Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAVEN59
tag
Nm kell már táp megoldódott.Köszönöm.
-
szasanyi
félisten
Ha valakinek mégis szüksége lenne egy jó monitorra [link]
KERESEK egy olcsó, Android 16-tal is működő BT egeret.
-
RAVEN59
tag
ATX táp kellene sürgősen ha van valakinek 500w körüli olcsón,megyek Nyiregyre érte tudok menni/ ár codegen,vargáné nem kell.
-
RAVEN59
tag
Sziasztok ,kellene egy táp minél olcsóbban,van valakinek? Holnap megyek Nyiregyre elhoznám.Vargáné és trsa nem...
-
Tamás9x
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha téged ez a hoax megnyugtat oké,
De ez nem fog senkit sem meghatni akik évtizedek óta ezt hazsnálják legálisan.
-
wwhy
veterán
Vegyetek 2x8GB DDR5 laptop RAm-ot

-
betyarr
veterán
vegyetek téligumit: [link]
-
RAVEN59
tag
Ez a szita dolog biztos,tapasztalatból irom.De azért köszi
-
Archttila
veterán
A varosban lehet valahol kapni ilyen vagy ehhez hasonlo 850nm infra lampat? [link]
Tudom nezzem meg itt meg ott, de nincs annyi idom, eladok meg rendszerint csak vannak de nem ertenek semmihez...
-
Tamás9x
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ki mondta ezt a hülyeséget? [link]
Bárki megveheti at LTSC-t BÁRKI![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
RAVEN59: Nekem ingyenes van Avast-os vagyok, egyik sem 100%, mindig lesz valami ami átmegy a szitán.
-
RAVEN59
tag
Mivel ősrégi gépem van de nagyon jó(nekem mi a véleményetek ha veszek egy jó virusirtót? Esetleg megveszem minden évben ha kell? Tipp?
-
RAVEN59
tag
Minden tipp-et nagyon köszönök.
-
RAVEN59
tag
Ez a javaslat, Inteles vagyok évtizedek óta,mennyire jó a Ryzen?
-
RAVEN59
tag
Igen a pénztárca nem egyforma.
-
RAVEN59
tag
RTX 2080,144hz sokat nem költök akkor se bármi legyen is.
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,szerintetek milyen alaplap-proci-ramot érdemes használtan venni win 11-hez főlek játékra,nem fogok komplett gépet megvenni,darabokban kell vennem,szük a keresztmetszet.
-
jlaci74
senior tag
Esetleg Casco kötéshez van itt köztünk szakember, vagy tapasztalat hogy kihez forduljak? Vagy az online a legolcsóbb?
Union, Genertel ami eddig szóba került... -
wwhy
veterán
Ikeás rendelést el tud valaki hozni Bp-ről
Tudom, van futár stb.
Asztallap és 2 fiókos szekrényke. -
szasanyi
félisten
Eladóvá vált egy ASUS VG279Q 27" monitor:
- gyors LED IPS panel, 1080p@144Hz, adaptiive-sync (FreeSync és G-Sync kompatibilis)
Nagy jó kép, szép színek, pixel hiba mentes kijelző és kifogástalan esztétikai állapot. Nagyon stabil, minden irányban állítható állvány, gyári doboz és tartozékok .
Kérésre keszithetek fotót és személyesen is megtekinthető annak akit érdekelne 30k ellenében. -
jlaci74
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Privátban küldtem két FB profilt akik tuti meg tudják oldani
-
jlaci74
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Milyen auto?
-
Tamás9x
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szakszerviz.
-
Sirandrish
legenda
Ismertek olyan autószakit Nyíregyen vagy környékén, aki autóba tud gatewayt frissíteni?
-
wwhy
veterán
Ha valaki a Logi oldaláról rendelne valamit, van egy 20%-os kedvezményem, max 3 termékre, én kettőt választok valószínűleg, azaz 1 hely még üres

-
-
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
Foglalkozik valaki fűtéssel?
Keresek 17*2mm-es csőhöz szigetelés nélküli rendszerlemezt, 15nm körül. (ebbe már bele van kalkulálva a 15% selejt) Az se baj ha esetleg van rajta szigetelés de le lehet tépni vagy sérült.
Igen boltban próbáltam vagy komplett rendszer vagy minimum 50nm.
-
RAVEN59
tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Tudom mire gondolsz de nem találom pedig anníi katrancom van hogy hihetetlen.Valamelyik telefonhoz kaptam gyárilag talán Samsung vagy Note,megrendelem valahonnan,mert kell a párom filmes vinyója,csak is tárolásra használom és 100/100 as,elsőre azt hittem a vinyó rossz de a kábel vacak.Köszi az infót.
-
RAVEN59
tag
Köszönöm a válaszokat,megnézem.
-
RAVEN59
tag
Nagyon szépen köszönöm a válszt,megpróbálom Nyiregyen valahol megvenni.
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,tud valaki ilyen kábelt,kis vinyóhoz tartozik,ilyet keresek
-
Nerazim
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Koszonom
-
Nerazim
őstag
Udv!
Magyar billentyuzet matricat valahol lehet kapni Nyiregyen? -
greenface
aktív tag
Burkolót keresek, egy kisebb, pár órás munkára. Tud vki ajánlani?
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
SOS keresek 1 db 2x8 Pin 12 Pin pci-e átalakító kábelt, 1 db ATX PSU startert, valamint ARGB splitter kábelt.
Van esetleg olyan számtech bolt Nyíregyen, ahol ezek kaphatók? -
Tamás9x
őstag
Thinkpad T14S Gen6-os Magyar billentyűzetet keresek, hááátha valakinek van
Esetleg tud hozzá kontaktot
-
Foose
addikt
Köszönjük szépen!
-
Tamás9x
őstag
Csoport tagoknak szemelyes atvetellel 100K
par nap es meghirdetem apron 120-ert
Lencse mar volt cserelve, igy buvarkodni nem ajanlom, en voltam vele vizbe, nem azott be de akkor se
-
szasanyi
félisten
válasz
Tamás9x
üzenetére
Pedig de, amit írtam az valós. Keress rá árukeresőben hol indul a 2TB külső SSD. Mivel nem írta, hogy hol milyet és mekkorát szeretne ezért írtam egy helytálló választ (ami nyilván új termékekre vonatkozott).
Ez a kamionról leesett, használt meg a hardveraprós hozzámszólagariénadokpapirt cuccok érdektelenek számomra, tehát nem követem és nem is ajánlom. Akinek olyan kell tudja hol kell keresnie és nyilván tisztában van azok előnyeivel és esetleges hátrányaival is. . -
betyarr
veterán
gömb krizantémot tud valaki helyben? best buy, minőségi érdekelne főleg.
-
Foose
addikt
Hello! Helyileg hol? A városban valahol? Azt mondja az asszony hogy kell hát, nagy tányér gyűjtő a lelkem. A pohár a másik mánia...
soha nincs belőle elég itthon
kaphatok képet pm-bem? -
Slystyle
őstag
Valakit esetleg érdekelne 1 tányérszett (18db-os, egy kistányér hiányzik belőle) meg 9db Coca-Cola-s pohár?
Ingyen elvihetőek, PM-ben küldök képet is szükség esetén. -
embe
nagyúr
Nekem nem egy pent nyírt ki Zidoo androidos médiaplayer, illetve androidos TCL tévé. Így kicsit tartok ssd-ket ezen eszközökhöz csatlakoztatni.
Mondjuk volt olyan hogy egy vinyó kondíciója hirtelen bezuhant, de letudtam szedni róla amit akartam.
Látható nagyon vegyesek a tapasztalatok.
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Azért mert nem valós amit írtál
nem kezdődik 50.000-től. Ha szemfüles az ember 1TB külső SSD van 20K-tól is. Van nekem is vagy 10db.A többi az meg csak a saját véleményem, az eddigi ügyfeles panaszokból kiindulva. Nem személyeskedés.
wwhy: WD
szerintem meg is válaszoltuk a probléma alapját
Amennyi bajt okozott nekem, és amennyi adatom odaveszett miattuk.... azóta csak Samsung. Néha Kingston, néha... Valószínüleg Vezérlő FW frissítés után működik tovább, voltak híresen rossz szériáik. -
wwhy
veterán
válasz
Tamás9x
üzenetére
Nekem pillanatnyilag 4 db. 2-4 TB-o SSD (Kingston, WD) hever a fiókban úgy, hogy egyik pillanatról másikra váltak írásvédetté. A rajtuk lévő adatok menthetetlenek.
HDD-m van kb. 10 (500MB-12TB), van kötük hibás szektoros, de írásvédetté soha nem vált egy sem.
Ezért tárolásra/biztonsági mentésnek soha nem használok ssd-t. -
Tamás9x
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Igen 25K-tól már van hardveraprón, ház hozzá pedig alin max 5K. A eg gagyibb SSD is gyorsabb mint bármely HDD és többet kibír fizikai behatás esetén.
1TB-os NVME Pedig: 19.000FT
Jók a HDD-k sok sírós arcot láttam már, amikor kimondtam, hogy nem tudok segíteni Kürt KFT 2-300.000FT-ért lementi ha úgy van
Nem tudom mi ez a HDD mánia a mai napig, fix helyen jó, de hordozva NEM
-
Tamás9x
őstag
Én inkább egy 2 TB-os NVME SSD-t vennék, az keveset eszik, gyors, nem érzékeny az ütésre, és lehet vinni TV-ről TV-re.
-
RAVEN59
tag
A párom filmjeit akarom rajta tárolni,semmi extra
-
wwhy
veterán
Keresek wuxga monitort (24", 1920*1200): Benq, Asus, Dell.
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,nagyobb vinyót hol érdemes venni,csak háttértárnak kellene.
-
embe
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha nagy ritkán kell nadrágot aljaztatni, akkor ide szoktam vinni, a Kossuth utca elején van ez a ruhajavító.
-
szabonagyur
félisten
Ajanlott szabo/varrono Nyiregyen? Nadrab bevetele, ilyesmikre.
-
szasanyi
félisten
ELADÓ egy új, azonnal átvehető vezeték nélküli multiplatform kontroller.
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Hogyan tudnék nagyobb összeget (1M) legkisebb sáppal felvenni? OTP-s vagyok -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Nyíregyházán a BOLT taxihoz tudtok esetleg utazási kedvezmény promókódot, vagy esetleg egyéb ottani közlekedést gazdaságosabbá tevő opciót?
-
sörösló
aktív tag
Keresek Nyíregyházán kis Polski tulajokat.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mobilokra és PC-re jön a Horizon Steel Frontiers MMORPG
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

soha nincs belőle elég itthon