- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jos78
csendes tag
Időközben csak megtaláltam a megoldást. A "Billentyűzet eszköztára" opció ki volt kapcsolva. :-)
-
jos78
csendes tag
Sziasztok! Telefon billentyűzet beállítással kapcsolatosan szertnék segítséget kérni. Ha pl. a Facebookon hozzá szeretnék szólni egy poszthoz nem tudok beilleszteni hagyományos smiley emojikat mert nem tudom előhozni. A kis fej ott van de nem a hagyományos smiley-k jönnek elő hanem különböző letöltött tartalmak. Ja és nem látható a billentyűzet beállítás fogaskerék ikonja sem ami a jobb oldalon jelenik alapértelmezés szerint. Ugyenez van gmail-ben is. .Érdekes, hogy messengerben viszont ott van a hagyoményos smiley és tudok választani. Valalki tud ebben segíteni? S23+ telóm van és Samsung billentyűzetet használok.
-
válasz
Rinocerosz #17297 üzenetére
Az adott pdf file-t a messengeren megosztottam saját magammal, így engedi letölteni és megnyitni.
-
novinyul
veterán
válasz
Corsa02 #17300 üzenetére
Melegedés, hirtelen és nagy méretű kapacitás vesztés, különösebb terhelés ellenére.Kamerát írtam be, beszéd hangszórót, usb csatlakozót mint apróságok. Amúgy a "normál" telefonokkal nem szarakodnak. Ellenben a Fold, Flipp szériával már egy külön élvezet szervizbe menni. Beszélgettem egy kicsit velük és bizony ez a két széria katasztrófa szerviz ügyileg. Fold, Flipp 4 széria maga a halál(100% hiba arány) 5-6 is karcolja a 70-80%-t
Egy kis felületi sérülés és már repül is vissza, aztán lehet méltányossági kérelmet írni.
Kutga: Nyugodtan beadhatodA hagyományos telefonokat, max. akkor dobják vissza ha be van zúzva a kijelző.
-
novinyul
veterán
-
Rinocerosz
őstag
válasz
samu74 #17296 üzenetére
Szerintem olyan probléma van, hogy nem társítja a böngészővel a messengert.
Ügye alapból nálam úgy néz ki, hogy ha jön egy .pdf akkor megnyit valami böngészőt és letölti a fájlt majd megkérdezi, hogy mivel legyen megnyitva és akkor fel is ugrik a samsung note vagy a office 365.Na most másoknál ez úgy néz ki, hogy rányomnak a .pdf fájlra és rögtön társítaná vakamihez, de nem tudja.
Nem hiszem, hogy bári ilyen extra be lenne kapcsolva mert ezek a tulajok csak használják a telefont, de nem igazán mennek még a beállításokba se...szinte soha.Esetleg érdemes lenne megnézni, hogy mi van beállítva a messenger alkalmazásnal azoknak akiknek nem megy.
Nekem ezek vannak: -
samu74
addikt
válasz
Rinocerosz #17295 üzenetére
Próbáld az Adobe Acrobat Reader-t a Playből, hátha az megtalálja. Amúgy nem fut nálatok valami spéci vírusírtó?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
davenport #17290 üzenetére
Ugyan ezt a problémát észlelem én is. Valaki küld egy docx vagy .pdf fájlt és nem ad ki olyan alkalmazást amivel meg lehetne nyitni.
Pedig fel van telepítve a samsung note és a office is.
Nagyon érdekes hiba, melóba egy csomó telefon ettől szenved.
Próbálkozok a hibára keresni, de nem sok ilyet találok. -
-
sonice
tag
Sziasztok.
WhatsApp probléma. Új üzenet esetén nem jeleníti meg egyből a szöveget csak akkor ha legorgetem a kijelzon. Mar próbáltam mindent, ujra telepites, gyorsító törlés stb de sajnos megmaradt a hiba. Viszont ha egy régebbi verziót felraktam akkor kb 1 napig jo volt utána megint elojott a hiba. Esetleg vmi megoldás? Köszönöm
-
válasz
Rinocerosz #17286 üzenetére
Megnéztem, nálam is fennáll. Nem nyitja meg, és letölteni sem engedi a pdf dokumentumot. Töröltem a messenger adatait, újra beléptem, most ha a doksira kattintok, feljön az hogy mivel nyissam meg, de hiába választom a google-t ott megint hibát jelez, a többi ott felajánlott alkalmazás pedig nem releváns erre a célra. Az alapértelmezett alkalmazásoknál pedig nincsen lehetőség pdf-re választani. A feleségem az "A" szériás telefonján egy könyvolvasó programmal oldotta meg.
-
kelly416
veterán
válasz
Én tegnap nyitottam meg DB vonatjegyet pdf-ben messengerből S23-al.
-
gulyasa
őstag
válasz
Erre az a megoldás, hogy rányomsz a pdf vagy word fájlra, letöltöd és azt nyitod meg.
-
lohn
tag
Hellósztok!
OneUI7-tel jött a Now Bar (élo értesítések).
Az elso lendülettel kikapcsoltam, mert nekem ne foglalja a Médialejátszó a helyet az állapotsorban és már berögzült, hogy az AOD-re kirakott Youtube Music widget-tel nem lehet vezérelni a zenéket, csak dísznek van.
Aztán valahogy rátalátam arra, hogyha bekapcsolom a Now Bar-t, akkor a képernyo felébresztése nélkül lehet vezérelni a zenéket AOD-n dupla koppintással. Ez a feature viszont tetszett, úgyhogy használom a Now bar-t.
Esetleg arra tudtok megoldást, hogy a Médialejátszó ne jelenjen meg az állapotsorban? -
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
Olyan hibába futottam, hogy a samsung telefonok valami oknál fogva nem tudjak megnyitni a .pdf vagy .word fájlokat messengerből.
Találkoztatok ti is ilyen problémaval? Nem csak s23... többi A szeriás se. Pedig telepítve van a note, word..stb.
Nem találnak kompatibilis alaklmazást. -
kcsa
veterán
válasz
antal750 #17284 üzenetére
Nem kell "küzdeni": szerintem le volt már írva korábban, hogy nem dual active sim a telefon, hanem dual standby, sosem fog két szám egyszerre becsörögni mert natívan ilyet nem tud a hardver.
Az "állandó két sim" az átirányítás, ezért csörög be a második hívás, de ezt a beállítás közben ki is írja.
A költségeket pedig hagy ne itt tippeljük már meg, azt a szolgálatód fogja megmondani, illetve szerződés tartalmazza. Ugyanez igaz az értesítésre is, mivel a telefontól teljesen független szolgáltatói funkció, ezért a szolgáltató el tudja mondani, hogy mikor küld a nem fogadott hívásokról sms-t (de gyanítom minden simen ki kell kapcsolni hangposta, hívásvárakoztatás, átirányítás stb funkciókat, logikusan kb ekkor tudna jól működni.)
-
antal750
senior tag
Sziasztok
Továbbra is küzdök a nem fogadott hívással. Ha éppen telefonálok az egyik sim kártyával, és közben hívnak a másikon ki sem csöng a hívás értesítést sem kapok a nem fogadott hívásról. De viszont ha bevan kapcsolva az állandó 2sim akkor kicsöng hívás közben mind a két kártya. Ha jól gondolom ez hívásátirányítás lenne, és ilyenkor lehet ennek költsége? Vagy ezt az állandó 2sim beállítást mire találták ki.? Ti hogy használjátok a telót mert ez így elég érdekes hogy egyik kártyát használom beszélgetek valakivel, hívnak a másik kártyán és nem jelzi nincs értesítés semmi. Ez eddig is így volt? -
kelly416
veterán
válasz
zsolt734 #17280 üzenetére
Hogy a fenébe? Nekem mindenki ott van a listában. Ha A-val brszélek, közben hív B, C és D is, akkor miután letettem, a listában ott van B, C és D a hívások idejével karöltve.
Ha két kártya lenne és nem 5g, akkor még értem. Bár akkor meg foglaltat jelez az X kártyát hívó ak, ha közben Y kártyáról beszélsz, és sms-t kapsz X-re, csak néha fél nap késéssel.
De egy kártyával hívásvárakoztatással ott kellene lennie a híváslistában minden bejövő rk és kimenőnek. Hacsak n8ncs szűrés bekapcsolva.
-
zsolt734
tag
Sziasztok,
tudnátok abban segíteni, hogy be lehet-e és ha igen, hogyan állítani azt, hogy ha telefonálok és valaki akkor hívna, akkor ne hívásvárakoztatás legyen, hanem foglaltat jelezzen és miután leraktam a telefont, értesítsen, hogy volt bejövő hívásom telefonálás közben?
Jelenleg vagy hívásvárakoztatás van (vagyis ott pittyeg a fülembe, amíg le nem rakja a hívó fél), vagy nem kapok semmilyen értesítést, hogy valaki hívott hívás közben. Telekom-nál azt mondták, ez telefon beállítási lehetőség, ami igaz is lehet, mivel az előző telefonomnál foglaltat jelzett hívás közbeni bejövő hívásnál a hívó fél, majd miután leraktam, kaptam egy értesítést (nem SMS-t), hogy xy-tól volt egy nem fogadott hívásom. -
válasz
Mentolka #17268 üzenetére
Az S25+ esetében több elönyt is fel lehet sorolni az S23-hoz képest, de a kamerákat pont nem, hiszen a szelfi kamera kivételével ugyanazok a kamerák vannak benne mint az S23-ban....is. És az S22-ben és az S24 -ben is.
Samsungéknél az S széria kameráinak fejlesztői 4 éve csak a marketing szövegen fejlesztenek. Kiváncsian várom, hogy az S26-ok milyen kamerákat kapnak. -
jUUh
addikt
válasz
kelly416 #17271 üzenetére
Nekem is marad meg egy ideig. Teljesen OFF, de Litvaniaban vagyok jelenleg, kivancsisagbol megneztem a kinalatot szolgaltatoknal. Hat, na. Talalomra, kereses kutatas nelkul, a S25U korlatlan 5G, hivas, SMS + a telefon: 30k havonta, ugyanez telekom korlatlag 5g, hivas, 500db SMS, 41k.
-
kelly416
veterán
válasz
Mentolka #17268 üzenetére
Nem, nekem sem. Jó az S23 még egy ideig.
Ha bevennék és beszámítanák, akkor nekik kellene bontani, viszonteladni, akármit csinalni vele. Így jól megszivatnak, hogy a vásárló legyen az újrahasznosító is.
Ha most adnám be az S24+ vagy Ultra telómat és utána eladnám felújítottként, akkor talán a felét kifizetné az új készülékemnek. Hát a hülyének is megéri. Ja? Nem.
Főleg úgy, hogy minimális az innováció. De terelnek felé, mert már ha balgán frissítesz, az akkuf 2 óra SOT-ot bír, had gondold, hogy ideje újat venni. Ígérnek 7 év támogatást, de ebből legalább 4 mankóval.
-
Des1gnR
őstag
válasz
Lancelot92 #17260 üzenetére
Olcsóbban láttam hardveraprón új S23+-tSzerk: Ja bocs, újszerű
-
kutga
félisten
válasz
migabi24 #17265 üzenetére
Pedig ott az FE, S23 szériáig vesznek részt a telefonok.
SM-G780GZBDEUE
Galaxy S20 FE
SM-G780GZGDEUE
Galaxy S20 FE
SM-G780GLVDEUE
Galaxy S20 FE
SM-G780GZODEUE
Galaxy S20 FE
SM-G780GZRDEUE
Galaxy S20 FE
SM-G780GZWDEUE
Galaxy S20 FE
SM-G780FZBDEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FLVDEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FZWDEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FZGDEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FZODEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FZRDEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FZBHEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FZGHEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FLVHEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FZOHEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FZRHEUE
Galaxy S20 FE LTE
SM-G780FZWHEUE
Galaxy S20 FE LTE -
kelly416
veterán
válasz
fzboxx #17261 üzenetére
Jól értem, hogy veszek egy S25-öt teli árban, beadom pl. az S20FE-t, felújítják és vissza kapom azt is? Szóval mondjuk a gyereknek tudnék adni egy felújított telefont? Eddig azt hittem, beveszik, elengednek az új készülék árából és majd ők felújítva eladják.
Ez nekem nem üzlet, de biztos van, akinek ez jól jön.A gyík 9. pontja mennyire jól jellemzi a magyar mentalitásból tapasztaltak elleni küzdelmet:
"9. Vásárlástól számított hányadik napon kezdődik a beküldött termék felújítása?Mivel jogszabály szerint 14 nap áll rendelkezésre arra, hogy a vevő meggondolja magát az új készülék vásárlását illetően, így a 2 hét letelte után 1 héten belül indul a készülékfelújítás folyamata." -
kelly416
veterán
válasz
Lancelot92 #17260 üzenetére
Szerintem simán megér ennyit.
Aki 2-2,5 éve használja, annak is relatíve jól bírja az aksija. szerintem megveheted. -
fzboxx
senior tag
Akit érdekelne...megint van ReGalaxy program S25 vásárlása esetén.
link -
Lancelot92
újonc
Sziasztok!
Szerintetek megéri újonnan venni egy sima s23-at 170.000 ft-ért?
Hogy látjátok, van még benne szufla pár évig? Akksi mennyire gyorsan merül?
-
Theodorci
tag
Sziasztok!
Nekem az utóbbi időben nagyon lecsökkent az akksi kapacitás. Kb 3 óra képernyő időt lehet összehozni ugyan azzal a felhasználással. Késő délutánra, estére már nem marad, tölteni kell. A telefon 23+, még baz előrendelési időszakban vásároltam, tehát 2,5 éves. Régebben sokkal többet bírt. Van értelme gariban akkumulátort cseréltetni szervizben? -
-
qltsar
veterán
válasz
Notalab #17251 üzenetére
Nem hinnem, hogy a bongeszo a megoldas, de a Samsung Internet elvileg popupolja, hogy Samsung Pass-ba ments, amit az autofill service providerek kozul huz be.
Ezt a Settings -> Security & Privacy -> More Security Settings -> Passwords, passkeys & autofill alatt tudod allitani.
Amig a Samsung Pass nincs bekapcsolva, es alapertelmezettkent kivalasztva nem fog mukodni.
Ha itt be van allitva rendesen, akkor mukodnie kell ott, ahol a Samsung Pass tamogatott, mint prefill service.
Ha jol remlik, alapertelmezettkent a prefill service none-ra van allitva egy FR utan.
-
Notalab
aktív tag
Ok. A Samsung Böngésző visszaállítás volt a megoldás! Végre! Ezt vajon az AI miért nem tudja? Mert ajánlot mindenfélét, de csak Pass alkalmazáson belül. Na mindegy, ezt jegyezzük meg.
-
Notalab
aktív tag
válasz
gulyasa #17249 üzenetére
Természetesen. Onnan húzott vissza szinte mindent, köztük a S. Pass-t is. A S.Pass-t azóta visszaállítottam, adattörléssel, és újraimportáltam a bejelentkezési adatokat, de a Samsung böngészőben továbbra sem ajánlja fel. Lehet kipróbálom Chrome-al, de nem ez lenne a cél.
Kipróbáltam: ott a Google kezeli a jelszavakat. Akkor passz, nem tudom mit csináljak. Ezért nem húzom újra az egész rendszert. Lehet a Böngészőt "adattörlöm", hátha neki akadt be valami. -
Notalab
aktív tag
Sziasztok! Az UI 7.0 után csináltam egy újratelepítést, és most a Samsung Pass nem akarja "felajánlani" magát a bejelentkezéseknél. Pedig látom hogy 138 helyen el van mentve. Samsung böngészővel évek óta működik, még a 7.0 alatt is, csak az újratelepítés óta nem. Mi lehet a megoldás?
-
samu74
addikt
válasz
antal750 #17239 üzenetére
EUX romot használsz? Nálam anno S7-nél folyamatosan ezt csinálta a vodafone rommal, míg fel nem raktam pl. BTU romot.Ugynígy jelezte a térerőt,de csak sms jött.Olyan mintha a szoftver nem reagálta volna le a hálózati gyengeséget. Hálózati hiba ez ,nem egyszerű a kiderítése. Ha nincs bekapcsolva az 5G esetleg kapcsold be,legrosszabb esetben gyári visszaállítás...
-
grafnet
veterán
válasz
antal750 #17239 üzenetére
Ilyenkor tudsz hívást indítani?
1 SIMmel vagy 2 SIMmel használod?
Telefon újraindítás?Ha 1 SIM: elsőnek a HOL-t próbáld meg behatárolni.
Ha ez nem sikerül, mert nem egy helyen csinálja, akkor a hálózat preferenciát nézd meg.
Ha mostanában nem volt kártyacseréd, akkor kérhetsz eSIM-et is vagy cserélhetsz is. -
antal750
senior tag
Sziasztok
30-s számom van hívás nem csöng ki nem jelzi a teló a nem fogadott hívást Viszont sms-t kapok hogy kerestek. Ez milyen hiba lehet, sim kártya hiba esetleg? Térerőm az van, és persze hol előjön a hiba hol nem ... -
Technoman
őstag
Ok, ez tényleg jó kép. De itt a lényeg -részemről- az lenne, hogy "hegynek felfelé, amikor lóg a nyelven ezerrel a 40°-ban, előkapom a telót és katt, azaz semmit sem kelljen beállítanom és egy jó kép szülessen.
Ettől függetlenül kipróbálom majd az általad írt "Pro" módot is. -
-
Technoman
őstag
Csináltam tegnap pár börzsönyi képet, a különbség érdekében.
Mivel nem vagyok egy abszolute nagy fotóművész, a képek "az előkapomatelotésnyomokrajtaegyet" elv alapján készültek, azaz ahogy szoktam fotózni.Szvsz, a gyári prog. nagyon kiégeti a képet, a fényesség (HDR) oltárán. Főleg a kontrasztos témáknál (pld első képsornál az ég)
[gyári]
[GCAM]Mivel nekem mindig is az ég és annak megjelenítése volt a múltban is a vesszőparipám, egy második képsornál látszik is, hogy mennyire kiégnek a gyárin, pld a felhők.
[gyári]
[GCAM]Persze, lehet vitatkozni mindenen: pld. hogy a GCAM sötétebb, fátyolosabb képet csinál, de nekem még így is sokkal jobban tetszik, természetesebb, mint a gyári agyonhúzott HDR képei (persze, lehet hogy én vagyok a béna és a gyáriból is ki lehet hozni sokkal többet, némi türelemmel, de ahogy írtam nem vagyok egy Andre Kertész -)
Videóban viszont -ahogy gulyasa kolléga is írta fentebb- fordított a helyzet. Ott a gyári toronymagasan vezet.
#17231Indiant:
Amennyiben te a Photo Sphere alatt a 360° fotót érted, azt nem ezzel az appal szoktam készíteni, hanem egy régebbi Google Street View-val (ugye pont 3 éve a gugli letiltotta ezt a szolgáltatást, így az új appokon már nem müxik ez a szolgáltatás) Innen tudsz letölteni régebbieket. Én a 2.0.0.387140768-ast használom. Kicsit fapados, de jól működik. Csak arra kell figyelni, hogy SOHA ne frissítsd! Az így elkészített képet meg megtudom a helyszínen, akár a gyári "Galériában" is nyitni. -
gulyasa
őstag
Sajnos: nem és nem...
Egyébként valahol a minap olvastam egy (ezt a problémát is érintő) cikket.
A lényeg, hogy a kínaiak dobálják a számtalan újabb és jobb hardvert, innovációt, de a további támogatást és a szoftveres frissítést (ugyanabban a telefon típusban) inkább hanyagolják. Legtöbb esetben letudják az átlag 3 következő főverziót és a 3-5 év biztonságit. A többség még ennyit sem nyújt - tisztelet a kivételnek (pl. Honor)Viszont az olyan márkák, mint a Samsung is, mostanában a hosszútávú szoftver támogatásra mentek rá, hardveresen pedig alig-alig csöppentenek valami újat az újabb típusoknál. Úgyis megveszik/megvesszük, mert csábít a hosszútávú támogatás...
Nekünk nem biztos, de sajnos a Samsung-nak ez anyagilag sokkal jobban megéri... -
gulyasa
őstag
Természetesebbhez közelebb álló képeket csinál, videózáshoz viszont nem jó.
A kérdésed másik feléhez: már többen, többször is leírtuk: a "banán" effekt valójában hardver eredetű probléma. A Samsung sóherkodásának eredménye, több generáció óta - kivéve (elvileg) az Ultra-kat.
Semmilyen szoftveres bűvészkedéssel nem tüntethető el maradéktalanul. -
Technoman
őstag
válasz
Indiant #17216 üzenetére
Nálam azért kevés laikusabb van itt a csapatban és feltudtam rakni.
Én ez alapján raktam fel (LMC8.4_R17_Scan3D.apk)
Mindenből a legfrissebb van fent (15 & UI7) Ment 8x-en és 14-en is. Soha nem volt semmi fagyásom, akadásom (ismétlem, S23+-om van)
Ma is ezt fogom, túrázás közben használni. Imádom -
samu74
addikt
válasz
DanielVon #17212 üzenetére
Hát azért egy A53-hoz képest a kamera S23-nál jobb sokkal. Nemcsak a kép ,hanem inkább pl. 4K videó feldolgozása, vagy a jelenetoptimalizálás. Egy középkategóriás telefonnál a hardver nem ilyen combos, annak felvétel közbeni lencseváltás vagy eleve a mentéshez idő kell. A tárhely is lassabb, jók az A szériás telefonok, de helyén kell kezelni ezeket. Ezt az ár is tükrözi, Samsung szépen grammolja ám a tudást, és még a szoftvert is úgy hangolja hogy S széria legyen a legjobban "felszerelt '.
-
DanielVon
csendes tag
válasz
zolikaDB #17210 üzenetére
Igen, igazad lehet. Nekem a legjobb kameraju telefonom a Honor 7 volt. De mar nem tudnek valtani xiaomi, honor stbre. Nem akarom megszokni ukra a sajatossagaikat, meg hogy fogalmam sincs mi hol van. Az applehez se tudtam hozza szokni. Parhuzamosan hasznaltam egy 11et, es hulyet kaptam tole.
Sokat hasznalom a psd es a lightroomot. Abban azert sokmindent ki lehet hozni, de pl a 20 fe eseteben a kepminosegen fotozas eseteben nem lehet allitani, igy pl gyengebb fenyviszonoyok mellett egeszen siralmas a kiindulasi. Homaly az egesz. Osszel new yorkban hasznaltam parhuzamosan egy a53al talan, vsgy valami ilyesmi. A ketto kozt olyan a kep mint egy eldobhato kamera es egy profi fenykepezogep kozt. Igaz maga a telefon egy lassu xar volt, de a kameraja nagyon szep volt. Nem tudom miert nem ötvözik ezeket a középkategóriában.... -
zolikaDB
veterán
válasz
DanielVon #17200 üzenetére
S7-S10e volt ezelőtt.
Amikor megvettem 2023 év végén az S23-at, majd kattintottam vele párat, azt hittem elhajitom.
El is adtam.
Majd pár hónapra rá vettem ismét egy S23-at.
A kamerán kívül minden benne van, ami eladja a telefont, méret, sebesség, kijelző, ökoszisztéma - minden, ami miatt nem akarok Xiaomi-t, Oneplus-t, Motorola-t, Pixel-t venni.
De a kamera...
Ami azt hiszem egy akkor közel 300 ezres telefonnál illett volna, hogy nagyon-nagyon jó legyen.
Mint az S7-nel volt.
De nem. Ez a kamera nagyon kompromisszumos nekem. -
Technoman
őstag
Kamera: számomra a Samsung mobiltelefonban király (minden másban nem szeretem, sose vennék pld Samsung TV-t) Egy valamiben gyengék, a kamerában. Annyira túl van húzva a kontraszt, annyira kiég -bizonyos szituációkban- az ég és a felhők, hogy besírok tőle. Ezt úgy oldottam meg, hogy feltettem egy GCAM appot. Onnantól már szuper a teló.
Más, valaki használ itt olyan fülest (pld Sony-t) ami támogatja az LDAC-ot?
Mivel a neten nem egyértelmű az infó, kérdezném. Több helyen azt olvasom, hogy vagy, nem lehet átkapcsolni a fejlesztői menüben LDAC-ra, vagy bekapcsol, de egy idő után visszaugrik AAC-re (?) Kinek mi a tapasztalata?
thx -
válasz
gulyasa #17207 üzenetére
A 14 előtt meg az volt az alapértelmezett, hogy a tegutolsó teljes feltöltéstől mutatta az akku használatot. Aztán ezt elkezdték ellehetetleníteni a "csak 80%-ig töltsed" hülyeséggel, végül szép csendben egy frissítéssel átkapcsolták éjféltől-éjféligre. Anno minden androidos háborgott emiatt (tehát nem oneui találmány volt). És elkezdődött az akkumonitorozó programok letöltése, amik tudták a megszokott töltéstől induló statisztikát mutatni.
-
kelly416
veterán
válasz
Lami66 #17205 üzenetére
Beállítások, eszközkarbantartó, akkumulátor és a felugró ablakban a "Ma" szóra bökve átállítod arra, amit bekarikáztam.
-
samu74
addikt
Egy ideje egy katyvasznak tartottam az akksi feltöltés és fogyasztás kijelzését. Most nézem hogy be lehet állítani azt is hogy ne éjféltől mutassa ,hanem a legutolsó feltöltés óta. Azért így jobban átlátható a dolog.
-
kcsa
veterán
válasz
DanielVon #17200 üzenetére
Van azért különbség a plusz javára: nagyobb akku (szerintem is sokat számít), UWB (már akinek fontos, én használom trackerrel), tipikusan nagyobb tárhely (nem megy le 128-ig), emiatt jellemzően gyorsabb is (gyakorlati haszna a mindennapokban véleményes szerintem is). Valószínűleg egy ideális világban a plus lenne az alap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest