Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Lukoil benzint nem ismerem de a dízelüktől szabályosan kibírhatatlan lesz a bűz az autóban.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Régebben hosszabb úton utas voltam egy subaru wrx sti-ben, a tulaj mindig úgy zárta be az ajtót, hogy még ment a motor és csak pár perc múlva állt le magától, ezáltal a turbót kímélve. Volt benne egy műszer ami mérte hogy mikor állítsa le.
Mi ennek a cuccnak a hivatalos neve?
-
misirulez
senior tag
válasz DeFranco #43637 üzenetére
Bp. Krakkó útvonalat nem fogod élvezni.
Van olyan szakasz (még itthon) hogy nyílegyenes országút és nem tudsz többel menni mint 30, több a kátyú mint az út.
A hegyi utak megint más kérdés azt hinnéd, hogy szépen szlalomozgatsz veszed a kanyarokat, gyönyörködsz a tájban stb. gyakorlatilag meg beállsz egy 53 éves kisbusz mögé szívod a "benzingőzt" várod, hogy mikor előzheted meg balesetveszély nélkül (ez sokára lesz). Ha nagy nehezen sikerült jön a következő, és kezdődik elölről.
Beérsz Lo.-ba ahol meg live nézheted ugyanazt mint amit az orosz fedélzeti kamerák szoktak rögzíteni.Mellesleg Krakkó az egyetlen olyan Európai város ahol bizonyos városrészeken van olyan tábla ami szerint "sötétedés után ne tartózkodjon az utcán" vagy valami hasonló szöveg. És nem viccből rakták ki.
-
misirulez
senior tag
válasz MunezXBK #43111 üzenetére
Nálunk konkrétan mínusz 5 perc alatt ment el az autó.
Faterom megkért, hogy 93-as mazda 323-asát adjam fel. Ott tartottam, hogy tölteném fel a fotókat már csörög a telefonom. Mondja egy (nem idén barnult hang) hogy prémium előfizetése van a hahu-n és ő már azonnal látja a feltett autókat amint a rubrikák ki lettek töltve és ár meg lett adva, de a hirdetés még nem is lett leokézva.
Ragaszkodott hozzá, hogy ne tegyek fel képet és ne fejezzem be a hirdetést ő most azonnal kocsiba ül és jön 30 perc mulva itt lesz hozza a pénzt. Ez meg is történt. Alkudni akart nagy nehezen engedtünk -5% ot. Gondoltuk valami miatt nagy szüksége lehet egy pont ugyanilyen típusra/színre, más értelmes magyarázat nem jutott eszünkbe, mivel árbelövésnek annyit csináltam, hogy rákerestem hasonló évjárat/felszereltségű autókra és azoknak az árából levontam -20% ot mivel baromi ramaty állapotban volt, rozsdásodott kopogott össze vissza, no klíma, no abs, no elektromos ablak szóval egyáltalán nem volt még jóárasítva sem. Úgy jött el az autóért, hogy előtte fél évig állt az utcán, akksi lemerült be se tudtuk neki indítani, úgy kellett bebikázni. Megkérte, hogy J1-en had utazzon benne a háztömböt megkerülte az elég is volt neki, az adásvételit ott az utcán írtuk meg.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Lehet kötni valahol egyszerűen egynapos casco-t csak és kizárólag töréskárra?
Az se baj ha az első alkalomnál kissé bonyolult de később már egyszerű.Üdv,
Misi -
misirulez
senior tag
"minden nap van attrocitásom ezen a szakaszon"
Nincs régóta jogsim és nem is járok sokat, kevés útvonalon járok de csak Bp.-n már most tudok 10 olyan pontot ahol kéne de rendszerint nem adják meg az elsőbbséget. Neked mint jó sofőr ezekre előre fel kell készülnöd mikor arra mész, és ha valakin látod, hogy nagyon ki akar jönni, vagy már félig kint is van ( és ez miatt nem tudsz bekanyarodni) sokkal jobban jársz ha inkább kis fék villogás, had menjen...okos enged szamár szenved.
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Mentem egy kicsit most a városban, háááát gázt nem nagyon tudok adni, egyesben hagyom hogy alapjárattal elkezdje magát hajtani aztán kettes hármas, fura így ez a nyári gumi + nagy nyomatékos turbodiesel...
-
misirulez
senior tag
Ezzel[link] kapcsolatban kíváncsi vagyok a többiek véleményére is, de ha minden igaz a "369.000 Ft magyarországi forgalomba helyezés esetén"-ben már benne van a névre írás költsége is. Persze eléggé függ az autó jelenlegi állapotától is.
szerk.:
Melack-nak címezve.[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
válasz DeFranco #40292 üzenetére
Én pont tegnap jártam így. Egyszer csak leállt a venti a kocsiba nem jött levegő, esett az eső elkezdtem párásodni mint az állat, lehúztam ablakokat semmi nem segítette, sorba jöttek a s*ggembe villogva dudálva, előzgettek, dehát istenem inkább ez minthogy elüssek valakit, vagy belemenjek az előttem nagyot fékezőbe.
-
misirulez
senior tag
[link]
Sry ha volt már, de én még mindig nem tudom túltenni magam rajta. -
misirulez
senior tag
válasz Integra #34529 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy bár teljesen valószerű amit leírsz (vki megveszi de nem marad pénze "rendesen" fenntartani) ez a tulajok hány %.-ra igaz? Szerintem max 20-25, a többi azért tisztában van vele mibe ugrik bele, nem lehet hogy kicsit túl sötéten látod a dolgokat?
-
misirulez
senior tag
válasz !Overdose! #34056 üzenetére
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
OFF:
Bicskakulcs eltörött.
Hol van pesten olyan hely ahol az elektronikáját átszerelik egy üres bicskakulcs házába?
(simán rendelnék egyet netről de nem mindegyik passzol egymáshoz...)Másik:
Ünnepek előtt eladtam egy autót ugye van 5 nap bejelentési kötelezettség, de okmányiroda már 12.21-én zárva volt a fene se gondolta volna, 14-15 nap körül járok mára tervezek bemenni, mire számítsak felnégyelnek? -
misirulez
senior tag
Nekünk volt 5 évig ilyen mondeónk, fél milláért adtuk el, azóta 4 v. 5 autó is volt a családban újabbak/jobbak de mindenki egyet értett abban, hogy az volt a legkényelmesebb leghalkabb legerősebb autónk, baromi jó futóműve volt, 2.0 dohc motorral, eladás előtti évben többszázk szervizköltsége volt, és a végén télen 18 litert megzabált (egyébként kevesebbet csak 10-12 de már valami baja volt) aztán inkább eladtuk mert a végeláthatatlan szervizbe járást megunták az ősök.
-
misirulez
senior tag
Hello!
Bocs megint az offért.
Ennek a sebváltójával mit csináltak?
Én is ilyet akarok. -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Általánosságban véve kb. egy lökhárító fényezése mennyibe fájhat, ha egy más színű lököst veszek mint az eredeti?
-
misirulez
senior tag
válasz RaPiDsHaRe #22602 üzenetére
Nézem, hogy mi történt neduddkival, csak pár kissebb hibát találtam a hsz,-ben talán elfáradt? Keresem-keresném tovább és leesik, hogy nem is ő az.
-
misirulez
senior tag
kicsit off:
tesóm kocsijában az utólagosan vett távirányítos kulcsot eltörtem, csak ilyen tokot amibe át lehet építeni, hol lehet venni itt a centrumban?
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Bocs az offért:
Szóval kiégett az izzó a kocsimban (A3 98) ugye friss autótulajként fogalmam sincs, hogyan kell cserélni, a szervizbe vivéssel se lenne semmi gond, de valahogy úgy érzem ez már az a minimum szint amit el kéne tudnom sajátítani autószereléssel kapcsolatban.1e Ft környékén már sok helyen árulnak, de mivel többféle típust így nemtudom gond lehet-e abból hogy a még működőképes más típus lesz, vagy ez mind1? Esetleg cseréljem mind2-t? Tudtok itt a centrumban (blaha) környékén helyet mondani ahol lehet kapni?
Ill. leírást képekkel? Mert én nem találtam neten. Egyébként is műszakilag analfabéta vagyok. (sajnos fater meg pont ilyenkor utazik el...)
Másik gond egyébkét, hogy nemrég az volt a baja az autónak, hogy nem égett a tolatólámpa, és a bal első fényszóró is pont akkor ment el amikor a tolatólámpa magától megjavult szóval az is lehet, hogy nincs is semmi baja az izzónak...
Üdv,
Misi -
misirulez
senior tag
Múlt héten gtk lett a golfombol (7napot volt nálam ), szóval újra kezdhetetek nézelődni viszonylag gyorsan találtam is egy jónak tűnőt. Ma elmentem megnéztem okénak tűnik, csak a kuplung nagyon magasan fog, ez mit jelenthet? Holnap átnézi egy szerelő is, és ha minden ok elveszem szerintem.(úgyis passzolni fog rá a golf kereke)
Valami tipp esetleg mire figyeljek? -
misirulez
senior tag
Na megvásároltam az autót amit kinéztem (4 golf). Ugye vásárlás előtt szerelővel átnézettük, mindent rendben talált törve nem volt az autó (csak sokszor megnyomták előlröl/hátulról ezért sok fényezést javítás volt) motorikusan nagyon rendben van új vezérlés, új szűrők új fékbetétek új fékek stb. Azt leszámítva, hogy a gömbfejek kezdenek szétjönni (aminek 2,5k darabja) semmit nem találtak az autón.
Szóval tegnap kezdtem intézni a névreírást eredetiségvizsgán viszont először megijedtem mikor mondták, hogy én leszek a 7.-ik tulaja az autónak és papíron 4x-er cseréltek benne eddig motort. Legutóbb fél éve, Höhh... Na végülis mindegy felőlem 23.-ik tulaja is lehetnék az autónak ha egyszer most minden működik rajta, akkor nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Még egy OFF kérdés, remélem nem gond, de úgy látom itt sokan vannak és segítőkészek vagytok.
Szóval NAV miatt gondolkodom, hogy inkább rokon nevére kéne venni az autót és én lennék üzembentartó.
Viszont én mint 8.-kerületi lakos a 7.kerületben lakom egy fizetős zónában(albi). Eleve már probléma lesz azt is elintézni, hogy itt ingyen parkoljak hát még ha nem is én vagyok a tulajdonos. Rádióadásban pár hete hallottam erről egyébként, hogy vannak különböző fajtái a lakcímnek parkolási szempontból nézve. A konkrét kifejezésekre már nem emlékszem de a lényeg, hogy erről tudtok-e valami infót linket adni, hogy ezt hogyan fogom tudni elintézni illetve üzembentartóként ez lehetséges-e lesz majd egyáltalán.Előre is köszi.
Üdv,
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Vagyonszerzési illetéket mi alapján számolja a kalkulátor?
Ez minden esetben ennyi?Bocs az OFF kérdésért.
Üdv,
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Milyen jó lopásgátlót ajánlotok?
Nem értek a témához, de gondolom megoldható, hogy az autón valahol legyen egy GPS nyomkövető amivel utána be lehet mérni.
Ezek milyen tételek?Üdv,
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Ma ezt felhívtam, de nincs ideje "szórakozni" szervizzel, és nem bízik benne szóval vásárlás előtt nem vihetem szerelőhöz. Ha komolyan érdekel hozzam magammal a szerelőt. Szerintetek?
-
misirulez
senior tag
Miért kérdezed?
Eddig focusokat néztem de be kell látnom, hogy ha jóbb állapotút szeretnék ami fel is van szerelve és nem kombi, akkor a vásárlást követő ráköltésekkel együtt már 1m. körül lennék, amit kicsit soknak tartok, annak fényében hogy ez lesz az első autóm és csak ritkán fogom használni.
Ezért mentem árban kicsit lejjebb, és ez megtetszett. De ha van jobb ötletetek ne habozzatok, előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Fontolóra vettem egy 98-as Honda Civic vásárlását. Bp.-en hova vihetem ahol alaposan át tudják nézni, hogy minden rendben van-e?
Vásárlás után miket érdemes cserélni rajta, ezek milyen tételek lehetnek?Üdv,
Misi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest