Új hozzászólás Aktív témák

• batai15

félisten

válasz roberto211 #142978 üzenetére

igazából kicsit félek, de azt mondják a hozzáértők hogy ha rendbe volt tarva a km nem sok, és maga az 1.4 hdi igen meg bízható. A dízel pdi meg kettős tömegű dolgoktól mentes ami nagyon zsebbe nyulós, és hátha tényleg nem kellene a gatyámat rá költeni majd .1.4 benzinesról több rosszat olvastam.
    Sima benzines meg nem nagyon lesz a suzukin kívül ami igénytelen , és kis fogyasztású, ugyanakkor modernebb is.
    Gombóc swift is oké hogy 90 lovas, de 7 8 litert is meg eszik, ill azok jóval drágábban kezdődnek.Igazából ha ezt a pugot nem hozom el akkor nem is fogok jeleneleg mást keresni, marad akkor egy darabig a suzuki.
    Haver most vette a 206 1.6 gtit meg, neki is azt mondtam hogy normális vagy francia fost vettél, de mikor bele ültem nem is volt rossz, meg mint mondtam az 1.4 hdi megbízhatónak hírlik.
    Hátha így lesz , mert szeretnék egy kicsit jobb kocsit pár évre mint a suzuki, hasonló fentartási költségekkel, és bár lehetne újabb swiftet is venni ami klímás meg 16 szelepes, de a pug be jön nagyon, meg fiatalabb is azért. No meg a swiftet ha most nem adom el, és meg csináltatnám patikára akkor legközelebb a telepre menne , mert nem sok mindent kapnék érte.
    Azt gondolom hogy most jött el az ideje hogy el kell dönteni, menni vagy maradni, mi esetünkben egy jobb kocsira váltani, vagy a mostanit meg tartani amig szét nem megy .

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák