Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• travis84

csendes tag

Köszi a válaszokat!

tresh, kalmanchris: akkor Pécsre érdemes jönni kenyeret enni =) Amúgy maga a szerelő nem drága, csak sajnos nem foglalkozik sem elektronikával, sem adagoló problémával. Így ezeket Pécsen már szinte csak 1-1 helyen lehet csináltatni. A hűtővizes problémánál hengerfej gyanú is fent állt, ezért azt is megcsinálták (amit megint más csinált), ez volt a drágább benne, plusz a ventilátor sem ment mindig, mert zárlatosak voltak a vezetékek, amelyeket újra kellett húzni, így az egész került 60-ba, amiért már a 60 rendben van.
    Az adagolónál mivel csak bontott volt, az első adagoló két hét után megadta magát, a második már jó volt, de itt maga a motortér megbontása, adagoló le-fel rakása volt fél nap, így a munkadíj volt sok, plusz a vezérlést is megcsinálták, mert már ráfért. Így volt 80, ami ezeket beszámolva nem sok, csak ennyire nem akartam kirészletezni.

BigBlackDog: Civic 1.4 kihúzva

footy: megnézem a Fiat Bravokat, bár itt is biztos sok a tuningolt, leharcolt példány, utánanézek a 1.4 TSI motornak is. köszi!

DZs: A Ford is tetszik, de a HaHun én nem nagyon találtam magán eladót így elsőre, tele van kereskedős hirdetésekkel, igaz szépeket írnak, de azoknak sosem igaz fele sem. Az Auris 354-es csomagtartója a 408-as Xsarahoz képest már jóval kisebb. Ezért is próbáltam nézni Ceed-ből 2012 utáni modelleket (380liter), csak az drága...

Tényleg fogom bővíteni a listát, a vásárlás úgyis 1-2 hónapos terv, csak előre összeírok minden lehetőséget! Kösz mégegyszer mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák