Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
StarKiller89 #16556 üzenetére
A sötét mód nem jó ennek az elkerülésére?
-
gulyasa
őstag
válasz
PedroPascal #16561 üzenetére
Ez nem igaz, mert nálam - még One UI 6.1-en is - jelzi, hogy WiFi6-ot használok.
-
-
samu74
addikt
A hálózati kijelzés is változott,One hálózaton nekem 5G jelzés(meg VoLTE) volt bizonyos helyeken,most 4G+. Mondjuk úgy hogy a "kamu 5G" már nem játszik.
Ja meg a a wifi hálózaton eddig nem jelölte meg külön a 2.4 vagy az 5Ghz hálózatot, most ott van az 5-ös a wifi jel mellett.Nyilván a wifi 6 jelzés az eddig is volt.
Az akksi jelzés tényleg vicces,pláne a százalékos jelzés mellé még belebigyeszti a kis levélkét ha energiatakarékos mód aktív.Jó hogy még a térerőt is nem rakja bele abba az 5 mm-be... -
Jadro
veterán
Az AOD vándorol ha jól megnézitek. Pixelenként arrébb ugrál a beégés elkerülése miatt. A navigáció más tészta, ott fix mindennek a helye. Nekem még az S7 edge-be égett bele a waze.
Navigáláskor érdemes kikapcsolni az automata fényerőt a használat idejére és a csúszkát visszahúzni addig, amikor már nem sárga a csík/a jel. Így elvileg nem fog beégni.
-
Indiant
addikt
válasz
EngineerBoy #16526 üzenetére
Nekem meg pont az a bajom, hogy lockscreenen nincs akksi jelzés.... #ezekneksemmisejó
-
Oldman2
nagyúr
Két észrevétel 7.0 "változások" kapcsán:
1. A Screenshot készítésekor felugró gombsoron a gombok sorrendje megváltozott, a görgetés eddig balról a második volt, most az első
2. Érdekes megoldás a kamera mellett balra megjelenő iPhone-os "sziget pótlék"...
Az akku % és ennek kikapcsolás után is megmaradó háttere egy design katasztrófa.
-
válasz
EngineerBoy #16528 üzenetére
Az always on display funkció közben nem fog beégni az oled kijelző?
-
Viktor77
titán
Ha valakit érdekel, frissítés után ugyanolyan gyorsan fizettem NFC-vel mint azelött.
-
Kugyi
csendes tag
Én is feltettem ma ODIN -al, mert a telefonom automatikusan nem frissít (EUX/PLS).
Eddig nem találtam hibát. Az akksi kijelzés valóban nevetséges, de a telefon mintha gyorsabb lenne. -
Jadro
veterán
válasz
gulyasa #16536 üzenetére
Pont tegnap néztem S25-nél. Ugye az a sírás tárgya, hogy évek óta nem változik a sima S készülékek kamerája. S23-nál egyértelműen ott volt a banán és S25-nél én nem látom. Pedig elvileg a kamera modul ugyanaz, csak a szoftver más (Vagy mégsem?)
Tettem fel egy tesztfotót, csak én nem látom ezen? [kép] -
gulyasa
őstag
válasz
EngineerBoy #16533 üzenetére
Gondolom, vicc, amit írtál.
De reménykedni felesleges. Már 2 éve ki lett tárgyalva, hogy a "banán" nem szoftveres probléma, hanem a Samsung kispórolta az összes olyan S-ből a jó hardvert, ami nem Ultra... -
samu74
addikt
válasz
EngineerBoy #16531 üzenetére
Ja,a zoom vagy lencseváltásnál egy opcióval több van.Eddig 3 volt.
-
Technoman
őstag
Nekem -így első látásra- mintha a az ujjlenyomat-érzékelő jóval gyorsabb lenne.
-
migabi24
nagyúr
válasz
EngineerBoy #16531 üzenetére
Még reménykedsz a banán mentesítésbe?
-
EngineerBoy
tag
Fotózásban vett észre bárki bármi változást?
-
EngineerBoy
tag
válasz
szatyi1006 #16529 üzenetére
Igen azt ismertem
-
szatyi1006
csendes tag
válasz
Én ha a GoodLock-ban a QuickStar modulba a Visibility of indi. ico.-nál kikapcsolom a megjelenítését nem lesz AOD-nál se, de máshol se
-
válasz
Nem, ottmarad egy világos hurka (nekem legalábbis olyan), azért ez nonszensz, ha egyszer kikapcsolom az akku töltöttség megjelenítését.
-
EngineerBoy
tag
AOD-nál ki lehet kapcsolni az akksi jelzést a jobb felső sarokban?
-
artid
aktív tag
válasz
alex devil #16523 üzenetére
Egyetértek... 🥺
-
Éjszaka 7,5 óra alatt merült az akkumulátor 3%-ot, wifi, mobilhálózat, helymeghatározás aktív. Ez nem változott a régi rendszerhez képest.
-
alex devil
senior tag
Egyelőre egy bajom van a 7.0 ui-val. Az akksi százalék jelzés egy fos lett
-
PedroPascal
őstag
A Tabon lassan egy hete van 7.0, S23 ma kapta meg de ezt alig nyomkodtam mióta fent van a 7.0 mert nem én használom. De elsőre úgy tünt, hogy gyorsabb lett 7.0-val. Ti mit tapasztaltok?
-
Oldman2
nagyúr
-
válasz
PedroPascal #16515 üzenetére
Nálam sem látszik így.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
PedroPascal #16515 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
Csak a tisztánlátás miatt válaszolok...
Azt, hogy vissza lehet-e állni, mindaddig amíg valaki ki nem próbálja, nem lehet tudni biztosan (nem tudni mik változtak a 7.0-ra frissülés során).
Ami biztos, hogy vissza lehet tenni a 8-as BL kódú One UI 6.1-es fw-eket (ha másképp nem megy, az Odin-nal). -
Oldman2
nagyúr
Az, hogy vissza "lehet állni" azt nem mondom biztosra, de nincs technikailag (jelenleg) akadályozva.
Ez addig marad így amíg ki nem jön egy 9-es "kódú" fw és az fel nem kerül a készülékre.
Arról 8-ra nem lehet visszaállni. Ahogy most 7-re sem.
Ahogy azt egy itteni Samsung tudor írta:
Downgrade: Csak, a készüléken aktuálisan futó firmware "BL²" verziójával azonos, vagy ettől magasabb szám/betű "BL²-értékű " verziós fw. flash -elhető a telefonra, legyen az bármilyen régióra kiadott ! !
BL-értéke, ha pl 1* -es, akkor csak ugyan ilyen 1* -es "BL" értékkel rendelkező / vagy ettől magasabb szám/betű értékű firmware release -t lehet flash -elni,alacsonyabb értékűre nincs lehetőség ! !
LINK
példa !: ⇒ S938BXXU1AYB4 -
kutga
félisten
válasz
StarKiller89 #16503 üzenetére
Fordítva, maradhat 120Hz.
-
válasz
EngineerBoy #16502 üzenetére
Köszi, nem is néztem még.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
EngineerBoy #16502 üzenetére
azaz? leveszi 60-ra vagy ez mit jelent a gyakorlatban?
-
EngineerBoy
tag
Végre lehet kapcsolni energiatakarekos modban a 120 hz-t
-
xrvman
őstag
S23+ Facebook tárhely engedély nem elérhető, így nem is tudok letölteni PDF fájlt a telefonomra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest