Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Itt vannak az eladó hardverek összesítve, részletekkel és fotókkal.
-
szasanyi
félisten
ELADÓ 16GB (2x8) DDR4-3600 Cl16 RGB RAM KIT illetve megérkezett a korábban jelzett tápegység és videókártya is. Full dobozos mind2, kifogástalan állapotban és hibátlan működéssel.
Képek, infók vagy egyeztetés priviben és mobilon is lehetséges. -
jlaci74
aktív tag
Canon fényképező gép ,
ha értesz hozzá és tudod használni akkor tegyél egy korrekt ajánlatot. -
Freiherr
őstag
Van valakinek eladó usb-c kábele eladó? Legalább 5Gbs kellene
-
Nirvanus
aktív tag
Sziasztok. 8-9 genhez keresek ITX alaplapot és fullmodu SFX tápegységet.
-
wwhy
veterán
Srácok, kinél érdemes most giganetet (+tv esetleg) köttetni
Nyh, Búza utca.
Ócón s jót -
darthsith
tag
Sziasztok! Nincs valakinek olcsón egy intelhez való processzor hűtő? 1700as foglalathoz való. Vagy olyan ami többhöz is jó. Gyári is megfelelő lenne...
-
Slystyle
őstag
Haló!
Totál random kérdés: rögzített már valaki "képet" öntapadós mágnes lappal falra?
Volna egy olyan 80cm*50cm-es térképem, amit scratch map-nek neveznek. Ahol voltál már a világon, lekaparható róla. Évek óta megvan, bontatlanul, és gondoltam ideje "beüzemelni".
Mivel kaparni kell róla a felső réteget, így gondoltam olyasmi megoldás volna jó, mint a Displate is, tehát fém lapra valahogy ráragasztani ezt a térképet, azt pedig a falra egy öntapadós mágnes lap segítségével. Ilyesmi fémlapot, helyben valahol lehet venni vajon? -
-
vadmajomka
tag
Eladó egy Gigabyte Windforce gtx960 4Gb videókártya:
-
embe
nagyúr
Eladó, korábban játékra összerakott gép.
-
szabonagyur
félisten
Eladó cuccaim, városon belül bárhol megoldható az átvétel.
Exit - A kísérteties villa társasjáték
-
Tamás9x
őstag
Kinai led tapegysegekben otthon van valaki?
-
Tamás9x
őstag
Keresek sima.porszivo fejet kefe es gumi nelkulit meret es allapot mindegy, mert ugy is elkopik.
-
embe
nagyúr
Passz. Nem lehet annyira hogy beessen a lélektani határ alá nálam.
De itt a Samsung S25 fórumon erről is szoktak értekezni. -
betyarr
veterán
értem én, azért is linkeltem, mert ha követnéd, akkor gondolom nem is kérdezted volna meg
hogy válaszoljak is az eredeti kérdésre: a különböző kuponokkal és/vagy egy jó állapotú előző samu mobillal elég szépen le lehet törni az árat, ahogy olvastam. ezért is van gondolom tele az apró a bontatlan példányokkal: [link] -
embe
nagyúr
Ha esetleg valaki tervez a Samsung oldaláról rendelni valamilyen S25 -t, van egy még 2 napig felhasználható kedvezménykuponom, 20eFt. értékben.
Ha valakinek szüksége lenne rá, írjon, priviben elküldöm! -
embe
nagyúr
Eladó egy Intel alapú gép. Játékra is.
-
dfg54
tag
-
Valakinek ipari szünetmentes?
-
pigmeus
tag
válasz
szabonagyur #73039 üzenetére
Szia, azt mit jelent pontosan? privátban tudsz írni?
-
szabonagyur
félisten
Hatha: nem venne valaki par tabla feher vagy tolgy butorlapot jo aron?
-
Soulfly842
addikt
friss hír:
Újabb hír érkezett az orosz diszkontlánc hazai megjelenéséről
Nyíregyházán lehet az első boltjuk. -
wwhy
veterán
Van valakinek esetleg egy traktor / teherautó forgalmija
Szükségem lenne a magyar megnevezésekre, és a neten nem nagyon találok. -
szasanyi
félisten
Ha valakit érdekelne egy remek, eladó félkonfig ami leghamarabb hétvégén lehet vihető.
Lesz hozzá egy MSI GTX 1660 Super Gaming X videókányta (dobozos, gyári állapot és hibátlan működés ~50e) és SuperFlower Leadex 550 GOLD teljesen moduláris tápegység is (dobozos, gyári tartozékokkal és hibátlan működéssel ~20e)Továbbiak priviben vagy akár mobilon.
-
wwhy
veterán
Keresem ezt a két típusú pendrive-ot, kapacitás mindegy.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Nincs valakinek 2 db. nvme lefogató csavar és az alaplaphoz rögzíthető menetes távtartóval?
-
Teejay83
tag
Sziasztok
///Parkside cuccok fél áron! -50% Mindegyik új!
[///Parkside körfűrészlapok és flex korong több méretben /ÚJ/ bolti ár feléért! -50%]-1700 Ft
[///Parkside rövidnadrág munkás nadrág fél áron! ÚJ! -50%] - 2500 Ft/dbNagyon sok minden van amit nem raktam fel: elektromos fűkasza,pólók,fűszegélynyírók, palántázók stb..kérésre küldök képeket
Dell Optiplex 3040: 29.990 Ft
[Dell OptiPlex 3040 / Intel Core i5/256Gb SSD/500 Gb HDD/8Gb RAM]Újszerű Fujitsu Celsius laptop H730 Intel Core i7/ 8Gb/ 256Gb SSD (Made in Japan)- nagyon komoly gép és az ára is az mert ennyiért ilyen állapotút nem kapsz. Extra tartozékkal (dokkoló,táska) 79.990 Ft + 3 hónap gari
Személyesen Nyíregyházán[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
helyben hol lehet kapni paracord zsinórt? 3 vagy 4mm-es kellene. ráadásul olyan hely lenne jó, ahol van színválaszték.
-
jlaci74
aktív tag
Sziasztok,
3D szkenneléssel foglalkozik valaki a városban vagy környékén? -
embe
nagyúr
Számítógép üveg oldallap rögzítéshez keresek csavarokat. Nincs valakinek 4 db. kallódóban?
-
Soulfly842
addikt
Van egy ilyen szép retro szódagépem (Sodastream Wassermaxx Deluxe - manapság sajnos ilyen kivitelezést nem igazán látok, robosztus, inox kivitellel), tudtok valakit aki ilyet javít Nyíregyen? Ha pozitív tapasztalat is van ez ügyben, azt is megköszönöm.
Minden hibátlannak tűnik rajta, cső elemet kivízköveztem, tömítések látszólag jók, de a szóda erőssége, amit kreál az viszont nagyon semmilyen.
Hátha leledzik erre is egy szaki
-
terratech
csendes tag
Sziasztok.
Esetleg valaki nem tudna péntekre 3d nyomtatni egy kicsi kb 3-4 cm-es tankot? Kesőn szóltak és egy társasjátékhoz lenne rá szükség. Külalak, szín nem fontos.
-
Hiseeu 32ch 4K NVR javítására keresnék szakembert.
-
Tamás9x
őstag
Van itt futes szerelo? Egy kicsi kioktatasra lenne szuksegem, mar eleg sok "szakit" kuldtem el, es vegre megvan az aki De! Radiator helyes felfogatas szerelvenyekben segitsegre szorulnek.
Alu radiatorok kerulnek fel, de nem szeretnem ha egy hozzaerto ha belepne a lakasba nagyot sohajtana, hogy minez a szar
-
embe
nagyúr
Van akinek Giganet a tévé szolgáltatója? Ha igen megnézné hogy az RTL jön-e? Köszi!
-
Johny26
tag
Sziasztok. Nyíregyházán lehet valahol venni thermal padot? Egy videókártya újra pasztázásához kellene.
-
Zéno
csendes tag
Sziasztok!
Eladó régi gépem Nyíregyházán: [link] -
Tamás9x
őstag
válasz
Tothgera30 #73008 üzenetére
Ha nem nevez hazugnak, hogy így vezettem haza, és felelőtlennek, meg beszél velem úgy mint egy darab szarral akkor már megfogtam az isten lábát
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
Tothgera30 #72998 üzenetére
Czurkót ajánlották, azt mondják lekiismeretes és lelkes.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Soulfly842 #73005 üzenetére
Köszi!
Ezek valakóban a legjobb árak, amiket láttam mostanában.
Újfehértó nincs is messze, ha érte kell menni. -
Soulfly842
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #73004 üzenetére
GazoFitness-t javaslom. Ők gyártják a kézi súlyzókat, súlyzókészleteket. Újfehértóiak.
Ha mégis az új mellett döntenél nagyon korrektek az áraik. néhány tárcsát én is vettem tőlük régebben.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Valakinek nincs otthon elfekvő súlykészlet, amit nem használ?
A boltban valami horror ára van. -
wwhy
veterán
Öntvény lesz az, nem vas
Kell pár izompacsirta haver a mozgatásukhoz, és ha már leszeded, akkor átmosni, kipucolni őket, jól lefesteni - nem csak fehér festék létezik
Én is halogatom a felújtíást/cserét jópár éve ... Ha túl vagy rajta, majd írd meg, hogy miel járt, mi a folyamata.
-
orc88
őstag
válasz
konci79 #73000 üzenetére
Köszi!
Mindenképp le kellene venni, mert a csempézés nem lett befejezve a fürdőszobában a radiátor mögötti részen.
Emiatt még mérlegelek, hogy a régiek kerüljenek vissza lefestve, vagy újakat rakjak fel ha már úgyis szétkapják a dolgokat.Valóban nincs gond a vassal sem, de esztétikailag ront az összképen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.