Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Tényleg? Próbálj ki egy 1.0 45 pacis Seat Ibizát. 0-100 2személlyel 20-21sec. Autópályán toltam lefelé valami nagyobb autót az 150-nél (óra szerint) lehúzódott előlem és elkezdett lassulni az autó alattam. Nem tudta leküzdeni a menetszelet .
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
tomcsi23
veterán
válasz Dany007 #59994 üzenetére
A min-max azt a tartományt jelenti, ami a motor normális működéséhez megfelelő mennyiség. Ez olyan fél-1 liter között szokott lenni.
[rvilike]: csak van kombi is b+ , megpakolva (mert mi másra venne az ember kombit) atom lehet.
Hát, a trabi fele ennyi kg, és messze nem megy szarul....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-v-
addikt
válasz tomcsi23 #59993 üzenetére
Van kombi
19.4 Apám régen hajtott valami 2.5 dízel opel campot.. az szerintem vastagon 20 fölött volt, tán ilyen 120-nál nem is ment többet, annál dugulatabb autó már csak ilyen trabant meg ilyenek vannak szerintem(#59994) Dany007 : azt vágod, hogy jeltől jelig általában 1 liter van
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz tomcsi23 #59993 üzenetére
Oh annyira nem mértem le... De itt nem mm-ekről beszélünk. A max jel keresztbe van felírva. Nincs meghatározva mondjuk egy vonallal hogy itt a max... =/
Mindegy mert volt már ilyen.. nem lett gond. Csak mérges vagyok mert nem értem a logikáját...
Olajcserekor 5 liter megy bele. Gondolom én, hogy akkor az a max(?). Most 1 liter alatt van. Tettem bele kettőt, nem gondoltam volna, hogy így már max fölé esik 2 litertől...
Áh csak tavaszig bírja ki aztán adom a bontóba...
Kedden meg megyünk Pestre gyerekkel, nem szeretném ha bármi gond lenne hosszabb távon vele. -
tomcsi23
veterán
válasz Dany007 #59988 üzenetére
Csak úgy beletolni 2 litert azért merész volt.
Mennyivel van max felett? 1-2 mm nem vészes szvsz.#59989) giigz: elvernéd, mint a sz@rt.
[rvilike]: néztem, de a kombiba már nem merték belerakni. Nem volt még hozzá "szerencsém" amúgy, elég durva lehet..
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-v-
addikt
válasz tomcsi23 #59986 üzenetére
Szerintem az 1.9 sdi octavianal
siralmasabb gyorsulású autót nem találni 18.9s a gyári adat.... -
-
tomcsi23
veterán
válasz tomcsi23 #59975 üzenetére
No, érdekes, mert 2 ajtósnál nincs elvileg az a motor.
giigz: a keresgélésben nézd csak, találtam Neked egy 0-100 ellenfelet.
Dany007: azért az olaj túltöltésével vigyázni!
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Dany007
veterán
Huh de elszaladtak a hsz-ek!
Ahogy látom Xero azóta se talált autót magának! Megoldom én, vegyél 2db mk3-as Mondeot. Az egyiket add nekem, a másikat tartsd meg! A többit meg elisszuk!Ami az ülésfűtést illeti, télen én is úgy csinálom, hogy amíg kapargatom a jeget addig megy a fűtés meg az ülésfűtés is. Mire beszállok pont jó. Mire beérek a céghez (kb 15 perc) már kapcsolhatom is ki mert szétsüti a seggemet! Ráadásul tavaly a fűtés se akart működni ezért az ülésfűtés volt az egyetlen ami melegített a kocsiban.
No más. Malacka meglepődött, hogy 2 litert töltöttem után az olajnak... Na most én is. Megnéztem így 1 nap után a nívópálcát és fullon van! Sőt még afölött. Hogy b....a meg! Hogy a p...ba? Van ugye min. meg 1 liter meg max szint. Minimumon volt, sőt már az alatt is, beleöntöttem 2 litert most meg full fölött van... Hát hogy van ez? Tudom segg hülye vagyok az egészhez de akkoris... : ) Úgy gondoltam ha nincs benn egy liter se akkor a 2 liter nem lehet sok...
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
OMG!
Éppen kocsikat nézegettem, ( Nissan GTR hátha megnyerem a lottót, de sajna nem )
Mondom ránézek az éppen aktuális H Astra piacra, találtam is egy gyöngyszemet. Ez a kocsi akkor is fent volt, amikor én vettem az enyémet (totál ugyanaz a felszereltség), anno fel is hivtam az eladót (akkor még magánszemély volt). 2,1M-ért hirdette, 207e km-rel. A telefonban is ezt a számot mondta, meg volt valami leirás, hogy 2-3 évesen magának hozta be a kocsit németből.
Azóta egyszer már ránéztem, akkor levitte az árat 1,790M-ra.
Most pedig ugyanaz a kocsi 180k km-rel szerepel eladásra még olcsóbban, kereskedőtől...
Kár, hogy nem mentettem le az eredeti hirdetést, mehetett volna a TC-nek, valamelyik itteni besúgón keresztül
Itt van: [link]
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Laraxior
titán
Kicsit mászkáltam a városban, és mit ad a jóisten, hogy kimozdultam, mi kötött ki mellettem a lámpánál. Sose találjátok ki. Egy Imperial.
Vagy egy km-t gurultam mellette, hálistennek kétsávos út volt a városban, óriási egy verda, szó nélkül elfogadnám. Teljesen fekete volt, rajta pár króm felirat meg díszléc.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #59967 üzenetére
HI!
de e legszebb megis csak ez vot Toledo1:
1.6 SPI 1F inline-4 SOHC 8v 1595 cc 55 kW (75 PS; 74 bhp) @ 5,500 125 N·m (92 lbf·ft) @ 2,600 1995–1999udv
neduddki
p.s. es a szijszakdasos Passat elott ez jarta hollandi-mo-t, megpakolva, elkepzelheo hogyan:- )))
mod: hossszú: az hogy egy 99 elso felebem gyarot oto 00-ban hejeznek forgalomban es az lesz a ayrtasi eve az boven benne van...
sot mo-n a juro2 2002dec31ig irgalmat kapott /lasd suzuki, Civic 1.5LSi/[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
TaaT
nagyúr
Aszittem a négyesgolf korabeli 1.6-os konszern motorok már mind min 100lovasak voltak, de tévedtem.
Give them hell Ukraine!
-
neduddki
nagyúr
HI!
igy:- )
1.6 i 1,598 cc 8 55 kW (75 PS) / 5200 126 Nm / 3400 ABU 1993–1994
1.6 i 1,595 cc 8 55 kW (75 PS) / 5200 125 Nm / 2600 1F 1994–1997
1.6 MPI 1,598 cc 8 55 kW (75 PS) / 4800 135 Nm / 2800–3600 AEE 1997–1999
1.6 MPI 1,595 cc 8 74 kW (101 PS) / 5800 140 Nm / 3500 AFT 1996–1999from wiki
udv
neduddki
mod: Xero: eszei n megiscsak
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Xero
nagyúr
-
Dr.Zoo
őstag
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
a_tesz
Korrektor
válasz !Overdose! #59945 üzenetére
Már az előzőről olvasott beszámolók alapján is éreztem, hogy ki kell menni, ej, de kár, hogy már más van betervezve... Remélem, jövőre is lesz még ilyen
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Xero
nagyúr
válasz kalapacsolok #59961 üzenetére
Gondolom adblue vagy valami hasonló. PSA szervízben 30-60e között feltöltik mennyiségtől függően.
-
Xero
nagyúr
válasz kalapacsolok #59958 üzenetére
Nem tisztítani kell hanem folyadékkal utántölteni első körben.
(#59959) Dluinet: Nekem már benne van pár német karikám az ördög zsebében, pedig nem egy autóért szaladgáltam ki. Nyilván ha valaki nem tudja megoldani az ingyen utazást (céges üzemanyaggal ), akkor emelkedhet az összeg. Viszont a kérdés arra irányult, hogy azt a konkrét autót mennyiért tudja névre íratni itthon.
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Citroen C4-ben kigyulladt a service felirat és kiírta: "particle filter additive level is too low". Autópályán jöttem, a kiégetés nem segített...
Tudja vki, ilyenkor mit érdemes csinálni? Egyáltalán, használhatom az autót, vagy nagyon megterheli a motort ez?
Az új részecskeszűrő ha jól tudom, egy vagyon (több százezer forint). A tisztításról viszont felemás dolgokat olvasok - tud vki jó módszerrel dolgozó céget, ahova érdemes menni? Vagy kizárólag szakszerviz?
Köszi a segítséget előre is!
-
-v-
addikt
válasz Kornel #59946 üzenetére
Hát nemtom bazeg, ennyi erővel egy almát se ehetek meg, vagy ha iszom az is elvonja a figyelmemet, mert a pohártartóból kiveszem, ki kell tekerni a kupakját, és még sorolhatnám. Agybeteg ez az ország, minden túl van szabályozva.... mindenre van törvény meg rendelet, meg kb. az ellenkezőjére is néha...
(#59948) TaaT : te nem iszol?
(#59949) kornelka : jaja, pontosan...
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Kornel #59946 üzenetére
A félmeztelen nős plakát is, meg a berepülő légy, meg a melletted menő kamion által elnyomott hírek is...soroljam még? Inni és enni pénzbírságos lesz? Netán ha viszket a seggem és a megvakaráshoz leveszem a kezem, akkor meg fejbe lőnek?
Áh hagyjuk , nem kérdeztem semmit, mert csak én vagyok itt a hülye, doszt.
Cakát.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Kornel
veterán
válasz bitpork #59944 üzenetére
gondolom nekem szólt
amúgy semmi bajom senkivel, amíg nem parasztok.
egyébként meg a cigi ugyanúgy elvonja a figyelmet vezetés közben, mint a telefon.
elő kell kotorni, plusz az öngyújtót is, meg kell gyújtani, közben hamuzni kell, ami vagy az öledbe hullik, vagy nem...
soroljam még?(én cigiztem majdnem 10 évig, de kocsiban nem gyújtottam rá, pedig volt, hogy elment nap 2 doboz is)
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz a_tesz #59935 üzenetére
Pedig tényleg érdemes! Komolyan mondom, mintha nem is Magyarországon lettem volna. Úgy kezdődik, hogy talán egy kivételével az összes biztonsági őr előre köszönt szépen, illedelmesen, ahogy illik. A fél literes üdítő 350 Ft, a kb. 20 dkg-os sült kolbász kenyérrel és mustárral 900 Ft, a kétfogásos menü 1500 Ft volt. Úgy gondolom, hogy ez a Hungaroringen több, mint korrekt. A kiállítók mind kedvesek voltak és semmi nem volt kordonnal elkerítve, ahogy néhány autókiállításon szokott. A feleségem bele is ült egy Gallardo-ba, ilyet sem mindenhol szabad. Sikerült váltani néhány szót Michelisz Norbival is. Jók voltak az oldtimerek és az MTA-s autók is, főleg Zsolt NSX-e.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
bitpork
nagyúr
Már megbocsáss, de nem azt kérdeztem h neked mi bajod a vállalkozókkal, hanem h igaz-e a hír.
Arról meg nem tehetek hogy vannak prosztók az utakon, azt viszont elvárom h ne engem szívassanak meg, mert csak.A következő meg az lesz h kitalálja vmi surmó h pislogni sem szabad, mert akkor vakon vezet valaki?!
Nem rád haragszom, hanem az általad most jól prezentált szűklátókörűségre.
TaaT: neked is szólt! Én meg remélem h betiltják a zenehallgatást meg az autó utasaival való beszélgetést is.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
8th
addikt
válasz hobizoli #59937 üzenetére
Na ezt már bunkóságnak tartom. Nevén nevezni embereket ráadásul több videóban is... Valami sértődött hülye gyerek csinálhatja ezeket a videókat akinek K.Z. nem ugrott az első szavára vagy nem tudta megfizetni őt és ezen összetört az ici-pici lelki világa. Az elsőn még jót röhögtem a többi már nagyon izzadságszagú. Mondom ezt tdi buziként.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
bitpork
nagyúr
MA beszéltem sógorommal. Aszonta h a cégüknél a hivatásos sofőrök között megy a hír: 10-30k lesz szeptembertől ha a sofőr vezetés közben dohányzik. Igaz ez?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
hobizoli
nagyúr
-
Snooker
senior tag
válasz !Overdose! #59934 üzenetére
Azt láttam, egyezett a rendszám De egyébként a Jászberényi Jász - Plasztik kereskedésben is áll egy.
-
a_tesz
Korrektor
válasz !Overdose! #59934 üzenetére
Neked biztos külön csorgott a nyálad, Takumi, látva a sok hacsit
Kimennék holnap én is, de nem lett kész az autóm, amivel érdemes lenne odamenni (nézőként meg inkább nem fájdítom a szívem).
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
!Overdose!
őstag
-
Snooker
senior tag
Nem is tudtam, hogy az új S-osztály már kapható, nem mintha aktuálisan érdekelt lennék a vásárlásában... Ma láttam egyet az autópályán (magyar rendszámos volt)
-
hdman
őstag
Majd mindjart jon es megmondja
rvilike: nekem sajna sima van Illetve lehet jobb is, mert olvastam tobb helyen, hogy a futoszalak zavaroak este es foleg esoben tukrozodnek ossze-vissza.
m3tr0: senki nem mondta, hogy szentiras es hogy minden szavat el kell hinni, de TALAN tobbet vezettek, vagy tobb tapasztalatuk van mint neked. Igy mar okes? Inkabb az a becsulendo, hogy nem sunnyognak el egy ekkora hibat.
De ismet nyomatekositom, hogy meg nem ultem ilyen kocsiban, csak olvastam. Kapishe?
Sopron city :)
-
Xero
nagyúr
válasz tomcsi23 #59925 üzenetére
Túl nagy. Az E63 meg nem is igazán tetszik, az F12 meg nem férne bele.
(#59923) boogie84: Ahogy TaaT is írta nagyobb a választék. Ráadásul talán minimálisan lelkiismeretesebben szervízeltették, bár ennél a kategóriánál ebben talán nincs akkora eltérés.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
-
Xero
nagyúr
válasz boogie84 #59921 üzenetére
Nem nálam az nem volt.
Nálam ami téma volt sorrendben: Peugeot 407 coupe, Peugeot 607, BMW E90/91/92/93 325i-330i, BMW E89 Z4 sDrive 3.0i, Audi S5Leginkább azért, mert a legfiatalabb MR2 is legalább 6 éves, kint pedig nem biztos, hogy eddig kitart a tulajnál akár egy második autó is. Amennyire megfigyeltem, aki teheti az 3-5 év között vált újabbra.
-
Kornel
veterán
eléggé az.
most is ment előttem egy passat, nem volt idős, K-s rendszáma volt, rálépett a gázra, aztán szívtam a kormot... de nem kicsit. baze ez milyen műszakin megy át? és ezek még a jobb példányok közé tartoznak, semmi tuning, meg ilyenek...
aztán azt hiszik, hogy az ilyen videók meg viccesek.
szerintem meg szánalmas.[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz Napfénysüti #59915 üzenetére
Akkor is az a menő...
a Honda és a V-tec meg szar.
Ez van.
Mellesleg kurva szánalmas az egész amit művelnek. -
Xero
nagyúr
Ahhoz sem vagyok még elég öreg.
(#59891) m3tr0: A benzinesben alap hifi van iDrive nélkül és alap ülésekkel. Tudom nehéz eset vagyok.
(#59893) zoo8800: Teljesen egyetértek.
(#59895) footy: Bizony nincsen. Ha nincs komoly DSP és matek mögötte, akkor a 2.1 a legjobb kocsiba.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Laraxior
titán
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest