Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
Tegnap nekem is volt dolgom egy német "agresszív lámával".
Montreálban, az utolsó körben, utólértem a hosszú egyenes elején( köszönhetően a friss szuperlágy gumiknak - lággyal nyertem meg az időmérőt
- és a mix3 üzemanyagnak , DRS + jó sok KERS-el kivágok mellé jobbra szélárnyékból, felken a palánkra, de nem úgy finoman terelgetve, hanem hírtelen kormánymozdulattal,, mondom, jó akkor majd balról, ugyanezt eljátszotta, úgyhogy a sikánnál nem tudtam megelőzni.
De hab a tortán, hogy ezért (vagy másért) 20 mp. büntit kapott, úgyhogy bukta a második helyet.Szerk.: Amúgy már javulnak az időim, segítségek nélkül (kivétel autómata váltó és kanyaroknál szamárvezető), simekkel, versenyben 1:09:813-at futottam.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- és a mix3 üzemanyagnak , DRS + jó sok KERS-el kivágok mellé jobbra szélárnyékból, felken a palánkra, de nem úgy finoman terelgetve, hanem hírtelen kormánymozdulattal,, mondom, jó akkor majd balról, ugyanezt eljátszotta, úgyhogy a sikánnál nem tudtam megelőzni.