre az jobb esetben csak arrébb pattog rosszabb esetben felrepül, át mindenen. Most evvan' és egy nagy adag hopium-ot nyelve bizakodhatunk, hogy .1-ben (ami holnap jön mert találtak egy elég nagy exploitot és ki szeretnék javítani) több ilyet sikeresen javítanak.
-
5150head
őstag
Hát ja... fejik a tömeget ezerel. Egyébként moho-nak még igazat is tudnék adni, ha nem lenne tele a "játék" egy rakás olyan hibával, amit bármi másik játékban már ezerszer bemutattak működőképesen. Mindezt 10+ év fejlesztéssel a hátuk mögött.
Amit tesztelnek, azt nyilván teszteli a sok önjelölt, de ami már vagy 8 éve szar, azt miért nem lehetet még mindig kijavítani? Legalább lenne egy alap, ami jól működik minden patchben. Nehéz elhinni, hoyg a liftek anomáliái meg a csillagtérkép mindig csak azért rossz, mert beraktak egy új hajót, ami hatással van rá. Vagy az inventorykezelés, hogy fél óra egy karaktert átöltöztetni, mert amit a földre leraksz, azt lehet többet nem veszed fel, mert elbugol. vannak játékok, ahol al őszert egyessével fel lehet szedni a földről, nemhogy egy komplett puskát vagy egy páncélt. Nehéz elhinni, hogy ennek a kraken vagy az m80 az oka... vagy az utántöltés. Azt meg megjegyezném, hogy 2014-ben eladott accountnál nem arról volt szó, hoyg ok, a következő 12-14 évben tesztelsz nekünk, amiért fizettél...Amikor az ember látja a 10+ éve működő live-service játékokat, ahol évente/fél évente pakolják bele az egész játékra kiterjedő új mechanikákat, pályákat, meg mindent is, soookkal kevesebb pénzből, és 1-2 patch után kb bugmentesen bele van implementálva, és a régi több éves mechanikák se esnek közben szét, akkor itt, egy ekkora projektnél, miért nem tudják megoldani, pl egy új hajó érkezését.
Szerintem itt is egy rohadt nagy spagetti kód van, és bármihez nyúlnak mindig borul valami. -
vaakuum
addikt
Sokan mondják ezt, hogy elég ebből a fostengerből, nem fizetnek többet pixelhajókért. Aztán mikor beraknak valami új hajót, alig várják, hogy megvehessék. Ez egy szekta, amiben a tagok egyben hívők és függők is. Működik a modell, jön a pénz, működik az ideológia. Miért változtana rajra a CIG?
Hát ja... fejik a tömeget ezerel. Egyébként moho-nak még igazat is tudnék adni, ha nem lenne tele a "játék" egy rakás olyan hibával, amit bármi másik játékban már ezerszer bemutattak működőképesen. Mindezt 10+ év fejlesztéssel a hátuk mögött.
Amit tesztelnek, azt nyilván teszteli a sok önjelölt, de ami már vagy 8 éve szar, azt miért nem lehetet még mindig kijavítani? Legalább lenne egy alap, ami jól működik minden patchben. Nehéz elhinni, hoyg a liftek anomáliái meg a csillagtérkép mindig csak azért rossz, mert beraktak egy új hajót, ami hatással van rá. Vagy az inventorykezelés, hogy fél óra egy karaktert átöltöztetni, mert amit a földre leraksz, azt lehet többet nem veszed fel, mert elbugol. vannak játékok, ahol al őszert egyessével fel lehet szedni a földről, nemhogy egy komplett puskát vagy egy páncélt. Nehéz elhinni, hogy ennek a kraken vagy az m80 az oka... vagy az utántöltés. Azt meg megjegyezném, hogy 2014-ben eladott accountnál nem arról volt szó, hoyg ok, a következő 12-14 évben tesztelsz nekünk, amiért fizettél... -
Snoke
tag
Nem tudom, mit kell rajta tesztelni, nekem ennyiből is látszik, hogy úgy Sz@r, ahogy van.
A küldetés leírásban nem látszik, miből mennyit kell tankolni az ügyfélnek, mert hulladék a küldetésleírás felület. Két küldetést nem lehet lenyomni egy 5+1 felosztású starfarerrel, ha egy kicsikét is nagyobb hajóról van szó (ami mellesleg is nevetséges a hajók méreteit és a tartályok méretét szemmel összehasonlítva. a 19ezres küldikkel meg szívjon hetekig, akinek két anyja van. Soha nem hozza be az árát ez a hajó.
Aztán adja a "flottatankolós" küldiket, ahol minimum 3 hajót kell tankolni. Minek? Ha egyiket csak félig sikerül megtankolni, utána hiába megyek haza újratölteni a tartályokat, utána már nem csatlakozik fel a korábban félig megtankolt nyomorult NPC, hiába tolom a szájába a csövet.
Elmegyek pyroba, hogy megnézzem, ott milyen küldetések vannak. Semmi, nulla. visszajövök Stantonba, és adja a pyro küldetéseket? Noooormélis? Pyroban miért nem adta be, amikor ott voltam? Komolyan gondolják, hogy a pyro küldiket Stantonban kell felvenni? Kijelölöm, hogy melyik küldit akarom behúzni a térképen, erre az útvonalat az utoljára elfogadott küldetéshez számolja, és nem lehet ugrani sehova... sorolhatnám, pedig csak 5-6 órát görcsöltem ezzel a szutyokkal. Tényleg nagy biznic a sok bétateszterrel kifizettetni a narkójukat, a munkáét meg azokkal végeztetni. Emberek százai, ezrei fizetnek pixelhajókért, hogy olyan munkát végezzenek, amiért mások megkapják az általuk beletolt összeget. Ehhh...
de hát megérdemlik, ha ennyi embert hülyére lehet venni... köztük engem is. Szerencsére megtanultam, hogy többet ígéretre nem fizetek elő, az SC és Tarkov jó iskola erre...Sokan mondják ezt, hogy elég ebből a fostengerből, nem fizetnek többet pixelhajókért. Aztán mikor beraknak valami új hajót, alig várják, hogy megvehessék. Ez egy szekta, amiben a tagok egyben hívők és függők is. Működik a modell, jön a pénz, működik az ideológia. Miért változtana rajra a CIG?
-
m0h0senator
őstag
Nem tudom, mit kell rajta tesztelni, nekem ennyiből is látszik, hogy úgy Sz@r, ahogy van.
A küldetés leírásban nem látszik, miből mennyit kell tankolni az ügyfélnek, mert hulladék a küldetésleírás felület. Két küldetést nem lehet lenyomni egy 5+1 felosztású starfarerrel, ha egy kicsikét is nagyobb hajóról van szó (ami mellesleg is nevetséges a hajók méreteit és a tartályok méretét szemmel összehasonlítva. a 19ezres küldikkel meg szívjon hetekig, akinek két anyja van. Soha nem hozza be az árát ez a hajó.
Aztán adja a "flottatankolós" küldiket, ahol minimum 3 hajót kell tankolni. Minek? Ha egyiket csak félig sikerül megtankolni, utána hiába megyek haza újratölteni a tartályokat, utána már nem csatlakozik fel a korábban félig megtankolt nyomorult NPC, hiába tolom a szájába a csövet.
Elmegyek pyroba, hogy megnézzem, ott milyen küldetések vannak. Semmi, nulla. visszajövök Stantonba, és adja a pyro küldetéseket? Noooormélis? Pyroban miért nem adta be, amikor ott voltam? Komolyan gondolják, hogy a pyro küldiket Stantonban kell felvenni? Kijelölöm, hogy melyik küldit akarom behúzni a térképen, erre az útvonalat az utoljára elfogadott küldetéshez számolja, és nem lehet ugrani sehova... sorolhatnám, pedig csak 5-6 órát görcsöltem ezzel a szutyokkal. Tényleg nagy biznic a sok bétateszterrel kifizettetni a narkójukat, a munkáét meg azokkal végeztetni. Emberek százai, ezrei fizetnek pixelhajókért, hogy olyan munkát végezzenek, amiért mások megkapják az általuk beletolt összeget. Ehhh...
de hát megérdemlik, ha ennyi embert hülyére lehet venni... köztük engem is. Szerencsére megtanultam, hogy többet ígéretre nem fizetek elő, az SC és Tarkov jó iskola erre...Nagyon jók a meglátások csak erre van CIG dev fórum a Spectrum, ott ki lehet keresni az ezzel kapcsolatos topikot, angolul megírva valamit tettél a játékért.

Azt azét hozzátenném, hogy jelenleg aki erre befizet az tesztelni fizet be sokszor nem társul mellé szórakozási faktor. Főleg mikor egy új küldetés típust áll neki tesztelni. Ugyan ilyen dolgok jöttek elő a korábbi különböző küldetéseknél. Ez van, ha fejre állunk is ez lesz, majd idővel kikalapálják.
-
vaakuum
addikt
de hát megérdemlik, ha ennyi embert hülyére lehet venni... köztük engem is. Szerencsére megtanultam, hogy többet ígéretre nem fizetek elő, az SC és Tarkov jó iskola erre... -
m0h0senator
őstag
Kell tesztelni a tankolós küldetéseket ezért még jól fizetnek.. Majd ha lesz elég adatuk mi hogy működik akkor majd lecsavarják. Amúgy meg 1.0-ig teljesen lényegtelen mi mennyit fizet. Mindig az a legtöbbet amit kell tesztelni.
-
mrzed
senior tag
-
Szőrös
veterán
-
PhilBrick
őstag
-
vaakuum
addikt
Feltételezem a még véletlenül jól fizető küldiket is lecsavarják lendületből...

Most, hogy vettem egy starfarert, csak nem tudtam vele még lóvét keresni...
-
Szőrös
veterán
Na de most még hosszabbítottak
Platform validations in-progress, extending Maintenance window by two hours. -
PhilBrick
őstag
Ez nem a szokásos karbantartás, az holnap lesz.
Azok általában szerdán v. csütörtökön vannak, kezdés 12:00 körül, hosszuk 4 óra körül .
De nincs fix rendszer rá, lekapcsolják ha le kell kapcsolni.
-
Szőrös
veterán
Oda van írva, hogy mennyi a várható időtartam
Amúgy nincs rendszeres karbantartás, kicsit adhoc jelleggel csinálják, ha nagyon kell meg sok fixálni való van.This maintenance window is not expected to exceed 4 hours.
-
vaakuum
addikt
A szerver karbantartások mindig kedden vannak? Van fix időtartama, hogy meddig szokott tartani?
-
mrzed
senior tag
-
mrzed
senior tag
-
miqlas
őstag
-
mrzed
senior tag
Még annyit a prospector zsákcseréjéhez, hogy ez a tény nem kerül bele a hajó biztosításába. Ha pukkan, vagy csupán csak átkéred valahova biztosítással gyári zsákokkal fogod megkapni.
-
Pistivi
tag
-
miqlas
őstag
-
Szőrös
veterán
-
Pistivi
tag
Szasztok valakinek nem kell véletlenül MG Script, én nem tudok mihez kezdeni vele.
-
mrzed
senior tag
-
Szőrös
veterán
-
mrzed
senior tag
-
Snoke
tag
Ja, hogy tizenakárhány év fejlesztés után még a Squadron 42 sem lesz kész, csak az első epizód?
Milyen első epizód? Semmi nem lesz kész idén. SC-s jószokás szerint jelenidőtől mindig 2 év múlva jelenik meg minden és mindig a következő patch lesz, ami mindent megold.

-
mrzed
senior tag
Prospectorra még mindig rá lehet tenni a mole zsákot?
-
VikMorroHun
őstag
Nagyon remélem, hogy ezt nem játszák be, főleg, hogy a teljes kommuniti felé azt kommunikálják, hogy SQ42 kiadása után a teljes csapat a PU-n fog dolgozni. Remélem inkább az náluk a menetrend, hogy SQ42 -> PU 1.0 -> SQ42 EP2
1.0 innen sztem még optimista vagyok akkor 2 év ilyen '28 vége ha nem vagyok optimista akkor '30.Ja, hogy tizenakárhány év fejlesztés után még a Squadron 42 sem lesz kész, csak az első epizód?
-
Szőrös
veterán
Az miért van, hogy felvettem egy haulingot, egy onyx facilitiből kellene árut szállítanom everus harborra, de a facility-t nem lehet kitargetolni? Illetve ki lehet, de az ugróképernyőn nem jelenik meg sem takarásban, sem sehogy. Meg úgy összességében semmi annál a bolygónál, ahonna szállítani kellene. Bezzeg a távolban everus jele ott virít sárga színnel.
http://starcitizen.tools/Onyx_Facility_(ASD)
-
Pistivi
tag
Az miért van, hogy felvettem egy haulingot, egy onyx facilitiből kellene árut szállítanom everus harborra, de a facility-t nem lehet kitargetolni? Illetve ki lehet, de az ugróképernyőn nem jelenik meg sem takarásban, sem sehogy. Meg úgy összességében semmi annál a bolygónál, ahonna szállítani kellene. Bezzeg a távolban everus jele ott virít sárga színnel.
Én is felvették 1x, csak a radar mutatja az irányt , de működik , felveszed azt a pár ládát és viszed tovább . Nem lehet oda ugrani közvetlenül , egy kicsit keresgélni kell.
-
vaakuum
addikt
-
kraven54
aktív tag
Nagyon remélem, hogy ezt nem játszák be, főleg, hogy a teljes kommuniti felé azt kommunikálják, hogy SQ42 kiadása után a teljes csapat a PU-n fog dolgozni. Remélem inkább az náluk a menetrend, hogy SQ42 -> PU 1.0 -> SQ42 EP2
1.0 innen sztem még optimista vagyok akkor 2 év ilyen '28 vége ha nem vagyok optimista akkor '30.Legyen így
-
m0h0senator
őstag
"ha tényleg évvégén megjelenik az SQ42 és a teljes CiG a PU-ra tud összpontosítani."
Nem hiszem. Ha SQ42 jo fogadtatásu lesz akkor neki állnak a kövinek és ugyanugy nem lesz kapacitás a PU-ra sztem. Én már arra is gondoltam hogy a PU csak azért lett elkezdve hogy finanszirozza az SQ42 "sorozatot". Hisz CR-nek az a szerelemgyereke nem az SC.Nagyon remélem, hogy ezt nem játszák be, főleg, hogy a teljes kommuniti felé azt kommunikálják, hogy SQ42 kiadása után a teljes csapat a PU-n fog dolgozni. Remélem inkább az náluk a menetrend, hogy SQ42 -> PU 1.0 -> SQ42 EP2
1.0 innen sztem még optimista vagyok akkor 2 év ilyen '28 vége ha nem vagyok optimista akkor '30. -
kraven54
aktív tag
Valóban nem örülnek de nem az elköltött 1-2000 USD miatt. Hanem, mert ilyet ilyen részletességgel senki nem próbált meg még létrehozni. Kezdve onnan, hogy igen megmarad az adott tárgy az univerzumban ha te azt ott hagyod egésszen odaig, hogy 1 db töltőképernyőd van a csaltakozáskor onnantól semmi. Tegyük azt is hozzá, hogy ahhoz, hogy a PU így működjön elég sok dolgot le kellett fejleszteniük a 0-ról.
vaakuum: Persze, mert az összkép 2012 óta nézve abba az irányba mutat, hogy idővel működni fog az egész. Persze az nem most lesz inkább én tippre 2030 környékére tenném feltéve ha tényleg évvégén megjelenik az SQ42 és a teljes CiG a PU-ra tud összpontosítani.
"ha tényleg évvégén megjelenik az SQ42 és a teljes CiG a PU-ra tud összpontosítani."
Nem hiszem. Ha SQ42 jo fogadtatásu lesz akkor neki állnak a kövinek és ugyanugy nem lesz kapacitás a PU-ra sztem. Én már arra is gondoltam hogy a PU csak azért lett elkezdve hogy finanszirozza az SQ42 "sorozatot". Hisz CR-nek az a szerelemgyereke nem az SC. -
m0h0senator
őstag
Nincs ilyen, hogy alapból biztosított. Az ingyenes claim-el a hajó, autó bármilyen jármű gyári állapotát megkapod. Amennyiben módosítasz valamit a gyári állapoton akkor kell egy snapshot-ot készíteni a hajóról. Ezután lesz 2 lehetőséged. Vagy pénzért kéred a biztosított módosított hajódat vagy a gyárit ingyen. A gyárit lekérheted a snapshot attól még érintetlen marad.
-
Szőrös
veterán
Ehh Catert el kell engedni. Most kap egy kis szeretet majd, utána remélhetőleg jobb lesz.
-
mrzed
senior tag
Mármint odakéretni magadhoz az állomásra? Azt lehet... én is épp ezzel szórakozom. Az expo utolsó napján béreltem egy caterpillar-t, szívatom magam vele. 1-2 kanyart megpakolva még szórakoztató, egyébként nagyon macerás vele haulingot csinálni.
-
Flashback
veterán
Sosem adják ki...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vaakuum
addikt
Atlas rakodórobotot lehet claimelni? Az is biztosított alapból?
-
Drenadar
Topikgazda
sokszor eljátszották velünk ezt, pyroval is 2020-ban
de megértem ha rendesen csiszolgatni akarják... szvsz a sq42-őn baromi sok fog múlni, hogy milyen lesz a fogadtatása... mertha a közép jó kategóriánál rosszabb lesz akkor lehet rántja vele az SCt is??? -
vaakuum
addikt
-
Drenadar
Topikgazda
Valóban nem örülnek de nem az elköltött 1-2000 USD miatt. Hanem, mert ilyet ilyen részletességgel senki nem próbált meg még létrehozni. Kezdve onnan, hogy igen megmarad az adott tárgy az univerzumban ha te azt ott hagyod egésszen odaig, hogy 1 db töltőképernyőd van a csaltakozáskor onnantól semmi. Tegyük azt is hozzá, hogy ahhoz, hogy a PU így működjön elég sok dolgot le kellett fejleszteniük a 0-ról.
vaakuum: Persze, mert az összkép 2012 óta nézve abba az irányba mutat, hogy idővel működni fog az egész. Persze az nem most lesz inkább én tippre 2030 környékére tenném feltéve ha tényleg évvégén megjelenik az SQ42 és a teljes CiG a PU-ra tud összpontosítani.
huh de fura ezt olvasni... "2030"
első gondolatom hogy még 10 év? de aztán jah, már 2026 van... oh shit! -
Szőrös
veterán
Rajtam se, mindig figyelgetem aztán megnézek 1-2 streamet meg olvasgatok itt és el is megy a kedvem. Öreg vagyok már a kínlódáshoz, meg hát időm is véges.
#56244 Hívők erre azt mondják, hogy ha nem lenne folyamatos támogatás, akkor lehet becsődölnének és annak senki nem örülne, aki már dollár ezreket áldoztak bele.
Ez az üzleti modelljük. Nem érdekük, hogy elkészüljön, ha az lenne már elkészült volna.#56245 megmarad az adott tárgy az univerzumban
Ha ez tényleg így lesz, a megjelenéskor az ilyet mennyire fogják széttrollkodni a playerek? Mert mindig mindenhol ez van. Hegyekben fognak állni az üres üvegek mert valakinek ez vicces. Vagy egyéb más f@szság. Falloutban volt talán, vagy az Outer Worlds-ben hogy volt aki halomba gyűjtötte a szendvicseket, vagy vmi hasonlót?
Bármennyire is komolynak gondolják a készítők a game-t, bizony lesz egy igen nagy réteg aki nem... és az nyomot fog hagyni a szerókon is.Ezt számtalanszor elmondták, a populárisabb helyeken mint pl egy állomás, automatikus item clean lesz, mint ahogy most is van.
Jelenleg is szét lehet szórni pl piás palackokat de nem marad ott pont azért mert idővel túl sok lenne.
A magára hagyott hajókat is úgyanigy szokták eltünteni. -
m0h0senator
őstag
Rajtam se, mindig figyelgetem aztán megnézek 1-2 streamet meg olvasgatok itt és el is megy a kedvem. Öreg vagyok már a kínlódáshoz, meg hát időm is véges.
#56244 Hívők erre azt mondják, hogy ha nem lenne folyamatos támogatás, akkor lehet becsődölnének és annak senki nem örülne, aki már dollár ezreket áldoztak bele.
Ez az üzleti modelljük. Nem érdekük, hogy elkészüljön, ha az lenne már elkészült volna.#56245 megmarad az adott tárgy az univerzumban
Ha ez tényleg így lesz, a megjelenéskor az ilyet mennyire fogják széttrollkodni a playerek? Mert mindig mindenhol ez van. Hegyekben fognak állni az üres üvegek mert valakinek ez vicces. Vagy egyéb más f@szság. Falloutban volt talán, vagy az Outer Worlds-ben hogy volt aki halomba gyűjtötte a szendvicseket, vagy vmi hasonlót?
Bármennyire is komolynak gondolják a készítők a game-t, bizony lesz egy igen nagy réteg aki nem... és az nyomot fog hagyni a szerókon is.Már erre is tervben van a szakma/ küldetés kidolgozása. Takarítani az adott térséget az már mindegy, hogy egy űrcsata miatt vagy mert valakik ott hagytak x darab flakont.
-
5150head
őstag
Rajtam nem múlik....
Én, mikor Free Fly volt régebben akkor próbáltam a játékot.
De egy 5800X3D és 7800XT kombó esetén, az állomáson, a 40 körüli képkocka 1080p Mediumon nem nyűgözött le.
Szóval, azóta sem játszottam vele.
Most tuti jobban futna, de nem hiszem hogy valaha is megveszem.

Bármennyire is komolynak gondolják a készítők a game-t, bizony lesz egy igen nagy réteg aki nem... és az nyomot fog hagyni a szerókon is. -
m0h0senator
őstag
Hívők erre azt mondják, hogy ha nem lenne folyamatos támogatás, akkor lehet becsődölnének és annak senki nem örülne, aki már dollár ezreket áldoztak bele. Nehéz itt okosnak lenni, majd utólag, mint az anyósom.

Az biztos, hogy nagyon megosztó az SC, mert én is úgy vagyok, hogy mikor működik, egy lenyűgöző élmény, de általában minden szar, a legalapabb dolgok sem működnek és olyan hibák tudnak előjönni, hogy kiégetik az agyam és akkor utálom nagyon az egészet.Erőlködnek ezen PU-en, mert szerintük nagyon fontos, ha valaki eldob egy palackot vagy bármit, az ott rohadjon meg az idők végezetéig, és szerintem ez olyan erőforrásokat emészt fel, amit nincs szerverpark, ami kezelni tudna.
-
Snoke
tag
Hívők erre azt mondják, hogy ha nem lenne folyamatos támogatás, akkor lehet becsődölnének és annak senki nem örülne, aki már dollár ezreket áldoztak bele. Nehéz itt okosnak lenni, majd utólag, mint az anyósom.

Az biztos, hogy nagyon megosztó az SC, mert én is úgy vagyok, hogy mikor működik, egy lenyűgöző élmény, de általában minden szar, a legalapabb dolgok sem működnek és olyan hibák tudnak előjönni, hogy kiégetik az agyam és akkor utálom nagyon az egészet.Erőlködnek ezen PU-en, mert szerintük nagyon fontos, ha valaki eldob egy palackot vagy bármit, az ott rohadjon meg az idők végezetéig, és szerintem ez olyan erőforrásokat emészt fel, amit nincs szerverpark, ami kezelni tudna.
-
jimpo
őstag
Rajtam nem múlik....
Én, mikor Free Fly volt régebben akkor próbáltam a játékot.
De egy 5800X3D és 7800XT kombó esetén, az állomáson, a 40 körüli képkocka 1080p Mediumon nem nyűgözött le.
Szóval, azóta sem játszottam vele.
Most tuti jobban futna, de nem hiszem hogy valaha is megveszem.

-
vaakuum
addikt
-
miqlas
őstag
Ha kimegy a powerplant, akkor a self-destruction sem fog mûködni! Talán, ha bekerülnek az akksik, megoldódik ez a probléma is!
-
Szőrös
veterán
Nekem 32 gb van és simán elvagyok vele ultra beállítással. Mondjuk mellette általában csak discord fut, más nem. Amúgy az se mindegy milyen a ram, én anno direkt CL28ast vettem.
-
mrzed
senior tag
Jogos, régi volt az információm. Felfrissítettem a játékot és beléptem, már nekem is 50 giga körül használ, a többit gyorsítótárazza a win. Az nem biztos, hogy a ramhasználat miatt, de most sokkal simábban fut a játék, mint jó fél évvel ezelőtt. A grafikát még állítgatnom kell, mert alapbeállításon dlls quality-ben 100%-on teker az összes cpu mag, még a ht-esek is, a vga meg 50%-on libikókázik. Ha natívra AA -ra állítom, akkor 50% proci és 75% vga terhelés.
-
Pistivi
tag
Nem tudom, én csak 64-el próbáltam. Én még kezdő vagyok , most leszek lassan 3 hónapos .
. -
vaakuum
addikt
a self destruct és a backspace a pilótaülésből csak nálam nem működik, vagy nincs kidolgozva rendesen? Eddig még soha nem sikerült használni, pedig igény lenne rá néha

-
miqlas
őstag
Ilyenkor várni kell minimum 30 percet, de néha az sem elég, akkor mehet a karakter reset!
-
vaakuum
addikt
Kifagyott a játék, kiléptem és nem is enged server lokációt váltani...

#56233 Pistivi: érezni előnyét a játék folytonossága szempontjából? Pl. mondjuk guantum után nem gondolkodik annyit, a székbe gyorsabban száll be/ki, stb?
-
Pistivi
tag
Azon a felületen, ahol az energiákat lehet pakolni a fegyverre, pajzsra, hűtésre, stb... azon minden rendben volt minden esetben. Tegnap láttam, hogy létezik már distortion fegyver is, nem lehet, hogy azzal kaptam az áldást, és azért blokkolt le minden azonnal, amint leesett a pajzs?
Más: hardver kérdés: mennyi memóriát eszik meg a játék, ha több van, mint 32? A 64-et is felzabálja, vagy 48 környéke is elég lehet neki?
Szia nekem van hogy 52-56GB-t is foglal. De általában 32-38 szokott lenni.
-
Szőrös
veterán
Azon a felületen, ahol az energiákat lehet pakolni a fegyverre, pajzsra, hűtésre, stb... azon minden rendben volt minden esetben. Tegnap láttam, hogy létezik már distortion fegyver is, nem lehet, hogy azzal kaptam az áldást, és azért blokkolt le minden azonnal, amint leesett a pajzs?
Más: hardver kérdés: mennyi memóriát eszik meg a játék, ha több van, mint 32? A 64-et is felzabálja, vagy 48 környéke is elég lehet neki?
distortiontől lekapcsol az adott modul, vagy az egész hajó amúgy meg npc-k nem használnak ilyet.
-
mrzed
senior tag
Korábbi verziónál nézegettem, a játék nem használ több memóriát, hiába teszel be többet 32-nél. Ellenben ha tanul a win, és gyorsítótárazza a fájlait, az már érezhető. (32-ről váltottam 96-ra).
-
vaakuum
addikt
-
Szőrös
veterán
Energia elosztást nézd meg mfd-n, valami sérült ahogy miqlas írja és nincs energia. Ha torpára ment akkor lehet javítani.
-
miqlas
őstag
Lehet, hogy találatot kapott a powerplant, az meg mindenhez is kell!
-
vaakuum
addikt
Az miért bvan, ha leesik a pajzs, akkor azonnal megáll a hajó? sehol egy karcolás rajta, nem füstöl, egészben van, de nem mozdul és nem lő onantól. Nekem meg szitává kell lőnöm az ellent, ha nyerni akarok...
-
vaakuum
addikt
A gauntlet 7 már nem megy... az a nagy dög minden turrettel tud lőni, ha olyan poziban van, akor egyszerre 4-el is
és úgy pillanatok alatt letarolja a pajzsot. -
m0h0senator
őstag
-
Szőrös
veterán
Ma lesz karbantartás, talán utána javul a helyzet.
-
m0h0senator
őstag
Hát nekem nem akar összejönni a combat gauntlet 3!
Mindig debris field-hez kerül, akár a Clio, akár az Euterpe mellé, de 40-50 Gm-re! Tegnap megpróbáltam elérni (oda menni), de 290 Mm-nél közelebb soha nem tudtam kerülni, mert amikor kilépett a hajó quantumból, elkezdett távolodni a quantum beacon - egészen 1 Gm-ig!Ezeket azonnal el kell dobni és újra felvenni. Akkor ad normálisabban küldit és távolságot amire oda tudsz ugrani amikor valamilyen bolygón városban veszed fel.
-
vaakuum
addikt
Mindig debris field-hez kerül, akár a Clio, akár az Euterpe mellé, de 40-50 Gm-re! Tegnap megpróbáltam elérni (oda menni), de 290 Mm-nél közelebb soha nem tudtam kerülni, mert amikor kilépett a hajó quantumból, elkezdett távolodni a quantum beacon - egészen 1 Gm-ig!Mi a gauntlet6-ot próbáltuk tegnap ketten. Az első connit simán kilőttük, a másodiknak csak a pajzsát tudtuk sebezni. Pörgött és teleportálgatott. Fizikai kárt nem tudtunk benne okozni. Ami azért is fura, mert elvileg ballisticból is kapta az áldást, illetve amikor a fele pajzs eltűnik, hiába pörög, a pajzs nélküli részen is kellene neki benyelni jónéhány találatot a darálásból. De rendszeresen olyan 4-5 km-eket teleportált, és mire megint ráfordultunk, maxon volt a pajzsa. Azt nem értem, hogy a youtuberek hogy tudnak videókat csinálni arról, hogy 1 milla/óra összeszedhető, amikor két óra alatt is necces a 100ezer...
De olyan is volt, hogy küldi közben egyszercsak megszűnt az "F" betű én meg pislogtam a föld alatti lifthívóra
. -
miqlas
őstag
Mindig debris field-hez kerül, akár a Clio, akár az Euterpe mellé, de 40-50 Gm-re! Tegnap megpróbáltam elérni (oda menni), de 290 Mm-nél közelebb soha nem tudtam kerülni, mert amikor kilépett a hajó quantumból, elkezdett távolodni a quantum beacon - egészen 1 Gm-ig! -
duvi
nagyúr
Kipróbáltam ezeket a Gauntlet küldiket nálam itt se csinálnak semmit az ellenfelek hagyják magukat szétlőni vissza se lőnek. Pont mint az összes bounty hunter küldinél
Most nagyon rottyon vannak a szerverek. A desinc miatt sokkal gyengébben muzsikálnak az npc-k. Mind űrharcban, mind fps módban.
-
Szőrös
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
Kipróbáltam ezeket a Gauntlet küldiket nálam itt se csinálnak semmit az ellenfelek hagyják magukat szétlőni vissza se lőnek. Pont mint az összes bounty hunter küldinél
-
vaakuum
addikt
andromedával eddig mindig elbuktam a lvl 6-on... nagyon lassú, volt, hogy a lvl-ön is elpicsáztak.
-
Szőrös
veterán
Az mitől van, hogy akár a hátizsákban, akár a bolygón/űrállomáson lévő tárolóban, hajórekeszben a tökegyforma, 100-as értékű medpeneket nem lehet összestackelni, csak néha? Most van egy 25-ös stackem, egy rakás dupla, négyes, nyolcas, de ezeket sehova tovább nem tudom kombinálni, pedig a 25-ös alapján elvileg lehet nagyobb stackeket is csinálni. Az agyamra megy, hogy félórát tekerek az inventoriban, mert minden italt, kaját, tárat össze-vissza egyesével rakja a táskába, amikor meg hirtelen kellene, alig találom. Nincs valami gomb, ami autostackeli az egyforma cuccokat? vagy legalább a tárakat sorbarendezi, hogy egy kupacban legyen az egyfajta fegyverhez való?

# Connie, az ellen a repeaterek már hatástalanok szóval oda cannon kell. akkor bérelt hajóval nem sok esélyt látok a 6-ra, azokban eddig mindben repeter volt...
Egy ion-on gondolkodok, ha majd összejön rá a pénz. az használható lehet gauntletre?Ion vadász ellen kínlódos eléggé, az med/large shipek, meg csapatban capitalok ellen jó.
-
vaakuum
addikt
Az mitől van, hogy akár a hátizsákban, akár a bolygón/űrállomáson lévő tárolóban, hajórekeszben a tökegyforma, 100-as értékű medpeneket nem lehet összestackelni, csak néha? Most van egy 25-ös stackem, egy rakás dupla, négyes, nyolcas, de ezeket sehova tovább nem tudom kombinálni, pedig a 25-ös alapján elvileg lehet nagyobb stackeket is csinálni. Az agyamra megy, hogy félórát tekerek az inventoriban, mert minden italt, kaját, tárat össze-vissza egyesével rakja a táskába, amikor meg hirtelen kellene, alig találom. Nincs valami gomb, ami autostackeli az egyforma cuccokat? vagy legalább a tárakat sorbarendezi, hogy egy kupacban legyen az egyfajta fegyverhez való?

# Connie, az ellen a repeaterek már hatástalanok szóval oda cannon kell. akkor bérelt hajóval nem sok esélyt látok a 6-ra, azokban eddig mindben repeter volt...
Egy ion-on gondolkodok, ha majd összejön rá a pénz. az használható lehet gauntletre? -
Snoke
tag
-
Szőrös
veterán
Akármilyen vadász jó, pl gladius, de a 6. küldiben van egy Connie, az ellen a repeaterek már hatástalanok szóval oda cannon kell. A végén meg polaris van, szóval oda nagy vas kell.
Én Buccaneer-t vittem, csupa M szériás lascannonal, azoktól esett szét minden is. -
miqlas
őstag
Avanger Titan-nal érdemes megpróbálni? Vagy az gyengécske erre?
Mármint a Gauntlet küldetéseket? Ha ügyes vagy, azzal is lehet esélyed, nekem nem menne! A fiam sikeresen lehozta egyedül egy Corsair-el - egér, billentyûzet kombóval - a Gauntlet 7-et. Nekem már a 6 is sok egyedül!

-
GeneraL_XTX
veterán
Avanger Titan-nal érdemes megpróbálni? Vagy az gyengécske erre?
-
miqlas
őstag
... én Mirai Guardiennel tolom 4–5-ig, de kell a repeater, mert a cannonok túl lassúak a kis vadászokhoz. Sokan Constellation-re esküsznek a 4 db S5-ös fegyver miatt, de lehet, hogy a legjobb erre a feladatra a F7C Hornet Mk II ...
-
vaakuum
addikt
-
miqlas
őstag
Az hauling akkor jövedelmezõ, ha van elég nagy hajód.
-
Pistivi
tag
A sok bug miatt a farmolás talán erõs szó, de gem bányászattal és Onyx küldetések ismételgetésével, esetleg haulinggal lehet pénzt keresni.
Talán a két legegyszerûbb a gem mining és az Onyx! Persze a bányászatnál a 700+os minõségû gemeket célszerû félre tenni és akkor piacra dobni az uexcorp.space oldalon, amikor beindul a kereslet! Az Onyx küldikért kapott ASD Secure drive-ot már most is pénzzé lehet tenni az elõbb említett oldalon. Jelenleg 50-75K/db áron ...Onix küldetésekkel hogy lehet keresni, nekem elég keveset hoz.
Én most a Hauling- Planetary küldetéseket csinálom Baijini Pont és Area18 között, ha fel tudok venni 8-9 küldetést akkor körönként 400-500e aUEC megvan.
Van ennél jövedelmezőbb? -
miqlas
őstag
Ti mivel farmoltok most pénzt? Mivel érdemes?
A sok bug miatt a farmolás talán erõs szó, de gem bányászattal és Onyx küldetések ismételgetésével, esetleg haulinggal lehet pénzt keresni.
Talán a két legegyszerûbb a gem mining és az Onyx! Persze a bányászatnál a 700+os minõségû gemeket célszerû félre tenni és akkor piacra dobni az uexcorp.space oldalon, amikor beindul a kereslet! Az Onyx küldikért kapott ASD Secure drive-ot már most is pénzzé lehet tenni az elõbb említett oldalon. Jelenleg 50-75K/db áron ... -
GeneraL_XTX
veterán
Ti mivel farmoltok most pénzt? Mivel érdemes?
-
miqlas
őstag
-
Szőrös
veterán
Tegnap este is csináltam
Csak a szokásos, terület/shard függő, lorvillenél lógok, ott nem volt gond vele azon kívül, hogy néha ugráltak a hajók. -
miqlas
őstag
A combat gautlet küldik működnek, én eljutottam a végére (8.) de a perseus már kicsit kemény falat volt, majd megcsinálom valakivel.
Ismételni pedig lehet, de nem egyből, idő kell míg újra megjelenik az adott küldi. Én az 5. és 7.-et szoktam csinálni azokat gyorsan le lehet tudni egy fighterrel is.Tegnap nekem sem mûködtek a combat gaunteltek. A 3-ason nem jutottam tovább, mert ahogy vaakuum kolléga írta, nem spawnolt le a második hulla. Mindegy volt, hogy hotfix telepítve volt vagy nem, váltottam szervert vagy sem.
-
Szőrös
veterán
A mai nap csodás...
gauntlet küldiknél az enemyk második hullámát az esetek felében nem spawnolja le, ráadásul leadni sem lehet. Amik spawnolnak, azoknál meg annyit kell várni, hogy enni/inni lehet közben. Amik hajók megjönnek, azok meg teleportálgatnak. Az sem igaz, hogy másik rendszerbe quantum után ismét fel lehet venni a küldit ott is, és így folyamatosan lehet pörgetni a farmolását.
Szárazföldi narkómegsemmisítős küldinél 92% progress után nincs több megsemmisítendő anyag, azt sem lehet befejezni. Részteljesítést sem számol a játék egyik küldire sem, tehát minden tiszta időpocsékolés volt ma.
ugrási anomáliák: a cél előttem kijelölve, út kiszámolva, quantumdrive befogja, erre a quntum indításakor derékszögben elfordul, és elugrik egy bolygóra. Ismét becélzom, ismét fordul 90 fokot és visszaugrik az előző bolygóhoz. 4 ilyen után felemlegettem a fejlesztők felmenőit és átmentem másik rendszerbe, de ott sem volt jobb. Megyek aludni, annak több értelme van.
A combat gautlet küldik működnek, én eljutottam a végére (8.) de a perseus már kicsit kemény falat volt, majd megcsinálom valakivel.
Ismételni pedig lehet, de nem egyből, idő kell míg újra megjelenik az adott küldi. Én az 5. és 7.-et szoktam csinálni azokat gyorsan le lehet tudni egy fighterrel is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
56307 - 56201
56307 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Trollok komolyan
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fujifilm X
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó egy Honor 200 8GB/12GB okos telefon.
- Eladó egy használt Gigabyte RX5700XT 256bit 8GB DDR6 Ram
- Eladó egy hibás Denon Pm1080r erősítő.
- PC bontás - NZXT H630, Seasonic Plat 860W, X99, i7-6900K, NZXT Kraken, 64Gb, GTX 980Ti, 6TB
- Red Faction PC - NZXT, B450, Ryzen 5 3600X, 16Gb, RTX 2060, 1,25Gb tárhely - Windows 11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - GIGABYTE B760 GAMING X DDR4 Alaplap
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

.
és úgy pillanatok alatt letarolja a pajzsot.