- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget srácok!
Igen, valóban egy S23+ vagy Ultra jobb választás lett volna. Egy Poco F5-öt használtam, tökéletesen elégedett voltam vele, de 10 napom volt, hogy egy, a kompatibilitási listán szereplő telefont beszerezzek. S7 volt az utolsó Samsungom és nagyon szerettem. Tőlem 20 km-re hirdettek egy 4 hónapos 23at, 160e ft-ért. Lecsaptam rá. Egyébként CareSens Air, Guardian Connect és Xdrip+ appokat használom. Ehhez jön rengeteg Messenger használat és 30 perc játék (Ingress).
-
PedroPascal
őstag
Szerintem is az akku már közel sem 100as. Ezek az "élő diagnosztikai" szoftverek, appok amúgy is eszik az akksit szépen. Néha használtam már rövid ideig ilyet és simán felezte az üzemidőt. Nem tudom ő mit használ pontosan de ezekhez igen combos üzemidejü telefon kell ha ennek a használata sajnos szükségszerű. Ezért is írtam le erről a véleményem korábban.
-
kutga
nagyúr
válasz
PedroPascal #15825 üzenetére
Egyébként ez inkább tűnik valami hardveres hibának. Nálam kb egy éves a telefon, sosem tapasztaltam ilyet. Nyilván szerviz idő, ha az nem játszik, akkor valóban a powerbank lehet jó megoldás.
-
PedroPascal
őstag
A véleményemmel akartam neki segíteni ennyi. Írta hogy nem akar még több felesleges eszközt magával cipelni és megbízható jó üzemidőre van szüksége. Mivel kvázi egy non-stop felügyeleti rendszer fut a telefonján ami létszükségletü így nekem ez a véleményem amivel segíteni tudtam neki. A power bankok amúgy is egy plusz hibafaktor ha ahhoz kell hogy egy eleve gyenge vagy hibás üzemidejü telefont folyamatosan életben tartson. Nem azt a megoldást kerestem neki amivel foltozgatni tudja a mostani gondját hanem amivel megoldhatja.
-
MLA
tag
válasz
PedroPascal #15823 üzenetére
De a kérdezőnek már meg van az S23 nem most akar venni egyet. Tehát nem telefont keres, hanem a meglevőhöz megoldást, hogy hirtelen ne hagyja cserben.
-
PedroPascal
őstag
válasz
qltsar #15822 üzenetére
Nem rossz ötlet. Nekem volt már magesafe power bank több is mivel olyan tokot használtam S23-al az elejétől fogva ami magesafe tok. Néha jól jön de nagyon melegíti az összes ilyen magesafe power bank a telefont. Mivel zsebben, táskában van stb... Ezt azért mondom hogy ha ez számít akkor ezzel is számolj. Én javaslatom az hogy olyan telefon kell ami igazán jó üzemidővel rendelkezik. Nem akarok ebből vitát itt csak elmondom a véleményem. Mivel tartósan stabil üzemidő szükséges neki így erre egy új S23 sem a legjobb választás. Olyan kellene ami a leg nyúzósabb nap végén is 30% töltés felett marad ha ennyire fontos ügyet szolgál a telefon. Így szerintem Samsung vonalon S23+ vagy A54 vagy akár melyik S+ vagy A5x lenne erre a legjobb választás. Szerintem itt ez a tartós megoldás a cél érdekében.
-
qltsar
veterán
Nem kell tőlük rendelni, csak példaként linkeltem, akár Alin is találsz ilyeneket. Egy 5000mAh is bőven elég, és talán kevésbé dobja meg a súlyát. Én olyat keresnék, amin van be-kikapcs gomb, hogy ne menjen folyamatosan.
Arra meg, ha 30% körül jár az akksi, készítenék egy rutint, ami jelez, hogy kapcsold be a tok-powebankját, meg alapból bekapcsolná a powersavinget. Sajnos nem lehet olyat csinálni - pedig kézenfekvő lenne - , hogy amennyiben a tokpowerbank vezeték nélküli töltéses, akkor lenne egy rutin, ami mondjuk 30%-nál kacsolná be a vezeték nélküli töltést XY percre, felette pedig alap esetben inaktív lenne, de sajnos erre nem képesek - még - a rutinok, így marad a manuális.
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz
PedroPascal #15815 üzenetére
Nekem is ahány S szériás telefon volt a szervizbe mindig csak azt az alkatrészt cserélték amivel probléma volt.Vannak itt a topikba is tévhitek hogy mindent cserélnek. Pl. akksi csere mindig ha kijelzőt cserélnek...
-
PedroPascal
őstag
Köszönöm!
Közben beszéltem egy ebben jártas ismerőssel. Kijelző, kijelző körüli keret és a ragasztó szett. Ezek szerint akksi és usb csati nem lett cserélve. Az USB sokkal jobb lett az biztos de nem annyira feszes mint az S25-ben. Ez is arra utal hogy csak tisztították. Akksi meg majd kiderül habár már nem én fogom használni. Gondolom tesztelték előtte azt is. Egyébként full karc mentes volt az eredeti kijelző és semmi gond nem colt vele. Azt leszámítva hogy az AOD kijelzőn a fényerő sűrven váltakozott mikor tartalom volt rajta pl töltés infó és nagy fényerő volt akkor világos majd sötétébb fénnyel (villogott) az infó. Még van 1 év garancia ha gond lenne vele továbbra is. Remélem nem lesz és jól szolgál tovább a családban. -
kcsa
veterán
válasz
PedroPascal #15810 üzenetére
Rework kit az a ragasztószett lesz, amivel beragasztják a kijelzőt.
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok, ki milyen flip tokot használ az S23 + telefonjához?
És milyet ajánlanátok hozzá, ami minőségi is egyben?Köszi a segítséget
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #15802 üzenetére
Meg is jött a szervizből a telefon.
A munkalapon ez van feltöntetve:
Used parts: Rework KIT B/C,Rework KIT OLED S23,OLED kijelző S23A töltő csatlakozó, kijelző és üzemidő romlás volt a panasz amiért szervizbe küldtem.
A felhasznált alkatrészek közül a kijelző mellett mi lehet még feltüntetve? Valakinek mond ez valamit? -
Barto
aktív tag
Visszaolvasva látom, hogy többen írtátok, hogy az Emagon vásárolt készülék esetén, a garancia "nyűgösebb". Nem lehet pecsételni a garancialevelet, mert nincs már a cég helyben, online van stb.
Én az Emagról rendeltem. Ugye a profilban ott a számla, ill. valami garanciapapír féleség, de azt ugye SES nem fogadj el.
Én írtam az Emagnak egy levelet, hogy jó lenne papír alapú, gyári fejléces garancia papír. Kitöltötték. pecsételték a kicsi füzetet, lefotózták (scannerrel), elküldték e-mailben, majd kiküldték postán a papírt is. Azóta van rendes mindenhova jó garancialevelem.
-
G@ben
addikt
Két kártyás használatnál ha bekapcsolom a mobilnetet, meg tudom azt csinálni, hogy ha az egyik kártya mobilnetjét használom, akkor fent megjelenjen egy ikon, ami figyelmeztet, hogy az az aktív és azzal nem kéne korlátlanul böngészni? Alapvetően a nagy adatkeretest használom, de van, amikor a másik kell és arra jó lenne egy ikon, hogy most nem szabad annyira sokat használni.
-
pcnet
addikt
válasz
Lami66 #15805 üzenetére
Köszi, remélem megoldja.
Egyszer már pillanatok alatt lepörgött 20%ról 1%ra. Akkor betudtam a hidegnek. De tegnap szobahömérsékleten játszotta el és tényleg csak néhány percre tettem le. Azért ez elég para, hogy bárhol otthagyhat szenzor(és majd pumpa) nélkül. A rátöltés sem mindig megoldható nálam.
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
válasz
qltsar #15803 üzenetére
Nem veszem fel nyugi. Igazából 90% hogy TMX-be megy minden. Aki meg nem Bp-i annak felesleges ezért oda menni. Az ott leadott javítás nagy része is TMX-be megy. Amit írtam h régen hogyan ment az már megszünt. Lehet Pesten van még ilyen 100ból 1. Samsung vagy garancia futárt küld vagy posta ponton lehet leadni, felvenni a telefont. Részemről ez most friss infó mert múlt héten beszéltem velük.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15800 üzenetére
Nem, nem csak igy megy, de mintha forditoprogramba raknad a hsz-eimet, majd vissza magyarra
szoval mar nem is tudom miert irom, de teszek egy utolso probat.
Szemelyesen:
Besetalhatsz Oktogonra, ha ott, vagy Samsung.com-on vetted a telefont. Ha van kapacitasuk ott fogjak javitani gyorsabban, mint a TMX. Kinyomtatott szamla kell, Garanciapapir nincs a dobozokban. Ha nincs kapacitas, megy TMX-nek.
SES: Strong & Unique Kft. es BravoPhone Kft matrica a dobozon + lepecsetelt Samsungos garanciapapir.
Innettol 3 lehetoseg van:
1. SES szervizpontkent mukodik: kisebb javitasokat helyben megcsinalnak.
2. SES szervizkozpontkent mukodik, de nincs kapacitas -> Kuldik TMX-nek Budaorsre.
3. SES aruhazkent mukodik: atveteli pont, kuldik fel Budaorsre a TMX-nekNetrol megrendelt eseten:
Samsung.com: Chaten megrendeled a szervizfutart, elviszik Budaorsre TMX-nek, nincs plusz koltseg, hacsak hibatlan a keszulek. Ilyenkor a szallitast + a bevizsgalast is kifizettethetik.Netes / szemelyes megrendelesek eseten:
eMAG: Attol fugg, hogy honnet szereztek be a keszuleket dol el, hogy a vegen hova megy. eMAG chaten futar megrendel, innet felmegy Budapestre (XV ker, ha jol remlik), bevizsgalja eMAG, majd attol fuggoen, hogy itthoni e akeszulek, vagy sem megy Budaorsre a TMX-hez, vagy Romaniaba a Samsung partner szervizhez. Mindketto hivatalos.
Euronics, Alza, MM: Mindegyik Budaorsre megy, Alzanal talan mukodik a box-os futar feladas, masikaknal szemelyesen megy csak.
Szurkeimportos keszulekek szervizeleserol otletem sincs, szerencsere nem.volt ilyenekkel meg dolgom
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
Most jött a posta értesítő is. Szerintem így már holnap hozzák is vissza az S23-at.
-
PedroPascal
őstag
válasz
StarKiller89 #15799 üzenetére
Szatmárnémetiben van emag.
Nem tudom ott el fogadják e a magyar emag papírt. Amúgy hiába mész Pestre is ami olyan az a többi szerviz is a TMX-be küldi. Oda meg nem lehet bemenni az utcáról magán személynek úgy tudom.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
PedroPascal #15796 üzenetére
nekem évek óta a SES javítja itt helyben Miskolcon a telefonjaim, korábban egy S8 ill. S20FE készüléket vittem hozzájuk többször, lepecsételt gari papírral helyben végeztek el mindent, sehova nem küldték, csak mivel Miskolcon (illetve mindenhol BP-n kívül) megszűnt az eMag üzlet így nem tudom lepecsételtetni velük a gari papírt...
-
PedroPascal
őstag
válasz
StarKiller89 #15795 üzenetére
Úgy hogy előtte beszéltem velük erről. Mondtam mit szeretnék cseréltetni. Mikor megjött az alaktrész akkor szóltak és úgy volt ahogy mondtam. De ez az idő már elmúlt.
-
qltsar
veterán
válasz
StarKiller89 #15793 üzenetére
Dobozon milyen matrica van?
Ha semmi, akkor csak eMAG-hoz tudod vinni, aminel, ha szerencsed van, kikuldik a Roman Samsung partnerszervizhez, ami gyorsabb, mint a TMX.
Ha van Strong & Unique, vagy BravoPhone Kft. matrica, akkor SES-ben is probalkozhatsz, de, ha be is fogadjak, nagy valoszinuseggel megy tovabb majd Budaorsre a TMX-hez.
-
PedroPascal
őstag
válasz
StarKiller89 #15793 üzenetére
Samsung hivatalos szerviz csak a TMX már régóta kizárólag az országban. Mindegy hová viszed be végül úgy is hozzájuk kerül javításra. Csak akkor nem kérnek garancia papírt ha a Samsung.com-ról vetted. SES meg minden más hivatalos helyről viszont kérik a gar papírt és számlát is.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
PedroPascal #15791 üzenetére
honnan tudták előre, hogy mit kell pontosan cserélni? nekem is hasonló öteletem volt garis javítás előtt pár éve mert nem szerettem volna otthagyni, csak ha megérkeznek a szükséges alkatrészek, de kötötték az ebet a karóhoz, hogy nekik előtte be kell vizsgálni a telefont...
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz
qltsar #15790 üzenetére
Tud jelezni az app, csak ugye ha esetlegesen nem érkezik jel a szenzortól az energiatakarékos mód miatt, akkor bukott a mutatvány. És az a baj, bármilyen telefonra nem is tudok átköltözni, mert alig 2 tucat telefon van a szenzor kompatibilitási listáján és ennek 80%a Samsung vagy iPhone. Itthon meg csak egy Xiaomi van tartalékban, amit pont azért cseréltem le, mert nem volt kompatibilis. Így a telefonok listája amire költözhetnék, meglehetősen korlátozott. 2 hét szerviz miatt nem szívesen vennék plusz egy telefont.
-
PedroPascal
őstag
Ha ennyire fontos neked ez mármint a jó akksi üzemidő és Samsung telefon mellett szeretnél maradni akkor Galaxy S+ vagy A5x széria szerintem ami tudna rajtad segíteni. Sajnálom hogy ilyen súlyos a betegséged. Sajnos tudom milyen nekem is ez van, de nekem csak gyógyszer kell.
-
PedroPascal
őstag
válasz
qltsar #15785 üzenetére
Remélem. Igazából ha úgy küldik vissza h nem jó akkor azonnal jelzem nekik. Szerencsére nem sürgős most. Még csak egyszer javíttatam Samsung telefont de az személyesen volt a Debreceni Samsungnál. S7 előre le volt beszélve hogy mikor viszem és mi kell bele. Akksi, mikrofon, töltő csati volt cserélve kb 2 óra alatt. A régi dolgokat ideadták és 6 hónap garancia volt a javításra mivel már nem volt garanciás, 4 évesen vittem oda. Szerintem korrektek voltak akkor.
-
qltsar
veterán
Uhh, sajnalom. Probald meg tesztelni, ha van ra lehetoseged.
Az appot meg tudod rakni kivetelek koze, hogy mire ne alkalmazzon energiatakarekossagi eljarasokat.
Talan van mar olyan okos a rendszer, hogy az ilyet azonositja.
Maga az eszkoz nem tud jelezni rezgessel, vagy csipogassal, ha esetlegesen gond van?
MM-es vasarlassal az a gond, hogy meg az az ido is ratesz az egeszre, amig beviszed, leadod, ok megrendelik valamikor a szervizfutart, elkuldik, sorrakerul, jo esetben javitjak, majd visszakuldik MM-nek, amikor van idejuk feldolgozzak, es ertesitenek, hogy mehetsz erte.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz
qltsar #15783 üzenetére
Media Markt vásárlás. Hát több hét a kizárt. Egy cukorbetegnek nem maradhat hetegik kontroll nélkül a cukra. Ráadásul most gondolkozok inzulinpumpán. Is Na ott meg végképp nem lehet hetekig telefon nélkül maradni, mert szenzor adat alapján adagolja a pumpa az inzulint.
Ditekt azért vettem egy 4 hónapos példányt, hogy évekig ne legyen gondom akksira és telefon cserére.
Energiatakarékos mód meg félek, hogy altatni fogja a szenzor appját vagy valami háttér folyamatot ami miatt nem fognak jönni a friss adatok.De köszönöm szépen a tippet!
PedroPascal: Emlékszem még S9-es időkben a szerviz elmondása szerint nyomáspróbának vetették alá a szervizelt telefonokat, így garantálták a vízállóságot. Ezek szerint ez simcs már így.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15786 üzenetére
Ha sufniGSM-ben csereltetsz akkut, akkor azon kivul, hogy kerdeses a minoseg, a folyadekvedelemnek biztosan bucsut inthetsz.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15784 üzenetére
Ohhh..."alkatresz csere".
Legutobb ebbol eszkalalalodott Samsunggal egy bekeltetotestuleti eljarasom :).
Rairtak a munkalapra, hogy csereltek alkatreszt, amit bizonyitani tudtam, hogy nem csereltek
.
Nem kell mindent elhinni, sajnos megy a mismasolas. A tetel gondolom ettol meg ki lett szamlazva, es az invemtoryjukbol is eltunt.
Persze remelhetoleg nalad nem ez lesz azert!
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
válasz
migabi24 #15781 üzenetére
Én elküldtem Samsung által szervizbe, pénteken vitte el a futár és ma du jött email hogy elkészült. A töltő csatlakozó nem volt az igazi, lehet kosszal volt tele nem sokat használtam amúgy mert vezetéknélküli töltőt használok 80%ban. Az üzemidő nem volt már olyan jó, új korától nem is húztam újra a rendszert sem, lehet ez segít valamit de az idő az teszi a dolgát az akksival. Kijelző néha olyat csinált hogy töltés közben a kis betűs infó AOD kijelzőn (villogott) azaz a fényerőt ragadta majd levette. Amúgy működött szépen de mivel garanciás és az utód már megvan így vissza küldtem javíttatni. Kíváncsi vagyok mit cseréltek benne mert arról is jött értesítés hogy alkatrészt rendeltek. Családban marad a kicsike, aki átveszi legalább "új" telefont kap.
-
qltsar
veterán
Sajnos a 15% kornyeke mar elegge meredek, ez ilyen "Samsung" betegseg, a legrosszabb 5%. Ott mar kapkodhatsz gyakorlatilag a toltoert.
A helyedben en csinalnek, egy rutint, hogy 30%-nal kapcsoljon be a powersaving es a light mode, igy valamennyire tudod minimalizalni a kellemetlenseget.
Ha hivatalos vasarlas, akkor nem tudsz mit csinalni, Budaorson es az Oktogonon van szerviz. Ha Samsung.com-rol vetted, akkor felmesz az oldalukra, es a chaten kersz egy szervizfutart. Par nap alatt kimegy erte, de keszulj ra, hogy minimum 2-4 het lesz, es akkor sem biztos, hogy javitjak.
Ha sufniGSM-ben csereltetsz akkut, akkor azon kivul, hogy kerdeses a minoseg, a folyadekvedelemnek biztosan bucsut inthetsz.
-
pcnet
addikt
Ma 15%os töltöttséggel letettem a telefont, majd kb 5 perc múlva mikor a kezembe vettem, kikapcsolt állapotban fogadott. 8 hónapos, még garanciális. Somogy vagy max Zala megyében hova tudnám vinni garanciális akksi cserére, ahol meg is várhatom? Napokra/hetekre nem tudom nélkülözni, mert nem akarok CGM szenzor nélkül maradni.
Köszi a segítséget!
-
kcsa
veterán
Majd akkor adják ki, ha az előrendelők is megkapták az S25-öt
-
torrrent
aktív tag
Nekünk is jön a [15]
Szerintem március elején már telepíthető. -
válasz
PedroPascal #15772 üzenetére
-
PedroPascal
őstag
válasz
Mcrazy #15771 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Valamiért ez idegen nekem. Mondjuk soha 1 percet nem foglalkoztam ezzel a témával. Ezt az addguard dns-t nem is telepítettem mint app. Weben regisztráltam ott kellett az eszközt is hozzá rendelni. Telefonon a fentebbi módon beállításban megadtam a címet és ment is. De nekem több dolgot megfog mint kéne. Nem tudom ez amit mondasz miben másabb? Lehet app és linkeket kivételbe rakni az alkalmazásban?
-
válasz
PedroPascal #15770 üzenetére
Szia!
Blokada 4.15-ös verziót használom Adguard DNS beállítással, de más DNS is választható a listából.
Megfogja az alkalmazások némelyikében a reklámokat.
Ahol nem sikerül, ott nem fogja meg semmi.
Az érzékeny alkalmazásokat, amelyek nem működnek a Blokada miatt, fehér listába lehet tenni. (megkerülve van jelölve az appban)
Böngészőnek pedig a Soult használom.[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
Végül nem használom ezt a DNS dolgot. Több olyan dolgot is megfog amit nem kéne és ez zavaró számomra. VPN megoldással ez kontrolálható?
-
Nekem Opera böngésző a saját reklámblokkolójával, és megnyitja a keresési találatok szponzorált linkjeit is
-
kelly416
veterán
válasz
Viktor77 #15740 üzenetére
Ezzel "csak" annyi a baj, hogy a google kereső első linkjei sem jönnek majd be, meg ha bármit "eladó" vagy "ár" keresőszóval keresel, akkor jó eséllyel szívsz majd a találatokkal, mert sok mindent reklámnak néz.
De ettől függetlenül én is ezt használom. Lehet ezzel együtt élni. -
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15760 üzenetére
Valószínűleg különböző trackkerekkel beágyazva, ezért nem nyílik meg.
-
Viktor77
titán
válasz
PedroPascal #15760 üzenetére
Az első pár találat szinte mindig reklám, azokat nem fogja megnyitni.
-
Viktor77
titán
válasz
PedroPascal #15753 üzenetére
A reklámlinkek nem fognak megnyílni.
-
TODI1111
veterán
A [Good Lock] alkalmazás [QuickStar] moduljával sokminden eltüntethető.
-
G@ben
addikt
Tettem egy második kártyát is a telefonba, mire a felső sávon megjelent annak a térereje is, meg a Volte felirat. Kicsit zavaró, a feliratot el lehet tüntetni valahogy?
-
-
Viktor77
titán
válasz
PedroPascal #15751 üzenetére
Mert nem böngészős link, ahogy az enyém sem az. Ez csak egy szerver címe.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz
PedroPascal #15745 üzenetére
Vagy amit én írtam, vagy amit ő. De van sok másik is.
-
Viktor77
titán
válasz
PedroPascal #15742 üzenetére
A beállításokban keress rá a Privát DNS-re, majd írd be amit írtam a szolgáltató hostnevéhez.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15742 üzenetére
Settings keresobe beirod, hogy DNS, ott a legalsot kivalasztod es beirod az altalad preferalt szerver nevet.
A legegyszerubb, ha ujrainditasz utana.
En ezt hasznalom: p2.freedns.controld.com
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15739 üzenetére
Probalkoztam Samsung Internettel en is, eleg is lenne nekem, ha mukodne a nativ autofill, jo kis bongeszo, Chromium alapu, fluid, de, ha azt hasznalom folyamatosan kell ping-pongoznom Chrome es SInternet kozott a jelszavak miatt. Samsung Pass-on kivul semmit sem kezel.
Teljes reklammentesseget VPN-nel tudsz csinalni elofizetessel, de mar private DNS is sokat segit. Nagyon sok lehetoseg van ilyenekre, de termeszetesen nem ingyen van a VPN resze.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz
PedroPascal #15739 üzenetére
Privát DNS-nél add meg: dns.adguard.com. Nem lesz reklám, sehol.
-
PedroPascal
őstag
válasz
qltsar #15738 üzenetére
Nekem teljesen jó a Samsung internet itt. Pc-n chromban van modul a Samsung internethez így a künyvjelzőjet lehet szinkronizálni. Valahol olvastam a napokban valamit ami teljes reklám mentességet csinál minden alkalmazásban a telefonon. De nem jegyeztem meg sajnos. Ez mi lehet?
-
qltsar
veterán
válasz
vkrisz #15737 üzenetére
Kiwi 1 ev alatt 1 updatet kapott, nem javaslom tovabbiakban a hasznalatat, + hivatalosan is megszunt, mint bongeszo.
A keszito eladta a forraskod egy reszet Edge-nek, a fejlesztest pedig hivatalosan is abbahagyta.
Nemreg kijott egy "frissites", de ennyi volt.
Ha kell az autofill Googlebol akkor Firefox - es egyes forkok, esetleg Vivaldi.
Ha nem, de kell teljes extension support, akkor Edge Canary.
Ha kell teljes extension support meg nativ autofill akkor FF marad, ami lassabb picit, mint a tobbi, de legalabb mukodik.
DEx asztali bongeszonek, normalis hotkey supporttal meg mukodik az Edge Canary.
Kar a KiWi-ert, nagyon szerettem.
-
vkrisz
csendes tag
válasz
PedroPascal #15734 üzenetére
Kiwi browser + ublock origin. Az ublock origin szerintem messze a legjobb reklámblokkoló, a kiwi pedig tudja használni az asztali chrome áruházból letöltött bővítményeket. Én is sokáig Samsung browsert használtam, de ez a kombó simán jobb szinte mindenben.
-
-
PedroPascal
őstag
válasz
Figur10 #15733 üzenetére
Tudott itt is de a OneUI 6 az AI-t úgy hozta el hogy nincsen benne magyar nyelv több mint egy év után sem pedig tavaly nyárra ígérték. Nem értem miért kellett kivenni az eleve AI nélküli nyelveket. Ez engem is zavar mert telefonon csak a samsung böngészőt használtam főleg a reklám blokkoló miatt.
-
Figur10
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt.
Most váltottam egy S21FE telefonról. Meglepett, hogy a Samsung browser nem tud Magyar nyelvre fordítani, S21 FE-en működik a S23-on viszont nem.
Én állítottam be valamit rosszul, vagy itt is visszafejlődés van?Válaszokat előre is köszönöm.
-
PedroPascal
őstag
válasz
qltsar #15730 üzenetére
Akkor valóban szándékosan nem akarják a nem ultra S szériában a kamera fejlődést. Szerintem ebből az lesz hogy hamarosan csinálnak majd Galaxy S pro modelt ami nem ultra de a az S-től jobb lesz pl kamerában. Szerintem ez tervezett és szándékos nem fejlesztés hogy felkavarják a vásárló piacot és igényeket. Jön hamarosan a slim amiben ultra kamera lesz. Ez lesz a beetetés és felmérés hogy nagyban megéri e csinálni. Habár a trendek azt mutatják hol az Apple hol a Samsung másol a másiktól. Samsung is nagyon el almásodott csak figyeli mit lép a többi.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15729 üzenetére
A 25U kapott uj UW kamerat. A regit, ha beleraktak volna a base / + modellekbe, akkor lehetne makrozni.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15727 üzenetére
Azt is luxus volt nekik meglepni, hogy a kikukazott 12MP-es AF-es UW lencset belerakjak a sima es a + modellekbe, ha mar az Ultraba kerult egy masik fajta.
Arra szamitottam, hogy mivel az iPhone 16-nal megleptek, hogy lehet mar makrozni az alap es + modellekkel, Samsung is behozza ezt az alap funkciot a csucskategoriaba, hat nem.
Az egyelten egy - hatalmas - elonyuk a szoftver. Ha lenne masnal jobb, mar dobbantottam volna, de igy kenytelen vagyok maradni.
-
PedroPascal
őstag
Igazából ezt nyilván tudja a Samsung. S22-S25 azaz 4. széria így jön ki. Ezt nem hiszem hogy nem akarják tudomásul venni vagy javítani. Vagy valami technológiai korlát van mögötte vagy szándékosan szart gyártanak 4. éve? Űszintén nem értem ezt. Ekkora cégnek mibe kerülne egyik évről a másikra új kamera rendszert kiadni? Igazából mint mondtam engem ez nem zavar, de a net erről szól évek óta. Valamit mostmár lépni kéne a Samsungnak.
-
qltsar
veterán
válasz
EngineerBoy #15724 üzenetére
Sokmillio subred van ami ezzel foglalkozik, sok Youtube video, a tobbi guglizast mar rad bizom: link
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15718 üzenetére
Ettol meg ez van, ha elismeri valaki, ha nem, mar tobb szeria ota.
Hardveresen SoC-ot leszamitva a leggyengebb telefon a piacion flagshipek kozul az uj S szeria, de szinte ez volt mar S23-nal is.
Ettol meg megveszik, mert vagy a szoftver elviszi a palmat - indokoltan - , vagy egyszeruen nem erdekli az embereket.
Sajnalom, hogy ez van, de fogyasztoi tarsadalom, porogni fognak az eladasok, es semmit, vagy minimalisan fog "fejlodni" a kovetkezo szeria is, hacsak nem eri el az alap es a + szeriat is a downgrade effekt, ahogy az Ultra-t iden.
-
PedroPascal
őstag
válasz
qltsar #15717 üzenetére
Nekem S23-al 2 év alatt nem volt ezzel bajom. Ha néha nem voltam megelégedve a kamerával az nem ez miatt volt. Néha gyönyörű képet csinált néha meg elég gáz volt. De összeségében elégedett vagyok a Samsung kamerával. S25-el nem is nézegettem még annyira nem érdekel. Egyedül azt néztem vele hogy 4k 60 fps felétel között is lehet kamerák között váltogatni. Illetve amit a tesztelők is mondtak hogy alig melegszik ilyenkor akár 30 után is langyosnak sem mondható.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15716 üzenetére
Csukott szemmel fenykepezes, vagy kepnezegetes nem a legoptimalisabb
!
-
sparta2
tag
válasz
EngineerBoy #15712 üzenetére
Van. A hardver nem változott és ez hardveres hiba. [link]
[ Szerkesztve ]
-
torrrent
aktív tag
válasz
EngineerBoy #15706 üzenetére
Igen végülis az iphone 16 megkapta a 120 HZ kijelzőt, 12 Gb ramot?
Közelednek. -
S@c@
őstag
S23 vs S25 teszt részletesen:
[link] -
xrvman
őstag
Sziasztok! Nem jövök rá, ha AOD-re betettem egy "képet" témából a netről, azt miként tudom visszaállítani órára vagy / és váltani órák közt? AOD alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...