Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
dombila
üzenetére
Nálam 4db deco xe75-ből egy x50 outdoor egységből és egy x50 5g modemből áll a mesh hálózat. Bőven van átfedés az egységeknél. Több Stick is tökéletesen működik. Tehát szerintem nem a Stick-kel van a baj hanem valami a hálózatodban nem jól van optimalizálva. Biztos van köze az energiatakarékos beállításokhoz, vagy a roaming lekezeléséhez esetleg a hálózaton belül az egységek egyenletes elosztásához, priorizálásához.
-
dombila
őstag
válasz
dombila
üzenetére
Megtaláltam a megoldást.
A wifi hálózattal van baja, de nem a hálózat a hibás.
Nálam 3 AP-ből álló mesh wifi hálózat van. Amikor a stick alvó üzemmódba vált, akkor a tőle legtávolabbi AP-re kapcsol át, valamilyen ismeretlen okból. (Előtte a hozzá legközelebbi legnagyobb jelerrősségű AP-n van). Sleep-ből visszatérve viszont nem keresi meg a legerősebb AP-t, hanem marad a távolin. Restart vagy wifi ki-be után természetesen a legközelebbi AP-t találja meg.
Szóval a stick nem megfelelően kezeli a több AP-ből álló wifi hálózatokat. Minden más itthoni eszközöm hiba nélkül megy.
Most kapott egy virtuális AP-t a hozzá legközelebbi eszközön, ami csak azon elérhető, nem tud másikra váltani. Így hibátlanul megy. -
mikrofon
veterán
válasz
dombila
üzenetére
Szia! Ez érdekes. Én napi szinten használom a 4k max gen2-t WiFi-ről és nem találkoztam ilyennel. Szinte sosincs áramtalanítva mindig készenléti állapotba megy. Mondjuk 6e WiFi-vel etetem. Ha nem a hálózat okozza akkor érdemes kipróbálni egy másikat mert ezek szerint nem típus hiba. Itt többen is használják, de te vagy az első aki erre panaszkodik.
-
dombila
őstag
Sziasztok!
Vettem egy 4k max 2nd gen Fire Stick-et. Alapvetően elégedett vagyok vele - streaming és itthoni hálózatról lejátszás is megfelelően működik, de van egy idegesítő problémája.
Sleep módból felébredve (ez gyakorlatilag a bekapcsolás) a wifi sebessége mindössze 3-5 MB. A Stick-et újraindítva vagy csak a wifi-jét ki-be kapcsolva azonnal rendbejön és 350-400 MB-el megy. A wifin van még kb 25 eszköz (laptopok, tabletek, telefonok, raspberry, ...) semelyiknek nincs semmi gondja.
Sajnos a jelenlegi helyén nem tudok neki LAN-t biztosítani, így egyelőre keresem a megoldást.
A fórumon kerestem, de nem találtam, Reddit-en a problémát többen ismerik, de megoldás nincs rá - vélemények szerint vacak a wifi driver.
A legutolsó sw verzió fut rajta, ha megvan neki a wifi sebesség akkor minden tökéletesen működik.
Tudom így is használni, csak macerás.Van valakinek ötlete, mi lehet a megoldás?
-
válasz
SalBorgese
üzenetére
Nálam az apkmirror-ról letöltötött androidtv verzió tökéletesen megy. Bár nem frissül.
-
YxVs
senior tag
Ti nem tapasztaltok olyat Smarttube esetén, hogy nincs szinkronban a kép és hang?
Setup: 4K Max 2nd Gen stick a tv-be dugva, onnan a hang optikai kábellel megy az erősítőbe.
Ilyenkor smarttube-ban hangeltolást mínusz irányban eltolom, de kb. 1 perc után vissza kell állítanom 0-ra, mert megjavul minden, és ismét jó a szinkron.
Hol keressem a hibát? -
válasz
SalBorgese
üzenetére
A spanyol módszert megnéztem, két helyen átírva, nem ment, hagytam is a francba... pláne azért, mert úgyis csak 1080p-ben menne, és csak 2 hónapig. Annyira nem érdekel, de az vicc amit a régiózással csinálnak, és ugye más streaming szolgáltatónál is van ilyen. Régebben a Hulunál is volt.
-
Mano66
senior tag
válasz
SalBorgese
üzenetére
Legstabilabb a spanyol régiós változat. Mindig frissül. Most a 6.10.212-es verziónál tart. És mindig automatikusan frissül.
-
drstupid
tag
válasz
SalBorgese
üzenetére
Szia! Nekem is ugyanez lenne a problémám. Nem találok friss apk-t a Skyshowtimehoz.
Ha valakinek lenne vagy tudja, hogy hol keressem azt megköszönném! Apkpure-rel sikerült az előzőt felraknom, de már az sem megy a fire sticken. -
lm83
őstag
A legutóbbi verziót hogyan tetted fel?
-
SalBorgese
csendes tag
A Skyshowtime app megint frissítést kér.
Tudtok működő Skyshowtime linket Stickhez?A spanyolra átrakás és a Kodi kivételével?
Mindig találtam egy verziót ami buhera nélkül ment, most semmi.Hihetetlen, hogy lassan két éve Magyarországon vannak, és azóta is képtelenek arra, hogy Magyarországról megjelenjen az amazon stick appok között az app, anélkül, hogy lokalizációt kellene állítani.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
mikrofon
üzenetére
Oké, így elhiszem, bár az 1080p-s BD Remux-ok még simán mennek és engem a DV nem érint, így nem tudnám tesztelni. Az, hogy az UHD Remux-okkal megfekszik és a kevés RAM miatt azt nem is gondoltam (ahogy a Kodi Fórum ajánlója sem tér ki erre), inkább azt, hogy ennek inkább a Wi-Fi lehet az oka.
-
mikrofon
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nagy bitrátájú filmek stabil lejátszásában és a összes típusú DV tartalom lejátszásában.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tisszekreny
üzenetére
-
tisszekreny
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni Amazon Fire TV Stick Generation 3-mal kapcsolatban.
Vásárlás előtt állva, tapasztalat híján remélem, van olyan fórum tag, akinek van tapasztalata.
Támogatja a stick azt, hogy a YouTube videókat gyorsítva nézzem rajta (ugyanúgy, mint ahogy számítógépen is lehetséges)?
Előre is nagyon szépen köszönöm. -
mikrofon
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Szerintem te vagy eltévedve és még nem használtál igazán jó box-ot ha így gondolod....
Használható nem ezt mondom hogy nem, de nem ez az erőssége....
Tapasztalatból mondom... van 4k max ge 2-öm is.... Nagyobb szeretem... De offline tartalomra van jobb lehetőség.... -
SunMount3r
nagyúr
válasz
mikrofon
üzenetére
Te (eddig) nagyon el vagy tévedve. Még a Kodi fóruma szerint is, pöpec kép és hangminőség (minden hangsáv támogatva), HDR és DV Kodi-ból a 2.nd Gen 4K Max Stick-ek esetén. Ez egy igencsak Best Buy, az árához viszonyítva a legjobb CE-s Box-okkal veszi föl a versenyt. (És az már csak a "plusz", hogy kb. minden steaming szolgáltaó app-ját is max-ban hozza).
-
trance89
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Reset-et még nem volt, de frissítettem a legújabb ggyári FW-re.
TV USB-ről megy egyelőre, érdemes 9W-os töltőre dugni, azzal gyorsabb lesz biztosan?2-féle Youtube van már rajta (menüjéből telepítettem).
Elég lassan tölt be ez, néha 1 percig is eltart. Hiába állítom be, hogy 720p legyen, valamiért kissé mosott a képe, de tűrhető még. 1080p-re állítva kissé még javult valamit. -
ttamas
tag
mit tudtok a közelgő ftv frissitésről, ami tiltani fogja azokat a 3rd part appokat, amik kalóz videónézésre alkalmassá teszi ka Firetv-t ? pl Kodi is ide tartozhat ? Elmúlt pár napban egy re többen foglalkoznak ezzel, több platformon is.
-
luciferc
őstag
A legújabb sima HD stick alkalmas kodi normális sebességű, nem akadozós futtatására? Mindösszesen netflix és kodi-ra lenne használva.
-
Danecay
addikt
Nem nagyon, max. ha először csinálod tűnhet annak. A MovieShark repositoryban találod a MEDIAKLIKKK.HU kiegészítőt, onnan tudod telepíteni. Ez viszont már inkább a KODI topikba való téma. A kodi telepítésére vonatkozó és kapcsolódó dolgokért viszont érdemes benézni ide is a topik összefoglalóba.
-
oszy
veterán
A médiaklikk online oldalt lehet valahogyan nézni a sticken?
-
-
Ciccuka
veterán
Kaptam egy Firestick 1st generation eszközt (egy sima 720p TV-hez van kötve). Lehet ezzel még valamit kezdeni? Érdemes egy alapbeállítást csinálni gondolom. Magyar nyelv nincs benne csak angol. Youtube jó lenne, ha menne. Kipróbáltam, de a menüben irtózatosan lassan lépked. Miket érdemes csinálni vele?
-
rekop
senior tag
válasz
oroszlan12
üzenetére
Köszönöm, ez a verzió működik!
-
rekop
senior tag
Sziasztok! Firestick 4K 1.gen-re próbálok sweet tv appot telepíteni, de nem akar összejönni. Innen letöltöttem 3.35.1-ből az android tv és universal verziót is, illetve innen a 3.36.1-et. Mindegyik verzió esetén elindul az app, majd két másodperc múlva kilép. Próbáltam bezárni az összes futó alkalmazást illetve reboot is megvolt, egyik sem segített. Nem a megfelelő telepítő fájlokat töltöm le? Valaki tudna linkelni egy működő verziót? Köszönöm.
-
tobias40
veterán
Ezek közül próbáltam már a 22.3-kat azok nem jók.
Melyik kellhet nekem a mostanira?
Ez miért lehet?
'"Amúgy fura mert a bejelentkező ikonnál 21 omegát ír de amikor beléptem a Kodi-ba és ott nézem meg az info-nál akkor meg 22 alpha.
"
Sztem én ezt tettem fel rá anno: kodi-21.0-Omega-armeabi-v7a.apk
Sajnos nem emlékszem már hogyan volt pontosan.Ha most kodi-21.0-Omega-armeabi-v7a.apk teszem fel rá akkor gondolom mindent újra kell állítani.A most fent levő Kodit törölni kell vagy mehet fel amit beírtam fent vagy ajánlotok "jobbat" ?

-
tobias40
veterán
Hátha itt lesz válasz:
"
Üdv!
Amazon Firestick Android alatt próbáltam ki a Kodi-t.Minden ok eddig amire én használnám de nincs InputStream Adaptive kiegészítő egyik repoban sem.
Honnan tudom ezt utólag letölteni vagy hogyan tudom előcsalogatni?
KODI 22.0 Alpha(21.90.700) van rajta Estuary MOD2 skin-el.
Köszi előre is!"
Amúgy fura mert a bejelentkező ikonnál 21 omegát ír de amikor beléptem a Kodi-ba és ott nézem meg az info-nál akkor meg 22 alpha.
-
hajraolaj1
tag
válasz
Warter
üzenetére
Nekem nem engedte, direkt elkezdtem a próbahónapot, hogy a Prime Dealt igénybe tudjam venni, de csak akkor derült ki számomra, hogy a magyarországi címemre nem engedélyezi a szállítást.
#10230 Köszi, legközelebb lehet, hogy élek a lehetőséggel. Nem tudtam, hogy ez ilyen problémás lesz, nem rendeltem még Amazonról a Mailboxde szolgáltatással. -
gyűrű
Topikgazda
Sziasztok, ez az amazon firestick/cube topik. Nem mailboxde, kindle,és nem amazon szállításos fórum, kérlek benneteket ami nem a témával kapcsolatos azt ne ide írjátok.
Köszönöm -
Warter
addikt
válasz
hajraolaj1
üzenetére
Nem lehet direktbe Magyarországra rendelni már Kindle-t? Nekem pár hónapja simán megjött mindenféle trükközés nélkül.
-
Xelo
addikt
-
sub71
senior tag
válasz
hajraolaj1
üzenetére
Írj a mailboxde-nek, hogy 3 csomagod jön, várják össze mind.... Valószínűleg csak azt vonták le, amit először szallítanak. Ha legközelebb rendelsz írj rám, Osztrák munkahelyem van, szerintem olcsóbban megúszod, ha én küldöm tovább neked.
-
hajraolaj1
tag
Tegnap rendeltem egy pakkot, ami 3 terméket foglal magába. Viszont tegnap nem a teljes összeget vonták le a bankszámlámról, hanem úgy tűnik, mintha csak 1 termék árát vonták volna le. Az Amazonon ráellenőrizve is a 3 termékre 3 különböző várható szállítási időt ír. Elképzelhető, hogy bár egyszerre lettek rendelve a termékek, ezeket 3 különböző időpontban fogják kiküldeni a német helyre és emiatt nekem 3-szor kell szállítási díjat fizetnem a mailboxde számára?

-
sub71
senior tag
válasz
hajraolaj1
üzenetére
Az Amazon a kiszállítás napján, vagy előző napon vonja le a pénzt. Ha megérkezik a csomag a mailboxde.com címére, akkor úgyis jelentkezni fognak, vagy pedig az előző komment szerint is csinálhatod, mindkettő működik, az utóbbi a gyorsabb.
-
kokokka
addikt
válasz
hajraolaj1
üzenetére
Én előre utalok á pénzt. Van díjszabása ha jól emlékszem, ott meg tudod nézni mibe fog kerülni. Ha van annyi pénz átutalva ami fedezi a költségeket, akkor azonnal küldik is tovább a csomagod, nincs várakozás, levelezgetés feleslegesen.
-
hajraolaj1
tag
Sziasztok! Rendeltem a német Amazonon, megadtam a mailboxde.com által megadott címre a kiszállítást, megadtam a bankkártyám adatait, de még nem vonta le a pénzt. Egyik kérdés, hogy ez mi miatt lehet? Másrészt az addig ok, hogy elküldik a német címre, de ha odaér, akkor kapok róla értesítést és akkor kell a szállításért fizetnem? Ez a része nem teljesen világos. Illetve mikor írja ki, hogy mennyibe kerül a szállítás? Ír olyat még az oldal, hogy szükség van identifikációra, valamennyi összeget át kéne nekik utalnom (?), nem lehetne ezt úgy, hogy pont a szállítási díjat utalom át nekik?
Nem használtam még ezt a mailboxde szolgáltatást, ebben kérném a segítségetek.
Ha az számít, akkor ebook-olvasóra ruháztam be, tehát mondhatni kis csomag.
Előre is köszi! -
gyűrű
Topikgazda
Ezeket már mind kitárgyaltuk pár hozzászólással fentebb.
-
sub71
senior tag
Megjelen az amazon.de oldalon az új verzió. A leírásban külön kihangsúlyozzák, hogy csak az amazon storeból lehet appokat letölteni a "nagyobb biztonságod érdekében"
.
Se Dolby Atmos, se Dolby Vision, kisebb tárhely, kevesebb RAM, szarabb WiFi....
A régi verziók most akciósak. Szerintem érdemes még utoljára lecsapni rájuk. -
YxVs
senior tag
Ez már mondjuk bíztató:
"It will be possible to sideload apps onto a Vega OS Fire TV device through a command line interface similar to Android’s ADB utility. Vega OS-based Fire TVs will have Developer Options in the “My Fire TV” settings menu, and you will be able to enable a Developer Mode that allows app sideloading from a computer through a USB connection."
-
Sanyi.mTs
addikt
-
gyűrű
Topikgazda
Ma bemutattak egy beugró verziót a sima 4k basic sticket , a saját "Vega" os el.
Mindenben butább a jelenlegi 4knál.1G ram 8G rom. Gyengébb wifi, régebbi Bluetooth, DV hiánya, kb. 10 app fut rajta. 54 euró lesz induláskor.Sok szerencsét az eladásához.... csak azt nem tudom ki a célközönség?

-
YxVs
senior tag
Az miért van, hogy a gyári Netflix appal az OSD, és a feliratok homályosan jelennek meg, és nem tűélesen, mint pl. a tévés appban?
-
-
Fandango
veterán
Új 4K stick generációról nincs semmi hír vagy pletyka hogy várható valamikor?
A 2nd gen. az már két éves lesz most, ezért kérdezem. -
-
i3odnar
tag
Sziasztok!
Adott 2 db Amazon Fire TV Stick 4K valamint az AnimeAddicts 1.4.8 verziója. A problémám az, hogy elindul a tartalom, viszont nagyjából 1p után megakad, elkezd tölteni aztán elindul a haladásjelző, de se a hang se a kép nem indul tovább. Valakinek volt már hasonló problémája vagy tud tanácsot/megoldást?
-
-
YxVs
senior tag
Köszi, ezzel sikerült elindítani az ACC Manager-t!
Már csak azt kellene tudni, hogy melyik gombra lehetne beállítani a Developer Tools-t, hogy a forrás infót kitudjam íratni a képernyőre, hogy lássam kell-e kézzel váltani.
A kis play gombra tettem a frekiváltást, de mivel nincs Pro távom, ezért gondolom más gomb az alap távon nincs, amire rátudnám tenni a Developer Tools-t?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt mutatja az info.

.
A régi verziók most akciósak. Szerintem érdemes még utoljára lecsapni rájuk.