- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kész az LG széles frekvenciaspektrumon skálázható LCD panelje
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Eladó egy másik is Forgószék 3000 Ft
Aki a kettőt egyben elviszi alku nélkül akkor a feketét odaadom ingyen.

-
szabonagyur
félisten
Ikea LÅNGFJÄLL Szék, Gunnared bézs
Igeny eseten hazhoz viszem
Errol van szo amugy: [link]
-
Louies
aktív tag
válasz
zsolti1902
üzenetére
Szia! Marketplacen árulnak Nyíregyházán ilyen Bukaresti ajtókat. 60-70 között. Egész tűrhető minőség.
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Beltéri ajtó vásárláshoz van ajánlott üzlet? Átlagos igény, semmi különlegeset nem keresek.
Köszi. -
szasanyi
félisten
Talán volt a közelmúltban valakinél hasonló projekt, ezért megkérdezem: hol érdemes ágykeretet (ágyneműtartós kellene) nézni, amibe 200x90-es matrac fér?
-
Drughi
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Mi anno végigjártuk a tüzepeket, mert egy komplett házfelújítás volt, nem csak fürdőszoba.
Mindent egy helyről , kiveve a villmossági anyagok, azt a Daniellába vettük (kedvezménnyel, jó ismerős Bandi a főnök), illetve a Diegoból jött a parketta ( Csuri a tulaj ismerős).
Pl a szigetelés a Kovács Tüzépnél volt akkor a legolcsóbb, erre jött még rá a fix kedvezmény is.Biztos meg lehetett volna venni olcsóbban ks 1-1 tételt, de nem biztos, hogy az utánnajárást is megérte volna.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én azt látom hogy valahol már az árjánlatot se sikerül össze hozni.
Keresi a katalógust nincs meg.
Rendelni kell de nem tudja mikor érkezik meg.
Küldi még ma, aztán semmi nem jött. -
Soulfly842
addikt
válasz
Drughi
üzenetére
Az a kapott kedvezmény olyan kedvezmény sokszor, amit alapban is sokkal drágábban adott termékre adnak, amin egyébként is nagy az árrés (az ilyen akció sokszor csak offline marketing).
Én, aki világ életemben kereskedelmi/értékesítési területen dolgoztam (egy ideje B2B nagyvállalati) kapásból azzal indítanék, hogy legalább 4-5 helyről kérnék ajánlatot a helyszínen is körbe nézve, ill írásban ajánlatot a megbeszélt termékekre elektronikusan (innen már sejtik, hogy kb. árverseny van).
Kovács tüzép, Rácz tüzép Nagykálló és mondjuk a két legnagyobb Újház.. Újház farmker Kemecsei út, illetve Buildox (most lett frissen ez a neve, de ez a régebbi debreceni úti újház) meg mondjuk Szatmári.
Kinézném mindenhol, ami tetszik, ha az árajánlat megjött 3-4 nappal utána jelezném az elkért kötvetlen telefonszámon (attól függetlenül, hogy előzetesen milyen kedvezménnyel kecsegtettek, s mennyire eszerinti ajánaltot kaptam), hogy alternatív helyről (hogy honnan mindegy, nem nevesíteném) vhol 10-15%-val kedvezőbbet kaptam ugyanilyen jellegűre második körben. Tudnak-e valamit kínálni...
Ezek nagyon jó árréssel dolgoznak, komolyabb projekteken ott vannak, brutális árversennyel, valami jó eséllyel csurrana-cseppene még extra kedvezményként. Ha nagy nehezen kinyögi, hogy annyit nem tud adni akkor megkérdezném, hogy mi lenne a vége, mert egyébként tetszene, csak bizonytalan vagyok.
Van akinek ez alkati szinten nem megy, de én biztos hogy alkudnék még az előzetesen kapott árajánlatból/árakból - s nem bólintanék azonnal.
1 napot rá kell szánni, de ez van

-
Drughi
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Mi ott vettünk mindent, igen (Kovács Tuzép).
Amikor mi újítottunk, akkor lehetett visszaigényelni a felújítási költségek egy részét így mi nyitottunk egy számlát a tüzépen (magyarán befizettünk 5M Ft-ot) és csak hoztuk ami kell. Ezért cserébe kaptunk fix 10% kedvezményt. Így egyszerűbb volt a számlát kezelni, mert egy helyről jött minden.
-
Drughi
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Tüzép?!
-
embe
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Több irányból hallottam, hogy Romániába érdemes átmenni ha pl. egy ilyen komplett projektre szeretnél vásárolni, és mondjuk nem csak egy csaptelepet.
Utánfutóval, vagy egy furgonnal mindent hazahozhatsz.
Legutóbb a Dedemant dicsérték. Nagyváradon van üzlet.
wwhy kolléga biztosan tud ezzel kapcsolatban pontosabb infóval szolgálni. -
DonThomasino
veterán
Fürdőszoba felújításhoz hol érdemes vásárolni ?
Pár nagyban már voltam, Szatmári, Trans, Senio.
Sokat romlottak szerintem, kiszolgálás és árukészlet siralmas. -
kbalazsa
senior tag
Eladó TV meg Asus ROG Strix LC III 360 ARGB CPU hűtő.
-
Tothgera30
veterán
TP-Link TL-SG108 8-Port Gigabit Switch projekt meghiúsulása miatt feleslegessé vált. Újszerű, szép állapotú, keveset használt. Gyárilag hűtőbordával (heatsink) szerelt példány. Még nem hírdetem sehol. Akit érdekel, p.ü.
-
Janaboy
veterán
Ha esetleg valaki keres tesztek alapján elég korrektnek tűnő half-in ear tws fülhallgatót: [link]
Személyes átvétel esetén: 19.000 Ft.
-
-
7Sony7
addikt
válasz
vadmajomka
üzenetére
Köszi. Végül vettünk egy 24 órás jegyet, meg egy vármegyeit. Akkor ez így elég?
-
Freiherr
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Köszönöm, megoldva
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Masik megyéből menne egy diák Nyiregyre vonattal, meg helyi busszal. Milyen jegy/bérlet kell neki? Csak egy napról van szó. Országbérlet, vagy mi kell?
-
Freiherr
őstag
Valaki tudna ajánlani egy korrekt ügyvédet? Polgári jog, munkajoghoz ért az jó lenne.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Drughi
üzenetére
Kipróbáltam tegnap, tényleg jól rendberakták. Igaz a 4-ből csak az 1esben működött a kártyás fizetés, de szerencsére épp végeztek előttem. Nem volt sor sem, nem kellett várakozni.
Nagyjából ugyanaz a technika, mint a Momax parkolóban, a hab illata is jó, a wax is korrekt.
Összességében pár száz forinttal még olcsóbban is jöttem ki. (1900 Ft) A mömax parkolóban kb 2300-2500 Ft-ot szoktam fizetni.

-
kbalazsa
senior tag
Eladó TV.
-
Janaboy
veterán
Nyíregyházán tudtok olyan embert, aki 18650-es cellákból épít akkupakkot?
(Lehetőleg vki megbízhatót
) -
Madn!ght
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mondjuk ez akkor tudna “izgalmas” lenni, ha nektek is időre kellene kiköltözni a jelenlegi kuckóból.
-
Tothgera30
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
Az előzőt öt éve vettük, ott hitel volt rajta, és mi korábban vettünk fel lakáshitelt, utaltuk, ők abból fizették a tartozást, és kész. Albérletből az úgy korrekt volt. Gondoltam most is így lesz. Itt sajnos körülményesek az eladók, több esetben félreinformáltak, vagy épp nem tájékoztattak. Elég jelentős összeg van már náluk (10m+), ezzel szemben érdemi előrelépés nem történt fél év alatt. Az ingatlanos itt is ugyan így járt el, neki annyi köze van hozzá hogy létrejöjjön az adás-vétel. Sajnos az ügyvéd sem igazán volt mindig a helyzet magaslatán. Mindegy, majd lesz valahogy, persze ha kell, simán perre megyünk.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mi két éve vettük a házunkat. Szintén tartozàs, jelzálog, vh jog tömkelege bejegyezve, de alapból úgy készült a szerződés, meg eleve olyan ügyvédhez mentünk, akinek van ilyenben tapasztalata. Mondjuk nálunk kopp-kopp nagyon közreműködőek voltak az eladóék, sokat jártak ők is az egykori bankjuk nyakára (felmondott devizaalapú hitel..). Úgy, hogy napi szinten én tartottam a gyeplőt a kezemben (hívogattam az ügyvédet, földhivatalt, bankot), írtam a nyilatkozatokat (ikerház egy helyrajzin, elővársárlási jog lemondatása, pénzeszközök változása, csok, céges kölcsön, házszám albetét, minden ami a kalendáriumban van…). Kb 5 évet öregedtem a fél év alatt és így is a függőben tartás határidejének lejárta előtt kb 3 nappal teljesítettük a teljes peocedúrát.
A végén joggal morogtam, hogy aki egy sms-t nem tud megírni, meg mondjuk nem áll közel hozzá a jogszabályok közötti eligazodás, nem tud leveleket fogalmazni az ügyvés helyett az hogy a viharban tudna egy ilyen adasvetelt lebonyolitani?!
Hab a tortan, hogy az “ingatlanközvetítő” az ügyvédig volt jelen, a szerződés aláírását követően a jutalékkal a zsebében dobbantott… fullra magunkra maradva zéró ingatlanos tapasztalattal.
-
Tothgera30
veterán
Ősszel kezdtünk második ingatlant vadászni.
1 - Talán már több mint másfél éve hirdeti, Kossuth utcára költözne, kisebb, új építésűbe. Több ingatlanos is hirdette, személyes megtekintés során is habozott eladási szándékáról. Hosszas alkudozást követően, végül engedtünk és a kikiáltási árat kínáltuk érte, ergo megegyeztünk az adás-vétel létrejöttében. Természetesen jelezte hogy megbeszéli a hozzátartozóval és hív. Több nap után hívott hogy +4m.
2 - Kb. 2-3 hete hirdették. Megtekintés során foglaló átutal, alku nincs. Ügyvédhez (talán családi okok miatt) nehezen jutunk el (+1 hónap). Ingatlanon tartozás, amiről persze szó nem volt. Semmi gond, úgy írjuk a papírokat, lesz idő kifizetni, hajlanak rá, eladás a cél. Közben foglalóztak egy másik lakást. Szerződés létrejötte után körülményeskedés, ködös sztorik. Fél év határidő után is tartozás áll a földhivatalnál. Eladókkal kapcsolatfelvétel kb. lehetetlen. Ügyvéd intézi. Folyamatban.
Szóval nem tudom mi van az emberekkel, de abszurd hogy nincs már az adott szónak/írásnak becsülete.
-
Louies
aktív tag
Tavaly nyáron nálam is volt hasonló helyzet, így ahogy leírtad. 2 szer fogdtam el az árat, harmadjára má én éreztem magam madárnak. Szegény ingatlanost sajnáltam, mert végig aszsisztálta ezt, sokat dolgozott velünk. A végén nem lett neki semmi javadalom. Na jó vettem neki egy bonbont. Sík ideg volt. Most én kívárnék ősszig, mert szerintem már nem nincs az a nagy vásárló kedv.
-
Drughi
addikt
Választások jönnek, félő, hogy a most még "tuti" hitel, csok, babaváró stb megy minden a levesbe áprilistól.
Kolléganőm augusztustól hirdet egy házat. 2-en nézték meg eddig február végéig.. A múlt hét óta voltak már 6an és naponta jelentkezik valaki.
Igen, megbolondultak.Pont most láttam egy Örökösföldi 7. emeleti 61nm-es lakást 50M-ért. Mivaaaaan??

Mi 27ért vettünk a kertvárosban házat 2022-be, igaz ráment 12M, hogy normális legyen. (Semmi luxus...) Ha most kiraknám 70-ért 1 héten belül lehet el is vinnék, mert jó helyen van és jó alapanyag. Na de mit vennék belőle?!
-
wwhy
veterán
Csak egy kis esti szórakoztatás/helyzetkép, ingatlanos és eladó "minősítésére":.
A) ingatlan tetszik, hibák vannak, de orvosolhatók, hirdetési ár 60M, kb. 2,5 éve hirdetik, de nem kell senkinek, mert szippantani kell, nincs csatorna. Ingatlanos szerint volt rá egy 55M ajánlat korábban, azt nem fogadták el, de 57M tuti befutó. OK, megteszem a tutit. Egy hét múlva (csütörtök) (!) szól az ingatlanos, hogy eladó végiggondolta, és 58M-t kér. Alszom rá egyet, pénteken reggel hív az ingatlanos, hogy a tulaj újragondolta, és 59M a vége. Pénteken du. hívom, hogy OK, de mégsem, mert a tulaj szerint már 61M a vége
Mondom, elengedem, de hív szombaton, hogy a tulaj üzeni, hogy 65M, és még a kertet is kigazolja átadás előtt, de ez a vége, és reméli, hogy megértem. Nem értettem meg.B) másik ház, 65M, új építésű. Tetszik, nem is alkuszom, nincs ingatlanos, közvetlenül a kivitelezővel tárgyalok, mindent elmond, nem szépít túl sokat, de ragaszkodik az OTP-hez. Mondom, nem vagyok OTP-s, kell pár nap egy előzetes értékbecslésre (kedd). Csüt.-n szólok neki, h OK, és habár az OTP-nél magasabb a törlesztő, részemről OK. Hát nem, mert aludt rá egyet, és 67M. Mondom, alszom én is - pénteken szólok, hogy ok, 67. De nem, mert már 69M. Nyilván ezt is elengedtem.
Szóval nem értem ... azért nincs ekkora (napi) infláció, vagy a meghirdetett árak csak beetetés

Azokról a lakásokról, miket felújítottnak hirdetnek, inkább nem is mondok semmit, volt olyan hely, ahol a kutyasz@r zacskóban még a fürdő sarkában volt

-
jlaci74
senior tag
2x3m-es Szőnyeg, ma-holnap 15e
-
-
Drughi
addikt
Sokszor fel szokott jönni, hogy melyik kézi autómosó jó a városba.
Jelentem, ma voltam a /nekem szokásos/ kállói út MOL kúton lévő mosóba, ami full fel lett újítva. Dől a hab, erős a sterimó és szerintem (még) lassabb a számláló is.
Maximálisan jó lett.
Én szeretem, mert ide kevesen jönnek, és a mosó mellett van két fedett beálló, ahol tudok waxolni vagy quickdetailer-ezni az árnyékba.A Tesco melletti is jó, de ott pl szólnak, ha szivaccsal is rádolgozok és mindig várni kell. A mosón kívül pedig nincs árnyék se.
-
Slystyle
őstag
Ki melyik tisztítót ajánlana Nyíregyen? A téli szezon után pehely kabát kíméletes tisztításáról volna szó.
Tudom, lehet otthon is pehelykabátot, teniszlabdával meg miegymás, de én nem bajlódnék vele, meg akkor már lehet mellé csapnám a zakóim/elegáns, textil kabátom is.
-
wwhy
veterán
Ismeritek/tudtok valamit a PE-RO-ÉP Kft-ről

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha van konkrét kontakt, ne tartsátok magatokban.

Mondom, elengedem, de hív szombaton, hogy a tulaj üzeni, hogy 65M, és még a kertet is kigazolja átadás előtt, de ez a vége, és reméli, hogy megértem. Nem értettem meg.