Hirdetés
-
74476 - 74401
74476 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 73901 73900 - 73801 73800 - 73701 73700 - 73601 73600 - 73501 73500 - 73401 73400 - 73301 73300 - 73201 73200 - 73101 73100 - 73001 73000 - 72901 72900 - 72801 72800 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikulásbá
nagyúr
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Valakinek volt már valamilyen - esetleg üzleti kapcsolata az alábbi két fórumtárssal? Akár pozitív akár negatív vélemény jöhet priviben. Köszi!
ar52957 és Alpesi0329 -
tomta
tag
-
Madn!ght
addikt
Ezekből tudok adni, ami méretben “közeli”, ha esetleg átmeneti megoldáskent hasznosítani tudod.
-
tomta
tag
Igen az első nekem is ami beugrott az M&W, nagyon segítőkész srácok dolgoztak ott, de sajnos tényleg bezártak.
Megnézem a hydrexet köszönöm az infót
. -
wwhy
veterán
Az M&W csavarboltban minden is van, habár úgy látom, hogy a vasvári utcán bezártak :/
vagy még a Hydrex - én ezekben találtam anno kerékpárhoz elég spéci csavarokat. -
tomta
tag
-
NyalokAA
senior tag
-
RAVEN59
tag
Eladó Vga 65k érdekel valakit? https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/gainward/geforce-rtx-2080-phoenix-8gb-gddr6-256bit-426018336-4139-p424926318/
-
betyarr
veterán
van jóféle oneplus watch lite okosórám, vegyétek meg. van rá 2 év hivatalos garancia, futár viszi-hozza probléma esetén. adom hozzá a számlát is. bontatlan, tehát ajándékba is adható.
van még oneplus termoszom és oldaltáskám is. utóbbinak az az egyik különlegessége, hogy a vállpántja egy type c-type c kábel.
helyieknek kedvezmény!
-
szasanyi
félisten
-
szabonagyur
félisten
Logitech M238 - 1000 Ft, gombok hibátlan, adapterrel együtt
Logitech M235 - 1000 Ft, gombok hibátlan, adapterrel együtt, ebből van 2 db is
Logitech M705 - 3000 Ft, gombok hibátlan, adapterrel együtt (Logitech Unifying adapteres)
Aki elviszi mind a 4 db egeret akkor 6000 Ft helyett 5500 Ft

-
Mikulásbá
nagyúr
-
embe
nagyúr
Esetleg érdekel valakit egy 60x30x28 cm-es akvárium? Van hozzá egy levegőztető pumpa is. Valószínűleg az akváriumot újra kell szilózni, kb. 15 éve volt használva A pumpa konnektorba dugva berreg, vélhetően rendben működik.
Teteje nincs, a fotón aljával felfelé látható.
Ára: 3 tábla mogyorós csoki. Nyíregyházán vagy Nyírpazonyban tudom átadni.
-
taklasz
tag
-
Drughi
addikt
Na mesélj.
Ez nem fórumtéma…
Na meg adótitok is. Mondjuk úgy, hogy nem alaptalanul vannak most zárva, korábban sem alaptalanul lettek büntetve.
Jól használja ki a Vass család a kiskapukat…A Pizza Express csak nyugtát nem adott egy ellenőrzés alkalmával. A navosok most ép erre mennek, de holnap lehet már megint a foxpost automatákat nézik. Kell a lé.
-
wwhy
veterán
családjogi/gyámságban jártas ügyvédet tudtok ajánlani?
-
embe
nagyúr
-
szabonagyur
félisten
-
Drughi
addikt
-
embe
nagyúr
-
betyarr
veterán
Amiket leírtál az kábé a 13-nál is meg van és a kijelzője is nagyon jó (azt mintha nem említetted volna, de gondolom ott is van/lehet némi elor lépés). A nagyobb akkumulátor persze még jobb, bár már ez is jó (én nem nyomkodom folyton, így ez 3-4 nap nálam). A 13 elég drága volt, és ugyan nem néztem a 15 milyen áron megy de gondolom nem olcsóbb. Csak kíváncsi voltam milyen az új, mennyivel lehet jobb.
Nekem ez az első OP telóm de én is nagyon elégedett vagyok vele. Nem vagyok nagy teló fan - és sincs is kihasználva ez sem - de valójában több előnye van a Xiaomi telókhoz képest (jó pár évig olyanokat használtam) sőt , a fiam Samsungjánál is - bár az is igaz, hogy a 2 összehasonlításként említett egyike sem csúcs teló, közel sem 350k-s árcédulával.
A gyári töltőt én a Pad 3-hoz kaptam így nem kellett megvennem, és tényleg nagyon jó. Ez a 12800mAh-s akksit is hipp-hopp telenyomja, szóval jól döntöttél amellett.Apropó AI... az már ismeri a magyar nyelvet is az AI funkcióban? Felolvasàs, összefoglalás, fordítás...
igen, a kijelző is brutál szép, de ezt már megszoktam, mert a 90hz már a 7ben is megvolt. marhára fluid mindegyik op teló. soha nem tapasztaltam semmi döcögést. alkalmazások is pöcröff nyílnak. illetve szépen kapja a frissítéseket is.
az ai tud magyarul. nyilván még csak ismerkedek a telóval, rengeteg jó dolog van benne, ami így hirtelen nem jut eszembe. -
szasanyi
félisten
én op fan vagyok már 7 éve. ez a 3. telóm tőlük ezidő alatt. a 6t-vel kezdtem, ami nagyon faja volt és tetszett nagyon, de aztán megjelent a 7 aminek előreugró selfie kamerája volt és teljes képernyője volt lyuk vagy sziget nélkül, ez marhára bejött és a 6t-t eladva beruháztam arra. 3 éve cseréltem le egy nord 3-ra (ezutt a fiam elkunyizta tőlem és csak kb 1 hónappal ezelőtt cserélte le, szóval jól bírta pont 7 évig), ami egy méltatlanul elhanyagolt telefon a mai napig, pedig szerintem egy fantasztikus teló ár/érték arányban, főleg ha azt vesszük, hogy majdnem csupasz droid, ellentétben pl. a xiaomikkal vagy samukkal, amik uralni akarják a tulajt a sok reklámmal és előtelepített sz*rral. nagyon jó a fogása és kifejezetten hasznos a 3 állásos fizikai kapcsoló, amivel állítani lehet a hangos/rezgő/néma módot akár zsebben vagy sötétben. ezt a funkcióját nagyon imádtam az op-nak. sajnos a 15-ön már csak egy sima gomb van erre a célra, amihez többek között ezt a funkciót is hozzá lehet rendelni. ez kevésbé tetszik. a nagy akkunak köszönhetően vaskosabb és nehezebb a 15. minden egyéb dologban szerintem nagyon jó választás volt. kamera engem nem érdekel, amire nekem kell, arra több mint tökéletes, nem vagyok nagy fotós. mindenesetre a fogása lehetne stabilabb, de a nagy akku kárpótol: 2-3 napot nálam simán bír. tetszik benne a por és vízállósság, mert sosem lehet tudni, de én eddig mindig féltem strandon víz közelbe vinni a telót, mert féltem hogy kicsúszik a kezemből és kampeca neki. ettől és egy esetleges esőzésbeni elázástól már nem kell tartani. egyelőre kb itt tartok, még ismerkedünk, mert nincs sajnos túl sok időm nyomkodni. ami még elszomorít, hogy nem sikerült lecsapni a hozzá tartozó töltőre ajándék gyanánt. azt külön kellett megvennem és elég borsos az ára. mindenesetre tényleg szinte percek alatt felpumpálja a hatalmas akksit. szóval én elégedett vagyok vele, főleg, hogy jó nagy kedvezménnyel sikerült hozzájutnom az eredeti árhoz képest.
lehet nem tudtam mindent elmondani, de kérdezz nyugodtan, ha tudok, akkor válaszolok.Amiket leírtál az kábé a 13-nál is meg van és a kijelzője is nagyon jó (azt mintha nem említetted volna, de gondolom ott is van/lehet némi elor lépés). A nagyobb akkumulátor persze még jobb, bár már ez is jó (én nem nyomkodom folyton, így ez 3-4 nap nálam). A 13 elég drága volt, és ugyan nem néztem a 15 milyen áron megy de gondolom nem olcsóbb. Csak kíváncsi voltam milyen az új, mennyivel lehet jobb.
Nekem ez az első OP telóm de én is nagyon elégedett vagyok vele. Nem vagyok nagy teló fan - és sincs is kihasználva ez sem - de valójában több előnye van a Xiaomi telókhoz képest (jó pár évig olyanokat használtam) sőt , a fiam Samsungjánál is - bár az is igaz, hogy a 2 összehasonlításként említett egyike sem csúcs teló, közel sem 350k-s árcédulával.
A gyári töltőt én a Pad 3-hoz kaptam így nem kellett megvennem, és tényleg nagyon jó. Ez a 12800mAh-s akksit is hipp-hopp telenyomja, szóval jól döntöttél amellett.Apropó AI... az már ismeri a magyar nyelvet is az AI funkcióban? Felolvasàs, összefoglalás, fordítás...
-
Drughi
addikt
-
betyarr
veterán
én op fan vagyok már 7 éve. ez a 3. telóm tőlük ezidő alatt. a 6t-vel kezdtem, ami nagyon faja volt és tetszett nagyon, de aztán megjelent a 7 aminek előreugró selfie kamerája volt és teljes képernyője volt lyuk vagy sziget nélkül, ez marhára bejött és a 6t-t eladva beruháztam arra. 3 éve cseréltem le egy nord 3-ra (ezutt a fiam elkunyizta tőlem és csak kb 1 hónappal ezelőtt cserélte le, szóval jól bírta pont 7 évig), ami egy méltatlanul elhanyagolt telefon a mai napig, pedig szerintem egy fantasztikus teló ár/érték arányban, főleg ha azt vesszük, hogy majdnem csupasz droid, ellentétben pl. a xiaomikkal vagy samukkal, amik uralni akarják a tulajt a sok reklámmal és előtelepített sz*rral. nagyon jó a fogása és kifejezetten hasznos a 3 állásos fizikai kapcsoló, amivel állítani lehet a hangos/rezgő/néma módot akár zsebben vagy sötétben. ezt a funkcióját nagyon imádtam az op-nak. sajnos a 15-ön már csak egy sima gomb van erre a célra, amihez többek között ezt a funkciót is hozzá lehet rendelni. ez kevésbé tetszik. a nagy akkunak köszönhetően vaskosabb és nehezebb a 15. minden egyéb dologban szerintem nagyon jó választás volt. kamera engem nem érdekel, amire nekem kell, arra több mint tökéletes, nem vagyok nagy fotós. mindenesetre a fogása lehetne stabilabb, de a nagy akku kárpótol: 2-3 napot nálam simán bír. tetszik benne a por és vízállósság, mert sosem lehet tudni, de én eddig mindig féltem strandon víz közelbe vinni a telót, mert féltem hogy kicsúszik a kezemből és kampeca neki. ettől és egy esetleges esőzésbeni elázástól már nem kell tartani. egyelőre kb itt tartok, még ismerkedünk, mert nincs sajnos túl sok időm nyomkodni. ami még elszomorít, hogy nem sikerült lecsapni a hozzá tartozó töltőre ajándék gyanánt. azt külön kellett megvennem és elég borsos az ára. mindenesetre tényleg szinte percek alatt felpumpálja a hatalmas akksit. szóval én elégedett vagyok vele, főleg, hogy jó nagy kedvezménnyel sikerült hozzájutnom az eredeti árhoz képest.
lehet nem tudtam mindent elmondani, de kérdezz nyugodtan, ha tudok, akkor válaszolok.ja igen, az ujjlenyomatolvasót nem írtam: tényleg marha jó és gyors, csak tehették volna lejjebb, a megszokott magasságba.
-
betyarr
veterán
lehet nem tudtam mindent elmondani, de kérdezz nyugodtan, ha tudok, akkor válaszolok. -
szasanyi
félisten
-
embe
nagyúr
Nem tudjátok mi történt a Kemence Csárdával?
Jelenleg ez a szitu: "Éttermünk technikai okok miatt bizonytalan ideig ZÁRVA tart!" -
taklasz
tag
-
betyarr
veterán
-
szasanyi
félisten
vegyetek:
bontatlan 2 év garos oneplus watch lite okosórát töltővel
oneplus oldaltáskát
oneplus termoszt
helyieknek kedvezmény!
OnePlus telót vettél?
-
betyarr
veterán
vegyetek:
bontatlan 2 év garos oneplus watch lite okosórát töltővel
oneplus oldaltáskát
oneplus termoszt
helyieknek kedvezmény!
-
RAVEN59
tag
-
RAVEN59
tag
-
jaaman
tag
-
szasanyi
félisten
-
RAVEN59
tag
Sziasztok 850-es vagy nagyobb tápot keresek,emberi áron.
-
RAVEN59
tag
-
szasanyi
félisten
-
RAVEN59
tag
Már megvan a hiba egy db V-RAM csip halott,ezek SAMSUNG chippek 8db 1gb-s van rajta.nézek másik kártyát de ezt is megpróbálom megmentettni...
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Janaboy
veterán
-
RAVEN59
tag
-
RAVEN59
tag
-
Janaboy
veterán
-
RAVEN59
tag
-
DonThomasino
veterán
-
embe
nagyúr
Köszi Urak!
Azért itt is volt egy "kis" áremelkedés. -
Drughi
addikt
-
Per Me
tag
-
embe
nagyúr
Egy Golf kategóriás kocsi klímatöltése mennyi mostanában?
-
NyalokAA
senior tag
Sziasztok!
Nyíregyháza és környékén keresek olyat aki kormány és váltó bőrözéssel foglalkozik.
Aki esetleg ismer olyat annak megköszönném az elérhetőséget
Google szerint a két legfelkapottól kértem árajánlatot , de 1.5 hét alatt egyik se válaszolt
-
Nerazim
őstag
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,olyan kérdésem van hozzázok hogy mi lehet a hiba,megvedzett a gépem a videó kártya lenne?Az eszközkezelöben az Rtx280 asomnál kérdöjel,1024x768 ba megy a monitor,az uefi be nincs gond,win 10 em van entrerprice ltsc,kinyiffant volna a kártya?600w os be quiet tápm van eddig nem volt gondom semmivel
Sanszos, hogy valami megfőtt a kártyán...
-
wwhy
veterán
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Autóklíma szervizelésére van valakinek ajánlott szakija? Nem csak feltöltés lenne, hanem valószínű szerelés is (csapágy csere etc.) -
RAVEN59
tag
Van valaki Nyiregyen aki videókártyát pasztáz?
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,olyan kérdésem van hozzázok hogy mi lehet a hiba,megvedzett a gépem a videó kártya lenne?Az eszközkezelöben az Rtx280 asomnál kérdöjel,1024x768 ba megy a monitor,az uefi be nincs gond,win 10 em van entrerprice ltsc,kinyiffant volna a kártya?600w os be quiet tápm van eddig nem volt gondom semmivel
-
Nirvanus
aktív tag
Gyűjt itt valaki lemerült Elfbar-akat vagy hasonlókat? Akksi, elektronika, burkolat szempontjából?
-
szabonagyur
félisten
Siman itt is vesz az illeto toled valamit, elore utal, aztan automatanal mar megy is a jegyzokonyv
(pont tegnap irt ram egy ostermelo, aki szinten igy jart)
Logouton Botos Marcinak volt egy friss NAV sztoris bejegyzese, de a PH idokozben torolte
Őt 9 milla utan vmi 300e -re vagtak meg (ha jol emlekszem) de nala KATA is befigyelt, szoval nem hinnem hogy mervado a buntetes osszege.
Amugy meg csinald szabalyosan
es akkor nem lehet gond (elvileg)Mondjuk en megoldom majd egyszeruen, ami apro lom van innentol kib.szom a kukaba es akkor nincs min problemazni, nesze neked kornyezetvedelem.
-
Archttila
veterán
Azok után, hogy láttam navosokat elmenni nőgyógyászhoz és a vizsgálat után fedték fel a valódi okokat (ergó a matatás után) én már mindent is el tudok képzelni. Egy kollégám fusiba szokott zenélni rendezvényeken. Ő azért kapott büntit mert 6 óra zenélés helyet 7-et tolt le, mert jó volt a buli és képesek voltak a navosok végigtolni az egész partyt.
Siman itt is vesz az illeto toled valamit, elore utal, aztan automatanal mar megy is a jegyzokonyv
(pont tegnap irt ram egy ostermelo, aki szinten igy jart)
Logouton Botos Marcinak volt egy friss NAV sztoris bejegyzese, de a PH idokozben torolte
Őt 9 milla utan vmi 300e -re vagtak meg (ha jol emlekszem) de nala KATA is befigyelt, szoval nem hinnem hogy mervado a buntetes osszege.
Amugy meg csinald szabalyosan
es akkor nem lehet gond (elvileg) -
Drughi
addikt
Mi a rendszeres? En mostansag (ertsd iden) rendszeresen (atlagnal picit tobbszor) raktam fel hirdetest, elotte viszont ritkan. Ha betartod a fentebb linkelt szabalyokat, akkor elvileg nincs gond, viszont ha te vasarolsz ilyen egyentol (es ezt sokan figyelmen kivul hagyjak) akkor is magyarazkodnod kell a NAV fele, mert velhetoleg nem tett eleget az eletszerutlen elvarasoknak.
A masik meg, hogy nem csak az HA-on vadasznak, hanem Marketen es velhetoleg a tobbi online piacteren is, sot szamlamozgas alapjan is mennek a felszolitasok, keresek a NAV iranyabol. (vasarlo, elado... kis osszeg, nagy osszeg, tokmindegy)
Azok után, hogy láttam navosokat elmenni nőgyógyászhoz és a vizsgálat után fedték fel a valódi okokat (ergó a matatás után) én már mindent is el tudok képzelni. Egy kollégám fusiba szokott zenélni rendezvényeken. Ő azért kapott büntit mert 6 óra zenélés helyet 7-et tolt le, mert jó volt a buli és képesek voltak a navosok végigtolni az egész partyt.
-
betyarr
veterán
Mi a rendszeres? En mostansag (ertsd iden) rendszeresen (atlagnal picit tobbszor) raktam fel hirdetest, elotte viszont ritkan. Ha betartod a fentebb linkelt szabalyokat, akkor elvileg nincs gond, viszont ha te vasarolsz ilyen egyentol (es ezt sokan figyelmen kivul hagyjak) akkor is magyarazkodnod kell a NAV fele, mert velhetoleg nem tett eleget az eletszerutlen elvarasoknak.
A masik meg, hogy nem csak az HA-on vadasznak, hanem Marketen es velhetoleg a tobbi online piacteren is, sot szamlamozgas alapjan is mennek a felszolitasok, keresek a NAV iranyabol. (vasarlo, elado... kis osszeg, nagy osszeg, tokmindegy)
köszi a választ!
vinted kiesik ebből vagy azért ott is vadásznak? idén még nem hirdettem sem itt, sem máshol, de most tervezem és most nincs kedvem az ilyen felesleges körökhöz (mondjuk egyébként sincs kedvem sz@rakodni sem navval sem egyébbel). a mostani mobilomat akarom meghirdetni, mert másikat veszek.
mobil eladás szempontjából milyen a vinted? nem horror összeg, 70k körül tervezem hirdetni. vannak csalók? vagy egyéb gebasz vajon mennyire jellemző? -
Archttila
veterán
-
betyarr
veterán
csak azokat figyelik és cs*sztetik a navosok, akik azért rendszeresebben árulgatnak a hardveraprón vagy akkor is vizsgálgatnak, ha egy évben egyszer hirdet a delikvens?
-
wwhy
veterán
Logitech C920 1080p Webkamera eladó, 9500 Ft.
Utoljára kb. 1 éve használtam; karcmentes, autofókusz, doboza nincs már meg. -
Mikulásbá
nagyúr
-
dbius
veterán
Fogalmam sincs, de en kiszalltam
nem hirdetek itt tobbe. (tudom nem az oldal sara, de nekem nincs erre idom)
Pedig pont ma akartam meghirdetni, egy mindossze 3 honapos PCLAND garis Thrustmaster T598 direck drive settet, laza 90-ert
(AK ara 165e) de komolyan inkabb felrakom Vinted-re, amiatt meg soha nem zaklattak utolag.Nem tudom mi a fene van, vagy kiknek artottunk, de ez amit a NAV kovetel nem eletszeru... (foleg ez az utobbi 4000 forintos tetel ami lassan egy fel eves story)
Használtcikk értékesítése magánszemélyként
Az online használtcikk-kereskedelem adózási buktatóiSzerintem ezeket érdemes átnézni ebben a témakörben, bár biztos van még sok másik hasonló leírás is.
-
Soulfly842
addikt
Tenni akartam a netre, hátha mégsem tömeges, de két szövegtájékoztató volt
1, nyíregyjáza több területén kiesés
2, az én közvetlen címemre is hiba vanNem akart volna ügyintézőhöz srm kapcsolni, de gyors billentyűvel sikerült ügyintézőhöz jutni. Ue-t erősítettek meg ill. H. elméleti maximum elhárítási idő 18:18-ig (náluk szélsőséges intervallumokat szoktak bevéni, de remélem jóval hamarabb megoldódik, mert már 4-5 órája semmi..
-
Archttila
veterán
Vintedesek mit adnak mondjuk? Simán nagyobb forgalom van, mint itt...
Fogalmam sincs, de en kiszalltam
nem hirdetek itt tobbe. (tudom nem az oldal sara, de nekem nincs erre idom)
Pedig pont ma akartam meghirdetni, egy mindossze 3 honapos PCLAND garis Thrustmaster T598 direck drive settet, laza 90-ert
(AK ara 165e) de komolyan inkabb felrakom Vinted-re, amiatt meg soha nem zaklattak utolag.Nem tudom mi a fene van, vagy kiknek artottunk, de ez amit a NAV kovetel nem eletszeru... (foleg ez az utobbi 4000 forintos tetel ami lassan egy fel eves story)
-
szabonagyur
félisten
Kozben uj fejlemeny: az en ugyem elvileg lezarult, ma megkeresett egy forumtars, hogy a Januarban tolem vasarolt 4000 forintos PS4 jatekrol kapott-e tolem barmifele papirt (cetlit vagy mit kellett volna adnom ???)
Ha engem kerdeztek, szerintem full raszalltak az aprora.. es ugy latszik, visszamenoleg is.
Vintedesek mit adnak mondjuk? Simán nagyobb forgalom van, mint itt...
-
Archttila
veterán
Kozben uj fejlemeny: az en ugyem elvileg lezarult, ma megkeresett egy forumtars, hogy a Januarban tolem vasarolt 4000 forintos PS4 jatekrol kapott-e tolem barmifele papirt (cetlit vagy mit kellett volna adnom ???)
Ha engem kerdeztek, szerintem full raszalltak az aprora.. es ugy latszik, visszamenoleg is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
74476 - 74401
74476 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 73901 73900 - 73801 73800 - 73701 73700 - 73601 73600 - 73501 73500 - 73401 73400 - 73301 73300 - 73201 73200 - 73101 73100 - 73001 73000 - 72901 72900 - 72801 72800 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- UltraAKCIÓS! ÚJ! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ OLED 3év Gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! OLVASS! Rózsaszín Iphone 16 Plus 128GB, Független, 96% Akku!
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
. Pénteken hol tudnám átvenni?