- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan megoldást találtam, hogy telepítve a Black Screen: video screen off appot, egy lebegő gomb kerül felülre (engedélyezni kell) és videózás közben rányomva teljesen elsötétül a kijelző, csak jobb felül marad a pici zöld pötty. A háttérben gond nélkül fut tovább a felvétel.
Van még egy másik ilyen alkalmazás is, azt majd holnap (ma inkább
) próbálom ki. -
Megoldható az a telóval, hogy elindítom a videófelvételt és kilövöm a kijelzőt? Ha az oldalsó gombbal kikapcsolom a kijelzőt, leáll a felvétel, pedig amikor hosszabb eseményt rögzítek, csak feleslegesen szívja az is az akkut.
-
-
-
davenport
senior tag
válasz
hepibáb
üzenetére
A márkaszerviz az Oktogonon mintha 25 000 forintot írna rá. Kérdés, hogy ez mennyire naprakész.
A Mobee-ban voltam már a Corvinnál egy LG-vel, ők 23 000-et írnak az S23 aksira, akkor már inkább vinném az Oktogonba.
Vagy boltolj össze valakivel egy Regalaxy-t.
-
hepibáb
tag
S23asom aksija kicsit bepúposodott. Tud vki egy jó szervízest, aki megcsináltatja az aksiját. Viszonylag olcsón. Köszönöm
-
zolikaDB
veterán
válasz
qltsar
üzenetére
Köszi!
Akkor ez így marad
Valszeg, amennyiben váltok, nem hiszem, hogy Samsung vonalon megyek tovább (nyilván nem ez a wipe cache dolog miatt), inkább alma vagy Xiaomi 17 a jövő, de Samsungeknal csak az innovációt, vagy legalább a retkes kamera kipofozását felejtették el az elmúlt években.
Rajtam sok nem múlik, meg a Samsung szerintem inkább biztonsági játék már manapság, de kinek mi...
Max ha csalódok, van hova visszajönni, de veszteni nincs mit, bárki is váltásra adja a fejét.
*Ezt csak úgy a margóra szántam, kiventillálásképp.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
qltsar
üzenetére
Amit tippeltem egy masik forumtarsnak, mert kiprobalni biztos, hogy nem fogom: Odinnal ujraflasheled a firmwaret, de Home CSC-vel, tehat nem wipeolsz userdata-t.
Ezt már csináltam régebben.
Azt hittem megjött a havi frissítés. Benéztem a verziószámot, ugyan azt raktam újra, ami a telón volt. Letöltöttem, odinnal felraktam. Semmi nem történt.
Szóval nincs rizikó, egy próbát megér.
Ez az új download módba lépés mit takar? Ez is wipe eltörlésével jött? -
ClioRS
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Megváltozott a cache kezelés, ha jól értettem amit olvastam app szinten van kezelve nem rendszer szinten és így feleslegessé vált. Ez része az Android háttérben frissítésnek, ahol nem kell újraindítani a telefont a frissítés telepítése után, szóval még csak nem is Samsung dolog hanem Google.
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ezt én sem értem kit zavart az opció.
-
qltsar
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Sehogy. Februari secupatch utan meg vagy love.
Ha jol remlink BL ertek is valtozott, igy downgrade sem lehet.
Amit tippeltem egy masik forumtarsnak, mert kiprobalni biztos, hogy nem fogom: Odinnal ujraflasheled a firmwaret, de Home CSC-vel, tehat nem wipeolsz userdata-t.
Ilyenkor, ha minden igaz csinal egy cache wipe-ot is.
Elegge extrem, de mas otletem sincs.
Ja, es Download mode-ba sem tudod elvileg mar berakni a telefont siman billentyukombinacioval, csak Maintenance Mode-bol.
De hangsulyozom, mivel nem probaltam, ez egyelore csak teoria.
-
kelly416
veterán
válasz
Simivok
üzenetére
Mert a droid korlátozza és szabályozza az erőforrások képessége és leterheltsége szerint.
Ami meg bug-os, az bug-os. Az lehet, ott is átcsúszna.
Egyébként meg az akkuhoz benézel a beállításokba, kiírja neked, mi hány százalék akkut használt, mi mennyit volt "fő műsoridőben", még pricihasználattól is kapsz infót, szóval gyakorlatilag van, csak használni kellene. Ami ment egy nap 3 percet de megevett 42%-ot, az jó eséllyel gatya. -
Bossp
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Fél év alatti volt.
-
Bossp
addikt
Sziasztok. Főnököm vásárolt tavaly egy refurbished s23-at. Már első naptól ratyi volt az akksi. Tegnap lecseréltem neki egy úk gyárira de ígysem bír közel sem egy napot. Egy másik kollegának ugyan ilyenje van szintén refurbisged és 1.5-2* annyit bír. Ja és a teló éjjel nappal energiatakarékos üzemmódban van így bír ennyit. Tipp/ötlet?
-
válasz
SUPREME7
üzenetére
Igen, mert egyrészt töröltem mindent a tárhelyről, másrészt pedig nem adott valós infókat, mint azt később megtudtam..
Egyféleképp lehet megnézni az akku kapacitást, még pedig úgy, hogy le kell meríteni, ameddig ki nem kapcsol, majd kikapcsolt állapotában úgy feltöltetni, hogy a töltő és a telefon közé be kell tenni egy usb-s tesztert, ami Wh-t számol.
A végén kapott eredményből egy képlet alapján 15% vesztességgel számolva meg lehet tudni az akku kapacitását.
Erre készítettem egy kiszámoló appot, de mint írtam..szükség van hozzá egy fontos adatra, a beletöltőtt Wh-ra.
És azért Wh, nem pedig mAh, mert utóbbi a töltési felszültség függvényében változik. -
SUPREME7
őstag
válasz
Mcrazy
üzenetére
Igazából nekem végülis mindegy, az akksin kívül semmi baja nem volt a telefonnak, a szervizlapon rajta van az alaplap, mint alkatrész, szóval később lehet erre hivatkozni.
Az akksi viszont tényleg új, ADB-vel lecsekkoltam a battery logot, 7 ciklust ír.
Egyébként, ha már írtál, kerestem az akksitesztelő motyódot, de már nem lehet letölteni a mediafire-ről.

-
válasz
SUPREME7
üzenetére
Szia!
Ezer százalék, hogy nem cseréltek alaplapot, ha nem változott az IMEI.
Alaplapcsere (A TMX-nél): Ha valódi alaplaphiba van, a legtöbb budapesti gyűjtőpont (mint az Oktogon) továbbküldi a készüléket a központi szervizbe (Budaörsre, a TMX-hez). Csak a szállítás, az adminisztráció és a bevizsgálás elvinne 2-3 napot, mielőtt egyáltalán hozzányúlnának. Két nap alatt megjárni az utat és elkészülni egy alaplapcserével szinte fizikai képtelenség a mai szervizterhelések mellett.Az alaplapcsere nem csak csavarozás:
IMEI regisztráció: Az új alaplaphoz tartozó új IMEI számot fel kell vezetni a Samsung globális garanciális rendszerébe.
Kalibrálás: Egy új alaplapnál gyakran újra kell kalibrálni a kijelzőt, az ujjlenyomat-olvasót és a kamerákat a gyári szoftverrel.
Szóval akinek nem változott az IMEI, annál nem cseréltek alaplapot.Szoftveres "átírás": Elméletileg léteznek szervizes eszközök az azonosítók klónozására, de a Samsung hivatalos szervizpartnerei ilyet nem csinálnak. Ez biztonsági és jogi aggályokat vetne fel.
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Akkor megválaszolom én, hátha másnak is jól jön az infó. 03-17-én leadtam az Oktogon szervizben, hibaleírásnak annyit mondtam, hogy 10-15%-nál kikapcsol, azt mondták várhatóan 5-10 munkanap, ehhez képest tegnapra már el is készült.
Cseréltek akksit, usb portot és elvileg alaplapot, legalábbis aki átadta, a munkalap alapján ezt mondta. És így ezekre az alkatrészekre újraindult a 3 év garancia. Viszont érdekes, mert se a sorozatszám, se az imei nem változott, nem tudom, hogy ezt úgymond átklónozzák, vagy nem is cseréltek? Mondjuk én csak akksicserét reméltem, ha azt elvégezték az úgyis kiderül.
-
Barto
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem fent van. Nem érzékelek jelentősebb fogyasztást.
Ha nincs unionos kgfb-d, akkor nem szükségszerű az app. Ha van, akkor ezzel lehet jelentősebb kedvezményt kapni a következő fordulókor. De hozzá is kell adni a szerződést. Nekem azért van, mert ezzel jelentős, 30%-os kedvezményt kaptam a következő évi kötelező díjából. -
Tézé81
tag
Üdv ismét! A gyári kameraszoftver rá tudja tenni a dátumot és az időt az elkészült fényképre? Mert nem igazán találom, hogy rá tudná... Köszi!
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Köszönöm a visszajelzést, nagyjából ezeket olvastam én is.
-
kelly416
veterán
Értem amit az értesítésekről mondasz, mert nekem is volt több xiaomi régebb, de az X17 már annyira jó, hogy meglepődtem.
Ok, Xiaomi óra van mellé, de egyszer adtam engedélyt a MiFitnes app-nak és lakatoltam le alkalmazásválasztóban, és ennyi. És csak a MiFit-et, semmi mást. Mégis jön mail értesítés a telóra is, messenger a telóra is, meg mindenféle ami még jön, jelez a telón is. Külön engedély nélkül.
Én pont kiiktatni szoktam a egyébként a legtöbb értesítést. Nekem a tisztító, face, aliexpress és ilyenek ne küldjenek értesítést. -
samu74
addikt
Nálam is a plusz verzió van,nem mondanám hogy nem elég fluid. Chrome görgetés mondjuk volt hogy akadozott, de annál most jobb a helyzet vagy az app frissítés vagy az hogy a ram plus ki van kapcsolva. Mert ez a virtuális tárhely opció tud ilyen csalafinta dolgokat művelni...Próbáld kikapcsolni, hátha .
-
jUUh
addikt
válasz
Rinocerosz
üzenetére
iPhone-t csak ismerősök kezéből próbálgattam, tehát nem napi használatra, de iOS 26 óta panaszkodnak rendesen. Fluidnak tűnt nekem nagyon, de cserébe cefet lassú animációk, nekem se jött be.
De sajnos az S23-nál nagyon szaggat, én nem tudom, itt mennyire lehet tökéletes nektek, de S23+-on vagyok, esküszöm a sima S23-jobbnak érződik. Volt itt haver nálam S23-mal, próbálgatta a telefonom, és mondta, hogy "baszki, nem kamuztál, ez tényleg szaggat." Alkalmazásváltás, alkalmazásba be-ki lépés, ha megy Spotify-YouTube, a kapcsolók lehúzása, nekem csomó minden keményen droppol frameket.Xiaomi-t meg well... Redmi 2 Pro, Note 3 Pro Kate, Note 5 Pro, Mi 9T útvonalon megjártam. Bemegyek egy boltba, megnyomkodom a legújabb Xiaomiau-t, és ugyanaz a vibe meg mindig a HyperOS. Smooth, gyors, pattog, amiket próbáltam, ez oké, de nekem nagyon soknak érződik. Illetve nem tudom, mennyire van még mindig jelen, hogy 15 lépésben kell beállítani minden app-ot, ahol akarsz értesítést, de még úgy se jön meg rendesen... Na attól herótom van.
Bár hozzátettem, a Samsung az egyetlen telefonom eddig, ahol megjöttek a Gmail értesítések egyből. Pixel 3a, Pixel 5, Pixel 7, Pixel 8 és egy iPhone 13 mini egymás mellé téve, az iOS megkapta az emailt, nekem meg 10 perc múlva... OneUI-n jön rendesen.
-
Rinocerosz
őstag
Én iPhone 17Pro Max-ra váltottam az s23-ról.
Namost annyit mondanék, hogy kb ugyan annyit röccen meg a telefon csak annyi a baj, hogy az iPhone egy vadonatúj fullos telefon az s23 meg 3 éves. Szóval ezek a “fluidabb” szöveg max annyiban igaz, hogy minden lomhábbnak érződik az iPhonon a samsungon meg pattogósabb az animáció.
Itt igazából az üzemidő és a kamera az amiben jó az iPhone és a samsung most le van maradva.A felületben viszont az iOS rettenetesen lemaradotnak érződik egy One Ui-hoz képest. Azt nem mondom, hogy van olyan amit egy ios-en nem lehet, de egy androidon igen, de funkciókban és az ui megoldásokban egyértelműen átgondoltabb egy one ui. Sok esetben kevesebb beállítási lehetőség van, a billentyűzet az ios-en teljesen sz@r… rendesen zavaró
és még néhány helyen az ui olyan kényelmetlen, mint mondjuk a telefon applikációban a névjegy keresés (nekem nehezen érthető a logikája).Igazából nagyon remélem, hogy rendbe rakják már a kamerát meg az üzemidőt akár egy új akkumulátorr technológiával mert akkor a samsung verhetetlen lenne

-
kelly416
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Olyanom nem volt. Valahol a Mi 9t PRO és a Poco F2 PRO környékén hagytam el a Xiaomi-t, ahhoz képest (vagy túl sokqig volt meg az S23 és vágytam már a változatosságot) egészen jó a Harmony. Mondhatnám, harmonikus a viszonyunk.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én ezzel mindig úgy vagyok, hogy ős Iphone-osok, akik ma is iOS-t használnak, egy évtizede azzal érvelnek, hogy hát az első Galaxy és azon az Android is egy fagyós, logikátlan ganédomb volt - valszeg ma is az. Csak eltelt azóta 10+ év.
Meg amikor fórumokon/fb-on benyögik egy poszt alatt, hogy az ő Iphone-ja tud olyat, hogy bekarikázással keres meg hasonlók. El sem jut nekik, hogy bizonyos Androidos készülékek funkcióban többet is tudnak, mint egy iOS-es.Szóval, évek elteltével lehet adni esélyt újra bizonyos rossz emlékek feledésére.
-
-
jUUh
addikt
Nekem ugyanez volt a problemam, aztan kiderult, hogy a Baseus tolton levo 2 USB Type-C portbol az egyik tu szele kicsit megkopott. Szoval az egyik port megy, a masik nem mindig.
Nem mondom, hogy nektek is ez a problema, de erdemes masik toltovel, porttal is kiprobalni.
Elnezest az ekezetek hianya miatt.
-
Sdi
addikt
válasz
gulyasa
üzenetére
"Próbáltam több fajta töltővel és kábellel, de mindig ugyan az."
Nekem is csinálta, hiába takarítgattam. Volt, hogy egy gyári visszaállítás helyre hozta, de utoljára már nem. Emiatt vettem külső töltőt. Szervizbe akartam vinni / még garis volt /, de valahogy magától helyre jött és azóta megint működik. Nem tudom mi lett vele, de semmi különlegeset nem csináltam.
-
kisocsi
tag
Sziasztok.
Mi lehet a probléma a telefonnal, ha a töltés csak indukciossal megy.Ha bedugom a gyári töltő kábelt akkor folyamatossan arra hisztizik hogy koszos es/vagy nedves a csatlakozó, illetve idegen tárgy van a fészekben. Gyakorlatilag sérülés mentes és tiszta a port.
Próbáltam több fajta töltővel és kábellel, de mindig ugyan az. -
kelly416
veterán
válasz
migabi24
üzenetére
Az akkuról már írtam, kamerát még nem nagyon tudtam tesztelni, úszni sem úszott még de ez már sokat nem várat magára.
Gyakorlatilag a sebességet tudom összehasonlítani ami hétköznapi felhasználóként nem számottevő eltérés, a rendszer természetesen alapjaiban ugyanazt de mégis vannak a kisebb nagyobb eltérések. Nekem nem ez az első xiaomi telefonom, ingyen nekem nem tűnik fel hogy valami annyira másképp lenne megtalálható mint a One UI-ban. Két olyan a bosszantó apróság van, amit a samsung engedett eltűntetni a képernyőről és a xiaomi most még nem vagy én nem jöttem rá hogyan kell. Gesztusvezérlésnél a képernyő aljának van egy fehér csík és a kezdőképernyők darab számát jelöli indikátor.
Itt írtam még egy keveset az aod-ról, de ennyi.Kamerát annyit használtam, hogy dokumentumokat szkenneltem leginkább. Nyilvánvalóan a banán effect itt nincs meg. Egyébként marha jónak tűnik a kamera, biztos vagyok benne hogy előrelépés az s23-hoz képest.
De megint csak azt tudom elmondani, akinek égeti a zsebét a zsé vagy valamiért nagyon lépni akar, annak tudom ajánlani. Akinek nincs annyira sok lehetősége elégetni ennyi pénzt, az inkább gondolja meg mert annyira sokat nem hoz az s23-hoz képest a konyhára. Szerintem. Nyilván mondjuk telekomtól részletre kihozva nem egy fájdalmas összeg, három évig gari és sokáig szoftverfrissítés elgondolkodtató kompromisszum.
-
-
válasz
kelly416
üzenetére
A Vivo X300 a másik esélyes.
Hát ezt az üzemidőt amit mostanában csinál az S23 egyre könnyebb lesz űberelni. Két éve 10 órás sot-okat tudott, most 7 óra körülieket.
A Xiaomi a Samsung S-ekhez képest elörelépés kamerákban, kijelzőben, töltési sebességben, akku méretben. -
kelly416
veterán
Léptem Xiaomi 17-re, eladtam az S23-at, úgyhogy elköszönök.
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, lassan 3 éves S23 elég intenzíven volt használva, már az akksi 10-15%-ról sokszor nullára ugrik és amúgy is gyorsan merül. Van még 3 hónap gari (samsung shop vásárlás volt), Oktogon szerviz cseréli gariban, vagy az akksira nem vonatkozik a 3 év? Vagy úgy egyáltalán elzavarnak-e, hogy ez elhasználódás, nem garis probléma? Nem nagy összeg, ha nem megy gariban, csak érdeklődöm mik a tapasztalatok
-
jano_77
nagyúr
Használja-e vki a telefont használók közül a Drivello - Union biztosító vezetést "támogató" applikációját?
Elképzelhető, hogy ez meríti annyira a telefont, hogy amit korábban elég volt feltennem töltőre másnap este, azt most sajnos ha reggel töltöm, azt este újra vissza kell dugjam!?
Ez sajnos az órámra 6-os is érzékelem.
Az app alapból nem lenne rossz, de ha ennyire zabálja az akksit, akkor kukázom.
-
Tézé81
tag
Sziasztok! Csütörtök tájékán leszek gazdája egy S23-nak (Rejoy-os). Azért ezt a telefont választottam, mert fontos nekem a hívásrögzítés, és a CSC váltást ILO-ra értem is (a miértjét is), viszont itt vissza olvasgatva azt láttam, hogy akkor meg a Wallet-tel lehetnek gondok (érintéses fizetést is szeretném használni, ez is fontos lenne). Valamint pont ezek miatt (mert ha jól értem, egy frissítés okozta a CSC versus Wallet hibát) le lehet tiltani a frissítéseket? Köszi a segítséget!
-
Avayasoft
aktív tag
-
jackooo84
tag
Beugrottam a telekomhoz esim ügyben gondoltam megkérdezem az aksicserét gariban. Azt mondja sokat visszadob a szerviz arra hivatkozva hogy ez normális egy több mint 2 éves telónál.
-
mano660
tag
Google play februári frissítés megérkezett.
-
Helpner
csendes tag
válasz
Chris500
üzenetére
Szia
Sajnos nem tudom és bevallom nem is gondoltam rá, h megnézzem. Legjobb tudomásom szerint az akku állapotot nem írja/jelzi ki minden Samsung készülék az akku beállításainál. Az ilyen adb paranccsal kiiratós dolgokhoz nem értek. Ez amúgy is inkább becslésnek, tájékoztató jellegűnek mondható, mint sem pontos adatnak az akku állapotáról. (De javítsanak ki ha tévesen tudom.
) -
Helpner
csendes tag
Szia
Telekomtól jöttek (és csak számlával, jótállási jegy nélkül és GLS futár hozta)
https://www.telekom.hu/webshop/termek/Felujitott---Samsung-Galaxy-S23?skuId=jsku1754662625&processType=listPrice
https://www.telekom.hu/webshop/termek/Felujitott---Samsung-Galaxy-S23-Plus?skuId=jsku1754662167 -
fzboxx
senior tag
Mennyibe kerül egy ilyen s23?
Én lassan eladom az enyém, ami ezekhez képest új lehet.
-
PirosHello
senior tag
válasz
macika eger
üzenetére
Szia!
Úgy, hogy nem tudjuk mit nyomkodott, nem lehet konkrét választ adni a kérdésedre.HA a SysDump menüben csak az ideiglenes fájlok tisztításában („deletedumpstate/logcat”) matatott, akkor nem okozott semmilyen kárt.
HA viszont a fejlesztőknek szánt speciális beállításokban valamit módosított, akkor elállíthatott valamit, ha egyébként nem ért hozzá.Neten lévő infó (spanyolból fordítva
):
"Használja a kódot *#9900# es biztonságos, amíg a javasolt opciókat követed és gondosan kövesse az utasításokat. Ezt az eszközt a ideiglenes fájlok tisztításához és segíti a hibakeresési feladatokat, így nem töröl személyes fájlokat vagy kritikus rendszeradatokat. Csak a rendszer belső aspektusait módosítja, amelyek rossz kezekben problémákat okozhatnak.
A SysDump menü azonban tartalmazza a következőket: speciális beállítások fejlesztőknek szánták. Az ismeretlen beállítások módosítása meghibásodáshoz, rendszerhibákhoz, vagy akár a telefon használhatatlanná válásához vezethet. Ezért Csak a „deletedumpstate/logcat” paraméterhez férj hozzá, és kerüld a többi paraméter manipulálását, ha nem ismered pontosan a céljukat..
Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy bizonyos márkák és modellek esetében a rejtett menük elérése érvénytelenítheti a garanciát, ha érzékeny információkat módosítanak, vagy ha az eljárást hivatalosan nem támogatják. A teljes nyugalom érdekében mindig végezzen el egy mentés a legfontosabb adatait a változtatások vagy a mélytisztítás előtt."
Forrás: [link] -
-
Andrew88
csendes tag
válasz
Chris500
üzenetére
Hali
Igen, a héten rendeltem egy sima 23-at és két 23+-t a családnak. Viszem is vissza őket, nem vagyok megelégedve esztétikailag velük.
Csak addig kapcsoltam be őket amíg megnéztem az IMEI-t, töltenek-e és a tesztmenüt végig nyomogattam, funkcionálisan működtek.Sima S23:
-kijelzőn keresztbe van egy hosszú karc és még pár kisebb,
-előlapi kamerában 2 porszem,
-SIM tálca a fémig van karcolva,
-USB port még a régi, használt és kosz is van benne,
-az alsó hátlapi kameralencsén maszat van, gyanítom ujjlenyomat.1. 23+:
-itt kb. egy szinusz jel van a kijelzőn,
-USB detto a régi és koszos,
-felső hátlapi kameraplexin van egy nagyobb karc (esztétikailag zavaró, nem lóg bele a kamera képébe),2. 23+:
Ez még a legelfogadhatóbb állapotú. (Ennél talán már csak a csomót keresem a kákán az előző kettő után.
)
-pár kisebb karc a kijelző peremén, semmi komoly,
-kereten pár kisebb pont szerű használatból eredő festék hiba, ha nem keresem fel se tűnik,
-USB egész tisztának, jó állapotúnak tűnt, ez lehet nem a régi.A honlapon azt írják A+ minősítésűek és minimális kopás vagy esztétikai hiba van rajtuk... A fent említettek alapján NEM.
A kopott keret, karcos SIM tálca vagy kameraplexitől el lehet tekinteni, tok takarná ezeket, fene se látná. De a használt USB, látványosan karcos kijelző vagy ujjlenyomatos kameralencse miatt mennek vissza. -
Chris500
csendes tag
Sziasztok van itt olyan aki hozott ki a telekom-tól felújított Samsung Galaxy s23-mat ? el mondaná a véleményét róla köszönöm
-
macika eger
kezdő
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Ismerős kezébe került a telóm és beütötte a *#9900# kódot. Ott valamit menün belül nyomkodott.Esetleg valamit állithatott el, ami nekem hátrányos lenne?
Neten nem sok mindent találtam erről.a kódról
Köszönöm.a segítő válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Rap, Hip-hop 90'
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Grafit - 77% akku, dobozában, független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB hibátlan, több mint fél év garancia
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan megoldást találtam, hogy telepítve a
Van még egy másik ilyen alkalmazás is, azt majd holnap (ma inkább
) próbálom ki.
és még néhány helyen az ui olyan kényelmetlen, mint mondjuk a telefon applikációban a névjegy keresés (nekem nehezen érthető a logikája).
maradtam az S26-nál remélem nem bánom meg.