- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
Tegnap nekem is volt dolgom egy német "agresszív lámával".
Montreálban, az utolsó körben, utólértem a hosszú egyenes elején( köszönhetően a friss szuperlágy gumiknak - lággyal nyertem meg az időmérőt
- és a mix3 üzemanyagnak , DRS + jó sok KERS-el kivágok mellé jobbra szélárnyékból, felken a palánkra, de nem úgy finoman terelgetve, hanem hírtelen kormánymozdulattal,, mondom, jó akkor majd balról, ugyanezt eljátszotta, úgyhogy a sikánnál nem tudtam megelőzni.
De hab a tortán, hogy ezért (vagy másért) 20 mp. büntit kapott, úgyhogy bukta a második helyet.Szerk.: Amúgy már javulnak az időim, segítségek nélkül (kivétel autómata váltó és kanyaroknál szamárvezető), simekkel, versenyben 1:09:813-at futottam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- iOS alkalmazások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 15 Pro - 512 GB - Újszerű
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- EVGA RTX 3070 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- és a mix3 üzemanyagnak , DRS + jó sok KERS-el kivágok mellé jobbra szélárnyékból, felken a palánkra, de nem úgy finoman terelgetve, hanem hírtelen kormánymozdulattal,, mondom, jó akkor majd balról, ugyanezt eljátszotta, úgyhogy a sikánnál nem tudtam megelőzni.