Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Floyd80
üzenetére
Mivel en reverse blades verziokat is akartam (a 10 bol 6db reverse) ezert 3db 3as csomagokban rendeltem es 1db 1eset kulon
szerintem jobban megeri vezerlovel, egyreszt mert a lian linek eleg gyakran hullanak el a vezerloi, igy legalabb mindig van 1-2 pluszban keznel, ha cserelni kell, nem all meg az elet amig garanciaban van a masik
-
Floyd80
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Igen, MSI.
Csak azért kérdeztem, mert nem akarok még egy vezérlő szoftvert (már van razer az egérhez, asus a billhez, nzxt cam, msi center), hátha nincs a ventikhez alaplapi fan és argb header, csak saját HUB-ról mennek, de ezek szerint akkor van. Arra emlékeztem, hogy a Lian Li vagy a Corsair csak a saját cuccaival megy.
Amúgy mindegyikkel szívtam már, egyszer az MSI Centerben az RGB meghülyült, nem tudtam állítani az alaplapi logót pl. Akkor feltettem a Signal RGB-t, az még a lapot se ismerte fel, a Center már el se indult, meg nekem átláthatatlan volt, felrakott egy zsák felesleges dll-t, reklámok, nem akartam időzni vele. OpenRGB szintén, az meg egyszerű, de az se ismerte fel a lapot.
MSI center qrva érzékeny más telepítésekre is, felment valami Visual C-s akármi és meg se nyekkent utána.
-
sinya85
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Nekem pl semmi bajom a signal rgb-vel [link]
-
RazoR
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Mi volt vele a szívás?
-
duronx
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Köszi, amilyen szép olyan drága (legalábbis nekem)

-
Nem tudom értelmezni a "moziszerű" és a 16:9-et egymás mellett.
A mozifilmek 99.9%-a 2,35:1 (2,39:1, 2,40:1, etc) képarányú, nyilván a vásznak is.AxBattler: igen, én szinte csak játékra használom a gépet, néha egy kis PS/LR, szépen optimalizált a felület, sokkal nagyobb retusálandó kép, mint 16:9-en lenne.
-
Kobe
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
úgy, hogy a legtöbb ember látószögének sokkal kényelmesebb, és sokkal immerzivebb moziszerű élményt ad, ha a tartalom az egész látómezőt kitölti.
Én pl ha fizetnének sem használnék ultrawideot, mert nagyon nagyon utálom hogy a látómezőm max 60% fedi le vertikálisan és alul felül a falat bámulom.
Szélességben ez ugyanakkora, mint egy ultrawide és alul felül sem kell a monitor szélét lesni. Karosszékben hátradőlve, billel és joystickal is teljesen kényelmes, a jobb oldali kijelzőn meg vagy streaming / discord / spotify ilyesmik mennek.
Munkához meg ha kell akkor én 4 részre osztom és 4 appot tudok egyszerre nézni rajta -
10 éve ultrawide képernyőket használok, nincs az az isten, hogy visszamenjek béna 16:9-re.
Azt nem értem, hogy a nagy képernyő méret miért ultrawide feeling neked.
5db 4K megjelenítő van a házban, 43, 55, 65, 75 és 106 inch...mindegyik 16:9 és mindegyiken próbáltam játszani....borzalmas.
Nem (csak) a 16:9 miatt, hanem mert nagy, nem lehet áttekinteni, még a legkisebb 43 inch-est sem.
Konzolon gondolom jobb, ha egy kanapén fekszel közben, de PC játékhoz nem is értem, hogy 32 inch-nél nagyobbat hogyan tud valaki kényelmesen használni...még single gameknél úgy-ahogy, de online játékoknál.... -
Kobe
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
ültem matte oled képernyő előtt. Ezért is offoltam.
Pl az LG hajlított oled képernyői a matt felülettel olyasmit tudtak művelni, amit sok más bazári IPS sem: a hajlításnál sárgásodott és szürkült a fehér, erősen sérült a homogenitás.
Az Asus 27-es ROG oledje meg olyan sávosdást produkált szürkénél, mintha a windows csökkentett módot toltam volna crt monitoron. Ment is vissza fordultával.Sajnos a fizikát nem lehet megb...ni, ha nincs rajta színélénkséget fokozó réteg kívülről, lesz szemmel látható különbség.
A tv egyetlen gyengébb (nem gyenge, gyengébb) pontja a szöveg megjelenítése fehét háttéren, de ezt skálázással és sötét módokkal teljesen jól meg lehet oldani )ellenben a sávvosodást).
Egyébként igény szinten még az LG bemutatóteremben is a C szériás tvket ajánlják a salesesek inkább monitornak / konzolhoz, több fogy belőle mint az oled moncsikból.
Az csak hab a tortán, hogy ilyen áron oled, 4K, 42" kombót nem találni, max 34-es UW-QHD, QHD felbontással ( UW a másik kedvencem a parasztvakítás közül), a PG42UQ kivezetéskori ára volt 2x annyi mint ez a tv, az új meg 3x annyi
Akinek megér többet fizetni kisebb képernyő felületért, tolja nyugodtan. Én már öreg vagyok hozzá, szimplán élvezem hogy akkora képernyőn megy a game mintha moziban ülnék, "ultravájd feeling" is letudva vele -
"....akarmit mond, az oled monitor 2-3x annyiert fakito matt felulettel parasztvakitas szerintem."
Szerintem meg az életben nem ültél még matte oled képernyő előtt.
Nem tudom milyen fakóságról beszélsz egy oled esetén....
Persze én azt is megértem, ha valaki tükörnek használja a monitort, mert a fényes kb. az.
Persze koromsötétben biztos jó, de ha egy lámpa fel van kapcsolva, akkor az egész szoba tükrőződik a képernyőn. -
Kobe
veterán
válasz
marinea2
üzenetére
A kijelzo az egy 42” LG Oled C4 TV (akarki akarmit mond, az oled monitor 2-3x annyiert fakito matt felulettel parasztvakitas szerintem) + 27-es LG IPS, kicsit regebbi modell, de mindketto 144Hz
Asus ROG B550F Gaming lap
32GB Corsair DDR4 (aranybanyan ok bakker
)
5800x3D proci
Aorus 4070 Super
2TB Kingston nvme SSD + 4TB toshiba vinyo (+40TB a servergepben
)
Corsair RM1000x tap
10 db TL120-as UniFan
Lian Li Galahad II Performance 360 AIO
Periferia az egy Zoom75 bill (kevesbe ajanlom, kicsit szar az erzekelese) megy G502X maus
Vt egy Logitech Gaming Embody szek is hozza de azt most cserelnem kellett es az utodjat varom, Aeron Remastered Onyx valtozat -
LLKobe
veterán
válasz
pilipi
üzenetére
Látom szakértő vagy
Megnyugtatlak, létezik. Egész pontosan 3db tejfog tömése, és egy menthetetlen kihúzása altatásban pontosan ennyibe került.
Bár kétség kívül nagyon értesz a témához, de elárulom egy 5 éves gyereknek betömik a tejfogait is ha lehet, mert bizonyos fogak csak 10 éves kor körül esnek ki, és nem baj ha abba az 5 évbe rendesen tud rágni.
A magán gyerek aneszteziológus díjazásáról meg ne is beszéljünk.A madarazástól pedig nagyvonalúan eltekintek
-
LLKobe
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Szép

Nosztalgiával gondolok vissza a huszas éveimre, mikor még egyrészt nagyon élveztem a gépépítést, másrészt megengedhedtem magamnak a fancy cuccokat
Ma már nem érdekel a külcsíny, csak az fps legyen meg abban a kevés játékban amit tolok. Másrészt meg mikor egy tejfog tömés altatással 350k a gyereknek, már kifizetni se tudnám.De mikor ilyen csecse masinákat látok, mindig eszembe jutnak a régi szép idők

-
Nem bírtam magammal és rendeltem a Corsair-től, 3 db. 140mm-es Icue Link LX ventit, mert a ház tetejében 12 centisek voltak és hülyén nézett ki. 14 centisekkel jobb az összhatás.
Úgyhogy most van 6db. 14 centis és 8db. 12 centis (8 QX, 3 LX és 3 RX) így képezeltem el már az elején, csak nehezemre esik vagyonokat kiadni a Corsair ventilátorokért, azért LX-et vettem, mert a három db. megvolt 55 ezerből, a QX 140 meg majdnem 70 ezer pénz a 3db.
Ha létezne a Corsair-nek fehér Icue Link 420mm AiO-ja, azt még megvenném talán, de nincs, csak fekete....nem is értem.
De azt hiszem kész vagyok.
-
Zoltn
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Elvileg az összes új Lianli venti tudja ezt a két zónás világitást.
-
Kobe
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
statikusban nem tudomhogy néz ki, de az L-COnnect-ben static colornál lehet szoftveresen 2 színt állítani
-
Kobe
veterán
Volt egy kis nagytakaritas meg vegre sikerult a cablemod VGA kabelt is beszerelnem a tobbi kabellel azonos szinven
csillog mint a salamon toke kb, viszont ezek a high pressure ventik abbol a szempontbol szarok kicsit hogy idovel a lapatok picit “kifakulnak” es inkabb szurkenek tunnek mint feketenek
nappali es ejszakai menetfeny included
-
duronx
senior tag
válasz
lukaszokni
üzenetére
Engem a pontos típusa érdekelne, marha jól néz így ki a hűtés.
-
Zoltn
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
-
Hencso
Ármester
Ma költöztetem a másik szobába a Gamer sarkot . 😁
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
jaysee13
üzenetére
Amikor vettem ezeket a ventiket, még nem volt forgalomban a fordított lapátos verzió, pár nappal utána kezdték el értékesíteni. Viszont a csere tervben van, alul és az elsőket is cserélem reverse verzióra.
Köszönöm
A ház élőben jobban néz ki mint a képeken szerintem. Minőségre szerintem nagyon jó. Építeni imádtam bele, van hely bőven benne. Alul, oldalt, és felül is építőkeret van a ventiknek/AIO-nak. Alul, elől, felül, és a tápnál is porszűrő van, ezekből egyedül a felső nem kivehető külön.
Szellőzése szuper, szerelése is kiváló. Féltem ettől a háztól, de kellemesen csalódtam. Egyedüli hátránya a mérete, ha valakit ez zavar. Engem mondjuk pont nem
-
jaysee13
tag
válasz
oroszLajos
üzenetére
Az alsó ventik direkt nem fordított lapátosak? Nem csúnya, csak lehet, hogy azokkal még szebb lenne.
Amúgy szép lett, igényes. Tetszik a ház. milyen a minősége, jó volt építeni bele?
-
Zoltn
senior tag
válasz
oroszLajos
üzenetére
Egy regebbi Lianli.
-
Zoltn
senior tag
Egy kis teaser. Még egy lap és vga csere érik.
Tudom nem túl fantáziadús, de imádom. Mondjuk ez a o11 mini v2 sokkal nagyobb mint a regi lianli házam.
-
erzol
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nálam egy kolink umbra radiant megy hibátlanul.
Nagy a különbség? -
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Lian Li Strimer Wireless 24-Pin Kábel -t használ itt valaki?
-
marinea2
addikt
Na vegre felkerult a karra a G8 oled. Mar csak az uj szekemet varom, meg meg lehet lesz egy bq 14 es tapcsere is. Aztan egy idore szerintem megvagyok. Majd DDR6-nal johet valami uj

Koszonom amugy mindenkinek a sok jo tanacsot! Kulon koszonet KAMELOT es sixpak kolleganak akiket jo sok privat uzivel bombaztam 😝

-
Askformore
senior tag
Átraktam felülre a ventit hátulról, illetve raktam mellé még egy ugyanolyat, hogy egységesebb legyen. Mást nem tudok vele csinálni. Nyilván még dobna a dolgon, ha áttenném az AIO ventiket erre az oldalra, de akkor bukó az airflow
maximum ha kívülről szívná rá a radira a levegőt, de akkor meg a venti hátulja látszódna. Ja és kapott a VGA egy "támaszt", pont odafér
-
sinya85
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ne a pumpa legyen a legmagasabb pozícióban, mert ha áll a gép odamegy a levegő és bekapcsolásnál nem tudja elkezdeni keringetni a vizet.
ám ha függőleges helyzetben a pumpa lentebb van és a radiátorokon a csövek fent az sem nagy probléma, még megfelelő a vízmennyiség a rendszerben. Később a folyadék csökkenésével majd hallható lesz a csobogó hang illetve még később a levegős víz a pumpában
-
sinya85
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
ki találta ki, hogy felül kell lennie a csőnek?
Logikusan ha fent vannak a csövek az összegyűlt levegő vagy buborékocskák ahogy tetszik visszajuthat a pumpába.
Ha nem logikusan gondolkodok hanem elolvasom mondjuk a corsair javaslatát ott is pont ugyan ezt írják
-
Askformore
senior tag
válasz
marinea2
üzenetére
Nagy RGB show-t nem nagyon akarnék, több ventire sincs szükségem, mert jók a hőfokok, még jobbak is, mint az előző házban. Az AIO-t tudnám máshova, illetve máshogy berakni max (ahogy parandroid is írta), illetve a korábban ajánlott amazonos kábelhosszabbítót tudnám megrendelni de olyan nagyon sokat nem dobna rajta, ettől függetlenül lehet megrendelem majd.
Te mit változtatnál? -
marinea2
addikt
válasz
Askformore
üzenetére
Nagyon szep a szoba osszkep es a haziko is! Gratula
u.i. a gepet meg kicsit szerelgetni kell
-
parandroid
félisten
válasz
Askformore
üzenetére
Szép lett ez. A radiátort meg kéne fordítani, nem véletlenül találták ki, hogy felül legyen a csatlakozó. Az, hogy kifelé fúj, az rendben van, de kéne némi friss levegő is, célszerűen alulról beszívva, meg akkor már rá lehetne segíteni fent is egy sor ventivel, amik meg kifújják a házban megtermelt hőt. 2 alul, 2 felül valszeg elég is lenne.
p
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore
üzenetére
Végül csak megvettem azt a házat. Elsőre sikerült a költözés is, minden működik valami csoda folytán, csak az egyik SSD kábele csúszott le
Nem egy nagy történet, semmi RGB, semmi custom kábelezés, nem is egy erőgép, de azért megmutatom.
Szívesen fogadok véleményeket az AIO elhelyezési módjáról. Jobban nézne ki, ha bentről szívná ki a levegőt át a radin, de az a bajom azzal az elrednezéssel, hogy a házon felül nincs porszűrő, csak oldalt és alul, és úgy félig poros levegőt fújna a radira, így pedig kintről kapja a friss pormentes levegőt a CPU a porszűrőn át. Felülre nem akarom tenni, mert akkor kéne 2 venti, hogy betöltse az űrt hátul. Szóval beáldoztam a funkciót a szépségért, de végülis ígyse olyan rossz. Aztán lehet mégis megfordítom majd a ventiket rajta
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
eisento
üzenetére
Hello!
Aláírásomban ott a teljes specifikáció
, de egyébként [Montech AIR 100 Lite] -
marinea2
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
De szep korszak volt ez! Ebben az idoszakban volt egyedul "csucskartyam" 8800 GTX
Szegeny kis 4200+ x2 amd-m nem nagyon tudta kihajtani, jott a C2D 6750 es mar porgott is a Crysis!
-
stoon
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
-
stoon
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
9800x3d+7900xtx combó
, valahogy a szivárványolás nem jön be de a többi szín sem érdekel nagyon , régóta csak zöldet használok 
+ a vga kábelek nekem is elég merevek ....
-
stoon
addikt
Bár nem rég lett kész de már jönnek az új alkatrészek , és pasztázás is elbír a hőfokokat tekintve! tiszta zöld, pedig piros fullra
-
eisento
addikt
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Szia. Mi a haz tipusa? Koszonom elore is!
-
LackoMester
addikt
válasz
oroszLajos
üzenetére
Szíp kík.
-
KAMELOT
titán
válasz
oroszLajos
üzenetére
Tudom milyen kék ez. Jó szín
-
Grave_444
nagyúr
válasz
oroszLajos
üzenetére
Szép, igényes konfig.

-
KAMELOT
titán
válasz
oroszLajos
üzenetére
Ilyen kék színeket is ritkán látni

-
oroszLajos
aktív tag
Ház - APNX V1 TG Fa fekete
Alaplap - MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI
Processzor - AMD 7800X3D
RAM - G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6400MHz CL32
Videókártya - ASUS GeForce RTX 5070 Ti PRIME OC
Tápegység - PHANTEKS AMP GH 1000W
CPU hűtő - ARCTIC COOLING Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB
+7Db ARCTIC COOLING P12 Pro A-RGB
-
KAMELOT
titán
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Az alaplapi tápcsati az adapteros?
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Csak összejött.
AM4-ről váltottam AM5-re, másik MoBo, CPU, RAM.
Nem olyan rossz, nekem legalábbis tetszik, bár sokat ránézésre nem változott.

-
Most így néz ki. Ez a gyári bq quit kábel... (Mondjuk ahhoz képest, hogy egy dark power 14-hez adták nem tükrözi a minőséget...)

Nem biztos, hogy ilyen széles fésű megoldást jól el tudom vinni hátul... A másik gépemben olyan van, csak azt most nem tudom előkapni...
Talán a csőben összefogott lenne az ami nálam jól operálna...
Sajnos a 180 fokos fordító úgy látom a magasság miatt nem passzolna.
-
erzol
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Nálam a második linken lévő jól működött. 2-3 hónapig használtam, aztán a lapcserével jött egy ilyen kolink rgb-s kábel, és ennek nagyon jól hajlik a csatlakozónál.
-
De jó, hogy feljött a téma.
Azzal küzdök, hogy Bq tápomhoz adott gyári kábele nagyon merevek és kemények... alig tudom jól alakítani őket. Ráadásul rendezni sem tudom valami szépen emiatt. Szerencsére moduláris így ki tudom cserélni.
Először is néztem ilyen 90 fokos fordító csatlakozót, mert már ez is sokat segíthetne:
[link] [link] [link] [link]
De 180 fokos is van. [link] Viszont, ennél KO kritérium, hogy pont a ház átvezetésére essen, különben kapufa.Az egyetlen kétség bennem a minőség miatt van... Ha nem kell félni ezektől, lehet bevállalnék egyet, még pluszban a kábelen felül....
A kábellel még ez is gond, hogy hiába harisnyázott, vastag mint egy lóf.sz... Konkrétan a ventilátor hosszabbító átvezetését a bal felső sarokban csak úgy tudtam megcsinálni, hogy kiszedtem az alaplapot, mert nem fértem hozzá jobban...
Ebből a megközelítésből meg ilyet néztem: [link] Ez ötvözi a 90 fokos elforgatást a kábel javítással...Van ezekkel kapcsolatban tapasztalat vagy vélemény?
-
RazoR
veterán
válasz
Askformore
üzenetére
roger.smith-t ajánlom én is, évek óta használom a kábeleit gond nélkül, cpu táp, 24 pin, 12vhpwr

vga tápot legyártya neked úgy, hogy nem toldó, hanem 6+8pin a másik vége meg közvetlen a táp
-
Floyd80
addikt
válasz
Askformore
üzenetére
Tőlük rendeltem, meg innen még páran. Van 16-os vastagabb, 18-as vékonyabb kábelük is.
Kínai, de még nem lett égő karácsonyfa a házból. Pár nap alatt kiszállítják Magyarországra.Másik megoldás roger.smith:
-
Askformore
senior tag
Sziasztok, lehet kicsit offtopic, de azért a témába is vág.
Gondolkodom ezen a házon [link]
A tápom minmőségi táp, de már nem mai csirke, így szükségem lenne egy alaplapi tápkábel és vga tápkábel hosszabbító szettre, hogy ki is nézzen valahogy a történet. A VGA-hoz 1x6 + 1x8 pines kellene.
Kérdésem, hogy ezek a toldások nem tűzveszélyesek, lehet nyugodtan használni? Illetve tudtok mondani bevált helyeket, ahol nézelődhetek? Aliexpress játszhat, vagy kínai csodákat ne?
Köszi! -
erzol
őstag
Gondoktam megpróbálom a lehetetlent és rendet rakok hátul.
Ráment fél nap és nem vagyok elégedett.Legalább elölről nem látszik az egészből semmi.

Hozott a jézuska új lapot, szép fehéret az msi b650 gaming plus wifi helyett egy msi mpg b850 edge ti wifi-t.
Végre az összes venti egyforma nzxt f120/140 rgb duo.
Bónusznak egy kolink 24 pines rgb kábel is befigyelt.
Na most aztán neon parádé van rendesen.
Sajnos az új lap miatt elkezdett lötyögni a jó kis gipszkarton tiplim, így a vacak gyári gpu támaszt kellett használnom.
-
sinya85
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
persze mindent túl lehet tolni föleg amikor az ember 1-2 fokon lovagol
-
parandroid
félisten
válasz
sinya85
üzenetére
Az is megoldás, de a beáramló levegő iránya miatt szuboptimális. Erőből persze mindent meg lehet oldani, legfeljebb hangosabb lesz. Erre találták ki amúgy a döntött oldalsó ventiket (nzxt h6, h9, de újabban egyre többen alkalmazzák, nem véletlenül). A legjobb persze légáram szempontjából az, ha elöl full mesh panel van, de tény, hogy annak más az esztétikája, ha valaki ilyesmire hajt.
p
-
-
Zsohi
őstag
válasz
CaNNa3IS
üzenetére
Ha mar ilyen draga ventikben gondolkozol akkor inkabb vegyel egy masik hazat, egy Corsair 4000D eleg olcso es kapsz melle 3 db ventit is. Az a korai O11D rettenetesen gyenge es meleg.
Ha pedig a leheto legkevesebb penzbol szeretnel valamit javitani akkor vegyel 3-3 Arctic P12 ventit lentre es fentre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi, már csak hitelt kell felvenni a ventikhez.

TT Soprano FX BigTower, azaz a kutyaól.
Bár nem rég lett kész de már jönnek az új alkatrészek , és pasztázás is elbír a hőfokokat tekintve! tiszta zöld, pedig piros fullra