- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Más téma, de az is japán KONDI.
Tavaly vettem egy Daikin légkondit a szomszéd szobába, mert fú az japán, az biztos jó lehet. Találd ki, hogy mi volt a dobozra írva? Made in Turkey. Szóval erről ennyit.
Én is szeretem a japán dolgokat, mert a japán gondolkodásmód azért hagyott maradandó nyomokat a termelésben úgy világszinten, de hát na... Én ahogy olvasgatom a japán kondimárkák is gyártanak bőségesen Kínában, Hong Kongban, Tajvanban, Indonéziában, meg stb. helyeken. -
-
ricsip
addikt
Pont ezt akartam belőle kihozni: nincs olyan h. minden ami abból az országból jön, az természetfeletti kincs v. csoda, ami meg máshonnan jön, az csak silányabb v. egyenesen szar lehet. Gyártók vannak, akik tudnak gyártani jót is (valószínűleg drága lesz v. kevés a kihozatal adott idő alatt), meg tudnak gyártani selejtet is. Attól függ, mit kér a megrendelő, és mennyit fizet érte.
De ugyanezt meg tudja csinálni a kínai, vagy az amerikai gyártósoron is bárnelyik nagyobb kondenzátorokat (is) gyártó cég.
Ezért hülyeség a japán kondenzátor hiszti. -
ViZion
félisten
nem vitaindítóként, de a japánban minden cucc fain az kb. annyira igaz, mint a minden kínai termék sz@r. Szal. japán kondi és japán kondi között is lehet nagy eltérés szerintem... Ahogy kínai cuccok/gyártók között is van, ami minőséget gyárt.
Ennél nagyobb fake már csak a német precízitás... aki dolgozott már németekkel, az tudja -
Brit tudósokkal nem vitatkozok
De a japán kondikkal sem. Azok bizonyítottak az évek során, a brit tudósok csak próbálkoznak
Eldöntendő kérdést tett fel, amire 2-féle válasz van
Kifejtőssel nem készültünk, nem is vót'.
Maga a kérdés degradáló mivolta miatt nem is válaszolnék hosszabban.(svejci )
-
-
Victorio
aktív tag
Egy gyors számítás. Pontatlan, de a logikát megmutatja.
Egy szerver kabinet fogyasztása 20 kW
1% energia megtakarítás az 0.2 kW4 év élettartamra tervezve az energiamegtakarítás:
0.2 x 4 x 365 x 24 = 7008 kWhAz ipari energiaár 80 Ft/kWh
Ez 560 640 Ft spórolás az élettartam alatt.40 szerver van egy kabinetben, ez 80 PDU.
560 640 / 80 = 7008Ha a rubintos táp kevesebb mint 7008 Ft-tal kerül többe mint a platina, akkor megéri azzal venni.
-
cucka
addikt
Ez adatközpontokhoz van, ahol megawatt-ban mérik az áramfogyasztást. Ott kijöhet a matek, gondolom ki is számolják, hogy megéri-e nekik. És ne feledd, duplán fontos a hatékonyság, nem csak a fogyasztás, de a hűtési igények miatt is - ezeknek adatközpont léptékben jelentős az energiaigényük.
-
Reggie0
félisten
Kerdes, hogy mikor hozza be az az 1% kulonbseg a hatasfokban a tapok kozotti arkulonbseget.
-
Micsoda kihagyott ziccer, hisz lehetett volna 80 Plus Ludicrous.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest