Hirdetés
- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Őszindító hardvercsomag
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Őszindító hardvercsomag
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
8451 - 8401
8451 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:58 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
Pár év után sikerült az one yettel hálózatot összehangolni, megy a kettő között az evs kodekkel a VoLTE.
-
tomp
Topikgazda
-
zsolt501
nagyúr
-
tomp
Topikgazda
-
zsolt501
nagyúr
Csak érdeklődöm a Yettelnél VoNR hívás létezik már, lehet tudni róla?
-
dchard
veterán
Igen.
Ha ez valami hotelban van, ott bizony simán találkoztam már dinamikus szűréssel: bizonyos idő vagy forgalom után bizonyos portok nem működnek, és a VoWIFI-hez szükséges IPSec megáll. Egy kevésbé ismert probléma a vowifivel, hogy a telefon ilyenkor folyamatosan monitorozza a wifi kapcsolat minőségét: ha sok a bihiba (amit te normáls internetezeésnél nem biztos hogy észre veszel), vagy nagy a válaszidő (sokan vagytok egyszerre ugyanazon az AP-n), akkor a telefon magától is eldobhatja a vowifi-t. Tehát attól, hogy valaha már működött, nem jelenti azt hogy az adott helyen az adott pillanatban nincs valami műszaki ok arra, hogy most nem jó. Különösen az árulkodik, hogy nem az van hogy egyáltalán nem megy, hanem néha megy néha nem.
-
nincsnév007
addikt
-
dchard
veterán
Írtam hogy one szolgáltató. És tavaly működött. Wifi hang meg bárhogy nézed a legjobb mert azert külföldön nem a legjobb a térerő. Nemeteknél ahol vagyunk egyedül csak en tudok telefonálni ha van wifi.
Ha be rakom repülő módba meg vissza akkor nagy nehezen rá csatlakozik de amúgy nem. Tavaly tökéletesen ment."Ha be rakom repülő módba meg vissza akkor nagy nehezen rá csatlakozik de amúgy nem."
Ez inkább preferencia porblémának tűnik. Wifi prefeárltra van állítva a VoWIFI?
-
OliverIT
kezdő
Írtam hogy one szolgáltató. És tavaly működött. Wifi hang meg bárhogy nézed a legjobb mert azert külföldön nem a legjobb a térerő. Nemeteknél ahol vagyunk egyedül csak en tudok telefonálni ha van wifi.
Ha be rakom repülő módba meg vissza akkor nagy nehezen rá csatlakozik de amúgy nem. Tavaly tökéletesen ment.Olaszban a Vodafone a legjobb hálózat jelenleg. One 5G és VOLTE roaming partnere is egyben. Nekem egy hete tökéletesen működött minden.
-
nincsnév007
addikt
Valószínű a szállodai router úgy van beállítva, hogy pont azt a portot szűri, ami a One wifi hanghoz kell. Azt nem írtad melyik szolgáltatónál vagy, mert csak a One működik bárhol a világon, külföldön is. A másik kettő csak belföldön működik és már a magyar SIM kártyás router trükk sem működik. Olaszban minek wi-fi hang amúgy? EU roaming van. Egy hete voltam pont olaszban, simán ment a wi-fi hang One-on iPhone 17 Pro Max-on IOS 26.6 alatt. Amúgy a Deutche Telekom németben már kinyitotta a wi-fi hangot külföldön is, reméljük a magyar is hamarosan.
Ha be rakom repülő módba meg vissza akkor nagy nehezen rá csatlakozik de amúgy nem. Tavaly tökéletesen ment. -
OliverIT
kezdő
Sziasztok. Olaszoknál vagyunk, és nem akar csatlakozni vowifire a telefon. Tavaly működött. De most bármit csinalok nem csatlakozik rá.
Galaxy s24, OneValószínű a szállodai router úgy van beállítva, hogy pont azt a portot szűri, ami a One wifi hanghoz kell. Azt nem írtad melyik szolgáltatónál vagy, mert csak a One működik bárhol a világon, külföldön is. A másik kettő csak belföldön működik és már a magyar SIM kártyás router trükk sem működik. Olaszban minek wi-fi hang amúgy? EU roaming van. Egy hete voltam pont olaszban, simán ment a wi-fi hang One-on iPhone 17 Pro Max-on IOS 26.6 alatt. Amúgy a Deutche Telekom németben már kinyitotta a wi-fi hangot külföldön is, reméljük a magyar is hamarosan.
-
4Grider
félisten
Sziasztok. Olaszoknál vagyunk, és nem akar csatlakozni vowifire a telefon. Tavaly működött. De most bármit csinalok nem csatlakozik rá.
Galaxy s24, OneAz adott wifi routerén engedélyezve kell lennie az IPsec passthrough beállításnak, ami többnyire alapból engedélyezve van, de egy csomó routerben menüből letiltható.
Ha elrontod a sim hálózatát (pl. phone info-ban átállítod NR only üzemmódra), akkor sem csatlakozik fel VoWiFi-re? -
nincsnév007
addikt
Galaxy s24, One -
4Grider
félisten
Vagy ha androidos telefon Netmonster/phoneinfo részben beállítható olyan átviteli technológia (pl. NR only) amin garantáltan (ma) még nem lesz térerő/roaming.
-
tibor23
senior tag
Érdekes dolgok ezek. Akkor elvileg úgy kellene rávenni külföldön a backup callingra, hogy olyan hálózatra állok rá manuálisan, amivel nem lesz kapcsolat? És ezt itthon nem tudom sehogy sem? Én pl. nem tudom beállítani a 3G only módot.
-
kissvendel
tag
-
4Grider
félisten
Na akkor mostmár érdekel, akkor mégis hogy működött? Végig volt térerőm a One simen is, MTS hálózaton (csak adat nem). Mégis automatikusan azt írta a telefonom, hogy "One HU másodlagos hívási lehetőség". Ebből én arra következtetek, hogy roaming státuszban, ha nincs net, akkor átvált. Itthon is kipróbáltam, itthon nem vált át, mert ugye van net még 2G-n is, csak akkor megy át, ha olyan frekire állítom a sim-et (3g only), ami nincs a One-nak, ergó térerő sincs (no sevice),
Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy ha nincs adatkapcsolat, akkor a másikét használja és így aktiválódik a backup calling roaming státuszban. Ahogy a vowifi is aktiválódik ha van wifi. Egy érdekesség, hogy volt, hogy Wifi-n voltam, eljöttem a szállásról, és mégis "One HU Wi-Fi" maradt kiírva. De ahogy repülőbe tettem és vissza, már a másodlagos hívási izét írt
Írsz egy telefonmodellt is? Mert lehet, hogy szoftverfüggő is a dolog...
-
kissvendel
tag
Na akkor mostmár érdekel, akkor mégis hogy működött? Végig volt térerőm a One simen is, MTS hálózaton (csak adat nem). Mégis automatikusan azt írta a telefonom, hogy "One HU másodlagos hívási lehetőség". Ebből én arra következtetek, hogy roaming státuszban, ha nincs net, akkor átvált. Itthon is kipróbáltam, itthon nem vált át, mert ugye van net még 2G-n is, csak akkor megy át, ha olyan frekire állítom a sim-et (3g only), ami nincs a One-nak, ergó térerő sincs (no sevice),
Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy ha nincs adatkapcsolat, akkor a másikét használja és így aktiválódik a backup calling roaming státuszban. Ahogy a vowifi is aktiválódik ha van wifi. Egy érdekesség, hogy volt, hogy Wifi-n voltam, eljöttem a szállásról, és mégis "One HU Wi-Fi" maradt kiírva. De ahogy repülőbe tettem és vissza, már a másodlagos hívási izét írt
-
4Grider
félisten
Már pedig én mást nem állítottam be, és így működött...
Ha roamingol egy sim, közben nem mehet a backup calling, hiszen fenn van hálózaton. Az adatroaming pedig ettől teljesen független dolog. A backup calling-hoz az kell, hogy a sim ne tudjon hálózaton fenn lenni/ne találjon honos/roaming szolgáltatót.
-
kissvendel
tag
-
zelikocc
őstag
-
tibor23
senior tag
Ki volt kapcsolva az "adatroaming" és be volt kapcsolva az "automatikus adatváltás". Ilyenkor ha nincs net az egyiken, akkor a másikra áll át.
Én igaz csak eu országban próbáltam, de szerintem a backup calling csak úgy jön elő ha nincs térereje a kártyának, és nekem sehogy sem jött elő. Roaming tiltással nem ment. Olyan helyen jött elő itthon is ahol csak a telekomos kártyámon volt térerő. Elvileg 3g only módban lehetséges, de az is csak appal megy.
-
4Grider
félisten
Ki volt kapcsolva az "adatroaming" és be volt kapcsolva az "automatikus adatváltás". Ilyenkor ha nincs net az egyiken, akkor a másikra áll át.
Ennyitől nem lesz még backup calling, hiszen a one kártyád ilyenkor még roamingol, mivel az adatroaming tiltása nem tiltja le a roaming hálózatról.
-
kissvendel
tag
-
dchard
veterán
Leírta: backup calling. Ilyenkor a a One-os kártya IMS kapcsolata a másik (ez esetben Szerb) kártya adatkapcsolatán keresztül működik. Ez ugye csak One-nal működik, mert ehhez az kell alapvetően, hogy a Vowifi menjen külföldön is. meg egy telefon ami tudja a backup calling funkciót.
-
tibor23
senior tag
Hogy ne csak mindig a problémák legyenek a topicban, egy pozitív tapasztalak a One VoWifi/Backup Calling roamingról. A hétvégén Szerbiában jártam. Beállítottam, hogy a One sim-em ne adatroamingoljon, mert ugye Szerbia nem EU, elég húzós a roamingdíj. A múltkori hibámból tanulva kikapcsoltam az Világjegy funkciót is, mert 2990Ft/napért (2 napra 5980) nem ér nekem, hogy legyen netem és annyiért telefonáljak mint otthon. Ehelyett vettem 800Ft-ért egy 1 gigás a Roamic e-simet, amivel simán 5G-n (amit alapból a One nem is tud roamingban Szerbiában, mert csak 4G-vel engedi) elég profin működött az, hogy a Roamic adatkapcsoltát használva telefonáltam (backup calling) ugyanannyiért és fogadtam hívás ingyen, mint itthon. Ahol meg volt wifim, ott simán ment a VoWifi. Szóval ez pozitív a One javára a többi szolgáltatóhoz képest, és respekt, hogy ezzel így lehet spórolni, hogy ne egy vagyon legyen, ha nem EU-s országban roamingol az ember.
Azt hogy csináltad, hogy a one-os sim ráálljon a másik kártya netjére, mert alapból csak akkor fog ha nincs térerő. Meg a roaming tiltás sem jó.
-
kissvendel
tag
Hogy ne csak mindig a problémák legyenek a topicban, egy pozitív tapasztalak a One VoWifi/Backup Calling roamingról. A hétvégén Szerbiában jártam. Beállítottam, hogy a One sim-em ne adatroamingoljon, mert ugye Szerbia nem EU, elég húzós a roamingdíj. A múltkori hibámból tanulva kikapcsoltam az Világjegy funkciót is, mert 2990Ft/napért (2 napra 5980) nem ér nekem, hogy legyen netem és annyiért telefonáljak mint otthon. Ehelyett vettem 800Ft-ért egy 1 gigás a Roamic e-simet, amivel simán 5G-n (amit alapból a One nem is tud roamingban Szerbiában, mert csak 4G-vel engedi) elég profin működött az, hogy a Roamic adatkapcsoltát használva telefonáltam (backup calling) ugyanannyiért és fogadtam hívás ingyen, mint itthon. Ahol meg volt wifim, ott simán ment a VoWifi. Szóval ez pozitív a One javára a többi szolgáltatóhoz képest, és respekt, hogy ezzel így lehet spórolni, hogy ne egy vagyon legyen, ha nem EU-s országban roamingol az ember.
-
4Grider
félisten
Kényszerítsd az adott sim-et olyan hálózat használatára, ami nincs. Pl. 3G only beállítással. Ha a telefon beállításában nincs már 3G only üzemmód, könnyen megoldható olyan programokkal, amikkel minden üzemmód állítható.
-
TomPack
őstag
nézd meg a böngészőben a https://whatismyipaddress.com/ oldalt hívás közben, amikor telefonálsz.
abból kiderítheted, hogy melyik kártyával megy a böngészés.Köszi a tippet, majd letesztelem ha odakerül a sor, de még nem vettem Yepp-et. Az tart vissza, hogy a korlátlan net mellé még egy adatcsomagot kéne vennem...
-
TomPack
őstag
Mintha ez a backup calling működött volna amikor külföldi eSim-et használtam itthon!
Hogyan lehetne ezt megoldani droidon?
-
donjohnson
addikt
-
4Grider
félisten
nézd meg a böngészőben a https://whatismyipaddress.com/ oldalt hívás közben, amikor telefonálsz.
abból kiderítheted, hogy melyik kártyával megy a böngészés.Azt anélkül is megmondom, hogy a hívást bonyolítóval mehet, hiszen csak egy rádió van a készülékben, egyszerre tehát nem tud két sim-el dolgozni.
-
donjohnson
addikt
Sziasztok!
Ha a telefonomban (Galxy S25 Edge) van egy Yepp-es eSim és egy One feltöltőkártyás eSim, és mind a kettőn be van kapcsolva a VoLTE és a VoWifi, a WiFi hívási preferencia pedig "Wifi, ha lehetséges"-re van állítva, akkor amikor telefonálok a One-os kártyán a Yepp-es adatot használja a telefon?
Értelemszerűen amikor nem vagyok WiFi-hálózaton!
Tehát ha én sokat beszélek a One-os kártyán, akkor arra is adatot kéne vennem a Yepp mellé még plusszban, ha a beszélgetések alatt szükségem van az internetre? Tudom, hogy van havi 100Mb ingyen, de az kevés lenne.Köszi, ha valaki felvilágosít!
Szerk; esetleg át kell állítani a WiFi hívási preferenciát mobilhálózatra?
Csak olyankor meg eltűnik az ikonja ha WiFi-n vagyok. Mondjuk az a kisebbik gond lenne.nézd meg a böngészőben a https://whatismyipaddress.com/ oldalt hívás közben, amikor telefonálsz.
abból kiderítheted, hogy melyik kártyával megy a böngészés. -
4Grider
félisten
Sziasztok!
Ha a telefonomban (Galxy S25 Edge) van egy Yepp-es eSim és egy One feltöltőkártyás eSim, és mind a kettőn be van kapcsolva a VoLTE és a VoWifi, a WiFi hívási preferencia pedig "Wifi, ha lehetséges"-re van állítva, akkor amikor telefonálok a One-os kártyán a Yepp-es adatot használja a telefon?
Tehát ha én sokat beszélek a One-os kártyán, akkor arra is adatot kéne vennem a Yepp mellé még plusszban, ha a beszélgetések alatt szükségem van az internetre? Tudom, hogy van havi 100Mb ingyen, de az kevés lenne.Köszi, ha valaki felvilágosít!
Csak olyankor meg eltűnik az ikonja ha WiFi-n vagyok. Mondjuk az a kisebbik gond lenne.Backup calling csak akkor van, ha a One-nak adott helyen nincs térereje, vagy azt direkt elrontod (amit nem nehéz megtenni egy droidos telefonon)...
Ha nem rontod el és sokat beszélsz a one-os előfizetéssel, akkor célszerű netet vegyél rá, ha beszélgetés közben netre van szükséged. -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Csak olyankor meg eltűnik az ikonja ha WiFi-n vagyok. Mondjuk az a kisebbik gond lenne. -
dchard
veterán
-
4Grider
félisten
-
mentor_4
tag
"A Volte felirat megjelenítése a telefonon Redmi 15 ha a pipa " IMS" akkor Volte felirat."Wifi használat" akkor Vowifi felirat látható együtt a kettő soha nem jelenik meg."
Mivel ezt írtad, ebből arra következtettem, hogy ezt mint hiba vagy kérdés fogalmaztad meg. Erre született az a válasz, amit leírtam.
biztos hogy nem jelenik meg együtt?
-
laca1052
tag
"A Volte felirat megjelenítése a telefonon Redmi 15 ha a pipa " IMS" akkor Volte felirat."Wifi használat" akkor Vowifi felirat látható együtt a kettő soha nem jelenik meg."
Mivel ezt írtad, ebből arra következtettem, hogy ezt mint hiba vagy kérdés fogalmaztad meg. Erre született az a válasz, amit leírtam.
#8412 válaszomban ez van "Attól függően hova teszem a pipát hol ez hol a másik működik" soha nem írtam hogy mind a kettő egyszerre működik.vagy hogy kint van mind a két felirat.
-
dchard
veterán
-
laca1052
tag
Tehát akkor még egyszer: a kettő egyszerre nem működik, ezért látsz egy időpontban egy feliratot. A telefon vagy Vowifi-n van, vagy VoLTE-n. Otthon naná hogy működik mind a kettő, hiszen van VoLTE lefedettség is, meg van Wifi is. De nem egyszerre. Ott is a felirat a kapcsolók mellett: "előnyben részesítése". A kapcsoló funkciója az, hogy ha olyan helyen vagy ahol ismerten szar a wifi, ott nem akarja az ember hogy Vowifi-n menjen a hang, ha mellette van normális 4G/VoLTE lefedettség, ilyenkor érdemes az IMS előnyben-t kiválasztani.
Tisztázzuk nem azt írtam hogy egyszere működik mind a kettő féreértetted "Attól függően hova teszem a pipát hol ez hol a másik működik" nálam csak a Volte felirat nem akart meg jelenni de meg oldottam
-
dchard
veterán
Tehát akkor még egyszer: a kettő egyszerre nem működik, ezért látsz egy időpontban egy feliratot. A telefon vagy Vowifi-n van, vagy VoLTE-n. Otthon naná hogy működik mind a kettő, hiszen van VoLTE lefedettség is, meg van Wifi is. De nem egyszerre. Ott is a felirat a kapcsolók mellett: "előnyben részesítése". A kapcsoló funkciója az, hogy ha olyan helyen vagy ahol ismerten szar a wifi, ott nem akarja az ember hogy Vowifi-n menjen a hang, ha mellette van normális 4G/VoLTE lefedettség, ilyenkor érdemes az IMS előnyben-t kiválasztani.
-
laca1052
tag
Attól függően hova teszem a pápát hol ez hol az nálam mind a kettő működik egy előfizetéssel. Csak a kijelzés változik egy simet használok

-
dchard
veterán
Még jó hogy nem. Egy előfizetés egyszerre egy IMS kapcsolatot tud csinálni, ez vagy VoLTE vagy Vowifi. A fenti kapcsolóval csak a preferenciát választod ki.
-
laca1052
tag
A Volte felirat megjelenítése a telefonon Redmi 15 ha a pipa " IMS" akkor Volte felirat."Wifi használat" akkor Vowifi felirat látható együtt a kettő soha nem jelenik meg.
djsunstealer próbáld ki át kapcs után újraindítás.
-
laca1052
tag
Nekem kb 3 hét után újraindítás után eltűnt a Volte felirat azóta nem tudtam vissza rakni de így is működik de rakok fel képeket a "carrier service apk" a képen jelölt rész be vagy ki van kapcsolva? a szakértőket kerdezem
-
Zwodkassy
senior tag
-
djsunstealer
aktív tag
Újra eltűnt nálam a voLTE felirat mindkét szolgáltatónál (Telekom + One)...
(Azt figyeltem meg egyébként, hogy a telefon újraindítása után szokott ez az állapot változni általában...) Ettől függetlenül működik mindkettőnél, csak kiírás MOST nincs.
Xiaomi 14T, Android16 BP2A.250605.031.A3Most éppen Budapesten vagyok és újra "előbukkant" a voLTE Telekomnál és One-nál egyaránt a telefon újraindítása után...
[kép] Nálam a helyszín és a pillanatnyi hálózati állapot is befolyásolja a kijelzést ezek szerint. 
-
Narxis
nagyúr
-
OliverIT
kezdő
Mondjuk a másik kettő legalább az EU-ban nyithatna e téren. Pl Olaszországban is nagyon sok a régi város, ahol a belvárosokban nagyon sok a régi épület, amik fel vannak újítva, de a szerkezet bőven megfogja a jelet a vastag falak miatt. Triesztben és Trevisoban és jártam már úgy, hogy egyedül a wi-fi hang működött a szállodában, kivétel a terasz. Most így visszagondolva szerintem Budapest belvárosban is van több ilyen épület.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8451 - 8401
8451 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Garmin topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- További aktív témák...
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill új akku gar
- Samsung Galaxy S25+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Eladó HP 255 G10 Ryzen 5 / 16GB / 512 SSD / Win 11
- Dell Latitude 3320,13.3",FHD,i5-1135G7,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A320M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon Akyga 500W
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman N7 Plus V2 ADATA 650W