-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Ezt sokat olvasom, hogy a regi device-t nezi.
Koltoi kerdes, de hogyan tudja a regit nezni, ha a Google mar az ujat kenyszeriti ki? Tudom, a Wallet-et is o kesziti, szoval siman meg tudja oldani.Na de ... van arra lehetoseg uj Android alatt, hogy az egyszeri felhasznalo is ellenorizhesse, hogy megvan-e a "regi device"?
-
SerialWin7
tag
A Wallet még mindig a régi Device-t nézi meg pár gyanús dolgot. A "valid" keyboxok általában 2-3 napig működnek Wallet-ra. Utána bedőlnek. Root mellett az a legesélytelenebb app.
Tegnap előtt jött valid keybox akkor még ment a fizetés, ma már nem. Azt hiszem ez sokat elárul
-
sixtybi
tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Nekem ez pont fordítva van. Ha 1-re rakom, akkor csak Basic van, ha meg 0-ra, akkor még strong is.
-
sixtybi
tag
Az szerintetek mitől lehet, hogy strong-om van, TS által, megy kb minden, kivéve revolut. Fitetni tudok, de wallet kiírja, hogy nem felel meg a bizonsági követelményeknek, és új kártyát nem is enged hozzáadni. Ha bezárom, és clear cache, akkor nem írja ki induláskor, hogy nem felel meg, csak a card setup-ban látom, meg a kártya hozzáadás nem megy. De a fizetés meg igen. Régen vagy ment minden vagy még a fizetés sem.
-
llaszlo
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Köszi
Elfelejtettem oda írni, hogy a magisket akarom feltenni a fenti feltételekkel. Arra van ilyen leírás vagy előtte mindenképp meg kell várni, hogy nyitva legyen a bootloader? Vagy meg kell várni a 30 napos accountot?
Nem világos, hogy milyen feltétlei vannak most a magisk telepítésnek. Utoljára több, mint 4 éve tettem fel.
-
janakbacsi
őstag
válasz
llaszlo
üzenetére
bootloader_unlock_new:
endermans_bl_unlock_guide:
🔓 Xiaomi Bootloader Unlock
✅ Condensed & Corrected Guide
📅 Preparation Time:
Perform the method around 9:20 PM IST.Apply exactly at 9:29:59 IST.
✅ Step-by-Step Guide:
1. Start at 9:20 PM IST.Power on your phone around this time.
2. Sign out and sign back into your Xiaomi account:
Go to Settings > Xiaomi Account.
Sign out, then immediately sign in again.
3. Enable OEM Unlocking:
Go to Developer Options.
Turn on OEM Unlocking.
4. Set up VPN (choose one):
Download Turbo VPN (or Power VPN, as EndarMan used) from the Play Store.
Select United States – Washington server (choose low ms server if using Power VPN).
Run the VPN in floating window mode.
5. Install Mi Community (Clean state):
Reinstall the Mi Community app (or clear app data if already installed).
Open the app while connected to VPN.
Login and navigate to the Unlock Bootloader section under settings.
Stay on that screen.
6. At 9:28–9:29 PM IST:
Disconnect the VPN at 9:28-9:29 for reduce ping (while still inside the Mi Community app).
Then click apply at exactly at 9:29:59 IST.
Quickly go to Settings > Developer Options > Mi Unlock Status.
Tap "Add account and device"
7. Important tips :
Don’t click at 21:29:58 — it may not work.
If you see 403 Forbidden, do not try again — it locks your next chance.
If you see “Quota limit reached”, don’t panic — just proceed to the next steps quickly.
✅ Result:
If done correctly, the account will be linked successfully to the device.
⚠️ Notes:
Use floating mode for VPN to switch quickly.
Speed and timing are crucial — prepare ahead.
Avoid multiple attempts on the same day.
-This is from Enderman -
llaszlo
veterán
Adott a legújabb HyperOS. A xiaomi account is új, mivel nem fogadta el a régit aminél kínai volt a régió.
Van valahogy egy step-by-step leírás erről? Ha lehet, akkor nem videó.
A hypersploit -al egyelőre nem tudtam nyitni a bootloadert.
-
janakbacsi
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
azt próbáltan.
-
SerialWin7
tag
Nálam továbbra is jó minden, egyenlőre nem tört el semmi. Bár volt némi változtatás ahogy érzékelem, de egyenlőre semmi komoly. Konkrétan a Wallet kivételével minden megy.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Gondolom adattörlés megvolt a play áruháznál... Ha igen és úgy sem jó, akkor ez van sajna. Úgy tudom, hogy basic-el is megy majdnem minden app, de most már van elvileg valid keybox is, szóval a régi megoldás is újra működik...
janakbacsi #8058
Nálad nem tudom mi lehet a probléma. Próbáld meg krics által linkelt videót, hátha... -
zsola400
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Átírtam, de nincs változás.
-
krics
aktív tag
Play integrity fix-hez egy friss youtube video [link] . Hindit beszélők előnyben, de a videót megnézve ki lehet venni mi a teendő.
-
janakbacsi
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
nekem van basic integrity, de a dap nem megyen.
-
G4bi89
senior tag
Trickystore-ban van új keybox.
-
nimmrody
tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Erdekes en nem irtam at semmit azonnal strong volt miutan lefutott.
-
zsola400
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Ezt hol/mibe kell átírni? Egyébként igen, nálam is működik minden amit használok és érzékeny erre.
Nem gond, köszi! -
xabolcs
őstag
válasz
martongunar
üzenetére
Play Integrity-t nez es nem csak nezi, de a BASIC nem is eleg neki!
A GrapheneOS alapbol tudja a BASIC-et, de egyuttal fel is dob egy ertesitest, amikor a programok megprobaljak a Pray Integrity-t hasznalni!
Szoval viszlat Telekom app!
-
nimmrody
tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Magisk van nalam.
-
nimmrody
tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Az elso linkelt info a Telegramra visz el ott mar a 24 van fent. A masodik a Githubos. En a Telegramrol toltottem le. Neztem en is a verziokat igen pont ezert. Gondoltam jojjon akkor a friss. Nalam muxik most gond nelkul minden.

-
nimmrody
tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Hosszas utanajaras utan nekem ez megoldotta most. Githubon is fent van. Aztan, hogy meddig lesz jo azt nem tudom de ismet minden zold az integrity check nel. Nem kellett Trickyvel bajlodni sem miutan feltelepult. Csak leszeded a jelenlegi play integrity xyz nevre hallgato modult magiskban es ez mehet a helyere. Miutan telepult az uj modul reboot majd vissza Magiskbe es a moduloknal mar ez az uj Play Integrity Fix (KEYBOX) nevu modulnal klikk az action gombra (lefut 1-2 masodperc alatt..) es kesz. Ismet van strong integrity es ervenyes keybox. Remelem tudtam segiteni.

-
xabolcs
őstag
válasz
martongunar
üzenetére
Erdekes megfigyeles, nalam sem mukodik hivatalos LOS23-mal.
Naplot (adb lolcat es tarsait) neztel mar? Van benne valami idevago?
-
nimmrody
tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Koszi a gyors valaszt. Remeljuk akkor megoldjak ezt hamarosan.
-
nimmrody
tag
Tricky Store ban Keyboxnal Validra nyomva ujat kerve mivel integrity check nel ismet minden pirossal virit.. (szerettem volna a DAP-ot hasznalni) azt irja No valid keybox found. Ilyen meg nalam eddig nem volt a korabbi leirasok alapjan sikerult megoldanom ezt a problemat altalaban es adta az ervenyes kulcsot.. Szoval ilyenkor mi van megszivtam? OP12 a keszulek.
-
martongunar
tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a Telekom app (tehát a sima, nem a tv vagy a go) mit néz? Kernelsu-s telón simán ment, de most nem megy a másik telón sem, amin hivatalos LOS23 van (ami nincs rootolva, és megy rajta a Revolut és a Rafi bank is).
Elindul, de bejelentkezni nem lehet.
-
dilajoska1
őstag
Sziasztok. Legújabb Zygisk Next mellett lehet törölni a Shamiko modult? És kell még mellé a Zygisk Assistant?
-
válasz
energiezolee
üzenetére
-
zsola400
senior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Ezeket a csúszkákat egy app frissítés után is ellenőrizni kell, mert folyton vissza kapcsol alap helyzetbe.
-
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Igen, hozzá adtam a Tricky listához és a Magiskban is. Illetve a Magisk is rejtve és fagyasztva volt (enélkül amúgy az OTP se indulna el)
Zygisk Next-ben is elvégeztem amit kellett, Revolutot is lenulláztam már
Ezek vannak fent jelenleg. -
-
energiezolee
aktív tag
Ez már haladás. És gondolom Tricky listához is hozzá adtad... Magisk Alpha és annak rejtése is szükséges a Revo elindulásához, illetve Magisk-ben tiltólistára kell tenni minden folyamatát. Illetve Zygisk Next 1.3.1. ezzel a beállítással.
Ezek után adattörlés Revolutnál, majd kéne mennie. -
válasz
energiezolee
üzenetére
Igen, átírtam és a Tricky Store-t is beállítottam.
Közben annyi előrelépés történt hogy már megy a DÁP és a strong integrity is megvan, de a Revolut még mindig makacskodik.
-
martongunar
tag
válasz
martongunar
üzenetére
Közben meglett a hiba, a Magiskban a Zygisk tiltólistán nem volt bejelölve az összes csúszka a Myraiffeisennél. Így már úgy működik, ahogy írtad, sőt "kiolvasztva" a Magisket sem dobott ki ujjlenyomatos bejelentkezéssel. Lehet úgy hosszabb használat után, vagy utalásnál stb. kivágna, azt még nem teszteltem. Köszi mégegyszer a fagyasztós megoldást.
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Felraktam a Tricky Store-t meg az első hsz-t is átnyálaztam, de hiába, állandóan a root meglétére panaszkodik és az Integrity check szerint még a basic integrity sincs meg
-
zsola400
senior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Igen, jól csinálod disable app kell. Nálam, ha nincs fagyasztva akkor belép az app csak pár másodperc után kidob, ha fagyasztva van akkor egyből belép és működik, nem kell semmi egyéb, újraindítás stb.
-
martongunar
tag
válasz
zsola400
üzenetére
Köszi, Swift Backup van nekem, azzal próbáltam fagyasztani az Alpha appot (Disable app, ugye az az?), de sajnos ugyanúgy kivág.
Vannak egyébként szintek, amikor Kernelsu-ban állítgattam, volt, hogy már a sárga alapháttérnél kivágott (ahogy most is), volt, hogy a bejelentkezési képernyőig eljutott és ott vágott ki, aztán meg jó lett, ahogy a megfelelő beállításokat sorban elvégeztem.
Vagy kihagytam valamit, teló újraindítás stb.? -
zsola400
senior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Fagyasztásra én a Alpha Backup Pro-t vagy Swift Backup használok, de itt a fórumon IceBox vagy pl. AirFrozen-t ajánlják.
-
zsola400
senior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Nálam működik a myRaiffeisen, Magisk Alpha app fagyasztás után.
-
martongunar
tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Igen, feltehetően sajnos nem fog menni, köszi a visszajelzést. Egyébként át lehet térni Magiskról ezekre? Sajnos nem találtam leírást, de a telót nem tudom rootolni, csak Magiskkal.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
martongunar
üzenetére
Úgy tűnik, hogy abban (my Raiffeisen) összetettebb root detektálás van, mert nálam sem megy Magisk alatt. Így valószínűleg csak KernelSU és APatch allat működik.
-
pvt.peter
őstag
válasz
martongunar
üzenetére
Zygisk Next -nél ezekkel a beállításokkal próbáltad?
-
martongunar
tag
A crok által linkelt Magisk Alpha verzióval valamint a többiek által írt modulokkal és beállításokkal sikerült működésre bírnom a Revolutot, amit ezúton is köszönök. Ami még nem megy, az a Myraiffeisen. Ha elindítom, összeomlik és ez a root miatt van. Van erre valami spéci trükk? Kernelsu-val vagy Apatch-el megy másik telón, de ezt a telefont úgy tűnik, nem tudom ezekkel rootolni.
Zygisk next (a szükséges módosításokkal), tricky store vannak fent, addonban a Myraiffeisen is.
-
energiezolee
aktív tag
Szia.
Úgy tudom már nagyon kevés (vagy nincs is) az cfw ami alapból kap tanúsítványt a play áruháztól. Ha itt vissza olvasol (elég sokat) akkor van néhány ötlet hogyan lehet tanúsított a szoftvered. A DÁP biztos hogy nézi, a Revolutban nem vagyok biztos, de az tuti, hogy a tanúsítvány megszerzéséhez és a Revo működéséhez is elengedhetetlen a Tricky Store használata.
-
Üdv
Olyan problémám lenne hogy sehogy sem tudom rávenni a Revolut és a DÁP appot hogy elinduljon. Az OTP és a Simple app megy rendesen.
Oneplus 8 telóról van szó, hivatalos LineageOS 23-al és az alábbi modulok vannak fent.
A wiki oldala szerint a Device integrity alapból nem megy, gondolom a probléma ebből gyökeredzik.
A play áruház szerint " Az eszköz nem rendelkezik tanúsítvánnyal" -
mdv
csendes tag
máv+ megoldást keresek én is. lázár elvtárs kitiltatja a funkciókat a régi appból, és ha bejön a simple alternatívája jövőre, tuti kukázzák a régi appot, szóval előbb utóbb kell rá valami megoldás.
lineageos-en próbáltam pairipfix modult, és felrakni aurorából, de le se szar az app.
dáp megy, gránit rootolatlan lineage-en is megy, bankkártyát használok fizikálisat, de ugye kéne az országbérlet idővel
-
crok
Topikgazda
Es ugyanez Alpha-ra: ccb264f3-alpha
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.6 - Hotfix : [MagiskInit] Revert a change that could result in bootloops
-
DirrtyRay
csendes tag
sziasztok
LineageOS-t használok egy Redmi Note 9 Pro telefonon. A Revolut nem működik. Azt írja nem támogatott eszköz. Valaki tudna írni egy rövid kis tutorialt a Magisk és társai használatáról? Hogy mit milyen sorrendbe telepítsek, hogy esetleg működjön a Revolut.
Köszönöm! -
crok
Topikgazda
Magisk v30.5 - már stable-ben is ez van!
-
krics
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ezek a modul verziók vannak nekem is, ReZygisk-ből elég csak az egyik. Ezzel a hárommal nekem a MÁV+ kivételével minden megy, a Revolut is.
-
Norby86
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Most értem rá vele foglalkozni, meg is lett a hiba. A KernelSU alapértelmezetten nem ad rootot semminek. Eddig ment is root jog nélkül a youtube music revanced, de ezek szerint most már nem. Adtam root jogot neki és egyből sikerült feltelepítenem a modult. Szóval siker!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Kés topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- További aktív témák...
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest